Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-13, 18:32   #3991
Naciaaa1991
Zadomowienie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Cytat:
Napisane przez vendettka Pokaż wiadomość
Może coś ze strony toys4boys.pl ? Są tam naprawdę fajne gadżety.

Ja dziś się napracowałam i kupiłam cukierki ( 30zł ),jakieś mieszanki i ulubione TŻta krówki,każdy cukierek jest z liścikiem dlaczego go kocham,do tego kartka urodzinowa. To wszystko wrzuciłam do pudełka po butach,które okleiłam papierem do prezentów i na wieku pudełka przykleiłam karteczkę. Oto efekt mojej pracy
Piękne

Kiedyś, w czasie rozmowy o osiągnięciach współczesnej techniki, George Bernard Shaw powiedział:
- Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby, brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie...

Naciaaa1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-13, 21:41   #3992
vendettka
Wtajemniczenie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Cytat:
Napisane przez Naciaaa1991 Pokaż wiadomość
Piękne
Aj dziękuję , dziękuję

Włosomaniaczka - 15.05.2012
Listuję
vendettka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 09:06   #3993
pasteque
Raczkowanie

Dot.: Najpiękniejsza ramka badz album na zdjęcia.

Zrobienie ramki własnoręcznie to dobry pomysł, ale jeśli nie masz zdolności manualnych to lepiej się za to nie zabieraj, bo tylko nerwy sobie popsujesz Zobacz fotoksiążki - to taki album na zdjęcia z tym, że fotki są bezpośrednio drukowane na stronach albumu na papierze fotograficznym.
Stary 2009-08-14, 16:50   #3994
Ekspert
BAN stały

Zobacz taką ramkę cyfrową: http://www.tanieje.pl/product_info.php/products_id/709 (bo nie wiem, czy chodziło Ci o tradycyjne czy właśnie cyfrowe). Bardzo fajna sprawa, bo może służyć nie tylko jako ramka, ale jako cały album na zdjęcia.

Nie mówiąc już o tym, że bardzo fajnie wygląda, gdy ktoś nas odwiedza, a na półce stoi takie cudo, na którym w dodatku zdjęcia same się zmieniają

Edytowane przez Ekspert
Czas edycji: 2009-08-14 o 16:51
Ekspert jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 21:16   #3995
shortwildbeast
Raczkowanie

ja jestem z moim TŻ ponad rok, ale dosc sporo prezentow juz sobie kupilismy. wymienie je teraz, wiec moze w jakis sposob Wam pomoge :
ja dostalam:
- zaobraczkowal mnie
- kolczyki i pierscionek na Boze Narodzenie
- zloty pierscionek na Walentynki oraz bukiet roz
- zegarek na urodziny
- poduszke, kubek i podkoszulke z jego zdjeciem przed wyjazdem do Niemiec, zebym mogla sie do niego przytulac jak bede daleko
- kolczyki
- lancuszek z pierwsza literka jego imienia [moj R. kochany]
- pizamke na imieniny
- depilator na rocznice [moze malo romantyczne, ale sama wybralam sobie taki prezent :P]

natomiast ja TZ sprawilam:
- perfumy na Dzien Chlopaka
- bransoletke na urodziny
- koszule i sweterek na Boze Narodzenie
- sw. Krzysztofa, poniewaz kupil sobie auto
- poduszke i kubek z moim zdjeciem na Walentynki
- kufel na piwo z napisem "Berlin", poniewaz byl on z Niemiec
- podkoszulke i bluze

mysle, ze moze ktoras z Was bedzie mogla wykorzystac moje propozycje. niedlugo zbliza sie Dzien Chlopaka, potem jego urodziny... myslalam, aby zakupic mojemu TZ pokrowiec na aparat i myszke do laptopa

"Walcz, bo jeśli walczysz to możesz przegrać.
Jeśli nie walczysz to już przegrałeś.''

Edytowane przez shortwildbeast
Czas edycji: 2009-08-14 o 21:42
shortwildbeast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-14, 22:33   #3996
bbeett
Przyczajenie

jeśli to ma być wyjątkowy album to zajrzyj tu:
http://pamietniki-beniaminka.blogspot.com/
bbeett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 13:51   #3997
Eela
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez shortwildbeast Pokaż wiadomość
ja jestem z moim TŻ ponad rok, ale dosc sporo prezentow juz sobie kupilismy. wymienie je teraz, wiec moze w jakis sposob Wam pomoge :
ja dostalam:
- zaobraczkowal mnie
- kolczyki i pierscionek na Boze Narodzenie
- zloty pierscionek na Walentynki oraz bukiet roz
- zegarek na urodziny
- poduszke, kubek i podkoszulke z jego zdjeciem przed wyjazdem do Niemiec, zebym mogla sie do niego przytulac jak bede daleko
- kolczyki
- lancuszek z pierwsza literka jego imienia [moj R. kochany]
- pizamke na imieniny
- depilator na rocznice [moze malo romantyczne, ale sama wybralam sobie taki prezent :P]

natomiast ja TZ sprawilam:
- perfumy na Dzien Chlopaka
- bransoletke na urodziny
- koszule i sweterek na Boze Narodzenie
- sw. Krzysztofa, poniewaz kupil sobie auto
- poduszke i kubek z moim zdjeciem na Walentynki
- kufel na piwo z napisem "Berlin", poniewaz byl on z Niemiec
- podkoszulke i bluze

mysle, ze moze ktoras z Was bedzie mogla wykorzystac moje propozycje. niedlugo zbliza sie Dzien Chlopaka, potem jego urodziny... myslalam, aby zakupic mojemu TZ pokrowiec na aparat i myszke do laptopa

"Walcz, bo jeśli walczysz to możesz przegrać.
Jeśli nie walczysz to już przegrałeś.''
Sporo tego:P wg mnie to nie kupuj nic tylko zrób coś sama) tort albo coś co potrafisz zrobić a nie będzie kupione- to jest zawsze najlepsze no chyba że zależy ci na czymś takim właśnie ze sklepu, to myszka i aparat może być- zawsze to praktyczne

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

A ja własciwie też potrzebuję porady... nie lubię niczego kupować bo wydaje mi się takie nie od serca, zwykłe, coś co każdy może mieć. Zbliża sie nasza trzecia rocznica(8.09) i już nie mam jakis fajnych pomysłów. Podarowałam mu już kupionego: slipki i koszulkę z fajnymi napisami, stringi i majtki do striptizu, obrączkę z grawerem(ma taką pracę, że się złamała w pół( ). Własnoręcznie zrobiłam: sljad z podkładem muzycznym dotyczący naszej miłości i tego co może się zdarzyć w przyszłości:P zdjecia z albumem,upiekłam torty x 2, kartki własnoręczne,desery lodowe i owocowe(sama też już byłam deserem z owocami), kolacje i obaidy romantyczne, striptiz. I co teraz??? eh... kolacja na mieście już była- z jego strony, kino też, wiem że napewno kupię drugą obrączkę inną niż tamta i bez graweru- bo wiem że bardzo ubolewał gdy tamta się złamała. A reszta? to jest środek tyg- może uda mi się wziąć wolne ale co przygotować?? myślałm o zrobieniu aktów.. ale nie stać mnie będzie na takie w profesjonalnym studiu więc będę musiała sama zrobic i obawiam się, że nie wyjdą najlepiej... myślałam o jakimś krótkim wyjeździe np tam gdzie się poznalismy ale oboje pracujemy i nie będzie kiedy- poza tym nie mam jeszcze prawka, więc bez sensu:/kubki, poduszki, miśki, wierszyki zdecydowanie odpadają. Książek nie czyta, muzyki konkretnej nie lubi, a ma sporo składanek- poza tym takie rzeczy to nie na rocznicę. Może ktoś też miał już podobny problem i jakoś z niego wybrnął??? pomóżcie proszę

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Hmm... przeczytalam tu cos co mnie zaciekawiło- prezerwatywy duuuuuużo
Cytat:
Napisane przez gaga111 Pokaż wiadomość
A ja kupiłam na naszą rocznicę w prezencie (w sumie nam obojgu) 100 prezerwatyw durex Może i nie każdemu taki prezent by przypasował ale mojemu chłopakowi na pewno tak
może i dobry pomysł dla mojego seksoholika tylko będę miala problem z ich znalezieniem, bo już zaczyna ich brakować w sklepach, kioskach i na stacjach paliw nie jest to znana firma- a jak dla nas najlepsza. Pytanko gaga czy rozpakowywałaś je- czy w pudełkach dałaś?? bo chyba lepszy efekt bez pudełek chyba byłby:P eh nie wiem

