Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-09-19, 16:02   #3901
MissTerrible
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 144
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

Cytat:
Napisane przez Bella2212 Poka¿ wiadomo¶æ
tutaj macie moje 103 kg
wieczorem wrzucê te foty z przestrzeni lat jak ty³am i chud³am
Przepraszam, ¿e tak bez pardonu ale ile masz wzrostu?

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Matko i córko chwilê mnie nie by³o a tu czytania ¿e hej
MissTerrible jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-09-19, 16:10   #3902
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237

ale was nowych siê namno¿y³o ,mam nadziejê ze wytrwacie i nie znikniecie po napisaniu kilkunastu postów.
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-09-19, 16:21   #3903
MissTerrible
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez michalova Poka¿ wiadomo¶æ
oko³o 157 cm.
Miss - 5 posi³ków to taki ogólny wyznacznik - w ka¿dym razie lepiej zje¶æ 5/6 posi³ków w ciagu dnia co 3-4 h ni¿ 3 posi³ki co 5-6h. Bo przy rzadszym spozywaniu posi³ków organizm dostaje sygna³, ¿e po ¶niadaniu bêdzie znowu musia³ czekaæ na obiad te 6h, wiêc lepiej bêdzie jak sobie co¶ tam od³o¿y na czarn± godzinê. Tak to sobie tlumaczê na ch³opski rozum. Nawet nie o to chodzi, ¿e te regularne posi³ki co 3h maj± przyspieszyæ metabolizm, ale o to, ¿eby dawaæ sygna³y naszym organizmom, ¿e nie musz± nic odk³adaæ na zapas, bo za chwilê dostan± now± dawkê energii.
Dok³adnie mia³am to na my¶li, to wyznacznik dla zdrowego trybu ¿ycia, podobnie jak osiem godzin snu. Wiadomo ¿e je¶li ¶pimy krócej i mamy d³u¿szy czas czuwania to posi³ków jest wiêcej z t± sam± czêstotliwo¶ci±. Nie tyle godzina spo¿ywania jest wa¿na co czêstotliwo¶æ i powtarzalno¶æ wzglêdem odpoczynku wtedy organizm wpada w rytm co pozwala mu siê zregenerowaæ i nie 'planowaæ' na przysz³o¶æ To jest w³asnie prawid³owy metabolizm, osoby oty³e maj± go spowolniony dlatego mówimy o przyspieszeniu. Przyspieszeniu do normalnego tempa zdrowego organizmu

To nie ja taka m±dra... To pan dietetyk

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Poka¿ wiadomo¶æ
ale was nowych siê namno¿y³o ,mam nadziejê ze wytrwacie i nie znikniecie po napisaniu kilkunastu postów.
Ja nigdzie nie znikam, bardzo mi tu dobrze

Dzisiaj przychodzi do nas fryzjerka tak¿e ja i moja starsza pociecha bêdziemy mieæ nowe fryzury

Na kolacjê mia³a byc pszna sa³atka z broku³ów, fety i czosnku z pra¿onym s³onecznikiem, ale... Sfajczy³am broku³y... Mia³y byæ na parze a wysz³y wêdzone
Stary 2014-09-19, 16:44   #3904
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
Witajcie dziewczyny o poranku, dzi¶ ju¿ stanê³am na wadze, posz³o w dó³ o ponad pó³ kilo czyli jest jakie¶ 73,50 (zawsze wa¿ê siê w ubraniu) - przed urlopem mia³am równe 73 wiêc jeszcze nie dosz³am do tego stanu.

Witam te¿ serdecznie michalova - wspaniale, ¿e do nas do³±czy³a¶ i chcesz pozbyæ siê zbêdnego balastu, napisz mi tylko proszê ile masz wzrostu.

