|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
trzymajcie kciuki mój tż właśnie pokazuje jakiejś parce samochód, ciekawe czy kupią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4082 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez fewcia Czas edycji: 2013-06-20 o 19:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4083 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4084 |
Zakorzenienie
|
moj to samo :P
#4085 |
Rozeznanie
|
A to ja też wrzucę zdjęcie mojego Pusiaka, bo dawno jej nie pokazywałam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4086 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4087 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Ale słodziutka
![]() |
#4088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4089 |
Zakorzenienie
|
Black mam pytanie o twoje nosidło skąd znałaś wymiary bo na aukcji nie widze ??
Możesz zdradzic ile masz wzrostu ?? Ładnie na tobie lezy a za tę cene chyba kupie ![]()
#4090 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Black, co myślisz o pędzlach Hakuro? Mam od nich jeden do podkładu i jestem zadowolona, teraz chciałabym dokupić pędzel do rozcierania , do załamania powieki i do bronzera. Wstępnie wybrałam : H13, H77,H78 i jeszcze kabuki. Czy moż lepiej coś z Maestro? Może znasz sprzedawce na allegro albo sklep internetowy gdzie dostanę te pędzle i paletki Sleek? Proszę o pomoc ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Illusion, widzę Cię ![]()
23.01.2013-PIOTRUŚ ![]() 21.04.2015-MICHAŚ ![]() Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka . Edytowane przez insolito Czas edycji: 2013-06-20 o 19:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4091 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale mnie łeb napitala z tego ukropu ![]() Teściowie nad podziw grzeczni, nic nie mówili na temat wyboru chrzestnego. Pewnie teściowa od teścia dostała ostrą z☠☠☠kę i przykazanie nie wtrącania się. Stęsknili się za synusiem. No ale niesmak pozostał ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4092 |
Zadomowienie
|
A dziewczyny, jeszcze jedno pytanie
![]()
#4093 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co u nas ![]() Zuzia wkłada palce ze stopy do buzi, na razie tylko lewej nogi, dziś to tyle razy robiła, a udało mi się tylko jedno zdjęcie zrobić .... ![]() Gorąco jest, więc spacerek zaraz z samego rana i późnym popołudniem. Co do nie odpowiadania na czyjeś posty, to różnie bywa. Wiadomo przeoczy się, dużo dziewczyn czyta na tel i nie zawsze cytuje, ja na tel nie widzę zdjęć, a nie zawsze wieczorem mam chęć na lapku cofać się kilka stron do tyłu. Także luzik, nie ma się co spinać. nancy przeczytałam, masakra , nie wyobrażam sobie tego ![]() ![]() A że nikt mi nie odpowiedział na pytanie to ponawiam ![]() Czy można dziecku dać wodę do picia bez przegotowania z dzbanka filtrującego wodę , mamy britę ![]() ![]() Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-06-20 o 19:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4094 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nancy, może on tak ze zmęczenia histeryzuje w kąpieli? My Michałka jak był malutki kąpaliśmy po 19, teraz o 17.30 najczęściej, bo zmęczony bardzo. A może jakieś odparzenie ma? Na szyjce? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4096 |
Rozeznanie
|
Aga, ja np. kiedyś przez przypadek zrobiłam Poli mm z nieprzegotowaną wodą (później się dowiedziałam) i jakoś nic jej nie było.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4097 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() Biedna Daria, utul ja od nas. Nancy: tz potwierdził, pasuje mu sobota, 17. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4098 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() kurcze nie wiem niby do dorosłych się nadaje ale dla dzieci ![]() a no i silna normalnie roamionami odepchnęła się od boków bujaka i se siadła.... a potem jak na macie leżała na brzuchu tak dziwnie tyłek przekręcała jakby siąść chciała ![]() wiecie co.... normalnie mam wyrzuty sumienia że ja se siedze i wiatrakuję się a mojej Hani ciepło i nie moge na nią tego stumienia puścić żeby jej chłodno było ![]()
![]() |
#4099 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4100 | |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, tak mi przykro ze nie mam jak być na bierząco
![]() Z ostatnich kilku stron: Buziaki dla Darusi Silver ![]() Lady ![]() Polusia śliczna i Hania cudowna ![]() Black znalazłam Twoje nosidło na e_bayu za 50 zł juz z przesyłką tylko z chin ![]() Co do postów z proszeniem to i mnie to wkurza ![]() ![]() ![]() a teraz tłumaczę, czemu mnie nie będzie: Jutro jadę na miasto - u mnie to wyprawa: muszę zająć czymś Karinkę, żeby nie chciała ze mną jechać i została z teściową, Maję zawieźć do mojej mamy do sąsiedniej wioski, a potem jechać 15 km. Więc pół dnia z głowy ![]() ![]() W sobotę jedziemy do kuzynki męża bo Karinka dostała zaproszenie na urodziny od rok starszej Milenki... A w niedzielę Dzień Ojca więc najpierw świętuje TZ a potem do mojego Taty z życzeniami ![]() Maja mi się kręci i "spaceruje po całym łóżeczku - bo na łóżku (160 szer.) boję się ją zostawić. Myk i z plecków na brzuszek, myk i z brzuszków na plecki, myk myk i głowa tam gdzie były nogi :mleje: ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4101 |
Zakorzenienie
|
E_vel, nie ryzykowałabym chyba.
![]() ![]() Insolito, polecam te pędzelki. ![]() ![]() Mika, pomierzyłam. No i na innej aukcji (bo dwóch sprzedawców ma na allegro te nosidła) były podane. Jeszcze sprawdzałam w domu i się zgadzało wszystko. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4102 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kupiłam właśnie maszyne http://www.galerialucznik.pl/pl/p/AL...pka-gratis/728 tylko ja nie umiem szyc ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4104 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4105 | |||||
Zakorzenienie
|
Czesc Wam
![]() ![]() musialas przeoczyc ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() zapomnialam sie Wam chwalic ze Mikus juz ma za soba obrot z pleckow na brzuszek ![]() kurde od kilku dni mi jest niedobrze, rano, wieczor, jak cos zjem itd. (w ciazy nie jestem) nie wiem co mi sie dzieje ![]() nadrabiam dalej ...
![]() |
#4106 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dziewczyny pstryczku ile zestawow tych piankowych puzli kupic??? bo to chyba fajne? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4107 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Pisala, ze wczoraj miala "wychodne", dzis lub jutro miala zajrzec ![]() Cytat:
![]() Nie mielismy... Cytat:
![]() Cytat:
Chyba nie musze dodawac, ze mnie tez upominanie wkurza? ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4108 |
Wtajemniczenie
|
Maja SAMA zasnęła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4109 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, przemyślałam sobie kilka spraw i myślę, że chyba nie powinnam tutaj siać fermentu... Nie wiem, dlaczego mnie czasem tak źle odbieracie, że się denerwuję itp itd, na co dzień jestem bardzo spokojna i nie mam żadnych problemów w relacjach z ludźmi, wręcz przeciwnie, zawsze miałam dużo przyjaciół... Może to wina tego, że przez internet nie można przekazać emocji, faktycznego tonu wypowiedzi? Nie wiem. Tak sobie pomyślałam, że chyba po prostu przestanę się udzielać, bo przez moje wypowiedzi wychodzą czasem jakieś konflikty... I potem ja jestem najgorsza, mimo że wcale nie chciałam, by tak było. Ale to nie Wasza wina.
![]() Tylko teraz pytanie - kto chciałby poprowadzić za mnie klub? Zawsze będziecie mogły mnie znaleźć na facebooku, tam odpowiem na jakieś kosmetyczne pytania i inne, jakbyście chciały porozmawiać... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4110 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Zwiazalysmy sie z Toba a prowadzenie klubu idzie Ci znakomicie kto tego dopilnuje lepiej niz Ty ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.