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

Czytałam i czytałam to forum.... i chyba wyczytałam! Pomyślałam sobie, że kupię tą obrączkę i dam mu jako prezent, niech myśli że sie nie wysililam tym razem:P a na wieczór dam mu drugi prezent- taki bardziej nasz, choć mało kreatywny...:/ pudełko z naszymi prezerwatywami- są w necie więc może uda się zamówić+ olejek do masażu + (być może uda mi się zrobić) kilka moich zdjęć w bieliźnie:P co o tym sądzicie? może być??
P.C.
Eela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 15:20   #3998
dr_ka
Rozeznanie

Jestem z moim TŻem już 5,5 roku ,wiec coraz trudniej mi go zaskoczyć. Ostatnio dostał ode mnie świetnej jakości torbę na ramię (przyda mu się na uczelnię). Poprzedni prezent, zaraz co to było.. aha, piżamka (choć najbardziej lubi spać w samych bokserkach, ale czasem robi mi przyjemnośc i ją zakłada, ręcznie wykonany kalendarz z moimi zdjęciami,a kiedy zdobył tytuł inzyniera własnoręcznie zrobiłam mu pieczątkę (zestaw do wyrobu pieczątek ,jak i wspomniany kalendarz do własnoręcznego wykonania kupiłam w sklepie Tchibo).
dr_ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 09:02   #3999
nagi_aniolek
Zakorzenienie

dziewczyny, potrzebuję Waszej pomocy. TŻ ma niedługo urodziny i chciałam mu wykonać album z naszymi zdjęciami i takim dłuższym tekstem, ale problem tkwi w tym, że nigdzie nie mogę znaleźć niczego, co mogłoby mi za taki album służyć. Nie orientujecie się gdzie dostanę taki album, nie za mały, z grubą okładką i pustymi kartkami (ale też żeby nie było ich 200, bo to zdecydowanie za dużo) żebym mogła coś napisać, nie typowo do zdjęć..?

Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy.
Marilyn Monroe

Edytowane przez nagi_aniolek
Czas edycji: 2009-08-17 o 09:04
nagi_aniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 09:31   #4000
intransitive
Wtajemniczenie

sprobuj takei tradycyjne albumy, gdzie zdjęcia się wkleja (i jest zawsze miejsce by coś napisać)

http://www.albumyfoto.pl/index.php?d=katalog&k_id=24
Stary 2009-08-17, 12:08   #4001
Eela
Przyczajenie

W empiku koleżanka kupowała bardzo fajny "zeszyt" z grubą okładką elegancki i w dodatku kartki puste i wyglądem przypominały takie stare ale bardzo ładne- robiła coś podobnego dla swojego tżta i wyszło jej świetnie. Poszukaj bo warto

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

A tak nawiasem... mam już prawie gotowy prezent dla mojego misiaka obrączka jako pierwszy prezent a drugi to olejek do masażu reotycznego + ręczniczek z moim zdjęciem) nie mogę się doczekać sesji zdjeciowej no i oczywiscie miny mojego Tżta jak zobaczy te cudeńka))
P.C.
Eela jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-17, 20:28   #4002
gaga111
Raczkowanie

Talking Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Cytat:
Hmm... przeczytalam tu cos co mnie zaciekawiło- prezerwatywy duuuuuużo

może i dobry pomysł dla mojego seksoholika tylko będę miala problem z ich znalezieniem, bo już zaczyna ich brakować w sklepach, kioskach i na stacjach paliw nie jest to znana firma- a jak dla nas najlepsza. Pytanko gaga czy rozpakowywałaś je- czy w pudełkach dałaś?? bo chyba lepszy efekt bez pudełek chyba byłby:P eh nie wiem
Zamówiłam je na necie i nie były w kartonikach, gdyż tam są one kupowane hurtowo
Osoby które je sprzedają same kupują je w kartonach dlatego są takie tanie.
Wrzuciłam je do torebeczki. Mina TŻ-bezcenna
Stary 2009-08-18, 09:12   #4003
Brydzia_
Zakorzenienie

Towarzysz Życia

prezent kosztowny... ale radość TŻ niesamowita zapewne

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 09:39   #4004
Ayo22
after hours

ja też myślę o grawerowanych kieliszkach do wina i winie, bo często razem pijemy ale pomysł z cukierkami też jest nie zły, ale ja nie kocham "dlaczegoś" tylko "pomimo"
Ayo22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 10:13   #4005
Ekspert
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Ayo22 Pokaż wiadomość
ja też myślę o grawerowanych kieliszkach do wina i winie, bo często razem pijemy ale pomysł z cukierkami też jest nie zły, ale ja nie kocham "dlaczegoś" tylko "pomimo"
A do tego może być jeszcze gustowny komplet akcesoriów do wina Kosztują ok 20-35 zł, a niektóre naprawdę fajnie się prezentują.
Ekspert jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-18, 10:19   #4006
Ayo22
after hours

Cytat:
Napisane przez Ekspert Pokaż wiadomość
A do tego może być jeszcze gustowny komplet akcesoriów do wina Kosztują ok 20-35 zł, a niektóre naprawdę fajnie się prezentują.
to nie będzie konieczne ma już otwieracz w tym stylu: http://futureblog.pl/wp-content/uplo...22-350x340.jpg z tym, że ładniej wykonany

Edytowane przez Ayo22
Czas edycji: 2009-08-19 o 09:12
Stary 2009-08-19, 07:35   #4007
pieknabyc
Raczkowanie

GG do pieknabyc

Cytat:
Napisane przez bbeett Pokaż wiadomość
jeśli to ma być wyjątkowy album to zajrzyj tu:
http://pamietniki-beniaminka.blogspot.com/
Piękne są!!!!!!!
pieknabyc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-19, 16:16   #4008
31cd44234e3b64b5566b843e41ac0604b692cf23
Konto usunięte

Witam!
Dziewczynki, jestem tu nowa, więc bardzo proszę o wyrozumienie
Chciałabym Was prosić o radę. Mam dość nietypową sytuację ;/ Jestem z chłopakiem od 3miesięcy, dzieli nas 186km. Ostatnio tż poprosił mnie, abym podarowała mu coś osobistego, coś co będzie mu mnie przypominać, gdy będzie w domu. On podarował mi swój t-shirt, który bardzo lubię, ale co ja mam mu dać? Nie mam pojęcia ;/

Proszę o pomoc ;/..podejrzewam,że tż przyjedzie do mnie w piątek ;/
yhh! ratunku! ;/
31cd44234e3b64b5566b843e41ac0604b692cf23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-20, 13:59   #4009
ritititi
Przyczajenie

z najbardziej oryginalnych prezentów dla mojej Love

- z kolorowych kartonów stworzyłam książeczkę, tam powklejałam zdjęcia z różnych etapów naszego życia, od małego do dnia dzisiejszego. Na każdej stronie podopisywałam rzeczy w stylu "urodził się wtedy i wtedy", "od najmłodszych lat było z niego niezłe ziółko" ;D, "już jako dziecko była ikoną mody" (przy zdjęciu z zerówki w totalnie niepasujących do siebie rzeczach ;D), "dnia tego i tego spotkali się tam i tam" - wyszło super!
- laurka na kształt kalendarza adwentowego - w każdym okienku jedna rzecz za którą go kocham
- kula śnieżna z naszym zdjęciem zamówiona na empik foto
- nieśmiertelniki (takie wojskowe blaszki) - jeden z wybitym jego imieniem, nazwiskiem, datą urodzenia i grupą krwi; drugi z tekstem "Bardzo Cię kocham - Twoja Jaga"

aha, kiedyś w gazecie znalazłam fajny pomysł na prezent: koszulka, z przodu napis "jestem superfacetem", a z tyłu wspólne zdjęcie z dopiskiem "ale mam już superkobietę" ;P

pozdrawiam

Edytowane przez ritititi
Czas edycji: 2009-08-20 o 14:22
ritititi jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-21, 07:29   #4010
pieknabyc
Raczkowanie

GG do pieknabyc

Cytat:
Napisane przez ritititi Pokaż wiadomość

aha, kiedyś w gazecie znalazłam fajny pomysł na prezent: koszulka, z przodu napis "jestem superfacetem", a z tyłu wspólne zdjęcie z dopiskiem "ale mam już superkobietę" ;P

pozdrawiam
Ciekawy pomysł dla faceta obchodzącego ur/im podczas wakacji... napewno wychodząc na plaże w tej koszulce, czy przechadzając się po miasteczku, jego kobietka napewno może czuć się pewnie
pieknabyc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 10:03   #4011
Aanulek
Raczkowanie

Ja już wykorzystałam następujące opcje:
łańcuszek z krzyżykiem
wisiorek - taka blaszka z wygrawerowanymi naszymi inicjałami (nie są to duże koszty)
sweterki, slipy
perfumy
żel pod prysznic :P
krem do twarzy
książka kucharska

No i tyle, nie wiem co tu jeszcze wymyśleć, żeby się nie powtórzyło a pasowało... Ale widziałam też opcję kupowania golarki elektrycznej... No comment... Ja akurat bym czegoś takiego nie kupiła.

Edytowane przez Aanulek
Czas edycji: 2009-08-21 o 10:26
Aanulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 16:03   #4012
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Laluna1986 Pokaż wiadomość
Rankę na zdjęcie, które zrobicie sobie wspólnie w najbliższy weekend.
..hm w sumie niezły pomysł,ale to ma być coś mojego,coś co noszę albo nosiłam ;/ ale dziękuję, za podsunięcie pomysłu ;*, na pewno kiedyś mu coś takiego sprezentuję ..yhh,facet to ma wymagania ;/..

ps.golarka elektryczna? według mnie to jakby aluzja,że chłopak chodzi jakiś zarośnięty albo zaniedbany czy coś
Stary 2009-08-21, 16:30   #4013
Brydzia_
Zakorzenienie

[1=31cd44234e3b64b5566b843 e41ac0604b692cf23;1383703 8]

ps.golarka elektryczna? według mnie to jakby aluzja,że chłopak chodzi jakiś zarośnięty albo zaniedbany czy coś [/QUOTE]

omg bez przesady

Cytat:
Ja już wykorzystałam następujące opcje:
łańcuszek z krzyżykiem
wisiorek - taka blaszka z wygrawerowanymi naszymi inicjałami (nie są to duże koszty)
sweterki, slipy
perfumy
żel pod prysznic :P
krem do twarzy
książka kucharska

No i tyle, nie wiem co tu jeszcze wymyśleć, żeby się nie powtórzyło a pasowało... Ale widziałam też opcję kupowania golarki elektrycznej... No comment... Ja akurat bym czegoś takiego nie kupiła.

wolałabym kupić golarke niż kubek ze swoim zdjeciem czy cos innego mało praktycznego

a skoro sie tak czepiać to twoje prezenty mozna odniesc

łańcuszek z krzyżykiem

biżuteria.. czyli samego go nie stac na to zeby se kupic lub ma brzydką

sweterki, slipy - zle sie ubiera i ty to musisz robic
perfumy - znaczy sie smierdzi?
żel pod prysznic :P - znaczy sie chodzi brudny ?
krem do twarzy - zaniedbany ?
książka kucharska - chcesz zeby sie nauczył gotowac?

nie rozumiem kpin z praktycznego prezentu jakims jest golarka
powyższego nie odbieraj osobiście

ja swojemu dałam:
ksiązke wywiad z wampirem
gre
ciuchy
bielizne
rekawiczki do cwiczenia
suplementy itp
kosmetyki, perfumy
kapcie - goryle czy cos takiego
zaobrączkowalismy sie
na początku byly prezenty z obydwu stron w formie zdjec, ja dostalam kubek magiczny, on poduszke z moim zdjeciem ale od pewnego czasu obydwoje staramy sie dawac sobie praktyczne prezenty

chociaz musze przyznac ze w tej kwestii to on jest bardziej kreatywny i mnie zawsze zaskakuje

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 16:31   #4014
karoolecka
Zadomowienie

[1=31cd44234e3b64b5566b843 e41ac0604b692cf23;1383703 8]..hm w sumie niezły pomysł,ale to ma być coś mojego,coś co noszę albo nosiłam ;/ ale dziękuję, za podsunięcie pomysłu ;*, na pewno kiedyś mu coś takiego sprezentuję ..yhh,facet to ma wymagania ;/..

ps.golarka elektryczna? według mnie to jakby aluzja,że chłopak chodzi jakiś zarośnięty albo zaniedbany czy coś [/QUOTE]

a moim zdaniem to nie jes żadna iluzja gdyby mi Tz sprezentował depilator byłabym zadowolona, mysle ze facet również byłby zadowolony z golarki elektrycznej, jest to praktyczny prezent, faceci takie lubią. a pozatym skoro kupuje się prefumy i zestawy kosmetyków np zele pod prysznic itp. mozna by pomyslec ze ktos nam daje do zrozumienia, ze.. brzydko pachniemy ?

a co do prezentu dla Twojego Tz mysle, ze Twoje zdjęcie to najlepszy pomysł, z krótkim wierszykiem z tyłu. albo jesli masz wiecej czasu i troche kasy mozesz kupić mu bryloczek do kluczy z Twoim zdjęciem( http://www.twenga.pl/dir-Fotografia,...ek-ze-zdjeciem ), miśka ( http://www.fotofocus.pl/gag%203.htm ) czy kubek [fotojoker kubki od 19,99 zł].
hmm.. a może masz coś takiego, co Twój Tz odrazu zauważył u CIebie i bardzo mu się to spodobało ? jeśli używasz jednych perfum możesz dać mu jakiegoś swojego małego misia i wypsiukać go swoimi perfumami, gwarantuje, że facet za każdym razem gdy go powącha odleci myslami do Ciebie
mam nadzieje, ze podsunelam Ci jakiś pomysł powodzenia !
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 16:59   #4015
Konto usunięte

W sumie może i masz racje jeśli chodzi o tą golarkę ..hmm b.lubię misie i mam świra na pkcie kotów, więc na urodziny Mój Mężczyzna kupił mi ślicznego kotka <Gacusia, jest w miniaturce >,a gdy do mnie przyjeżdża, wieczorami siada na kanapie i bawi się moimi misiami < ma już swojego ulubionego> ;D..jak dziecko ..no i uwielbia moje perfumy ..więc pomysł z misiem popsikanym perfumkami jest strzałem w dziesiątkę! ..ah!! dzięęękuuujęęę ;**** )..tylko pozostaje jeden problem ;D..jak mam mu go dać? hmm? co mam powiedzieć?
Stary 2009-08-21, 17:25   #4016
karoolecka
Zadomowienie

najlepiej nie pakuj w zadnen papier ozdobny, ani torebkę najlepiej gdybys mu go wręczyła i powiedziała, ze gdy tylko za Tobą zatęskni niech przytuli misia nie musisz nic wspominać o perfumach napewno sam się zorientuje gdy go przytuli ciesze się, ze pomoglam
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 17:34   #4017
Konto usunięte

..TŻ lada moment przyjedzie ..miś wypsikany perfumami ..pozostaje już tylko go mu wręczyć ..kurczęę,denerwuję się

ps.dostosuję się do wskazówek dziekuję! ;*
Stary 2009-08-21, 17:39   #4018
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aanulek Pokaż wiadomość
Ale widziałam też opcję kupowania golarki elektrycznej... No comment... Ja akurat bym czegoś takiego nie kupiła.
Ja kupiłam mojemu TŻ-owi golarkę elektryczną bo sobie tego zażyczył Ma bardzo wrażliwą skórę i zwykłymi maszynkami nie może się golić codziennie ani nawet co drugi dzień a dzięki elektrycznej jest zawsze gładziutki

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-21, 21:31   #4019
Ayo22
after hours

a ja kupiłam dzisiaj
http://www.debowa.pl/index.php?id_st...at=3&id_lang=1
Stary 2009-08-21, 22:41   #4020
watashi
Zadomowienie

Kurcze dziewczyny a ja mam problem, zrobiłam sobie zdjęcia dla mojego ale zwlekam już strasznie długo z wywołaniem ich, jakoś tak głupio do fotografa, starszy facet i w ogóle Jeszcze trochę a dam mu je na dysku USB bo już za długo czeka na swój prezent :P

watashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości