Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V. - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-20, 17:50   #4051
s i l v e r
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Współczuję
My na 3 szczepieniu też szok przeżyliśmy bo tak się darła. I po jakiejś godzince daliśmy pedicetamol.
A u Was jeszcze teraz gorąc dochodzi to już w ogóle
No właśnie, dodatkowo ten upał ją też męczy

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
oooo a takiego śliniaka wszędzie szukam

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość

przypomniało mi się, jak moja mama miała pod opieką 3-letnią wnuczkę i mała bawiła się monetami. Po chwili jej się znudziło, więc mama zabrała pieniążki. Ale widzi,że jednej monety brak. Pyta małej, gdzie pieniążek?? a Oliwka z beztroską miną: "zjadłam".... Mama prawie zawał na miejscu. Na szczescie jak mała wstawała od stołu to pieniążek wypadł jej zza bluzki.
o mamuniu

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Pietraszko pospal 2godz teraz, ja z nim. Wiecie,wydaje mi sie, ze zmienia sobie powoli rytm przez te upaly - w dzien wiecej spania, w nocy wiecej aktywnosci, bo chlodniej. Ehhh nie wiem, pozwalac mu? Zebym tylko jakiegos wampira nie wychowala co sie slonca bedzie bal

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Przywiązaliśmy do wentylatora wstążki i jak chodzi to dzieci ma zaciesz

muszę też tak zrobić

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
Ale u nas CZIKA dzisiaj!!! Masakra, zamknęłam się w domu, nie ma czym oddychać, chyba zaraz pójdę posiedzieć do piwnicy, a o spacerze to nawet nie myślę, chyba że koło północy

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Po pierwsze spotkania, a po 2 Krakowa
Wiem że juz to nie raz pisałam ale JAK JA KOCHAM KRAKÓÓÓÓW!!

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
Ty uważaj, bo Hankę z "M jak miłość" kartony zabiły

Cytat:
Moj kochany histeryk

Fajny ten Twój histeryk

Cytat:
Napisane przez Wisienka_0809 Pokaż wiadomość
Co do "wyrażania swojego zdania" - niby każdy wie, że można i się powinno, ale nieraz jest tak, że jedna coś napisze, a inne nie odpowiedzą normalnie, tylko od razu z jakimiś pretensjami, aluzjami, fochami. Więc nie przesadzajmy ani w jedną, ani w drugą stronę...
Tyle ode mnie.
Dobrze napisane

onaella gratuluję Wam pierwszego ząbka

bokeh też tak pomyślałam że może Hanie źle zważyli. Wątpię że waży mniej od Darii.
Daria niestety tu chyba jest najdrobniejsza.

evel super że Karince spodobało się przedszkole

Nancy,Debrah, super że się spotkacie

ania,trzymaj się kochana

Nawijko, super że mocz ok
Nie czytaj w necie głupot bo tyko się zamartwiać będziesz. Ja już tak nie robię.

Hope,
Stary 2013-06-20, 17:51   #4052
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Współczuje histerii i wspomnień z wenflonem Słodko sobie spiocha

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
cześć

kurcze, nic mi nie cytuje

u nas w szpitalu ani razu nie pobierali krwi z główki, wenflon Wiktorek miał albo w rączce, albo w stópce (tylko tutaj nie mogli się wkłuć). Ale może to ze względu na dużą ilość włosków

aaaaa no i mamy pierwszy ząbek nawet nie wiem kiedy wyszedł
Brawa za ząbek! Misiu miał zakładany wenflon do podawania antybiotyku, z tego wenflonu było jedno pobranie na badania, a drugie z główki Jak sobie przypomnę to mi się płakać chce. Chłopczyk 8 tygodniowy, który z Misiem w jednej sali leżał by w ciągu 2 tygodni 22 razy kłuty

