ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-05-19, 20:50   #4051
50wiosen
Raczkowanie

Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana

Grecki jogurt kupiłam w Tesco.

Początek 15.02.2010 waga 114kg

25.01.2011 waga 79,0 -spadek -35,0

I cel - 99kg na 8 maja - osiągnięty hura!!
IIcel - 90 kg - osiągnięty Hura!!!
IIIcel - tak dla zdrowia osiągnięty
50wiosen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-19, 20:52   #4052
ewamik1971
Raczkowanie

Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana

Cytat:
Napisane przez Megi428 Pokaż wiadomość
Wiosenko sałatka musi być pyszna - lubię takie, a powiedz gdzie ty kupujesz jogurt grecki lekki? bo ja widziałam tylko zwykły
Często jest też w polo markecie

Dziewczyny dodałam swoje zdjęcia do klubu-chyba -bo ja ich nie widzę ale syn twierdzi że tak ma być . Ja się jeszcze w tym gubię a i synuś nie za bardzo ma do mnie cierpliwość
29 03 -81
24 06-73,8
Minus 13,2
ewamik1971 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-19, 20:56   #4053
vandros
Raczkowanie

Hej dziewuszki!!!
Jakie u mnei slonce bylo dzis : jupi: o rany nei zapowiadalo sei ze tak cieplo bedzei, no ale zeby tej radosci nie bylo zbyt wiele to zaczal padac deszcz!!!!
Chce obciac wlosy i przegladam zdjecia i nei wiem co wybrac
Ahh no i mi rosnie
Cel - 55 kg

"Did U know, that 'I told U so' has a twin brother" she asked cutting me off "His name is "Shut the f*** up'"
vandros jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-19, 21:02   #4054
karadka
Zadomowienie

czesc kochane, zrobilam pseudo tortilki orgazmiczne!!!!

tortilki
upiec nalesniki
salata zielona
cebulka zielona
pomidory
ogorek zielony
rzodkiewka
piersi kurczaka
przyprawa gyros
sos - czosnkowy lub jakis lekki jak kto lubi
keczup

piersi pociac w paski wsypac gyrosa odstawic do lodowki - pozniej upiec w piekarniku
warzywa pokroic w plasterki
i wszystko polac sosem i zwinac i owinac folia - zeby sie lepiej jadlo
ja jeszcze dodalam serek zolty starty na tarce

doslownie moglabym jesc to codziennie!! szkoda ze wczesniej na to nie wpadlam!!!!!
karadka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-19, 21:05   #4055
vandros
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewamik1971 Pokaż wiadomość

Dziewczyny dodałam swoje zdjęcia do klubu-chyba -bo ja ich nie widzę ale syn twierdzi że tak ma być . Ja się jeszcze w tym gubię a i synuś nie za bardzo ma do mnie cierpliwość
Ewunia sliczna dziewczyna jestes!! Zdjecia masz w albumie a zeby byly w klubie to pod zjdeciami masz "dodaj zdjecia do grupy" klikasz na to, pojawia sie nowe okno w ktorym to masz wyszczegolnione grupy, kluby do ktorych jestes zapisana. wybierasz klub w ktorym chcesz zamiescic zdjecie (wystarczy kliknac na ten klub) i gotowe. Drugi sposob to wejdz do swojego albumu kliknij na zdjecie otworzy sie w nowym oknie i pod spodem masz napisane "dodaj do klubu" klikasz w to i znowu pojawia sie okno z klubami a dalej wiesz juz co robic
Cel - 55 kg

"Did U know, that 'I told U so' has a twin brother" she asked cutting me off "His name is "Shut the f*** up'"
Stary 2010-05-19, 21:11   #4056
50wiosen
Raczkowanie

Cytat:

Twoje zdjęcie jest tylko na profilu w albumie. Musisz je przenieść do klubu.

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Ewamik wejdź do klubu kliknij dodaj zdjęcie i wybierz swój album powinno sie udać

Początek 15.02.2010 waga 114kg

25.01.2011 waga 79,0 -spadek -35,0

I cel - 99kg na 8 maja - osiągnięty hura!!
IIcel - 90 kg - osiągnięty Hura!!!
IIIcel - tak dla zdrowia osiągnięty
50wiosen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-19, 21:25   #4057
ewamik1971
Raczkowanie

Dzięki za pomoc już wiem co zrobiłam źle po prostu nie zaznaczyłam zdjęć
ja już się żegnam do jutra
29 03 -81
24 06-73,8
Minus 13,2

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-19, 21:46   #4058
karadka
Zadomowienie

ewamik - bardzo ladnie wygladasz!!!!

