![]() |
#3901 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 144
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Cytat:
---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Matko i córko chwilê mnie nie by³o a tu czytania ¿e hej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3902 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
ale was nowych siê namno¿y³o ,mam nadziejê ze wytrwacie i nie znikniecie po napisaniu kilkunastu postów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3903 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() To nie ja taka m±dra... To pan dietetyk ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
![]() Dzisiaj przychodzi do nas fryzjerka tak¿e ja i moja starsza pociecha bêdziemy mieæ nowe fryzury ![]() Na kolacjê mia³a byc pszna sa³atka z broku³ów, fety i czosnku z pra¿onym s³onecznikiem, ale... Sfajczy³am broku³y... Mia³y byæ na parze a wysz³y wêdzone ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3904 | ||||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
![]() Mi te¿ wszyscy zawsze mówili, ¿e jestem za gruba, a jak patrzê na zdjêcia to a¿ mi siê p³akaæ chce, ¿e takiej szczup³ej osobie siê wmawia, ¿e jest za gruba. Nie mia³am idealnej sylwetki, jestem typow± gruszk±, wiêc zawsze wiêkszy ty³ek i grubsze uda by³y, ale kurde, by³am zdrowa, szczup³a, mia³am bardzo fajn± figurê. Zreszt± jak siê wa¿y mniej ni¿ 50kg i ma 163cm wzrostu to nie ma fizycznej mo¿liwo¶ci, ¿eby byæ grubym ... ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
![]() A Tobie gratulujê, ¿e siê w koñcu ruszy³ ten kilogram! ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
![]() Regularno¶æ posi³ków jest wa¿niejsza dla umys³u. Po prostu ³atwiej siê przestawiæ z ob¿erania non stop, kiedy wiemy, ¿e co 2-3 godziny co¶ zjemy. ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
Nie wiem czemu, nie mogê Ci odpisaæ na PW. Nie mam jak umie¶ciæ innych pomiarów w tabelce ni¿ waga :/. Próbowa³y¶my tworzyæ kiedy¶ tabelkê z pomiarami cm, ale niestety nic z tego nie wysz³o ![]()
![]() |
#3905 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
dzis pok³óci³am siê bratem, a jak siê denerwuje to nic nie jem tylko sprz±tam. tak¿e dopiero obiad mi dochodzi. zjad³am dzis dwie kromki z past± awokado, pomidorem i kawa³kiem sera. potem dwa jab³ka.
z tym snem co¶ mam. albo nie ¶piê w ogóle a jak ¶pie to 12 godzin. jaki¶ koszmar. przesypiam pó³ doby a w dzieñ jestem niewyspana. trochê pó¼no ale tak¿e witam nowe Osóbki ![]()
![]() |
#3906 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Nowa tabelka wrzucona, teraz w trochê innej formie ![]() ![]() A marzy³o mi siê mniej ni¿ 70 do koñca wrze¶nia ...
![]() |
#3907 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 009
|
dziêkujê wam za mi³e s³owa ale nie jest tak ró¿owo wcale. Mam prawie 180 cm... co¶ miêdzy 178-180 cm, ju¿ siê nawet dok³adnie nie orientujê.
Wiele osób mówi mi, ¿e nogi mam zgrabne. Niestety wszystko odk³ada siê w brzuchy, piersiach czego nie by³o widaæ na tamtym zdjêciu.... zaraz siê przed wami obna¿ê ![]()
![]() |
#3908 |
Raczkowanie
|
To mamy podobne gabaryty Bella
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3909 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Skoñczy³am sprzataæ, w miêdzy czasie zjad³am kolacjê z jajka sadzonego z ziemniakami i buraczki.
Bella2212 - ja te¿ mam problem z tymi czê¶ciami cia³a ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3910 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 960
|
Ja ogólnie wszystko mam du¿e, jedynie w talii mniej i na buzi
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3911 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 009
|
Cytat:
1) zdjêcie z koñca gimnazjum (bierzmowanie). Czasy kiedy by³am "t± grubsz±" bo moja sistra by³a chuda. Czasy kiedy wiecznie s³ysza³am, ¿e mog³abym poæwiczyæ i mnóstwo innych wspania³ych rad co mam robiæ ¿eby schudn±æ. Teraz jak patrzê np. na to zdjêcie to sobie my¶lê, ¿e wygl±da³am spoko, ale wtedy ¶wiêcie wierzy³am, ze jestem grubask±... bêdê wdziêczna jak mi powiecie co my¶licie, bo mo¿e mi siê tylko wydaje, ¿e by³am wtedy jednak szczup³a przez pryzmat obecnej oty³o¶ci? 2) zdjêcia z wakacji po pierwszej liceum. ¬le siê czu³am, zajada³am to w ukryciu i tak wygl±da³am po roku 3) gdy schud³am 16 kg po tabletkach 4) na tym zdjêciu widaæ, ¿e nawet jak wtedy mocno schud³am (wa¿y³am ponad 70 kilo... co¶ oko³o 74-76) to i tak mia³am problemy z brzuszkiem. On chyba nigdy nie bêdzie p³aski, ale i tak bym wiele da³a, ¿eby teraz tak wygl±daæ.... 5) jak mówi³am uwielbia³am wtedy pozowaæ do zdjêæ. To foto jest w³a¶nie z jednej z sesji - a ju¿ nie by³am wtedy najszczuplejsza. Wtedy ju¿ trwa³o moje jojo i wa¿y³am ponad 80 6) tycie w toku..... 7) .... no i gruba ¶winia na klub zaraz wrzucê bardziej ods³aniaj±ce zdjêcia ![]() ![]() boli to strasznie, ale liczê, ¿e jak wam to poka¿ê, otworzê siê, wyrzucê z siebie to bêdzie mi l¿ej i ³atwiej i¶æ dalej
Bella Edytowane przez Bella2212 Czas edycji: 2014-09-19 o 19:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3913 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 513
|
Cytat:
![]() Dziewczyny ja jestem ale ciagle jest zle chociaz kazdego dnia powtarzam ze juz bedzie lepszy do tego masa pracy o takie sa efelty. Waga 76,5kg.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3914 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 34
|
Dosta³am ta diete co mi obieca³a fizjoterapeutka
Przeliczylam kalorie pierwszego dnia, tak na oko 500 kcal Az strach sie bac, to juz chyba na kopenhaskiej sie wiecej je |
![]() ![]() |
![]() |
#3915 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bella jak dla mnie wygl±dasz dobrze! serio! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3916 |
Konto usuniête
|
Bella2212 na foto nr 5 wygladasz jak gwiazda!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3917 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja ju¿ po ¶niadanku i kawie (trzy razowe kromeczki z wêdlink± i pomidorem) ![]() ![]() ![]() Jak mija sobota? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3918 | |
Zakorzenienie
|
Dopiero wstalam :p
Wczoraj mia³am jeden oszukany posi³ek ale ³±cznie z nim wysz³o mi 2500kcal (t³usty by³ no nie ma co siê oszukiwaæ :p), 600kcal spalone na silowni wiec 1900kcal jakbym zezarla :p nie jest zle ![]() ![]() Zaraz jak siê rozbudze to mo¿e pójdê na si³owniê znowu :p
![]() ![]() |
![]() |
#3919 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3920 |
Raczkowanie
|
W sumie nie ma za bardzo co pokazaæ, bo tylko koñce ostatecznie podciê³am. Ale wieczorem wrzucê jakie¶ foty na których lepiej widaæ moje t³uszczowe zmory...
![]() A ja ju¿ po 'lunchu' ![]() Sa³atka z broku³ów i fety z czosnkiem i pra¿onym s³onecznikiem ![]() Z jednej g³ówki broku³owej i po³owy opakowania fety, do tego czosnek wed³ug uznania no i s³onecznika te¿ jak kto lubi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 627
|
Przepraszam za zmianê tematu, ale czujê sie okropnie. Ok. 5 rano zmar³ mój 15sto letni ukochany psiak. Jestem doros³a a rycza³am jak dziecko. Ci±gle pop³akujê. Tak mi... smutno i pusto
![]() Edytowane przez michalova Czas edycji: 2014-09-20 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3922 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3923 | |||
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 241
|
Cytat:
Wiem, chyba mamy wspóln± znajom± i nie wiem, ale byæ mo¿e wspólnego "znajomego" ? (Michael A.) ? ![]() Te¿ lubiê si³owniê, jednak muszê przekonaæ siê do æwiczeñ si³owych, teraz po powrocie bêdê siê zmuszaæ i mam nadziejê, ¿e to polubiê. W profilówce to Jen ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czarny ? ![]() A co do godzin spo¿ywania posi³ków - mój trener, który u³o¿y³ mi dietê wg ankiety (któr± wype³nia³am godzinê), powiedzia³, ¿e godziny posi³ków NIE MAJ¡ znaczenia. Makrosk³adniki maj± siê zgadzaæ. Mia³am dietê z 4 posi³kami dziennie - ¶niadania, posi³ek nr 2, obiad i kolacja. Uwierzcie mi, po 3 tygodniach zjada³am maksymalnie 2.5 posi³ku (porcje siê nie zmienia³y), bo po prostu wiêcej nie umia³am w siebie wcisn±æ. ![]()
"Eat clean, train hard and surround yourself with those on the same mission as you". Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009 11.03.2015-? Walczê: 82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ? cel I: 79 kg cel II: 75 kg cel III: 71 kg "Per aspera ad astra". Edytowane przez ojp Czas edycji: 2014-09-20 o 13:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3924 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety póki co ¼le mi idzie z posi³kami, wróci³ mój T¯ z wakacji i siê zacze³y znów piwka, McD wpad³ równiez ![]() W ka¿dym razie mam wielk± nadzieje ¿e uda mi siê znów wbiæ na w±tek, tak¿e dziêki za pamiêæ ![]() Moja waga jak na z³o¶æ stoi w miejscu, czyli te nieszczêsne 73 kg ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() MissTerrible robie jutro sa³atkê któr± zapoda³a¶, wygl±da smakowicie a wszystkie sk³adniki lubie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3925 | |
Zakorzenienie
|
Ojp - o matko jedyna mam nadziejê, ze nie my¶limy o tym samym Michaelu, a o znajomej to nie wiem jakiej mówisz ?
![]() Tak mój ch³opak (w sumie by³y, ale bardzo siê stara ¿eby to zmieniæ ![]() ![]() Michalova - bardzo Ci wspólczujê, wiem co to znaczy, ja mia³am psiaka, którego dosta³am od kochanego dziadka, który zmar³.. psiunia by³a bardzo schorowana, s±dzimy, ze pope³ni³a samobójstwo i wesz³a pod ko³a auta, bo ju¿ starowinka, a my nie umieli¶my jej u¶piæ.. to by³o 3 lata temu, a do dzisiaj o niej my¶lê ![]()
Edytowane przez MonnieB Czas edycji: 2014-09-20 o 14:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3926 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3928 |
Raczkowanie
|
Fotogeniczny t³uszcz
![]() ![]() ![]() Edit do sa³atki broku³owej: Wychodz± trzy porcje, nie dwie... Przynajmniej jak dla mnie ![]() Wczorajsze menu: ¦niadanie: Trzy kromeczki razowego chleba z wêdlin± i pomidorem II ¦niadanie: Banan i serek wiejski Lunch: Sa³atka broku³owa i dwie kromki razowego chleba Obiad: Pieczona pier¶ z kurczaka, kasza gryczana i sa³atka z pomidora, ogórka i sa³aty lodowej. Kolacja: No i tu siê nie popisa³am, zjad³am kilka czekoladek After Eight na których punkcie mam obsesjê i pó³ grapefruit'a... No có¿, trzeci dzieñ bez s³odkiego ju¿ nie wytrzyma³am ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Aha, no i mia³am æwiczyæ z Jillian jak widzicie w podpisie, niestety zaczyna³am chyba 6 razy ale dzieciarnia skutecznie mi przeszkadza³a... Szkoda ¿e starsza nie chce ze mn± siê powyg³upiaæ, tylko w³azi na mnie i chce tuliæ jak ja mam robiæ pajacyki... Wiêc podbijam dzi¶ dzieñ pierwszy po raz drugi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3929 |
Zakorzenienie
|
MissTerrible jad³ospis mi siê podoba, no oczywiscie oprócz tej kolacji, no ale ka¿demu siê zda¿a
![]() Jak zaczniesz æwiczyæ z Jillian to proszê o opinie jak Ci siê podoba, mnie I tydzieñ troche znudzi³, ale Melonade wspomina³a ¿e drugi jest ju¿ fajniejszy wiêc trzymam kciuki za ukoñczenie ca³ego Shreda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3930 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 290
|
Cytat:
![]() ![]() Trzymaj siê dzielnie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.