Bella2212 - wiesz troszkê Ciê rozumiem, ja wa¿y³am jakie¶ 63 kg 10 lat temu i mnie te¿ mówili, ¿e jestem "wielka".
Pamiêtam jak wtedy pozna³am moj± "przyjació³kê", która jak siê pó¼niej okaza³o wcale ni± nie by³a. Dziêki mnie mog³a na imprezach wygl±daæ na t± ³adniejsz±, lepsz±. co mnie te¿ dolowa³o i obni¿a³o samoocenê. Potem zaczê³am pracê jako przedstawiciel handlowy no i siê zaczê³o, rano restauracja, w po³udnie mc donald a na wieczór przed snem odgrzewany na t³uszczu obiad w domu Tak w³a¶nie dorobi³am siê w trzy lata dodatkowych 15 kg i kolejnego spadku samooceny. Potem jak pozna³am mojego mê¿a troszkê siê uspokoi³am i waga stanê³a w miejscu. Zreszt± pisa³am wam, ¿e wa¿y³am 80kg przed i w czasie ci±¿y. K³opoty zaczê³y siê pó¼niej, gdy moja te¶ciowa wraz z odchudzaj±c± siê córeczk± zaczê³y mi ³adnie pisz±c "dokuczaæ". Wtedy zaczê³o siê zajadanie stresu, kopce ziemniaków, dwie miski zupy z chlebem z mas³em itp. I tak dobi³am do 88... a sk±d postanowienie odchudzania? No jak ju¿ siê w ciucholandzie szuka spodni rozmiar 18 to cz³owieka musi co¶ ruszyæ.
Ja mam dzisiaj po tygodniu +0,9kg . Oczywi¶cie dlaczego? Bo jad³am ma³o . Teraz siê jeszcze rozchorowa³am, wiêc chêci do wszystkiego brak, a tym bardziej do jedzenia.

Mi te¿ wszyscy zawsze mówili, ¿e jestem za gruba, a jak patrzê na zdjêcia to a¿ mi siê p³akaæ chce, ¿e takiej szczup³ej osobie siê wmawia, ¿e jest za gruba. Nie mia³am idealnej sylwetki, jestem typow± gruszk±, wiêc zawsze wiêkszy ty³ek i grubsze uda by³y, ale kurde, by³am zdrowa, szczup³a, mia³am bardzo fajn± figurê. Zreszt± jak siê wa¿y mniej ni¿ 50kg i ma 163cm wzrostu to nie ma fizycznej mo¿liwo¶ci, ¿eby byæ grubym ...

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Cytat:
Witam kluseczki moja waga wkoñcu drgne³a

mo¿e po troszeñku ale do celu

82 kilo!

WSZYSTKIM GRATULUJE SPADKÓW TYCH WIÊKSZYCH I TYCH MNIEJSZYCH

Zastanawiam siê co siê dzieje z AAMIDALE pewnie nas zaskoczy za jakis czas i poka¿e sie w nowej ods³onie! Jak nas czytasz kochana odezwij siê chocia¿
Te¿ siê zastanawiam co z Ni±? Têsknimy!!
A Tobie gratulujê, ¿e siê w koñcu ruszy³ ten kilogram!

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
Ja jadam ¶niadanie okolo 6.30, drugi posi³ek ok. 9.30 trzeci o 13.oo, czwarty po 15.oo i ostatni oko³o 18.oo (chodzê spaæ o 21.oo najpó¼niej wiêc jest ok.)

Gratulujê spadku

A o aamidale te¿ ostatnio pyta³am, brakuje mi jej tak samo jak innych, które z nami zaczyna³y!

michalova - ja mam 160

Wszystkich dziewczynom gratulujê spadków oby tak dalej!

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Nie wiem czy to prawda, ale wydaje mi siê, ¿e nie. No bo zobacz sama, skoro od zawsze tr±bi±, ¿e jak organizm przyzwyczai siê do sta³ych pór i przez ca³y dzieñ bêdzie mia³ z czego czerpaæ energiê to nie bêdzie musia³ odk³adaæ na pó¼niej. Wiêc jak mu zacznê serwowaæ ró¿ne pory i ró¿n± kcal posi³ków to znowu zacznie siê motaæ - tak zreszt± chyba wszystkie mia³y¶my przed odchudzaniem
Prawda jest taka, ¿e teoretycznie niewa¿ne s± pory posi³ków i ich poszczególne ilo¶ci, wa¿ny jest ogólny bilans dnia. Oczywi¶cie nie do koñca jest tak prosto, ale mniej wiêcej tak to mo¿na uj±æ. Organizmowi jest wszystko jedno czy zjemy dwa razy po 1000kcal czy 4 razy po 500kcal. ALE ju¿ zapotrzebowania na makrosk³adniki nie uda nam siê zawrzeæ w jednym posi³ku, bo np. bia³ko siê wch³ania tylko do okre¶lonej ilo¶ci i zdecydowanie trzeba je dostarczaæ w wiêcej ni¿ jednym posi³ku w ci±gu dnia .
Regularno¶æ posi³ków jest wa¿niejsza dla umys³u. Po prostu ³atwiej siê przestawiæ z ob¿erania non stop, kiedy wiemy, ¿e co 2-3 godziny co¶ zjemy.

