|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: To już V wątek przed nami. A tytuł jego zabrzmi: | |||
Wrześniowo-październikowe zaciążone, są ciągle zbudynione |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
We wszystkich domach kolędowanie, a u nas w Gwiazdę było przytulanie |
2 | 4,08% |
Zbudynienie sięga zenitu, a my tu na co dzień pitu pitu |
4 | 8,16% |
Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki |
28 | 57,14% |
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. V |
15 | 30,61% |
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV
hej.
wstałam i muszę jecchać wymienić TŻ koszulę, kupić prezent dla siostrzeńca TŻ. Dziewczyny myślicie, że tablet edukacyjny dla 8 letniej dziewczynki jest dobrm prezentem na komunie ? Ma podłączenie do neta, 8GB pamięci i innne bajery. ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- ![]()
#3902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3903 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3904 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() co do gondoli, to nam juz na bezpiecznym maluchu nie pokazywal wozka ani gondoli ![]() Cytat:
![]() do 24 tc ciazy jest czas, ale zapewne dostaniesz. ciekawa jestem czy ja majac stwierdzona cukrzyce znowu ten badziew bede musiala pic ![]() ![]() ![]() no i dziewczyny bez czarnowidztwa prosze ![]() ![]() nigdy nie wiadomo co sie moze zdarzyc, ale nie mozna o tym myslec, ja nie dopuszczalam mysli ze cos moze byc nie tak i mimo komplikacji wszystko jest super, mloda zdrowa i rozwija sie super. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3905 |
Zakorzenienie
|
Powiem Ci, że też tak myślę, moja mama jak się mlodej zapytała co by chciała dostać to powiedziała "kasę albo tablet".
#3906 |
Zakorzenienie
|
a co do wozkow graco, to opinie maja dobre, ale ja bym nie kupila nigdy graco, jakos nie jestem przekonana do tej firmy, wg mnie cena mocno przesadzona co do jakosci.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3907 | ||
Zakorzenienie
|
Witajcie!
![]() Ja dziś pierwszy dzień na tygodniowym zwolnieniu, o które poprosiłam gina, bo po prostu chciałam se odpocząć od tej roboty swojej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jaka radość ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3908 |
Zakorzenienie
|
Bajka to skoro takie skurcze bolą bardziej niz poród, a niektóre dziewczyny piszą, że jak mocny okres, to ja mogę rodzić codziennie
![]() ja te skurcze w nogach swego czasu miałam co noc-nawet po 2 razy ![]()
#3909 |
Zakorzenienie
|
Czekam na wieści! Ja muszę do jutra wytrzymać
![]()
![]() |
#3910 |
Zakorzenienie
|
no to troszkę jest
![]() no i super, że taka pogoda na wolne Ci się trafiła ![]() w niedzielę jak pogoda dopisze robimy grilla ![]() ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2013-04-15 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3911 |
Zakorzenienie
|
U mnie dziś pochmurno i ledwie z 7 stopni na termometrze
![]() O, pogodynka z dzień dobry tvn powiedziała, że słońce dojdzie dziś też na północny-wschód kraju ![]()
Edytowane przez Madziuchna27 Czas edycji: 2013-04-15 o 08:31 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3913 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Witam się w 18 tc,czyli zaczynamy 5 miesiąc ![]() I oczywiście dalej pawiki.MASAKRA. Ladan trzymam dzisiaj kciuki ![]() Ktoś jeszcze miał dzisiaj wizytę? Cytat:
I mało kto zdaje sobie sprawę, że bardziej można zarazić się od psa niż od kota właściwie. Psy wychodzą na spacerek i często wąchają lub nawet kosztują... kocich kupek. Potem liżą tym jęzorem lub liżą siebie, a człowiek je głaszcze. Dlatego trzeba pamiętać o dokładnym myciu rąk po kontaktach z psem... A ja bym z chęcią coś, bo już 2 miesiące celibatu i ostatnio mam nieładne sny.I co?Dalej czekać ![]() ![]() Mój mąż zawsze miał duże potrzeby,a wytrzymuje.Mówi,że musi być teraz dojrzalszy bo będzie Tatusiem i musi wytrzymywać, no ale co z tego jak mi źle?? ![]() Cytat:
Ooo a napiszesz gdzie kupiłaś te specyfiki? Gratuluję 20 tygodnia ![]() Ale dzisiaj ładna pogoda ![]() Czekam tylko jak mąż wymyje mi taras i balkon i będę mogła się wylegiwać z książką ![]() W dodatku będziemy budować wybieg w ogrodzie dla kota i królika i już sobie rozmarzam,że będą sobie po nim gonić, a ja obok na leżaczku z książeczką. Och ![]()
![]() |
#3914 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
#3915 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3916 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ciekawe jak będzie w majówke, kiedy to ciepło odpala pełna parą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3917 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe czy tym razem się uda Wizażanki w tłumie wyłapać ![]() Ja ![]() ![]() Cytat:
Mąż ma pełny dostęp, ale reszta musi zapytać i już kilku osobom odmówiłam. Grzecznie, stanowczo, po prostu powiedziałam, że tego nie chcę. W ogóle nie lubię spoufalania sie, a juz szczególnie "cielesnego". Mam swoją sferę prywatną i bez pozwolenia nie daję jej przekraczać. Ostatnio się kolega zdziwił, kiedy próbował brzucha bez pozwolenia dotknąć i dostał po łapach ![]() Witaj ![]() Cytat:
![]() ![]() A z shea trzeba uważać jeśli ma się tendencję do "zapychania" - np. nie mogę stosować go ani na piersi ani na tyłek, bo mi się natychmiast pryszcze robią ![]() Ladanse ![]() Wszytskim dzisiejszym mamom, które mają usg POWODZENIA ![]() ![]() ![]() Siedzę sobei właśnie w spodniach ciążowych z H&M ... jakie toto wygodne ![]() Kurcze, jakoś nie mogę się do legginsów przekonać - na innych mi się podobają, nawet bardzo, ale sama się w nich czuję... ja wiem... jakbym z gołym tyłkiem chodziła - w rajstopach bez spódnicy ![]() Wiem, że byłoby wygodniej, ale jakoś nie mogę się przemóc ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3918 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() udany weekend za nami, piekna pogoda była, więc spędziliśmy sporo czasu na dworze ![]() ![]() 3mam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i USG ![]() ![]() ja łóżeczko turystyczne mam, ale używalismy tylko na wyjazdach - sprawdza się fajnie. ale na co dzień wolę klasyczne drewniane ![]() uciekam do pracy, choć wcale mi się nie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też mam brzuch pociachany. Pamiętam jak lekarka kazała mi się smarować maścią CEPAN. Używałam jej sporadycznie, bo śmierdziała cebulą. Jeżeli masz jeden rozstęp to smaruj się cepanem. 13 lat temu kosztował grosze, nie wiem jak teraz, ale nie powinno być tragedii. Jest dostępna w aptece.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3920 |
Wtajemniczenie
|
A czy orientujecie sie kochane czy xlander ma skladana gondole albo czy jakas skladana gondola pasowała by do stelaza xlandera?
Własnie przegladam internetowe apteki i sie troche zdziwilam roznica cen.W Super pharm za moje witaminy placi sie 70 zł a na necie te same mozna juz kupic za 24! Trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty! |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 |
Zakorzenienie
|
a tak BTW, co to jest składana gondola
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3922 |
Wtajemniczenie
|
nie potrafie wstawiac obrazkow wiec wrzuce linka do allegro http://allegro.pl/quinny-gondola-fol...160485985.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3923 |
Zakorzenienie
|
Taka której boki się składają jak harmonijka
![]() Wciska się prztyczek pod materacykiem lekko naciska z góry i ona się do takiego placka "harmonijkuje" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3924 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba zdecyduje się na zakup tych specyfików,bo czuję,że też będę miała ciekawie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- ladanTRZYMAM KCIUKI ZA WIZYTĘ! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3925 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3926 | |||
Zakorzenienie
|
czuję takie delikatne smyranie a czasem coś mocniej "kopnie"
![]() Cytat:
Generalnie 3D kosztuje coś 130 zł a 4D 240 zł. Współczuję tych pawików bo nie wiem co to pawik ciążowy ![]() Specyfiki kupiłam na allegro ale jak mieszkasz w mieście to poszukaj w jakiś sklepach ze zdrową żywnością, może będą na miejscu lub na zamówienie. Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3927 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]() Wiesz co, shea ładnie się łączy z olejami, więc może spróbuj sobie mix zrobić - trzeba masło delikatnie podgrzać podgrzać, dodać olej i najlepiej zmiksować - po wystudzeniu wychodzi fajne smarowidło o o niebo lepszej konsystencji. Albo gotowe mixy można kupić tutaj http://www.lawendowafarma.pl/index.php?cat_id=130 i pewnie w innych sklepach z naturalnymi kosmetykami ![]() A wiesz, że nawet przed ostatnim weselem oglądałam ciążowe ![]() Tylko na co dzień ja właśnie "spodniowa" jestem - zdecydowanie lepiej sie czuję w pracy z nogawkami niż w spódnicy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3928 | |
Zakorzenienie
|
To dużo? Ja tyle płaciłam i wydaje mi się , że to mało.
Moje dziewczyny z poprzedniego wątku musiały dopłacać 2 lub nawet 4 razy więcej... Cytat:
![]() Witam tak w ogóle. Ja też dziś wizyta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3929 |
Zakorzenienie
|
A mnie się nie podobają ciążowe brzuszki + spódnice...
![]() Już się wkurzam, że nie będzie co ubrać w lato, ale na razie wymyśliłam tak: a) dłuższe tuniki (w H&M tunika-sukienka kosztuje tylko samo co bluzka) do pracy b) krótkie spodenki nieciążowe, z luźnym ściągaczem, żeby na biodrach wisiały i może jakieś cienkie spodnie za kolano.
![]() |
#3930 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dlaczego tych warsztatów dla rodziców w weekend nie robią ![]() Cytat:
![]() nieeeee, to jest chłopczyk ![]() ![]() odpisali mi z x-landera Model X-A z kolekcji bieżącej dostępny jest w kolorze grafitowym Europa. Na rynku dostępny jest również ten model z czarną tapicerką 2009 z wkładką 2010/2011 : http://www.nextway.pl/wozki/spacerowe/x-a/x-a-2012/
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.