![]() |
#3961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
![]()
#3962 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3963 | |
BAN stały
|
Widzę, że Koleżanka głęboko religijna
![]() Cytat:
![]() Wstawaj Majuta, wstawaj, bo ojciec znowu zuy będzie, że śpisz do południa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3965 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3967 | |||
Zakorzenienie
|
![]() już mi lepiej, jak sie wyspałam w sensie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dobry tydzień, fajny ![]() Ja już mam drugi weekend pod rząd wolny, nie wiem co zrobić ze swoim szczęściem ![]() Pogoda piękna ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3968 | |||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak serio, sród wyznawców każdej ideologii sa dobrzy i źli ludzie. W niektórych przypadkach jest łatwiej, w innych trudniej. Copot jest super. Mam tam przyjaciela. ![]() Cytat:
![]() 2. Ja chyba naprawdę tylko na śniadanie pojadę. To znaczy, przyjaciel odbierze mnie z dworca, zawiezie do siebie, nakarmi i pojedziemy dalej. No, chyba, że pojadę samochodem, wtedy w ogóle nie będę o Sopot zahaczać. ![]() Ale gdyby się coś zmieniło i udało mi się pojechac na przykład we wtorek wieczorem, a nie w środę - dam znać. ![]() ![]() Cytat:
![]() Może własnie bardzo działa i w tym problem? ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3969 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Chodzi jej o to, żeby jak najdłużej mogła mnie oglądać? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3970 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Znowu się wybiłam z barowego rytmu, i się przez następne 3 dni wybiję jeszcze bardziej... będę mogła liczyć na jakieś porządne streszczenie we wtorek?
![]() Cytat:
![]() A chleb cebulowy na pewno da się zjeść tylko raczej nie ze wszystkim. Dlatego chlebów wolę neutralne smaki, nie wszystko komponuje się ze śledziem czy dżemem ![]() Byłam wczoraj oglądać nowe budownictwo ![]() Nie wiem kto projektował to całe Wola Tower, ale z pewnością facet - kto inny wymyśla na ponad 50 metrach dwa ogromne pokoje, kuchnię i do tego łazienkę 3,5 metra ![]() ![]() W sumie zdecydowana jestem w 90 % na coś starego - przeglądam sobie ogłoszenia i można wyhaczyć genialne rzeczy, np. mieszkanie na Ochocie, powierzchnia ponad 60 czy 70 metrów, na poddaszu więc część ma wysokość 170 cm, bez balkonu ale z możliwością urządzenia tarasu na dachu ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3971 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() przeca wstałam Już porobiłam sałatki, na cmentarzu z mamą byłam, a teraz sprzątanie mię czeka ![]() Phi, a mi się kciało na imprezę w piątek i wracać w sobotę po południu - taa, już to widzę... przeca sprzątanie chaupy zawsze tylko na mojej głowie ![]() Cytat:
![]() Jeszcze mi sie net zaczyna znów pitolić ![]() Nic mi się nie kce... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-30 o 11:06 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3972 | ||||
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3973 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Rachel ![]() ![]() Ju, ale one naprawdę są uroczę ![]() A co do Johna Galliano, to się zgadzam w 100%... Cholera, źle spałam... |
![]() ![]() |
![]() |
#3974 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ciekawy ale nosić ni mogę ![]() Red,jak tam zmierza wszystko ku szczęśliwemu końcu? ![]()
![]() |
#3975 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3976 |
Zakorzenienie
|
Silver i White to świeżaki
![]() Właśnie patrzę na tę taniochę na pedecie i chyba zachciało mi się powspominać nastolatkowe czasy ![]() ![]() ![]() Sabb, nie masz przepaszać ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-10-30 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3977 | |||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A serio to sie załamałam. To są babki w moim mniej więcej wieku a jak to czytam to jakby gimnazjalistki pisały ![]() ![]() Śmierdzi. Bardziej niż u mnie w pracy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też nie nadążam, za to mi bicepsy od pracy rosna. I tricepsy. I najszerszy grzbietu. Mam nadzieję, że nie zaczne wyglądać jak Aga Ryk ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3978 |
Zakorzenienie
|
Przesadzasz
![]() Wiadomość nr 3: Wizyta odwołana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Chyba jednak jutro zahaczą o nas, hurra ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-30 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3979 | |||
Zakorzenienie
|
toć ba!
![]() ![]() Cytat:
![]() z uniwersalnym, lekko kwadratowym czubkiem ![]() Cytat:
![]() jako i ja ![]() jakoś jesień nie sprzyja mojej chęci do kontaktów towarzyskich ![]() Cytat:
![]() tylko nie nasza mała Tru! ![]() Paczta, co znalazłam na strychu ![]() ![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-30 o 13:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3980 |
Zakorzenienie
|
Maja, czyść tą kamizelkę i nosić jak się da. Świetna jest
![]() Do góry nad postami jest taki pasek, gdzie wyświetlają się ostatnio dodane recenzje i wieszaki. Tak na to patrzę i se myślę - ładne barchany ktoś wrzucił, po czym czytam obok - torebka... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3981 |
Zakorzenienie
|
A w ogóle kupiłam dzisiaj sobie w Rossmannie 2 grzebienie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3982 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A skoro o herach mowa - całkiem świeży sroluś live - do podziwiania bez fonii ![]() ![]() ![]() A TUTAJ coś dla Polly_ - histeryczne darcie japy na wokalu rżnięte z Varga, powinno Ci się spodobać ![]() Idę, podłogi czekają na mycie i się na mnie patrzą ![]()
![]() |
#3983 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ![]() Dzień dobry ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3984 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3985 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3986 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Tró, a gdybym ja kurs pedagogiczny skończył, to mógłbym uczyć Twoje dzieci, czy lepiej nie? ![]() Cytat:
![]() Toż to bohokubrak jak się patrzy! ![]() --- Robię spaghetti właśnie, ale bosko pachnie ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3987 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mało,tylko 2,5 ml,bo cena była zabójcza
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3988 |
Zakorzenienie
|
![]() mój też ![]() ![]() i dzień dobry wszystkim ![]() i jak ktoś ma ochotę na wędzone, dymne itp. to zapraszam do mnie, koza daje czadu ![]() ![]()
![]() |
#3989 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() normalnie wymarzony materiał na żonę ![]() Nawet w kuchni dziś byłam, ha! ![]() Poniuchać kminek ![]() I okazało się, że to co brałam w Turmalinie za kminek wcale nim nie jezd ![]() ![]() ![]() ![]() Na szczęście mam aż 2 próbencje, więc myślę, że mi starczą do czasu, aż mnie chcica na turmalina przejdzie (czyli na jakiś tydzień, tak liczę ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-30 o 16:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3990 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mój też miał dobry,dopóki nie wspomniałam o odkurzeniu mieszkania
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.