Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18 - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-11, 05:21   #3961
acelinka
Zakorzenienie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
dziewczyneczka zrobiłam kiedyś taką, też z paczka był proszek do przygotowania sosu i trochę grzanek, trzeba było kurczaka i sałatę. dobre to było
robiłam kiedyś tą z torebki i mi nie smakowała bo ten sos był taki jakiś dziwny, chemiczny następnym razem spróbuje zrobić sama

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Ja się zgadzam z tym, że kolega to nie najlepszy pomysł. Chociaż widzę, że Wy nie mieliście zbyt dużego wyboru i pewnie na Waszym miejscu zrobiłabym tak samo Tylko później będziecie musieli dbać, żeby cały czas utrzymywać kontakt z tym kolegą. Mój TŻ ma za chrzestną koleżankę swojej mamy i to tak jakby chrzestnej wcale nie miał, bo była u niego na komunii, a później dopiero na 18stce i weselu, bo teściowa przestała utrzymywać z nią kontakt
Chociaż z drugiej strony moja siora ma chrzestnego z najbliższej rodziny i też ma z nim zerowy kontakt. Nawet na 18stce nie był
ja mam chrzestnego wujka, który mieszka blisko mnie, ale kontakt mamy taki choćby wcale, jak jeszcze żył tata (bo to z jego strony rodzina) to jaki taki kontakt był, ale potem sie urwał, kilka lat centralnie go nie widywałam, ostatnio dopiero przed ślubem sie ożywił a teraz znów nic a musiałabym go odwiedzić, bo nie widział jeszcze nawet płyty z wesela ani zdjęć :P ale będą mieć miny jak zobaczą mój brzusio

bezaczku, sio do dentysty

ja wczoraj przyzwyczajałam się do nowego autka jeździ mi się super troche sie bałam, bo to takie dłuuuuugie ale jak już wyjechałam z parkingu to było ok i jechało mi się coraz lepiej śmiga jak lalunia

dzisiaj do pracy ide, a później po 12 na praktyke do szkoły jakoś do mnie nie dociera, że mam dziś iśc do tych pierwszaczków
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 06:48   #3962
ultraradiola
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny !

i juz po weekendzie a był taki fajny imprezka mamy super najadłam się chyba za wszystkie czasy myślałam ze w piątek pęknę.

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
ultradiola dopiero doczytałam te Wasze oczekiwanie na kredyt w cytatach Martoolki Potwornie długo czekacie. Aż nie do pomyślenia. My w naszym banku mieliśmy decyzję kredytową w dwa tygodnie, w innym w 1 dzień
noo tyle co przeżyliśmy z tym bankiem to totalna paranoja. Na szczęście najgorsze za nami przynajmniej tak myślę

hmmm znowu cały tydzień trzeba wytrwać do weekendu czasem bym tak chciała ponudzić się w domu aż do obrzydnięcia - pewnie potrwałoby to max 3-5 dni no ale na razie nie ma możliwości

Acelinko witaj Ranny ptaszku

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 07:04   #3963
acelinka
Zakorzenienie

hej ultra
no taki ze mnie ranny ptaszek najgorsze teraz jest to, że nawet jeśli nie musze wstawać tak wcześnie do jak sie obudze z tż'tem to potem już zasnąć nie umiem
a w niedziele to przeslziśmy samych siebie ;D tż się obudził po 5 i mu się przypomniało że Adamek miał walczyć więc właczył tv i oglądął ostatnie rundy potem o 6 stwierdził, że skoro słonko wychodiz to pojedzie na myjnie umyć nasze nowe cacko o dziwo na myjni była kolejka ...o 6 rano w niedziele ja chciałam zasnąć ale nie umiałam i tak w niedziele byłam na nogach od 5 ale potem po śniadanku i "deserku" jeszcze zrobiliśmy sobie małą drzemke, na szczęście

ja też się na urodzinach objadłam, no i jeszcze dostaliśmy na wynos
Stary 2011-04-11, 07:06   #3964
Martoolka87
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
ja wczoraj przyzwyczajałam się do nowego autka jeździ mi się super troche sie bałam, bo to takie dłuuuuugie ale jak już wyjechałam z parkingu to było ok i jechało mi się coraz lepiej śmiga jak lalunia

dzisiaj do pracy ide, a później po 12 na praktyke do szkoły jakoś do mnie nie dociera, że mam dziś iśc do tych pierwszaczków
To super, że się autko dobrze sprawuje

