|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann cz. XX
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3963 |
|
Rozeznanie
|
oo jak szybko odpisałyście dziękuję
zapisałam sobie wszystkie żele jakie polecacie, przyjrzę się im. Z Biedronki niestety nie testowałam żeli
|
|
|
|
#3964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3965 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3966 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3967 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3968 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wysusza, a przy tym ładnie oczyszcza twarz
|
|
|
|
|
#3969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
150 ml za 5 zł.ale tylko właśnie do cery suchej się nadaje, z tłustą sobie nie radzi, wypróbowane na tżcie
I AM THE STIG szalona wątróbka jeździ Edytowane przez whenee Czas edycji: 2014-01-29 o 10:35 |
|
|
|
|
#3971 |
|
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...el-myjacy.html To mój typ
Zero SLS, a do tego są olejki w składzie
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
nie domywa tuszu to fakt. ja nienawidzę demakijażu oczu i nigdy tego nie robię, dopiero zmywam mejkap w kąpieli. wystarczy dwa razy "umyć" oczy i nie ma śladu po tuszu.
|
#3973 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
do demakijażu oczu się nie nadaje, ale makijaż na twarzowy zmywa bezbłędnie, do tego jest delikatny, nie podraznia, nie ściąga, nie wysusza. Używam od wielu, wielu lat (pierwszy raz użyłam go gdy na twarzy wyszła mi masakra - skóra była czerwona, ściągnięta, lekko opuchnieta wokół ust z suchymi plackami, masakra) i nie wyobrazam sobie nie mieć go w łazience
|
|
|
|
|
#3974 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodatkowo u mnie świetnie się sprawdzają kosmetyki z Green Pharmacy do higeny intymnej ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3975 |
|
Wtajemniczenie
|
czy z nastaniem 1 lutego, na stronie rossmanna pojawią się nowości na marzec?
|
|
|
|
#3976 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
http://www.rossnet.pl/Produkt/Dove-I...szampon,340439 Jeśli o to chodziło |
|
|
|
|
#3977 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jest więcej produktów na marzec?
|
|
|
|
|
#3979 |
|
Zakorzenienie
|
to te komentarze pod nowościami na stronie R są od testerek?
|
|
#3980 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Tak, oczywiście wiadomo jakie są wybrane
|
|
|
|
#3981 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3982 |
|
Zakorzenienie
|
Achaa! To ja się tak dałam omamić recenzjami pod nową odżywką Gliss Kur Million Gloss. Same zachwyty na stronie R jak cudownie nabłyszcza.
A naprawdę jest do bani, nie warta na pewno swojej ceny bo są tańsze i dużo lepsze.
|
#3983 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3984 |
|
Kuźnia inspiracji
|
wiecie, trudno mi odpowiadać za wszystkie recenzje na rossnecie. Sama tam recenzuje i pisze obiektywnie, bo chcę żeby komuś to pomogło w decyzji. A to, że ktoś boi się tego, że jak napisze źle o czymś to nie dostanie następnego zestawu to cóż, jego sprawa.Wysłane z mojego C1605 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3985 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
albo Fitomed: Mydlnica Lekarska, Żele do mycia |
|
|
|
|
#3986 |
|
summer vibes;)
|
Bez sensu są te recenzje na rossnecie, nawet ich nie czytam, bo po co? Lepiej już na KWC poczytać.
|
|
|
|
#3987 |
|
Konto usunięte
|
miał już ktoś te wkładki facelle ogranic?
A tampony facelle dalej mają tekturowy aplikator? Czy może jakiś wygodny plastikowy? |
|
|
|
#3988 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). W większości pozytywne, a mi po niej włosy wypadają ze wzmożoną siłą już od ok. 3 tygodni! Nie można RZETELNIE zrecenzować farby do włosów bez odczekania kilku tygodni, bo to nie ma sensu. Pisze się przecież tylko o kolorze jaki "wyszedł" i wrażeniach z samego farbowania a nie o długoterminowych skutkach, które przecież są NAJWAŻNIEJSZE, jak choćby ile utrzymuje się kolor, w jakim stanie są włosy po 3-4 tygodniach!
|
|
|
|
|
#3989 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Polećcie mi jakiś dobry płyn micelarny. Ostatnio miałam z BeBeauty (Biedronka) i niestety średnio się sprawdza, nie domywa tuszu i zaczęły wypadać mi rzęsy, nie wiem czy to jego zasługo, ale wolę na razie zmienić płyn.
|
#3990 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
ale czy to prawda to nie wiem Dlatego trzeba też patrzeć na ilość recenzji jaka się pojawia przy danym produkcie. Jak widzę znajome avatarki, znajome wizażanki to też recenzja wydaje mi się bardziej prawdziwa.
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2014-01-29 o 18:02 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.

chyba że twoje ciało jej nie toleruje to już inna sprawa...
i po każdym moja skóra na twarzy jest ściągnięta i strasznie piecze. Od razu po umyciu lecę po krem do twarzy, żeby mnie nie piekła. Nawet rano nie myję twarzy żelem tylko przecieram wacikiem z płynem micelarnym bo zanim zejdą mi czerwone placki to już będę musiała wychodzić z domu. Co ciekawe jedyny żel po którym nie muszę nawet nakładać kremu i nie mam wrażenia że moja twarz zaraz popęka jest: Nivea Visage, Pure Effect, All in 1. Tyle że to jest żel-peeling-maska w jednym, a raczej codziennie nie powinnam stosować peelingu na twarz. W ogóle to dziwne, że żel posiada peeling i nie ściąga ani nie wysusza skóry? Właśnie popatrzyłam na skład i nie zawiera SLS ... myślicie że to ma jakiś związek z moją piekącą twarzą? Ciało normalnie myję płynami z SLS i nic mi nie jest...Polecicie mi coś?

wiecie, trudno mi odpowiadać za wszystkie recenzje na rossnecie. Sama tam recenzuje i pisze obiektywnie, bo chcę żeby komuś to pomogło w decyzji. A to, że ktoś boi się tego, że jak napisze źle o czymś to nie dostanie następnego zestawu to cóż, jego sprawa.
Nie można RZETELNIE zrecenzować farby do włosów bez odczekania kilku tygodni, bo to nie ma sensu. Pisze się przecież tylko o kolorze jaki "wyszedł" i wrażeniach z samego farbowania a nie o długoterminowych skutkach, które przecież są NAJWAŻNIEJSZE, jak choćby ile utrzymuje się kolor, w jakim stanie są włosy po 3-4 tygodniach!
ale czy to prawda to nie wiem
Dlatego trzeba też patrzeć na ilość recenzji jaka się pojawia przy danym produkcie. Jak widzę znajome avatarki, znajome wizażanki to też recenzja wydaje mi się bardziej prawdziwa.