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Olenka20 Poka¿ wiadomo¶æ
Sama juz nie wiem co z tymi posilkami.
Spie od godziny 23 do godziny 7.30
Wiec powinnam jesc 3 posi³ki o 8.00, 11.00, 14.00, 17.00 i 20.00 lub 4 posi³ki o 8.00, 12.00, 16.00 i 20.00
a planowa³am o 8.00, 13.00 i 18.00.
ale jak mowie te ma³e posi³ki sa dla mnie masakryczne

moze sprobuje jest 4 razy dziennie po 400 kcal

Przed chwila mia³am masaz ujedrniajaco-odchudzajacy, fizjoterapeutka pokazala mi jeszcze jakies cwiczenia ktore mam robic 2 razy dziennie
Poza tym ma jakas diete od dietetyczki na ktorej sama schudla 10 kg i chce mi ja przeslac. Moze sprobuje, w sumie czemu nie.

A teraz ide pocwiczyc z ShaunemT a pozniej cos wszamie.
A dlaczego chcesz siê trzymaæ posi³ków takiej samej wielko¶ci? Lepiej zacz±æ dzieñ od czego¶ wiêkszego i stopniowo zmniejszaæ. Nie g³ód¼ siê. 1600kcal to za ma³o.

Nie wiem czemu, nie mogê Ci odpisaæ na PW. Nie mam jak umie¶ciæ innych pomiarów w tabelce ni¿ waga :/. Próbowa³y¶my tworzyæ kiedy¶ tabelkê z pomiarami cm, ale niestety nic z tego nie wysz³o . Tak¿e trzymam kciuki, ¿eby jednak uda³o Ci siê reanimowaæ wagê albo kupiæ now±!

Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-09-19, 16:47   #3905
pannaatopowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 463

dzis pok³óci³am siê bratem, a jak siê denerwuje to nic nie jem tylko sprz±tam. tak¿e dopiero obiad mi dochodzi. zjad³am dzis dwie kromki z past± awokado, pomidorem i kawa³kiem sera. potem dwa jab³ka.

z tym snem co¶ mam. albo nie ¶piê w ogóle a jak ¶pie to 12 godzin. jaki¶ koszmar. przesypiam pó³ doby a w dzieñ jestem niewyspana.

trochê pó¼no ale tak¿e witam nowe Osóbki

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-09-19, 17:24   #3906
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
tutaj macie moje 103 kg
To ile Ty masz wzrostu, 3 metry? Bo to wygl±da jak mo¿e 60kg .

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Nowa tabelka wrzucona, teraz w trochê innej formie . W wolnym czasie co¶ jeszcze pokombinujê, ¿eby by³o bardziej czytelnie, ale ci±gle zmniejszam te stare dane, ¿eby siê da³o wrzuciæ ca³o¶æ razem i pomy¶la³am, ¿e fajne bêdzie kolorystyczne odzwierciedlenie tego, czy waga posz³a w górê, w dó³ czy stoi. Przy okazji u¶wiadomi³am sobie, ¿e jestem jedyn± osob±, która tak non stop tyje .
A marzy³o mi siê mniej ni¿ 70 do koñca wrze¶nia ...

Stary 2014-09-19, 18:52   #3907
Bella2212
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 009

Cytat:
103? Ja przy swoich 70kg wygl±dam gorzej.
Cytat:
Napisane przez MissTerrible Poka¿ wiadomo¶æ
Przepraszam, ¿e tak bez pardonu ale ile masz wzrostu?
Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ
To ile Ty masz wzrostu, 3 metry? Bo to wygl±da jak mo¿e 60kg .
dziêkujê wam za mi³e s³owa ale nie jest tak ró¿owo wcale. Mam prawie 180 cm... co¶ miêdzy 178-180 cm, ju¿ siê nawet dok³adnie nie orientujê.

Wiele osób mówi mi, ¿e nogi mam zgrabne. Niestety wszystko odk³ada siê w brzuchy, piersiach czego nie by³o widaæ na tamtym zdjêciu.... zaraz siê przed wami obna¿ê
Stary 2014-09-19, 19:16   #3908
MissTerrible
Raczkowanie

To mamy podobne gabaryty Bella Bêdziemy siê ¶cigaæ
Stary 2014-09-19, 19:32   #3909
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

Skoñczy³am sprzataæ, w miêdzy czasie zjad³am kolacjê z jajka sadzonego z ziemniakami i buraczki.

