Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012 - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r 31 53,45%
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe 0 0%
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 3 5,17%
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 24 41,38%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-31, 08:47   #3901
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
a co tam pochwalę się też moimi nowymi nabytkami
śliczne !!!
Cytat:
Napisane przez ciezaroweczka Pokaż wiadomość
U mnie już też jesiennie... Ale dziewczyny nic to. Następne lato za rok z naszymi maluszkami
u mnie słońce świeci, ale tylko 14 stopni.

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
wiecie co chyba czuje moją kruszynke !
gratulacje - piekne uczucie ja za każdym razem mam łezki w oczach

BebiBebi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 08:47   #3902
ciezaroweczka
Raczkowanie

GG do ciezaroweczka
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:

Śliczne ubranka...
ciezaroweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 08:52   #3903
Haniula
Zakorzenienie

A powiedzcie mi gdzie czujecie te ruchy? boo wczoraj wieczorem czulam pod pępkiem takie pukanie delikatne, ale inne niz jezdzenie w jelitach

a teraz mam wrazenie ze mnie coś gila od środka ale na wysokości żeber tak po środku
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 08:57   #3904
sylwia_87
Raczkowanie

GG do sylwia_87 Send a message via Skype™ to sylwia_87

A w których tygodniach poczułyście pierwsze ruchy????
Zwariuje...też chcę już czuć....16 tc 3 dz.....

http://www.suwaczki.com/tickers/gann9jcgw8mxzmtn.png

sylwia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 08:57   #3905
uska000
Zadomowienie

dobra laseczki lece;p trzymajcie kciuki

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 09:09   #3906
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sylwia_87 Pokaż wiadomość
Ja 18-19 tydzień ciąży takie bardzo wyraźne ze wiedziałam ze to jest właśnie to

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 09:16   #3907
Haniula
Zakorzenienie

ja caly czas nie wiem czy to jest to, czy mi sie wydaje dlatego ze bardzo juz bym chciała
w kazdym razie dzis jest 17t3d
Stary 2011-08-31, 09:16   #3908
eliza1984
Zadomowienie

Cytat:
Ja poczułam bardzo wcześnie bo w 14 tygodniu ,ale takie bardzo delikatne ,teraz już są mocniejsze kopniaczki ,ale i tak bezbolesne .
Pisałam do EciPeci u niej wszystko ok,prawdopodobnie zna płeć ale sama niech napisze .Moze do nas zajrzy,narazie tylko podczytuje.
Mamuski ,które podczytuja ujawniać się.
Oglądam sobie na VOD onet filmy dokum cud narodzin,matko jak te kobiety cierpią
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 09:20   #3909
sylwia_87
Raczkowanie

GG do sylwia_87 Send a message via Skype™ to sylwia_87

Kupiłam sobie koszulkę z nadrukiem http://allegro.pl/koszulki-ciazowe-z-nadrukiem-bede-mama-nowe-wzory-i1782187054.html ja mam nr 10 czarną i paraduję sobie w niej
A i powiem wam coś śmiesznego. 2 tygodnie temu byłam w Polsce i robiliśmy zakupy w Tesco. Pełny koszyk zakupów, a my patrzymy z siostrą, a mój TŻ w kolejce do kasy, gdzie kobiety ciężarne mają pierwszeństwo hahhahahaha To nic, że jeszcze mało brzuch widać i trzeba się przyglądać, ale Pani bardzo uprzejma kasjerka (co się nie zdarza) milutko i szybciutko nas obsłużyła..... Cwaniaczek... nauczył się mną posługiwać, żeby sobie życie ułatwiać....

http://www.suwaczki.com/tickers/gann9jcgw8mxzmtn.png

sylwia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 09:23   #3910
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
tez to oglądałam i ryczałam jak bóbr
Stary 2011-08-31, 09:27   #3911
agacia_cz
Zadomowienie

