|
|
#391 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy wątek po przerwie - zapachy, dużo kolorówki, pielęgnacja - zapraszam !
Cytat:
![]() Ale też nie widziałam ich w perfumerii a potem kompletnie wyleciało mi to z głowy , spróbuję coś tam o nich poczytać wieczorem, obiecuję Skin już prawie mam, wymieniłam się na niego parę dni temu
|
|
|
#392 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy wątek po przerwie - zapachy, dużo kolorówki, pielęgnacja - zapraszam !
Doszła, bardzo dziękuję
|
|
#393 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Daj znać co ciebie interesuje
|
|
|
#394 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niestety, nic więcej nie znalazłam, pozdrawiam ![]() Cytat:
|
|
|
#395 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety thicker fuller polecial do innej wizazanki - bo juz wczesniej sie umawialysmy, ale zostala aqualina o zapachu kardemonu i kubeczek maseczki givenchy
widzisz taka wymianke: ja Tobie tez rzeczy a Ty mi SVR gel ?
|
|
|
|
|
#396 |
|
Zadomowienie
|
Więc małpeczko? Masz jakiś z tego typu zapachów co napisałam ? Albo jeszcze jakąś paletkę? Podoba mi się jeszcze ewentualnie Euphoria ale to za duuuża pojemność przecież.
|
|
|
|
|
#397 |
|
Raczkowanie
|
znajdziesz cos u mnie za
- SVR Provegol , gel surgras au calendula, wielka nowiutka butla 1 litr , dostałam do wypróbowania ale ja nie mam suchej skóry a tym bardziej wrażliwej, więc chętnie wymienię na coś fajnego
|
|
#398 |
|
Przyczajenie
|
No to super że odpisałaś dzisiaj jak wrócę z pracy wieczorem dam znac bo muszę jescze raz przeczytac co pozostało U ciebie ale napewno coś znajdę .Pozdrawiam ania
zapraszam do wymiany w moim wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=165868 BIŻUTERIA I DODATKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=217874 KOSMETYKI Mogę poszukać również interesujacych Ciebie książek , płyt , kaset . |
|
|
|
|
#399 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#400 |
|
Przyczajenie
|
Witaj Ponownie
Tak wiec pzrejrzałam Twoje kosmetyki jeszcze raz i interesowałaoby mnie wymiana za dwa balsamy :krem olay na noc i na dzień tylko prosze napisz date ważności oraz za krem błyszczyk isadory kolor 22 tylko prosze napisz jaki to jest kolor lub kremowa pomadka Lacome też prosze o kolor w przyblizeniu Pozdrawiam Ania
zapraszam do wymiany w moim wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=165868 BIŻUTERIA I DODATKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=217874 KOSMETYKI Mogę poszukać również interesujacych Ciebie książek , płyt , kaset . |
|
|
|
|
#401 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() . Muszę jednak zrezygnować z tej wymiany, bo naprawdę nie jest mi potrzebny kolejny płyn...
|
|
|
#402 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#403 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#404 |
|
Zadomowienie
|
Te dwie rozważam, bo ich nie znam:
Eau de Gucci i Ungaro Diva, Resztę znam i wiem, że nie są w moim typie Tyle, że przeczytałam, że w Divie jest miodek, co dla mnie już ten zapach dyskwalifikuje jeśli go czuć, bo miodku, wanilii i migdałów w perfumach nienawidzę ![]() Mogłabyś jakoś po swojemu opisać te zapachy ? porównać je do czegoś ? czy są bardziej świeże, kwiatowe, kadzidlane, mdłe...
|
|
#405 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Błyszczyk jest zafoliowany, kolor golden cherry się nazywa czyli złota wiśnia, nie mam pojęcia szczerze mówiąc jak wygląda, ale ponieważ to jest błyszczyk a nie szminka, więc pewnie efekt nie jest jakiś bardzo wyraźny. Szminka Lancome jest różowa. Dołączam zdjęcie. Może napisz mi jakie kolory szminek, błyszczyków cię interesują, to poszperam jeszcze w zapasach
|
|
|
#406 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#408 |
|
Przyczajenie
|
Spróbuje sie pzrejś dzis do Daglasa i sprawdzi te odcienie jeżeli beda mieli a atka moze pzeypadkowo masz jakieś dobre maseczki lub peelingi. Co do odcieni błyszczyków i szminek interesują mnie jasno różowe delikatne pozdrawiam ania i dam znac wiecvzorkiem
|
|
|
|
#409 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chyba, że interesują cie maseczki Eris, mam z serii normalizującej do cery mieszanej i tłustej dwie, po jednym razie użyte. Jeśli będziesz zainteresowana, napiszę coś więcej ![]() Ze szminek mam raczej kolory rodzynkowe, czerwone, bordo... Z tych delikatniejszych znalazłam następujące: Avon glazewear, kolor coral gable; błyszczyk Eveline z efektem 3d, różowy; błyszczyk Full Volume Rimmel, kolor 7040, Załączam zdjęcie, niestety w sztucznym świetle ![]()
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#410 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiesz, ja nie jestem mistrzynia w opisywaniu zapachow. Nawet samo ich analizowanie idzie mi slabo - nigdy bym nie wpadla na to, ze w Dive jest jakis miod... Ale pewnie jest, jesli tak mowia ;-) Jesli chodzi o Eau de Gucci to zdecydowanie jest to zapach kwiatowy. Ponoc jest to kategoria kwiatowo-swieza, ale ja tej "swiezosci" nie czuje. Dla mnie swiezy zapach oznacza chlodny, orzezwiajacy a ten taki nie jest. Moim zdaniem ten nalezy do zapachow na codzien, cieplych, milych i bezpiecznych. Powiedzialabym spokojnie, ze jest bardzo ladny, ale mi osobiscie brakuje w nim drapieznosci. Pudrowo - slodki, ale nie przeslodzony... Trzyma sie blisko skory i przyjemnie otula. Nienachalny... Ponoc przypomina Fiori Bianchi Laury Biagiotti i Anais Anais Cacharela. Dla mnie jest inny, ale podaje do informacji... Mi troche przypomina Vent Vert Balmaina, ale jest nieco mniej zielony i lagodniejszy... Jesli chodzi o Dive to jest to moj zapach stulecia. Uwielbiam go i uwazam za doskonaly. Ale znam osoby, ktore jednak sie na niego skrzywily ;-) Dla mnie to zapach klasyki i elegancji. Ponoc jest kwiatowo - szyprowy, ale niestety mi ten opis niewiele by powiedzial. To zapach dosyc mocny i z charakterem. Jesli kwiatowy, a ponoc jest to napewno inne kwiaty niz w Gucci. Mocne, wybijajace sie aromaty. Zapach jest slodko-wytrawny. Mi ta slodycz przypomina lipy ale moze to ten miodek, o ktorym wspomnialas... Widzialam, ze na wizazu, ktos opisal go niezbyt pochlebnie, jako zapach prania... Nie zgodze se z ta opinia, ale musze przyznac, ze w wersji EDT jest taki powiew swiezosci, wlasnie prania a nie morza, czy cytrusow. Nie wiem czy cos Ci te opisy pomoga, ale mam nadzieje Acha jeszcze slowo dlaczego sie pozbywam Divy, jesli tak ja lubie ;-) - kupilam ja we Francji podczas wakacji i tak sie cieszylam, ze z tej radosci nie zdarzylam jej uzyc a juz nabylam wersje EDP. No i wersja EDP bardziej mi odpowiada, bo jest ciezsza... To tyle moich wypocin ;-) Czekam na decyzje Aha, chcialam sie jeszcze upewnic, czy rozwazylas tez rzeczy, ktore wymienilam poza watkiem w poscie wyzej? To bylo dawno, wiec na wszelki wypadek przypomne ;-), Asja Fendi EDT ok 12-13/20 m, bez kartonika, Fendi Donna, EDT, 20/25ml, Fantasia Fendi 30/50 ml EDT, Del Pozo Essencia di Duende EDT 30/100 ml. Oczywiscie bez naciskow ;-) Edytowane przez silencio Czas edycji: 2007-11-24 o 22:16 |
|
|
|
|
|
#411 |
|
Zadomowienie
|
A czy Eau de Gucci jest podobne do Gucci II ?
![]() Słuchaj, czy miałabyś możliwość wysłać mi maciupeńką próbkę tych zapachów, które wymieniłam ? nawet wystarczy mi nasączony papierek, żebym mogła się rozeznać co i jak, będzie chyba szybciej niż jak mam się miesiąc zastanawiać
|
|
#412 |
|
Zadomowienie
|
Jeej, nie masz już Hula Girl
??Chciałam się zapytać.. jak byś mi opisała Par Amour ?I jeszcze: - Givenchy Prisme Again visage, 04 impertinent rose Nadaje się dla jasnej blondynki? Czy masz jeszcze Noa ??Czekam na odpowiedź. |
|
|
|
|
#413 |
|
Przyczajenie
|
Witaj serdecznie
Nie mogłąm niestety odpisa wcześniej bo buszowałam wczoraj po sklepach w poszukiwaniu odcieni tych pomadek i błyszczyków i niestety nie mieli testerków abym mogła sprawdzic kolor . Sprawa wygląda wiec następujaco: ponieważ szaleństwem z mojej strony byłaby wymianka na kolejne kremy ( swoich nie zużyję na 2 lata conajmniej) a pomadki i błyszczyki odpadają bo nie znam odcieni mozemy umówi się tak Za krem wymiana na Linera skin balans- mleczko do demakijażu Soraya - biostymulacja odbudowy kolagaenu- wypełniacz zmarszczek oraz Tą maseczkę Erisa o której mi pisałas lub na 1 zapach AVONU 75 ml letnia edycja i do tego wypełniacz zmarsczek SORAYA albo za wszystkie 3 produkty tzn 2 balsamy i krem na Nina Ricci - tylko nie wiem czy to jest woda toeletowa czy perfumy Napisz prosze czy się zgadzasz a moze masz jakąś ciekawszą propozycję . pozdrawiam Ania
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#414 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#415 |
|
Raczkowanie
|
Biała Malpeczko,
kiedyś pisałaś, że masz na wymianę tusz do rzęs LRP duoscopic. Chętnie się na niego wymienię. Może znajdziesz u mnie z niego? Wtedy pisałaś, że podoba Ci się Beach Creme (matująca pasta Loreal Proffesionel) oraz inneov gestosc (kilka tabletek). Oddam bez problemu obie rzeczy lub jeśli wolisz coś innego ![]() Co Ty na to? |
|
|
|
|
#416 |
|
Kasia o...
|
Cześć
![]() Znajdziesz coś u mnie za - Aquolina Bath Shower? Pozdrawiam!
|
|
|
#417 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pryzmy 04 jak najbardziej dla blondynki, dla mnie są za jasne, a mam średnią karnację ![]() Noa mam, ale wstępnie zarezerwowane
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#418 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najbardziej odpowiadają mi dwie pierwsze propozycje, przyznam, że szkoda mi wymieniać dużą butlę perfum na kremy dla małża ![]() ![]() Może jeszcze po prostu coś ci dodam ? którąś z tych nowych szminek gratis ? co ty na to ?
|
|
|
#419 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, muszę delikatnie wybadać sprawę, czy nie nabył sobie czegoś w międzyczasie Jaka jest data ważności pasty ?
|
|
|
#420 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I jakbyś mi mogła opisać srebrny cień Art-deco, czy ma drobinki, czy to bardziej szary kolor czy srebrny, etc...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

cos u mnie za liner nouby i cień design pose?