Bella2212 - ja te¿ mam problem z tymi czê¶ciami cia³a

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-09-19, 19:33   #3910
MonnieB
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 960

Ja ogólnie wszystko mam du¿e, jedynie w talii mniej i na buzi
Stary 2014-09-19, 19:37   #3911
Bella2212
Zadomowienie

Cytat:
hmmm..... Ja wiêkszo¶æ ¿ycia by³am osob± szczup³±; nie by³am ani chuda, ani gruba, jednak moja siostra by³a bardzo szczup³ym dzieckiem i na jej tle ja zawsze by³a "t± grubsz±". Wiecznie s³ysza³am teksty, ¿e mog³abym trochê poæwiczyæ, ¿e zrobi³abym przez kilka miesiêcy brzuszki to bym wygl±da³a lepiej, ka¿de jedzenie przeze mnie s³odyczy to by³y spojrzenia rodziców i innych albo k±¶liwe uwagi.
Skoñczy³o siê to tak, ¿e jak posz³am do liceum i ¼le siê czu³am w tej szkole i klasie to zaczê³am to zajadaæ, oczywi¶cie w ukryciu.... przyty³am spoooro. W drugiej liceum mama za³atwi³a mi tabletki (meridia czy jako¶ tak) i schud³am na nich 16 kg w miesi±c. One hamowa³y uczucie g³odu i musia³am w siebie wciskaæ jedzenie... jad³am rano kromkê chleba (wmusza³am w siebie ¿eby wzi±æ tabletkê bo nie mo¿na na czczo) i potem na obiad (ko³o 16) jakie¶ mikroskopijne porcje i potem ju¿ nic. Wtedy uchodzi³am w domu za super szczup³± laskê (a tak naprawdê wa¿y³am tyle samo co przed przytyciem gdy by³am t± co musi poæwiczyæ i nie mo¿e je¶æ s³odyczy bo jest "t± grubsz±").
Jak siê pewnie domy¶lacie po takim odchudzaniu efekt jojo by³ potê¿ny... potem jeszcze uda³o mi siê zrzuciæ 10 kilo, ale potem przyty³am 20 i dobi³am do 104 kilogramów i teraz wyj±tkowo ciê¿ko mi siê zebraæ, bardzo wolno mi waga schodzi
wstawiê wam jutro zdjêcia tych moich zmian wagi, ok? i stan obecny.
dobra, raz kozie ¶mieræ....
1) zdjêcie z koñca gimnazjum (bierzmowanie). Czasy kiedy by³am "t± grubsz±" bo moja sistra by³a chuda. Czasy kiedy wiecznie s³ysza³am, ¿e mog³abym poæwiczyæ i mnóstwo innych wspania³ych rad co mam robiæ ¿eby schudn±æ. Teraz jak patrzê np. na to zdjêcie to sobie my¶lê, ¿e wygl±da³am spoko, ale wtedy ¶wiêcie wierzy³am, ze jestem grubask±...

bêdê wdziêczna jak mi powiecie co my¶licie, bo mo¿e mi siê tylko wydaje, ¿e by³am wtedy jednak szczup³a przez pryzmat obecnej oty³o¶ci?

2) zdjêcia z wakacji po pierwszej liceum. ¬le siê czu³am, zajada³am to w ukryciu i tak wygl±da³am po roku

3) gdy schud³am 16 kg po tabletkach

4) na tym zdjêciu widaæ, ¿e nawet jak wtedy mocno schud³am (wa¿y³am ponad 70 kilo... co¶ oko³o 74-76) to i tak mia³am problemy z brzuszkiem. On chyba nigdy nie bêdzie p³aski, ale i tak bym wiele da³a, ¿eby teraz tak wygl±daæ....

5) jak mówi³am uwielbia³am wtedy pozowaæ do zdjêæ. To foto jest w³a¶nie z jednej z sesji - a ju¿ nie by³am wtedy najszczuplejsza. Wtedy ju¿ trwa³o moje jojo i wa¿y³am ponad 80

6) tycie w toku.....

7) .... no i gruba ¶winia

na klub zaraz wrzucê bardziej ods³aniaj±ce zdjêcia miêdzy innymi w tej samej sukience teraz i kiedy¶... p³aczê przed kompem mam do³a

boli to strasznie, ale liczê, ¿e jak wam to poka¿ê, otworzê siê, wyrzucê z siebie to bêdzie mi l¿ej i ³atwiej i¶æ dalej
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 100_3883.jpg (79,6 KB, 16 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg XVII PPL 2009 138.jpg (143,1 KB, 17 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg DSC_7556.jpg (49,7 KB, 15 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg DSC_8309.jpg (65,4 KB, 17 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0964 (2).jpg (124,3 KB, 20 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 294628_1845048017389_1576306168_31454324_700069_n.jpg (22,8 KB, 16 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg DSC_4704.jpg (108,7 KB, 22 za³adowañ)

Edytowane przez Bella2212
Czas edycji: 2014-09-19 o 19:49
Bella2212 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-09-19, 19:41   #3912
Bella2212
Zadomowienie

Cytat:
To mamy podobne gabaryty Bella Bêdziemy siê ¶cigaæ
okej

zdjêcia na klub te¿ ju¿ posz³y

Edytowane przez Bella2212
Czas edycji: 2014-09-19 o 19:48
Bella2212 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-09-19, 20:11   #3913
nurek119
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 513

Cytat:
tutaj macie moje 103 kg
Na prawde nie widac ze tyle wazysz

Dziewczyny ja jestem ale ciagle jest zle chociaz kazdego dnia powtarzam ze juz bedzie lepszy do tego masa pracy o takie sa efelty. Waga 76,5kg....
nurek119 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-09-19, 21:38   #3914
Olenka20
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 34

Dosta³am ta diete co mi obieca³a fizjoterapeutka
Przeliczylam kalorie pierwszego dnia, tak na oko 500 kcal
Az strach sie bac, to juz chyba na kopenhaskiej sie wiecej je
Olenka20 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-09-19, 22:56   #3915
MonnieB
Zakorzenienie

Cytat:
co? 500kcal dziennie? ja jad³am 1500kcal i dostalam opiernicz tutaj, ze hoho! teraz jem ok. 1800-2000 i dziewczyny mia³y racjê - czujê siê lepiej, nie chce mi siê a¿ tak je¶æ i... chudnê

Bella jak dla mnie wygl±dasz dobrze! serio! Ale w sumie na zdjêciu te¿ s³abo widaæ, ale faktycznie, numer 5 piêknie Chcia³abym ta wygl±daæ.
Stary 2014-09-20, 08:10   #3916
201709081028
Konto usuniête

Bella2212 na foto nr 5 wygladasz jak gwiazda!
Stary 2014-09-20, 08:13   #3917
MissTerrible
Raczkowanie

Cytat:
Dajcie spokój... kto to wymy¶la takie bzdury! Kilka dni i szpital, u mojej te¶ciowej w pracy ostatnio jedn± wywie¼li bo jad³a od dwóch tygodni tylko sa³atê i bia³y ser i straci³a przytomno¶æ...

Ja ju¿ po ¶niadanku i kawie (trzy razowe kromeczki z wêdlink± i pomidorem) Wczoraj ¿adnych grzechów choæ ¦lubny wcina³ jak to on Da³am radê!

Jak mija sobota?
Stary 2014-09-20, 09:45   #3918
MonnieB
Zakorzenienie

Dopiero wstalam :p
Wczoraj mia³am jeden oszukany posi³ek ale ³±cznie z nim wysz³o mi 2500kcal (t³usty by³ no nie ma co siê oszukiwaæ :p), 600kcal spalone na silowni wiec 1900kcal jakbym zezarla :p nie jest zle a tak mi³o by³o zje¶æ ulubion± potrawê bez wyrzutów sumienia )
Zaraz jak siê rozbudze to mo¿e pójdê na si³owniê znowu :p
Stary 2014-09-20, 10:52   #3919
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Dok³adnie mia³am to na my¶li, to wyznacznik dla zdrowego trybu ¿ycia, podobnie jak osiem godzin snu. Wiadomo ¿e je¶li ¶pimy krócej i mamy d³u¿szy czas czuwania to posi³ków jest wiêcej z t± sam± czêstotliwo¶ci±. Nie tyle godzina spo¿ywania jest wa¿na co czêstotliwo¶æ i powtarzalno¶æ wzglêdem odpoczynku wtedy organizm wpada w rytm co pozwala mu siê zregenerowaæ i nie 'planowaæ' na przysz³o¶æ To jest w³asnie prawid³owy metabolizm, osoby oty³e maj± go spowolniony dlatego mówimy o przyspieszeniu. Przyspieszeniu do normalnego tempa zdrowego organizmu

To nie ja taka m±dra... To pan dietetyk

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Ja nigdzie nie znikam, bardzo mi tu dobrze