A pierwszaczki są urocze, bo takie jeszcze trochę przestraszone i przez to są grzeczne A do tego "Pani" jest dla nich jak wyrocznia Jak pani coś powie, to znaczy, że ma rację

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
hmmm znowu cały tydzień trzeba wytrwać do weekendu czasem bym tak chciała ponudzić się w domu aż do obrzydnięcia - pewnie potrwałoby to max 3-5 dni no ale na razie nie ma możliwości
No ja się tak ponudziłam na chorobowym, że aż chciałam do pracy wracać, ale przez ten kredyt wróciłam od razu na tak wysokie obroty, że już mi się znów nie chce
A dziś po pracy jedziemy tego doradcy kredytowego, później jak się wyrobimy, to chcemy zawieźć pity do skarbówki, no i na koniec małe zakupy. Jak wyjdę z domu za jakieś pół godziny, to wrócę dopiero koło 19
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 07:28   #3965
certina4
Wtajemniczenie

cześć,

acelinko super, że wypróbowałaś autko, powiedz mi Kochana ile Wy śpicie i o której się kładziecie, że wstajecie tak rano?

Ja ostatnio bardzo dużo się uczę, ale tak do 23 i o 6 rano nie mogę oczu normalnie otworzyć. Właśnie z uwagi na naukę będę rzadko bardzo teraz zaglądać... w ogóle jestem w kryzysie i mam już wszystkiego dosyć dopada mnie znużenie, zniechęcenie i w ogole obawy, że tyle nauki i nie wiadomo jak to będzie, niby wierzę mocno w to, że się uda, ale czasami już po prostu nie daję rady

bezaczku pędź do dentysty

co do chrzestnych to u mnie też wujek z rodziny, ale praktycznie od liceum nie mam z nim żadnego kontaktu, był na ślubie, potem zawieźliśmy mu film i zdjęcia ze ślubu, a w tym roku jego syn ma ślub i pewnie po tym nasz kontakt znowu się urwie

ultra
życzę Ci żeby ten tydzień szybko zleciał

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 11:35   #3966
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

bezaczek: i jak dzisiaj Twoje zęby?
Biżuteryjka doszła , bardzo ładna
Stary 2011-04-11, 12:59   #3967
magolina
Wtajemniczenie

Hej hej nie odzywałam się cały weekend bo w piątek wylądowałam w szpitalu dostałam jakiś plamień i gin wysłał mnie do szpitala, na szczęście z dzidziusiem wszystko ok, lekarz na usg nic niepokojącego nie zauważył. W sobotę plamienia ustały a jak tylko dzisiaj wyszłam ze szpitala to znów się pojawiły dostałam 2 tyg L4, mam dużo leżeć i sie oszczędzać. W piątek mam wizytę u gina, zobaczymy co mi powie
staram się być dobrej myśli

Cytat:

Kochana super że Ci się dobrze jeździ

Cytat:
ultra ja zawsze mówiłam że z chęcią bym poszła na jakieś L4 ale teraz jak pomyślę że 2 tyg mam siedzieć i to jeszcze głównie leżeć i nic nie robić to już mi się odechciewa może chociaż nadgonie pracę magis. i się pouczę
Oby ci szybko zleciało.

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość

Ja ostatnio bardzo dużo się uczę, ale tak do 23 i o 6 rano nie mogę oczu normalnie otworzyć. Właśnie z uwagi na naukę będę rzadko bardzo teraz zaglądać... w ogóle jestem w kryzysie i mam już wszystkiego dosyć dopada mnie znużenie, zniechęcenie i w ogole obawy, że tyle nauki i nie wiadomo jak to będzie, niby wierzę mocno w to, że się uda, ale czasami już po prostu nie daję rady
Kochana nic dziwnego że masz kryzys, to normalne, organizm się buntuje, trzymam kciuki żebyś wytrwała i wierzę z całego serca że zdasz tego kolosa

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
bezaczek: i jak dzisiaj Twoje zęby?
Biżuteryjka doszła , bardzo ładna
Dziewczyneczka śmiałam się ostatnio do bezaczka że sprzątnęłaś mi bransoletkę sprzed nosa, na szczęscie będę miała podobną

bezaczku współczuje bólu zębów mam nadzieję że odwiedzisz dzisiaj dentystę.
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 13:13   #3968
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Hej hej nie odzywałam się cały weekend bo w piątek wylądowałam w szpitalu dostałam jakiś plamień i gin wysłał mnie do szpitala, na szczęście z dzidziusiem wszystko ok, lekarz na usg nic niepokojącego nie zauważył. W sobotę plamienia ustały a jak tylko dzisiaj wyszłam ze szpitala to znów się pojawiły dostałam 2 tyg L4, mam dużo leżeć i sie oszczędzać. W piątek mam wizytę u gina, zobaczymy co mi powie
kochana uważaj teraz na siebie i dzidziusia Teraz jeszcze bardziej niż wcześniej. Cos wiem co przechodzisz teraz moja siostra miała na początku ciąży takie same plamienia no i na L4 pozostała do rozwiązania. Także koniecznie leż i rob wszystko tak jak gin zalecić.

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Stary 2011-04-11, 15:38   #3969
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
cześć,

acelinko super, że wypróbowałaś autko, powiedz mi Kochana ile Wy śpicie i o której się kładziecie, że wstajecie tak rano?

kochana musisz wierzyć że wszystko się uda i się uda, zobaczysz

my zazwyczaj o 22 to już w wyrku jesteśmy ja ostatnio zasypiam przed tv wcześniej a potem tylko kąpiel i dalej spać tż musi wstawać o 5.30 nie ma wyjścia, jak mamy wolny dzień to zazwyczaj pośpimy dłużej ta niedziela była wyjątkiem

magolinka kochana uważaj na siebie, proszę i rzeczywiście odpoczywaj, żebyś nie myślała brać się za jakieś świąteczne sprzątanko albo coś bo leż dużo i zdrowusie rzeczy jedz
Stary 2011-04-11, 15:39   #3970
certina4
Wtajemniczenie

magolinka dziękuję

No właśnie mnie zastanawiało, że Cię cały weekend nie było, to nie dobra wiadomość, ale lekarze widać są spokojni, musisz dużo odpoczywać i się nie przemęczać Ja też jestem dobrej myśli i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-04-11, 17:18   #3971
agawoo
Zakorzenienie

Padam na mordkę
Jestem wykończona po weekendzie (przez szkołę) a w pracy taki zapiernicz, że nie wiem w co ręce włożyć ..Mam dość, marzę o świętach

Cytat:
Już wrzucam, ale nie tu.
Termin przeprowadzki zależy id tego, jak szybko załatwimy kredyt, bo oni potrzebują około 2 miesięcy, żeby się urządzić na nowym mieszkaniu. Jak wszystko dobrze pójdzie, to w lipcu powinniśmy się przeprowadzać

Martoolka, super Lipiec już niedługo

Cytat:
wzięłam jedną tabletkę, zmniejszył się ból trochę na może 15 minut, teraz boli tak samo. ale cały czas. bo jeszcze rano bolało tak po 10-15 minut co godzinę-półtorej dziwne to wszystko i nie wiem co o tym myśleć i jeszcze powędrowało kawałek dalej, tak, że boli góra z przodu i z tyłu trochę, gratis dół się odzywa
Bezaczku, współczuję Najlepiej będzie znaleźć szybko dentystę

Cytat:

Acelinka, gratuluję autka

Cytat:
cześć dziewczyny !

i juz po weekendzie a był taki fajny imprezka mamy super najadłam się chyba za wszystkie czasy myślałam ze w piątek pęknę.

Ultra, super, że impreza się udała
Ja też bym poleniuchowała w domu, ale mam taki gorący okres w pracy, że masakra ...
Ale na szczęście od mam wolne prawie 1,5 miesiąca od szkoły, to przynajmniej weekendy będę miała wolne

Cytat:

Certi, trzymam kciuki, na pewno się uda Chociaż wiem, że ciężko się nie stresować ...

Cytat:
Magolinka, uważaj na siebie i dzidzię Trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-11, 17:48   #3972
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
1.Hej hej nie odzywałam się cały weekend bo w piątek wylądowałam w szpitalu dostałam jakiś plamień i gin wysłał mnie do szpitala, na szczęście z dzidziusiem wszystko ok, lekarz na usg nic niepokojącego nie zauważył. W sobotę plamienia ustały a jak tylko dzisiaj wyszłam ze szpitala to znów się pojawiły dostałam 2 tyg L4, mam dużo leżeć i sie oszczędzać. W piątek mam wizytę u gina, zobaczymy co mi powie

2.Dziewczyneczka śmiałam się ostatnio do bezaczka że sprzątnęłaś mi bransoletkę sprzed nosa, na szczęscie będę miała podobną

.
1.o kurde to niedobrze ;/ oszczedzaj sie koniecznie, bo dzidzius i Twoje zdrowie najwazniejsze.
2.hehe ładna też jest do tego zawieszka i kolczyki
Stary 2011-04-11, 18:49   #3973
201701300931
Konto usunięte

certina ja też wstaję o 5 do pracy Dzięki temu najpóźniej o 22 leżę już w łóżeczku i ekspresowo zasypiam...

Mąż mi dzisiaj w delegację wyjechał I do tego zagranicę Wróci dopiero w piątek. Źle mi tak wracać do pustego mieszkania i samej tutaj siedzieć...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 20:20   #3974
mmmmmm
Zakorzenienie

Cześć
Ale brzydko się zrobiło U Was też?

Cytat:
Już wrzucam, ale nie tu.
Termin przeprowadzki zależy id tego, jak szybko załatwimy kredyt, bo oni potrzebują około 2 miesięcy, żeby się urządzić na nowym mieszkaniu. Jak wszystko dobrze pójdzie, to w lipcu powinniśmy się przeprowadzać

Ale super

Cytat:

Ja też tak teraz mam Ale wierzę, że nam się to opłaci

Magolina uważaj na siebie i odpoczywaj
Stary 2011-04-11, 20:45   #3975
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
certina ja też wstaję o 5 do pracy Dzięki temu najpóźniej o 22 leżę już w łóżeczku i ekspresowo zasypiam...

Mąż mi dzisiaj w delegację wyjechał I do tego zagranicę Wróci dopiero w piątek. Źle mi tak wracać do pustego mieszkania i samej tutaj siedzieć...
Ja też nie lubię, jak TZ wyjeżdża, albo jak ja wyjeżdżam i jestem daleko
Ja jakoś nie umiem o 22 pojśc spać, zawsze coś mi się przypomni i schodzi do północy ...

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Cześć
Ale brzydko się zrobiło U Was też?
Paskudnie Zimno i leje, buuu
Stary 2011-04-11, 20:54   #3976
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Paskudnie Zimno i leje, buuu
No u mnie właśnie to samo Wróciłam mokra i zmarznięta...
Mam nadzieję, że to tylko przejściowe i będzie w końcu cieplutka wiosna
Stary 2011-04-11, 21:28   #3977
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
No u mnie właśnie to samo Wróciłam mokra i zmarznięta...
Mam nadzieję, że to tylko przejściowe i będzie w końcu cieplutka wiosna
No ja też
Liczyłam na to, że w święta będzie w końcu śliczna wiosna, ale się na to nie zanosi ...
Oczywiście w bloku nie grzeją, i siedzę w polarze, brrrrrrr...

Spadam do kąpieli i do łóżeczka, papa
Stary 2011-04-11, 21:32   #3978
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Będzie dobrze Wierzę w Ciebie
Chociaż wcale Ci się nie dziwię, że masz dość Ale Twój wysiłek na pewno się opłaci

Cytat:

Koniecznie musisz się stosować do zaleceń lekarza
Kuzynka TŻta też miała plamienia na początku ciąży, ale poleżała parę tygodni w domku i teraz jest już w 5tym miesiącu i znów pracuje

Cytat:
Martoolka, super Lipiec już niedługo
Dzięki Już się nie mogę doczekać

Cytat:
Ojoj
Ja dziś też sama jestem, bo TŻ na nocce to Ci mogę potowarzyszyć, chociaż wiem, że to marne pocieszenie

Melduję, że u doradcy kredytowego wszystko zapowiada się optymistycznie. Jak tylko uzbieramy potrzebne dokumenty (prawdopodobnie w czwartek), to idziemy złożyć wnioski o kredyt. Zdecydowaliśmy się na 2 banki tak asekuracyjnie, chociaż doradca twierdzi, że nie powinno być problemów I chyba nawet na rodzinę na swoim się załapiemy. Mam jutro mnóstwo załatwiania, ale strasznie się z tego cieszę
Stary 2011-04-11, 22:51   #3979
bezaczek7
Zakorzenienie

oj, dziewczynki, siedzę i marudzę.
byłam u dentysty. daję kartę chipową-my na śląsku takie mamy do lekarzy, a kobita mi mówi, że jest nieważna no ja nie wiem. mam przynieść zaświadczenie od TŻta z pracy, że jestem u niego ubezpieczona. jeszcze niedawno byłam u dermatologa i było w porządku. nie wiem co się dzieje... efekt mojej wizyty u denty jest taki, że nadal boli, bo nie miałam wizyty, jestem zapisana na jutro w południe na reklamację do kobity, która mi robiła tego zęba w czerwcu. no i siedzę i boli i rwie i zjadłam na śniadanie banana, na obiad trochę grysiku, potem 4 pierogi, na kolację kanapkę pokrojoną w paseczki. i jak ja tu mam przytyć ale każde dotknięcie boli, choćby językiem, że nie wspomnę o tym, że boli cały czas. a jeszcze mam krzywy zgryz i jak zagryzę zęby, choćbym próbowała jeść bokiem, to mi się zęby stykają no i boli bez znieczulenia się nie obejdzie moje pierwsze w życiu znieczulenie u dentysty będzie, trochę się boję, nie lubię igieł ciekawe też ile zaśpiewa za wizytę...