Cytat:
Kupiłam sobie koszulkę z nadrukiem http://allegro.pl/koszulki-ciazowe-z-nadrukiem-bede-mama-nowe-wzory-i1782187054.html ja mam nr 10 czarną i paraduję sobie w niej
A i powiem wam coś śmiesznego. 2 tygodnie temu byłam w Polsce i robiliśmy zakupy w Tesco. Pełny koszyk zakupów, a my patrzymy z siostrą, a mój TŻ w kolejce do kasy, gdzie kobiety ciężarne mają pierwszeństwo hahhahahaha To nic, że jeszcze mało brzuch widać i trzeba się przyglądać, ale Pani bardzo uprzejma kasjerka (co się nie zdarza) milutko i szybciutko nas obsłużyła..... Cwaniaczek... nauczył się mną posługiwać, żeby sobie życie ułatwiać....
fajne te koszulki
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 09:27   #3912
pozycja77
Zadomowienie

Cytat:
Ja poczułam bardzo wcześnie bo w 14 tygodniu ,ale takie bardzo delikatne ,teraz już są mocniejsze kopniaczki ,ale i tak bezbolesne .
Pisałam do EciPeci u niej wszystko ok,prawdopodobnie zna płeć ale sama niech napisze .Moze do nas zajrzy,narazie tylko podczytuje.
poczułam się wywołana do tablicy podczytuje Was od niedawna regularnie
tp mam na 20.02.2012 więc zaczełam własnie 15 tydzień.
Mamusie życze milego dnia, zmykam się uczyć
ps. nie pałować nieujawnionych ciężąrnych

Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek.L&Ł
pozycja77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 09:40   #3913
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Hej mamuśki kochane
Melduje ze u nas wszystko oki Lot minoł bez żadnych problemów, ogólnie cała podróż od wyjścia z domu trwała 12h więc trochę zmęczona byłam ale ogólnie wszystko oki. W końcu zobaczyłam się z rodzinką i przyjaciółmi Wczoraj porobiłam badania a jutro na usg Dzisiaj też byłam przebadać wzrok bo muszę koniecznie szkła wymienić bo strasznie mam porysowane i polepszył mi się, lekarka mówi ze to prawdopodobnie przez ciążę i nie wiadomo czy tak zostanie po ciąży czy wróci, a szkła 490zł dla mnie kosztują ale cóż.

Przeczytałam kilka stron od niedzieli ale wiecej nie dasm rady, tato teraz śpi w pokoju gdzie jest komputer i tak chrapie że już mi sie ciśnienie podnosi i nie umiem się skupic a nie mam sumienia mu gadać zeby sie przewrócił na inny bok bo go krzyż boli.

Witam nowe mamuśki

Odezwę się jutro po wizycie

Pozdrawiam i ściskam Was wszystkie,
Ja też oglądałam jego aukcję i będe u niego zamawiać

Do mnie też ( bo na adres rodziców i trawili jak akurat jestem )
Super, że lot minał bez problemów
Odezwij się po wizycie

Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
W razie czego zrobimy sobie indywidualne spotkanie

Dobrze, że lot minął Ci bezproblemowo

Przede mną znowu ciężki dzień... Cały dzień w pracy przekazywania obowiązków a ja spałam tylko 3h Tż ma problemy w pracy i chciał pogadać.
Czy któraś z Was jest prawnikiem albo może posiada wiedzę z prawa w zakresie umów zleceń? Chodzi mi konkretnie o to, że ma w umowie zapis, że jeśli przejdzie do konkurencyjnej firmy, to musi zapłacić 5 tys $ kary... A co w przypadku, kiedy firma daje mu do podpisania nową umowę, a on nie chce się zgodzić na podpisanie, bo nie odpowiadają mu warunki? Czy jeśli nie podpisze umowy, to można uznać, że nie będzie płacił tej kary? Na dodatek tych warunków nie zna, bo firma dała im do podpisania umowę po angielsku i nie chcą im jej przetłumaczyć... Jeśli ktoś może pomóc, to proszę Ale odpiszę dopiero wieczorem, bo nie będę miała możliwości w pracy.

Kropeczka, zgadzam się
A w jakim kraju pracuje Twój TZ?
Ja prawnikiem nie jestem, ale jedno co od razu widzę to że umowa musi być dla pracownika zrozumiała, więc muszą ją przetłumaczyć. Inaczej niech nic nie podpisuje Nie wiem, jakie jest prawo dotyczące umów cywilno-prawnych tam gdzie TZ pracuje, ale na pewno nie moga go zmusić do podpisania umowy w innym języku niż jego ojczysty (albo taki, ktory zna w stopniu wystarczającym do zrozumienia treści umowy).

