|
|
#3961 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(
Cytat:
Wiem, że nie warto by było się w to pakować, bo nawet się nie wytłumaczył. Sama się o to upominać nie będę, bo nie mam ochoty pisać do niego i robić z siebie głupka. Najgorsze jest to, że jest mega przystojny (przynajmniej dla mnie) ![]() Nie wiem jak to sobie do głowy wbić, żeby przestało tak być.
|
|
#3962 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ach, te emocje... Prawda zwykle i tak leży pośrodku, a wina po obu stronach.
|
|
#3963 |
|
Raczkowanie
|
Każdy ma wady... Nigdy się na nich nie skupiałam, także ciężko mi cokolwiek wymienić...
Rozmawiałam z nim, przyznał mi się, że to prawda, prosił o wybaczenie itd... Taki standard przypuszczam... Jedyne, na co się zdobyłam to powiedzieć mu koniec i odwrócić się na pięcie... Nie pytałam go dlaczego. Po prostu odeszłam... Zaraz po powrocie do domu spakowałam wszystko, co z nim związane... Dosłownie wszystko.... Nazbierało się tego przez 3 lata... Do piwnicy wyniosłam dwa pudła.... Jeszcze płaczę, ale nie ma już tej histerii... Jest tylko pytanie co dalej, bo w końcu zabrał mi trzy lata życia... ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Ale jestem z siebie dumna, bo udało mi się przy nim nie płakać...
|
|
#3964 |
|
Nie depcze krokusów
|
nastuska90
|
|
#3965 | |
|
Wtajemniczenie
|
Malla
![]() ![]() ![]() ![]() A ja słyszałam,że Wódka connecting people ![]() idę pod prysznic ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
![]() My też jesteśmy z Ciebie dumne
|
|
#3966 | |
|
Zadomowienie
|
Malla pracujesz w zawodzie? Musi byc ciekawie
![]() ---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Cytat:
![]() Nie lubie: * pączków (wiem to dziwne... w zyciu moim zjadłam 3 pączki może); *gołabków; *ogórkowej; *golonki; *żurku; *bigosu; PS Kocham ruskie w ogóle to uwielbiam sól i pieprz
|
|
|
|
|
#3967 | |||
|
Zadomowienie
|
Mam nadzieję, że do tego czasu ktoś mnie zdąży już pokochać
a jak nie cóż trudno kupię sobie kota i będę żyła sama. Mam sporo rodzeństwa więc będę się spełniać jako ciocia ![]() ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Cytat:
a ja mówię NIE mamisynkom. A pod resztą się podpisuję obiema rękami i nogami ja też potrzebuję faceta z silną osobowością, żeby umiał mi się przeciwstawić i czasem jak będzie trzeba ustawić do pionu. U mnie na wydziale niestety jest większość ciepłych kluch, albo żonatych, albo zaręczonych, albo za starych. Może poszukam sobie jakiegoś robotnika czy coś nie musi być z niego jakieś super ciacho ot normalny facet, ale musi mieć szerokie zainteresowania żebym miała o czym z nim porozmawiać. Sama dużo mówię, więc potrzebuje kogoś kto będzie za mną nadążał. A teraz szczerze taki facet w ogóle istnieje czy mam za duże wymagania i oczekiwania ?---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Cytat:
podobnie do Ciebie nie jem bigosu i wszyscy mi się dziwią a jednak nie jestem sama za to na samo wspomnienie o nabiale robi mi się niedobrze---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------
|
|
#3968 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry znad kawyxD
Pies nad ranem przywalił mi łapą w twarz prawdopodobnie i mnie boli pod okiem ![]() Ależ wy sie wcześnie teraz wykruszacie kobiety ![]() Jeszcze tylko 22 dni
|
#3969 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wrzesień już chyba taki jest. Myślę, że niedługo się rozkręcimy, a poza tym dużymi krokami zbliża się weekend dzień dobry znad herbaty i stosu akt do przejrzenia
|
|
#3970 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Pracuję w banku w dziale informatycznym
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zazdraszczam...
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2010-09-03 o 09:55 |
||
|
|
|
#3971 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
A co do nabiału - moja dieta się głównie z nabiału składa ![]() Nie jadam wędlin (szynka i salami na pizzy, mielonka i pasztet na studenckich imprezach i to wsio).