dziewczyneczko cieszę się, że jesteś zadowolona. jakby się coś działo, zapraszam na reklamację tylko że to kolejny koszt wysyłki, więc mam nadzieję, że będzie w porządku
magolina uważaj na siebie! leż grzecznie i się nie denerwuj, to będzie słodkie lenistwo
acelinko to dobrze, że samochodzik w porządku.
certi

nic, idę spać. ciekawe czy zasnę, bo dawka półtorej tabletki mi nie działa, przynajmniej nie tak, jakbym się spodziewała więc nie biorę w ogóle. bo "czeba twardym być, nie miętkim"
dobranocek
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35

Edytowane przez bezaczek7
Czas edycji: 2011-04-11 o 23:01
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-11, 23:02   #3980
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
efekt mojej wizyty u denty jest taki, że nadal boli, bo nie miałam wizyty, jestem zapisana na jutro w południe na reklamację do kobity, która mi robiła tego zęba w czerwcu.
Ale się nacierpisz Biedactwo
Może Ci zrobi za darmo w ramach reklamacji? Moja dentystka też mi ostatnio robiła poprawkę za darmo, bo nie minął jeszcze rok (bo chyba tyle jest "gwarancji")
Stary 2011-04-12, 05:03   #3981
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie lubię, jak TZ wyjeżdża, albo jak ja wyjeżdżam i jestem daleko
Ja jakoś nie umiem o 22 pojśc spać, zawsze coś mi się przypomni i schodzi do północy ...
ja tez nie lubie jak tż'ta nie ma w domu i wtedy też zawsze jakoś chodze później spać na szczęście zbyt często się to nie zdarza

Dana czas do piątku szybciutko minie

martoolka za załatwianie

bezaczku dziwne rzeczy jej, ja nie wiem jak u mnie z kartą, bo nie zapłaciłam ubezpieczenia na uczelni, ale chyba za mnie to ZUS płaci jak mam rente po tacie
trzymaj się kochana

zapomniałam Wam wczoraj napisać, że w szkole było bardzo fajnie pierwszaczki już mnie kochają chociaż tylko siedziałam sobie z tyłu i obserwowałam dzisiaj też idę poobserwować a od jutra do piątku będe prowadziła zajęcia i tyle mnie tam widzieli - super praktyki Moja opiekunka praktyki ciągle mi mówi, że nie moze mnie stresować, że nie może za dużo ode mnie chciec no bo przecież ja w ciąży jestem oj, gdyby ona mnie widziała co ja w pracy z dzieciakami wyczyniam to by się przestała tak mną przejmować
Stary 2011-04-12, 06:12   #3982
ultraradiola
Wtajemniczenie

Witam kobitki

jacie ale miałam kłopoty dzisiaj wstać rano do pracy przesuwałam tylko zegarek 5 minut i tak chyba z 3 razy a to najgorsza rzecz na zaspanie.

Acelinko jak tak czytam jak masz fajnie z dzieciaczkami to az czasem zaluje ze jednak nie poszlam w kierunku pedagogiki. A nie powiem jeszcze do nie dawna tak ok 5 lat wstecz chcialam bardzo zostac nauczycielka, przedszkolanka

Dana tez strasznie nie lubię jak TZ wyjeżdża i to na delegacje zagraniczne no ale cóż zrobić trzeba przeżyć

Martoolka trzymam kciuki za szybkie załatwienie kredytu

Bezaczku dziwne rzeczy z ta karta, ale na pewno sie wszytsko wyjasni. Mi tez TZ wszystko zalatwil cale ubezpieczenie na siebie ale jeszcze nie bylam w przychodni takze nie wiem czy wszystko ok. Okaze sie przy najblizszej okazji.

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Stary 2011-04-12, 06:27   #3983
acelinka
Zakorzenienie

ultra, zawsze możesz zrobić jakieś dwuletnie studia i już
Stary 2011-04-12, 08:02   #3984
certina4
Wtajemniczenie

cześć

ledwo co się zwlokłam dzisiaj z łóżka późno się bardzo położyłam i tak jak ultra przestawiałam od 6.30 ciągle budzik, aż wstałam ostatecznie prawie godzinę później i jeszcze sobie drukuje potrzebne rzeczy i już zasiadam do nauki,

mmmmmm
ogromne współczucia, ale damy radę co? nie widzę innej opcji też masz jakieś egzaminy tak?

dziękuję dziewczynki za pocieszanie i dobre słowa bardzo się przydają w chwilach zwątpienia

bezaczku trzymaj się jakoś do jutra, polecam nurofen ultra forte, dobry jest jeśli chodzi o ból zębów

acelinko to widzisz będziesz miała szybciutkie praktyki

jeju u Was też tak wczoraj lało od 18? całą noc

danaee będzie dobrze, zanim się obejrzysz mąż już będzie w domku z Tobą

a u sąsiadów już od zeszłego poniedziałku ciągle trwa remont.... i wiercą i stukają, czego ja mam takie szczęscie, że zawsze jakieś remonty, docieplenia itp są wtedy, gdy ja muszę mieć ciszę i spokój, żeby się uczyć?

martoolka fajnie, ze tak szybko Wam idzie to załatwianie kredytu i w ogóle sprawa mieszkania - błyskawicznie

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-04-12, 08:55   #3985
magolina
Wtajemniczenie

Hej hej
Dzięki dziewczyny za wsparcie musi być dobrze bo innej możliwości nie widzę

Ja do delegacji tż już jestem trochę przyzwyczajona, choć zawsze mi ciężko jak wyjeżdża i tęsknie bardzo ale wiem że tak na razie musi być, coś za coś niestety

acelinko masz dar kochana do tej pracy

bezaczku mam nadzieję że dzisiaj zrobi Ci porządek z tym zębem i już nie będziesz cierpieć

Matroolka trzymam za szybkie załatwienie formalności

U nas wczoraj też cała noc lało dziś na szczęście od samego rana słoneczko i bezchmurne niebo ale mamcia mówi że chłodno.
Ja dziś dopiero 2 dzień siedzę w domu a już mam dosyć chciałabym do pracy ale zdrowie dzidzi najważniejsze. Zabieram się zaraz za pisanie pracy i tak mi dzień leci - trochę przy kompie trochę leżąc przed tv.

miłego dnia
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 09:15   #3986
Martoolka87
Zakorzenienie

Czeeeeeeeeeść

Cytat:
martoolka za załatwianie

Moja opiekunka praktyki ciągle mi mówi, że nie moze mnie stresować, że nie może za dużo ode mnie chciec no bo przecież ja w ciąży jestem oj, gdyby ona mnie widziała co ja w pracy z dzieciakami wyczyniam to by się przestała tak mną przejmować
Dzięki
To dobrze, że masz takie luźne praktyki

Cytat:
Martoolka trzymam kciuki za szybkie załatwienie kredytu
Dzięki

Cytat:
jeju u Was też tak wczoraj lało od 18? całą noc

martoolka fajnie, ze tak szybko Wam idzie to załatwianie kredytu i w ogóle sprawa mieszkania - błyskawicznie
Dzięki

Co do pogody to ja mam wrażenie, że żyję na zupełnie innej planecie niż Wy Jak Wy piszecie, że leje, to u mnie słońce świeci, a jak u Was słonecznie, to u mnie szarucha za oknami

Cytat:
Matroolka trzymam za szybkie załatwienie formalności

Ja dziś dopiero 2 dzień siedzę w domu a już mam dosyć chciałabym do pracy ale zdrowie dzidzi najważniejsze. Zabieram się zaraz za pisanie pracy i tak mi dzień leci - trochę przy kompie trochę leżąc przed tv.
Dzięki
Zgadzam się z pogrubionym, więc nie marudź (żartuję oczywiście ), tylko leż i odpoczywaj
Najważniejsze, to znaleźć sobie jakieś zajęcie. Jak leżałam na chorobowym, to prawie cały program TV znałam na pamięć i wiedziałam co kiedy leci Aż w końcu mnie natchnęło, żeby się uczyć włoskiego
Stary 2011-04-12, 13:08   #3987
Martoolka87
Zakorzenienie

Dlaczego nikt się nie odzywa
Chyba za bardzo się cieszyłam, że tak szybko nam idzie to załatwianie, bo dziś natknęłam się na mur
Księgowa w jednym z moich zakładów pracy ma wolne (nie wiem czy urlop czy chorobowe) i nie będzie jej do poniedziałku A druga księgowa (bo tam 2 pracują, ale każda ma inne obowiązki) twierdzi, że ona mi nie może tego wypisać, bo nie ma hasła do tego drugiego komputera i w ogóle nie wie co i jak wypisać I w ten sposób przez durny papierek zamiast załatwiać kredyt w czwartek, będziemy składać wnioski dopiero w przyszły wtorek, albo środę
W drugim zakładzie pracy spoko, nawet mi od ręki chcieli wypisać, ale powiedziałam, że nie potrzebuję tak szybko i odbiorę jutro.
Odpis księgi wieczystej też załatwiłam. Aż się zdziwiłam, że tam taka miła obsługa i tak szybko im to idzie
No i byłam jeszcze babcię w szpitalu odwiedzić, bo jej grzybica na języku wylazła od antybiotyku i nie dało się tego wyleczyć zwykłymi lekami. Upewniłam się, że ma dobrą opiekę i zaniosłam jej drobne na TV (bo tam mają TV, które działa tylko po wrzuceniu monet 2 zł)

No to zdałam relację, a teraz czekam na Was
Stary 2011-04-12, 13:29   #3988
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:

mmmmmm
ogromne współczucia, ale damy radę co? nie widzę innej opcji też masz jakieś egzaminy tak?
Damy, nie mamy wyjścia...
resztę odp. wiesz gdzie

Cytat:
Przyda Ci się odpoczynek I przy okazji pracę popiszesz, będzie dobrze

Cytat:
Księgowa w jednym z moich zakładów pracy ma wolne (nie wiem czy urlop czy chorobowe) i nie będzie jej do poniedziałku A druga księgowa (bo tam 2 pracują, ale każda ma inne obowiązki) twierdzi, że ona mi nie może tego wypisać, bo nie ma hasła do tego drugiego komputera i w ogóle nie wie co i jak wypisać I w ten sposób przez durny papierek zamiast załatwiać kredyt w czwartek, będziemy składać wnioski dopiero w przyszły wtorek, albo środę
W drugim zakładzie pracy spoko, nawet mi od ręki chcieli wypisać, ale powiedziałam, że nie potrzebuję tak szybko i odbiorę jutro.
Odpis księgi wieczystej też załatwiłam. Aż się zdziwiłam, że tam taka miła obsługa i tak szybko im to idzie
No i byłam jeszcze babcię w szpitalu odwiedzić, bo jej grzybica na języku wylazła od antybiotyku i nie dało się tego wyleczyć zwykłymi lekami. Upewniłam się, że ma dobrą opiekę i zaniosłam jej drobne na TV (bo tam mają TV, które działa tylko po wrzuceniu monet 2 zł)

U, to szkoda Ale kilka dni jakoś przeleci.
Fajna opcja z tym TV na monety Ja powinnam mieć laptopa na monety, ale bym miała oszczędności
Stary 2011-04-12, 15:54   #3989
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
Lez i wypoczywaj - pomysl sobie co to bedzie po urodzeniu gdy dziecko zacznie plakac co pare godzin czy w dzien czy w nocy.
Wtedy nadrobisz to wypoczywanie
Moja znajoma tez miala podobna sytuacje ale to tylko na dobre wyszlo bo musiala lezec a nie ganiac ze szmatka na kolanach po panelach bo mop wedlug niej mazy zostawial. No i nie mogla okna myc co miesiac.
Teraz ma swietna corke!

Cytat:
Ja dzisiaj tez sama - ale za to bylam u kolezanki z kursu wloskiego zobaczyc nowe mieszkanko jakie wynajmuje sobie.
Nagadalysmy sie, zjadlysmy szybki makaronik na obiad a teraz moge was nadrobic.
Nie martw sie - czasami dobrze jest do siebie zatesknic.
Choc nie za czesto.

Cytat:
Melduję, że u doradcy kredytowego wszystko zapowiada się optymistycznie. Jak tylko uzbieramy potrzebne dokumenty (prawdopodobnie w czwartek), to idziemy złożyć wnioski o kredyt. Zdecydowaliśmy się na 2 banki tak asekuracyjnie, chociaż doradca twierdzi, że nie powinno być problemów I chyba nawet na rodzinę na swoim się załapiemy. Mam jutro mnóstwo załatwiania, ale strasznie się z tego cieszę
Trzymac juz kciuki zeby poszlo gladko czy dopiero w czwartek?

Cytat:
oj, dziewczynki, siedzę i marudzę.
byłam u dentysty. daję kartę chipową-my na śląsku takie mamy do lekarzy, a kobita mi mówi, że jest nieważna no ja nie wiem. mam przynieść zaświadczenie od TŻta z pracy, że jestem u niego ubezpieczona. jeszcze niedawno byłam u dermatologa i było w porządku. nie wiem co się dzieje... efekt mojej wizyty u denty jest taki, że nadal boli, bo nie miałam wizyty, jestem zapisana na jutro w południe na reklamację do kobity, która mi robiła tego zęba w czerwcu. no i siedzę i boli i rwie i zjadłam na śniadanie banana, na obiad trochę grysiku, potem 4 pierogi, na kolację kanapkę pokrojoną w paseczki. i jak ja tu mam przytyć ale każde dotknięcie boli, choćby językiem, że nie wspomnę o tym, że boli cały czas. a jeszcze mam krzywy zgryz i jak zagryzę zęby, choćbym próbowała jeść bokiem, to mi się zęby stykają no i boli bez znieczulenia się nie obejdzie moje pierwsze w życiu znieczulenie u dentysty będzie, trochę się boję, nie lubię igieł ciekawe też ile zaśpiewa za wizytę...
Oj! Niedobrze!
Ja cale zycie mialam jakies problemy z zebami. W koncu musialam sie przestac bac dentysty- bo jak tu sie bac jak ktos ratuje cie od takiego bolu
Mysle ze lepsza igla od zastrzyku niz kilkudniowy bol zeba. Powtarzaj sobie to az uwierzysz!

Cytat:
zapomniałam Wam wczoraj napisać, że w szkole było bardzo fajnie pierwszaczki już mnie kochają chociaż tylko siedziałam sobie z tyłu i obserwowałam dzisiaj też idę poobserwować a od jutra do piątku będe prowadziła zajęcia i tyle mnie tam widzieli - super praktyki Moja opiekunka praktyki ciągle mi mówi, że nie moze mnie stresować, że nie może za dużo ode mnie chciec no bo przecież ja w ciąży jestem oj, gdyby ona mnie widziała co ja w pracy z dzieciakami wyczyniam to by się przestała tak mną przejmować
Bo pierszaczki maja wielkie serca i kochaja caly swiat!
Lepiej ze babaka chce cie oszczedzac - nie wyrywaj sie tak do tej roboty. Stresu ci nie trzeba.

Cytat:
Dlaczego nikt się nie odzywa
Chyba za bardzo się cieszyłam, że tak szybko nam idzie to załatwianie, bo dziś natknęłam się na mur

Ja od rana internetu nie mialam - nie wiem dlaczego. Lampka pikala a nie swiecila sie.
Potem bylam u Polki z lekcji wloskiego - ma prace, wynajela sobie kawalerke z chlopakiem. Ogladalam jak mieszka.
Mieszkanko fajne - pokoj z kacikiem kuchennym plus lazienka. Ale okolica niezbyt ciekawa. No i te wloskie standardy budowania. Mieszka na wysokim 1 pietrze bo na parterze sklepy.
A metr od jej okna jest koniec tarasu budynku obok! Ludzie moga sobie rzeczy podawac z jednego bloku do drugiego!

Ja tak mieszkac bym nie chciala.

Co do ksiegowych - jak jedna na urlopie 2 tygodnie to co - robota stoi bo druga nie zna hasla do komputera - ja w to nie wierze - nie chcialo sie babie i juz.

Ten tv ze szpitala przypomina mi pana Fasole (Mr Bean) - tylko on taki mial w domu (albo w hotelu )

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-12, 17:42   #3990
acelinka
Zakorzenienie

hej

ja myślałam że będe dziś miała spokojny dzień, ale nie wyszło
z rana byłam na praktyce, tylko 2 lekcje dzisiaj mieli więc szybko byłam w domku, ale pojechałam z mamą na cmenatrz poogarniać potem byłam na herbatce u mamy, znów na chwilke w domu, później do przedszkola na zajęcia, a po przedszkolu pojechałam z mamą do bratanka bo mama była umówiona z jego drugą babcią że jej trwałą zrobi no a jak wracałyśmy to jeszcze wstąpiłyśmy do lumpka, w którym są takie cudowne rzeczy no i oczywiście kupiłyśmy kilka dzieciowych

martoolka, a to Ci księgowa nie ma sie co denerwowac kochana załatwicie odrobinke później i już
u mnie w szpitalu też są takie telewizory na dwuzłotówki oby babcia szybko wróciła do zdrówka

sjoanna, ja się do żadnej roboty nie wyrywam, absolutnie

Właśnie wcinam truskawki i winogrona
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości