|
|
#391 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dłubaninki Piechotki
Dziękuję dziewczyny
Iwogg - świetnie się wpasowałaś czasowo ;-) I dziękuję za komentarz o zdjęciach. W ogóle, zaczynam dfochodzic do wniosku, że mogę zacząć byle co fotografować, bo Wam się i tak najbardziej fotki podobają ![]() ![]() ak_pinki - Dziekuję bardzo!!! heurek - Te tenshe to z dedykacją dla Ciebie były, więc wybaczam Ci, że nie widziałaś reszty ![]() ggagatko - Ja uwielbiam akwamaryny, więc te kamyczki były kupione z myslą o sobie samej. jak przyszły te zawieszki, to od razu wiedziałam do czego je wykorzystam. Potem kupiłam sukienkę na komunię syna, do której ta kolorystyka pasowała, wiec w nocy przed komunią szybko robilam naszyjnik. Prowizorka totalna, wiesz jak to się robi, gdy się już jest bardzo zmęczonym, a przed sobą ma się bardzo intensywny dzień ![]() Tolinko - dziekuję i Tobie A tak w ogóle to nikomu sie nie spodobala karteczka? ![]()
|
|
|
|
|
#392 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nie zauważyłam karteczki
śliczna jest
|
|
#393 |
|
www.dulcedo.pl
|
Chyba dzięki doborowi materiałów bardzo organiczne te twoje prace wychodzą. Podoba mi się ich charakterystyczność.
PS. Piękna Karteczka
|
|
#394 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
serdecznie dziękuję
|
|
|
#396 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
reszta także, ale ten... przebija wszystkie swoim urokiem
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
|
|
|
|
|
#397 |
|
Raczkowanie
|
Akwamarynowe i bursztynowe - cudowne. Za tenshą nie przepadam, ale w Twoim wykonaniu jest interesująca.
|
|
|
|
|
#398 |
|
Raczkowanie
|
Śliczny wrzucik - drugie i trzecie - moi faworyci
|
|
|
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
Dwie pierwsze pary są cudne!
|
|
|
|
|
#400 |
|
Wtajemniczenie
|
Drugie i ostatnie są bardzo ładne, takie jak lubię, niby klasyczne ale mają "to coś"
. A co do zdjęć to może wypróbuj zrobić zdjęcie bez kolców, ciekawe czy niektórzy zauważą ich brak .
|
|
|
|
|
#401 |
|
Rozeznanie
|
te labradoryty podobają mi się najbardziej
a i zawieszki są super
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#402 |
|
Rozeznanie
|
1,2,5 kojarzą mi się z muzyką i kluczami wiolinowymi, chętnie bym założyła wszystkie, zwłaszcza te z akwamarynem.
|
|
|
#403 |
|
Wtajemniczenie
|
Piękne są twoje kolczyki - najbardziej 1,2,4,5 - widziałam już na blogu
|
|
|
|
|
#404 |
|
Zadomowienie
|
Kobietki kochane, Wy mi tyle miłych słów napisałyście, a ja gamoń nawet nie podziekowałam...
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!!!!!! ! Ale tak to ze mna jest, chyba już się nie zmienię - zaczynam zajmować sie czyms innym, o poprzednim zapominam, zreszta, ogólnie z pamiecią u mnie kiepsko. Tak jak zapomniałam o pewnej zrzutce forumowej. Postanowilam jakoś sie zrehabilitować i znów trwało to dosyc długo. No, ale w końcu się udało i zrobiłam co zrobic miałam, a rzecz ta trafiła gdzie trafić miała ![]() Nie bizuteryjne to, ale mam nadzieję, że wam sie podoba...
Edytowane przez piechotka Czas edycji: 2011-11-11 o 17:14 |
|
|
|
|
#405 |
|
Zadomowienie
|
No i teraz kilka moich bizuteryjnych nowości, które i tak zgina gdzieś miedzy wieloma Waszymi cudami, ale pokażę i przypomne się troszke chociaż
Edytowane przez piechotka Czas edycji: 2011-11-11 o 17:25 Powód: próba odtorzenia tego co było - wrzucam jak mi się wydaje, komentarze mogą nie pasowac do numerków zdjęc. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#406 |
|
Zadomowienie
|
Notatnik pierwsza klasa!
A wrzut biżuteryjny bardzo przyjemny! Najbardziej podobają mi się komplet z perełkami i naszyjnik z bursztynem!
|
|
|
|
|
#407 | |
|
Zakorzenienie
|
Notes niesamowity, aż chciałoby się być zaniedbaną
I te bursztyny... O dziwo jak ja nigdy nie przepadałam za bursztynem, to twoje wersje mogłabym pochłaniać, nie tylko wzrokowo A tak nawiasem - co to jest toto duże fioletowe w pierwszych? Ładny odcień.
|
|
|
|
#408 |
|
Rozeznanie
|
Ilekroć zaglądam do Twojego wątku, robię to z ciekawością, bo mimo, że tworzysz klasyczną biżuterię, Twoje prace zawsze wyglądają bardzo świeżo. Oszczędne w formie, a przykuwają uwagę. Masz duże wyczucie
Dziś najbardziej podobają mi się prace z perełkami i ostatnia para
|
|
#409 |
|
Zadomowienie
|
Lunamin -
![]() Magdo - wiesz, zawsze mogę Cię jakoś zaniedbać czy popełnić jakąś gafę, po której należą się przeprosiny Cieszę się, że spodobaly Ci się bursztyny. Sa naprawdę śliczne, ale chyba pod warunkiem, że nie tak klasycznie na nitce nanizane ;-)Co do fioletowego kamyka - to jadeit jagodowy z Bukowca Zuterio - ty zawsze tak pieknie napiszesz, że aż sie rumienię
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#410 |
|
Wtajemniczenie
|
jako notesikomaniaczka pochwale najpierw notes
![]() twoje bizutki wszystkie jak zwykle urocze
|
|
#411 |
|
Zadomowienie
|
A ja u Ciebie jestem dopiero pierwszy raz
Tak więc na początek : witam Notesik ostatni cudny , zauroczył mnie Biżuterię kojarzę z galerii, klasyczna ale z dużym gustem i wysmakowaniem, bijąca elegancją ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#412 |
|
Raczkowanie
|
Bursztynowo-turkusowe kolczyki są przeurocze - chociaż mam wrażenie, że już to pisałam na blogu
Reszta również mi się podoba - kolory są takie super-żywe - nawet ta biel w perłach jest taka, nie wiem, jak to powiedzieć, mocna? - bardzo w moim guście
|
|
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
Notesik piękny klimatyczny. Bardzo mi się spodobał
A z biżutek co raz bardziej podobają mi się perełkowe kompleciki
|
|
#414 |
|
Wtajemniczenie
|
Notes jest genialny! Nie lubię motywu różanego ale tu wszystko komponuje się idealnie
![]() Biżuteryjnie najpiękniejsze perłowe i muszla z bursztynem.. Cudowna klasyka
|
|
|
|
|
#415 |
|
Wtajemniczenie
|
Bursztyny z muszlą i perły! Cudne!!!
|
|
|
|
|
#416 |
|
Zadomowienie
|
Notes super. Biżuteria jak zwykle elegancka i klasyczna. Taka akurat w sam raz na delikatny akcent kolorystyczny
.
|
|
|
|
|
#418 |
|
Raczkowanie
|
Witaj. Pierwszy raz odwiedziłam Twój wątek, ale na prawdę jestem pod wrażeniem Twojej bizuterii. Prosta w formie i niezwykle gustowna i elegancka.
Ja jestem całkiem poczatkująca w tym temacie ... jeszcze ![]() Proszę podpowiedz mi jak robi sie takie fajne zawijane lupiki, jakie znajduje w Twoim wykonaniu? Szukałam na forum, ale jeszcze sobie z tym nie radze i nic nie znalazłam.
|
|
#419 |
|
Wtajemniczenie
|
Śliczne rzeczy pokazałaś
, przepiękny jest też naszyjnik z bursztynem .
|
|
|
|
|
#420 |
|
Rozeznanie
|
notes cudo
z biżutków - korale w beretach - ascetyczna forma w połączeniu z szaleństwem czerwieni - bardzo mi się podoba i perełki (moje leżą i czekają bo jak na razie zupełnie nie wiem co z nimi zrobić) |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:37.

śliczna jest

jestem również

Reszta również mi się podoba - kolory są takie super-żywe - nawet ta biel w perłach jest taka, nie wiem, jak to powiedzieć, mocna? - bardzo w moim guście