|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Dzień dobry
|
|
|
|
#4142 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was kochane
![]() Nefre, widzę, że wspaniale Ci się układa Cieszę się, że Twój tata wygrywa z alkoholem ![]() Tamonita, Ty moja siostro wspaniała masz szczęście i zdolności Napewno zdaszLolciu, straszna historia ;( Aż moja nerwica dała znać o sobie... Mercy, O kurczeee Jaki "koleś". Hmmm... może jaki hipokryta. Kto go tam wie, ale R. chyba przy nim wysiada ![]() Tak apropo kolesia... mnie się poprostu nie chce z nikim spotykać! Nie wiem co mi się dzieje, ale wolę siedzieć sama w domu... Czy to aby normalne? Może poprostu narazie nie potrzebuję drugiej połówki? Wydawałoby się, że to najlepszy chłopak jakiego poznałam, a ja unikam spotkań jak ognia. Wymyślam ciągle jakieś wymówki i zamykam się w domu.Do szkoły nie chodzę Wczoraj było opróżnianie szafek i dzwoni koleżanka z wyrzutami "Co mamy teraz zrobić z tą siatką? My się nacharowałyśmy, a ty nie przyszłaś i co? I hepi?". Lekka przesada... nacharowały się wyjmując moją reklamówkę z szafki? :/
|
|
#4143 |
|
Wtajemniczenie
|
szybkie dzien dobry z pracy juz i jeszcze szybsze milego dnia i papapapa
|
#4144 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
oj, nie wiem. Ale raczej od 16 lat mozna pracowac
.Cytat:
![]() powodzenia w nauce Cytat:
ciesze sie, ze w domu coraz lepiej Cytat:
![]() Cytat:
A co do kolezanek, to faktycznie bardzo sie przez Ciebie napracowaly.... ![]()
|
|
#4145 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale masz fajną babcie A ten koles chyba naprawdę ma coś z głową, ja bym się go bała i unikała jak ogniaCytat:
Cytat:
Ciekawe masz plany wakacyjne, bardzo oryginalne Ja tez mam działke i lubie na nią jezdzic jak jest co jesc (teraz sa truskawki i poziomki). A Ci znajomi to chyba na złośc tak robia. Moi tez wyjezdzaja kiedy ja wracam![]() Legalnie to Miło Cytat:
![]() Cytat:
Fajny wyjazd sie zapowiada. A co sprzedajesz? Ja nie mam nawet konta na allegro, nie umiem sie tym posługiwac![]() Gratuluje poprawy sytuacji w domu Aniu i jak było na weselu? Sytuacja z TZem sie wyjasniła?
|
|
|
#4146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coś mi się zdaje, że R. mnie dzisiaj odwiedzi... Nie będę robiła z siebie wariatki, pogadam z nim poważnie i wyproszę. Na szczęście A. dzisiaj popołudniu nie pasuje ![]() Och, musiały z nich wypłynąć ostatnie poty, gdy tak wyciągały tę superciężką reklamówkę z blokiem... Krytio, w wieku 14 lat możesz jedynie po znajomości. Ja mając 14 roznosiłam ulotki w centrum i SCC. Ale ulotki zdecydowanie odradzam Za to mając 15 pracowałam na kuchni w... ZŁOTYM OŚLE! Załatwiała mi sąsiadka, dostałam książeczkę od jakieś starszej dziewczyny. Gotowałam sobie w kilka weekendów i wakacje.
|
|
|
#4147 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
uwielbiam lumpki u mnie teżź jest troche fajnych, wioec mam masę ciuchów stamtąd cieszę sie bardzo że z tatą tak dobrze i trzymam kciuki żeby tak zostało Cytat:
ja za to mam fazę na drogie kosmetyki i perfumy wiec już mnie na ciuchy nie stać a w lumpkach są zazwyczaj markowe rzeczy i to takie jakich u nas nie ma ![]() Cytat:
Cytat:
)Cytat:
![]() Cytat:
chociaż ja nie wiem czy bym chciała bo tam taaaki ruch zawsze ale klimat jest odpowiedni ja osobiście ulotki polecam, o ile oczywiście się zarabia tyle co ja czyli jako hostessa nie jako kolporter ulotek bo w tym drugim przypadku to stawka jest żenująca.... ![]() zaspałam dziś ale może dzięki temu nie będę nad książkami przysypiać ![]() do Siss przychodzą koleżanki żeby sie uczyć wiec będzie pokój z kompem okupowany aż do jutra... może i dobrze, zamknę sie w drugim pokoju i będę ryć.... Miłego dnia Słoneczka
|
|||||||
|
|
|
#4148 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Witaj, co tam? ![]() Cytat:
Cytat:
Agnessia i jak fryzurka załamana jestes czy jest dobrze?
|
|
|
#4149 | ||||||||||||||||||
|
Zadomowienie
|
helooooł
![]() Cytat:
![]() dziwak... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
fajnie Ci, też bym sobie pojogowała chętnie... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieje, ze juz lepiej...?Cytat:
I jak było? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A wiesz może gdzie konkretnie pojechala? ![]() Cytat:
gratuluje zakupow ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I tak, mysle, ze to jest normalnie - nie zawsze ma sie ochote spotykać z innymi, czasem kazdy woli zostac w 4 scianach ![]() Cytat:
![]() Alllllleeee szalony dzień miałam/mam... Wczoraj skonczylam prace ok. polnocy, ale poszlam jeszcze z kolegą na wódkę... Gadu-gadu i tym sposobem wrocilam do domu o 5 ![]() A o 9 musialam wstac i jechac na egzamin :P Na szczescie mialam farta i dostalam dobre pytania Niemiecki zaliczony na piąteczkęA teraz wakaaaaacje Zaraz idę się przespać choć ze 2 godzinki bo wieczorem do pracy znów![]() Milego dnia kochane
|
|
#4150 |
|
Wtajemniczenie
|
hej laleczki,
ja juz po lunchu, malo mam dzis wyjatkowo roboty i staram sie tak obijac zeby nikt nie zauwazyl. najchetniej to bym na necie posiedziala ale moj ekran tak stoi,ze wszyscy by widzieli..![]() wczoraj zerwalam wszystkie listy przypodlogowe i podloge TZ powiedzial,ze jestem najlepszym pomocnikiem jakiego mozna miec ![]() ale jaki jest syf to poezja... na szczescie dzis ostatni dzien syfienia i jutro zaczniemy malowac. W sobote chcemy przywiesic szafki gorne i zabrac sie za dolne. najgrzej bedziedzi z przycieciem blatu i dolnymi szafkami gdzie bedzie zabudowany piekarnik i zlew.. mam nadzieje,ze sie uda jakos..tymczasem sciskam mocno i uciekam. na dworze wiatr straszny, ciemne chmury i deszcz ale slonce swieci. dziwnie to wyglada, jak z horroru troche
|
#4151 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Chyba w przyszłym roku coś spróbuje znaleźć Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
#4152 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() udanych wakacji ![]() Cytat:
normalnie TŻ faktycznie musi być z Ciebie dumny Cytat:
![]() właśnie od 3 godzin jestem w szoku pourazowym bo mój "ukochany" wykładowca odwołał jutrzejsze konsultacje a ja sie od niedzieli tego uczę oczywiście nie wiem czy pan profesor którego nigdy nie ma będzie we wtorek i nie wiem czego się mam uczyć i czy w ogóle mam... dom wariatów W związku z tym że na uczelni mnie olewają to ja też ich olewam i na razie na pocieszenie zamówiłam bilety na premierę "Saksu w wielkim mieście" i idziemy jutro na wielkie babskie wyjście , dziś na piwo i mecz z kumpelą, a w sobotę na koncert z TŻ-em i mam tych wszystkich pajaców gdzieś... już chyba mnie na czwartym roku ze studiów nie wywalą..... przepraszam ze sie tak rozpisałam, ale ciężko to przeżyłam ![]() idę coś potłumaczyć na przyszłość, coś muszę robić, cokolwiek... udanego popołudnia |
|||
|
|
|
#4153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co.z...nie bede robila nic przeciwko sobie.Cytat:
![]() Ewusia_marchew: ojoj...wspolczuje ![]() nefre: Czy bys miala jakies wspomnienia z galowym strojem ? SUper ze z tata wszystko sie uklada Co do Tamotki to pojechała z Chrzestna i wraca dzis wieczorkiem
|
||
|
|
|
#4154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja jestem prawie Katowiczanka parenaście km mnie dzieli ![]() Hmm chce przemalować pokój tylko nie wiem na jaki kolor I jakoś go pozmieniać bo mi się przestał podobać
|
|
#4155 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a jaki masz teraz kolor w pokoju? idę sie zbierać powoli, bo o 20 się umówiłam nie ma tego złego, przynajmniej sobie w końcu jakiś mecz obejrzę ![]() miłego wieczorka
|
||
|
|
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Właśnie wróciłam z działki,byłam z przyjaciółką i siostrą,żeśmy się nagadały ![]() Z fryzurką lepiej,choć nadal uważam,że mogłabym mieć dłuższe trochę włosy,a zdjęcia na razie nie pokażę,bo aparat mi nie działa ... Jabłuszko - co do wyjazdu z TŻ,przypominam,że jesteśmy niepełnoletni zatem byłbym problem ze zgodą rodziców i w ogóle ...Miłego wieczorku,ja trochę powizażuję,może zjem coś jak zgłodnieję i idę pobiegać
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#4157 |
|
♥
|
witam
własnie nie dawno wróciłam do domu miałam dzisiaj wycieczke klasowa pobudka 4.50 busa miałam 5.40 . Od 7.50 do godz 14 chodziłam non stop po górach gosciu dał takie tempo ze niektórzy biegali aby dogonic i cały czas podgorke była w ciagu tego czasu jedna przerwa 5 min . wszyscy wrzeszczeli krzyczeli z bólu nóg niektórzy juz kładli sie na drodze a potem musieli biegnac i doganiac . najgorsze były 2 godz idac asfaltem i po jednej stronie łaka i po drugiej i słonce grzało okropnie bo była 12.00 ciekło z nas. nie mielismy kiedy co zjesc. jak rano zjadłam sniadanie o 5.00 to dopiero o 15.00 zjadłam bułke i serek wiejski ta wycieczka była chora my nic nie robilismy tylko pędzilismy. potem 30 min odpoczynku i zas chodzenie naszczescie potem bus i wszyscy padli w busie. okropne. chyba nigdy nie byłam tak zmeczona. juz nigdy wiecej na zadna wycieczke nie pojade z tym gosciem oj nie. nawet nasz wychowawca padał i biegał bo nie dawał rady wesele mam w sobote z tz pisałam dzisiaj 3 sms ? eeee nie wiem . ma grype i spi cały czas.
|
|
|
|
#4158 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu - zabiłabym tego gościa
![]() A z TŻ 3 smsy i coś z tego wynikło ?
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#4159 |
|
♥
|
ja tez taka ochote mialam.
no hm . pogodzilismy sie . nie wiem moze jutro bedzie na zakonczeniu to z nim pogadam. ale na wesele raczej ide sama ( Agness miałas jechac ze mna |
|
|
|
#4160 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu - kurde no daleko mam do tych Katowic jednak
^^ ![]() mam nadzieję,że z TŻ będzie lepiej ![]() Ja się właśnie zastanawiam czy pisać do swojego,bo ostatnio gadaliśmy (pół żartem pół serio),że jutro po mnie przyjdzie po zakończeniu roku,ale nie wiedzieliśmy na którą mam,i stwierdził,że jak wstanie to przyjedzie po mnie (mam na 9,skończy się pewnie o 11) no ale nie wiedziałam dokładnie na którą mam wtedy i mieliśmy się zgadać,bo on już dzisiaj po południu miał koniec roku,więc jutro teoretycznie by spał o tej porze ale mówił,że przyjedzie,jednak nawet nie napisał i nie zapytał się na którą mam ![]() a nie chcę pisać pierwsza ... a mnie korci![]() pokręciłam
|
|
|
#4161 | |
|
♥
|
Cytat:
Napisz do niego ze go widzisz o 11 pod szkoła Ten moj spi wiec zachwile do niego zadzownie - zawsze go budze nawet jak jest chory itp i tylko słysze zamiast poweidziec ładnie dzien dobry to Anusiu ( nie nawidze jak ktos zdrabnia moje imie ) okropna jestes
|
|
|
|
|
#4162 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu - o dobry pomysł
jak nie napisze on do 22 to biorę sprawy w swoje ręce chyba![]() A obudź go,niech sobie o Tobie przypomni
|
|
|
#4163 | |
|
♥
|
Cytat:
![]() Po na wspólnej do niego zadzwonie :d ale jestem padnieta uff własnie wysyłaja mi foty z wycieczki - boze jak ja wyszłam na niektórych |
|
|
|
|
#4164 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu - choć z drugiej strony mógłby pomyśleć i napisać sam ...
![]() Na pewno wyszłaś super
|
|
|
#4165 |
|
♥
|
oj tam faceci na takie cos rzadko wpadaja.
|
|
|
|
#4166 |
|
Zakorzenienie
|
baby, ewusia -
marga_zg, mercy - źle. miałam robione TK głowy dzisiaj bo upadłam i nabiłam guza miałam takie mdłości i bóle głowy, że aż matula z siostra przyjeżdzały do Kielc do mnie. ale na działce się odchamiłam jabłuszko - bosko idę spać ![]() dodaję foty
|
#4167 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no własnie niestety ![]() Cytat:
edit:zobaczyłam fotki-fajne widze ze niegrzecznie się zachowujesz;P ![]() Miłego wieczorka!
|
|
|
#4168 |
|
Zakorzenienie
|
Mercy - nie nie wyszło nic na TK, jak się coś się działo mam iść do porani neurologicznej tutaj w domu.
|
#4169 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4170 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mieszkam na takim zad**** że nie wiem co![]() Mam zielony bleeee ![]() Cytat:
Cytat:
A tego gościa to bym udusiła za ciebie
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

Cieszę się, że Twój tata wygrywa z alkoholem
Jaki "koleś". Hmmm... może jaki hipokryta. Kto go tam wie, ale R. chyba przy nim wysiada 

gdziekolwiek bo nie wiem
.
)
Dlatego teraz musze się troche poudzielać, bo pozniej jedziemy gdzie niedaleko Kaszub na wakacje (rodzice TŻ tam domek mają) i neta to tam raczej nie będzie 

Niekoniecznie w takich sklepach
.
Fajny wyjazd sie zapowiada. A co sprzedajesz? Ja nie mam nawet konta na allegro, nie umiem sie tym posługiwac
uwielbiam lumpki