Dzisiaj przychodzi do nas fryzjerka tak¿e ja i moja starsza pociecha bêdziemy mieæ nowe fryzury

Na kolacjê mia³a byc pszna sa³atka z broku³ów, fety i czosnku z pra¿onym s³onecznikiem, ale... Sfajczy³am broku³y... Mia³y byæ na parze a wysz³y wêdzone
to tylko poka¿ siê w nowej fyzurce
Stary 2014-09-20, 12:36   #3920
MissTerrible
Raczkowanie

Cytat:
to tylko poka¿ siê w nowej fyzurce
W sumie nie ma za bardzo co pokazaæ, bo tylko koñce ostatecznie podciê³am. Ale wieczorem wrzucê jakie¶ foty na których lepiej widaæ moje t³uszczowe zmory... Co Wy na to?

A ja ju¿ po 'lunchu'

Sa³atka z broku³ów i fety z czosnkiem i pra¿onym s³onecznikiem
Z jednej g³ówki broku³owej i po³owy opakowania fety, do tego czosnek wed³ug uznania no i s³onecznika te¿ jak kto lubi Sk³adniki na dwie porcje po oko³o 300kcal ka¿da. ¯ale¿y ile s³onecznika u¿yjecie... Ja uwielbiam!!
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg zdjêcie-1.jpg (153,5 KB, 6 za³adowañ)
Stary 2014-09-20, 12:51   #3921
michalova
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 627

Przepraszam za zmianê tematu, ale czujê sie okropnie. Ok. 5 rano zmar³ mój 15sto letni ukochany psiak. Jestem doros³a a rycza³am jak dziecko. Ci±gle pop³akujê. Tak mi... smutno i pusto

Edytowane przez michalova
Czas edycji: 2014-09-20 o 12:53
michalova jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-09-20, 13:01   #3922
MissTerrible
Raczkowanie

Cytat:
Przepraszam za zmianê tematu, ale czujê sie okropnie. Ok. 5 rano zmar³ mój 15sto letni ukochany psiak. Jestem doros³a a rycza³am jak dziecko. Ci±gle pop³akujê. Tak mi... smutno i pusto
O rany, tak mi przykro Wiem jak to jest... Trzymaj siê cieplutko!!
Stary 2014-09-20, 13:24   #3923
ojp
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 241

Cytat:
Napisane przez MonnieB Poka¿ wiadomo¶æ
Hi Ojp Ja równie¿ z Londynu i masz racjê, tutaj o wiele ³atwiej jest pój¶æ na si³owniê ni¿ w Polsce, tam mi zawsze by³o za drogo albo siê wstydzi³am. Fajnie, ¿e tak m±drzê podesz³a¶ do swojego odchudzania i widzisz efekty. Mam nadziejê, ¿e i mi siê tak uda Ja lubiê chodziæ na si³owniê, tzn. lubiê tam byæ, ale czasami ciê¿ko mi podnie¶æ ty³ek i tam pój¶æ mimo, ¿e nie mam daleko :P Ja równie¿ trzymam za Ciebie kciuki

Wiem, chyba mamy wspóln± znajom± i nie wiem, ale byæ mo¿e wspólnego "znajomego" ? (Michael A.) ?

Te¿ lubiê si³owniê, jednak muszê przekonaæ siê do æwiczeñ si³owych, teraz po powrocie bêdê siê zmuszaæ i mam nadziejê, ¿e to polubiê.

W profilówce to Jen ?

Cytat:
Malina Brawo Jak Ja juz marzê o tej wadze

Witam nowe dzieczyny
OJP super efekty ,Ja tez jestem zdania ¿e lepiej wolniej ale na zawsze zostawic za sob± epizod oty³o¶ci aby nigdy nie powrócic
Dok³adnie na tym mi zale¿a³o. Mia³am konsultacjê z trenerem na si³ce i mówi³am mu, ¿e chcê wszystko powoli, a on mówi³, ¿e mo¿na szybko, ¿e to tamto. Ja nie lubiê jak kto¶ nade mn± stoi i mówi "rób to, tamto, szybko, 10 pompek, przysiady, bie¿nia, biegnij !!!" Mam rozpiskê od trenera z Polski ( najlepszy !) na 2 treningi si³owe w tygodniu, zobaczymy jak to wyjdzie. Fajnie by³oby z kim¶ chodziæ, ale niestety nikt znajomy w pobli¿u nie mieszka.

Cytat:

Mój by³y (od paru dni buuuu...) mówi³ jak bardzo mnie wspiera itd, motywowal, a pó¼niej wpada³ z 5 p±czkami albo sernikiem i do tego kupowa³ mi colê waniliow±, PRZECIE¯ NAPOJE NIE MAJ¡ KALORII, TO P£YNY!!!! :O

Czarny ?

A co do godzin spo¿ywania posi³ków - mój trener, który u³o¿y³ mi dietê wg ankiety (któr± wype³nia³am godzinê), powiedzia³, ¿e godziny posi³ków NIE MAJ¡ znaczenia. Makrosk³adniki maj± siê zgadzaæ. Mia³am dietê z 4 posi³kami dziennie - ¶niadania, posi³ek nr 2, obiad i kolacja. Uwierzcie mi, po 3 tygodniach zjada³am maksymalnie 2.5 posi³ku (porcje siê nie zmienia³y), bo po prostu wiêcej nie umia³am w siebie wcisn±æ.

Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009
11.03.2015-?

Walczê:
82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ?

cel I: 79 kg
cel II: 75 kg
cel III: 71 kg

"Per aspera ad astra".

Edytowane przez ojp
Czas edycji: 2014-09-20 o 13:26
ojp jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-09-20, 13:26   #3924
pretty_girl19892
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 784
GG do pretty_girl19892

Cytat:
No smutno ze ich nie ma szkoda ,
Renia pamiêtasz Mangdzie? t± z pocz±tku? krótko siê udziela³a a po 2 mcach przys³a³a foto z 15kg spadkiem i napisa³a krótki post po czym znikne³a nie odpowiadaj±c na nic ... znowu na 2 mce siê poka¿e??

BEBE te¿ dawno siê nie odezwa³a
Donkje znikne³a chudzinka nasza pewnie juz w niemczech siedzi i zêby pi³uje
Nurek dawno sie nie odezwa³a
Prannie pewnie robi pranie
Pretty girl tez co¶ s³abo
Jestem, czytam caaaa³y czas mimo ¿e teraz tyle nowych osób i du¿o produkujecie
Niestety póki co ¼le mi idzie z posi³kami, wróci³ mój T¯ z wakacji i siê zacze³y znów piwka, McD wpad³ równiez
W ka¿dym razie mam wielk± nadzieje ¿e uda mi siê znów wbiæ na w±tek, tak¿e dziêki za pamiêæ
Moja waga jak na z³o¶æ stoi w miejscu, czyli te nieszczêsne 73 kg

Cytat:
tutaj macie moje 103 kg
Ca³kowicie siê zgadzam z dziewczynami ¿e wogóle nie wygl±dasz na 103 kg patrz±c na zdjêcie da³abym Ci maksymalnie 70-75 kg, chocia¿ nawet i mniej

Cytat:
przykro mi strasznie, wiem jak boli strata zwierzaka ukochanego

MissTerrible robie jutro sa³atkê któr± zapoda³a¶, wygl±da smakowicie a wszystkie sk³adniki lubie
pretty_girl19892 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-09-20, 14:21   #3925
MonnieB
Zakorzenienie

Ojp - o matko jedyna mam nadziejê, ze nie my¶limy o tym samym Michaelu, a o znajomej to nie wiem jakiej mówisz ? A w profilówce to nie wiem, znalazlam na tumblr, ale fajny ty³ek haha :P

Tak mój ch³opak (w sumie by³y, ale bardzo siê stara ¿eby to zmieniæ niech sie stara, ja od niego odpoczywam:P) czarny, czarny

Michalova - bardzo Ci wspólczujê, wiem co to znaczy, ja mia³am psiaka, którego dosta³am od kochanego dziadka, który zmar³.. psiunia by³a bardzo schorowana, s±dzimy, ze pope³ni³a samobójstwo i wesz³a pod ko³a auta, bo ju¿ starowinka, a my nie umieli¶my jej u¶piæ.. to by³o 3 lata temu, a do dzisiaj o niej my¶lê

Edytowane przez MonnieB
Czas edycji: 2014-09-20 o 14:22
MonnieB jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-09-20, 15:47   #3926
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Dopiero wstalam :p
Wczoraj mia³am jeden oszukany posi³ek ale ³±cznie z nim wysz³o mi 2500kcal (t³usty by³ no nie ma co siê oszukiwaæ :p), 600kcal spalone na silowni wiec 1900kcal jakbym zezarla :p nie jest zle a tak mi³o by³o zje¶æ ulubion± potrawê bez wyrzutów sumienia )
Zaraz jak siê rozbudze to mo¿e pójdê na si³owniê znowu :p
No i tak siê powinno je¶æ!

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Cytat:
W sumie nie ma za bardzo co pokazaæ, bo tylko koñce ostatecznie podciê³am. Ale wieczorem wrzucê jakie¶ foty na których lepiej widaæ moje t³uszczowe zmory... Co Wy na to?

A ja ju¿ po 'lunchu'

Sa³atka z broku³ów i fety z czosnkiem i pra¿onym s³onecznikiem
Z jednej g³ówki broku³owej i po³owy opakowania fety, do tego czosnek wed³ug uznania no i s³onecznika te¿ jak kto lubi Sk³adniki na dwie porcje po oko³o 300kcal ka¿da. ¯ale¿y ile s³onecznika u¿yjecie... Ja uwielbiam!!
O mniam!

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Cytat:
Przykro mi . Nie dziwiê siê, jak dla mnie zwierzêta s± czê¶ci± rodziny i nie wiem jak mo¿na je traktowaæ inaczej ...

Stary 2014-09-20, 20:06   #3927
Bella2212
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Poka¿ wiadomo¶æ

Ca³kowicie siê zgadzam z dziewczynami ¿e wogóle nie wygl±dasz na 103 kg patrz±c na zdjêcie da³abym Ci maksymalnie 70-75 kg, chocia¿ nawet i mniej
Dziêkujê bardzo :-* widocznie mój t³uszcz jest fotogeniczny :-P
Stary 2014-09-21, 08:14   #3928
MissTerrible
Raczkowanie

Cytat:
Dziêkujê bardzo :-* widocznie mój t³uszcz jest fotogeniczny :-P
Fotogeniczny t³uszcz Haha Wiesz co, znam kilka kobiet, które pomimo obfitych kszta³tów wygl±daj± rewelacyjnie, i na zdjêciach te¿ wychodz± super... Wiêc mo¿e jest taki rodzaj t³uszczu

Edit do sa³atki broku³owej: Wychodz± trzy porcje, nie dwie... Przynajmniej jak dla mnie

Wczorajsze menu:
¦niadanie: Trzy kromeczki razowego chleba z wêdlin± i pomidorem
II ¦niadanie: Banan i serek wiejski
Lunch: Sa³atka broku³owa i dwie kromki razowego chleba
Obiad: Pieczona pier¶ z kurczaka, kasza gryczana i sa³atka z pomidora, ogórka i sa³aty lodowej.
Kolacja: No i tu siê nie popisa³am, zjad³am kilka czekoladek After Eight na których punkcie mam obsesjê i pó³ grapefruit'a...

No có¿, trzeci dzieñ bez s³odkiego ju¿ nie wytrzyma³am

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Aha, no i mia³am æwiczyæ z Jillian jak widzicie w podpisie, niestety zaczyna³am chyba 6 razy ale dzieciarnia skutecznie mi przeszkadza³a... Szkoda ¿e starsza nie chce ze mn± siê powyg³upiaæ, tylko w³azi na mnie i chce tuliæ jak ja mam robiæ pajacyki... Wiêc podbijam dzi¶ dzieñ pierwszy po raz drugi
Stary 2014-09-21, 09:13   #3929
pretty_girl19892
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 784
GG do pretty_girl19892

MissTerrible jad³ospis mi siê podoba, no oczywiscie oprócz tej kolacji, no ale ka¿demu siê zda¿a
Jak zaczniesz æwiczyæ z Jillian to proszê o opinie jak Ci siê podoba, mnie I tydzieñ troche znudzi³, ale Melonade wspomina³a ¿e drugi jest ju¿ fajniejszy wiêc trzymam kciuki za ukoñczenie ca³ego Shreda
pretty_girl19892 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-09-21, 10:49   #3930
Ralfioza
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 290

Cytat:
Bardzo Ci wspó³czujê, mam w avatarze mojego ukochanego, choæ od dwóch lat mogê go tylko wspominaæ,a nie dotykaæ... Po pó³ roku by³o ju¿ lepiej, ale do tej pory nie wziê³am innego Tego ze zdjêcia znalaz³ mój m±¿ tydzieñ po ¶lubie, mieszka³ z nami w bloku, by³ czu³y dla nas i niezbyt mi³y do innych. Co najciekawsze, nie lubi³ co niektórych naszych znajomych, pó¼niej okazywa³o siê, ¿e mia³ "nosa"
Trzymaj siê dzielnie

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.