|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3961 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Cytat:
![]() 23h ? to nie ma się co dziwić, że jesteś zmęczona. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja jeszcze nie byłam na drodze ekspresowej. ![]() Cytat:
ja hamowałam, gdy jakiś ptak mi stał na drodze ![]() instruktor się dziwił i mówił, że mam jechać normalnie, bo ptak ucieknie, a ja mogę spowodować kolizję. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3962 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Cytat:
![]() Szczęście w nieszczęściu.
![]() ![]() |
![]() |
#3963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po tym moim hamowaniem przed ptakami instruktor mówił mi, że w takich sytuacjach czasem trzeba wybierać między życiem zwierzęcia, a życiem człowieka.. straszne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3964 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() witam ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłam zdziwiona, bo trochę go już znam, bardzo go lubiłam, baa, jakieś 3lata temu, zanim byłam z TŻ, podobał mi się. ![]() a po tym co mówił ostatnio.. totalnie odechciało mi się go widywać. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie zwracaj na to uwagi niech mowi co chce ![]() poza tymi pogladami sa fajni wiec chce sie z nimi widywac i zawsze mowie, ze jak znajda dziewczyny to beda inaczej mowic ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3967 |
Wtajemniczenie
|
Oby było co świętować
![]() Cześć wszystkim ![]() Nabijam posty, zakończmy już ten zimowy wątek ![]() Zaliczyłam prezentację na 4 plus ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3968 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej hej ![]() U mnie dzisiaj piękna pogoda, także humor dopisuje ![]() ![]() Poza tym to wieje nudą, na moim życiu towarzyskim osiadł kurz ![]() Zazdroszczę Wam jeżdżenia samochodem, ja na razie nie mam kasy na prawko/nie jest mi też jakoś specjalnie niezbędne, ale kocham prowadzić samochód, od 14. roku życia na bocznych drogach się uczę, teraz mam sporą przerwę, ale przy każdej okazji wpraszam się na fotel kierowcy ![]() ![]() ![]() ![]() A mnie dzisiaj podrywał słodki blondyn, miał takie niebieskie oczy, cały czas się uśmiechał do mnie. Nie wiem ile miał lat, ale według mnie ze 30... miesięcy ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() Powinnam pracę pisać, a mam tylko 5 stron od biedy ![]() ![]()
![]() |
#3969 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jest dorosły facet, ma 26lat, miał wiele kobiet, ale cóż. ![]() ![]() ![]() Cytat:
i fakt, musimy szybko pisać, bo nas lato zastanie na zimowym wątku. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3970 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pospalam troche i juz mi lepiej ![]() A dzis wieczorem jade do dooomuuuuuuuu, nie moge sie doczekac ![]() Hoppi, ile godzin Ci jeszcze zostalo? Moze gdzies pisalas, a ja nie doczytalam... Ja mam juz dluzsza przerwe. Zostalo mi 6h, moglabym wyjezdzic to teraz i od razu umowic sie na egzamin, ale nie chcialam robic tego na szybko, tylko po to, zeby zdazyc przed swietami. W domu zamierzam ogarniac teorie ![]() Cytat:
![]() Mniam, mniam. Naczytalam sie Was, jak pisalyscie o dzieciecych ciuszkach z lumpa tak bardzo, ze dzis wrocilam z siatka ubranek dla siostry ![]() Kupilam jej lacznie 7 rzeczy za niecale 24zl. (+dla siebie tunike przy okazji ![]() Cudenka tam po prostu byly! Niestety wiekszosc na mniejsze rozmiary, ale i tak jestem zadowolona ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3971 |
Zakorzenienie
|
Hej Baby
![]() Co tam, jak tam? U mnie nic ciekawego. Wróciłam z Warsztatu niedawno. Mój tato wczoraj wyjechał, mama poszła do pracy, więc teraz dużo obowiązków na mojej głowie (bo na braci liczyć nie mogę, lenie śmierdzące ![]() Oglądam "Trudne sprawy". Dzisiaj odcinek o zaborczej żonie i jej pantofelku ![]() ![]() ![]() Jakie macie plany na Majówkę? My chcemy gdzies wyjechać, ale póki co nie możemy się zbytnio dogadać co do miejsca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3972 |
Zakorzenienie
|
nafi, zostało mi jeszcze 10, czy 12h, nie pamiętam dokładnie.
ja przez choroby miałam miesiąc przerwy, obawiałam się jak będzie jak znów wsiądę do samochodu, ale było dobrze. ja przed świętami wyjeżdżę 3h, po świętach resztę plus pewnie coś dokupię. zobaczę. ![]() jak Ci idzie? gwiazdka, nad morze? super. ![]() ale może namówię tatę, żebyśmy poćwiczyli jeżdżenie, o ile mu się będzie chciało. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3973 |
Zakorzenienie
|
Ja mialam jechac z TZ i jego kolegami na domek na Kaszuby na 3 dni. Osrodek lezy na jakiejs dziczy - wokol jezioro i same lasy. Nawet sklepow nie ma
![]() Ale po naszej ostatniej klotni to nie wiem nawet czy to jeszcze aktualne... Hoppi, mi roznie idzie - zauwazylam, ze jak mam 2h jazd, to na tej pierwszej godzinie idzie mi super, na drugiej jestem juz jakas rozkojarzona i jezdze do d*py ![]() Najgorzej mi idzie ruszanie... |
![]() ![]() |
![]() |
#3974 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Nafi, a co to za kłótnia z TŻtem? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3975 |
Zakorzenienie
|
Hoppi a ile już wyjeździłaś? może niedługo Cię zabierze na ekspresową?
![]() Eve no zobaczymy czy go spotkam. ![]() Gwiazda też oglądałam ,,trudne sprawy'' i dziwię się jak mógł tak długo wytrzymać z tą swoją ,,kochaną'' żonką. ![]() ![]()
![]() |
#3976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3977 |
Zakorzenienie
|
Parodia parodia ale prawda jest taka, że maltretowanie mężów jest nie naświetlane bo mało się o tym mówi.
![]() Ale 20 lat się męczyć to masakra. ![]()
#3978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ta kobita była niesamowita ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kobieta to masakra. ![]() ![]() Ale babkę idealnie dobrali do tej roli. ![]() I rozwaliło mnie to, że zaproponował żonie, że sobie weźmie pierwszą zmianę żeby obiady jej gotować ![]()
____________ ,,To, co dziś jest rzeczywistością, wczoraj było nierealnym marzeniem '' ![]() Edytowane przez Honey_Girl Czas edycji: 2011-04-18 o 16:31 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3980 |
Zakorzenienie
|
http://www.mtv.pl/videos/polowanie-n...eranie-635477/
Obejrzyjcie sobie to, to jest dopiero hardkor ![]() Znacie ten denny program?
#3981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tu masz stronke: http://www.szarlota.home.pl/ Wlasnie akurat gorka i luk dobrze mi ida. Gorzej np z ruszaniem spod swiatel (wtedy sie stresuje, ze inne auta tak szybko ruszaja ![]() Mam ten problem, ze nie lubie gazowac - od razu chce ruszac po cichu, plynnie. Moja instruktorka tlumaczy mi, ze lepiej gazowac niz auto mialoby zgasnac. Ale i tak robie swoje.... ![]() A klotnie z TZ lepiej przemilcze kochana... Nie wiedzielismy sie 3 dni, zaraz do niego ide, mamy pogadac przed moim wyjazdem wieczornym... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3982 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Widziałam to ![]() ![]()
![]() |
#3983 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda, ze ja tego programu nie widzialam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3984 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ten? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=xF-Cf8RMKbY ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() Gazuj, gazuj, nie ma co się przejmowac ![]() Mi za drugim podejściem też zgasł na łuku nawet nie ruszyłam, ale kobita nic nie powiedziała ![]() Jak jadę z tatą to zawsze mi powtarza że jak ktoś chce to niech sie śpieszy a ja mam jechac swoim tempem i innymi się nie przejmować ![]() W takim razie trzymam kciuki, jeśli będziesz miała ochotę, wal do klubu ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Lecę pobiegać, zobaczymy jak mi pójdzie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczymy jak to bedzie z jazdami po swietach - zawsze po dlugiej przerwie gorzej jezdze ![]() Nie stresuje sie jakos tym prawkiem. Zdam to zdam - jak nie to bede dalej probowac ![]() Powodzenia w bieganiu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3986 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
umówiłam się z nim, że ja chcę pod koniec kursu wyjechać na drogę ekspresową. akurat się zawiozę do domku. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3987 |
Zadomowienie
|
Cześć, dziewczyny
![]() Ale tutaj dzisiaj tłoczno ![]() Honey kurcze szkoda, że tak wyszło z tym nieznajomym, no ale może go jeszcze kiedyś spotkasz ![]() ![]() Purek trzymam za Was kciuki ![]() ![]() Szatan masakra, co za program ![]() Nafi powodzenia w rozmowie z TŻtem ![]() Ja ostatnio mam kiepski humor ![]() Nie wiem, co jest, ale prawie codziennie śni mi się eks! Na co dzień ani o nim nie myślałam, ani nie tęskniłam... a tu co noc pojawia się w moich snach. I teraz wytworzyło się takie zamknięte koło, jest mi smutno jak się budzę, wracają wspomnienia i takie obrazy w głowie, które już dawno z siebie wyrzuciłam:/ W sobotę byłam w klubie i spotkałam Włocha, którego poznałam na wakacjach:P Widziałam na fb, że wybierał się na kilka dni do Polski, ale nie przypuszczałam, że gdzieś na niego wpadnę ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=bvd3qCnsAaY Tak mi się dziś przypomniała ta piosenka... H. mi ją bardzo często włączał na wakacjach ![]()
![]() |
#3988 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
![]() Piosenka sliczna, no... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3989 |
Zadomowienie
|
Gwiazdka w końcu jakąś ksywkę mam
![]() A piosenka wciągająca, przypomniały mi się wakacje... Szykuje się dłuuuuuga noc, do jutra muszę napisać 3 rozdział licencjatu :/
![]() |
#3990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czemu piszesz dopiero teraz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.