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3972 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nas jest czworo, więc myślę, że zostanę co najmniej potrójną ciocią tylko skąd ja będę brała na te wszystkie prezenty urodzinowe Hmm dział informatyczny - neurobiolog to chyba duży rozrzut nie potrzebują u nas w Polsce neurobiologów ?---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
a śmietany w ogóle nie tykam, chyba, że jest w jakiejś sałatce, ale musi być mocno przyprawiona. Mleka nie wypiję pod żadną postacią chyba, że płatki zrobią z mleka kakao a na widok maślanki albo zsiadłego mleka robi mi się słabo.W takim razie kiedyś muszę się przekonać jaki jest ten Twój bigos
|
|
#3973 |
|
Nie depcze krokusów
|
Paulinkus - naukowcy nie mają dobrze w tym kraju, można tylko oddać parę lat życia na doktorat i wyjechać za granicę, poświęcając swoje życie na pracę w laboratorium albo biegnąc po trupach załapać się na pracę na uczelni i udawać, że jej finanse pozwalają na jakiekolwiek sensowne badania.
A ja wolę jednak przeżyć życie, a nie zostać laboratoryjną mróweczką z podkrążonymi oczami ![]() Mam 3 braci, ale tylko 1 tak obrodził :P Czasem mi przeszkadza, że Ciacho nie czyta książek, nie chodzi do kina i nie lubi muzyki klasycznej. Eksa udało mi się zarazić utworami symfonicznymi, więc może tego też się uda ;]
|
|
#3974 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam 2 siostry i brata, coś czuje, że szybciej wyjdą za mąż a na weselu będę musiała słuchać "młodsza siostra wychodzi za mąż a ty?" nigdy nie wiadomo co nas spotka w życiu. Czuję, że naprawdę zamknęłam etap eksa i zaczynam się cieszyć życiem na nowo. Ech ten nasz kraj. Studiujesz coś co Cie interesuje, a później ciężko jest znaleźć w zawodzie coś co nas by satysfakcjonowało.
Wszystko się zmienia, to nie znaczy, że na lepsze. Trzeba sprawić, by było lepiej. Nie można tylko gadać i mieć nadzieję, że samo się poprawi. Edytowane przez Paulinkus Czas edycji: 2010-09-03 o 10:47 |
|
|
|
|
#3975 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
. U mnie dziś pogoda nie najgorsza, byłam na tej budowie i jak się okazało mam pecha niesamowitego, bo ekipa budowlana ma na razie wolne, bo teraz inna ekipa robi dach. Jednym słowem nikt P. nie zna z teraźniejszych
|
|
|
|
#3976 |
|
Raczkowanie
|
Przygarniecie kropka znowu
?
|
|
|
|
#3977 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bardzo lubie zajęcia w laboratorium, i w ogóle pracować głową Farmacje wybrałam, ze wzgledu na lepszą przyszłość finansową (bo myślałam o biotechnologii albo analityce medycznej), poza tym bedę juz 3 pokoleniem po farmacji w rodzinie. Babcia, mama i ja Ale mam zamiar zrobić jeszcze specjalizację z farmacji klinicznej albo podyplomowo właśnie analityke medyczną. Może uda mi się coś zdziałać w karierze naukowca a jak nie to zawsze zostaje całkiem dobrze płatna praca w przemyśle farmaceutycznym. Tylko, że to jednak bardziej podchodzi pod biznes. Lek to towar jak każdy inny tak naprawde. Może to nie spelnienie marzeń, ale dobra alternatywa finansowa![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
Zresztą wszyscy wiedzą, że mi sie nie spieszy do ślubu
|
||
|
|
|
#3978 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny jestem...
w niedzielę była wyprowadzka, niby wiedziałam o niej od dłuższego czasu, ale mimo to prawie wszystko zostawiłam na ostatnią chwilę. wieczór wcześniej koledzy zrobili mi pożegnalną imprezkę, było super ![]() a kilka chwil przed przeprowadzką wpadł były, po ostateczną resztę swoich rzeczy. oczywiście nie rozklejałam się, byłam szorstka. pozabierał już te rzeczy, wyniósł wszystko do samochodu i zaczął żegnać się z naszym psem.. i wtedy nie wytrzymałam, zaczęły mi płynąć łzy po policzkach, ale byłam odwrócona od niego. coś tam gadał, podszedł do mnie, zobaczył że płaczę i powiedział "chodź tutaj" i mnie przytulił! chwilę się zacięłam, odsunęłam się i powiedziałam "idź już" a on na to "przepraszam Cię za wszystko" takie pożegnanie! a nie tak to miało wyglądać!!! Nastuska czemu nie miałam tyle siły co Ty, żeby się przy nim nie rozryczeć Malla a ja zawsze chciałam być taką laboratoryjną mróweczką, ale czemu nie pracuję w zawodzie w laboratorium inżynierii genetycznej wiadomo, w Polsce można zrobić doktorat, ładnie pięknie, ale jeśli kariera naukowa nie potoczy się dalej to lepiej nie przyznawać się, że ma się doktora, bo można w ogóle pracy nie dostać ![]() ech dziewczyny, jakiś przygnębiający ten dzień, mimo że piwko zdążyłam już chlapnąć
|
#3979 |
|
Nie depcze krokusów
|
Wadera - miło się zachował. Lepsze to niż trzaśnięcie drzwiami. Po prostu Wam nie wyszło.
|
|
#3980 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Za 2 miesiące zostanę chrzestną ![]() Ale nie załamuje się ![]() mam jeszcze 2 starsze ode mnie kuzynki dalej panny
|
|
#3981 |
|
Nie depcze krokusów
|
Wadera - jaki kierunek skończyłaś?
Fajnie pracować w labie, jeśli ktoś docenia to, co robisz i jeśli firma ma fundusze na robienie badań. Faktycznie doktorat w kieszeni to czasem przeszkoda. Moje koleżanki doktorki mają problemy ze znalezieniem pracy w szkole ze względu na papier.
|
|
#3982 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam specjalność inżynierii genetycznej na bioinżynierii zwierząt, chciałam zrobić doktorat, ale na szczęście mój promotor był ze mną szczery i wyjaśnił mi, że nie warto. a mój były może i się ładnie zachował, ale mi tak bardzo zależało, żeby nie płakać i nie pokazywać słabości...
|
|
#3983 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze, zaczynam się denerwować. Od listopada nie będę miała pracy. Jak zawsze wszystko sypie mi się w życiu w jednym momencie
tak patrzę na oferty i nigdzie się nie nadaję.
|
#3984 |
|
Nie depcze krokusów
|
wadera - Czyli jednak nie same prawniczki w wątku
![]() Zawsze możesz powiedzieć, że to z żalu, że tak długo się zbierał ![]() Paulinkus - nas chcą przenieść do Wawy, co oznacza masowe składanie wypowiedzeń. A o nową pracę nie będzie łatwo.
|
|
#3985 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Malla czemu chcą was przenieść ?
|
|
#3986 |
|
Nie depcze krokusów
|
Paulinkus - takie widzimisię kogoś tam... Gdybym się przeniosła, bardziej pasowałabym do tego wątku, bo znajomości warszawsko-krakowskiej bym nie kontynuowała.
|
|
#3987 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja zanim dostałam pracę tutaj to siedzialam 3 miesiace w domu...;/
Ale i tak fuksem mi sie trafiła bo zostałam wciagnięta w szeregi przez rodzinę
|
#3988 |
|
Zadomowienie
|
a ciebie robił w balona, że taka nawina z ciebie istota?!
|
#3989 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie nie robił mnie w balona ale jeszcze nie napisała nic,ze to prawda i ze on sie przyznał a Ty już byś wpi****liła i jemu i jej...
i nie jestem naiwna... Po prostu czekam na fakty a nie unoszę się nie wiadomo z jakiego powodu
|
#3990 |
|
Przyczajenie
|
Drogie Panie,
Moze to nie wątek dla mnie, bo jestem facetem, ale jestem od 3 miesiecy z pewną dziewczyną. Ona zerwała chwilkę wczesniej ze swoim chlopakiem, jest nam ok, super sie dogadujemy i ogolnie jest bosko. Kilka dni temu odezwał się jej były i sobie mailują. Poprosiłem o treść tych maili i są całkiem normalne, ale czy powinienem pozwalać na utrzymywanie przez nich kontaktu? Ona mnie zapewnia, ze do niego nie wroci (z resztą nawet w to nie wierzę ze wzgledu na świństwa które jej zrobil przy rozstaniu), ale ten kontakt mailowy i tak jest niepokojący. Pozdrawiam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

)

a jak nie cóż trudno kupię sobie kota i będę żyła sama. Mam sporo rodzeństwa więc będę się spełniać jako ciocia
nie musi być z niego jakieś super ciacho ot normalny facet, ale musi mieć szerokie zainteresowania żebym miała o czym z nim porozmawiać. Sama dużo mówię, więc potrzebuje kogoś kto będzie za mną nadążał. A teraz szczerze taki facet w ogóle istnieje 

a na weselu będę musiała słuchać "młodsza siostra wychodzi za mąż a ty?" 

tak patrzę na oferty i nigdzie się nie nadaję.