![]() |
#391 |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
tak sobie czytam Wasze opinie(bezcenne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Zadomowienie
|
Taki kurs jest bezterminowy, my robiliśmy 13 miesięcy przed ślubem, żeby mieć z głowy.
![]()
#393 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#394 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Podawałyśmy jej stronkę internetową, ale jeszcze raz wrzucę ![]() http://www.kwiaciarniaanna.pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Raczkowanie
|
srubka87 też poproszę namiary na Panią Marię. Kursy przed nami, na Karczówkę wybieramy się w marcu. Dzięki
|
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Rozeznanie
|
My się tak co miesiąc na ta karczówke wybieramy żeby mieć już z głowy i albo ja akurat mam zajęcia na podyplomówce albo mój Tż albo coś innego nam wypadnie i tak dojść nie możemy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Wtajemniczenie
|
kolejna część wątku....
![]() ![]()
#398 |
Rozeznanie
|
Mam dylemat
![]() ....przyjęcie które odbędzie się w: 1) Bohemie w Zagnańsku 2) Domu Weselnym Bohema w Zagnańsku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Zadomowienie
|
Zdecydowanie druga opcja
![]()
#400 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Fallsi pisałaś na priv, nie pomogę w kwestii Sosnowego Dworku, miałam wesele właśnie w Bohemie.
Odkąd Cię pokochałam, moja samotność zaczyna się dwa kroki od Ciebie... 22.08.2009-to był Ten dzień ![]() Edytowane przez karothka Czas edycji: 2010-02-20 o 13:59 Powód: dopis |
|
![]() ![]() |
![]() |
#401 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
karothka ja kiedyś pisałam do Ciebie PW odnośnie Bohemy ale chyba nie doszło bo nie odpisałaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#402 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() srubka87 również poproszę o namiary na panią Marię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#403 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Kamerzysta - Andrzej Mazur - Video-Mag, ul. Tatrzańska 107 Fotograf - Krzysztof Klimek Wystrój kościoła i wiązanki ślubne - Monika Brelak - można podejrzec na stronie http://www.limrent.pl/ w dekoracja kościoła. Tortu jeszcze nie zamawialiśmy ale chyba się zdecydujemy na Cukiernie na warszawskiej - po drugiej stronie empiku. Cenę tortu na 120 osób podali 300zł!!!!!! Także bardzo niewiele... Hmmm... Co by tu jeszcze napisac? Jak mi sie coś przypomni to znowu tu zajrzę ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie przyszłe Panny Młodę i życzę duuużo cierpliwości w załatwianiu spraw związanych ze ślubem i weselem! Do napisania! ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- [QUOTE=Meana1;17322241]Mam dylemat ![]() ....przyjęcie które odbędzie się w: 1) Bohemie w Zagnańsku 2) Domu Weselnym Bohema w Zagnańsku ![]() [/QUOTE Zdecydowanie 2) w Domu Weselnym "Bohema" w Zagnańsku ![]()
![]() |
#404 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sprawdź w internecie ale coś mi się wydaje że jest w ostatni weekend miesiąca. Więc zacznie się 27. Cytat:
![]()
![]() |
#405 |
Zadomowienie
|
Nr do Pani Marii(parafia Ducha Świętego) 606-872-004. POLECAM
Miałam Wam wysłać na prv, ale z forum jest jakiś problem, co chcę wysłać prywatną wiadomość to wyrzuca mnie i muszę się logować po parę razy żeby się udało.
#406 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Zadomowienie
|
Witam w naszym gronie nową PM-kę
![]() Meana1 w takim razie niech zostanie dom weselny Boehma w Zagnańsku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#408 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Efson widzę że mamy ślub w tym samym dniu...! ![]() ![]()
![]() |
#409 |
Raczkowanie
|
ewelao3 śliczne buty, gdzie znalazłaś takie???
|
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Raczkowanie
|
Meana czy ty juz cos wiesz o menu weselnym w Bohemie? Ja mam zamiar po swietach sie spotkac w tej sprawie, ale szczerze powiedziawszy az sie boje czy ceny nie podskoczyly bardzo. Ta dekoracja co wkleilas niezla, zwlaszcza to tlo za mlodymi. Lepiej jak jest jasne moim zdaniem. ja tylko nie chce takich sztucznych kwiatow i sztucznych owocow. na plycie byla taka bordowa dekoracja z obrusami ecru ale z bordowa wstega.
Oświadczył się 1.1.2009 o godz 0:00 Nasz ślub 22.05.2010 |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Raczkowanie
|
ewela03 tam na przeciwko są torebki? taie małe to stoisko? ile zapłaciłaś? bardzo ładne te buty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tak dokladnie takie male stoisko naprzeciwko tego,gdzie sa torebki,a zaplacilam niecale 100zl za nie ![]() ![]() zaręczeni 23.01.2010
ten najważniejszy moment 03.07.2010 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=madziastanczyk;1732 4541]Witam dziewczyny!!! Jestem tu nowa i powalił mnie ogrom bardzo przydatnych informacji od Was! Chciałabym spytac kiedy zaczyna się najbliższy kurs przedmałżeński na karczówce? Wam znany... Jeśli ktoś miałby ochotę posłuchac tragicznej
Witamy, witamy ![]() Kurs na Karczówce odbywa się w każdą ostatnią sobotę miesiąca, więc najbliższy jest za tydzień 27. Zaczyna się o 8,45 a kończy o 13. Opłata co łaska (czyli ok 50zł od pary ![]() Zapraszamy
#415 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Kurs na Karczówce odbywa się w każdą ostatnią sobotę miesiąca, więc najbliższy jest za tydzień 27. Zaczyna się o 8,45 a kończy o 13. Opłata co łaska (czyli ok 50zł od pary
![]() Zapraszamy[/QUOTE] No tak.... ok 50zł od pary! A ile wyniesie opłata "co łaska" od samotnej, bezrobotnej kobiety?? ![]() ![]()
#416 |
Raczkowanie
|
Myślę, że wystarczy.
A tak w ogóle to witam ![]() ![]()
W poszukiwaniu ciekawych miejsc: www.podroze-ep.blogspot.com ![]() Edytowane przez ewelinap5 Czas edycji: 2010-02-21 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#418 | |
Rozeznanie
|
[QUOTE=sunshine8408;173359 44]
Cytat:
---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Mam pytanie do Eli86. Z tego co zdążyłam się dowiedzieć a właściwie wyczytać to miałaś wesele w WDK. Chciałabym uzyskać od Ciebie jakieś informacje na ten temat, gdyż zamówiliśmy tam salę na 28,08 2010 i powoli rodzą się w mojej głowie obawy czy aby dobrze zrobiliśmy. Nie ma problemu z obsługą ani z kradzieżą alkoholu? Bo coś takiego kiedyś na forach było napisane. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#419 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=madziastanczyk;1732 4541]Witam dziewczyny!!! Jestem tu nowa i powalił mnie ogrom bardzo przydatnych informacji od Was! Chciałabym spytac kiedy zaczyna się najbliższy kurs przedmałżeński na karczówce? Chyba w końcu zrobie go sama bo mój Tż najpierw siedział w Holandii i nie bylo jak a teraz wymyślił sobie Anglię i od 3tyg. znowu jestem sama :-/ Co do Domów Dziecka bo wcześniej był ten wątek poruszany- na pewno maskotki to zły pomysł ponieważ dzieci mają już sporą kolekcję. Podobno domy dziecka już w ogóle nie chcą przyjmowac prezentów od Młodych więc my z narzeczonym postanowiliśmy napisac na zaproszeniach że tak samo jak kwiaty ucieszy nas butelka słodkiego wina (bo obydwoje lubimy
![]() ![]() Kamerzysta - Andrzej Mazur - Video-Mag, ul. Tatrzańska 107 Fotograf - Krzysztof Klimek Wystrój kościoła i wiązanki ślubne - Monika Brelak - można podejrzec na stronie http://www.limrent.pl/ w dekoracja kościoła. Tortu jeszcze nie zamawialiśmy ale chyba się zdecydujemy na Cukiernie na warszawskiej - po drugiej stronie empiku. Cenę tortu na 120 osób podali 300zł!!!!!! Także bardzo niewiele... Hmmm... Co by tu jeszcze napisac? Jak mi sie coś przypomni to znowu tu zajrzę ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie przyszłe Panny Młodę i życzę duuużo cierpliwości w załatwianiu spraw związanych ze ślubem i weselem! Do napisania! ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
ćwiczenia fat burner ![]() odpowiednie dla ciebie obliczasz wg wzoru 220-wiek * 65/75% przykładowo dla mnie (mam 30 lat) 220-30=190 190*65% = 123,5 uderzeń serca na minutę (dolna granica w ktorej spalasz tłuszcz ) 190*75% = 142,5uderzeń serca na minutę (górna granica - gdy ja przekosczysz splisz teoretycznie wiecej kalorii ale zaczniesz spalać mięsnie) kup sobie pulsometr i smigaj na siłownie ![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki mam dylemat w sprawie zaproszeń. Bo mam rodzeństwo cioteczne, które jest dorosłe, al na utrzymaniu rodziców. Nie wiem czy zapraszac ich z osobami towarzyszącymi czy samych. Wiem, że dorosłych (20 lat mają) to się powinno zapraszać z osobami towarzyszącymi. No a z drugiej strony to ja będę stratna bo jak przyjdą z osobami i się podłączą pod kopertę od wujka to na tym strasznie wyjdę....
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.