Cytat:
Napisane przez karusia_2007 Pokaż wiadomość
dziewczyny jak zrobić okład z sody, bo lekarka kazała zapobiegawczo robić w taki upał. Na szczepieniu było ok, mały ani nie pisnął. Waży 8300.
Ładna waga

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Kurde dziewczyny, nie nadążam ostatnio. Gdybym chciała cytować to miałybyście dodatkowo pięć stron do nadrobienia

Laurka bardzo mi przykro z powodu teściów żal mi Twojego męża, bo jemu chyba najtrudniej to zaakceptować

My mamy łyżeczki z Ikei i dziś po raz pierwszy dałam Ewci wodę, wypiła trzy łyżeczki, bardzo łapczywie, czwartą wypluła Upał nieziemski. W ogóle dziewczyny przeryczałam dziś całe rano. Budują mi centralnie przed balkonem nowy blok, jakaś i wytną te drzewka biedne co jeszcze zostały ;( A moja Ewcia je tak lubi jak na balkonie jesteśmy to ciągle do nich gada, ja jestem załamana, tak strasznie mi szkoda tych drzew ;( zaleją nas betonem z każdej strony Do dupy z taką robotą Już nie wspomnę o tym, że larmo będzie non stop i syf, a lato idzie
Współczuję tego placu budowy Mnie by chyba szlag trafił jakby mi drzewa chcięli wyciąć.

Teściowie dziś po 3 tygodniach zadzwonili do męża jakby nidy nic i się go pytali czy się obraził Pojechał tam po jakieś jarzyny z ogródka, ciekawe jakie njusy przywiezie
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 17:56   #4053
meduzza
Zadomowienie

Wyrobiłam się z nadrabianiem zanim Niunias wrócił!
Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Michał co rano histerie ze zmęczenia urządza. Czasem już sił nie mam. Sam nie umie zasnąć, a jeść nie chce więc krzyczy na maksa ze zmęczenia. Jak uśnie to już inne dziecko. Tak dzisiaj spał
Ale masz pięknie w mieszkaniu I jaka kota chuda, nie to co nasz grubasss.
Cytat:
cześć

kurcze, nic mi nie cytuje

u nas w szpitalu ani razu nie pobierali krwi z główki, wenflon Wiktorek miał albo w rączce, albo w stópce (tylko tutaj nie mogli się wkłuć). Ale może to ze względu na dużą ilość włosków

aaaaa no i mamy pierwszy ząbek nawet nie wiem kiedy wyszedł
Ząbka. Dobrze, że już po wszystkim
Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Wróciłam od fryzjera, na burzę się zanosi no.. i zaglądnęłam do Stefanka, a ten sztywny biedny
:kwiatek: Chory był, czy upał go wykończył?
Cytat:
Moj kochany histeryk

Jaki histeryk ja się pytam?
Cytat:
Odebralam wyniki Kuby.
Mocz ok matka dobrze zlapala
Nie wkręcaj sobie, poczekaj na lekarza, nic nie czytaj Bo wiesz, że z neta zawsze wyniknie, że raka się ma

Illusion-wyobrażam sobie jak Ci źle, że Igi tak się spłakał A ja głupia Cię namawiałam na to wesele

Co do opieki nad dzieckiem na weselu-trudny orzech do zgryzienia, bo wszyscy najważniejsi muszą być przecież z Wami.... Dobrze jak dzieci ładnie śpią całą noc-wtedy to praktycznie nie ma problemu. Chociaż ja i tak bym cały czas latała sprawdzać kogoś

Lady-Uhhh przeprowadzka. Ale pomyśl, że już nie długo Wy w 3 w nowym, pięknym mieszkanku
Silver Ojej, biedna Daria i Ty, że musisz patrzeć jak Mała się męczy Oby szybko się unormowało!!

Dziewczyny co do tych forumowych spięć, żeby nie było, że się wtrącam ALE jednak to nasze wspólne forum i trzeba dbać o dobrą atmosferę: Nie spinajmy się tak. Black muszę przyznać, że za szybko się bulwersujesz, łapiesz za słówka i niewiele Ci trzeba żeby się rozkręcić. Może masz taki charakter Często mówisz, że ktoś się na Ciebie uwziął a ja tego nie widzę
Co do rzeczy, które mi jeszcze przeszkadzają u nas:
Jak ktoś pisze, że nikt nie zauważył jego nieobecności i nie wszyscy skomentowali jego post-to nie jest moim zdaniem powód do smutku, czy obrażania się a niejedna tak pisze. Nie trzeba chyba tak poważnie brać wszystkiego, to ma być przecież głównie przyjemność a nie jakieś kłótnie i roszczenia wobec siebie. No ale może się mylę.

Przepraszam, że piszę tylko raz dziennie Cały czas Was czytam ale odpisuję przez cały dzień i wysłać nie mogę
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 18:16   #4054
Wisienka_0809
Rozeznanie

Ja pierdzielę, tak ciągle odświeżam i się zastanawiam, czy w ogóle na dobre forum weszłam.
Wisienka_0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 18:19   #4055
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Wróciłam od fryzjera, na burzę się zanosi no.. i zaglądnęłam do Stefanka, a ten sztywny biedny
Oj bidulek Przykro mi.

Cytat:
Moj kochany histeryk

Jako on histeryk Cudny

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Zanim na szybko nadrobię to tylko napiszę że Daria źle się czuje Dałam jej znów czopka. Bidulka cały dzień mi płacze ale jak?!? Histerycznie... To napewno po tym wczorajszym szczepieniu... bo nigdy tak się nie zachowuje bidulka moja mała.
Bidulinka maleńka Ucałuj od cioci. Oby w nocy już dobrze było.

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość

Ale mi się miło zrobiło, dziękuję Kota to zawsze taki chudy szczypior był
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 18:23   #4056
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszam, że piszę tylko raz dziennie Cały czas Was czytam ale odpisuję przez cały dzień i wysłać nie mogę
No co Ty Ważne że wogóle piszesz

Cytat:
Ja pierdzielę, tak ciągle odświeżam i się zastanawiam, czy w ogóle na dobre forum weszłam.
chyba wszystkie słabe od upału

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Dziękujemy za buziaczki dla Darii
Mam nadzieję że nocka będzie lepsza
Stary 2013-06-20, 18:25   #4057
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
No to moj dziec wlasnie pokazywal swoje ja przez 2godziny :P padnieta jestem! Ale histerejszyn opanowejszyn - w koncu stwierdzilam ze biednemu chyba mega goraco jest - nalalam cala wanne wody wlozylam do foczki, ja tez sie zapakowalam(przy okazji sie wykapalam) jeeeeejjjj ale dziec mial uzywanie!!!!!! Histeria w wannie minela w sekunde, chichral sie chlapal woda na wszystkie strony, bawil sie gumowymi samochodzikami, siadal pol godziny w wannie, jak stracil zainteresowanie i zaczal trzec oczka to myk do lozka dossal sie do cyca i spi intensywnie powiem wam :P karmilam i mi sie kimnelo z nim heh

Tak poza tym - zapakowalam 3kartony prawie wszystkie talerze i kubki.... Ciuchy to chyba po prostu wrzuce prosto z szafy do workow bo inaczej sie nie wygrzebie, do jutra musze oproznic meble mowilam juz to? :P

Ezzo, masz ebooka czy zwykla ksiazke???

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Hope, Stefan to ten myszoskoczek czy cosik? Czy psiak? W kazdym razie buziak

o matko! współczuje pakowania się.......dasz rade ! gdyby nie hania normalnie bym CI pomogła....

Cytat:
Zanim na szybko nadrobię to tylko napiszę że Daria źle się czuje Dałam jej znów czopka. Bidulka cały dzień mi płacze ale jak?!? Histerycznie... To napewno po tym wczorajszym szczepieniu... bo nigdy tak się nie zachowuje bidulka moja mała.

buziaki dla Darusi ;*
Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość

Przykro mi

A fotka fryzury gzie?

Właśnie ja też tam sie nie odnajduje, bo to trzeba śledzić na bieżąco. może same sobie zorganizujemy, jak znajdzie się więcej chętnych. W sklepie george też fajne ciuszki mają

Współczuję histerii, ale grunt, że znalazłaś rozwiązanie

Powodzenia w dalszym pakowaniu
no tak tylko one tam zamawiają przez pośrednika w usa, ktory to potem wysyła do Polski, ja dziś z ciekawości dodałam jedna rzecz do koszyka około 34 a z kosztami przesyłki zrobiło się 180

Cytat:
Wyrobiłam się z nadrabianiem zanim Niunias wrócił!

Ząbka. Dobrze, że już po wszystkim
:kwiatek: Chory był, czy upał go wykończył?

Jaki histeryk ja się pytam?

Nie wkręcaj sobie, poczekaj na lekarza, nic nie czytaj Bo wiesz, że z neta zawsze wyniknie, że raka się ma

Illusion-wyobrażam sobie jak Ci źle, że Igi tak się spłakał A ja głupia Cię namawiałam na to wesele

Co do opieki nad dzieckiem na weselu-trudny orzech do zgryzienia, bo wszyscy najważniejsi muszą być przecież z Wami.... Dobrze jak dzieci ładnie śpią całą noc-wtedy to praktycznie nie ma problemu. Chociaż ja i tak bym cały czas latała sprawdzać kogoś

Lady-Uhhh przeprowadzka. Ale pomyśl, że już nie długo Wy w 3 w nowym, pięknym mieszkanku
Silver Ojej, biedna Daria i Ty, że musisz patrzeć jak Mała się męczy Oby szybko się unormowało!!

Dziewczyny co do tych forumowych spięć, żeby nie było, że się wtrącam ALE jednak to nasze wspólne forum i trzeba dbać o dobrą atmosferę: Nie spinajmy się tak. Black muszę przyznać, że za szybko się bulwersujesz, łapiesz za słówka i niewiele Ci trzeba żeby się rozkręcić. Może masz taki charakter Często mówisz, że ktoś się na Ciebie uwziął a ja tego nie widzę
Jak ktoś pisze, że nikt nie zauważył jego nieobecności i nie wszyscy skomentowali jego post-to nie jest moim zdaniem powód do smutku, czy obrażania się a niejedna tak pisze. Nie trzeba chyba tak poważnie brać wszystkiego, to ma być przecież głównie przyjemność a nie jakieś kłótnie i roszczenia wobec siebie. No ale może się mylę.

przyznaje rację meduzzie do moich postów też czasem się ktoś nie odniesie no ale dziewczyny dajcie żyć przecież nie ma przymusu odnoszenia się do każdego posta komentowania itp, jak czasem jestem pominięta, trudno rozumiem ja te często pomijam coś z braku czasu lub nie zauważę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-20, 18:28   #4058
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość

Zdaje sobie z teo sprawe, ale Daria czuje Twoj niepokoj. Nie pomagasz jej tym. Tu nie o nas chodzi...

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

silver to wyobraz sobie, co by bylo, gdybys nie zaszczepila, a nie daj boze zachorowalaby w przyszlosci. Spokojnie; przeciez robisz dla Darii, co tylko mozesz.
Oczywiście, ja to rozumiem i wiem że TRZEBA zaszczepić. Ale pierwszy raz tak bardzo się męczy a ja nie wiem jak jej pomóc ehhh

Cytat:
dodałam zdjęcia do klubu Wiktorek plus bonusowo ja
P R Z E S Ł O D K I !!
A Ty śliczna

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Laski. Ide sie uczyć.

Cytat:
Napisane przez karusia_2007 Pokaż wiadomość
dziewczyny jak zrobić okład z sody, bo lekarka kazała zapobiegawczo robić w taki upał. Na szczepieniu było ok, mały ani nie pisnął. Waży 8300.
za wagę
Stary 2013-06-20, 18:28   #4059
Wisienka_0809
Rozeznanie

Meduzza i Bokeh, widzę, że nie tylko mnie to "upominanie się się" trochę wkurza.
Stary 2013-06-20, 18:29   #4060
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Silver tak mi szkoda tej Twojej Darii Mam nadzieję że po czopku będzie lepiej.

Nawijko jak super że wyniki ok! Nie czytaj bzdur w internecie-tylko nasze forum pisze prawdę

Oanella gratuluje pierwszego ząbka

Lady jaki histeryk? Dziecko się grzecznie bawi

Moja Blanka tęskni za tata Od dwóch dni daje mi taki koncert w dzień że Wiem,że za nim tęskni bo zawsze jak wyjeżdża na te swoje szkolenia to dziecko mi się w diabła zmienia

fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 18:30   #4061
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
o matko! współczuje pakowania się.......dasz rade ! gdyby nie hania normalnie bym CI pomogła....
I ja! I ja !Też

Lady,

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-20, 18:32   #4062
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
HAHAHA

Fewciu, Twoja Blanka jeszcze w taki upał w tych szeleckach?

zapomniałam zdjęcia wam pokazać SAMA siadła w bujaku....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1010724_10200181114993930_1816281649_n.jpg (60,3 KB, 51 załadowań)
Stary 2013-06-20, 18:35   #4063
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
HAHAHA

Niestety tak. Chociaż przyznaje bez bicia że częściej jej teraz zdejmuje. Zwyczajnie serce mi pęka jak Ona płacze...

Dzielna Hania!

Stary 2013-06-20, 18:36   #4064
Wisienka_0809
Rozeznanie

Bokeh, . Uwielbiam takie minki.

A pewnie jak się pójdziemy kąpać, to nagle się ruch zrobi.

Edytowane przez Wisienka_0809
Czas edycji: 2013-06-20 o 18:37
Stary 2013-06-20, 18:37   #4065
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze napisane.
Zgadzam się.
Moich postów też często nie zauważacie no ale co z tego. Nie upominam się tylko piszę dalej I tak powinno być
Ja często z braku czasu nadrabiam na "szybciocha" i nie daję rady wszystkiego czytać. Ale najważniejsze chyba że jestem z Wami

No

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-20, 18:38   #4066
Wisienka_0809
Rozeznanie

Cytat:
Dobrze napisane.
Zgadzam się.
Moich postów też często nie zauważacie no ale co z tego. Nie upominam się tylko piszę dalej I tak powinno być
Ja często z braku czasu nadrabiam na "szybciocha" i nie daję rady wszystkiego czytać. Ale najważniejsze chyba że jestem z Wami

No
Amen. Enter. Kropka!
Stary 2013-06-20, 18:41   #4067
LadyWhisper
Zakorzenienie

Nie widze Bokehowej siedzacej Hani (pieronska aplikacja....) Ale i tak gratulacje !!!!!!

Bokeh, Silver, kochane jestescie!!! Dziekuje az mi sil normalnie przybylo

Kurde, mam taka ochote na winko, to wiecie co zrobilam? 4kostki lodu wrzucilam do mojego ulubionego kieliszka do wina czerwonego i zalalam....sokiem jablkowo aroniowo wisniowym kolor jak wino, tylko cos smak nie ten.....

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 18:45   #4068
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Odp: Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
Nie widze Bokehowej siedzacej Hani (pieronska aplikacja....) Ale i tak gratulacje !!!!!!

Kurde, mam taka ochote na winko, to wiecie co zrobilam? 4kostki lodu wrzucilam do mojego ulubionego kieliszka do wina czerwonego i zalalam....sokiem jablkowo aroniowo wisniowym kolor jak wino, tylko cos smak nie ten.....

grunt to dobre nastawienie :E

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Przeczytałam właśnie że w niedzielę jest tzw. "super pełnia" księżyca. Warto zobaczyć,księżyc będzie bardzo blisko ziemi i będzie ogromny!

Co się dzieje z Blogerką?

Stary 2013-06-20, 18:45   #4069
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Ale wyobraźnia działa
Stary 2013-06-20, 18:46   #4070
bokeh
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:

http://i0.kym-cdn.com/photos/images/...png?1317606898
Stary 2013-06-20, 18:50   #4071
LadyWhisper
Zakorzenienie

Hahaha padlam

Uwaga uwaga, moje mt prawdopodobnie bedzie gotowe na 3-4 lipca

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 18:51   #4072
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Niestety tak. Chociaż przyznaje bez bicia że częściej jej teraz zdejmuje. Zwyczajnie serce mi pęka jak Ona płacze...
Bidulka

Cytat:

Co się dzieje z Blogerką?

Blogerka ostatnio napisała że dopiero nas poczyta w czwartek (dziś) albo piątek
Stary 2013-06-20, 18:56   #4073
bokeh
Zakorzenienie

jeszcze dla Hope podjęłam wyzwanie, nie wiem czy mi się udało.
I bonus dla wszystkich skupienie w chwytaniu stopy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg smieszek.jpg (92,0 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg stopy.jpg (48,7 KB, 36 załadowań)
Stary 2013-06-20, 18:57   #4074
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Bidulka

Blogerka ostatnio napisała że dopiero nas poczyta w czwartek (dziś) albo piątek
Dziękuje

To musiałam coś przeoczyć.

Stary 2013-06-20, 19:02   #4075
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Bylismy rok temu, 7 dni... Pieknie tam!! I jakas taka fajna atmosfera
A po powrocie okazalo sie, ze Kubek sie w brzuchu schowal

Rutyna... Majtaja tymi dziecmi na wszystkie strony :/

Hehe, dziekuje, pokrzepilo
to zapraszam na powtórkę
Cytat:
Bidulka Daria, ściskam Was mocno
Cytat:
Odebralam wyniki Kuby.

Krew tez w normie, jedynie kreatynina za niska... Norma od 0,7, a Kuba ma 0,3.
Martwic sie...?
Lekarz dopiero w poniedzialek.

Zaczelam czytac w necie o tej kreatyninie i o niewielkiej ilosci moczu i juz sobie nakladlam do glowy
mówisz mało sika... i by się zgadzało, nie martw się to na pewno nic poważnego
a mieliście robione usg jamy brzusznej?

meduzzka co do odnoszenia to zgadzam się

aaaa i wszystkie fotki prześliczne
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 19:03   #4076
pstryczek84
Zakorzenienie

hej. melduje ze zyje ale ledwo. dzis mielismy baaardzo zabiegany dzien. czytam czytam ale nie dam rady odpisywac, przepraszam. pamietam ze ktoras z Was chciala link do puzli piankowych
http://allegro.pl/show_item.php?item=3165007568

mma nadzieje ze jutro bede bardzoej dostepna. buziaki dla Was i Maluszkow!!!!

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 19:09   #4077
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Moj kochany histeryk

Piękny

Cytat:
Buziaki dla Dari mam nadzieję , że nic będzie lepsza

Cytat:
Odebralam wyniki Kuby.

Krew tez w normie, jedynie kreatynina za niska... Norma od 0,7, a Kuba ma 0,3.
Martwic sie...?
Lekarz dopiero w poniedzialek.

Zaczelam czytac w necie o tej kreatyninie i o niewielkiej ilosci moczu i juz sobie nakladlam do glowy
super, że z moczek ok, a krwią się narazie nie przejmuj i absolutnie nie szukaj nic w necie Pójdziesz do lekarza i się wszystkiego dowiesz

Cytat:

buziaki dla Darusi ;*

no tak tylko one tam zamawiają przez pośrednika w usa, ktory to potem wysyła do Polski, ja dziś z ciekawości dodałam jedna rzecz do koszyka około 34 a z kosztami przesyłki zrobiło się 180

przyznaje rację meduzzie do moich postów też czasem się ktoś nie odniesie no ale dziewczyny dajcie żyć przecież nie ma przymusu odnoszenia się do każdego posta komentowania itp, jak czasem jestem pominięta, trudno rozumiem ja te często pomijam coś z braku czasu lub nie zauważę

A to lipa straszna z tymi zamówieniami

Ja też się z Wami dziewczyny zgadzam, przecież nikt nie ma przymusu odpowiadać na każdy post, może nic nie mamy do dodania , albo najzwyczajniej w świecie przeoczyłyśmy daną wypowiedz. Przecie forum jest dla relaksu, także luzik

Cytat:
Silver tak mi szkoda tej Twojej Darii Mam nadzieję że po czopku będzie lepiej.

Nawijko jak super że wyniki ok! Nie czytaj bzdur w internecie-tylko nasze forum pisze prawdę

Oanella gratuluje pierwszego ząbka

Lady jaki histeryk? Dziecko się grzecznie bawi

Moja Blanka tęskni za tata Od dwóch dni daje mi taki koncert w dzień że Wiem,że za nim tęskni bo zawsze jak wyjeżdża na te swoje szkolenia to dziecko mi się w diabła zmienia

Dobrze, że Tż już jutro wraca, buziaki dla Blaneczki

Cytat:
HAHAHA

Ale spryciula z niej, brawo

[QUOTE=LadyWhisper;4141459 0]Hahaha padlam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE

Super

Cytat:
jeszcze dla Hope podjęłam wyzwanie, nie wiem czy mi się udało.
I bonus dla wszystkich skupienie w chwytaniu stopy
Wreszcie uśmiechnięta Hania skupienie pierwsza klasa

Ciekawe jak Igorek Illusion po szczepieniu

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 19:11   #4078
nancykenator
Zakorzenienie

nóż się w kieszeni otwiera...
http://www.fakt.pl/Oddala-pedofilowi...,216624,1.html
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 19:11   #4079
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
hej. melduje ze zyje ale ledwo. dzis mielismy baaardzo zabiegany dzien. czytam czytam ale nie dam rady odpisywac, przepraszam. pamietam ze ktoras z Was chciala link do puzli piankowych
http://allegro.pl/show_item.php?item=3165007568

mma nadzieje ze jutro bede bardzoej dostepna. buziaki dla Was i Maluszkow!!!!

To ja, dziękuję bardzo Kochana

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 19:13   #4080
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

[QUOTE=insolito;41414921]Piękny

Buziaki dla Dari mam nadzieję , że nic będzie lepsza

super, że z moczek ok, a krwią się narazie nie przejmuj i absolutnie nie szukaj nic w necie Pójdziesz do lekarza i się wszystkiego dowiesz

A to lipa straszna z tymi zamówieniami

Ja też się z Wami dziewczyny zgadzam, przecież nikt nie ma przymusu odpowiadać na każdy post, może nic nie mamy do dodania , albo najzwyczajniej w świecie przeoczyłyśmy daną wypowiedz. Przecie forum jest dla relaksu, także luzik

Dobrze, że Tż już jutro wraca, buziaki dla Blaneczki

Ale spryciula z niej, brawo

Cytat:
Hahaha padlam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE

Super

Wreszcie uśmiechnięta Hania skupienie pierwsza klasa

Ciekawe jak Igorek Illusion po szczepieniu
Dziękuje Już się nie mogę doczekać aż będzie.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości