|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
![]() Cytat:
![]() widze wyjazdowy weeeknd dla poniektorych wlaczajac moja skromna osobe ![]() ![]() W przerwie polece glowe umyc jescze i ok 9 chcialabym wyjechac.Jakies 3h sie jedzie wiec nie jest zle. ![]() Milego weeendu laleczki ![]()
![]() |
#3872 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wybaczcie, ale naprawdę nie mam czasu pisać... wpadłam do Was na chwilkę, bo zaraz muszę uciekać pod prysznic ![]() Z nowości u mnie to to, że trochę wygrzebałam się ze słabych ocen, tzn. poprawiłam to co chciałam,jedynie z chemią nie najlepiej, ale wierzę w siebie i dam radę ![]() A poza tym to wczoraj odebrałam dowód ![]() ![]() Dobrze że już kwiecień, jeszcze tak naprawdę dwa miesiące i koniec szkoły, więc muszę się wziąć za naukę ![]() Aktualnie mam zamiar przeczytać ''Zbrodnię i karę'' jeśli starczy mi czasu, bo nie wiem czy się wyrobię, oczywiście zawsze jeżdżę na streszczeniach, aczkolwiek słyszałam, że ta lektura jest naprawdę ciekawa, więc dobrze byłoby ją przeczytać ![]() Pogoda u mnie od paru dni piękna, już jest ponad 10 stopni, więc żyć nie umierać ![]() ![]() Ano jeśli chodzi o Tż-ta, to jesteśmy sobie bliżsi niż kiedykolwiek . Bardzo się z tego cieszę, że jest nie tylko chłopakiem, ale i przyjacielem ![]() Miłego dnia kochane, mam nadzieję, że będę miała więcej czasu, aby się odzywać ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' Edytowane przez agness51 Czas edycji: 2009-04-04 o 08:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3873 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() gratulacje ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry Słonka ![]() właśnie powoli kończę poranne lenistwo bo rano jakby nie patrzeć już się skończyło ![]() ![]() ![]() ![]() miłego weekendu Kochane ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3874 |
♥
|
witam
![]() ![]() miłego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3875 |
Wtajemniczenie
|
hello
![]() nie wiem czy któraś mnie jeszcze tu pamięta? ![]() cóż, wiele sie wydarzyło w moim zyciu, niekoniecznie dobrego, ale staram się jakoś żyć.. ![]() niestety nie dam rady przeczytać wszystkiego co tam u Was ale mam nadzieje, że będę częściej do Was już wpadać i regularnie czytać/ pisać ;D buziaaki ;*
" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład, a i tak potrafimy tylko źle wybrać. " Edytowane przez EwelkaaS Czas edycji: 2009-04-04 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3876 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() hej ho ![]() Ciężkawy weekend w toku, wczoraj w pracy byłam do 2, a dzis na 11. Na szczescie pogoda nie zachęca do scpacerów, zimnawo, szaro i wietrznie więc może nie bedzie tak ciezko jak to ostatnimi czasy bywalo ![]() Zdrowa juz jestem na szczescie prawie calkowicie ![]() Uwaga, uwaga, wczoraj bylam z rodzicami ogladac autka i jesli wszystko dobrze pojdzie to juz jakos w przyszlym tygodniu bede pomykać po ulicach wlasnm samochodzikiem ![]() ![]() To tyle z radosnych newsow, nie moge sie doczekac i mam nadzieje,ze wszystko da sie szybko i sprawnie zalatwic tak,zeby autko bylo moje ![]() Milego dnia, lece do pracy ![]()
![]() |
#3877 |
Zakorzenienie
|
Dziewcyznki, co tak cicho?
