|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Cytat:
![]() Swoja droga mialam tam taka znajoma angielke, du** mila taka ze 'noge na noge' nie zalozyla (bardzo symatyczna, pomagala mi z socjalem, jezykiem itd) ale jak w chodzilam do jej domu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3902 |
Zakorzenienie
|
Przeczytałam stary wątek, tzn tą część gdzie mnie nie było, pooglądałam Wasze brzuszki, poczytałam o dzieciaczkach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3903 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wszystkie mamy wesoło paradują , sliczne brzuszki wszystkim pokazuja . Chyba tak ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- Cytat:
![]() LINECZKA - ![]() Fajnie że mąż zobaczył Nelę - faceci to jednak wzrokowcy ![]() Ide się położyć .. CIekawe o której zasne , i ile razy się obudze ..
![]() |
#3904 |
Zakorzenienie
|
Odp: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Trele - fajny tytuł
![]() śpij dobrze ![]() Ja też już wyłączam tv i się przytulam do rogala ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3905 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Cytat:
![]() Cytat:
W ogóle to jakieś ptaszysko skrzeczące za oknem mnie obudziło o 5.30 i już nie mogę spać ![]()
![]() |
#3906 | |
Zakorzenienie
|
pięnky brzuszek... spory
![]() ![]() lecę szukać ślubnych zdjęć, bo z tel wczoraj nei widziałam ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- jeeee znalazłam ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Super, że położna tyle Wam powiedziała ![]() domii, śliczny brzuszek ![]() Co do prania ciuszków, to ja będę tak w połowie września wszystko prać (o ile kupię proszek ![]() ![]() Witamy się z Niną w 28tc,
czyli w siódmym miesiącu, czyli w III trymestrze! ![]()
![]() |
#3908 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3909 |
Zakorzenienie
|
NEWTREND, pisałaś, że jeśli ognisko nie zniknie, to trzeba będzie dokładnie dziecko zbadać po porodzie... A mówił Ci gin, z czym takie ognisko może się wiązać?
#3910 |
Zakorzenienie
|
Bry.
Aaby 3 trymestr? W sensie że zostało mi kilka dni! Padłam. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi odnośnie ręczników. Przetestuję jeszcze pielęgnację i najwyżej dokupię takue same jak mamy dla Małej. Zapociłam się dziś w nocy jak szczur albo i gorzej. Przez to oczywiście jestem w ciul niewyspana. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3911 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Cytat:
![]() Leci leci ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3912 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez niunia32 Czas edycji: 2013-08-02 o 07:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3913 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013.
Cytat:
![]() My wczoraj na SR mieliśmy o kąciku maluszka i o potrzebnych kosmetykach i ubrankach. A tą rozpiskę o badaniach możesz zeskanować i wrzucić. Anoula śliczny wakacyjny brzuszek ![]() ![]() Tak w ogóle to dzień doberek, ja póki jeszcze nie jest gorąco uciekam posprzątać chociaż piętro domu, pościel zmienić i później będę odpoczywać i się wylegiwać. Domi udanego wyjazdu!!! Napewno będzie cudownie, wypoczywajcie aktywnie z Jaśkiem ![]()
![]() |
#3914 | |
Zakorzenienie
|
Ale miałam wczoraj do
![]() Nie dość, że mój dysk daje się we znaki coraz bardziej, to nie chcę krakać, ale po drugiej stronie chyba rwa mi się odzywa ![]() ![]() Dziś niestety nie jest lepiej ![]() I jeszcze mój mąż, który całymi dniami przed kompem siedzi, a na moje "Nudzi mi się" zero reakcji. Ja wiem, to mi się nudzi, ale kurna mógłby się mną zainteresować... Efekt taki, że cały wieczór przepłakany, powiedziałam mu, co mnie boli i tyle... I lżej wcale mi nie jest... Źle mi ostatnio ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3915 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję III trymestru i 7 miesiąca przy okazji ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() Pogoda idealna na podróż samochodem ![]() ![]() Jaśko znów wypycha się z prawej strony ale na szczęście nigdzie mnie nie uciska ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3916 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#3917 |
Wtajemniczenie
|
witam kochane jak zwykle nie moge was nadrobic .... ale czesto zagladam i podczytuje...u nas ok -rosniemy,ja kolejna wizyte mam dopiero 22.08...konczy nam sie meza urloop jak zwykle pozadki na podworku, odswiezalismy dziewczynom pokoj
![]() ![]() moja lenusia skonczyla 2 latka ale jeszcze bedzie spac w lozeczku,malenstwo w kolysce a pozniej odrazu kupujemy pietrowe..lena na gorze mlodsza na dole i damy rade ![]()
#3918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
my pojedziemy w nocy, właściwie to nad ranem, bo koło 3-4 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od nas w Bieszczady jedzie się około 3 godziny, licząc z przystankiem 4 ![]() Więc akurat odpoczniemy i wieczorem możemy wyjść jeszcze na jakieś piwko (ja oczywiście jedynie na soczek i dla towarzystwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3920 | |
Zakorzenienie
|
my będziemy jechać z rana, bo będziemy tam, czw, pt, sb i w niedziele trzeba już wracac
![]() u mnie też soczek będzie jak będziemy robić grilla czy szli na piwko jedziemy z kuzynem męża - w sumie 6 osób - 2 dzieci ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
tym bardziej, że z dzieckiem, to zależy nam by spała :P ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- matko... normalnie odliczam już do wizyty... 10 dni jeszcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My też jedziemy w większym gronie... Ja z TŻtem, brat, rodzice i znajomi rodziców z dzieckiem ![]() Mam nadzieję że droga nie będzie długa i męcząca bo się wykończę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3922 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Niecałe dwa tygodnie po ślubie a ja już słomiana wdowa :x Mąż pojechał do teściów popracować trochę a ja papierologię muszę załatwić :x Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3923 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny, dzisiaj jakiś spokój czy mi się tylko wydaje?
A ja wczoraj usiadłam nad domowym budżetem i się załamałam. Niestety nie jest tak różowo jak by się chciało, a jeszcze jak sobie wyobrażę, że od wtorku będę na zwolnieniu to już w ogóle nie będzie wesoło. Bo ZUS cholercia swoje zabierze, niestety. Dziewczyny ja oczywiście z nowym problem się obudziłam, czy któraś z Was może mi powiedzieć jak dokładnie wyglądają sprawy związane z naszymi urlopami i tatusiowymi urlopami. Np.; czy jak mama jest na macierzyńskim teraz to tatusiowi też przysługują dwa tygodnie tacierzyńskiego w tym samym czasie czy te urlopy nie mogą się ze sobą pokrywać? |
![]() ![]() |
![]() |
#3924 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny w trasie róbcie sobie często postoje żeby brzuszki nie bolały
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest urlop ojcowski - 2 tyg , do wykorzystania do ukończenia roku dziecka. może być wykorzystany w tym samym czasie co macierzyński... ważne by złożyć wniosek najpóźniej na tydz przed rozpoczęciem http://praca.wieszjak.pl/urlopy-prac...2013-roku.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3926 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3927 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam się pochwalić że udało mi się pomalować paznokciu u nóg !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3928 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A propos urlopów, to będziecie korzystać z rocznego macierzyńskiego ? Jeśli tak to która opcję wybieracie- 80 % przez 12 miesięcy czy 100% i 60 %? Bo mam zagwozdkę ![]()
![]() |
#3929 |
Wtajemniczenie
|
Witam Mamusie
![]() lineczka gratuluje fajnej wizyty z małżem i podgladania małej Nelki ![]() aaby gratulajce III trymestru!Mam nadzieję,że dzisiejszy dzień będzie o niebo lepszy niż wczorajszy.Główka do góry ![]() Ja też miałam wczoraj wizytę i mały synek waży juz 850 gram ![]()
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
![]() ![]() |
![]() |
#3930 | |
Zakorzenienie
|
super
![]() ![]() Cytat:
na szczęście mam z kim zostawić dzieci... ewentualnie mogę poprosić o same popołudniówki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.