|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 |
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Dzięki choć miły czwartek, dzisiejszy, też by się przydał - na sobotę przyjdzie czas
![]() Dzien dobry ![]() Ja przelotem, właśnie zarejestrowaliśmy i ubezpieczyliśmy autko i zaraz jedziemy do Gdanska je odbierac ![]() Napisze wiecej jak juz odbierzemy bo teraz jest ogolny szał jeszcze ![]() Miłego dnia kochane, pokomentuję też później ![]()
#3902 |
Zakorzenienie
|
O rany, przepraszam tam powinno być czwartku
![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3903 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Hej hop! Piękna pogoda dziś jest, tak że zyc nie umierać ![]() Idę coś pomóc w kuchni ![]() Miłego dzionka! ![]()
![]() |
#3904 |
Wtajemniczenie
|
hello laleczki
![]() ja tylko tak przelotem powiedziec,ze dolecialam,jest pieeeknie,pogoda cudowna i wogole cacy ![]() lece teraz pomagac do kuchni ![]() jak przygotowania u was? Caluski z zielonej Zielonej ![]()
#3905 |
Raczkowanie
|
Dzień Dobry
![]() No wreszcie wolne, ja na chwilke, zaraz idę na spacer. ![]() Pogoda jak najlepsza, w nocy padało, ale w dzień świeci słoneczko. Czas leci nieubłaganie, niedługo testy, a pamiętam jak był wrzesień... Miłego dnia dziewczęta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3906 |
Zakorzenienie
|
Cześc i czołem
![]() Kurdę znowu mi nie działa to [ci] ![]() ![]() Słonko świeci ,mamy w końcu cudowną wiosnę ![]() ![]() ![]() Co do mojego koloru włosów,miał byc piękny jasny rudy,a wyszła ciemna wiśnia i co zrobic... na początku nie mogłam się przyzwyczaic,bo z blondynki zrobilam się czarna ,ale już jestem przyzwyczajona,mój Tż-et bardzo,bardzo zadowolony ,znajomi też[a może mówią tak bo wypada ![]() ![]() ![]() ![]()
#3907 | ||||
Zakorzenienie
|
jaaaa, zazdroszczę
![]() prawie jak sobota ![]() ja też sobie często mylę, zwłaszcza że u mnie dni takie podobne wszystkie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() u mnie pełną parą, można powiedzieć ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Witajcie Kochane ![]() Ja dziś nie miałam chwili czasu bo jak tylko udało mi sie zebrać pojechałam do rodzinki (a i tak mi się oberwało od mamy, że przyjechałam za późno, nawet się pokłóciłyśmy pierwszy raz od jakiś wielu lat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W sumie wkurzają mnie Święta, bo taka nerwówka przez tydzień a później 2 dni i po świętach ![]() ![]() idę dziś wcześnie spać bo odpadają mi wszystkie kończyny ![]() dobranoc ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-04-09 o 21:42 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3908 |
Rozeznanie
|
Helo!
![]() U mnie przygotowania do świat, tez pełną parą idą ![]() ![]() Ewuś własnie to samo myśle-tyle przygotowan, jadełko, sprzatanie itd,a potem nic tylko siedziec przy stole i się obżerać hihi-no ale to ma jakąś magie ![]() ![]() Asiek-byłas na Nosowskiej?Jej jak ja Ci tez zazdroszczę ![]() Lolcia-moim zdaniem to jak sie chłopakowi i znajomkom podoba to napewno jest cacy ![]() ![]() Lecę spać!Dobrej nocki ![]()
#3909 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() chociaż jak dla mnie to już cała wiosna jest magiczna i powoduje u mnie nagły przypływ sił ![]() Wstała, zjadłam owsiankę, wypiłam kawę i wizażuję ile wlezie póki rodzice na zakupach i nikt mnie do roboty nie goni ![]() ![]() miłęgo dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3910 |
♥
|
Witam. ja tylko przelotem zyczyc Wam miłego dnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3911 |
Zadomowienie
|
Dory wieczór
![]() Przelotem przyszłam się tymczasowo pożegnać ;] Jutro z rana wybywam na 3 dni na wieś do rodziny co by uczcić Wielkanoc i apogeum wiosny ^^ Ostatnie dni minęły dość leniwczo, zrywami zabierałam się do pracy, ale jeszcze trochę muszę skorygować,dopowiedzieć :P (chyba wezmę się nan2 dni przed oddaniem.. ![]() ![]() No ale jakoś to będzie ![]() Ponadto słońce,spacery i muzyka ![]() Combichrist ofc. Wzięło mnie na nich jak nic, niby sieczka,łupanka agresywan,ale jak żaden inny band nie daje mi kopa (pozytywnej)energii i chęci ku dalszej,lepszej egzystencji. Klasycznie wymieniałam się z ludzmi wrażeniami itd wogóle dużo ploteczek było ![]() Z mniej fajnych rzeczy, zaobserwowałam coś wysyp żuli i pijaczków :/ W środe wracam z uczelni jeden taki dziwny non-stop perfidnie obserwował mnie w pociągu więc prysłam na przystanku wcześniej, wczoraj idę centrum i jakiś bezdomny lazł za mną chwilę czekając kiedy wyjdę ze sklepu, dzisiaj.. ![]() Idę z matką na autobus co by dojechać po sprawunki, na przystanku stoi taki przyćpany/pijany młodzian, z pewnej patologicznej rodziny de facto.. I się gapi, gdy mamasza rozmawia przez komórkę, no nic wsiadamy. Ten nagle też, bus chce jechać a ten ,aby mu drzwi otworzyli. Siada na drugim koncu pojazdu, gdy zwolniło sie miejsce idzie w naszym kierunku i usadawia się ze nami z cynicznym uśmieszkiem. Mnie zmroziło . Instynktownie pognałam w przód ,zajmując miejsce koło jakiejś statecznej kobity. Przed oczyma miałam już rozmaite wizje ,zarazem 'modląc' się,aby wyjść z tego cało. Zatrzymujemy się w danym celu,wysiadamy, ten jedzie dalej. Uff ![]() Z tego wszystkiego 'fundnęłyśmy' sobie z matką paczkę złotych,cienkich Davidoffów, na początku raz po raz wypaliłam z 3 fajki wróciwszy tym samym do stanu jako takiej równowagi psychicznej. Choć uraz i lęk pozostał.. taka to dzielnica.. ![]() Ponadto na nowo zaczyna doskwierać 'samotność tzw. niby jestem taka silna,zimna chłodna (w sumie tak..) boję się tego wszystkiego , niby też młoda i mam 'czas',ale zaczyna odzywać się coraz głośniej taka potrzeba bliskości,zaufania,oparci a silnego,męskiego ramienia et.c No ale.. każdy z intrygujących mnie panów okazuje się być zajęty ![]() Nieznojnie ,po głowie chodzi mi ten koncertowy typ *________* Nie wiem o nim w sumie nic, możliwe,że wolny,możliwe,że odreagiwał wtenczas kłótnię/ente rozstanie z dziewoją więc.. ale z dziką chęcią chciałabym go jeszcze kiedyś (wkrótce ;P)zobaczyć,poflirtować e.tc Tsaa.. w przyszłym życiu najprędzej ![]() No nic powoli będę się szykować do snu, a Wam pragnę życzyć spokojnych,radosnych ,słonecznych Świąt Wielkiejnocy ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3912 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale tu cisza ![]() sprzątacie tak pilnie czy co? ![]() no ja w sumie też niezbyt mam czas na siedzenie przy kompie, bo rodzina cały czas coś ode mnie chce ![]() ![]() Właśnie planuję przed snem ze 3 zdania pracy napisać, bo mam już 2-dniowy zastój i niedobrze się z tym czuję ![]() dobranoc Laseczki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3913 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ja nadal ciągnę pusty wątek ![]() już od dawna na nogach, idę szykować święconkę. Później jadę z Siss poświecić, jeszcze pewnie na grób Babci pojadę, no i w domu sałatkę muszę zrobić (mniam ![]() A po południu spotykam się z TŻ-em ![]() miłej soboty Dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3914 |
Rozeznanie
|
A cóz to?Takie wszystkie zajęte przygotowaniami do świąt?
![]() Ja po poświeceniu juz, a teraz bede robić sałatkę ![]() W ogóle to chciałam Wam wszystkim życzyć Wesołych Świąt, pysznego jedzonka-żeby nie poszło w boczki ![]() ![]() Miłego dnia! ![]()
#3915 |
Zakorzenienie
|
A ja też wpadłam życzyc Wesołych świąt
![]() ![]() ![]() U mnie zapowiada się paskudnie,leże w łózku i nic nie robie,Tż-et dzisiaj jedzie na jakiś mecz,jutro do dziadka,wczoraj też nie mógł wpasc,także spotkanie przewiduje dopiero na poniedziałek,a już mi tak tęskno ![]()
![]() |
#3916 |
Zakorzenienie
|
Chciałam napisać ,że pamiętam o Was i pragnę Wam zyczyc ciepłych , radosnych świąt Wielkanocnych spędzonych w gronie najbliższych.
![]() ![]() ![]() A u mnie szczerze mówiac do D***. Ale to nie ten temat by o tym pisać. Skupiam sie chociaz na tym zeby do egzaminu się pouczyc. Moze to mi się uda chociaż... No nie narzekam już i mam nadzieje ,że Wy macie radosne świeta ![]() Odezwę się kiedyś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3917 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki !
Niech wam jajeczko dobrze smakuje bogaty zajączek uśmiechem czaruje Mały króliczek spełni marzenia, wiary, radości, miłości, spełnienia! Wesołych Swiąt i mokrego dygusa ![]() ![]()
![]() |
#3918 |
Zakorzenienie
|
I ode mnie najlepszego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3919 |
Wtajemniczenie
|
witajcie laleczki
![]() wpadlam na chwilke zeby zyczyc Wam spokojnych,rodzinnych i rodzinnych Swiat. ![]() ja wlasnie lece do kuchni bo tam rozgardiasz i przygotowania pelna para ![]() ![]() ![]() zycze Wam super dnia!! ja po sniadaniu lece z TZtem do jego rodzinki a ptem wpadamy z jego ojcem z powrotem do nas.W miedzyczasie spacery bo pogoda cudna... juz mi sie plakac chce na sama mysl o powrocie do UK...
#3920 |
Raczkowanie
|
Wesołych Świąt!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 |
Zakorzenienie
|
wesołych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3922 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wesołych Świąt Kochane moje ![]() ![]() ![]() ![]() ja się podniosłam od stołu, już nie mam siły po śniadaniu ![]() ![]() ![]() już mi się powoli nudzą te święta ![]() miłego dnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3923 |
Rozeznanie
|
Wesołych Świąt dziewczyny.
![]() ![]() (stale Was tu podczytuję, tylko z pisaniem gorzej ;])
![]() |
#3924 |
♥
|
Wesołych świat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3925 |
Zakorzenienie
|
Wesołych
![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#3926 |
Zakorzenienie
|
Wesołych świąt, Ślicznotki
![]()
![]() |
#3927 |
Zadomowienie
|
hej hej hej *
![]() ![]() Wesolutkich Jaj kochane Plotkary, świąt spędzonych tak jak lubicie i z tymi, których kochacie ![]() Przepraszam, że tak teraz dopiero wpadam, ale cierpię na chroniczny niedomiar czasu... Kiedy tylko się da to jeżdżę (moim czerwoniutkim śliczniutkim Seatem Ibizą w kwestii uściślenia, jutro postaram się pstryknąć i zapodać fotki^^), jak nie jeżdzę to jestem w pracy, a jak nie jestem w pracy to rodzinkuję... Dziś na przykład od 12 do ponad 20 w pracy, a jeszcze przed pracą, zaraz po śniadanku trochę jeżdżenia tu i ówdzie żeby się wprawiać ![]() ![]() ![]() ![]() Ściskam Was mocno i życzę miłęgo wieczoruu, buuuuuuuzi ![]()
#3928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja pracy tez nie piszę wiec sie nie martw, nie jesteś sama ![]() Heloł ![]() u mnie święta nawet całkiem aktywne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dnia ![]() PS Mercy Wszystkiego najlepszego i najcudowniejszego z okazji urodzin Kochana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3929 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To już 20 lat mineło, ale się czuję stara ![]() ![]() Madamme czekamy na Ciebie i na zdj ![]() Ale dzisiaj ładna pogoda ![]() ![]() Mnie jeszcze nikt, ale czekamy na gości wieć nie wiadomo co będzie ![]() ![]() Przesyłam Wam Wielki Kubeł Wody ![]() Miłego dzionka ![]()
![]() |
#3930 |
Zakorzenienie
|
Mercy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.