![]() |
#4051 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Cytat:
![]() ![]() luffka ten Twój TŻ to chyba czasem udaje takiego co to niby jest takie nieporadny i głupiutki, ale tak naprawdę to mądra z niego bestia ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4052 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj tam, obojętnie jaki jest, ważne, że jest i się stara ![]() A co do zaręczyn- ostatnio mi wyjechał z tekstem, że ślub weźmiemy za 1,5 do 2 lat... Czyli wychodzi na to, że już teraz powinien padać na kolana ![]() Ale wiem, że powiedział tak tylko dlatego, żeby mi się miło zrobiło i że to raczej nie jest możliwe...
fata viam invenient Edytowane przez luffka Czas edycji: 2009-02-24 o 10:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4053 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4054 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
właśnie, tyle czasu zaprzepaścić. Chyba za dużo naczytałam się historii na wizażu o tym, jak to było się w związku kilka lat, ale miało się odwagę zostawić partnera i po jakimś czasie spotkało się TEGO jedynego, a tamten związek zaliczamy do błędów naszego życia. Za to nowy TEN jest idealny itp
![]() ![]() |
![]() |
#4055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja należę do osób, które próbują zawsze walczyć wiadomo, że jeśli się walczy i mimo tego nie wychodzi no to wtedy należy się rozstać, ale nie wyobrażam sobie sytuacji, kiedy nawet nie próbuje walczyć tylko tak po prostu od razu rezygnuje ze związku. Jeśli ktoś tak robi to znaczy dla mnie, że nie kochał nigdy naprawdę i w ogóle nie zależało mu na tej drugiej osobie, był w tym związku tylko po to żeby nie być samemu. Wiadomo walka o utrzymanie związku nigdy nie jest łatwa ani przyjemna, czasem potrzeba na to dużo czasu i wylania litrów łez, ale później może być naprawdę dobrze i dalsze wspólnie spędzone chwile potrafią wynagrodzić wszystkie bule, krzywdy i smutki. Czasem trzeba pocierpieć żeby dostrzec to co mamy, że tego naprawdę chcemy i muc się tym naprawdę cieszyć. Takie jest moje zdanie
![]() ![]() |
![]() |
#4056 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też mimo wątpliwości, które pojawiały się zawsze chciałam iść dalej. Tylko jest inaczej po 3latach niż po roku, wiadomo, bo te zauroczenie mija ![]() ![]() Żołądek mnie boli, lekko mdli. Oby to ciąża nie była ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4057 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ciąża? Ja wczoraj miałam przez moment takie podejrzenia ![]() ![]()
fata viam invenient Edytowane przez luffka Czas edycji: 2009-02-24 o 11:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4058 |
Zakorzenienie
|
ale się wkurzyłam znowu....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4059 |
Zakorzenienie
|
elizka, no to chyba mamy tak samo z tymi tańcami
![]() Grape, ale jaki masz plan? chcesz tak tkwić w niewiadomoczym? przecież widzimy, że nie jest Ci z tym dobrze swoją drogą powiem Wam, że nie umiałabym być z kimś, kto mi się nie podoba, nie pociąga mnie fizycznie. i choćbym nie wiem jak świetnie czuła się z jakimś facetem, a nie byłoby chemii, to nie umiałabym z nim być. oczywiście, jeśli w trakcie związku stałoby się coś złego (np. kalectwo, trwałe oszpecenie), to trwałabym z nim i kochała nadal, ale chodzi mi o pierwsze wrażenie. nie powiem, że zakochalam się w moim lubym od pierwszego wejrzenie, ale od pierwszego wejrzenia mnie do niego ciągnęło ![]() sania, co do wahań, to chyba są normalne, wasza miłość się zmienia i zauważasz niezauważalne ![]() ![]() myślę, że najlepiej jest odpowiedzieć sobie, co bym czuła, gdyby jego przy mnie nie było. ulgę? pustkę za kimś u boku, czy właśnie za nim? itp. odpowiedzi na takie pytania najprawdopodobniej rozwieją wątpliwości ![]() Grape, a wchodziłaś na jakieś stronki ekonomistów ![]() Wiecie co... mam straszny dzień. Ledwo co zdążyłam się zapisać na seminarium magisterskie, o których to zapisach poinformowano nas wczoraj, a ja dowiedziałam się dziś i to przypadkiem, bo wczoraj nie miałam zajęć na uczelni. to chore, mam 2.5 roku jeszcze przed sobą i już muszę wybrać temat pracy magisterskiej. na szczęście zapisałam się tam, gdzie chciałam. a poza tym mam wprawdzie zdane egzaminy, ale muszę zaliczyć dwa kolokwia. na jedno jeszcze nic nie umiem, a na drugie średnio, tylko że z tego drugiego babka powiedziała, że jak nie zdam, to da mi dwa i będę musiała wziąć warunek, a to poza mym dołem i żałosnością warunku z angola (na tych studiach to nie do pomyślenia), to 300 zł w plecy. mam bardzo ciężki ten semestr, a te dwa kolokwia muszę zdać jednego dnia. chyba pójdę się pociąć. moje nieróbstwo zbiera plon ![]() teraz idę do chłopa (taaa, na niego zawsze znajdę czas ![]() ![]() Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2009-02-24 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4060 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ciąża to raczej nie jest. Chyba ![]() Ty Luffka ciążę podejrzewałaś? A czasem nie bierzesz tabletek? ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() a później był mój TŻ -czyli moje słodkie ciacho ![]() ![]() A wady to ja już dawno odkryłam, jakoś po pierwszym roku. Do niektórych jestem przyzwyczajona, a niektóre mnie strasznie wkurzają czasami ![]() Ale fakt, jak pomyślę, że nie byłoby Go obok..... ![]() Ty za naukę weź się kochana !! jeszcze nie wszystko stracone, zawsze możesz się nauczyć i dać radę ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4061 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a o ciazy nic nie mowcie bo znow mi sie @ spoznia ![]() bylam w urzedzie.ide od poniedzialku na staz..ehh jak to sie odzwyczaic od wizazu ![]() najfajniejsza mi sie kazdy dziwil ze ja z moim TZ-em jestem,ze przeciez ja moglabym miec ladniejszego itd,,,no ludzi drodzy to moja sprawa.dostalam troche po dupie i nie mam zamiaru patrzec tylko na wyglad..mi u mojego na poczatku spodobal sie tylko glos:-P taki meski..ale ciagnelo mnie do niego Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-24 o 13:01 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4062 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ile Ci się spóźnia? Ja mam dopiero dostać 1marca. I dostanę, a co ![]() oj tak, współczuję odzwyczajać się od wizażu. Ja dobrze, że mam taką pracę, że non stop praktycznie jestem na wizażu, za to w domu odpoczywam od Was ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4063 |
Zakorzenienie
|
Czasem biorę
![]() ![]()
#4064 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no mialam miec chyba 20 ![]() oj nic mi nie mow o ruchach dziecka.bylam dzis u kuzynki w ciazy. Boze tak jej fajnie brzuch falowal i kopnelo dziecko i taka nozke bylo widac..przewspaniałe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4065 |
Raczkowanie
|
a ja z moim sie poznalam w... hamaku
![]() ![]() i moj TZ dzis albo jutro jedzie auto kupic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kazda osoba ma watpliwosci, ja pare razy bylam tak wsciekla na niego, ze myslalam, ze mam go juz w nosie, ze mam dosc jego zachowan, ze lepiej byloby nam oddzielnie, a jak troche ochlone to dochodze do wniosku, ze nie moge zyc bez niego i jestem zla na siebie jak moglam tak glupio myslec ![]()
#4066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4067 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4068 |
Raczkowanie
|
Hajja Hawwa
Napisz coś więcej o tym lokalu.. ![]() Edytowane przez jeanne8 Czas edycji: 2009-02-24 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4069 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj ewidentnie nie jest mój dzień
![]() ![]() ![]() ![]() najfajniejsza mój plan na razie wygląda tak, że nie gadam nic o ślubie i zajmuje się swoimi sprawami, czyli szukaniem pracy i ewentualnie robieniem prawka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4070 |
Zakorzenienie
|
a ja w koncu skonczylam moj referat o Bledach w negocjacjach.... cos ciezko mi sie bylo zabrac ale jakos se udalo....
![]() |
#4071 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() no i Witam wszystkich ![]() ![]()
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4072 |
Zakorzenienie
|
masakra nigdy was nie doczytam
![]() ktoś mi chce opowiedzieć w skrocie ? ![]() ja już mam staniczki nowe w domu. TŻ naprawia właśnie migacz i wczoraj zrobił mi faworki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4073 |
Raczkowanie
|
![]() ![]()
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4074 |
Raczkowanie
|
#4075 |
Raczkowanie
|
![]()
tak po prostu mam doła
![]() staram sie doceniać cieszyc sie z tego że jesteśmy razem, ale niestety jak usłyszałam o kolejnej znajomej której chłopak osiwadczył sie po 8 miesiącach w jego urodziny... pekło cos w srodku i zrobiło mi sie smunto ![]() przespie sie z tymi jutro bedzie lepiej
![]() ![]() |
![]() |
#4076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4077 |
Raczkowanie
|
![]()
eh no tak chociaz napisze raz za czas to i tak wychodze na marude wiec dam sobie i z tym spokoj
buziaki 3maj cie sie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4078 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() miałam na myśli to, że może za dużo o tym myślisz. im bardziej czekamy tym bardziej nam się czas dłuży. a tu się pewnie okaże, że to już niedługo. TŻ Cię zaskoczy i padniesz z radości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4079 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Witam i ja
![]() Dopiero do domku weszłam i wcinam obiad ![]() ![]() A ja mimo wszystko nie miałam nigdy wątpliwości ![]() ![]() Zauważam jego wady, on zna moje, a mimo to mnie jeszcze wątpliwości nie naszły... Nie takie, żebym rozważała, czy to ten ![]() Ech, śpiąca jestem, ledwie w literki trafiam. Spadam za chwilkę czuwać nad zamówieniem. Muszę mocną kawę wypić ![]() I mam nadzieję że z TŻ'tem uda mi się dzisiaj porozmawiać.. Tęsknię za nim strasznie ![]()
#4080 |
Przyczajenie
|
![]()
Siemka!!
Kurde chciałam się czymś pochwalić, ale nie jestem pewna czy dobrze zrobiłam. W ostatni piątek gdy byłam u mojego Grzesia weszłam na jego komputer. Zawsze zaczynam od sprawdzenia poczty więc wcisnęłam ikonę internetu ( w jego przypadku jest to firefox mozilla) no i wyskoczyła mi okienko czy włączyć ostatnie otwierane okno czy nowe, czyste, zaciekawiona faktem co to oglądał mój Skarb gdy mnie nie było otworzyłam ostatnio otwierane, przede mną otworzyło się okienko z portalu allegro.pl z pierścionkami zaręczynowymi, ne macie pojęcia jak się poczułam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.