|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
Cytat:
![]() ![]()
Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział: - Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3992 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
![]() |
#3993 |
Raczkowanie
|
Dot.: Najpiękniejsza ramka badz album na zdjęcia.
Zrobienie ramki własnoręcznie to dobry pomysł, ale jeśli nie masz zdolności manualnych to lepiej się za to nie zabieraj, bo tylko nerwy sobie popsujesz
![]()
#3994 |
BAN stały
|
Zobacz taką ramkę cyfrową: http://www.tanieje.pl/product_info.php/products_id/709 (bo nie wiem, czy chodziło Ci o tradycyjne czy właśnie cyfrowe). Bardzo fajna sprawa, bo może służyć nie tylko jako ramka, ale jako cały album na zdjęcia.
Nie mówiąc już o tym, że bardzo fajnie wygląda, gdy ktoś nas odwiedza, a na półce stoi takie cudo, na którym w dodatku zdjęcia same się zmieniają ![]() Edytowane przez Ekspert Czas edycji: 2009-08-14 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3995 |
Raczkowanie
|
ja jestem z moim TŻ ponad rok, ale dosc sporo prezentow juz sobie kupilismy. wymienie je teraz, wiec moze w jakis sposob Wam pomoge
![]() ja dostalam: - zaobraczkowal mnie ![]() - kolczyki i pierscionek na Boze Narodzenie - zloty pierscionek na Walentynki oraz bukiet roz - zegarek na urodziny - poduszke, kubek i podkoszulke z jego zdjeciem przed wyjazdem do Niemiec, zebym mogla sie do niego przytulac jak bede daleko ![]() - kolczyki - lancuszek z pierwsza literka jego imienia [moj R. kochany] - pizamke na imieniny - depilator na rocznice [moze malo romantyczne, ale sama wybralam sobie taki prezent :P] natomiast ja TZ sprawilam: - perfumy na Dzien Chlopaka - bransoletke na urodziny - koszule i sweterek na Boze Narodzenie - sw. Krzysztofa, poniewaz kupil sobie auto - poduszke i kubek z moim zdjeciem na Walentynki - kufel na piwo z napisem "Berlin", poniewaz byl on z Niemiec - podkoszulke i bluze mysle, ze moze ktoras z Was bedzie mogla wykorzystac moje propozycje. niedlugo zbliza sie Dzien Chlopaka, potem jego urodziny... myslalam, aby zakupic mojemu TZ pokrowiec na aparat i myszke do laptopa ![]() "Walcz, bo jeśli walczysz to możesz przegrać. Jeśli nie walczysz to już przegrałeś.'' Edytowane przez shortwildbeast Czas edycji: 2009-08-14 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3996 |
Przyczajenie
|
jeśli to ma być wyjątkowy album to zajrzyj tu:
http://pamietniki-beniaminka.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3997 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- A ja własciwie też potrzebuję porady... nie lubię niczego kupować bo wydaje mi się takie nie od serca, zwykłe, coś co każdy może mieć. Zbliża sie nasza trzecia rocznica(8.09) i już nie mam jakis fajnych pomysłów. Podarowałam mu już kupionego: slipki i koszulkę z fajnymi napisami, stringi i majtki do striptizu, obrączkę z grawerem(ma taką pracę, że się złamała w pół ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Hmm... przeczytalam tu cos co mnie zaciekawiło- prezerwatywy duuuuuużo ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Czytałam i czytałam to forum.... i chyba wyczytałam! ![]() ![]() ![]()
"Życie to niebezpieczna, oszalamiająca gra(...) to niebezpieczny upadek z którego sie podnosimy(...) a przede wszystkim pragnienie aby przeskoczyć samego siebie albo pozostać z niezaspokojonym, udręczonym sercem, jeśli nie uda nam się tego dokonać" P.C. |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3998 |
Rozeznanie
|
Jestem z moim TŻem już 5,5 roku ,wiec coraz trudniej mi go zaskoczyć. Ostatnio dostał ode mnie świetnej jakości torbę na ramię (przyda mu się na uczelnię). Poprzedni prezent, zaraz co to było.. aha, piżamka (choć najbardziej lubi spać w samych bokserkach, ale czasem robi mi przyjemnośc i ją zakłada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3999 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, potrzebuję Waszej pomocy. TŻ ma niedługo urodziny i chciałam mu wykonać album z naszymi zdjęciami i takim dłuższym tekstem, ale problem tkwi w tym, że nigdzie nie mogę znaleźć niczego, co mogłoby mi za taki album służyć. Nie orientujecie się gdzie dostanę taki album, nie za mały, z grubą okładką i pustymi kartkami (ale też żeby nie było ich 200, bo to zdecydowanie za dużo) żebym mogła coś napisać, nie typowo do zdjęć..?
Edytowane przez nagi_aniolek Czas edycji: 2009-08-17 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4000 |
Wtajemniczenie
|
sprobuj takei tradycyjne albumy, gdzie zdjęcia się wkleja (i jest zawsze miejsce by coś napisać)
http://www.albumyfoto.pl/index.php?d=katalog&k_id=24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4001 |
Przyczajenie
|
W empiku koleżanka kupowała bardzo fajny "zeszyt" z grubą okładką elegancki i w dodatku kartki puste i wyglądem przypominały takie stare ale bardzo ładne- robiła coś podobnego dla swojego tżta i wyszło jej świetnie. Poszukaj bo warto
![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- A tak nawiasem... mam już prawie gotowy prezent dla mojego misiaka ![]() ![]() ![]()
"Życie to niebezpieczna, oszalamiająca gra(...) to niebezpieczny upadek z którego sie podnosimy(...) a przede wszystkim pragnienie aby przeskoczyć samego siebie albo pozostać z niezaspokojonym, udręczonym sercem, jeśli nie uda nam się tego dokonać" P.C. |
![]() ![]() |
![]() |
#4002 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Osoby które je sprzedają same kupują je w kartonach dlatego są takie tanie. Wrzuciłam je do torebeczki. Mina TŻ-bezcenna ![]()
![]() |
#4003 |
Zakorzenienie
|
Towarzysz Życia
prezent kosztowny... ale radość TŻ niesamowita zapewne ![]()
![]() |
#4004 |
after hours
|
ja też myślę o grawerowanych kieliszkach do wina i winie, bo często razem pijemy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4005 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4006 | |
after hours
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Ayo22 Czas edycji: 2009-08-19 o 09:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4007 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4008 |
Konto usunięte
|
Witam!
![]() Dziewczynki, jestem tu nowa, więc bardzo proszę o wyrozumienie ![]() Chciałabym Was prosić o radę. Mam dość nietypową sytuację ;/ Jestem z chłopakiem od 3miesięcy, dzieli nas 186km. Ostatnio tż poprosił mnie, abym podarowała mu coś osobistego, coś co będzie mu mnie przypominać, gdy będzie w domu. On podarował mi swój t-shirt, który bardzo lubię, ale co ja mam mu dać? Nie mam pojęcia ;/ Proszę o pomoc ;/..podejrzewam,że tż przyjedzie do mnie w piątek ;/ yhh! ratunku! ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4009 |
Przyczajenie
|
z najbardziej oryginalnych prezentów dla mojej Love
![]() - z kolorowych kartonów stworzyłam książeczkę, tam powklejałam zdjęcia z różnych etapów naszego życia, od małego do dnia dzisiejszego. Na każdej stronie podopisywałam rzeczy w stylu "urodził się wtedy i wtedy", "od najmłodszych lat było z niego niezłe ziółko" ;D, "już jako dziecko była ikoną mody" (przy zdjęciu z zerówki w totalnie niepasujących do siebie rzeczach ;D), "dnia tego i tego spotkali się tam i tam" - wyszło super! ![]() - laurka na kształt kalendarza adwentowego - w każdym okienku jedna rzecz za którą go kocham ![]() - kula śnieżna z naszym zdjęciem zamówiona na empik foto - nieśmiertelniki (takie wojskowe blaszki) - jeden z wybitym jego imieniem, nazwiskiem, datą urodzenia i grupą krwi; drugi z tekstem "Bardzo Cię kocham - Twoja Jaga" aha, kiedyś w gazecie znalazłam fajny pomysł na prezent: koszulka, z przodu napis "jestem superfacetem", a z tyłu wspólne zdjęcie z dopiskiem "ale mam już superkobietę" ;P pozdrawiam Edytowane przez ritititi Czas edycji: 2009-08-20 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4010 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4011 |
Raczkowanie
|
Ja już wykorzystałam następujące opcje:
łańcuszek z krzyżykiem wisiorek - taka blaszka z wygrawerowanymi naszymi inicjałami (nie są to duże koszty) sweterki, slipy perfumy żel pod prysznic :P krem do twarzy książka kucharska ![]() No i tyle, nie wiem co tu jeszcze wymyśleć, żeby się nie powtórzyło a pasowało... Ale widziałam też opcję kupowania golarki elektrycznej... No comment... Ja akurat bym czegoś takiego nie kupiła. Edytowane przez Aanulek Czas edycji: 2009-08-21 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4012 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ps.golarka elektryczna? według mnie to jakby aluzja,że chłopak chodzi jakiś zarośnięty albo zaniedbany czy coś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4013 | |
Zakorzenienie
|
[1=31cd44234e3b64b5566b843 e41ac0604b692cf23;1383703 8]
ps.golarka elektryczna? według mnie to jakby aluzja,że chłopak chodzi jakiś zarośnięty albo zaniedbany czy coś ![]() omg ![]() Cytat:
wolałabym kupić golarke niż kubek ze swoim zdjeciem czy cos innego mało praktycznego a skoro sie tak czepiać to twoje prezenty mozna odniesc łańcuszek z krzyżykiem wisiorek - taka blaszka z wygrawerowanymi naszymi inicjałami (nie są to duże koszty) biżuteria.. czyli samego go nie stac na to zeby se kupic lub ma brzydką sweterki, slipy - zle sie ubiera i ty to musisz robic perfumy - znaczy sie smierdzi? żel pod prysznic :P - znaczy sie chodzi brudny ? krem do twarzy - zaniedbany ? książka kucharska - chcesz zeby sie nauczył gotowac? nie rozumiem kpin z praktycznego prezentu jakims jest golarka ![]() powyższego nie odbieraj osobiście ja swojemu dałam: ksiązke wywiad z wampirem ![]() gre ciuchy bielizne rekawiczki do cwiczenia suplementy itp kosmetyki, perfumy kapcie - goryle czy cos takiego zaobrączkowalismy sie na początku byly prezenty z obydwu stron w formie zdjec, ja dostalam kubek magiczny, on poduszke z moim zdjeciem ale od pewnego czasu obydwoje staramy sie dawac sobie praktyczne prezenty ![]() chociaz musze przyznac ze w tej kwestii to on jest bardziej kreatywny i mnie zawsze zaskakuje
![]() ![]() |
![]() |
#4014 |
Zadomowienie
|
[1=31cd44234e3b64b5566b843 e41ac0604b692cf23;1383703 8]..hm w sumie niezły pomysł,ale to ma być coś mojego,coś co noszę albo nosiłam ;/ ale dziękuję, za podsunięcie pomysłu ;*, na pewno kiedyś mu coś takiego sprezentuję
![]() ps.golarka elektryczna? według mnie to jakby aluzja,że chłopak chodzi jakiś zarośnięty albo zaniedbany czy coś ![]() a moim zdaniem to nie jes żadna iluzja ![]() ![]() a co do prezentu dla Twojego Tz mysle, ze Twoje zdjęcie to najlepszy pomysł, z krótkim wierszykiem z tyłu. albo jesli masz wiecej czasu i troche kasy mozesz kupić mu bryloczek do kluczy z Twoim zdjęciem( http://www.twenga.pl/dir-Fotografia,...ek-ze-zdjeciem ), miśka ( http://www.fotofocus.pl/gag%203.htm ) czy kubek [fotojoker kubki od 19,99 zł]. hmm.. a może masz coś takiego, co Twój Tz odrazu zauważył u CIebie i bardzo mu się to spodobało ? jeśli używasz jednych perfum możesz dać mu jakiegoś swojego małego misia i wypsiukać go swoimi perfumami, gwarantuje, że facet za każdym razem gdy go powącha odleci myslami do Ciebie ![]() mam nadzieje, ze podsunelam Ci jakiś pomysł powodzenia ! ![]()
#4015 |
Konto usunięte
|
W sumie może i masz racje jeśli chodzi o tą golarkę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4016 |
Zadomowienie
|
najlepiej nie pakuj w zadnen papier ozdobny, ani torebkę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4017 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps.dostosuję się do wskazówek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4019 |
after hours
|
a ja kupiłam dzisiaj
![]() http://www.debowa.pl/index.php?id_st...at=3&id_lang=1 |
![]() ![]() |
![]() |
#4020 |
Zadomowienie
|
Kurcze dziewczyny a ja mam problem, zrobiłam sobie zdjęcia dla mojego ale zwlekam już strasznie długo z wywołaniem ich, jakoś tak głupio do fotografa, starszy facet i w ogóle
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.