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

dziewczyny przelamalam sie masowalam sie pol godziny prawie - dobre i to jutro moze cos wiecej zrobie! mam nadzieje ze bede choc troche systematyczna bo wiem ze jak cwiczylam przedtem to jakos to wszystko lepiej wygladalo! a teraz taka lekko opuchnieta(gruba) sie czuje i ten nieszczesny brzuch to tylko cwiczeniami zrzuce niestety

zmykam sie kapac zycze wszystkim chociaz malotkich ale spadkow jutro rano i zycze wszystkim duzo slonka! bo ogladam relacje w tv i to straszne.....
Stary 2010-05-19, 21:47   #4059
Megi428
Wtajemniczenie

No jasne, jak ja dostaję wieczorem kompa, to nikogo nie ma <foch>

Cytat:
Napisane przez 50wiosen Pokaż wiadomość
Grecki jogurt kupiłam w Tesco.
dzięki, w piątek poszukam bo Tesco mam

Cytat:
Napisane przez vandros Pokaż wiadomość
Hej dziewuszki!!!
Jakie u mnei slonce bylo dzis : jupi: o rany nei zapowiadalo sei ze tak cieplo bedzei, no ale zeby tej radosci nie bylo zbyt wiele to zaczal padac deszcz!!!!
Chce obciac wlosy i przegladam zdjecia i nei wiem co wybrac
Ahh no i mi rosnie
a u mnie dzisiaj cały dzień dżuma na dworze, deszcz siąpił i ledwie 6 st. było brrrrrr

Cytat:
Ewuś ślicznie wyglądasz

Cytat:
Napisane przez karadka Pokaż wiadomość
czesc kochane, zrobilam pseudo tortilki orgazmiczne!!!!

tortilki
upiec nalesniki
salata zielona
cebulka zielona
pomidory
ogorek zielony
rzodkiewka
piersi kurczaka
przyprawa gyros
sos - czosnkowy lub jakis lekki jak kto lubi
keczup

piersi pociac w paski wsypac gyrosa odstawic do lodowki - pozniej upiec w piekarniku
warzywa pokroic w plasterki
i wszystko polac sosem i zwinac i owinac folia - zeby sie lepiej jadlo
ja jeszcze dodalam serek zolty starty na tarce

doslownie moglabym jesc to codziennie!! szkoda ze wczesniej na to nie wpadlam!!!!!
ale mi smaka narobiłaś, a ja ostatnio studiowałam tabelki na plackach tortilowych ale za dużo węgli miało to to, ale już wiem co w sobotę jem na obiad i kolację

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

o i już jesteście
Stary 2010-05-19, 22:26   #4060
agamagda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez boszka1987 Pokaż wiadomość
tez popieram idz po ksero wyników i do przychodni inaczej stres Cię zje i nie daj Bóg bedziesz go jeszcze zajadać jakimiś niedozwolonymi słodkościami
trafiony
no i tak się stało

dzięki dziewczynki za dobre słówka
już mi lepiej
skoro tak piszecie

wieczorkiem byłam na recitalu Marcina Dańca
pośmiałam się
agamagda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-19, 22:39   #4061
Megi428
Wtajemniczenie

Czary mary

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-19, 23:39   #4062
elskede
Rozeznanie

CZaruj, czaruj meguś

a ja dzisiaj klopsiki szamałam w wersji z cebulą i szczypiorem babcia zapodala, mialam na szczypior chcice to sie nie szczypalam, obiad przy okazji na dwa dni wyszedl

no to zostalam tylko ja, szczele zaraz sobie jakis monolog do serwera a jak

niedlugo bede zakladac profil au-pair, ale jeszcze z tym poczekam troche, bo musze jakas sesje sobie zrobic, a ze siostra ma aparat, a wyciagnac ja z domu w plener jest malo prawdopodobne to sobie poczekam grrrrrrr - karadko bede miala romans do Ciebie z angielskim, sprawdzisz karolci wypociny jak cos kiedys okej? plisss

ja nawet rodzinie slowem nie wspomnialam o swoich planach. jak sie bedzie cos dzialo to dopiero powiem, bo w sumie wtedy juz nie bedzie odwrotu sasasa

kurcze niech ten czas szybciej mija, bo juz bym z checia sobie prysnela

a tak teraz koncze moj licencjat poprawiac, jutro jeszcze poprzekrecam rozdzial, poleje troche wody, zeby wiecej stron wyszlo i moze uda sie promotorce w koncu wyslac calosc

no tom sobie pogadala do serwera, a teraz puszczam jakies pozytywne wibracje, zebyscie same pieprzne sny mialy czlowiek od razu z innym nastawieniem wstaje z lozka

elskede jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-19, 23:48   #4063
beutycianmagdalen
Przyczajenie

Dziewczynki kochane.Odchudzajcie się tylko nie zapomnijcie ze poczatkowo moga pojawic sie ostre biegunki a potem długotrwałe zaparcia z bólami brzucha.Byłam ostatnio na seminarium i lekarz i dietetyk mówili dużo o tej diecie, także uważajcie.Pozdrawiam
beutycianmagdalen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-20, 06:11   #4064
boszka1987
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beutycianmagdalen Pokaż wiadomość
Dziewczynki kochane.Odchudzajcie się tylko nie zapomnijcie ze poczatkowo moga pojawic sie ostre biegunki a potem długotrwałe zaparcia z bólami brzucha.Byłam ostatnio na seminarium i lekarz i dietetyk mówili dużo o tej diecie, także uważajcie.Pozdrawiam
beutycianmagdalen dziekujemy za rade już przez to przeszłyśmy część z nas miała ciężkie zaparcia, ale o biegunkach nie słyszałam
ps.chociaż jedna osoba która grzecznie do nas napisała
boszka1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-20, 08:09   #4065
karadka
Zadomowienie

boszka a co Ty tu tak wczesnie robisz? hahahaha

no u mnie zastoj ciag dalszy wiecie co mam taka nauczke po tym grilu ze juz na prawde nie zjem kielbasy! od dzisiaj p i mam nadzieje ze cos ruszy, dojem dzisiaj resztke sernika, zrobilam wczoraj 2 tortilki w wersji bez warzyw tylko z cebulka na dzis tylko nie wiem czy je zjem bo je zawinelam w folie i nie wiem jak to zrobilam ale nie schowalam do lodowki myslicie ze bedzie to jeszcze jadalne?

mam wolne dzis wiec mam duuuuuzo do zrobienia jak zwykle tym bardziej ze za niecale 2 tyg moi rodzice przylatuja do nas na urlop wiec tzw wiosenne generalne porzadki

megi dzisiaj nie czarujesz! dajemy Ci wolne bo cos mi sie wydaje ze musisz sil nagromadzic

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

dziekujemy nowej kolezance za rady natomiast my to juz raczej nie nalezymy do tych "na poczatku" diety ale z drugiej strony konca nie widac

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------

elskede - sesje to my tez chcemy zobaczyc wiec jak zrobisz to mam nadzieje ze znajdzie sie w klubie
Cytat:
karadko bede miala romans do Ciebie z angielskim, sprawdzisz karolci wypociny jak cos kiedys okej? plisss
oczywiscie kochanie - jak moge to pomoge

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-20, 08:55   #4066
domino166
Raczkowanie

Witam was dziewczynyNie wiem czy zauważyłyście,że im dłużej się odchudzamy tym waga wolniej leci ale spada a to najważniejsze
Wczoraj skończyłam PW strasznie dużo jem jak mam warzywa ciągle jestem głodna aż żal tych warzywek- przez pięć dni posuchatym bardziej,że pomysły na jedzenie już mi się wyczerpały.
Karadko-nie martw się może masz chwilowy zastój każda z nas przez to przechodzi. Coś mi się wydaje,że końcówka diety będzie najtrudniejsza
domino166 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-20, 09:17   #4067
agamagda
Rozeznanie

puku puku
no szkoda że tak wolno waga
u mnie dziś 90,5
chociaż po wczorajszych słodkościach
i po nocnych "ciapaniach" sądziłam że wiecej
córcia mi zasnęła dopiero o 1.15
Stary 2010-05-20, 09:30   #4068
ewamik1971
Raczkowanie

Witam kochane
Dzięki za dobre słowo (to a propos zdjęć) dobre kobiety
Kategorycznie żądam aby nie zwalniać megi z czarowania dziś u mnie -0,1 mało ,ale zawsze ,do klubu -10 brakuje mi 0,2 kg
Wolno to idzie ale idzie
U nas nareszcie przestało padać i ciepło się zrobiło, chociaż patrząc na niebo to nie jestem pewna czy to się utrzyma
Dzisiaj chyba kupię sobie dres, mieszkam zupełnie przy lesie więc może zmobilizuję się do biegania -chociaż bardzo nie lubię
Kiedyś trochę biegałam ze starszym synem ale on nabijał się ze mnie że tak wolno biegnę ,może go znowu namówię bo on też ma trochę kg do zgubienia
Teraz to chodzę na spacery z młodszym ale z wózkiem nie będę leciała chociaż on to lubi
29 03 -81
24 06-73,8
Minus 13,2
Stary 2010-05-20, 09:47   #4069
galloway
Rozeznanie

cześć
U mnie waga też w miejscu 70kg z lekkim przechyleniem już na 69,9
Dopiero poczytałam zaległości w klubie,nieźle tam produkujecie
Byłam niedawno z psem na spacerze, i go spuściłam by sobie pobiegał, po jakimś czasie patrzę a on się turla w trawie ale jakoś innaczej,podchodzę a on tacza się w kupie dodam że mam białego psa rasy West highland był cały w tym gównie,żebyście widziały minę ludzi jak wracaliśmy do domu. Kąpiel w wannie i ten smród że masakra...jeszcze siedzę i go wącham czy nie zalatuje od niego
ewamik jesteś fajną babeczką,tak jak pisały dziewczyny nie widać po Tobie wieku
beutycianmagdalen ile ja bym dała by mieć te rozwolnienie i jeszcze nie slyszalam by ktokolwiek miał na tej diecie. Zaparcia o tak to zmora. I te rady to już troszkę nie do nas bo my już zaawansowane i wiemy co i jak i co nam grozi....

Edytowane przez galloway
Czas edycji: 2010-05-20 o 09:51
galloway jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-20, 10:10   #4070
grewana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elskede Pokaż wiadomość
CZaruj, czaruj meguś

a ja dzisiaj klopsiki szamałam w wersji z cebulą i szczypiorem babcia zapodala, mialam na szczypior chcice to sie nie szczypalam, obiad przy okazji na dwa dni wyszedl

no to zostalam tylko ja, szczele zaraz sobie jakis monolog do serwera a jak

niedlugo bede zakladac profil au-pair, ale jeszcze z tym poczekam troche, bo musze jakas sesje sobie zrobic, a ze siostra ma aparat, a wyciagnac ja z domu w plener jest malo prawdopodobne to sobie poczekam grrrrrrr - karadko bede miala romans do Ciebie z angielskim, sprawdzisz karolci wypociny jak cos kiedys okej? plisss

ja nawet rodzinie slowem nie wspomnialam o swoich planach. jak sie bedzie cos dzialo to dopiero powiem, bo w sumie wtedy juz nie bedzie odwrotu sasasa

kurcze niech ten czas szybciej mija, bo juz bym z checia sobie prysnela

a tak teraz koncze moj licencjat poprawiac, jutro jeszcze poprzekrecam rozdzial, poleje troche wody, zeby wiecej stron wyszlo i moze uda sie promotorce w koncu wyslac calosc

no tom sobie pogadala do serwera, a teraz puszczam jakies pozytywne wibracje, zebyscie same pieprzne sny mialy czlowiek od razu z innym nastawieniem wstaje z lozka
Elskede nie widziałam tego co napisałaś wczoraj, tylko dopiero dziś przeczytałam przed chwilą! Spełniło się! ;P miałam takie sny, że ho ho, aż byłam w szoku rano, bo rzadko mi się to zdarza. Niezła jesteś

No dobra a tak wracając do Dukana bardziej, to powiedz mi jak twoja waga po powrocie na II fazę? Ja niby teraz prowadzę coś pomieszanego między III a IV fazą :P jestem ciekawa jak Twój organizm reaguje po pobycie na III a teraz znów na II.

grewana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-20, 10:25   #4071
haniula1803
Rozeznanie

witam i gratuluje spadków u mnie tez dzisiaj -0,4 więc odrabiam pomalutku, dzisaj dukanowy czwartek ciekawe czy dam rade, musze sie wybrać na zakupy bo inaczej napewno popłyne

agamagda-życzę dużo zdrówka dla ciebie i córci

ewamik- a jaki dresik chcesz kupić? bo ja ma do sprzedania orginalny adidasa, kupiłam go w tamtym roku i miałam na sobie może 2razy więc jest jak nowy jak coś to daj znać

karadko kochanie sprawdziłaś mi ile węgli ma twoja skrobia?
haniula1803 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-20, 10:48   #4072
domino166
Raczkowanie

Dziewczyny,błagam może macie jakiś pomysł na obiad proteinowy byle nie był to drób -już brakuje mi pomysłów
Stary 2010-05-20, 11:01   #4073
ewamik1971
Raczkowanie

Haniula a jaki rozmiar tego dresu bo wiesz sprawdziłam wzrost mamy ten sam ale waga ja w tej chwili noszę 46
Dziewczyny jest o naszej diecie artykuł na onecie ( nie czuję że rymuje ) nawet ciekawy
Galloway po prostu leżałam jak sobie wyobraziłam Ciebie idącą z tym ufajdanym psemja już kiedyś widziałam coś podobnego jak pies mojego szwagra-biały pudel -przyjechał z miasta i jak zobaczył gnojownik to się cały wytarzał w gnojówce .Trochę go umyli i zabrali samochodem do domu a to 40 km - nie zazdrościłam im zapachów
Rasowe psy chyba tak mają że lubią się tak czasem zbliżyć do plebsu
29 03 -81
24 06-73,8
Minus 13,2
Stary 2010-05-20, 11:13   #4074
haniula1803
Rozeznanie

na medcie jest napisane 40/14 ale jak no moje oko jest większy jakieś 42
haniula1803 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-20, 11:16   #4075
agamagda
Rozeznanie

Ewa daj link do tego artukułu na onecie
Stary 2010-05-20, 11:29   #4076
ewamik1971
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez haniula1803 Pokaż wiadomość
na medcie jest napisane 40/14 ale jak no moje oko jest większy jakieś 42
No to na razie niestety odpada bo gdyby to było 44 to można ryzykować ale przy 42 to kochana może za 2-3 m-ce będzie to realne
Wiesz ja w dorosłym życiu to najmniejszy rozmiar miałam 44 nie wiem nawet jak bym wyglądała w 42

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
Napisane przez agamagda Pokaż wiadomość
Ewa daj link do tego artukułu na onecie
Z wielką przyjemnością- gdybym tylko wiedziała jak to się robi
Wczoraj o te zdjęcia to się z synem pożarłam bo dla mnie komputer to czarna magia a on mi tak tłumaczy że większości nie zrozumiem ,a potem z reguły się pokłócimy i po ptokach
29 03 -81
24 06-73,8
Minus 13,2
Stary 2010-05-20, 11:30   #4077
domino166
Raczkowanie

Wklejam link artykułu ,o którym pisała ewamik
http://portalwiedzy.onet.pl/4868,511...zasopisma.html
Stary 2010-05-20, 11:33   #4078
ewamik1971
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez domino166 Pokaż wiadomość
Wklejam link artykułu ,o którym pisała ewamik
http://portalwiedzy.onet.pl/4868,511...zasopisma.html
Domino jesteś wielka (nie dosłownie )
29 03 -81
24 06-73,8
Minus 13,2
Stary 2010-05-20, 12:36   #4079
elskede
Rozeznanie

Cytat:
Elskede nie widziałam tego co napisałaś wczoraj, tylko dopiero dziś przeczytałam przed chwilą! Spełniło się! ;P miałam takie sny, że ho ho, aż byłam w szoku rano, bo rzadko mi się to zdarza. Niezła jesteś

No dobra a tak wracając do Dukana bardziej, to powiedz mi jak twoja waga po powrocie na II fazę? Ja niby teraz prowadzę coś pomieszanego między III a IV fazą :P jestem ciekawa jak Twój organizm reaguje po pobycie na III a teraz znów na II.
hehehe normalnie jakaś witch ze mnie
a jesli chodzi o diete to teraz wychodzi mi taka 2 faza z III pomieszana, waga 72kg, choc mama uparcie twierdzi, ze chudne, no nie sadze, ale okej, wkrotce zapisuje sie na silownie lub aerobik bo mi ruchu brakuje

Oj z tymi psami to masakra jest, moj (wlasciwie mojej siostry) ostatni raz wytarzal sie w zwlokach jakiegos ptaszka, a to w rybiej skorze, jak ktos zamiast do smieci to kotom wyrzuca, w kupie jeszcze mu sie nie zdarzylo, a tez przeciez bialy jest, bo pseudomaltanczyk ale nasza poprzednia suka kundelek - wiekszosci sraczek nie przepuscila teraz sie z tego smieje, ale wtedy to siara nieziemska z upapranym smierdzielem przez osiedle isc - ale przyznam, ze to byl najukochanszy pies, jednak suki nie sa takie falszywe jak psy - bynajmniej porownuje poprzednia sunie z obecnym psem - roznica kolosalna.

Ewamik, zgodze sie z tym artykulem, bo faktycznie leci sie szybko na poczatku, ale przychodzi III faza i klops, trzeba miec bardzo duzo sily, zeby oprzec sie pokusom Zreszta same zobaczycie co ja sie tu bede madrowac ale i tak wiecie, ze zycze Wam jak najlepiej

elskede jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-20, 13:46   #4080
vandros
Raczkowanie

U mnei w domu tez jest psiak, kundel. na szczescie bez takich ciagot. za to jest on koneserem ciastek i lodow, surowych ziemniakow, orzechow wloskich czeresni. truskawki i ogorki (gruntowe, malutkie slodziutkie) zrywa soebi sam z krzaczkow
Cel - 55 kg

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości