|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
Już jestem
szybko was przeleciałamTo dobry ja nie mogłam przez to przebrnąćzebra podobał Ci się film "kochaj i tańcz" ???? bo dla mnie to jakaś poraszka była ![]() Ja za to wpadłam w dół oglądając "tancerze" - one miały takie piękne brzuchy ![]() a masz co Ci będę żałować ![]() Cytat:
puma duża dzidzia ![]() ------------------------------------- Ale się zmachałam z tymi grabiami i padłam. Musiałam się zdrzemnąć![]() Ja włosy farbuję. Farbowałam już 3 razy. Ostatnio użyłam casting(on nie ma amoniaku) ale nie polecam, szybko traci się kolor Co do witaminek, to chyba Tobie sweet pisałam. Słyszałam to od swojego gina i gdzieś w gazecie o tym było Wczoraj jak byłam w aptece po pojemnik na mocz, poprosiłam babkę o jakieś próbki dla małego. Dała mi tylko dla mnie na rozstępy, bo powiedziała że małe dzieci najlepiej myć tylko w olilatum bo JJ i nivea uczula Zgupiałam![]() Zjadłam całą paczkę żelek, tak szybko że sama jestem w szoku. A ja chcę jeszcze
Edytowane przez majkela12 Czas edycji: 2009-10-30 o 15:43 |
|
|
|
|
#3902 | |
|
Zakorzenienie
|
No i mamy wikkkenddd
![]() Byłam na miescie i znów gufienko kupiłam Znów mam doła ,do ![]() Wezme wypożycze filma ,kupie dobre żarełko i pogadam Sobie z Tżcikiem Cytat:
![]() Samanthhaatrzymam kciuki ![]() Ja dopiero wizyte mam po 20-stym az tyle musze czekać (to bedzie moja ostatnia wizyta ) usg tez po 20-stym mam ostattnie
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
AsiCcccCA nie łam się napewno w końcu coś kupisz
Sama mam starszną ochotę na jakąś zmianę albo zakup czegoś No ale butów nie- bo mam teraz człapy nie nogi i mi szkoda takich jakbym chciała... czekam do porodu i jakw rócę do siebie to kupię buciki jakie chce.Majkela a ja jem znowu... mandarynki |
|
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
Nic nie moge znalesc w tych sklepach na poprawieniu humorku ,naet już miałam ochote kupić takie sliczne jeansy z szlufkami na szeroki pasek
Chciałam jeszcze korektor pod oczy -nie wiem jaki ,chciałam farbe do wlosów - nie wiem na jkai kolor sie farbnąć ,chciałam tusz nie wiem jaki Dobra ide naczynia
|
#3905 |
|
Zadomowienie
|
Mandarynki
Ja chyba zjem jabco, bo mały ostatnio jest na witaminkach żelkowych (nim2) Matko jeszcze nie ma 17 a już ciemno jak w Dzisiaj miałam placki ziemniaczane, ogórkową a jutro jak dostanę kapuche to zrobię "Twoje" łazanki |
|
|
|
#3906 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wyprowadzamy sie to ci odstąpię![]() zrobiłam zupe jarzynowa na obiadek a że nie jadam zup to zjadłam mlekołaki mniam mniam
|
||||
|
|
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
Majkela supcio
kocham wszytsko co ma kapusteAsiCcccCA może co do tuszu pomogę chociaż Zamówiłam z allegro przed ślubem Maxfactor Masterpiece Max i jest boski i dobrze się trzyma(wypróbowany na ślubie i przyjęciu i hulaniu po nim). Nie jest tani ... ale na allegro można kupić dużo taniej( ja kupiłam za 25 zł z pzresyłką wyszło mnie 31zł, ale ja amm taki tusz mega długo. w sklepach normalnie trzeba dać 50-60zł więc i tak zaoszczędziłam![]() A spodnie to Ty kochana kupuj po ciąży jak schudniesz już po co mają wszafce leżeć i patrzeć na Ciebie Paprtoka jak nie płace przez neta to wiesz mniej wydaje, bo mi się nie chce iść na pocztę Te mlekołaki aż takie dobre są Bo nie jadłam ich nigdy.
|
|
|
|
#3908 |
|
Wtajemniczenie
|
matko ja jak mam stac w tych kolejkach na poczcie to mnie szlag trafia. staram sie byc w domu jak listonosz ma przyjsc zeby potem nie musiec paczek odbierac bo szlag mnie trafia
---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- paprtoka
|
|
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
I Tz pojechał. dał mi do zrobienia prace z historii. Ale się nawet cieszę, bo nie mam co robić..
![]() Ja ostatnio pofarbowałam excell'10. ale ze nie chciałam wierzyc ze po 10 min mi wyjdzie kolor, a jak wyjdzie to na moich włosach edzie się trzymal tydzien, to trzymałam 15 min. i wyszły czarne. Teraz się sprały. Ale jeszcze kolor jest. Niedługo pofarbuje moim kasztanem ![]() A tusz ja używam collosalla i nie narzekam. Juz drugie opakowanie pod rząd więc coś jest A własnie. muszę podkład kupić ![]() Tez byłam dziś na poczcie z pracy wysłać listy. Kupa ludzi a tylko jedno okienko czynne.. ![]() I broszka mi idzie juz od poniedziałku! A ja mam chęc na paste jajeczną, ale nie ma chleba. Mam chec na mandarynki ale juz nie ma. Mam chec na cookie crisp ale niee ma.. ![]()
Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2009-10-30 o 17:56 |
|
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
Paprotka
Zdobyłam pączka był u taty w garażu
|
|
|
|
#3911 |
|
Zadomowienie
|
Dobryyy
byłysmy w szpitalu z Asiulka wsio wiemy i bardzo miła pani nam wszystko wyjasniła i pokazała sale i chociaż czuję sie trochę spokojniejsza to cholernie sie boję i tak co tam dziouszki porabiacie?
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
Ja rozwiązuje Tzowi prace
![]() A od nowego roku otwierają u mnie nowy szpital. Więc bede rodziła już w nówce
|
|
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet ja Wam zazdroszcze lodów
|
|
|
|
#3914 |
|
Zadomowienie
|
zebra no i do tego pyszniutka gorąca czekolada
a teraz nażarłam się mandarynków
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
Pękam w szwach ale chyba zjem jeszcze coś
|
|
|
|
#3916 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem
U nas wszystko ok! Mały waży 1750 g Grubasek mój Uciekam, bede jutro |
|
|
|
#3917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaaa bylo fajnie pyszne lodyyy czekolada i za...ste towarzycho wcinam se winogronko a co tam nie Zuzia ma
|
|
|
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
A ja niestety wcinam czekolade:P
nie mogłam się pochamować- mówiła do mnie.Samanthhha dobrze, ze mały rośnie jak na drożdżach to napewno te żelki hihi
|
|
|
|
#3919 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobryyy
Asiulka mój Tż stwierdził, że następnym razem idzie z nami, bo nie będzie sam w domu siedział, to mu zaproponowałam wspólny wypad...do tesco samanthhha to super, że z Małym wsio ok No ale z sumie Ty też chuuuudzinka straszna jesteś![]() Co dzisiaj porabiacie? Bo moi od rana szaleją i gdzieś latają jak kot z pęcherzem, Tż o 7 na myjkę z samochodem pojechał mamcia z tatą też jeszcze jakieś zakupy im się przypomniały, jakiś cmentarz coś tam słyszę, a ja siedzę sama bo nie chce mi się nigdzie ruszać tak wcześnie
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
halol
Samanthhha duzy juz jest ten Twoj klocek a ja od samego rana czytam wypowedzi ekspertki twierdzi ze maz mi nie dogodzil i musialam sie wyzyc i trafila ie ona ja dzisiaj od okolo 12 pilnuje mojego bratanka |
|
|
|
#3921 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
U mnie słonko swieci Cytat:
(super jest ) ale szybko wysycha i jest go mało lepszy jest Max FLE ,ale ogólnie są drogie ,szkoda Mi kasy- wole tusz za 1ozł ![]() ![]() za daleko ,a zreszta nie lubie dużych miast
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-10-31 o 08:52 |
|
|
|
|
#3922 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ja dzisiaj planuje pojechać na poczte i sprawdzić czy jakaś paczuszka nie doszła, kupić rolety do pokoju dzidziusiowego i MOŻE do kuchni i pojechać kupić rękawiczki Żeby mi jutro było ciepło Fajna ta wizyta wczoraj była O obiadach itp Sam zaczął temat Może głodny był Według miesiączki termin mam na 27 grudnia - nie na 29 a według usg rodzę 2 tygodnie wcześniej Gin do mnie -to wie pani, że dzidziuś może nawet się urodzić w styczniu? Na co ja -nieeeeeeee!!!!! Urodzi się w 38 tc - już z nim gadałam ![]() Gin podnosi wzrok, patrzy chwile i w śmiech. Kończy temat tekstem - O SŁODKA NAIWNOŚCI A ja na to : " "Zostawiłam teczke z dokumentami u teściów Musimy zajechać z Tżcikiem |
|
|
|
#3923 | |||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry w słoneczny dzionek
![]() ale piździawka (-1C) No to gitara Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
przynajmniej facet był szczery. Ja też mam gina takiego zgrywusa![]() ---------------------------- Wczoraj wpadli znajomi. Szybka szamka- ale się obżarłam na noc Tz zrobił się gorzałką (myślałam że od jego oddechu się ululam ) ale była kupa śmiechu i poszli sobie dopiero przed 24.Biorę się zaraz za ogarnianie chałupy. Na obiad bigos i kurak pieczony (babcia mnie wyprzedziła z pomysłem i nie będę miała łazanek Kminię czy się wybierać na groby..Jak będzie taka piździawka to nie wiem czy jest sens kiwać się nad grobami i marznąć ![]() A Wy lecicie??? |
|||
|
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
Samanthhha yyy to w końcu 2 tyg wcześniej czy później?
Bo sie gubię już.Mnie Tż od rana wku... więc sie nie odzywam do niego i jestem wściekła jak osa. Miał ze mną na zakupy iść ale nie, bo śpiący i śpi nadal!!! Sama poszłam i kupiłam tylko podstawowe rzeczy, będziemy głodować i w d.... to mam. O! Gdyby psozedł spać normalnie jak go prosiłam mówiąc, zę tzreba zakupów zrobić na weekend i poniedziałek to nie! A ma dzis wolne i mógł mi pomóc Przez niego będę miałą chyba podobnie dobry weekend co wszystkie ostatnie jakie mam.Asiuulka widziałam co ta pani pisała z ciekawości luknęłam wczoraj hehe Majkela ja nie weim czy pójdę na jakikolwiek cmentarz, bo zapewne Tż bedzie taki zmęczony, ze będzie chciała w domu siedzieć. |
|
|
|
#3925 |
|
Wtajemniczenie
|
Zebra lejem Tża
Pohałasuj żeby nie mógł spać i udawaj... że to nie Ty No według usg termin mam już jakoś dwa tygodnie wcześniej - nie wiem dokładnie kiedy. Który to jest właściwie ten pewniejszy - usg czy wg miesiączki? Majkela mi się nie chce iść tak na prawdę.. To znaczy tu u nas jest cmentarz i ja mam na nim babcie - po południu nawet spacerkiem możemy się przejść. A drugi 3-4km dalej. Też nie daleko ale na nim jest zawsze straszny ścisk no i wiadomo - zimno będzie I już sama nie wiem Jak buty mi przyjdą dziś i je odbiore z poczty to pojade na cmentarze Bo ciepło mi będzie..Asiulka też sobie poczytałam co tam u Was na wątku
|
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
Samanthhha juz hałasowałam i nic to nie dało- jeszcze może pani architekt dziś dotrzeć w końcu a on ani myśli wstać... Naparwdę się wkurzam już...
A z tymi terminami nie wiem ... Mnie zawsze mówił, ze wg. terminu z OM i, że zgadza się nadal. |
|
|
|
#3927 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście jak nie pojadę na cmentarz w domu się obrażą. Już przed oczami mam minę babci i głupi komentarz...
|
|
|
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
Olej to, bo zawsze możesz w inny dzień się wybrać- a nie teraz, bo takie święto jest. O zmarłych zwłaszcza bliskich powinno się pamiętać cały rok a nie jeden dzien w roku i na hura na cmentarz:P chyba po to tlyko żeby się kurzać ściskiem i tłumem... Szczerze mówiąc ja większośc grobów, które odwiedzam to ludzi których nawet nie znałam.
|
|
|
|
#3929 | |
|
Wtajemniczenie
|
Się okaże jak zaczniemy rodzić
![]() Zebra olej Tża - alboooo... zacznij rzucać garami, trzaskać szafkami, zadzwoń do kogoś i głośno gadaj Ależ jestem intrygantka ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
Dokładnie ![]() Z tymi grobami mam tak samo - dlatego w tym roku idę na... dwa W tym znam tylko jedną osobę - babcie. No i do Tż dziadka itd - wiadomo
|
|
|
|
|
#3930 |
|
Zadomowienie
|
Kurdeee
![]() Zabiję dzisiaj swojego Tż i pójdę siedzieć jak za normalnego Na cmentarzysko się nie wybieram, nie mam porządnej kurtki a zimno sie zrobiło pomimo słońca poza tym u mnie jest 5 miejscowości do obskoczenia a ja nie mam siły na latanie jak kot z pęcherzem i robienie za taksówkę wszystkim babkom i ciotkom, które dzien wczesniej przypominają sobie o moim istnieniu i tym, że mam auto i prawko jestem w ciąży i jestem wredna, ot co Z nudów zrobiłam ciasto kaimakowe i siedzi w lodówce teraz, ale nie wiem czy coś z niego zostanie zanim zdązy stężeć bo ca chwila czyjaś łapka tam ląduje na próbowanie czy to już czy jeszcze
Nasz Filipek ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/bl9chdge2vujvywa.png Fistaszkowe Gryzadełka ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/028/0284079b0.png?9148 Edytowane przez Sweet Delights Czas edycji: 2009-10-31 o 10:37 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.

szybko was przeleciałam
ja nie mogłam przez to przebrnąć

i padłam. Musiałam się zdrzemnąć

,do 
Sama mam starszną ochotę na jakąś zmianę albo zakup czegoś
Codziennie czekam jak pies na listonosza i dupa:P a priorytetem niby idzie... chyba na nogach!!!
Zamówiłam z allegro przed ślubem Maxfactor Masterpiece Max i jest boski i dobrze się trzyma(wypróbowany na ślubie i przyjęciu i hulaniu po nim). Nie jest tani ... ale na allegro można kupić dużo taniej( ja kupiłam za 25 zł z pzresyłką wyszło mnie 31zł, ale ja amm taki tusz mega długo. w sklepach normalnie trzeba dać 50-60zł więc i tak zaoszczędziłam

wsio wiemy i bardzo miła pani nam wszystko wyjasniła i pokazała sale

czekolada
Żeby mi jutro było ciepło 
I już sama nie wiem
i głupi komentarz...