|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze ulubione cytaty z sagi Zmierzchu
Taaa... Emmett jest mega ;d
'- Isabello Marie Swan – wyszeptał Edward z bardzo tajemniczą miną. Sprawiał wrażenie bliskiego obłędu. – Czy naprawdę wierzysz, że prosiłem Volturi o śmierć, ponieważ gryzło mnie sumienie? - A nie? – wykrztusiłam zdenerwowana - Owszem, miałem wyrzuty sumienia. Ogromne. Tak ogromne, że nie potrafiłabyś sobie wyobrazić ich mocy. - No to, co się nie zgadza? Nie rozumiem. - Bello. – W oczach Edwarda płonął ogień, ale zachowywał spokój. – Pojechałem do Volterry, ponieważ sądziłem, że nie żyjesz. To, czy przyczyniłem się do Twojej śmierci, czy nie, nie było najistotniejsze. Oczywiście, popełniłem poważny błąd, nie potwierdzając u Alice tego, co przekazała mi Rosalie, ale przecież zadzwoniłem do was do domu i Jacob powiedział, że Charlie jest na pogrzebie. Kto jeszcze mógł umrzeć? Jak wysokie jest prawdopodobieństwo takiego zbiegu okoliczności? Ach… - Zniżył głos do tego stopnia, że nie byłam pewna, , czy trafnie odgaduję co mówi – Los zawsze staje przeciwko kochankom. Nieporozumienie za nieporozumieniem. Już nigdy nie będę krytykował Romea.' <33 ;d ! Dziewczyny, czy ma może któraś z Was MS i wycięte fragmenty 'Zmierzchu' ??? Buźkiii ;** ![]()
" (...) Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać. Nie był to wybór – ale konieczność." ♥ ... Daria, 22 lata. Nauczycielka wf i instruktorka fitness ![]() W trakcie mgr z bezpieczeństwa morskiego państwa. Służby mundurowe <3 Edytowane przez AgeleSS Czas edycji: 2009-06-28 o 14:41 Powód: błąd rzeczowy |
![]() ![]() |
![]() |
#3902 |
Zakorzenienie
|
Trafiłaś we mnie heheh
![]() ''Następnym razem, kiedy będziesz się chciała na mnie rzucić, zaopatrz się lepiej w kij baseballowy albo łom. - Obyś nie żałował, że mi to doradziłeś - mruknęłam.''
#3903 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Emmet jest boski z tymi swoimi tekstami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3904 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3905 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3906 |
Wtajemniczenie
|
żegnam się z Wami
![]() ![]() będę okropnie tęsknić. ![]() ![]() ![]()
#3907 | ||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
Moja mama jest optykiem i jak okulary to tylko z polaryzacją i innymi rzeczami, których takie nie mają ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Nie! ![]() Qrczę, już się boję jak to będzie jak ja wyjadę! ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- No nie! Ty też?! ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- [1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;12967604] Intruzki kochane.;* aa.musze Wam powiedzieć że jesteście śliczne (jak z obrazka). ![]() Jak Bella? ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Ja też ![]() Ale boję się do końca przyznać, bo jeszcze blond-psychopatka mnie napadnie! ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
http://www.scribd.com/doc/12709771/Midnight-Sun Wycięte fragmenty? Mam, od panny byczkowej ![]() Zaraz wyślę ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3908 |
Konto usunięte
|
jak Bella jako wampir,chyba że wolisz jako człowiek.
![]() ![]() ![]() Śniło mi się dzisiaj że ratuje Edwarda przed James'em. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 7a1f522eb83de308935e9eb654607f24bf1b13c1_64013893eb394 Czas edycji: 2009-06-28 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3909 |
Wtajemniczenie
|
przyjełam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3910 |
Raczkowanie
|
hej
![]() jestem tylko przelotem ![]() [1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;12987959]Emmett jest świetny. -Floryda prowadzi? -Właśnie zaliczyli pierwsze przyłożenie-potwierdził Emmett.Posłał kpiarskie spojrzenie,strosząc brwi niczym czarny charakter z wodewilu.-Najwyższy czas,żeby i u nas ktoś coś wreszcie zaliczył. ![]() Emmet i Jasper rozprawiali z kolei podekscytowani o tym,na co mogliby w Brazylii zapolować-może na jaguara,a może na panterę?Egzotyczna fauna Amazonii pozwalała nam na odejście od stałej diety.Emmett zwierzył się,że marzy o pomocowaniu się z anakondą. ![]() a nad czym ja niby ciągle rozprawiam? ![]() ![]() Emmett ![]() ![]() 'Z ochotą przypięłam się do okularu, ale spotkało mnie rozczarownie. Skurczybyk miał rację.' ![]() świetny miałaś sen, wika ![]() ![]() jak mi się uda to jeszcze do Was wpadnę ![]() lecę pa, laski ![]() ![]()
''Its fun to lose And to pretend.'' Edytowane przez Evasive Czas edycji: 2009-06-28 o 17:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3911 |
Raczkowanie
|
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;12992640] Nieźle musiałam się o coś walnąć w tym śnie,bo mam siniaki na ręce.
![]() ![]() ![]() A mnie się przedwczoraj śniło, że Edward był gejem i chodził z Mike'em Newtonem! ![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Nie boisz się, że dopadnie Cię blond-psychopatka? ![]()
Edytowane przez NightButterfly Czas edycji: 2009-06-28 o 17:33 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3912 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() / wrrrrr. kto mnie spakuje? nie mam pojęcia co zabrać. ![]()
![]() |
#3913 |
Raczkowanie
|
A ja obudziłam się z uśmiechem na ustach. Normalnie zaczęłabym się śmiać, ale jako, że wszyscy spali to nie chciałam ich budzić.
![]() ![]() ![]() ![]() Pomogę Ci ![]() szczoteczka do zębów w reklamówkę i wychodzisz ![]()
![]() |
#3914 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() chętnie Ci pomogę. ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3915 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
straszny sen ![]() a co do Rose, to niech lepiej ona boi się mnie ![]() ![]()
![]() |
#3916 |
Raczkowanie
|
Ej, świeżo co było o okularach, tak?
No to zrobiłam se Robertowo-Kristenowo-Okularowy <lol2> avatar^^ ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- [1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;12993093] ![]() ![]() ![]() ![]() [1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;12993093] Zdecydowanie pasta i szczoteczka do zębów to podstawa. ![]() ![]() Tak, jeśli zapiszę się na dwudziestokrotne wybielanie to może bd miała białe. U, aż się Ciebie Evasive boję. ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- "Wzięłam kolejny wdech i się rozluźniłam. -Uch. Nareszcie rozumiem, o co zawsze było tyle hałasu. Jacob, ty najnormalniej w świecie cuchniesz!"
![]() |
#3917 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Hej
![]() Jejuuu jak dawno mnie tu nie bylo ;\ masakra ... nie mam czasu na nic ... nie ma mnie w domu bde dop w polowie lipca ... w Niemczech siedze ... i jeszcze dzieci pilnuje to juz calkiem ;P wybaczcie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3918 |
Raczkowanie
|
ej, ej, ej! nightbutterfly! panna byczkowa ?
![]() – Mam okropne wyrzuty sumienia, że przeze mnie będziesz teraz musiał sobie sam gotować. Narażam twoje zdrowie na szwank. To karalne. Mógłbyś mnie aresztować. - (..) Gdybym mógł się pozbyć tych głosów z mojej głowy, bycie wilkiem byłoby super. Zaśmiałam się na myśl, jak by to ostatnie zdanie musiało zabrzmieć w uszach jakiegoś przypadkowego świadka naszej rozmowy. – Tak, u mnie też tylko gadają i gadają. – Gdybyś ty słyszała jakieś głosy, toby oznaczało, że jesteś nienormalna. Ale zaraz, przecież ty jesteś nienormalna – zażartował.
![]() Edytowane przez ciurlikowa Czas edycji: 2009-06-28 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#3919 |
Wtajemniczenie
|
ehh, ok, jestem w miare spakowana, ale mam dwie kosmetyczki
![]() mam nadzieję, że niczego nie zapomne ![]()
![]() |
#3920 |
Raczkowanie
|
Ja się nie nawidze pakować, bo i tak zawsze czegoś zapominam
![]() W tym roku mnie to na szczęście ominie, bo raczej nigdzie się nie wybieram ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- A tak w ogóle to mam pytanko. Widziałyście film ,,Jumper''??? Ja ogłądałam, ale nie do końca, bo to w szkole jeszcze było jak kiedyś man Pacianga( przezwisko nielubianej baby ze świetlicy) na zastempstwie włączyła. To tak mniej więcej, w którym momencie Kristen się pojawia???
![]() |
#3921 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() mam na kompie, ale nie oglądałam ![]() zaraz zobacze ![]()
![]() |
#3922 |
Raczkowanie
|
Gra tam jakąś Sophie
![]() |
#3923 |
Wtajemniczenie
|
haha, włączyłam, poprzesuwałam i znalazłam
![]() ok. 1h 20 . Końcówka filmu ![]() edit: nie wiem czy wcześniej jest ![]()
![]() |
#3924 |
Raczkowanie
|
Tak ostatnio się zastanawiałam, czy widziałam jeszcze jakiś film z kimś ze Zmierzchu, ale stwierdziłam, że chyba tylko Harrego pottera 4, kawałek Jumpera i kilka odcinków Chirurgów z tą babką co Esme grała
![]() |
#3925 |
Raczkowanie
|
oo Jumper- oglądałam film i nawet mi się podobał, ale nawet nie kojarzę, zeby kirsten tam grała.. ;d
#3926 |
Wtajemniczenie
|
hm.. ja kiedyś weszłam do pokoju, jak rodzice oglądali film z tą aktorką, która gra Victorie.
Ale szybko wyszłam, bo to jakiś film o dzikim zachodzie [ a przynajmniej tak mi się wydawało ![]() ![]()
#3927 |
Raczkowanie
|
ja oglądałam trzynastkę z Nikki ;D i pamiętam, ze film mi się baardzo podobał
#3928 |
Raczkowanie
|
Wróciłam moje drogie ![]() A co do Emmeta to go kocham ubóstwiam i wogóle ![]() Jest na pierwszym miejscu razem z Edwardem ![]()
"Bylam niczym osamotniony księżyc - satelita, którego planeta wyparowala w wyniku jakiegos kataklizmu. Mimo jej braku, ignorując prawo grawitacji, uparcie krążylam wokół pustki po swojej dawnej orbicie"
Edytowane przez liryka Czas edycji: 2009-06-28 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3929 |
Wtajemniczenie
|
ok, to ja się z Wami żegnam
![]() wracam za tydzień ![]() Edwardowo-Emmetowego tygodnia Wam życzę ![]() ![]()
#3930 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Moją też xD ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
Boski!^^
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.