|
|
#3871 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowe 2017
Ja już po wizycie, wszystko ok
I bedzie synuś![]() ![]() Na Przybyszewskiego, w Klinice Endokrynologii
|
#3872 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie właśnie wywaliło na brodzie i żuchwie, a jutro bardzo ważne dla mnie wesele i idę na make up...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3873 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3874 | |||||||||||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wiele zależy jak sobie ten jeden pokój rozplanujesz i wykorzystasz przestrzeń. Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;63703571] Ja z gotowaniem zrobiłam duże postępy w ostatnich dwóch latach, choć mistrzem nadal nie jestem Mąż czasem rzuca mi wyzwania typu "Ale devolay'ów na pewno nie zrobisz..." : D Wtedy się spinam i robię, z różnym skutkiem.[/QUOTE] Dobrze, że robisz! U mnie takiego zapału nie ma, jeszcze 3 lata temu umiałam zrobić herbatę i naleśniki... Teraz, jeśli mam przepis, i wolne jakieś 3 godziny to potrafię zrobić praktycznie wszystko. Tylko gotuję bardzo wolno, a jedzonko znika szybko - nie kalkuluje się. Więc w związku z remontem kupię kuchnię z programowalnym piekarnikiem na prąd (bo gazowy sam się nie wyłączy i na bank mi się żarcie spali : D) i robota kuchennego, żeby za mnie kroił, mieszał i takie tam. Jak będę na zwolnieniu to będę trenować : ) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;63712006]Ruchów też chyba jeszcze nie czuję, ale mój brzuch skutecznie je wytłumia : D Jestem po lekarzu, dziękuję za kciuki! Wszystko ok, Bąbelek rośnie, ma się dobrze : ) Lekarz wystawił L4, pochwalił za wyniki TSH i... na 80% stwierdził dziewczynkę Na początku przeczuwałam chłopca, ale ostatnio nie byłam już taka pewna ; ) Aaa, waga nadal idzie w dół, choć czuję jakbym przytyła z 10kg ; )[/QUOTE] Gratki gratki gratki! I zazdroszczę dziewczynki! : ) Wcale nie są! : D : D : D [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;63721856] Dziewczyny, co do pierwszego posta, to jeśli Dontbesoshine nie ma na to czasu to w najgorszym wypadku ogarniemy listę i wszystko na drugą część wątku, wtedy założy ją ktoś inny. Oznaczenie kolorem spodziewanej płci to dobry pomysł, można też wybrane imię dopisać ; ) [/QUOTE] I może jeszcze info kto ile ma już dzieci, w jakim wieku? [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;63721856] Napisałam na grupie pracowników na fb takie pożegnanie, że dziękuję, że do zobaczenia za 1,5 roku itd, jasno napisałam o ciąży, bo i tak wszyscy o niej wiedzą. A tu jakiś koleś mi pisze w komentarzu, że życzy powrotu do zdrowia ::[/QUOTE] To koleś nie ogarnął : D [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;63727371] Ja od wczoraj jestem kurą domową, wielkie ogarnianie domu podzieliłam sobie na 7 dni, wczoraj udało mi się zrealizować plan, dziś poległam w kuchni... Szorowałam gary, zlew, blaty, naprawiałam szafkę i padam na ryjek, krzyż mnie boli, choć nie wszystko jeszcze zrobiłam, więc na jutro mam więcej do roboty Mam za swoje, że tak to zapuściłam...[/QUOTE]Podziwiam! Ja już mojemu zapowiedziałam, że kurą nie chcę zostać, nawet jak będę na zwolnieniu. Tzn. nikt nie powiedział, że nie będę gotować, ale nie chcę, żeby to był tylko mój obowiązek, to samo ze sprzątaniem, zabawianiem, wyprowadzaniem na spacer dziecka, psa itp. itd. W sensie, żeby mi TŻ po pracy "przed TV z piwkiem w ręku" nie poległ. Abstrahując od tego, że nie mamy TV a piwo pije rzadko, ale tylko dobre i tylko w towarzystwie :P Boję się, że tak to się skończy : ( A to spora zmiana w porównaniu do tego jak wygląda moje życie teraz. Dobra praca, obiady-wyjścia z firmą, sprzątamy na zmianę, wychodzimy z psem na zmianę... Cytat:
Tylko dzisiaj w nocy się obudziłam i kilka godzin nie mogłam zasnąć. Stresuję się remontem Gościu zrobił 25% roboty, zajęło mu to 4 tygodnie, został tydzień i od 2 dni nie odbiera telefonów - po prostu olewa mnie.Cytat:
Cytat:
Cytat:
- szary dom z czerwonym dachem - model ![]() - piaskowy ![]() - biały z dodatkami ![]() Ja bym brała ten ostatni, albo piaskowy : ) Okna w ostateczności możesz pomalować, jakby coś. Cześć! Cytat:
Cytat:
Trzymam kciuki. Moje wzrosło z 0.02 do 0.15. Robiłam 2 dni temu, dzisiaj miałam wizytę u endo... na którą czekałam 2 tygodnie... a jak przyszło co do czego to przegapiłam o godzinę - jak dotarłam to lekarki już nie było : ( Gapa ze mnie... Na szczęście równo za tydzień mam następną wizytę, tylko znowu muszę lecieć do internisty po skierowanie na badania krwi, znowu się kłóć, eh. Mi się wydawało, że jest więcej chłopaków. Oni wychodzili wcześniej, a teraz powoli lekarze śmią stwierdzać dziewczynki Pewnie trochę się to jeszcze pozmienia, a na koniec i tak pewnie bilans będzie zachowany [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;63786531]A propos długości starań, mój mąż się burzy, że tu w pierwszym poście podałam, że w ósmym cyklu się udało U nas było tak, że od sierpnia po prostu nie zapobiegaliśmy, ale starać się zaczęliśmy w marcu, więc patrząc w ten sposób - w drugim cyklu starań się udało [/QUOTE]Mąż czyta wizaż? : > Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;63801141]Kurde, te wyniki AFP mnie niepokoją... wg kartki z wynikami nic nie jest zaznaczone, że za niskie lub za wysokie, ale jak czytam w necie normy dla 17tc to jeden wynik jest w dolnej granicy, a drugi tuż za nią, więc idealnie nie jest... Może to świadczyć o zespole Downa lub innej wadzie chromosomalnej :x A wizyta u lekarza dopiero na koniec sierpnia...[/QUOTE] Nie przejmuj się, szanse na takie choroby są małe, a prenatalne robiłaś? Wyszło coś? Jak nie, to myślę, że nie ma co się stresować. Pokażesz wyniki na wizycie, to pewnie Cię uspokoją. Będzie dobrze! Cytat:
Moja mama (z resztą jak cała rodzina) ma cukrzycę, ale ona jest agentka. Nie je śniadania, dopiero coś je ok 15:00. Pije oranżadę zamiast wody, zamiast obiadu je lody, ciastka. Czasem zrobi zupę albo jakiś obiad, ale chyba tylko dlatego, że teraz my tu mieszkamy z nią. To jest masakra. Wcześniej jak mieszkałam z nią jako dziecko, było to samo, tyle, że cukrzycy nie miała. Jeszcze mi powiedziała, że paliła jak była w ciąży ze mną! "Jak to?" "No jak, paliłam wcześniej, po prostu" : O Szok! Więc pomyśl sobie jaka jesteś super, że tak się poświęcasz, pilnujesz tego, nie tyle dla siebie, co dla tego dziecka. Jak powiesz za 25 lat (jeśli to będzie córa), to na bank doceni : D Ja czuję się rozczarowana moją mamą, na szczęście wyrosłam na ludzi (chyba!) : P [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;63655976]Pokażesz zdjęcie ogrodniczek? [/QUOTE] Pokażę! Jak tylko będą gotowe : P Brakuje jeszcze wszyć materiał po bokach - będzie w weekend. Liczę, że tak będzie u mnie. |
|||||||||||||||||
|
|
|
#3875 |
|
Zadomowienie
|
ale to ten sam lekarz
|
#3876 |
|
Zakorzenienie
|
Pequenina ale żeś naskrobała.
![]() Też niestety mam skłonność do rozstępów, kupiłam oliwke z z babydream Rossmann, bo ma dobre opinie i zobaczymy. ![]() Na wsi, na której będę mieszkać, nasza sąsiadka i przyjaciółka rodziny nadal mieszka w domu bez kanalizacji. Koszmar! Wyobrażasz to sobie? ![]() Straszna lipa z tym remontem! Tyle się słyszy o takich fachowcach, masakra. I co teraz zrobicie? Dom teraz jest bialy I nie wygląda ładnie, bo się strasznie pobrudził, zsarzał. Biorę pod uwagę już tylko szary. ![]() Z tą cukrzycą to powiem wam, że wyniki pomiarów z tych 10 dni mam super i już się przyzwyczaiłam. Makaron ciemny mogę. Oczywiście troszkę grzesze, np. Dziś zjadłam bułkę z czekoladą, ale oprócz tego trzymam dietę i pory posiłków. Dla Bąbla wszystko Nie wiem jak można w ciąży palić, albo nie przestrzegać innych przykazań lekarza. oczywiście kiedyś była inna świadomość, ale teraz?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3877 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do papierosów - kiedyś uważano palenie za zdrowe i takie też były reklamy, więc wiecie...
|
|
#3878 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Ależ mnie dawno tutaj nie było. Tyle się dzieje ostatnio i na nic nie ma czasu. Wróciliśmy z Tz dwa dni temu z urlopu. Byliśmy nad polskim morzem i w małej miejscowości, pogoda nam sie udała i przywieźliśmy piękną opaleniznę Odkrylismy magiczną, praktycznie bezludną plażę gdzie spaliśmy w namiocie ![]() Było cudnie ! Prosto z urlopu pojechałam na szkolenie. Zmieniłam firmę w ktorej pracuję, zajmuję się tym samym tylko na lepszych warunkach. Praca właściwie sama mnie znalazła bo to oni zaproponowali dwukrotnie przejście do firmy. No i się zdecydowałam. Teraz boje się powiedzieć o ciąży... Z poprzednią firmą pożegnałam się w bardzo złym nastroju. Nie chcieli żebym odeszła więc było "ciekawie" pod koniec. Tlumaczę sobię że to ze względu na to iż ciężko będzie znaleźć dobrą osobę na moje miejsce. Sama zmiana pracy to wielkie wydarzenie. Na razie czuje się trochę nieswojo i ogarniam wszystko w nowej pracy. Czeka mnie jeszcze zaliczenie sesji i napisanie pracy do końca września... Co do bąbelka to wizyta dopiero za 2 tygodnie ! Od dwóch dni wydaje mi się że czuję coś Takie bulgotanie, nie umiem rozróżnić czy to w jelitach czy bąbelek.Brzuszek urósł sporo ! Ciągle czuje się zmęczona, chociaż nie tak bardzo jak w 1 trymestrze ale zastrzyku energii to ja nie czuję. Czas leci jak oszalały, to już 16 tydzień ! Nie nadrobię was ale przejzę parę ostatnich stron żeby ogarnąć co u Was
|
|
|
|
#3879 | |||
|
Konto usunięte
|
Dzięki za pocieszenie, dziewczyny, jutro będę dzwonić do lekarza, oby mnie to uspokoiło...
Cytat:
Choć jeść lubię ![]() Może i u Ciebie będzie, skoro siusiak się jeszcze nie ujawnił ![]() Cytat:
Nieee, tylko ten pierwszy wpis widział jak kompa zostawiłam i pytał co te wszystkie magiczne skróty oznaczają ![]() Cytat:
![]() A jaki materiał wszywasz? Gumę jakąś? |
|||
|
|
|
#3880 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;63805061]U lekarza wyszło, że jakaś zmiana grzybiczna i kolejne globulki. Na szczęście ostatnio zrobila mi wymaz i dzisiaj miała już wyniki. Oby szybko mi przeszło [/QUOTE]Dobrze że poszlaś z tym do lekarza, szybciej Ci przejdzie po lekach
|
|||
|
|
|
#3881 |
|
Konto usunięte
|
Poszperałam w ciążowych papierach i widzę, że na USG niby-prenatalnym Bąbelek miał idealną przezierność karkową. Uspokoiłam się na tyle, że wytrzymam do wizyty i nie będę już zawracać głowy lekarzowi
|
|
|
|
#3882 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo mądra decyzja
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3883 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie wieczorową porą. Od południa byłam bardzo przygnębiona i zmęczona, mroczki przed oczami, ogólnie ciężki dzień.
Byłam dzisiaj na wizycie. Ciśnienie 75/50. Pani doktor stwierdziła że mam wszystkie objawy przemęczenia i powiedziała że na zwolnienie muszę iść już, a jeżeli nie chcę sama tego zawieźć do pracy to ona wyśle mojemu pracodawcy. Zaniepokoiło ją tzw. twardnienie brzucha - napina mi się brzuch, czuję kłucie i dopiero po rozmasowaniu mi to przechodzi. Zrobiła więc posiew i we wtorek mam odebrać wyniki z laboratorium. Mam jak najwięcej wypoczywać. Generalnie rozkleiłam się już w gabinecie, martwię się, że się przeforsowałam i zaszkodzę maleństwu Z drugiej strony na usg wszystko w porządku, dzidziuś ma już 9 cm i był bardzo ruchliwy, dodało mi to trochę otuchy...A w pracy mnie chyba zastrzelą jeszcze robiłam sałatki na jutro i chciałam upiec ciasto bo miałam obchodzić urodziny w pracy, ale zwyczajnie sił mi zabrakło. W dodatku cały dzień przegapiałam pory mierzenia cukru przez kocioł w pracy i nadmiar emocji Mam dzisiaj doła wszechczasów Muszę się jakoś uspokoić i nabrać dystansu
|
|
|
|
#3884 |
|
Zakorzenienie
|
Moniczi dobrze zrozumiałam, że od jutra zwolnienie?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3885 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pamiętaj że teraz najważniejsze jesteś Ty i Twój dzidziuś. Praca się nie zawali. Przesyłam kulę energii Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3886 |
|
Rozeznanie
|
NiEBiE tak, już od jutra. Pytałam czy nie można by było od następnego tygodnia ale pani ginekolog była bardzo stanowcza, tlumaczyła mi, że muszę wreszcie zacząć myśleć o sobie i dziecku, nie o tym, że w pracy sobie beze mnie nie poradzą.
Pojadę jutro do pracy, oddam zwolnienie i uporządkuję co się da, ale chyba wszystkich rzeczy nie zdążę ogarnąć. Dziękuję hope2016 łapię kulę
|
|
|
|
#3887 |
|
Konto usunięte
|
Moniczi, i bardzo dobrze, proponuję jutro po powrocie z pracy zacząć pełen relaks. Kilka dni na wyciszenie się, odetchnięcie, tylko dla Ciebie i dziecka
Trzymaj się tam cieplutko, wszystko będzie teraz lepiej
|
|
|
|
#3888 | |||
|
Rozeznanie
|
No to powinien być taki sam
Chyba, że jest dziwny i się zmienia w zależności od tego kto mu płaci... ale wtedy znowu, to zależy od lekarza, są tacy co im nie robi, a nawet lepiej - na NFZ troszczą się bardziej ![]() Cytat:
Dom bez kanalizacji - znaczy, że nawet bez szamba? To jeszcze takiego nie widziałam :P Ale że szambo zamiast przyłączenia do sieci, to spoko. No lipa lipa. Gdybym wiedziała co robić, to bym robiła... a tak to jestem skazana na łaskę ekipy :/ Na szczęście jeden pan z ekipy (nie szef i nie fachowiec, taki zwykły pan) odbiera ode mnie telefon, ale co z tego, jak on tam żadnej mocy sprawczej nie ma Nie wiem, macie jakieś pomysły? Na razie mieszkamy u mamy, ale ile można. Do tego grzejniki MUSZĘ wymienić do końca miesiąca, bo potem włączają ogrzewanie.No tak, biały dom się brudzi, to duży minus. Ale na obrazku wygląda ładnie :P Też nie wiem jak można w ciąży palić. Najgorsze, że na pytanie "nie wiedziałaś, że nie można?" mama mówiła "przecież każdy głupek wie, że nie można" - czyli świadomość "już" była, ale co z tego? to za mało... Cytat:
![]() Czuję się identycznie jak to opisujesz, ale bulgotanie to na bank jelita u mnie ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;63809071] Może i u Ciebie będzie, skoro siusiak się jeszcze nie ujawnił ![]() O nie. Taką kurą też na pewno nie będę, mąż też będzie miał domowe obowiązki. Zwłaszcza, że jeszcze niedawno przez półtora roku siedział tylko w domu, nie pracował (ze względu na problemy z biodrami, wspominałam kiedyś o tym), ale i w domu niewiele robił, a ja musiałam harować po ponad 200h/msc... A jaki materiał wszywasz? Gumę jakąś?[/QUOTE] Cośtam lekarz widział ok 3 tygodnie temu - ale powiedział, że to równie dobrze może być pępowina. Powiedział, że pewność co do płci można mieć w dniu porodu :P A prawdopodobną płeć można powiedzieć ok 28 tygodnia, gdzie widać "bułeczkę" (jak on to określił... w gabinecie był TŻ :P z kolei siusiaka nazywał "inżynierem", czy jakoś tak )No właśnie właśnie - mój TŻ z natury jest i pracowity i leniwy. Tzn, czasami usiądzie do kompa i nie ruszy nic, a czasami widzi, że trzeba posprzątać to robi to od razu, albo gotuje obiad jak jest głodny... takie sprzeczności :P Ale boję się, że będzie jakoś dziwnie na tym macierzyńskim, od lat była szkoła, studia, praca, a teraz rok "nic"? Dziwnie :P Mama miała "skrawki" takiego rozciągliwego materiału, w kolorze granatowym, podobnym do jeansów. Miałam wyciąć z tego trójkąty o boku 23cm i takie coś wszyję. Tzn. pewnie mama wszyje, bo ma więcej siły niż ja :P Ten materiał się właściwie podwójnie rozciąga, więc trójkąty mają podstawę 15cm zamiast 23cm. Myślę, że wyjdzie dobrze. A ja dzisiaj znowu miałam napad ochoty na sushi.. właściwie codziennie :P Ale już mam patent i idzie mi to błyskawicznie. Gotuję 60g ryżu do sushi (razem 15min), grilluję 70g łososia pociętego na słupki w takim opiekaczu jak do tostów (zajmuje to minutę). Kroję ogórek na paski razem ze skórką bez środka. I robię sobie taką jedną rolkę z łososiem i ogórkiem, teryaki (czy jak mu tam) i majonezem. No pycha I już nie robię tego 3 godziny - daruję sobie płukanie ryżu i ciachanie łososia na plasterki, a sos do ryżu mam gotowy ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;63810436]Poszperałam w ciążowych papierach i widzę, że na USG niby-prenatalnym Bąbelek miał idealną przezierność karkową. Uspokoiłam się na tyle, że wytrzymam do wizyty i nie będę już zawracać głowy lekarzowi [/QUOTE]No widzisz! ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3889 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;63805061]U lekarza wyszło, że jakaś zmiana grzybiczna i kolejne globulki. Na szczęście ostatnio zrobila mi wymaz i dzisiaj miała już wyniki. Oby szybko mi przeszło [/QUOTE] Z pewnością szybko przejdzie! Zdrowia! Cytat:
A i dla dziecka mam zamiar robić w nim. Żadne tam słoiczki ![]() Cytat:
U nas prace pełną parą, aż jestem w szoku że goście mają takie tempo. Nie nadążamy z kupnem niektórych produktów Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3890 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Musi ![]() Też sobie współczuję. :P I zazdroszczę Tobie! Ja już wszystko mam kupione - i co z tego? Wystawię ogłoszenie na części "dla fachowców" - niech mi zrobią instalację gazową i ogrzewanie bo to zatrzymuje "moją" ekipę - bo ich fachowcy niby nie chcą przyjechać - co mnie to powinno obchodzić... no ale obchodzi :/ Może coś ruszy...
|
|
|
|
|
#3891 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Konkardia dla chłopca mamy wybrane imię Wojtuś ![]() ![]() Niebie przyglądałam się wczoraj elewacjom i żaden dom z czerwonym dachem nie miał szarej. Szare były tylko do ciemnych dachów, a te z czerwonym były w jasnych kolorach: białe, żółte, beżowe. Moniczi zdrowie Twoje i dziecka najważniejsze. Pracą sie nie przejmuj i dużo odpoczywaj
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
NiEBiE tez nie mam kanalizacji i pewnie mina dlugie lata zanim u nas bedzie. Za to mamy przydomowa ekologiczna oczyszczalnie sciekow i jakos nie czuje sie pokrzywdzona czy zacofana przez to
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
Moniczi i bardzo dobrze, wypoczywaj, relaksuj się, dbaj o siebie i Dzidziusia.
wyrzuty sumienia szybko miną - też je miałam.Ci sąsiedzi nie mają kanalizacji, czyli myją się i zmywają w misce oraz korzystają z drewnianego wychodka po drugiej stronie ulicy! Wyobrażacie to sobie? Obca dziękuję za rozeznanie, czyli takie połączenie rzeczywiście nie jest popularne. Zobaczymy jak wyjdzie. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3894 | |||
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;63801141]Kurde, te wyniki AFP mnie niepokoją... wg kartki z wynikami nic nie jest zaznaczone, że za niskie lub za wysokie, ale jak czytam w necie normy dla 17tc to jeden wynik jest w dolnej granicy, a drugi tuż za nią, więc idealnie nie jest... Może to świadczyć o zespole Downa lub innej wadzie chromosomalnej :x
A wizyta u lekarza dopiero na koniec sierpnia...[/QUOTE] Nie martwimy się na zapas, nie czytamy bzdur w internecie... Chyba powinnyśmy na pierwszej stronie zapisać wielkimi literami a'la taki dekalog Kochana na usg wyszło wszystko ok i to jest najważniejszy wynik!Cytat:
Cytat:
Każde dziecko jest cudem Cytat:
|
|
#3895 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ciekawe czy mnie moja nie zawiedzie bo też przeczuwam synka a mi właśnie na endokrynologii ale na Polnej tak powiedzieli ![]() [1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;63805061]U lekarza wyszło, że jakaś zmiana grzybiczna i kolejne globulki. Na szczęście ostatnio zrobila mi wymaz i dzisiaj miała już wyniki. Oby szybko mi przeszło [/QUOTE]Na pewno szybko przejdzie Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;63810436]Poszperałam w ciążowych papierach i widzę, że na USG niby-prenatalnym Bąbelek miał idealną przezierność karkową. Uspokoiłam się na tyle, że wytrzymam do wizyty i nie będę już zawracać głowy lekarzowi [/QUOTE]No i tego się trzymaj! Cytat:
![]() Cytat:
z tym że chyba od 17 lat już łazienka jest
|
||||
|
|
|
#3896 |
|
Konto usunięte
|
Doberek
Za 2h ma być kurier z paczką z H&M, ale jestem ciekawa! A dziś w nocy budziłam chorego męża, żeby położył się na boku, bo tak koszmarnie chrapał, że miałam ochotę udusić go poduszką.
|
|
|
|
#3897 |
|
Zakorzenienie
|
Orlica, widzę, że dziś humor lepszy.
koniecznie pochwal się zakupami.Mój mąż nie chrapie, ale dziś głośno dyszał... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3898 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Może Twojemu śni się coś brzydkiego?
|
|
|
|
|
#3899 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, widzę że nabieracie szybkości w postach
Przeczytałam wszystko ale ciężko mi ogarnąć ![]() Moniczi dobrze może że gin Cię zmusił, bo sama byś się nie zdecydowała na zwolnienie. Od jutra relaks! ![]() Jutro o 10.20 wizyta u gina, nie mogę się doczekać. Chociaż trochę się denerwuję, pierwszy raz idę do tej pani, zobaczymy. Miłego dnia, musimy dać rady upałom ![]() Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3900 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;63820181]Lepszy lepszy, dzięki Wam i przezierności karkowej
![]() Może Twojemu śni się coś brzydkiego? [/QUOTE]No nie wiem, może ![]() Ja też często ostatnio miewam takie sny, więc jesteśmy kwita. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.

I bedzie synuś

coś mi się wydaje że do stycznia będzie mnie męczyć 

Jestem szczupła to podobno wcześnie powinnam czuć.
Mam za swoje, że tak to zapuściłam...[/QUOTE]
Wczoraj wspomniałam jej, że mam taką mega ochotę na kapustę kiszoną, jakiś bigos, cokolwiek takiego. I że trochę słabo, bo jeszcze nie sezon na taką kapustę. :P 

Torbieli juz ni ma! Wsiąkła...normalnie...pos zla sobie

U nas prace pełną parą, aż jestem w szoku że goście mają takie tempo. Nie nadążamy z kupnem niektórych produktów