|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
Ja myślę, że to pudełeczko nie jest takie zupełnie średnich rozmiarów.
|
|
#3932 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie wykwasiłam ciałko
Wysmarowałam buzię paczulą hi ![]() W ogóle paczula mi się kończy. Będzie trzeba kupić..i tą białą glinkę z lotosem też. I Effeclar K. I A.I. i...iiiiii ![]() ice Czy Ty również lubisz pod treściwsze kremy/filtry nakładać coś lekkiego i ściągającego? Bo jeżeli tak to będziesz zadowolona z tego żelu hialuronowego
|
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczęta
Widzę, że ziz już napisała, że mam problemy z netem. No niestety, jakoś ten laptop niezupełnie ma ochotę współpracować z tym modemem no i hm. Wizaż dość ciężko mi chodzi ![]() W pracy jest super, jestem bardzo zadowolona, bo robię fajne rzeczy, czuję, że mają jakiś sens a w mojej "zwykłej" pracy wszystko takie rutynowe... Aż żałuję, że dłużej nie zostanę, tylko do piątku.. Może jeszcze kiedyś A największą frajdę sprawia mi, że mam metro prawie spod domu prawie pod pracę Obojętnie kiedy wyjdę, metro i tak przyjedzie za minutę czy dwie Achhh ![]() Popołudnia spędzam sobie już przyjemnie z TŻ, bo przyjechał do mnie w zeszły piątek W weekend byliśmy w Lesznie na weselu, było fajnie, ale matko, jaki maraton... O 8 rano w pociągu do Leszna, bo nie było innego, po 12 na miejscu, o 16 ślub, potem wesele, po 7 byliśmy we Wrocławiu, bo tam mieliśmy transport, przespaliśmy się, zjedliśmy obiad i z powrotem do stolicy W poniedziałek byłam tak nieprzytomna, że wyszłam wcześniej z pracy. ![]() Z zakupami raczej nie szaleję... Tzn kupiłam parę ciuchów w H&M ale za to oprócz zestawu z Surrealistem (przed weselem, bo YSL się już nadaje tylko do kosza) i lakieru do paznokci nic nie kupiłam z kolorówki Zresztą, pielęgnacja to też malutko, w Warszawie tylko żel i balsam TBS, a we Wrocławiu moje zamówienie z Inermisu Postaram się zajrzeć do Was jeszcze wieczorem lub rano. Wątku za bardzo nie nadrabiałam, ale wszystkie Was mocno ściskam
|
|
|
|
#3935 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Żel hialuronowy ściąga? Tak się napaliłam, bo pisałaś, że nawilża i wygładza. ![]() Cytat:
Jak wpadniesz jeszcze na chwilkę, to napisz jaki efekt daje u Ciebie Surrealist, bo ja nie mogę się doczekać, aż otworzę mój egzemplarz, a niestety to prędko nie nastąpi. ![]() W ogóle to czy mówiłam już, że nie specjalnie mi się podoba helenkowy Magic? Mój korektor EL jest niebo lepszy i lepiej kryje.
|
|
|
#3936 |
|
Zakorzenienie
|
Sam ściąga
![]() Jak chcesz mogę Ci wysłać próbkę. Żebyś w ciemno nie kupowała ![]() Snow
|
|
#3937 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Ale to może jak się okaże, czy mój listonosz jest w pełni sił, bo inaczej to aż strach coś do mnie wysyłać.
|
|
|
#3938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3939 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Melduję się
![]() Byłam dzisiaj w Warszawie (wyjazd rano, powrót teraz).. chyba będę mieć własne mieszkanie Dzisiaj oglądaliśmy oferty różne ![]() Poza tym dziękuję wszystkim za ciepłe słowa. Fajnie Was mieć Ach! A przy okazji wizyty w Warszawie odwiedziłam moje stadko perfum
|
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
nosek
też chcę mieć własne mieszkanie. w sumie to może być wspólne. np. z Tobą co ty na to? ![]() (ale ja tu interesy chce robic )))
|
|
#3941 |
|
Zakorzenienie
|
Snow
Nosku Jak perfumy?Wygłaskałaś je?![]() Właśnie kończę paczkę Toffifee Cała w jeden wieczór
|
#3942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zwazywszy na to, ze mam calkiem sporo flakonow o pojemnosci 15ml dzieki juz nie moge doczekac sie realizacji listy ![]() plus jedna w drodze, dwie w planach i ze trzy w marzeniach
|
|
#3943 | |
|
Zakorzenienie
|
Snow, miło znów Cię widzieć
![]() Cytat:
![]() Zizuś, chylę czoła
|
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
nosku swietne nowiny
ja sie zegnam, do jutra
|
#3945 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znając Ciebie i Twoją silną wolę, to powinnaś już szykować im miejsce w pudełeczku. Moja silna wola upadła - oglądam Biochemię Urody. Ja chcę sobie coś zamówić.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Wy się wkurzałyście na facetów,którzy są "opóźnieni"w reakcjach delikatnie mówiąc
![]() To co byście powiedziały na tekst,że on odnosi wrażenie,że albo nadajemy na różnych falach albo wzajemnie się zakłócających Znaczy się olał mnie
|
#3947 |
|
|
bosiak zapraszam w takim razie
ale odbiór dopiero pod koniec 2009 ![]() karolinko perfumy wygłaskane i ucałowane muszą jeszcze na mamusię z miesiąc poczekać ![]() uciekam spać, nie widzę na oczy normalnie... wstałam o 5.15 ![]() mam cynk, że przesyłka z BU dotarła
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
nosku
ale ja wtedy właśnie planuję wyprowadzkę do wawy
|
|
#3949 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Co za myśliciel.
|
|
|
#3950 |
|
|
bosiak no to tym lepiej
![]() Dziewczyny ale dzisiaj miałam opcję randki!!!! Ojciec mnie wysłał na jakąś budowę żeby zapytać czy tu mają biuro sprzedaży mieszkań.. No więc idę, gadam z jakimś kierownikiem Podchodzi jakiś chłopak (pracujący na budowie) i pyta mnie czy nie wiem gdzie tu się można dobrze zabawić No to mu powiedziałam coś tam i tyle było..Wracam już do samochodu, a on za mną biegnie i krzyczy 'Eeej koleżanko!' odwróciłam się za trzecim razem, a on takim słodkim głosem: 'A poszłabyś tam ze mną wieczorem?' ![]() 'yyy...eee... nie mam dziś czasu, dzięki' i w nogi. I przystojny był. ![]() karolina a ten Twój to faktycznie myśliciel nie wiadomo co gorsze..idę spać
|
|
#3951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda,że już odpowiedziałam.Taak nie ma to jak facet ze zbyt wielkim ego
|
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
Nosku widzisz jakie masz powodzenie
![]() I proszę tylko nie "Twój czyli mój",bo to koleś,który uczepił się do mnie już daawno...Jeszcze w liceum i kiedyś przy mojej Mamie w autobusie pełnym ludzi opowiadał mi jaki to on jest nieszczęśliwy i jak bardzo potrzebuje kobiety ![]() A teraz dorwał mnie na N-K i pisze takie bzdury a nawet lepsze ![]() O kurczę miało być edytuj
|
#3953 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
własnie dzwonił, odczekałam i odebrałam, powiedziałam HALO i więcej mi przez gardło nie przeszło usłyszałam dzien dobry, halo, aga złyszysz mnie?, dobranoc.Ja pragnę taki: http://shop.oilily.nl/pages/detail/s...000000080.aspx Cytat:
Cytat:
Cytat:
znaczy o co chodzi z tą ciążą?Cytat:
no i te miskowe ramiona ![]() cześć ![]() Cytat:
|
|
#3954 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i w temacie tatuażu to jeszcze mi się podobają smoki albo właśnie jakieś takie orientalne wzorki, np. wokół kostki na stopie. Kiedyś chciałam mieć słońce na ramieniu, ale mi przeszło. W ogóle przeszła mi ochota na zrobienie sobie tatuażu, ale nie wykluczam, że kiedyś może wrócić ![]() Cytat:
Sama też brałam Minulet i sobie chwaliłam, bo nic mi po nim nie było, a to były moje pierwsze anty. Tyle, że potem nagle zaczęły mnie od nich jajniki boleć i jak zmieniłam na inne, a potem jeszcze na inne, to tak się rozregulowałam, że szkoda gadać. Teraz mnie korci, żeby znów iść do gina po pigułki, ale chyba najpierw muszę znaleźć takiego gina, który by mi zlecił badania zanim sięgnie po receptę. I coś czuję, że w mojej mieścinie będzie to niewykonalne.Cytat:
- krem-koncentrat do rąk Neutrogena - żel Cleanance Avene - emulsja Lactacyd - odżywki Nail Tek - Etiaxil - żele pod prysznic Yves Rocher - mleczko Klorane Enfant SPF50 - balsam Dove Silk Glow (rzyrafka, robią go jeszcze - balsam Neutrogena - balsam Nutrilift L'oreal Cytat:
![]() Właśnie, właśnie. Witam(y) gorąco Cytat:
Jak te Danio wyglądają i gdzie je znajdę? Tam, gdzie Danio na słodko czy raczej wśród różnych Almette i innych takich? Bo szukałam i w Tesco i w Carrefourze i albo ja ślepa jestem albo ich nie ma ![]() Cytat:
Cytat:
Szkoda, że stchórzyłaś, mogło być fajnie ![]() *************** Dziewczyny, wypatrzyłam dziś w vabbi czarną kurtkę jeansową, taką mniej więcej prostą, jak to zwykle jeansówki bywają, za 99zł. I tak się zastanawiam warto czy nie warto tyle za nią dać? Niby przeceniona z jakichś 300zł, ale tak prawdę mówiąc to nie wiem po ile ciuchy tej firmy chodzą i boję się, że ta czerń szybko przestanie być czernią. A kurtka kusi dlatego, że od prawie 2 lat szukam jeansówki na siebie i jeszcze nie znalazłam takiej, w której bym się w biuście mieściła. A tu nawet marynarkę czy sweter pod spód zmieszczę i nic się nie rozchodzi i do tego w talii jest dopasowana. Poradźcie, bo odłożona jest do jutra i przed pracą muszę zdecydować co z tym fantem zrobić
|
|||||||
|
|
|
#3955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja własnie mam zlecone badania przeróżne.. przemęczyłam się, właśnie trwa drugi okres od odstawienia tabletek i ten jest masakryczny teraz między 29.08 a 3.09 musze iść na 2 usg - jedno piersi, bo pamietam, ze o tym babka mowila, ale co jest na skierowaniu to za nic nie mogę rozszyfrować oprócz tego mam oddzielnie iść żeby mi dużo krwi spuścili (chyba będą musieli mnie uśpić, bo ja na widok strzykawki ucieknę ) będzie morfologia, glukoza, lipidogram(??), aminotrans. (??), bilirubina (??), koagulogram (??) i TSH - tyle mam zaznaczone z wymienionych badań + jeszcze mi babeczka dopisała odręcznie "PRL, T, A, SDHEA" co to jest?!jeszcze pod koniec cyklu mnie czeka jakieś PRG, też nie wiem co to ![]() przerażają mnie te wszystkie badania.. chociaż jeszcze bardziej przeraża mnie to, że będę musiała się zrywać wcześnie rano i jeździć na te badania do Wawy dopóki remont się nie skończy |
|
|
|
|
#3956 | ||||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Przepis jest banalnie prosty: kupujemy paluszki surimi w Tesco , mieszamy śmietanę z solą, przeciśniętym czosnkiem i posiekaną natką pietruszki, skrapiamy paluszki cytryną (lub nie) i wsuwamy. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aminotransferazy alaninowa i asparaginowa- to do wątroby ![]() to też do wątroby poniekąd- przemiana hemoglobiny. Ja mam wrodzoną hiperbilirubinemię i to kolejny powód dl aktórego nie chcę tabletek chociaz jedni lekarze mówią ze to nie am znaczenia a inni że ma ![]() badania krzepliwości krwi hormon tarczycy Cytat:
prg to progesteron Czyli zapisała Ci wszystkei badania które kazdy porządny ginekolog powinien zapisywać każdej kandydatce przed wypisaniem recepty z hormonami ![]() No, bo ja nic nie odpowiedziałam.
|
|
#3958 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A USG może być na 2 sposoby albo jeżdżą Ci po brzuchu i wtedy musisz dużo wody wypić przed badaniami, żeby cokolwiek było widać na ekranie albo dopochwowo Pan/i Cię zgwałci takim specjalnym przyrządem ]:->Cytat:
Zrobię przy najbliższej okazji.Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może dlatego, że to ginekolog endokrynolog nie żebym usprawiedliwiała tych, którzy nie kierują na badania... PS. jak wygląda usg piersi i narządów? jedyne jakie miałam to w podstawówce jeszcze mi lekarz po brzuchu jeździł tym swoim urządzniem - osobiście nie wyobrażam sobie tego np. na piersiach (przynajmniej nie moich ) dlatego pytamEDIT: MagJa nie podoba mi się ta druga opcja usg narządów |
|
|
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie by się przydał endokrynolog-dermatolog ![]() jedyne usg jakie miałam to tarczyca więc nie pomogę tutaj Edit: a wracajac do Rafała to on taki jest- zawsze jak coś nabroi to najpierw 'bada teren' czyli nie narzuca się i rzadko dzwoni potem się spotykamy i rozmawiamy jak gdyby nigdy nic i dopiero na sam koniec coś z siebie wydusi jeśli wcześniej ja nie zacznę drążyć tematu. Ale ja już mam dość takiego zachowania, więcej nie zniosę Może się zgodzę spotkać w tym tygodniu, jak zobaczę to samo + brak walki o ten związek to powaznie rozważam opcję odpuszczenia sobie ![]() Edit2: cos dla lorealowłosomaniaczek http://beautyspion.de/?p=3023
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2008-08-28 o 00:06 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.

] to na wrzesien zrobilam sobie krotka łiszliste
plus moze jakis zapach
[i tu sklaniam sie ku vanille mokha CsP
Wysmarowałam buzię paczulą hi 

Cała w jeden wieczór

nie wiadomo co gorsze..