|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 | |
Zadomowienie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
Już jestem
![]() To dobry ![]() ![]() zebra podobał Ci się film "kochaj i tańcz" ???? bo dla mnie to jakaś poraszka była ![]() Ja za to wpadłam w dół oglądając "tancerze" - one miały takie piękne brzuchy ![]() a masz co Ci będę żałować ![]() Cytat:
![]() puma duża dzidzia ![]() ------------------------------------- Ale się zmachałam z tymi grabiami ![]() ![]() Ja włosy farbuję. Farbowałam już 3 razy. Ostatnio użyłam casting(on nie ma amoniaku) ale nie polecam, szybko traci się kolor ![]() Co do witaminek, to chyba Tobie sweet pisałam. Słyszałam to od swojego gina i gdzieś w gazecie o tym było ![]() Wczoraj jak byłam w aptece po pojemnik na mocz, poprosiłam babkę o jakieś próbki dla małego. Dała mi tylko dla mnie na rozstępy, bo powiedziała że małe dzieci najlepiej myć tylko w olilatum bo JJ i nivea uczula ![]() ![]() Zjadłam całą paczkę żelek, tak szybko że sama jestem w szoku. A ja chcę jeszcze ![]() Edytowane przez majkela12 Czas edycji: 2009-10-30 o 14:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3902 | |
Zakorzenienie
|
No i mamy wikkkenddd
![]() Byłam na miescie i znów gufienko kupiłam ![]() Znów mam doła ![]() ![]() ![]() Wezme wypożycze filma ,kupie dobre żarełko i pogadam Sobie z Tżcikiem ![]() ![]() Cytat:
![]() Samanthhaatrzymam kciuki ![]() ![]() ![]() Ja dopiero wizyte mam po 20-stym ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3903 |
Zakorzenienie
|
AsiCcccCA nie łam się napewno w końcu coś kupisz
![]() ![]() Majkela a ja jem znowu... mandarynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3904 |
Zakorzenienie
|
Nic nie moge znalesc w tych sklepach na poprawieniu humorku ,naet już miałam ochote kupić takie sliczne jeansy z szlufkami na szeroki pasek
![]() ![]() Chciałam jeszcze korektor pod oczy -nie wiem jaki ,chciałam farbe do wlosów - nie wiem na jkai kolor sie farbnąć ,chciałam tusz nie wiem jaki ![]() ![]() Dobra ide naczynia
#3905 |
Zadomowienie
|
Mandarynki
![]() Ja chyba zjem jabco, bo mały ostatnio jest na witaminkach żelkowych (nim2) ![]() Matko jeszcze nie ma 17 a już ciemno jak w ![]() Dzisiaj miałam placki ziemniaczane, ogórkową a jutro jak dostanę kapuche to zrobię "Twoje" łazanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3906 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() zrobiłam zupe jarzynowa na obiadek a że nie jadam zup to zjadłam mlekołaki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3907 |
Zakorzenienie
|
Majkela supcio
![]() ![]() AsiCcccCA może co do tuszu pomogę chociaż ![]() ![]() A spodnie to Ty kochana kupuj po ciąży jak schudniesz już po co mają wszafce leżeć i patrzeć na Ciebie ![]() Paprtoka jak nie płace przez neta to wiesz mniej wydaje, bo mi się nie chce iść na pocztę ![]() Te mlekołaki aż takie dobre są ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3908 |
Wtajemniczenie
|
matko ja jak mam stac w tych kolejkach na poczcie to mnie szlag trafia. staram sie byc w domu jak listonosz ma przyjsc zeby potem nie musiec paczek odbierac bo szlag mnie trafia
---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- paprtoka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3909 |
Zakorzenienie
|
I Tz pojechał. dał mi do zrobienia prace z historii. Ale się nawet cieszę, bo nie mam co robić..
![]() Ja ostatnio pofarbowałam excell'10. ale ze nie chciałam wierzyc ze po 10 min mi wyjdzie kolor, a jak wyjdzie to na moich włosach edzie się trzymal tydzien, to trzymałam 15 min. i wyszły czarne. Teraz się sprały. Ale jeszcze kolor jest. Niedługo pofarbuje moim kasztanem ![]() A tusz ja używam collosalla i nie narzekam. Juz drugie opakowanie pod rząd więc coś jest ![]() A własnie. muszę podkład kupić ![]() Tez byłam dziś na poczcie ![]() ![]() I broszka mi idzie juz od poniedziałku! A ja mam chęc na paste jajeczną, ale nie ma chleba. Mam chec na mandarynki ale juz nie ma. Mam chec na cookie crisp ale niee ma.. ![]() ![]() Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2009-10-30 o 16:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3910 |
Zakorzenienie
|
Paprotka
![]() ![]() Zdobyłam pączka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3911 |
Zadomowienie
|
Dobryyy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3912 |
Zakorzenienie
|
Ja rozwiązuje Tzowi prace
![]() A od nowego roku otwierają u mnie nowy szpital. Więc bede rodziła już w nówce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3913 |
Zakorzenienie
|
Sweet ja Wam zazdroszcze lodów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3914 |
Zadomowienie
|
zebra no i do tego pyszniutka gorąca czekolada
![]() ![]()
#3915 |
Zakorzenienie
|
Pękam w szwach ale chyba zjem jeszcze coś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3916 |
Wtajemniczenie
|
Jestem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() taaaa bylo fajnie pyszne lodyyy ![]() ![]() ![]() wcinam se winogronko a co tam nie Zuzia ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3918 |
Zakorzenienie
|
A ja niestety wcinam czekolade:P
![]() Samanthhha dobrze, ze mały rośnie jak na drożdżach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3919 |
Zadomowienie
|
Dzień dobryyy
![]() Asiulka mój Tż stwierdził, że następnym razem idzie z nami, bo nie będzie sam w domu siedział, to mu zaproponowałam wspólny wypad...do tesco ![]() samanthhha to super, że z Małym wsio ok ![]() ![]() ![]() Co dzisiaj porabiacie? Bo moi od rana szaleją i gdzieś latają jak kot z pęcherzem, Tż o 7 na myjkę z samochodem pojechał ![]() ![]()
#3920 |
Zakorzenienie
|
halol
![]() Samanthhha duzy juz jest ten Twoj klocek ![]() a ja od samego rana czytam wypowedzi ekspertki twierdzi ze maz mi nie dogodzil i musialam sie wyzyc i trafila ie ona ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U mnie słonko swieci ![]() ![]() Cytat:
![]() (super jest ) ale szybko wysycha i jest go mało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() za daleko ,a zreszta nie lubie dużych miast ![]()
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-10-31 o 07:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3922 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ja dzisiaj planuje pojechać na poczte i sprawdzić czy jakaś paczuszka nie doszła, kupić rolety do pokoju dzidziusiowego i MOŻE do kuchni i pojechać kupić rękawiczki ![]() ![]() ![]() Fajna ta wizyta wczoraj była ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Według miesiączki termin mam na 27 grudnia - nie na 29 a według usg rodzę 2 tygodnie wcześniej ![]() Gin do mnie -to wie pani, że dzidziuś może nawet się urodzić w styczniu? Na co ja -nieeeeeeee!!!!! Urodzi się w 38 tc - już z nim gadałam ![]() Gin podnosi wzrok, patrzy chwile i w śmiech. Kończy temat tekstem - O SŁODKA NAIWNOŚCI ![]() A ja na to : " ![]() Zostawiłam teczke z dokumentami u teściów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3923 | |||
Zadomowienie
|
Dzień dobry w słoneczny dzionek
![]() ale piździawka (-1C) No to gitara ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------------------------- Wczoraj wpadli znajomi. Szybka szamka- ale się obżarłam na noc ![]() ![]() Biorę się zaraz za ogarnianie chałupy. Na obiad bigos i kurak pieczony (babcia mnie wyprzedziła z pomysłem i nie będę miała łazanek ![]() ![]() Kminię czy się wybierać na groby..Jak będzie taka piździawka to nie wiem czy jest sens kiwać się nad grobami i marznąć ![]() A Wy lecicie??? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3924 |
Zakorzenienie
|
Samanthhha yyy to w końcu 2 tyg wcześniej czy później?
![]() Mnie Tż od rana wku... więc sie nie odzywam do niego i jestem wściekła jak osa. Miał ze mną na zakupy iść ale nie, bo śpiący i śpi nadal!!! Sama poszłam i kupiłam tylko podstawowe rzeczy, będziemy głodować i w d.... to mam. O! Gdyby psozedł spać normalnie jak go prosiłam mówiąc, zę tzreba zakupów zrobić na weekend i poniedziałek to nie! A ma dzis wolne i mógł mi pomóc ![]() Asiuulka widziałam co ta pani pisała z ciekawości luknęłam wczoraj hehe Majkela ja nie weim czy pójdę na jakikolwiek cmentarz, bo zapewne Tż bedzie taki zmęczony, ze będzie chciała w domu siedzieć. |
![]() ![]() |
![]() |
#3925 |
Wtajemniczenie
|
Zebra lejem Tża
![]() ![]() ![]() ![]() No według usg termin mam już jakoś dwa tygodnie wcześniej - nie wiem dokładnie kiedy. Który to jest właściwie ten pewniejszy - usg czy wg miesiączki? Majkela mi się nie chce iść tak na prawdę.. To znaczy tu u nas jest cmentarz i ja mam na nim babcie - po południu nawet spacerkiem możemy się przejść. A drugi 3-4km dalej. Też nie daleko ale na nim jest zawsze straszny ścisk no i wiadomo - zimno będzie ![]() ![]() ![]() ![]() Asiulka też sobie poczytałam co tam u Was na wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3926 |
Zakorzenienie
|
Samanthhha juz hałasowałam i nic to nie dało- jeszcze może pani architekt dziś dotrzeć w końcu a on ani myśli wstać... Naparwdę się wkurzam już...
A z tymi terminami nie wiem ... Mnie zawsze mówił, ze wg. terminu z OM i, że zgadza się nadal. |
![]() ![]() |
![]() |
#3927 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście jak nie pojadę na cmentarz w domu się obrażą. Już przed oczami mam minę babci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3928 |
Zakorzenienie
|
Olej to, bo zawsze możesz w inny dzień się wybrać- a nie teraz, bo takie święto jest. O zmarłych zwłaszcza bliskich powinno się pamiętać cały rok a nie jeden dzien w roku i na hura na cmentarz:P chyba po to tlyko żeby się kurzać ściskiem i tłumem... Szczerze mówiąc ja większośc grobów, które odwiedzam to ludzi których nawet nie znałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3929 | |
Wtajemniczenie
|
Się okaże jak zaczniemy rodzić
![]() Zebra olej Tża - alboooo... zacznij rzucać garami, trzaskać szafkami, zadzwoń do kogoś i głośno gadaj ![]() Ależ jestem intrygantka ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
Dokładnie ![]() Z tymi grobami mam tak samo - dlatego w tym roku idę na... dwa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3930 |
Zadomowienie
|
Kurdeee
![]() ![]() ![]() Zabiję dzisiaj swojego Tż i pójdę siedzieć jak za normalnego ![]() ![]() Na cmentarzysko się nie wybieram, nie mam porządnej kurtki a zimno sie zrobiło pomimo słońca ![]() ![]() ![]() Z nudów zrobiłam ciasto kaimakowe i siedzi w lodówce teraz, ale nie wiem czy coś z niego zostanie zanim zdązy stężeć bo ca chwila czyjaś łapka tam ląduje na próbowanie czy to już czy jeszcze ![]()
Nasz Filipek ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/bl9chdge2vujvywa.png Fistaszkowe Gryzadełka ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/028/0284079b0.png?9148 Edytowane przez Sweet Delights Czas edycji: 2009-10-31 o 09:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.