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Hej mamusie

ale juz rano zimno jest czuc ze zbliza sie jesien wielkimi krokami
Wczoraj w RMF-ie mówili, żeby się spodziewać sniegu w październiku, a od września porannych przymrozków

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Mi też koleżanka powiedziała, że jej pielęgniarka powiedziała, że lepiej nie dodawać cytryny ani nic do glukozy bo to może zmienić wynik

zależy pewnie od laboratorium i pielęgniarki.

Widziałyście te wózki http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products _id=1467&%3CosCsid%3E

dziewczyny, w jakim wieku dziecko można już sadzać na spacerówkę?? tzn. kiedy gondola przestaje się przydawać?
Mnie się wydaje, że dopiero jak się nauczy siedzieć, ale nie znam się - może bardziej doświadczone mamusie pomogą?

Łoj, straszne te wózki

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
No ja czekam na jakieś konkrety

inutil spoko coś zaradzimy

Dziewczynki, ale ja w razie co jadę do męża w przyszłym tygodniu! Jednak nie będzie za 2 tyg, bo nie mają z czym przyjechać Wyszedł problem i o. Ja jadę autobusem do nich w jedną stronę, a wracam z nimi po 2 tygodniach
To znaczy jak to nie mają z czym?
Matko, ile będziesz tym autobusem jechała? Oni są w Hamburgu tak?

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 09:42   #3914
elunia25
Raczkowanie

zgłaszam się po badaniach glukoza taka sobie trochę się z nią męczyłam(żeby ja wypić) ale przedemną byla dziewczyna i jej smakowało wieć może to kwestia gustu jak zapytałam o cytryne czy mogę ja dodać to pani pielęgniarka mnie wyśmiała jedyny minus był taki że nikt mi nie powiedział że trzeba mieć swoja glukoze i rano musiałam po nia do apteki biec na szczęście było blisko po południu odbieram wyniki mam nadzieję że będzie ok
elunia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 09:46   #3915
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pozycja77 Pokaż wiadomość
poczułam się wywołana do tablicy podczytuje Was od niedawna regularnie
tp mam na 20.02.2012 więc zaczełam własnie 15 tydzień.
Mamusie życze milego dnia, zmykam się uczyć
ps. nie pałować nieujawnionych ciężąrnych
Witaj

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Napisane przez elunia25 Pokaż wiadomość
zgłaszam się po badaniach glukoza taka sobie trochę się z nią męczyłam(żeby ja wypić) ale przedemną byla dziewczyna i jej smakowało wieć może to kwestia gustu jak zapytałam o cytryne czy mogę ja dodać to pani pielęgniarka mnie wyśmiała jedyny minus był taki że nikt mi nie powiedział że trzeba mieć swoja glukoze i rano musiałam po nia do apteki biec na szczęście było blisko po południu odbieram wyniki mam nadzieję że będzie ok
Jak to swoją glukozę? Myślałam, że to daja normalnie w laboratorium

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 09:49   #3916
EciaPecia
Raczkowanie

Cytat:
Hej Mamuśki
No to nie mogę się nie odezwać teraz Czytam Was na bieżąco tylko z czasem na odpisanie i wbicie się (bo tak pędzicie) jest ciężej U nas dobrze, ostatnio byliśmy na usg i pani doktor nie zauważyła siusiaka, więc na 80% obstawiamy dziewczynkę Cieszę się bardzo bo synka już mamy i fajnie byłoby mieć córcię do pary
Jeszcze do niedawna wymiotowałam i byłam nie do życia ale na szczęście dolegliwości wraz z 2gim trymestrem poszły sobie precz Tylko okropne bóle głowy dalej mnie męczą czego nie miałam przy synku
Czasu nie mam zbyt wiele, choć siedzę w domu, bo mój półtora roczny synek nie pozwala mi na nudę
A jeśli chodzi o ruchy to ja jestem w 14tym tyg i powoli zaczynam czuć motylki Z synkiem w pierwszej ciąży ruchy poczułam bardzo późno bo dopiero ok 22 tyg.
Pozdrawiam Was wszystkie ciepło

Adaś 28.03.2010
Zuzia 21.02.2012
EciaPecia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 09:54   #3917
tygrysia
Rozeznanie

[1=b6226e0a547db786f57f5d1 2fdee7d3dd3b4b01d_63d0710 27e6e4;29094789]Witajcie dziewczyny,
u mnie straszne bóle głowy się pojawiły:/ Chyba przez te hormony i słabą morfologię. Kochane czy Was też swędzi brzusio tak po bokach??Troszkę mi sie też na nim włosków pojawiło- na całym brzuchu:/ Czy Wy też tak macie?[/QUOTE]

Też mam bóle głowy. Czasami cały dzień mnie boli... Możliwe, że to przez niskie ciśnienie. Jednak lepsze dla dziecka jest niskie niż wysokie.
Czy bierzecie coś na ból głowy?

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
no właśnie dlatego, a teraz zauważyłam że mój dał mi zwolnienie na 3 tygdonie tylko, więc na wizycie będzie 23t3d, on nie mówi o tych usg, o genetycznym też nie nazywał go, po prostu zrobił, pomierzył i gdybym się nie pytała wcześniej to by mi nie powiedział.
Zresztą mówił wtedy, że sama nazwa 'genetyczne' powoduje strach u kobiet. Pewnie teraz tak samo zrobił
Ja badanie połówkowe mam 28/09. Doczekać się nie mogę, gdyż mam nadzieję, że wtedy dowiemy się jaka jest płeć naszego malucha Lekarz mówił, że powinno się je zrobić pomiędzy 20-22 tygodniem. Ja będę w 22.
USG genetyczne, to się robi wcześniej - tak w 12/13 tygodniu. Miałam je robione. Lekarz sprawdza kość nosową, NT (przezierność karkową), sprawdza serduszko.
Faktycznie miałam stracha przed tym USG.

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
A powiedzcie mi gdzie czujecie te ruchy? boo wczoraj wieczorem czulam pod pępkiem takie pukanie delikatne, ale inne niz jezdzenie w jelitach

a teraz mam wrazenie ze mnie coś gila od środka ale na wysokości żeber tak po środku
Czuję delikatne pukanie, ale tak po prawej stronie na dole brzucha.

Edytowane przez tygrysia
Czas edycji: 2011-08-31 o 09:57
tygrysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 09:57   #3918
agacia_cz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tygrysia Pokaż wiadomość
Też mam bóle głowy. Czasami cały dzień mnie boli... Możliwe, że to przez niskie ciśnienie. Jednak lepsze dla dziecka jest niskie niż wysokie.

Ja badanie połówkowe mam 28/09. Doczekać się nie mogę, gdyż mam nadzieję, że wtedy dowiemy się jaka jest płeć naszego malucha Lekarz mówił, że powinno się je zrobić pomiędzy 20-22 tygodniem. Ja będę w 22.
USG genetyczne, to się robi wcześniej - tak w 12/13 tygodniu. Miałam je robione. Lekarz sprawdza kość nosową, NT (przezierność karkową), sprawdza serduszko.

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

też mam badania 28.09 tyle musimy czekać

ja na bóle głowy biorę apap
Stary 2011-08-31, 10:08   #3919
tygrysia
Rozeznanie

Cytat:
też mam badania 28.09 tyle musimy czekać

ja na bóle głowy biorę apap
Jeszcze cały miesiąc. Mam nadzieję, że wtedy dobrze się ułoży i poznamy płeć Mój mąż za każdym razem jak jesteśmy u lekarza to się o to pyta - już śmiać mi się z Niego chce
Na którą godzinę jesteś umówiona?

Mi też lekarz powiedział, że apap mogę brać. Chociaż on mi tak średnio pomaga.
Stary 2011-08-31, 10:09   #3920
ewula83
Rozeznanie

Witam,

zbieram sie na wizyte,trzymajcie kciuki!!
Stary 2011-08-31, 10:13   #3921
agacia_cz
Zadomowienie

Cytat:
Jeszcze cały miesiąc. Mam nadzieję, że wtedy dobrze się ułoży i poznamy płeć Mój mąż za każdym razem jak jesteśmy u lekarza to się o to pyta - już śmiać mi się z Niego chce
Na którą godzinę jesteś umówiona?

Mi też lekarz powiedział, że apap mogę brać. Chociaż on mi tak średnio pomaga.
ehhhhh też mi nie zawsze apap pomaga wtedy pozostaje nam się tylko męczyć
wizytę mam na 17 gin obiecał mi że już 100% poznamy wtedy płeć
Stary 2011-08-31, 10:13   #3922
anankee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Jak to swoją glukozę? Myślałam, że to daja normalnie w laboratorium
W wielu laboratoriach trzeba przynieść swoją glukozę. Kupujesz w aptece, to jest proszek w saszetce, cena jakas minimalna, nie wiem może ze 2zł. Panie w labku udostępnią ci tylko kubek i wodę i rozpuszczą glukozę

Emi!

anankee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 10:18   #3923
bacharybnik
Zadomowienie

Witam
Ładnie dzisiaj słoneczko świeci a zimno już jak nie wiem co.

Cytat:
Napisane przez renata:) Pokaż wiadomość
Bacha gratulace synkajakie imię?
Nad imieniem jeszcze nie myśleliśmy z Tż-tem, tylko mój pięcioletni syn uparł się, że chce braciszka Łukasza.

Cytat:
Ja poczułam w 18 tygodniu

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Wczoraj w RMF-ie mówili, żeby się spodziewać sniegu w październiku, a od września porannych przymrozków
Ja właśnie też słyszałam, że w tym roku ma nie być jesieni a we wrześniu już mają być przymrozki.

07.11.2010[*] Mój Aniołek
10.02.2011[*] Mój Aniołek
10.10.2016[*] Mój Aniołek
bacharybnik jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-31, 10:19   #3924
tygrysia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewula83 Pokaż wiadomość
Witam,

Trzymamy!

Cytat:
ehhhhh też mi nie zawsze apap pomaga wtedy pozostaje nam się tylko męczyć
wizytę mam na 17 gin obiecał mi że już 100% poznamy wtedy płeć
Niestety tak, tylko jak to trwa tyle godzin to na prawdę jest ciężko Nie jestem w stanie nic robić, nawet sen nie pomaga. Jak się budzę, to nie przechodzi i dalej boli

Ja mam na g.11.00, to będę wiedziała wcześniej (mam nadzieję ).
Stary 2011-08-31, 10:28   #3925
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anankee Pokaż wiadomość
W wielu laboratoriach trzeba przynieść swoją glukozę. Kupujesz w aptece, to jest proszek w saszetce, cena jakas minimalna, nie wiem może ze 2zł. Panie w labku udostępnią ci tylko kubek i wodę i rozpuszczą glukozę
a to ten kubek jest pełen czy mniej tego picia?

tygrysia
dzięki czyli moze wczoraj to była Lenka czekam na podobne uczucie zeby mnie upewniła hehe:0

ja 6 wrzesnia mam wizyte i to bedzie 18t4d wiec chyba jeszcze nie połówkowe? Lekarz zreszta nic nie mowil ostatnio
Ciekawe jak sie mała usadowi teraz i czy lekarz potwierdzi, chociaz jestem przekonana ze to dziewucha bo to bardzo dobry specjalista i powiedział sam bez mojego pytania to chyba jakby nie byl pewien by mnie w błąd nie wprowadzał
Mam nadzieje, bo jak bedzie Leon to co ja zrobie z tymi sukienusiami

ja odebrałam wyniki moczu i juz nie mam bakteriza to mam nieliczne kryształy szczaw.wap i pojedyncze nabłonki wielokątne, cokolwiek to jest

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

bacha mnie tez doszły słuchy ze w tym roku nie ma być jesieni tylko od razu zima

Cos nam sie ten klimat całkiem poprzestawiał
Stary 2011-08-31, 10:33   #3926
n1kotynka
Zadomowienie

ale pędzicie

ja przed chwilą musiałam zjeść koniecznie jajecznicę tak mnie naszło

póki co zbieram się do lekarza, bo za godzinę mam wizytę też proszę o trzymanie kciuków i dam Wam o wszystkim znać.

Wczoraj się nie odzywałam bo tak mnie przybiła wiadomość Madzi.... a zacytować Was po całym dniu i poranku jest niemożliwe

tak na szybko jeszcze - ja u siebie pytałam i mam tylko przyjść z cytryną, czyli glukozę oni zapewniają ale to za jakieś 2-3 tygodnie

trzymam kciuki też za dzisiejsze wizyty

a co do zabawnych koszulek to mam taką granatową na której na brzuchu jest zdjęcie dzidziusia jak z usg. Zrobię potem zdjęcie i Wam pokażę

buziaki dla Was i dla brzusiów
n1kotynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 10:43   #3927
renata:)
Zadomowienie

Cytat:
śliczne te "misie" ja też wam muszę zdjęcia porobić i się pochwalić kwiatuszkowymi ciuszkami
Cytat:
Napisane przez ciezaroweczka Pokaż wiadomość
U mnie już też jesiennie... Ale dziewczyny nic to. Następne lato za rok z naszymi maluszkami
przyszłe lato będzie niezapomniane
Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
dobra laseczki lece;p trzymajcie kciuki
zaciskamLilka też zaciska

Cytat:

połówkowe to też genetyczne wtedy też wszystko mierzą kochana i jeśli ktoś chce to można wtedy powtórzyć testy PAPPa
ja brałam apap raz jak już wytrzymac nie mogłam
ja po lewej początkowo czułam na dole właśniehehe

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Napisane przez ewula83 Pokaż wiadomość
Witam,

trzymamy
Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
ale pędzicie

ja przed chwilą musiałam zjeść koniecznie jajecznicę tak mnie naszło

póki co zbieram się do lekarza, bo za godzinę mam wizytę też proszę o trzymanie kciuków i dam Wam o wszystkim znać.

Wczoraj się nie odzywałam bo tak mnie przybiła wiadomość Madzi.... a zacytować Was po całym dniu i poranku jest niemożliwe

tak na szybko jeszcze - ja u siebie pytałam i mam tylko przyjść z cytryną, czyli glukozę oni zapewniają ale to za jakieś 2-3 tygodnie

trzymam kciuki też za dzisiejsze wizyty

a co do zabawnych koszulek to mam taką granatową na której na brzuchu jest zdjęcie dzidziusia jak z usg. Zrobię potem zdjęcie i Wam pokażę

buziaki dla Was i dla brzusiów
ja mam o 13wizytę odnośnie moich twardnień też trzymajcie plisss

"nadwrażliwość to mój wróg- przerost duszy nad rozumem[...] dyskretnej troski trzeba mi"

http://www.suwaczki.com/tickers/ajwwb201imv5ykw7.png

Lilka już z nami!!

renata:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 10:56   #3928
czubasek20
Zakorzenienie

Hej mamusie
Ja mam wrażenie jakbym już czuła ruchy malucha, takie delikatne gilgotki pod pępkiem ale to chyba za wcześnie więc nie wiem co to może być.
Witam nowe mamusie, te które się ujawniły i ktore jeszcze się ukrywają

Jestem wykończona, dopiero co wróciłam z sądu. Mam dość, normalnie psychicznie jestem wrakiem. Chyba przeprowadzę się do Tzta miesiąc wcześniej bo ta atmosfera w moim domu rodzinym źle wpływa na malca:/

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty

Ja na ból głowy biorę Apap

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z

Edytowane przez czubasek20
Czas edycji: 2011-08-31 o 11:16
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 10:57   #3929
agacia_cz
Zadomowienie

za wszystkie wizyty trzymamy mocno kciuki:kc iuki:
Stary 2011-08-31, 11:18   #3930
bacharybnik
Zadomowienie

Trzymam bardzo mocno za wszystkie dzisiejsze wizyty

07.11.2010[*] Mój Aniołek
10.02.2011[*] Mój Aniołek
10.10.2016[*] Mój Aniołek
bacharybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości