|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3751 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
Cytat:
- podkład matt lovely bourjois - (mam już chyba z 6-7 zawsze kończę, wyrzucam dopiero puste opakowanie) - latacyd femina ![]() - serum z wit c z pielęgnacji I to chyba wszystko co jest stałe w mojej kosmetyczce ![]()
Edytowane przez bossy Czas edycji: 2008-08-26 o 12:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3752 |
Zakorzenienie
|
Co kupuję stale?
![]() - tusz Volum Express Curved Brush z Maybelline - mój ulubieniec od pogrubiania a na tym mi głównie zależy, bo mam cienkie rzęski ![]() - filtry do twarzy Avene(teraz mam krem SPF 50+ i go kocham wręcz ![]() ![]() - żele pod prysznic Kamill - za obłędne zapachy(kokos&czekolada ![]() ![]() - tonik Garnier Podstawa Pielęgnacji(zielony) - zużyłam już ze 4 opakowania i nie chcem innego, świetnie oczyszcza, orzeźwia i pięknie pachnie. - płyn do demakijażu Ziaja 2-fazowa - idealnie zmywa, kończę 2 opakowanie właśnie - balsam brązujący Nivea do ciemnej karnacji - mialam 2 opakowania, świetnie brązuje i nie śmierdzi. - płyn do higieny intymnej Ziaja Intima - miałam różne warianty zapachowe tego płynu, ale każdy jest dobry ![]() To chyba wsio, ale polubiłam też kilka kosmetyków, które na pewno kupię ponownie: - micel Ziaji - Wax do włosów - podkład L`Oreal True Match Minerals - zastępuje mi puder i podkład, jest super i nawet nie zerkam na podklady w płynie ![]() - z zapachów: Innocent TM ![]() ![]() EDIT: Aha jeszcze często kupuję pomadki ochronne Bebe(najlepsza różana ![]() ![]() No i baza Art deco, właśnie mi się kończy i muszę zainwestować w nową ![]() EDIT2: Jeszcze spraye do włosów Gliss kur ![]() ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2008-08-26 o 12:33 Powód: edit 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#3753 |
Zakorzenienie
|
O tak jak isa ja też polubiłam i będę kupowała (bo to moje już ulubione
![]() - hydrolat oczarowy - żel hialuronowy - żel normalizujący do mycia twarzy Ziaja Pro - krem nawilżający Ziaja Pro - ALGIIIIII - filtry lirene dermoprogram 50 No i na tyle. Zjadłam lancz pora wracać do nałki ![]() Wrócę jak znów będę coś jadła ![]() A i kupuję już od x czasu samoopalacz Daxa w piance ![]()
![]() |
#3754 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam takich kosmetyków całe mnóstwo. Chyba jako jedyna tutaj rzadko eksperymentuję, mam ustaloną listę sprawdzonych rzeczy (zarówno w pielęgnacji, jak i w kolorówce), które zawsze są na stanie. Nawet jeśli czasem najdzie mnie ochota na przetestowanie czegoś nowego, to i tak zwykle okazuje się, że nie ma to jak sprawdzone kosmetyki. Może dlatego, mimo ogromnej ilości chemii jakiej używam, nie mam poważniejszych problemów ze skórą ![]() Cytat:
![]() Dziś od rana mialam już kilkanaście telefonów i co z tego, że nie ma mnie w pracy, skoro de facto pracuję w domu ![]() Wkurzam się strasznie, bo dzień wolny jest dla mnie święty. Skoro pracuję 24/h 6 dni w tygodniu jeden dzień odpoczynku mi się należy. Moi szefowie się trochę wycwanili, wcześniej moje obowiązki wykonywały 3 osoby, teraz jestem sama. Do tego szefowie urlopują się na zmianę (jeden wraca to drugi wyjeżdża), do dziś tak naparwdę nikt nie przekazał mi pełnego zakresu obowiązków ![]() Daję sobie jeszcze czas do końca września, jeśli tego nie ogarnę (czyt. nie wymuszę wdrożenia pewnych standardów pracy) i nie dostanę po okresie próbnym stawki, jakiej zażądałam w czasie rozmowy nt. mojego zatrudnienia, to podziękuję. Pieniądze nie są dla mnie najistotniejszym motywatorem, ale nie wyobrażam sobie, by przy takim nakładzie pracy i co za tym idzie konieczności odrzucania prywatnych zleceń, pracować za mniej ![]()
"Mądra kobieta ma miliony naturalnych wrogów: wszystkich głupich mężczyzn." Marie von Ebner-Eschenbach Edytowane przez 0306 Czas edycji: 2008-08-26 o 12:50 Powód: lit |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3755 |
Przyjaciółka KWC
|
Ja zapomniałam jeszcze o Lactacydzie, szamponach Elseve - fioletowym i czerwonym - i o moich najukochańszych perfumach: Dolce Vita.
![]() Całkiem sporo tego jest. ![]() Obżeram się paluszkami rybnymi surimi z sosem śmietanowo-czosnkowym. ![]() ![]()
![]() |
#3756 |
Zakorzenienie
|
A co do filtrów, czy ktoś może mi powiedzieć czy na tą lirene dermoprogram 50 można normalnie makijaż? Bo ja się maziam..
Edit: Robal mnie wkurza. Nigdzie z nim nie jade i niech spada. Nie spotkam sie z nim więcej ![]()
![]() |
#3757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wydawało mi się, że pisałaś o jakimś innym z siłowni (tym co go na NK namierzyłaś), a wczoraj chyba coś mi mignęło o robalu i małym robalu na zdjęciu? ![]() Nie ogarniam ![]() Aga- nie jesteś sama, ja też mam swój "stały zestaw" i w zasadzie z kosmetykami do pielęgnacji nie eksperymentuję już. Kolorówkowo też znalazłam sporo fajnych rzeczy, które z pewnością będę kupować nadal ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten z siłowni to ten z siłowni. Ja nic nikomu nie obiecywałam. Nikomu nie powiedziałam, że jestem z nim na wyłączność więc.. będę się spotykała z kim chcę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No, ale pamiętam, że interesował Cię gość z siłowni, więc nie ogarniałam sprawy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3760 |
Zakorzenienie
|
Jelonek
![]() dobra ide wreszcie do tej nauki ![]()
![]() |
#3761 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Ja też mam kilka rzeczy których nie chcę zmieniać
![]() - krem Hydraphase Legere - żele pod prysznic Nivea - peeling antycellulitowy Lirene - żel Avene Cleanance - antyperspirant w sztyfcie Lady Speed Stick Z rzeczy które mam pierwszy raz, ale już je bardzo polubiłam: - Emolium - Garnier Mleczko z syropem z klonu - paczula i lotos Logony ![]() z kolorówką już gorzej ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3762 |
Zakorzenienie
|
boze, ledwo przeczytalam to, coscie od wczoraj nagryzmolily
![]() odnosnie pytania Marty czy mam co, co kupuje stale? chyba tylko zel cleanace ![]() ![]() ![]() nie ma moich amour de cacao ani bialego khola ![]() w pracy mialam dzis totalny zapiernicz, nawet na wizaz nie weszlam; komputerow dalej w domu nie ma, w jednym cos porzadnie siadlo a w drugim trzeba dokupic chlodniczke czy cos, nie znam sie. jak pojda moje pryzmy na allegro to w zamian chyba klikne sobie prade intense deluxe albo szachowniczke blushing bronze, ale to najpierw musza sie sprzedac a pierwsze o czym pomysle po sprzedazy to sobie kupie. no ![]()
#3763 |
Wtajemniczenie
|
Ja wierna jestem:
- tonik Urody z melisą - Nutritic LRP, ale ja jesień / zimę - żele Palmolive i Nivea ![]() - Bioderma Sensibio (pamiętacie, jak kiedyś nie lubiłam ![]() - krem do rąk Neutrogeny - etiaxil - antyperspiranty Rexony - peeling Avene Z kolorówki: - czarna kredka Chanel - ... o matko, czyżby tyle? Kiedyś kupowałam tylko cienie IsaDory, ale się znudziły, potem kilka opakowań Telescopica, ale również się znudził. Właściwie nie moge być wierna kolorówce, bo ja nie jestem w stanie zużyć ani jednego różu czy pudru, a co dopiero cieni ![]() Nawiasem mówiąc, nowy Diorshow i tu w sephorze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3764 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wyczaiłam na nowościach mineralny podkład MF: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=275080
Ciekawe jaki będzie, na pewno nie przejdę obok niego obojętnie ![]()
#3765 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy któraś ma pomysł gdzie mogę kupić jeansy, które nie będą rurkami ani dzwonami? Chodzi mi o takie z prostymi nogawkami, podwyższonym stanem, no i najważniejsze by dobrze leżały na pupie? Chodzi mi o to, by jej nie spłaszczały. Kiedyś w Elle czytałam o jakimś modelu Levi'sa ale nie pamiętam ich nazwy
![]() Na jesień potrzebuję jeszcze ze dwie pary butów (na obcasie i jakieś klasyczne mokasyny), kilka sweterków i koszul, ze dwie sukienki i nową kurtkę (widziałam już odpowiednią w Ochniku) i klasyczny trencz (najlepiej taki do kolana, albo ciut za). PS zapomniałam siem pochwalić, że na wrześniową imprezę kupiłam świetną kieckę z brązowej błyszczącej satyny z dodatkiem lycry Vestino ![]() TZ stwierdził, że idealnie leży, ale że jest bardzo mała, to nie wie gdzie (poza domem) mogłabym ją nosić, ignorant ![]()
#3766 |
Zakorzenienie
|
Stale kupuję:
- krem Physiogel - mleczko Bielenda Powitanie z Afryką - Sensibio Biodermy micel - Sebium micel Biodermy - mleczko Garnier czerwone - żel pod prysznic Yves Rocher piwonia, mimoza, bez - cienie Trio Bourjois - baza pod cienie Lumene - Tisane - szampony Hipp bez SLS w składzie - odżywki w sprayu Gliss Kur - odżywki Nail Tek - farba 100% Color Garnier Opalizujący Szatyn - tonik Melisa Uroda
![]() |
#3767 |
|
blue
![]() ![]()
![]() |
#3769 |
|
to się nazywa hipnotyzujące spojrzenie
![]()
![]() |
#3770 |
Zakorzenienie
|
nie mogę się skupić na nauce
![]()
![]() |
#3771 |
Zakorzenienie
|
![]() Dziewczyny, Aga pytała o spodnie to i ja zapytam: miała któraś z Was kiedyś spodnie(jeansy) z Cubusa? ![]() ![]() Zawsze jeansy kupuję w H&M i to od paru lat. bossiaczku nie tylko Ty ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2008-08-26 o 15:46 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mierzyłam też fajne Armaniego, granatowe, dłuugie, zakrywały mi szpilki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3773 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam dzisiaj tyle pracy że masakra i wogóle jakiś mam ciężki dzień
![]() Isa ten podkład mineralny Max Factora będzie mój !! Niech no tylko go zobaczę - biorę jeśli będą ładne kolory ![]() Aga [opolanka] wymagaj od nich ile się da, odwalasz tam ciężką robotę, dzwigasz ich rirmę i stajesz się ich dzwignią, należy Ci się solidne wynagroszenie .... Co do jeansów też szukam [w sobotę się wybiorę na polowanie] jak zobaczę coś ciekawego dam Ci znać ![]() I pochwal się zakupami jeśli zdążysz obfocić ![]() Bluegirl ![]() ![]() [ostatnio dużo wizażanek nas odwiedza ![]() Co do kosmetyków którym jestem wierna to są : Cała seria ziaji oliwkowa i kakaowa ![]() Resztę lubię zmieniać i testować ![]()
![]() |
#3774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no. to na jesien mam juz trzy tusze: jez od givenchy, nowy szanel i nowy dior. super ![]()
![]() |
#3775 |
Przyjaciółka KWC
|
Ja też nie mogę się skupić na nauce.
![]() I dojrzałam do poważnych rozstań - z pudrem, rozświetlaczem i cieniami Clinique. ![]()
![]() |
#3776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czemu się rozstajesz z nimi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3778 |
Przyjaciółka KWC
|
Inne rozstania mam już za sobą.
![]() Muszę się porozstawać, bo leżą, nie używam, a tyle innych pokus... ![]()
![]() |
#3779 |
Zakorzenienie
|
ice ktore cienie oddajesz w dobre rece?
#3780 |
Wtajemniczenie
|
I który puder i który rozświetlacz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.