![]() |
#3901 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Tylko się nie oblej
![]() Cytat:
![]() ![]() To kto pierwszy - ty czy ja ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3902 |
Zakorzenienie
|
no i mnie pokarało,że zamiast spać siedzę na wizażu...Właśnie oberwałam po głowie kratką wentylacyjną
![]() ![]() no chyba,że ma za małe buty ![]() no dobra, idę spać, bo jeszcze zaatakuje mnie jakiś inny fragment mieszkania...
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-12-08 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3903 | |
Wtajemniczenie
|
Zobaczymy olanego Gryxsia
![]() TY ![]() Cytat:
![]() Nigdy nic nie wiadomo ![]() Idę poszukać odsypek MACa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3904 |
Zakorzenienie
|
To musi być widok za milion dolarów
![]() "Ja wiedziałam, że tak będzie..." ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3905 | |
BAN stały
|
A to koniecznie coś zjedz - niezdrowo iść spać na głodnego
![]() Cytat:
![]() ![]() --- Wiecie może, czy w Vision Express mają jakieś sensowne, męskie okulary przeciwsłoneczne? Mama dostała kupon rabatowy (45%), ale przy zakupie dizajnerskich bryli za min. 600 zł ![]() ![]() I w ogóle to ostrzec Was muszę, hehe ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3906 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3907 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też poza obiegiem. I tez nie mam nic ciekawego do napisania od dłuższego czasu. Życie wciąga. ![]() Cytat:
![]() No tak. Efekt wampirzycy to ja uzyskuję nawet przy najskromniejszych środkach bez problemu. ![]() ![]() Szczegół, ale że tak to ujmę... w temacie. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Łómarne przy Was! Leżę obok. Trumienkę już mam. ![]() Cytat:
![]() Wygooglałam sobie, bo ja przeciez telewizję kontestuję i rzeczywiście: myślałam, że to ja. ![]()
![]() |
#3908 |
Zakorzenienie
|
Favkes - mam nadzieje, ze szybko sie wam ulozy.
Agnieszko - zdrowiej! najgorzej tak jak lekarz nie jest pewny ... Ale macie tematy o sikaniu huhu ![]() ![]() Ale w piatek z kopa drzwi otwarlam do kibelka bom taka byla w potrzebie, wbiegam tam i widze strumienie po luku mezczyzn mocz oddajacych... Zamurowalo mnie, szybki odwrot i dopiero wybralam wlasciwa bramke numer dwa. W sobote moja kolezanka przeszla sama siebie :P To taki typ raczej ostry. Czekalysmy po skonczonej imprezie w klubie na 'jej' DJ bo mial nas odwiesc. Przyszedl jakis koles jego i od razu zarzucil seksualnym zarcikiem, ze to my niby na trojkacik. DJ czlowiek delikatny, misiowaty wiec nie specjalnie odpowiedzial... Moja kumpela jednakze zagotowala. Wtedy ten odwrocil sie do nas i pyta 'what's your name?' zwracajac sie 1sze do niej, na co ona z mina cwiczonej i opanowanej do mistrzostwa pogardy 'maj nejm is fak of' Ja sie poplakalam ze smiechu, mina faceta - bezcenna. |
![]() ![]() |
![]() |
#3909 |
Zakorzenienie
|
Może zmieścimy się obie?
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3910 |
Zakorzenienie
|
A co do swiatecznych piosenek :
te wielbie : http://uk.youtube.com/watch?v=zvJvKyKBh-Q oraz te : http://uk.youtube.com/watch?v=XZSQXF...eature=related |
![]() ![]() |
![]() |
#3911 | ||
Wtajemniczenie
|
Nie wietylko, czy Gryksiowi by się podobał ten widok
![]() To po co pyta? hę ![]() Zjem- w piątek ![]() ![]() No ba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Kagan Czas edycji: 2008-12-08 o 22:37 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3912 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() W każdym razie, ja tam zawsze kół miałam multum, z Dziennikarstwem czy bez. ![]() A jutro mam koło z angielskiego na Stosunkach. ![]() Hesusie, jak mnie się nic nie chce. ![]() A jak jeszcze machnie im przed oczami kuponem rabatowym z VE z 45% zniżki... Sabb, podaj, proszę, nazwę i odcień tej czerwonaśnej szminki. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3913 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3914 | |
BAN stały
|
W tym problem, że ciut za duże
![]() I tak Wam nie pokażę ![]() ![]() A to "muśnięcie słońcem" to do niczego - wyglądam po prostu na zdrowego, a nie Latino ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oglądam po raz setny "Grindhouse vol.1", ale uwielbiam patrzeć jak Kaskader Mike dostaje, na końcu, za swoje ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-08 o 22:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3916 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3917 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nawet wizja zbliżających się Świąt nie mobilizuje mnie nic a nic ![]() Cytat:
![]() No niby tak. Myślałem tylko, że efekt będzie ciut bardziej "spektakularny", coś a'la załącznik ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gryksiu, ja wiem, że żartujesz ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3919 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3920 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Ale Ty chyba nie jesteś specjalnie wyższa ode mnie, więc się posunę troszku. ![]() Kagan, jesteś nieprzyzwoicie wprost miła. I oczywiście zupełnie Ci nie wierzę. ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie wysusza, nie powoduje łuszczenia ani pękania ust. Trzyma się kilkanaście godzin nawet przy pojadaniu i piciu. Niestety, wymaga grubej warstwy, a opakowanie ma tylko 2,5 grama więc wychodzi cholernie drogo... ![]() Cytat:
![]() ![]() Polecam image a'la trup. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3921 |
Zakorzenienie
|
Sabbath bardzo ladne foto
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salatko welcome back in home ![]() ![]() Agnysko duzooooo ![]() ![]() Ja tez glosuje na Dżordzykaaa ![]() ![]() Grysiulku tylko zbytnio sie nie lansuj w tym nowych okularach slonecznych ![]() ŁÓMARŁEM ![]() ![]() ![]() ![]() Mnie samemu tez sie zdarzylo wparowac do damskiej toalety w jakims klubie nie pamietam tylko gdzie bo meska byla mocno zajeta przez innych wlascicieli sikawek ![]() ![]() A tabletek to juz od dawna nie biore,zoladek odmawial mi posluszenstwa,poki co dobrze sie czuje i normalnie mysle chyba.... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3922 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Na Dzienn. faktycznie żyć nie umierać, pod warunkiem, że chce się tam żyć. Ja już nie chcę, nudzi mi się tam przeokrutnie. ![]() Świąt nie mogę się doczekać. Chcę choć w jeden dzień normalnie się WYSPAĆ! Marzenie ściętej głowy (czyli pipe-dream ![]() ![]() Cytat:
Ostatnimi czasy napaliłam się bowiem na imydż z wykorzystaniem krwistej czerwieni. Mniam. ![]()
Jak ptak patrzę w dół na góry Patrzę w dół na góry Edytowane przez BeYourself Czas edycji: 2008-12-09 o 02:03 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3923 |
Zakorzenienie
|
Z cyklu nocne rozmowy na gadu-gadu z moja koszmarna Siostra
![]() ![]() Sabbath 2:54:07 zaraz Ci przetrzepię tyłek za takie groźby ![]() Ja1 2:54:13 <rotfl2> Ja1 2:54:16 juz sie boje;p Ja1 2:55:22 to grozba czy prosba;> Sabbath 2:55:49 A jak myślisz? Sabbath 2:55:51 ![]() Ja1 2:56:03 ja sie tak zastanawiam kto pod moim kociolkiem w piekle doklada ogien i miesza smole;d Sabbath 2:57:55 Na mnie nie licz Sabbath 2:58:05 ja swoją wieczność w piekle spędzę imprezując Sabbath 2:58:27 już sie nawet poumawialiśmy, kto zabiera wódkę, kto zapitke, a kto zagrychę ![]() Ja1 2:59:45 swintuch;d Sabbath 3:00:14 czemu? Sabbath 3:00:22 dobre towarzystwo to podstawa Ja1 3:00:54 bo nie chcesz mnie z soba zabrac;d Sabbath 3:01:34 Hihihih Sabbath 3:01:46 No wiesz, to wyższa szkoła jazdy Sabbath 3:01:54 chlansko forever Ja1 3:02:00 spoko umiem jezdzic;d Ja1 3:02:07 uwazaj bo lucyfer cie wygna;p Sabbath 3:02:12 i perspektywa kaca po Armageddonie Ja1 3:02:29 <lol2> Sabbath 3:02:34 Z lucyferem to ja zupkę sierczaną w piekielnym przedszkolu jadłam Ja1 3:03:05 taaak??ciekawe bo mi o tobie nie wspominal;d Sabbath 3:03:35 nie opowiada się o TAKICH rzeczach przygodnym znajomym ![]() Ja1 3:04:08 <hahaha> ____________________ Ja1 3:14:46 ja bylem od malego ladny;d Ja1 3:15:03 niebieskie oczy i wlosy w kolorze maki<lol2> Sabbath 3:16:02 moja mama mówiła, że z ładnych dzieci wyrastają brzydcy dorośli :P Ja1 3:16:14 a ja wyroslem ladny;p Sabbath 3:16:20 ja od urodzenia miałam czarne oczy i prawie czarne wlosy Sabbath 3:16:28 ładny i skromny, co? Sabbath 3:16:34 Ja byłam ładnym dzieckiem Sabbath 3:16:38 teraz jestem brzydka Sabbath 3:16:42 ale oryginalna ;D Ja1 3:16:56 taaa zdziwaczala;d Ja1 3:17:15 no jestem skromny;di ladny i wogole jestem narcyzem<hahaha> Sabbath 3:17:20 Raczej nawiedzona Sabbath 3:17:24 ![]() Ja1 3:17:26 <lol2> Ja1 3:18:06 myslisz ze jestesmy z tej samej gliny;> Sabbath 3:19:12 nie, Sabbath 3:19:18 ty jesteś z bardziej różowej Ja1 3:19:20 czemu?? ![]() Sabbath 3:19:22 <hahaha> Ja1 3:19:33 <lol2><rotfl2><hahaha> Sabbath 3:19:36 ja jestem bledsza Sabbath 3:19:48 może to kwestia zbyt częstych kąpieli ![]() Rozmowa zostala wklejona za zgoda Sabbath ![]() ![]() Leze i kwicze z tego<rotfl2> |
![]() ![]() |
![]() |
#3924 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() "Spalenizna". Kupuję to słowo. ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3925 | ||
Zakorzenienie
|
a może się skurczą??
![]() hmmmm....zgodnie z teorią o wielkości buta, to jest może coś jak ekonomiczna wersja wypaśnej fury? ![]() To jest tak jak się odmawia pokazywania ![]() Cytat:
A w kwestii wchodzenia do męskich kibelków mam chyba mistrzostwo świata. Zazwyczaj dociera do mnie,że coś jest nie teges dopiero, jak widzę rządek zbulwersowanych panów trzymających coś w ręce. Cytat:
![]() Dbaj o siebie ![]() Miłego dnia wszystkim!
![]() |
#3926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja już powinnam wstać i jechać na uczelnię...tylko mi się nieeeeee chceeeee! Tak mi ciepło w tym łóżeczku, najchętniej spałabym dalej... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3928 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim za zaworowe podpowiedzi
![]() Pan hydraulik (nie wyglądał niestety jak ten nasz słynny francuski) już był, zawór wystarczyło zakręcić ten w domu i na razie wszystko zdaje się działać jak trzeba ![]()
#3929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i czy plamy zaczely juz swedziec? Ja sie z tym meczylam przez pol roku, odjezdzilam kilku lekarzy w Norwegii, wydalam mase pieniedzy na leki i na wizyty. W Polsce poszlam prywatnie do staruszki dermatologa, zobaczyla tylko ta jedna plame ( a sama juz wygladalam jak jedna plama ) i od razu zdiagnozowala. Po masci robionej na zamowienie ( cale 4 zlote ) przeszlo po tygodniu. To jest dziecieca choroba. Nazywa sie Lupiez Gilberta. U dzieci przechodzi lagodnie, czesto mija samoczynnie, ale w przypadku osobnika doroslego bywa gorzej. A zadrapac sie mozna na smierc. Ponadto prowadzi do rozwodu, osoba spiaca z drapaczem nie jest w stanie zniesc trzesacego sie lozka i ciala trzesacego sie obok ![]() Staraj sie o masc i smaruj poki plam jest malo, to sie rozchodzi w super tempie... a poza tym, witam ![]() dzien i dobry od wczoraj czekam na zapowiedzianego kuriera ( spoznia sie ino 23 godziny i wedlug danych caly czas jest w trasie, do mnie ) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:50.