Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć:
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 6 10,53%
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 36 63,16%
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 15 26,32%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-14, 12:03   #4051
kotek6
Rozeznanie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

niby mam pracować ale sie obijam pogrłam w simsy na konsoli teraz coś poczytam imam nadzieje jakoś tu dotrzymać do wieczora i nie zasnąć :/

Chatkastronka super a jacy wy śliczni jesteście jedynie co to ten zielony taki troszeczkę smutny - może go troszeczkę byś żywszego zrobiła (o ile się da) a reszta super

sztuczka_magiczka nie martw sie mój tz powiedział ze mam zapomnieć - ale jak strzeliłam focha (udawanego) to stwierdził ze mogę zrobić ale mam nic od niego nie chcieć wiec nadal myślę bo co za frajda robić to samemu ...wizyta u fryzjerami też by się przydała :/ ja jakoś się obawiam tych kuponów z gruponu ze zapłacę np 50 zł a wyjdę gorzej niż wygadałam przed wejściem albo że okaże się że sa ukryte koszty np możliwe farbowanie tylko na rudo inne kolory juz nie są w promocji ...

ślub 07. o7. 2012
kotek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 12:04   #4052
Jamee
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Dziewczyny wróciłam z salonu i jestem załamana...
Była inna sprzedawczyni niż wczoraj, zmierzyłam suknie drugi raz. Ale jakoś tak mi ją dziwnie założyła, że wyglądałam jak wieloryb w sukni ślubnej Poza tym wczoraj panie powiedziały mi, że mam niemal rozmiar 38 i brakuje właściwie tylko kilkunastu cm w biuście, żeby było idealnie a dzisiaj ta kobieta powiedziała, że jest na mnie za mała o cały rozmiar I stwierdziła, że bez sensu kupować już teraz suknie. A zdjęć nie zrobiłam bo w końcu nie wpłaciłam tej raty i wszystkiego mi się odechciało. Nie wiem kto kłamał: wczoraj te dwie czy ta dzisiaj...

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 12:13   #4053
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Była inna sprzedawczyni niż wczoraj, zmierzyłam suknie drugi raz. Ale jakoś tak mi ją dziwnie założyła, że wyglądałam jak wieloryb w sukni ślubnej Poza tym wczoraj panie powiedziały mi, że mam niemal rozmiar 38 i brakuje właściwie tylko kilkunastu cm w biuście, żeby było idealnie a dzisiaj ta kobieta powiedziała, że jest na mnie za mała o cały rozmiar I stwierdziła, że bez sensu kupować już teraz suknie. A zdjęć nie zrobiłam bo w końcu nie wpłaciłam tej raty i wszystkiego mi się odechciało. Nie wiem kto kłamał: wczoraj te dwie czy ta dzisiaj...
Biedna a to ty sama byłaś weź kogoś ze sobą kto ci doradzi na sprzedawczynie nie ma się co patrzeć bo one zawsze zachwalają aby tylko sprzedać towar. Dlatego ja zawsze chodzę z kuzynką ona zawsze mi prawdę powie nawet jak mi się podoba to ona mi mówi wiesz co jakoś tak nie foremnie wyglądasz. jest bardzo obiektywna zabierz kogoś takiego ze sobą
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 12:16   #4054
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Biedna a to ty sama byłaś weź kogoś ze sobą kto ci doradzi na sprzedawczynie nie ma się co patrzeć bo one zawsze zachwalają aby tylko sprzedać towar. Dlatego ja zawsze chodzę z kuzynką ona zawsze mi prawdę powie nawet jak mi się podoba to ona mi mówi wiesz co jakoś tak nie foremnie wyglądasz. jest bardzo obiektywna zabierz kogoś takiego ze sobą
Wczoraj byłam z mamą. Wiem, że ona mi powie kiedy jest fatalnie. Mówiła, że było wow, że strasznie się jej w tej sukni podobam bo podkreśla mój zadziorny charakter itp. TŻ powiedział, żebym poszła tam jeszcze raz z bliską koleżanką i niech ona się wypowie.

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 12:16   #4055
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Jagodziu kochaniutka wszystkiego dobrego i zawsze TŻta grzecznego
Niech Ci się życie pięknia układa a kasiorka sama do portfela wpada!
!!!STO LAT!!!

Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 12:21   #4056
(kicia)
Zakorzenienie

Chatkośliczna stronka widzę na tym samym portalu co nasza.

Ja się TŻ nie pytałam najpierw zrobiłam pokazałam mu i dopiero potem wam. On nie miał nic przeciwko. Bo wie że jestem trochę zakrecona jeśli chodzi o takie rzeczy.

Jameepopros kogoś żeby poszedł z Tobą. Bo może ta sprzedawczyni to typ marudy na jak ja trafiłam w jednym salonie.
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 12:22   #4057
kindziulindzia
Zakorzenienie

Jagodzia

wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń i pociechy z TŻ, usmiechu na twarzy i jak najmniej problemów
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-14, 12:22   #4058
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Chatko! Prześliczna jest Wasza stronka Bardzo słodka i romantyczna Chciałabym, żebyśmy mieli też taką... Ale boję się, że nasza rodzina jest zbyt zacofana, żeby przyjąć taką atrakcję z uśmiechem i radością - prędzej mogą się z nas nabijać... Niestety, taka to już jest ta rodzinka... Ale z ciekawości powiedz, gdzie na tej głowniej stronie trzeba kliknąć żeby stworzyć swoją stronkę? Kiedyś pisałam o tym, że jestem atechniczna, więc pomóż proszę

EDIT: Ouch, już nic - TŻ nie zgadza się żebyśmy mieli taką stronkę...
Ojej, to szkoda, że się nie zgadza... Szczerze, to nie rozumiem, dlaczego. Przecież nie musicie takiej strony wszystkim wysyłać, możecie tylko tym, co wiecie, że Im się spodoba. Zresztą my to też dajemy jako takie ułatwienie dojazdu, żeby każdy sobie mógł w każdej chwili sprawdzić, gdzie to, jak dojechać, itd. Dodamy pewnie bliżej ślubu jeszcze więcej informacji typu od której można się w hotelu meldować itd., myślę, że lepiej, jak Goście będą do takich informacji mieli stały wgląd. Nie robimy tego więc tylko dla własnej przyjemności, ale przede wszystkim ze względów praktycznych.
Poza tym daje to też Gościom z naszych Rodzin jakąś tam minimalną okazję na bliższe poznanie nas (w sensie rodzina TŻta mnie, a moja Jego), poprzez nasze wspólne fotki, wpisy, trochę bardziej może będziemy znajomi i "swoi" na weselu dla tych, co będziemy ich widzieć tylko przy zapraszaniu albo dopiero na samym ślubie (wiadomo, jak to jest np. z zagranicy rodzinka czy z dalekich stron Polski, nie wiem, czy zdążymy ze wszystkimi się zapoznać, jakbyśmy chcieli). Także myślę, że ogólnie taka stronka jest naprawdę przydatna i nie chodzi tu zupełnie o jakieś pokazywanie się, jacy to jesteśmy fantastyczni

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Nie nadrobiłam, przepraszam. Niby nic wielkiego nie robię, a na nic ostatnio nie mam czasu. Zaraz do fryzjera mykam ściąć moje kłaki nie chcem ale muszem
Kurka no i u gina dzisiaj byłam, niepocieszająca wizyta, dodatkowe badania zrobię i zobaczymy co będzie dalej. Żesz kurka wodna, człowiek zdrowo żyje, zdrowo się odżywia, nie stosuje używek, alkohol bardzo bardzo okazyjnie, i co, i wyniki do dupy...

Lecę coś zrobić, bo zaraz pier dolca dostanę.
Oj, widzę, że kiepski dzionek, ja tam Cię rozumiem, też niby nie nie robię, ale czas leci jak głupi. 3mam , żeby następne badanie były już duużo lepsze

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
A ja wlasnie sie pieknie, bo za godzinke wyjscie na graduation TZa Ehh .. Koniec edukacji. Takiemu to dobrze.

ps. tesc jeszcze jest. do jutra. a ja juz nie moge. trzymajcie mnie.
Biedulo Jeszcze tylko jeden dzień i będziesz to miała za sobą i będziesz mogła powiedzieć: TAK, WYTRZYMAŁAM TO! Bądź silna!

Cytat:
Napisane przez kotek6 Pokaż wiadomość
Chatkastronka super a jacy wy śliczni jesteście jedynie co to ten zielony taki troszeczkę smutny - może go troszeczkę byś żywszego zrobiła (o ile się da) a reszta super
Hehe, dzięki Zielonego i tych kwiatków nie da się przerobić, bo to jeden z gotowych szablonów. Też bym trochę pozmieniała, ale ten szablon był najbardziej do nas pasujący (natura), no i te obrączki w trawie mnie urzekły, więc na resztę nie zwracam uwagi

Cytat:
Oj Kochana, jedyna moja rada w takim razie to przejść się jeszcze po paru salonach, nabrać trochę dystansu do sukni i mierzenia (bo teraz jest dużo emocji, które nie są dobrymi doradcami) i na samym końcu wrócić do tej sukni jeszcze raz. I przede wszytkim, co najważniejsze, powinnaś zabrać ze sobą tym razem zaufane osoby (Mamę, przyjaciółkę, siostrę, kuzynkę, może TŻta, jeśli chcesz) i niech Twoi bliscy ocenią z boku jak to wygląda. Wtedy na pewno łatwiej będzie podjąć decyzję. A póki co to nie radzę tam wracać przynajmniej przez następny tydzień, dopóki emocje nie spadną, za to właśnie pochodź po innych salonach

Dziewczyny, ale się zajarałam Właśnie z TŻtem kombinujemy na gg (ja w domu On w pracy ) naszą czołówkę filmową, ale będzie zajedwabista Już się strasznie nie mogę doczekać, kiedy to wszystko będziemy realizować, prawie tak samo, jak nie mogę doczekać się samego ślubu

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 12:29   #4059
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Ojej, to szkoda, że się nie zgadza... Szczerze, to nie rozumiem, dlaczego. Przecież nie musicie takiej strony wszystkim wysyłać, możecie tylko tym, co wiecie, że Im się spodoba. Zresztą my to też dajemy jako takie ułatwienie dojazdu, żeby każdy sobie mógł w każdej chwili sprawdzić, gdzie to, jak dojechać, itd. Dodamy pewnie bliżej ślubu jeszcze więcej informacji typu od której można się w hotelu meldować itd., myślę, że lepiej, jak Goście będą do takich informacji mieli stały wgląd. Nie robimy tego więc tylko dla własnej przyjemności, ale przede wszystkim ze względów praktycznych.
Poza tym daje to też Gościom z naszych Rodzin jakąś tam minimalną okazję na bliższe poznanie nas (w sensie rodzina TŻta mnie, a moja Jego), poprzez nasze wspólne fotki, wpisy, trochę bardziej może będziemy znajomi i "swoi" na weselu dla tych, co będziemy ich widzieć tylko przy zapraszaniu albo dopiero na samym ślubie (wiadomo, jak to jest np. z zagranicy rodzinka czy z dalekich stron Polski, nie wiem, czy zdążymy ze wszystkimi się zapoznać, jakbyśmy chcieli). Także myślę, że ogólnie taka stronka jest naprawdę przydatna i nie chodzi tu zupełnie o jakieś pokazywanie się, jacy to jesteśmy fantastyczni

Oj, widzę, że kiepski dzionek, ja tam Cię rozumiem, też niby nie nie robię, ale czas leci jak głupi. 3mam , żeby następne badanie były już duużo lepsze

Biedulo Jeszcze tylko jeden dzień i będziesz to miała za sobą i będziesz mogła powiedzieć: TAK, WYTRZYMAŁAM TO! Bądź silna!

Hehe, dzięki Zielonego i tych kwiatków nie da się przerobić, bo to jeden z gotowych szablonów. Też bym trochę pozmieniała, ale ten szablon był najbardziej do nas pasujący (natura), no i te obrączki w trawie mnie urzekły, więc na resztę nie zwracam uwagi

Oj Kochana, jedyna moja rada w takim razie to przejść się jeszcze po paru salonach, nabrać trochę dystansu do sukni i mierzenia (bo teraz jest dużo emocji, które nie są dobrymi doradcami) i na samym końcu wrócić do tej sukni jeszcze raz. I przede wszytkim, co najważniejsze, powinnaś zabrać ze sobą tym razem zaufane osoby (Mamę, przyjaciółkę, siostrę, kuzynkę, może TŻta, jeśli chcesz) i niech Twoi bliscy ocenią z boku jak to wygląda. Wtedy na pewno łatwiej będzie podjąć decyzję. A póki co to nie radzę tam wracać przynajmniej przez następny tydzień, dopóki emocje nie spadną, za to właśnie pochodź po innych salonach

Dziewczyny, ale się zajarałam Właśnie z TŻtem kombinujemy na gg (ja w domu On w pracy ) naszą czołówkę filmową, ale będzie zajedwabista Już się strasznie nie mogę doczekać, kiedy to wszystko będziemy realizować, prawie tak samo, jak nie mogę doczekać się samego ślubu
my obmyślamy gdzie by tu sobie sesję plenerową zrobic... i stwierdziliśmy że na koniec sesji pojedziemy nad świeżo odremontowany zalew i tam do wody wejdziemy

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 12:44   #4060
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotek6 Pokaż wiadomość
wizyta u fryzjerami też by się przydała :/ ja jakoś się obawiam tych kuponów z gruponu ze zapłacę np 50 zł a wyjdę gorzej niż wygadałam przed wejściem albo że okaże się że sa ukryte koszty np możliwe farbowanie tylko na rudo inne kolory juz nie są w promocji ...
Też bym nie poszła na wizytę do fryzjera z groupona Chyba,że byłby do kupon do którejś z moich fryzjerek. W ciemno? Nigdy! Ale ja to w ogóle mam fioła na punkcie moich włosów

Cytat:
Przestań o tym myśleć, nabierz dystansu A za jakiś czas wróć do tego tematu.

Co do stron www to mi się nie podobają, tż myślę że wyraziłby się o nich ostrzej Już lepiej zadzwonić do Młodych i zapytać o coś niż szukać na stronie. Nie wierzę też,że gościom będzie się chciało zapoznawać z miłosnymi historiami pary. Ale może to tylko ja jestem taka mało publiczna :P

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
my obmyślamy gdzie by tu sobie sesję plenerową zrobic... i stwierdziliśmy że na koniec sesji pojedziemy nad świeżo odremontowany zalew i tam do wody wejdziemy
Też chcę zdjęcia na piasku i w wodzie
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 12:48   #4061
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Też bym nie poszła na wizytę do fryzjera z groupona Chyba,że byłby do kupon do którejś z moich fryzjerek. W ciemno? Nigdy! Ale ja to w ogóle mam fioła na punkcie moich włosów

Przestań o tym myśleć, nabierz dystansu A za jakiś czas wróć do tego tematu.

Co do stron www to mi się nie podobają, tż myślę że wyraziłby się o nich ostrzej Już lepiej zadzwonić do Młodych i zapytać o coś niż szukać na stronie. Nie wierzę też,że gościom będzie się chciało zapoznawać z miłosnymi historiami pary. Ale może to tylko ja jestem taka mało publiczna :P

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Też chcę zdjęcia na piasku i w wodzie
no a cudnie tam zrobili plażę nad zalewem zrobili wokół ścieżki z ławkami no super, chcemy też porobic zdjęcia w takich starych budynkach i na znanej u nas skale milości

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-14, 12:57   #4062
karolinka85
Rozeznanie

Jagodzia, Wszystkiego Naj Naj Naj
[*] 17.07.2013r. 9t4d
25.08.2012 r.
Nasz ślub
07.10.2011 r.
zdany egzamin na prawko
karolinka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 13:05   #4063
kotek6
Rozeznanie

coś dziś od was się nie umiem oderwać .....

co do sesji to napaliłam się na to miejsce ale ostatnio jest w remoncie i po nim będzie http://kkfotografia.nazwa.pl/blog/?m=201011 (pałac w krowiarkach zdjęcia mojego fotografa ) zupełnie inaczej bo robiony jest z tego luksusowy hotel dla milionerów (podobały mi się te stare ściany )...a wiec moja miejscówka odpada :/ teraz myślę o sesji właśnie nad wodą plaża piasek

Jameespokojnie.... weź jakaś koleżankę i przejdź się jeszcze raz ubierz suknie i niech ogląda cię z każdej strony - jeśli tobie suknia się podobała to najważniejsze a zrzędy z salonów nie słuchaj, weź pod uwagę to co powie zaufana osoba i tylko tym się kieruj i nie becz ....jeśli okaże się ze ta jest coś nie teges na pewno znajdziesz inną która cię też zachwyci ......... ja swoje jak pomierzyłam to popatrzyłam tylko na to co mówi tż

ślub 07. o7. 2012
kotek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 13:06   #4064
Chatka
Wtajemniczenie

karolinka85, zajrzyj tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=527279
I wszystkie PMki, które mogą dojechać do Lublina 9go lipca też niech zajrzą, a nuż któraś się jeszcze skusi na spotkanie z nami

Zdjęcia w wodzie...
Zobaczymy jeszcze, jak to będzie, ogólnie bardzo mi się podobają Na pewno na plaży jeziorka i na molu zrobimy, a czy będziemy wskakiwać, to będzie zależało od wielu czynników na chyba najbardziej od naszych spontanicznych zachcianek w tym kierunku

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 13:09   #4065
(kicia)
Zakorzenienie

mi się zdjęcia w wodzie podobają ale eliminuje to ostatni punkt pleneru... Bo chcę mieć zachód słońca nad jeziorem a potem jeszcze starówkę w Lublinie nocą więc w mokrej sukni przecież nie pojadę Wiec tylko będą zdjęcia na molo

Stary 2011-06-14, 13:14   #4066
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
karolinka85, zajrzyj tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=527279
I wszystkie PMki, które mogą dojechać do Lublina 9go lipca też niech zajrzą, a nuż któraś się jeszcze skusi na spotkanie z nami

Zdjęcia w wodzie...
Zobaczymy jeszcze, jak to będzie, ogólnie bardzo mi się podobają Na pewno na plaży jeziorka i na molu zrobimy, a czy będziemy wskakiwać, to będzie zależało od wielu czynników na chyba najbardziej od naszych spontanicznych zachcianek w tym kierunku
ja też chciałam zdjęcia w wodzie, ale dowiedziałam się, że po takiej :"zabawie" suknia jest niedoodratowania ...a ja jednak nie chciałabym jej tak specjalnie zniszczyć ... i jesli zdjęcia w wodzie to kupię jakiś strój co nie żal będzie go zniszczyć ( jakas biała sukienka, tŻ biała koszula ..) a nie nasze stroje ślubne ...

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 13:26   #4067
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj byłam z mamą. Wiem, że ona mi powie kiedy jest fatalnie. Mówiła, że było wow, że strasznie się jej w tej sukni podobam bo podkreśla mój zadziorny charakter itp. TŻ powiedział, żebym poszła tam jeszcze raz z bliską koleżanką i niech ona się wypowie.
to ja radzę jak chatka pochodzić po innych salonach po przymierzać inne kiecki jak dalej będziesz napalona na tamtą to idź większą grupą mam koleżanki siostry kuzynki kto ci się pod rękę nawinie i wtedy będziesz miała kilka opinii może to ci pomorze
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 13:32   #4068
(kicia)
Zakorzenienie

jamee i jeszcze może odczekaj jakiś czas i pójdź jeszcze raz obejrzeć tą suknię. ja jak pierwszym razem założyłam moją suknię było wow i w ogóle ale jakieś 3 dni później emocje opadły i już tak mniej miałam ochoty ją kupować. A jak poszłam miesiąc później było meeega wowo TYLKO NIE IDZ SAMA!!

Stary 2011-06-14, 14:03   #4069
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Tą Ruth też obczaiłam i PMka z tego roku z maja 2011 brała ślub i miała ta suknię, super wyglądała, już się dowiadywałam za ile kupowała
Taaak? A za ile ją kupiła ?

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
A ja wlasnie sie pieknie, bo za godzinke wyjscie na graduation TZa Ehh .. Koniec edukacji. Takiemu to dobrze.

ps. tesc jeszcze jest. do jutra. a ja juz nie moge. trzymajcie mnie.
Wytrzymasz jeszcze trochę

Cytat:
Ojej to przykre... Wygląda na to, że kobieta zupełnie NIE MA TAKTU Hmm... Zależy jeszcze czy była miła czy ukąśliwa, bo tekst: "ta suknia jest na panią za mała o cały rozmiar" inaczej brzmi jeśli jest stwierdzeniem faktu a inaczej jeśli wychodzi z tego przykra uwaga, że masz za dużo ciałka... Domyślam się, że musiało Ci się zrobić nieprzyjemnie... A to, czy kupować suknię już teraz czy nie wiesz TY i wystarczy! Co za absurd kazać komuś czekać :/ No, chyba że delikatnie zasugerowała, że radzi jeszcze poczekać (bo np. z doświadczenia wie, że wiele panien zmienia wybór itp.) ale z tego co widzę to chyba nie za bardzo chciała być miła...
Wiesz, one tak naprawdę nie powinny ani słodzić ani obrażać, ale rozumiem że możesz czuć się wstrząśnięta takim traktowaniem Przemyśl sprawę na spokojnie, też sądzę że dobrym pomysłem jest ponowna wycieczka do tego salonu za jakiś czas (po przymiarce innych sukni) i koniecznie w czyimś towarzystwie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
No widzisz Moooniuuu, tylko że ja nie mam tzw. "moich fryzjerek" a nawet jak przez jakiś czas strzygłam się w jakimś salonie to i tak byłam zawsze niezadowolona Nie lubię swoich włosów, beznadziejnie sie układają i tak naprawdę strzyżenie ma sprawić by były równo podcięte (lekkie pazurki, z tyłu na półokrągło - włosy mam jakoś do łopatek) i zdrowe Jak pytam wśród znajomych kogo z fryzjerów polecają to też się okazuje, że nie mają jakichś swoich szczególnych typów Także wiesz - mnie jest właściwie obojętne gdzie pójdę, bo efekt - mam wrażenie - zawsze jest ten sam Także określenie "w ciemno? nigdy!" w moim przypadku się nie sprawdza (choć wiadomo, że do jakiegoś komunistycznego salonu fryzjerskiego nie wejdę ;p)
No a jeśli chodzi o ten groupon to ewentualnie możnaby się stresować, że to co zapłaciłam nie jest całkowitym kosztem zabiegu a jedynie zniżką na zakupienie danej usługi, np. groupon za 10zł wart 50zł, ale tak naprawdę żeby się obciąć trzeba wydać 100zł - wtedy wychodzi na to, że mam zniżkę 40zł a ogółem wydam 60zł Tutaj te 39zł to całkowity koszt strzyżenia (+ modelowanie i maska) więc nic się nie boję, upewniłam się przez telefon i heja 39zł to nie jest wygórowana kwota, szczególnie że zamiast odświeżać końcówki co 2 miesiące ja zwlekałam aż 6 miesięcy (i chodziłam jak wypłosz ) - także właściwie sporo zaoszczędziłam
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-14, 14:04   #4070
tenebrosa
Wtajemniczenie

Jagodziu, przyjmij i ode mnie najszczersze życzenia urodzinowe: wszystkiego, co najlepsze! Dużo uśmiechu i pozytywnych myśli na co dzień oraz nieustannego szczęścia u bok TŻta!

Chatko
, fajna jest Wasza stronka, wydaje mi się, że póki co, jest tam wszystko, co na tą chwilę może być Chyba, że rozwiniecie jeszcze jakąś historię Waszego poznania, napiszecie kilka słów o sobie, czym się zajmujecie itp.? Oczywiście nie wiem na ile chcecie zdradzać takie szczegóły w necie... Dla mnie stronka również ma służyć temu, żeby goście wiedzieli coś więcej o Parze Młodej niż tylko jak mają na imię... Ja w każdym razie chętnie bym się czegoś takiego dowiedziała, gdy jestem zaproszona jako gość na przykład do rodziny mojego TŻ, której kompletnie nie znam. Wydaje mi się to bardzo sympatyczne, od razu te osoby wydają się bliższe. Mój TŻ wstępnie zgodził się na taką stronkę, ale my pewnie zrobimy ją dopiero na początku przyszłego roku
Stary 2011-06-14, 14:12   #4071
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:

Polecam tę stronkę, już kilka Dziewczyn tu swego czasu wklejało swoje właśnie tutaj zrobione: http://slub-wesele.com/ Na tej stronie masz taki niezbędnik i tworzysz stronę, która w efekcie wychodzi np. TAK: http://lobochatka.pobieramysie.pl -> o, przy okazji możecie powiedzieć, co myślicie, co jeszcze ewentualnie moglibyśmy poprawić, mamy na to jeszcze półtora miesiąca Spędziłam nad nią jeden z dłuższych wieczorów kiedy nie mogłam spać i w sumie nawet mi się podoba, ale nie wiem, czy jeszcze czegoś nie dodać albo zmienić
My też mamy stronkę tutaj robioną i nawet na tym samym zielonym podkładzie
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 14:29   #4072
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Ojeeej Widzę, że całkiem sporo dziewcząt zrobiło ślubną stronkę Jeśli możecie i oczywiście nie macie nic przeciwko to proszę, podzielcie się nimi tak jak Chatka - bardzo chętnie takowe obejrzę
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 14:31   #4073
martuha24
Rozeznanie

Chatka a można tą strone później usunąc?? Macie bardzo ładną tą stronkę i my też chcielibyśmy mieć

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-14, 14:32   #4074
(kicia)
Zakorzenienie

http://aim2012.pobieramysie.pl/index.php

nasza stronka tylko dawno nic na niej nie robiłam tylko trochę inspiracje pozmieniałam

Stary 2011-06-14, 14:33   #4075
nena1984
Zakorzenienie

jagodzia sto lat kochana!!!
a tu małe słodkości jagodowe dla Ciebie:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ice-cream-with-blueberries-thumb18622001.jpg (29,3 KB, 5 załadowań)

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 14:46   #4076
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
http://aim2012.pobieramysie.pl/index.php

nasza stronka tylko dawno nic na niej nie robiłam tylko trochę inspiracje pozmieniałam
Kiciu, czy jedno ze zdjęć na Waszej stronie ślubnej jest zrobione na Solinie?? Tak mi sie wydaje, ze miejsce znajome
Stary 2011-06-14, 14:47   #4077
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Kiciu, czy jedno ze zdjęć na Waszej stronie ślubnej jest zrobione na Solinie?? Tak mi sie wydaje, ze miejsce znajome
tak dokładnie na tamie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-14, 14:59   #4078
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
tak dokładnie na tamie
No to byłaś jakieś 50 km ode mnie Uwielbiam to miejsce i co roku latem tam lądujemy przy każdej okazji
Stary 2011-06-14, 15:04   #4079
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
No to byłaś jakieś 50 km ode mnie Uwielbiam to miejsce i co roku latem tam lądujemy przy każdej okazji
my musimy tam pojechać jeszcze raz bo w sumie to było 2 lata temu i to tylko taki spontaniczny wypad więc tak w sumie pojechaliśmy przeszliśmy po tamie na drugą stronę trochę posiedzieliśmy nad wodą i do domu

Stary 2011-06-14, 15:07   #4080
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
my musimy tam pojechać jeszcze raz bo w sumie to było 2 lata temu i to tylko taki spontaniczny wypad więc tak w sumie pojechaliśmy przeszliśmy po tamie na drugą stronę trochę posiedzieliśmy nad wodą i do domu
No koniecznie musicie!! I polecam rowerki wodne Aż się rozmarzyłam
To może kiedyś uda nam się tam spotkać

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości