|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
o mamuniuCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wiem że juz to nie raz pisałam ale JAK JA KOCHAM KRAKÓÓÓÓW!! Fajny ten Twój histeryk Cytat:
onaella gratuluję Wam pierwszego ząbka ![]() bokeh też tak pomyślałam że może Hanie źle zważyli. Wątpię że waży mniej od Darii. Daria niestety tu chyba jest najdrobniejsza. evel Nancy,Debrah, super że się spotkacie ania,trzymaj się kochana ![]() Nawijko, super że mocz ok Nie czytaj w necie głupot bo tyko się zamartwiać będziesz. Ja już tak nie robię. Hope,
|
|
#4052 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak sobie przypomnę to mi się płakać chce. Chłopczyk 8 tygodniowy, który z Misiem w jednej sali leżał by w ciągu 2 tygodni 22 razy kłuty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mnie by chyba szlag trafił jakby mi drzewa chcięli wyciąć.Teściowie dziś po 3 tygodniach zadzwonili do męża jakby nidy nic i się go pytali czy się obraził Pojechał tam po jakieś jarzyny z ogródka, ciekawe jakie njusy przywiezie
|
|||
|
|
|
#4053 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale masz pięknie w mieszkaniu I jaka kota chuda, nie to co nasz grubasss.Cytat:
Ząbka. Dobrze, że już po wszystkim Cytat:
Jaki histeryk ja się pytam? ![]() Nie wkręcaj sobie, poczekaj na lekarza, nic nie czytaj Bo wiesz, że z neta zawsze wyniknie, że raka się maIllusion-wyobrażam sobie jak Ci źle, że Igi tak się spłakał A ja głupia Cię namawiałam na to wesele![]() Co do opieki nad dzieckiem na weselu-trudny orzech do zgryzienia, bo wszyscy najważniejsi muszą być przecież z Wami.... Dobrze jak dzieci ładnie śpią całą noc-wtedy to praktycznie nie ma problemu. Chociaż ja i tak bym cały czas latała sprawdzać kogoś ![]() Lady-Uhhh przeprowadzka. Ale pomyśl, że już nie długo Wy w 3 w nowym, pięknym mieszkanku ![]() Silver Ojej, biedna Daria i Ty, że musisz patrzeć jak Mała się męczy Oby szybko się unormowało!!Dziewczyny co do tych forumowych spięć, żeby nie było, że się wtrącam ALE jednak to nasze wspólne forum i trzeba dbać o dobrą atmosferę: Nie spinajmy się tak. Black muszę przyznać, że za szybko się bulwersujesz, łapiesz za słówka i niewiele Ci trzeba żeby się rozkręcić. Może masz taki charakter Często mówisz, że ktoś się na Ciebie uwziął a ja tego nie widzę Co do rzeczy, które mi jeszcze przeszkadzają u nas: Jak ktoś pisze, że nikt nie zauważył jego nieobecności i nie wszyscy skomentowali jego post-to nie jest moim zdaniem powód do smutku, czy obrażania się a niejedna tak pisze. Nie trzeba chyba tak poważnie brać wszystkiego, to ma być przecież głównie przyjemność a nie jakieś kłótnie i roszczenia wobec siebie. No ale może się mylę. Przepraszam, że piszę tylko raz dziennie Cały czas Was czytam ale odpisuję przez cały dzień i wysłać nie mogę
|
|||
|
|
|
#4054 |
|
Rozeznanie
|
Ja pierdzielę, tak ciągle odświeżam i się zastanawiam, czy w ogóle na dobre forum weszłam.
|
|
|
|
#4055 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro mi.Jako on histeryk CudnyCytat:
Ucałuj od cioci. Oby w nocy już dobrze było.Cytat:
|
|||
|
|
|
#4056 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ważne że wogóle piszesz ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Dziękujemy za buziaczki dla Darii ![]() Mam nadzieję że nocka będzie lepsza
|
|
#4057 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o matko! współczuje pakowania się.......dasz rade ! gdyby nie hania normalnie bym CI pomogła.... Cytat:
![]() buziaki dla Darusi ;*Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4058 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehhhP R Z E S Ł O D K I !! A Ty śliczna ![]() ![]() Cytat:
za wagę
|
|
#4059 |
|
Rozeznanie
|
Meduzza i Bokeh, widzę, że nie tylko mnie to "upominanie się się" trochę wkurza.
|
|
|
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Silver tak mi szkoda tej Twojej Darii
Mam nadzieję że po czopku będzie lepiej.Nawijko jak super że wyniki ok! ![]() Oanella gratuluje pierwszego ząbka ![]() Lady jaki histeryk? Dziecko się grzecznie bawi ![]() Moja Blanka tęskni za tata Od dwóch dni daje mi taki koncert w dzień że Wiem,że za nim tęskni bo zawsze jak wyjeżdża na te swoje szkolenia to dziecko mi się w diabła zmienia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lady,
|
|
#4062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fewciu, Twoja Blanka jeszcze w taki upał w tych szeleckach? ![]() zapomniałam zdjęcia wam pokazać SAMA siadła w bujaku....
|
|
#4063 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
Chociaż przyznaje bez bicia że częściej jej teraz zdejmuje. Zwyczajnie serce mi pęka jak Ona płacze...Dzielna Hania! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4064 |
|
Rozeznanie
|
Bokeh,
. Uwielbiam takie minki.![]() ![]() A pewnie jak się pójdziemy kąpać, to nagle się ruch zrobi.
Edytowane przez Wisienka_0809 Czas edycji: 2013-06-20 o 19:37 |
|
|
|
#4065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się. Moich postów też często nie zauważacie no ale co z tego. Nie upominam się tylko piszę dalej I tak powinno być Ja często z braku czasu nadrabiam na "szybciocha" i nie daję rady wszystkiego czytać. Ale najważniejsze chyba że jestem z Wami ![]() No ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------
|
|
#4066 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
Nie widze Bokehowej siedzacej Hani (pieronska aplikacja....) Ale i tak gratulacje !!!!!!
Bokeh, Silver, kochane jestescie!!! Dziekuje az mi sil normalnie przybyloKurde, mam taka ochote na winko, to wiecie co zrobilam? 4kostki lodu wrzucilam do mojego ulubionego kieliszka do wina czerwonego i zalalam....sokiem jablkowo aroniowo wisniowym kolor jak wino, tylko cos smak nie ten.....Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4068 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Przeczytałam właśnie że w niedzielę jest tzw. "super pełnia" księżyca. Warto zobaczyć,księżyc będzie bardzo blisko ziemi i będzie ogromny! ![]() Co się dzieje z Blogerką? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4070 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
|
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha padlam
![]() Uwaga uwaga, moje mt prawdopodobnie bedzie gotowe na 3-4 lipca Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blogerka ostatnio napisała że dopiero nas poczyta w czwartek (dziś) albo piątek
|
|
#4073 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze dla Hope podjęłam wyzwanie, nie wiem czy mi się udało.
I bonus dla wszystkich skupienie w chwytaniu stopy
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4075 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a mieliście robione usg jamy brzusznej? meduzzka co do odnoszenia to zgadzam się aaaa i wszystkie fotki prześliczne
|
|||
|
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
hej. melduje ze zyje ale ledwo. dzis mielismy baaardzo zabiegany dzien. czytam czytam ale nie dam rady odpisywac, przepraszam. pamietam ze ktoras z Was chciala link do puzli piankowych
http://allegro.pl/show_item.php?item=3165007568 mma nadzieje ze jutro bede bardzoej dostepna. buziaki dla Was i Maluszkow!!!! |
|
|
|
#4077 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Piękny
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A to lipa straszna z tymi zamówieniami ![]() Ja też się z Wami dziewczyny zgadzam, przecież nikt nie ma przymusu odpowiadać na każdy post, może nic nie mamy do dodania , albo najzwyczajniej w świecie przeoczyłyśmy daną wypowiedz. Przecie forum jest dla relaksu, także luzik ![]() Cytat:
Cytat:
![]() [QUOTE=LadyWhisper;4141459 0]Hahaha padlam ![]() Uwaga uwaga, moje mt prawdopodobnie bedzie gotowe na 3-4 lipca Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE Super Cytat:
skupienie pierwsza klasa ![]() Ciekawe jak Igorek Illusion po szczepieniu
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
nóż się w kieszeni otwiera...
http://www.fakt.pl/Oddala-pedofilowi...,216624,1.html |
|
|
|
#4079 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To ja, dziękuję bardzo Kochana
|
|
#4080 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=insolito;41414921]Piękny
Buziaki dla Dari A to lipa straszna z tymi zamówieniami ![]() Ja też się z Wami dziewczyny zgadzam, przecież nikt nie ma przymusu odpowiadać na każdy post, może nic nie mamy do dodania , albo najzwyczajniej w świecie przeoczyłyśmy daną wypowiedz. Przecie forum jest dla relaksu, także luzik ![]() Dobrze, że Tż już jutro wraca, buziaki dla Blaneczki Ale spryciula z niej, brawo ![]() Cytat:
Już się nie mogę doczekać aż będzie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.

o mamuniu

nawet nie wiem kiedy wyszedł 
no.. i zaglądnęłam do Stefanka, a ten sztywny