|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
Patinka ja z moim już się pochapałam ale jak w końcu wstał(bo grał do 3 rano) poszedł do skelpu a teraz na poddaszu siedzi... zobaczymy jak to będzie... ja mam dosć jego widoku przed grami i wszystkich weekendów takich samych!
Blender ![]() Myslałam jak to będzie się miksować jak guzik trzeba wciskać...ale to bez znaczenia, bo pół minuty i gotowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
Cytat:
a no widzisz? ![]() ![]()
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
Też się cieszę... już keidyś o nim myslałam ale wtedy dziewczyny oglądały tu takie nie na moją dziurawą kieszeń
![]() A suroe np kostki ziemniaka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też nie trę bo mi się nie chce--marzy mi się robot kuchenny ZELMER FENOMEN ale On 700 zł kosztuje--muszę namówić Tż na kupno-może jak będzie bez Vat-u w Media Markcie-podobno w nim można robić placki....
![]() |
#395 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do placków to ja robiłam jak na razie 1 raz w takiej przystawce siekającej do blendera http://allegro.pl/item1158736085_prz...n_hc_4000.html Ingrid ja też nic nie dostałam, najwyraźniej paniom w szpitalu nie chciało sie odesłać karty, wydały tylko Skarb Malucha i po zawodach ![]() Mieliśmy podobną huśtawkę dla Michała, ale on akurat nie lubił się huśtać, za to Maciek nie ma nic przeciwko temu Youyou jak planujesz 2 dziecko to zostaw sobie najfajniejsze i najpotrzebniejsze rzeczy, resztę możesz sprzedać lub komuś oddać. My już raczej nie będziemy mieli kolejnego bobasa, wiec na razie ciuchy oddajemy jednej znajomej Karola widzę, że jednak Adaś się nie skusił na Buzza ![]() Madziulka ![]() Pysia będziemy czekać ![]() Położyłam moje dziecię spać do łóżeczka z jakieś pół godziny temu, ale on oczywiście obrócił się na brzuch i wyglądał przez siateczkę co mamusia robi i to jeszcze z takim anielskim uśmiechem na twarzy, że w końcu go wzięłam. Od kiedy opuściliśmy mu poziom to kilka razy muszę go przekładać z brzucha na plecy przy usypianiu, bo sam nie potrafi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wczoraj Tomek kulnął się na brzuszek ale tylko dlatego, ze bardzo chciał wziąc zabawkę, która była z boku ![]() ![]() wiecie co ja doszłam do wniosku, ze Tomek to jest straszny smieszek, smieje się ciagle i własciwie ze wszystkiego ALE ma niezły charakterek bo, szybko się nudzi i od razu histeria, szybko się wscieka jak czegoś nie potrafi i od razu histeria ![]() Taki wymuszacz jak mu coś nie pasuje, no i jest strasznie niecierpliwy ![]() refleksji ciąg dalszy ![]() ![]() ![]() ale mi elaborat wyszedł ![]() ps. w Carrefourze jest promocja na słoiczki Gerbera 3 sztuki obiadków kosztują 5,50. Dałam dziś Tomkowi Jarzynki z królikiem to mało co nie wyskoczył z leżaczka tak pysia otwierał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
ja na swojego Tż też nie mogę tak bardzo, bardzo narzekać bo umie i chce się zajmować Emi....no ale niestety ostatnio wpadł mu w łapy nowy samochód i tak koło niego chodzi jak kura wokół jajka-pocieszam się tym,że kiedyś zrobi przy nim wszystko i wróci do rzeczywistości-tak samo kiedyś łaził wokół Ibizy
![]() a tak w ogóle to zapomniałam się "pochwalić"-ostatnio znowu dokształcam się za kierownicą bo za tydzień powrót do pracy i mam zamiar jak nie od poniedziałku to przynajmniej w niedługim czasie jeździć do pracy...no i wiecie co:/ głupia baba ze mnie...jeździliśmy po mieście wszystko ładnie pięknie i porysowałam auto na własnym podwórku jak chciałam zaparkować:/ Tż to zobaczył, najpierw się zezłościł i kazał wysiadać....ale później zobaczył niewielką skalę zniszczeń i mu przeszło....no ale fakt, faktem zarysowałam do blachy i trzeba będzie malować,żeby nie zardzewiało ![]()
#399 |
Rozeznanie
|
patinka oj tacy sa faceci, moj tez przy aucie ciagle cos robi i najwyrazniej tak odpoczywa jak sobie tam dlubie, ja tam wole zeby zajmowal sie autem niz ma gdzies lazic...przynajmniej mam go na oku.
zebra fajnie ze blender sie sprawdza, ja sobie juz tez nie wyobrazam bez niego gotowania itd. pysia to udanej przeprowadzki i pieknego snu pierwszej nocy na nowym mieszkanku....i wracaj do nas |
![]() ![]() |
![]() |
#400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#401 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#402 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Cytat:
![]() ![]() Ale fakt, ze o wiele mniej juz siedzi na kompie ![]() Tak stwierdzam, ze mój mąz jest podobny do Kanci- taki wysrodkowany ![]() Pysia fajnie, ze juz sie wyprowadzacie...miłej pracy i szybciutko do nas wracaj ![]() Zebra fajnie, ze zadowolona jestes z blendera ![]() ![]() Kupilismy dzis spacerowke ![]() ![]() Pozniej wkleje fotke Sebusia w nowym wozku, bo teraz spi ![]() A jeszcze sie pochwale ![]() ![]() ![]() ![]() Ja od rana zakupy, sprzatnie, teraz dopiero obiad robie ![]() ![]() Milego dnia!
![]() |
#403 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ostatnio przyszedł z pracy późno, ja byłam też zmęczona zasnęłam i rano się dowiedziałam, że Julka w nocy się przebudziła i wstał ją ululać.. jak ja - matka - mogłam tego nie słyszeć? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#404 | |
Zakorzenienie
|
Mój TŻ jest chyba nieco bardziej romantyczny od średniej wizazowej, a przynajmniej ma takie zrywy..
![]() ![]() ![]() W ogóle u nas relacje są chyba nieco odwrócone, nie ma typowego podziału, a ja robię sporo rzeczy typowo męskich, TŻ gotuje, ja trzymam kasę i generalnie dbam o finanse, płacenie rachunków itd, on nie ma do tego głowy... Filipem się bardzo zajmuje , jak to powiedziała moja koleżanka kiedyś "jakby mógł to by mu cycka dał.." ![]() edit: ale żeby nie było tak różowo to straszny bałaganiarz z niego, zapominalski i gadżeciaż jak mały chłopczyk...wszystko by chciał.... Cytat:
Edytowane przez youyou Czas edycji: 2010-07-31 o 15:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilkę.
Byliśmy na zakupach pół dnia ![]() ![]() Ale kupiłam Adasiowi kurtkę w C&A za 35zł ![]() Kupiłam mu też książeczkę w rossmanie i odebrałam paczuszkę ![]() Zmykam robić obiadek.
#406 |
Zakorzenienie
|
Patinka
![]() Moja jak pojdzie grzebac w aucie to ![]() Youyou ![]() Zebcia wspolczuje.Ja bym to raz dwa ukrocila (i to drastycznie ![]() ![]() Ja lepiej nie bede pisac jaki mi sie mikser marzy,bo to to juz w ogole majatek kosztuje ![]() Kancia moja Lu identycznie,tyle ze ona nie placze,tylko krzyczy strasznie - nerwus maly ![]() ![]() Blonde ![]() Ostatnio w argosie byla promocja blenderow brauna,czy philipsa z 60 Ł,na 30 A my po spotkanku z Gosbaj ![]() ![]() ![]() Bylo super.Dzieciaczki sie zapoznaly,nawet pomacaly po buzkach ![]() ![]() Fajnie tak sie spotkac i pogada live ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
no to widzę, ze małże podobni generalnie
![]() aldii fajnie, ze się spotkałyscie ![]() ![]() ![]() azzis pokaz kurtałke ![]() ja wczoraj byłam w lumpku i kupiłam małemu kilka par spodenek i bluze. Spodnie brałam z myślą o jesieni na 74, 80 przychodze do domu przykładam do niego a one w sam raz ![]() ![]() najwięcej dostał Adrian ale dla niego sa takie fajne rzeczy ze nigdy nie umiem się pohamowac ![]() ![]() mama z tatą NIC ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Zakorzenienie
|
Aldii
![]() ![]() ![]() Ja juz mam upatrzony blender Russell Hobs z argosa za 20f przecieniony chyba z 30f ![]() ![]() Kancia, Azzis ![]() To ja chwale sie naszym nowym nabytkiem ![]() ![]()
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 ![]() Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 ![]() Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2010-08-19 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
blonde hair fajny pojazd
![]() Kancia pokazuję kurtkę i podpinkę, którą można zakładać jako kamizelkę. W rzeczywistości kurtka jest ciut jaśniejsza. Ja wzięłam rozmiar 68, bo 74 wydała mi się jakaś taka duża.
Edytowane przez azzis Czas edycji: 2010-07-31 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Rozeznanie
|
blonde fajny ten wozeczek, kolor mi sie podoba bardzo..A Sebastianek widac zadowolony..
aldii fajnie ze moglyscie sie spotkac, pewnie ze tak na zywo to lepiej... kancia u nas tez glownie maly cos dostaje ![]() azzis no wlasnie pokaz kurtke o juz widze =dla mnie bomba |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Zakorzenienie
|
Patinka mój blender
http://allegro.pl/item1163897431_now...e_mr_4000.html Tylko ja kupiłam bez przesyłki za 50 zł ( wtedy 2 takie aukcje znalazłam) reszta w takiej już wyższej cenie była...ale może się jeszcze trafić ktoś taniej sprzedający. Addiced fajne ale nie prędko znowu na coś kasiure wystukam ![]() Kancia grunt, że wiesz, że jesli chce to potrafi ![]() Olivia już proponowałam i groźbą i prośbą żeby grał jakiś czas określony...a on wczoraj wrócił z pracy ok 23 i grał do 3 i dzisiaj ruszyć dupy nie mógł do 10 z wyra a zakupy miał zrobić. Potem psozedł na góre i ugotował obiad... o dziwo. Blonde a ile taki wózeczek? Ładnie wygląda. Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2010-07-31 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiesz czy do tego spasuje ta końcówka do placków?co był link do niej wcześniej podany?
![]() |
#413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
No, bo wiesz ja tam zielonego pojęcia nie mam ale sprzedawca wie napewno do jakich modeli jego sprzęt pasuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() _________________________ ________________ Dziewczyny u mnie masakra! Za scianą robią remont - z gołych ścian bo to mieszkanie od początku stało puste i gołe i teraz przenoszą sciany, ruru, robią schody.... Możecie sobie wyobrazić jak jest głośno... Wynosimy się z Natalką jak tylko się da... Ale widzę, że Natalka już zrobiła się nerwowa, budzi się z płaczem (czego nigdy wcześniej nie robiła...)... Druga sprawa - chyba będe mieć autko ![]() ![]() ![]() Poza tym u nas nic nowego. Natalka zmianę mleczka znosi bardzo dobrze. Nic jej nie jest, na początku smak jej trochę nie podchodził ale teraz wciąga normalnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
|
Patka a też ręczny masz? Może spróbuje te ziemniory zblenderować, bo mam ochote na palcki okropną
![]() Współczuję remontów!!! Mnie to głupie rozdarte psy wkurzają na spaceerach a co dopiero takie coś... Moji sąsiedzi jwdni mają małe niewiadomo co a jak to papure drze od 4 rano!!! Tak wysoko i przenikliwie...ech...wcze śniej zaś mieli takiego co wył do księżyca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Zakorzenienie
|
Azzis, Tajgabajga, Zebra dzieki
![]() My dalismy 140f (ok 650zł), ale on był przeceniony z 200f ![]() Ale naprawde fajnie sie prowadzi, taki lekki ![]() Patka to trzymam kciuki za ten samochodzik...jednak zmieniłas model ![]()
#419 |
Zakorzenienie
|
youyou ja ciuszki pakuję i chowam dla drugiego bobaska
![]() ![]() zeberko współczuję psiurów... U mojego TŻ jak byliśmy to psy sąsiadów tak ujadały, że miałam serdecznie dość...
Edytowane przez azzis Czas edycji: 2010-07-31 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
Azzis tak normalnie to wiem, ze pies musi sobie psozczekać...ale ten od sąsiadów to chyba nawet an mrówki ujada:\ a kur... jak listonosz jeżdzi to można szału dostać... a mój mimo, że debil to sie tak nie drze... Rzaden nasz pies(suki zazwyczaj) nie były takie... Moja ukochana suczka (z 3 lata jak jej nie ma... siostra wzieła ją na spacer bez smyczy i wpadła pod samochód
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.