![]() ![]() ja, mały szpieg, wpadłam się tylko przywitać ![]()
![]() |
#3878 |
Wtajemniczenie
|
no jestem
![]() melduje tylko,ze bylo superfajnie,psychicznie odpoczelam bardzo,fizycznie niebardz(jeszcze mam syndrom dnia poprzedniego w zw.z iloscia wypitego alkoholu.. ![]() Jabluszko super z autkiem ![]() ![]()
#3879 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzień doby ![]() ![]() Niedawno wróciłam do siebie. Weekend miałam niezwykle udany ![]() ![]() ![]() Dostałam maila od promotora więc moze jeszce coś mi się uda z pracą dziś zrobić, aczkolwiemk nie obiecuję ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3880 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak zyjesz, szpiegu? ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do autka to marzy mi się Seat Ibiza ![]() Cytat:
![]() ![]() Tylko trochę sie boje jak to bedzie z moimi umiejetnosciami prowadzenia... ![]() Cytat:
Co do pracy - dzis tez nic nie ruszylam i chyba juz tego nie zrobie. Jutro popisze ![]() Wlasnie wrocilam od kolezanki, z ktora przy piwku ogladalam serial ![]() ![]() Jutro czeka mnie pobudka o 5.30 wiec szalenstwa niewskazane ![]() MIlej nocki i do przeczytania kochane ![]()
![]() |
#3881 | ||
Zakorzenienie
|
musiałam sprawdzić na google grafika jak wygląda bo jetem debilem jeśli chodzi o marki samochodów
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() chciałam się już rano przywitać ale Wizaż nie działał ![]() ![]() ![]() miłego dzionka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3882 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() witajcie dziewczyny, ale mi sie spac chce...dalej jestem taka poweekendowa dzis.. niedospana,zmarznieta bo zimno u nas i nie moge sie skoncentrowac wcale.. Na szczsecie wczoraj juz sie popakowalam wiec dzis po pracy moge sie zawinac w kocyk i lezec na sofie i palcem nie ruszac.. poki co zycze wam milego popoludnia ![]()
![]() |
#3883 |
Zakorzenienie
|
ach jaka piękna pogoda
![]() wpadłam się tylko przywitać ![]() ![]() miłego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3884 |
♥
|
Dzien dobry
![]() najpierw oczekiwanie - oczywiscie nie miałam gdzie siedziec, potem konsultacja u lekarza a potem tyle stania aby umówic sie na nastepna wizyte czyli jutro . Jutro biopsja i chyba nic wiecej?. dzisiaj wogóle jakas zaganiana byłam : urzad skarbowy, szpital, kościół-rekolekcje,siłownia, zakupy ![]() Madame apple - ładna autko ![]() jak tam dziewczyny idzie Wam pisanie ?:d Agolek mi dzisiaj również sie chce spac ![]() Asiek co to za koncert? |
![]() ![]() |
![]() |
#3885 |
Raczkowanie
|
![]() Haj, haj No ja na chwilke. Ogólnie jest dobrze, w szkole ok, a pogoda wspaniałaaaaaaa ![]() Jeszcze tylko dwa dni i wolne ![]() Oglądacie ''Brzydulę''?? Bo ja bardzo polubiłam ten serial. A ten Marek....... ![]() ![]() Miłego dnia dziewczęta ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3886 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja wlasnie sie wykapalam i nadrabiam zaleglosci kompowe ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3887 |
Zadomowienie
|
Bry
![]() Uuuu mam zaległości w czytaniu ;p cóż zdarza się. Jabłuszko-Super z tym autem ![]() Ewusia-Mam nadzieję,że wena wróciła ![]() Hmm a u mnie... Wiosna pełną parą ;D W piątek ,shopping czyt. wymarzona skórzana ramoneska,oxy aviatory i autobiografia wokalisty Red Hot Chilli Peppers . Wróciwszy poczułam przemożną potrzebę ponownego wyjścia z domu, więc piszę do koleżanki i na 18 umówione jesteśmy na spacer/plaże /piwo ^^ Na bulwarze pogoda cudna,ciepło,słonecznie i to morze *________* Rozmawiałyśmy miło (glównie nt.facetów.. ![]() ![]() ![]() Kolejnym przystankiem 'wycieczki' była Gdyńska droga krzyzowa.. Takwzniosle mistycznie z abp.Leszkiem Głódziem na czele ![]() ![]() Zważywszy na mą wymowną mimikę i zachwianą równowagę zmyłyśmy się prędzej niż przyszłyśmy. Aż pożegnania nadszedł czas. W domu zlądowałam ok.22, mamasza nadzwyczaj spokojna (do czasu.. ![]() Sobota, hmm pod hasłem Orłowo, spacer w centrum handlowym w odremontowanych samoobsługowych delikatesach spożywczych, co tu dużo prawić się postarali się B) Pełen wypas,asortyment również należytej jakości. Ceny mniej ale..;> Wróciwszy wzięłam się tyle o ile za pisanie pracy zaliczeniowej ,następnie listening neue albumu King Of Leon Chłopaki wiedzą co to znaczy dobrze grać ![]() Wizualnie również tacy jak trza ^^ Wczoraj lekki leń, zachmurzenie i decyzja o Zoppocie, ot spacer wzdłuż molo,wizyta na kawce (polecam niejaką Cafe Kultura, ten wystrój mhmmm *_________* ) i monciak, na którym to przed oczyma mignął mi nie kto inny,jak Nergal-wokalista Behemoth. Bez tych scenicznych makijaży facet całkiem do rzeczy ![]() Wieczorem mini-konferencja telefoniczna z kumpelą +zapro na poświąteczną urodzinową imprezkę do przyjaciółki z gim. ![]() Dziś hmm... judżi. wagary ;p leń kilkugodzinny spacer po Gda, popołudniu po bulawarze i skwerze. Do pasji doprowadził mnie widok zalófcianych parek :/ Jak jakiś koleś fajny to zawsze z jakąś przylepą musi lezc ![]() ![]() I tak zrezygnowana idę se idę,aż jakiś stary 50letni żigolo zbok ni z gruszki ni z pietruszki wyskakuje z tekstem 'panienka tak sama spaceruje.NNic dziwnego teraz chlopaka trudniej poderwac bo wszyscy fajni wyjechali do Anglii i do Iraku walczyć' oczywiście o___________O No ale nic,spięłam się w sobie i kierunek Cynamon (ot ulubiona kafejka) 'zaszalałam' i migiem spożyłam diable mocną Cafe Creme z likierem Baileys. bitą śmietaną i orzechami. + zapomniana dawka Allertecu , czyli ,że takie interakcje OUN się porobiły.. Od razu świat stał się zwawszy,piękniejszy kolorowy (niewiele mi trza ![]() wróciłam jak na skrzydłach, sluchawszy techno-idustrialowej sieczki COMBICHRIST przykładowo ;p http://www.youtube.com/watch?v=A8pBe1Zbd3Y ;> ![]() ![]() (de facto jutro ich koncert, zgadnijcie kto idzie ![]() Żyć nie umierać no *___* Teraz ogarniam,chilloutuje i byle do jutra wieczór Miłego Edytowane przez schism_ Czas edycji: 2009-04-06 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3888 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Hellołłł
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() prawko mam od 2005roku więc juz troche czasu ![]() ![]() Cytat:
![]() gro formlności pozałatwiane, jak juz pisałam, jeśli wszystko dalej gładko pojdzie to juz w czwartek powinnam jeździc ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zdrówka życzę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzien dobry wieczor ![]() Dzis dzien aktywny bez najmniejszej sily i ochoty na tę aktywność. Pobudka 5.30, zajęcia, w domu byłam między 12 a 13, zmęczona,ze szok no i zamiast pisać MUSIAŁAM sie polozyc bo chyba bym padła... A od 17 bylam w pracy, właśnie wrocilam. WIec nic mądrego dzis nie stworzyłam :/ Jutro na 10 do radia, planuje byc tam najkrocej jak sie da... Na 17 pracuję, a przedtem chciałabym jeszcze cokolwiek napisac, chociaz jakiś akapicik ^^ WIec poloze sie zaraz zebym byla jutro wypoczęta ![]() Buzi, milej nocki kochane ![]()
![]() |
#3889 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie pytaj ![]() ![]() ![]() ![]() niestety, chyba ma dłuższy urlop ![]() Cytat:
piwo czekoladowe mnie szczerze zainteresowało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() w ogóle załamka, utknęłam w martwym punkcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() miałam coś optymistycznego rzucić na dobranoc, ale jakoś nic mi do głowy nie przychodzi więc kończe swoje marudzenie i zmierzam w kierunku łazienki ![]() miłych snów ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3890 |
Wtajemniczenie
|
Jabluszko czekam na zdjecia nowej furki wiec
![]() ![]() ![]() Ewcia no uroki pisania pracy... ![]() ![]() dzien dobry laleczki! ja juz spadam do pracy ![]() ![]() ![]() ![]() milego dzionka! ![]()
#3891 |
Zadomowienie
|
Agolek-Mam nadzieję,że pobyt w pracy będzie miłym preludium do jutrzejszego wyjazdu
![]() Madame-Niekoniecznie nowa część Klifu ;D ,aleBomi otworzyli (wreszcie ![]() Piwo takowe zapodaja w Kandelabry jak się na plaże miejską idzie, jakiejś takiejś marki Floris. ^^ Ewusia-Mam nadzieję,że coś jednak ruszy i znajdziesz chociażby częśćiowe fragmenty tych artykułów ![]() Zawsze możesz zaproponowac promotorowi ażeby fundnął Ci wycieczkę do USA ażeby je dorwać ![]() No i mamy wtorek ![]() Znowuż ciepły i słoneczny. ^^ I znowuż 'zaspałam' na zajęcia. Tym razem w słusznej sprawie. Ot z wystawiennictwa z racji chorobowego winna byłam pokazać 20minutową prezentacje multimedialną o muzeum karykatury i plakatu w Vavie.. Ale,że częśći nie zrobiłam i nader ochory nie miałam by wieczorem ślęczyć to.. Luz, pójdę po świętach i coś tam zaimprowizuję. Swoją drogą nie fair dawać tak wczesny termin,skoro inni mają w maju... ![]() Doszła jeszcze 'zagwostka' w postaci zgubienia przez mamaszę dowodu osobistego babci.. Jako,że ta schorowana,rodzicielka poszła w piątek na pocztę odebrać przesyłkę dla niej.. Wydawało się,że jakby wzięła go z powrotem.. Dziś szuka tu i tam. I lipa o_O Dzwoni na poczte to samo. ![]() Teraz marudzi i lamentuje ,że kredytó nan nabiorą i trza będzie.. ![]() A to tak prosto,żeby na cudzą plakietkę kasy se nabrać ![]() No nic, trza być dobrej myśli,że gdzieś się w końcu znajdzie. Póki co zabieram się za konspekt i techniczne poprawki wiadomej pracuy i,... 21 koncerrrt ;D (poprzedzony T.O.G.'iem dark wave alternatiff o_O potańcówką ) Trza będzie obmyśleć imidż, fryzure,demoniczny mejkup ( ![]() ![]() Toteż zadowolę się tuniką ,lateksowymi legginsami i czyms jeszcze , najważniejsze jest i tak to, aby się dobrze bawić ![]() Udanego Dnia Wam życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3892 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję ze jakoś to będzie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
całkiem niegłupi pomysł ![]() Cytat:
myślę że to jednak nie takie proste, często potrzebne są 2 dowody tożsamości, a poza tym przecież jest zdjęcie ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry w ten piękny wiosenny poranek ![]() po nocy jakoś mi nerwy przeszły wiec zaraz robię kolejne podejście do poszukiwań, a jak nie to napiszę promotorowi maila, trochę go pomęczę jeszcze przed Świętami ![]() ![]() miłego dnia Kochane ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3893 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hej laleczki, no ja na lunchu wlasnie. Sie dowiedzialam dzis,ze tyle roboty jest w pracy i musze nadgodziny dzis robic... kurde a nawet nie jestem spakowana jeszcze do konca.. i wroce po nocy pewnie a jutro po 5 rano pobudka ![]() milego dzionka wam zycze ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3894 |
Rozeznanie
|
Czeeeść szarlatany
![]() ![]() Cieplutko co? ![]() Ale fajnie, niedługo święta- ![]() ![]() Ja przez weekend byłam u rodzinki na wsi ![]() Do mojej babci idzie się pare kilometrów pod góre-naszczęscie kiedy wysiadłysmy z autobusu, mama spotkała kolege z dawnych czasów i on tak się ucieszył na jej widok , ze zaproponował ze nas podwiezie ![]() ![]() ![]() Kolega -lekko po winku-zabawiał nas przeróznymi opowieściami i wspominali z mama czasy młodosci ![]() ![]() Potem dojechaliśmy, ciotka powitała mnie słowami- "oo widze żeś przybrała coś, chyba ci się dobrze powodzi ![]() ![]() ![]() No cóz... ![]() Potem przyszedł moj kuzyn, wybraliśmy się na spacer i gawędziliśmy(mimo że słonce przygrzewało jak diabli nic mnie nie opaliło ![]() Dowiedziałam się ze kuzyn pojedzie z zespołem na eliminacje do Mam Talent!! ![]() ![]() Na następny dzien poszliśmy z palmą do kościoła- niestety ja rano zjadłam jajęcznice i lekko się przytrułam- jedzenia miałam az do szyi,i chciało mi się wymiotować, w kościele było mi słabo, w domu dali mi miętkie i poczułam się lepiej. Na tyle lepiej, ze załapałam smaka na obiad. ![]() Posiedziałyśmy jeszcze troszkę, nagadałam babci zeby dbała o siebie i zjadała co mogła ![]() Babci ma 84 lata, no i nie wiadomo czy będzie mi dane ją jeszcze raz zobaczyć, mówiła nawet że czuje że "stary" niedługo po nią przyjdzie... "Stary" to moj dziadek-umarł pare lat temu. No i pojechałyśmy do domciu. Jednak czułam sie jakby mnie coś zbierło-jakaś grypa-wziełam ibuprom i posszłam spać-w nocy obudziłam sie cała zlana potem, no i wczoraj chodziłam jak jakaś przytumaniona, ale dziś juz się czuję świetnie ![]() No i chyba tyle ![]() Ależ się naprodukowałam ![]() ![]() PS:Zaznaczam ze poczytałam co u Was ![]() ![]() Miłego popołudnia ![]()
#3895 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ale co tam ![]() ![]() ![]() spiszemy sie w polsce juz jak mniemam ![]() dobranoc i do zobaczenia w Polsce ![]() ![]()
![]() |
#3896 |
Zadomowienie
|
Helloł
![]() ![]() ![]() Mercy-Toś miała przygody ![]() ![]() Agolek-Szczęśliwej podróży i jeszcze szczęśliwszego pobytu w Polsce ;] No to czas najwyższy podzielić się wczorajszymi wrażeniami ^^ Było M-E-G-A *________________________ * Do klubu dotarłam koło 21, ludu trochę się zeszło,Dj grał Dark wave'owy/electro set,całkiem całkiem, od razu nogi porwały mi się do tańca ![]() Tak jak reszcie,a niby tacy 'mhroczni;wystylizowani na cyberpunków et.c ;p, tuptali niczym na manieczkach ![]() Pierw oczywiście piwo. ![]() Zbliżając się do brau, kątem oka dostrzegłam pewnego chłopaczka, och i ach bardzooooooooooooo w moim typie *_* Sniady brunecik z zawadiacką fryzurą, odziany w dopasowany garnitur,rurki itd, wsio idealnie komponujące się z kształtną tu i ówdzie sylwetką ![]() Był z kolegą,cuś takim hmm delikatnawym, w imidżu na pensjonariusza koledżu o_O ale pomińmy,pomińmy, to mi w to graj ![]() Stanełam w pobliżu i kontepmlowałam 'widoki' od czasu do czasu odnosząc wrażenie jakby ów na mnie coś spoglądał, w sumie nie trudno zważywszy na specyficzny strój ;P W międzyczasie spotkałam znajomą ze studiów trochę ponawijałyśmy, aż nadeszła wiekopomna chwila koncertu. Zgasły światła,band wyszedł na scenie, to Ja w tłum. 'przypadkiem'podążając za owym.. I stając obok ![]() Set sie zaczął. Fani w szał,band grał. To co się działo, istne szaleństwo *________* Muzycy,specyficznie ucharakteryzowani, tatuaże itp dawali z siebie wszystko napier...lając na perkusji,klawiszach,synte zatorach, a wokalista ;D Ta charyzma ^^ zamiast krwi lał ze sceny wodę dla ochłody ;> Zagrali głównie przeboje, poywając wszystkich do dzikiego tańca/ Tsaa Ja chyba chwilami przesadzałam ze swoimi wywijasami, no ale nie mogłam się powstrzymać no ![]() Pan obok jak stał jak stał, robiąc co chwila przerwy na papierosa czy wędrówkę do baru, wedle 'obliczen' w ciągu dwóch godzin zapodał chyba z 6 mocnych drinków o_______O stał nader spokojnie czasem śpiewając,i przytupując , kolega jeszcze cichszy. Dziewucha go rzuciła,że tak ten ![]() (no w sumie to byłby plus ![]() Po 50 minutach nadszedł koniec, finito i coś tam jeszcze w j.obcym ![]() Naładowana wybyłam z klubu, choć było jeszcze after party, mogłam se zostać z kumpelą., popatrzeć ;> no ale.. pershing czyt.matka wzywała ![]() Nie obyło się bez drobnych uwag,krytyki 'że co ja w post wyprawiam' ale kto by się tym przejmował ![]() Zasnęłam i koło 6 zbudziłam się nie mogąc zmrużyć oka, niby żem słaba ale psychicznie niet ;D A tu jeszcze mnie czeka c.d prac nad pracą i informatyka o_O No ale damy radę ![]() Udanego Dnia życzę ![]() PS:Hmm zapodam jeszcze linka do fragmentu jednego z ulubieńszych utworów ;> http://www.youtube.com/watch?v=rDjP62GizMc jak i swe wątłe oblicze tuż 'przed' zaabsorbowane czymś,(a raczej kimś )innym nizli patrzeniem w obiektyw ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#3897 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no i dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cześć Kochane ![]() wczoraj już nie zajrzałam bo balowałam troszkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz już jestem z powrotem w mieszkaniu i myślę o tym ze muszę sie spakować, bo jutro rano jadę na święta do rodzinki (nienawidzę sie pakować na tydzień ![]() ![]() ![]() ale się rozpisałam, jakby było o czym ![]() miłego dzionka ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3898 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oblukłam->no i to nie moje klimaty raczej są:O Ciekawe czy Agolek zawitała juz do Zielonej Gory ![]() Ja zmykam do nauki. ![]() Miłego dnia! ![]()
Pomóżmy Madzi.a pokonać raka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336619 To ja Mercy! Edytowane przez Tarantulek Czas edycji: 2009-04-08 o 14:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3899 |
Zakorzenienie
|
na Nosowskiej
![]() Jaaaaka cisza ![]() Przepraszam, jestem tylko przelotem. Strasznie dużo się u mnie ostatnio dzieje, zarówno pozytywnych jak i negatywnych rzeczy. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3900 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.