politechnika świętokrzyska - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Szkoła i edukacja > Studia

Notka

Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-07-14, 19:49   #391
Andzia_91
Raczkowanie

Dot.: politechnika świętokrzyska

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
ja nie mam pojecia, bo nie znam sie na takich kierunkach i nie wiem ktora szkola lepsza itd.

Wiecie moze co z listami rezerwowymi? w ogole skad bede wiedziala ze sa jeszcze jakies miejsca wolne jak ktos nie doniesie papierow? oni oglosza II nabor czy jak? :/

skoro na bud. przyjeli 577 os to jest spora szansa ze duzo nie doniesie, tylko ja nie mam pojecia ktora jestem na liscie w ogole
najlepiej będzie jak zadzwonisz na pśk, będziesz mieć pewność co do prawdziwości informacji albo chociaż maila im napisz
Andzia_91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-14, 21:06   #392
Endzi170
Raczkowanie

INZYNIERIA SRODOWISKA wita !!!
Endzi170 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-14, 21:50   #393
Silver5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kuleczkaa91 Pokaż wiadomość
na stronie PŚk jest napisane, że rekrutacja dodatkowa będzie od 1.08 do 16.09. A więcej informacji na pewno znajdziesz pod numerem telefonu odpowiedniego wydziału, najlepiej pytać u źródła co i jak, byś później nie obudziła się z ręką w nocniku jak to mówią...
Ale jak się nie mylę to ten termin dotyczy drugiej rejestracji, a nie list rezerwowych Gdzieś wyczytałam w internecie, że osoby, które nie doniosą w odpowiednim czasie dokumentów są skreślane i w miejsce ich wchodzą ludzie z rezerwy.

A ta druga rekrutacja jest wtedy gdy są wolne miejsca na kierunkach, na których nie ma nawet list rezerwowych, bo przyjmowani byli wszyscy a i tak zostały miejsca.

Ale mówię od razu, że nie jestem pewna

Edytowane przez Silver5
Czas edycji: 2011-07-14 o 22:33
Silver5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-15, 09:48   #394
kuleczkaa91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Endzi170 Pokaż wiadomość
INZYNIERIA SRODOWISKA wita !!!
ooo, to jest trzecia osoba na forum na IŚ witamy witamy, spotkamy się niebawem Waszka, nie jesteśmy sameeeeee!

tak czy siak najlepiej jak zadzwoni i się zapyta, my możemy snuć tylko domysły...

Edytowane przez kuleczkaa91
Czas edycji: 2011-07-15 o 09:49
kuleczkaa91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-15, 10:51   #395
mieju91
Przyczajenie

Architektura i urbanistyka w Kielcach wita

pozdro

Edytowane przez mieju91
Czas edycji: 2011-07-16 o 18:28
mieju91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-15, 11:04   #396
mieju91
Przyczajenie

Architektura i urbanistyka wita

Wiecie może czy PŚk organizuje jakiś wyjazd integracyjny dla studentów z pierwszego roku? Fajnie było by spotkać się i zapoznać jeszcze przed październikiem

ps. Jestem z woj. łódzkiego (Bełchatów) i będę szukam ludzi z okolic chętnych na dojazdy (weekendy itp)

ps. Szukam mieszkania i uważam że fajnie było by mieszkać z osobą z tego samego kierunku... wiec jeżeli ktoś myśli podobnie porosze o kontakt ;d

pozdro
mieju91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-15, 11:36   #397
Silver5
Raczkowanie

Cytat:
ooo, to jest trzecia osoba na forum na IŚ witamy witamy, spotkamy się niebawem Waszka, nie jesteśmy sameeeeee!
Eeeej ja też jak na razie jestem na IŚ Nie zapominajcie o mnie...
Ale w nadziei mam jeszcze to budownictwo
Stary 2011-07-15, 11:39   #398
kuleczkaa91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Silver5 Pokaż wiadomość
Eeeej ja też jak na razie jestem na IŚ Nie zapominajcie o mnie...
Ale w nadziei mam jeszcze to budownictwo
oj, to mi chyba umknęło, przepraszam najmocniej więc jest nas 4! na 268 osób na liście zostań z nami, na budownictwie jest już ich za dużo
Stary 2011-07-15, 12:06   #399
Silver5
Raczkowanie

Wybaczam No właśnie się zastanawiam, trudny wybór.
Ale w chwili obecnej to jestem na IŚ.

Na tej uczelni nie ma za grosz organizacji... Zamiast napisać czy istnieje coś takiego jak listy rezerwowe, to nie. I w końcu nie wiadomo czy tylko ta druga rejestracja jest...
Stary 2011-07-15, 12:58   #400
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Mam właśnie ten sam problem. Wiem tyle, że próg punktowy był 110 na budownictwie.

A w rejestracji podałaś też budownictwo? Na którym miejscu?
No wlasnie, a duzo Ci brakowalo do progu?

Tak, na pierwszym miejscu dalam budownictwo i na pierwszym tez geodezje bo zalozylam 2 konta ale na geodezje nie mam co liczyc nawet

Ja mam nadzieje ze jak przyjeli te 577 osob to duzo z nich nie doniesie dokumentow i sie zwolni duzo miejsc chociaz jak to mowia nadzieja matka glupich, dla mnie juz chyba nie ma ratunku

Cytat:
Ale jak się nie mylę to ten termin dotyczy drugiej rejestracji, a nie list rezerwowych Gdzieś wyczytałam w internecie, że osoby, które nie doniosą w odpowiednim czasie dokumentów są skreślane i w miejsce ich wchodzą ludzie z rezerwy.

A ta druga rekrutacja jest wtedy gdy są wolne miejsca na kierunkach, na których nie ma nawet list rezerwowych, bo przyjmowani byli wszyscy a i tak zostały miejsca.

Ale mówię od razu, że nie jestem pewna
No wlasnie, tez sie na tym zastanawialam ale nawet nie ma podane kiedy beda informowac ze ktos z tej listy rezerwowej sie dostal i w ogole na ktory miejscu sie jest

Dzieki za odpowiedzi, chyba faktycznie tam zadzwonie i sie dowiem wszystkiego

A w ogole to poszlybyscie na transport albo zarzadzanie i inzynierie produkcji? bo ja sie a to dostalam, wiem ze z ZIP to sie kazdy smieje ze tam przyjmia wszystkich chetych i jeszcze miejsca zostaja nie wiem jak z trasportem. Orientujecie sie moze czy to jakis przyszlosciowy kierunek? W sumie kierunek calkiem spoko, zawsze mozna pojsc jeszcze na logistyke czy cos bo studia trwaja 3,5r ale mi tak sie marzyla ta geodezja albo budowictwo

niby nic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-15, 13:07   #401
karolina_tje
Raczkowanie

Cytat:

A w ogole to poszlybyscie na transport albo zarzadzanie i inzynierie produkcji? bo ja sie a to dostalam, wiem ze z ZIP to sie kazdy smieje ze tam przyjmia wszystkich chetych i jeszcze miejsca zostaja nie wiem jak z trasportem. Orientujecie sie moze czy to jakis przyszlosciowy kierunek? W sumie kierunek calkiem spoko, zawsze mozna pojsc jeszcze na logistyke czy cos bo studia trwaja 3,5r ale mi tak sie marzyla ta geodezja albo budowictwo
Transport to może i przyszłościowy o ile masz zamiar posiadać własną firmę, a IP to jest podobno bardzo fajny kierunek, po którym można zarobić niezłą kase. Nie orientuje się na jakim poziomie jest IP na PŚ i w ogole to tu jest jakoś dziwnie z tym zarządzaniem dodatkowo. tak czy inaczej, IP podobno bardzo fajny kierunek. Sama mam wielu znajomych na nim, co prawda nie w kielcach, dlatego mówię,że nei orientuje się jak z nim jest tutaj, ale ogólnie kierunek godny polecenia, PODOBNO
karolina_tje jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-15, 13:14   #402
Silver5
Raczkowanie

Ja miałam 108 pkt i tak naprawdę to stoją przede mną tylko osoby ze 109 pkt:/

Napisałam maila do komisji, ale nie wiem czy się ktoś odważy odpisać...

Ej, a z drugiej str. to by było nie sprawiedliwe gdyby była tylko ta druga rekrutacja, bo wtedy mogły by zapisać się osoby które miały dużo pkt a nie dostały się np. na Politechnikę Warszawską. Chyba, że w tej 2 rekrutacji będą przyjmować osoby co miały mniej niż próg.
Kurde, już sama nie wiem;/

Jak zadzwonisz i będziesz coś wiedzieć to napisz, ok? Będę wdzięczna
Stary 2011-07-15, 13:23   #403
karolina_tje
Raczkowanie

Cytat:

Ej, a z drugiej str. to by było nie sprawiedliwe gdyby była tylko ta druga rekrutacja, bo wtedy mogły by zapisać się osoby które miały dużo pkt a nie dostały się np. na Politechnikę Warszawską. Chyba, że w tej 2 rekrutacji będą przyjmować osoby co miały mniej niż próg.

na meila to wątpie, zeby Ci odpisali, napisz odwołanie i złóż je osobiście na uczelni, może tak CI się uda...
karolina_tje jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-15, 13:55   #404
kuleczkaa91
Raczkowanie

już to pisałam na początku wątku, ale w tamtym roku było tak, że na pare dni przed rozpoczęciem, chyba podczas tej drugiej rekrutacji obniżyli na budownictwo progi ze 130 na 120 i dzięki temu przyjęli ok. 50 osób więcej jeszcze.. jednak nie wiem jak będzie w tym roku, trudno powiedzieć czy obniżą czy nie :/.

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:

ja myślalam o transporcie w razie W, z tego co słyszałam to na ZiIP-ie uczą o wszystkim po trochu:/ no a transport to wydział mechatroniki w końcu, zobacz na plan zajęć, mają ciekawe przedmioty( budowa maszyn itp itd), no i z listy przyjętych widać, że chętnych niemało.. nikt nie powie Ci, na co masz pójść, żebyś miała za 5 lat pracę, bo rynek pracy w polsce jest taki jaki jest, każdy widzi jaki, i dziś mogą potrzebować geodetów, budowlanców, a za 5 lat moze byc tak, że rynek nie wchłonie tak dużej liczby inżynierów, choć lepiej żeby tak się nie stało

Edytowane przez kuleczkaa91
Czas edycji: 2011-07-15 o 14:29
Stary 2011-07-15, 15:14   #405
Silver5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolina_tje Pokaż wiadomość
na meila to wątpie, zeby Ci odpisali, napisz odwołanie i złóż je osobiście na uczelni, może tak CI się uda...
Nie wiem, czy odwołanie coś da, bo ja się nie załapałam...
a w mailu zapytałam tylko czy przewidują listę rezerwową, gdy będą się zwalniały miejsca...

Zobaczymy, może coś odpiszą.
Stary 2011-07-15, 17:29   #406
szczesciaraaa
Raczkowanie

szukam współlokatorki, jakby któraś z Was była chętna to piszcie PW

Edytowane przez szczesciaraaa
Czas edycji: 2011-07-15 o 22:20
szczesciaraaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-15, 20:50   #407
Endzi170
Raczkowanie

Ktoś tu wspominał o jakiś spotkaniach integracyjnych ? też chętnie wybrałabym sie na takie "coś" Tym bardziej ze nie jestem tutaj jedyna ktora idzie na IŚ , co niezmiernie mnie cieszy

W ogole to wiecie moz ejak na uczelniach wyglada rozpoczecie roku ? Bo ja niebardzo wiem co 1-go pazdziernika bede miala ze soba zrobic :p Gdzie isc , za kim, dokad, po co itd
Stary 2011-07-15, 20:58   #408
Endzi170
Raczkowanie

Ktoś tu pisał o jakis spotkaniach integracyjnych ? Gdyby "coś" takiego bylo to ja chetnie bym sie wybrala w ogole chetnie bym kogos poznala bo nie ide z nikim znajomym na studia (jak wiekszosc) a na forum z IŚ nie jestem sama o mnie niezmiernie cieszy :P

A tak w ogole to wie ktos jak wyglada rozpoczecie roku na uczelni? Bo ja to nie wiem nic... pojde pierwszego pazdziernika nawet nie wiem dokad, ani za kim, po co ani nic
Stary 2011-07-15, 21:22   #409
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina_tje Pokaż wiadomość
Transport to może i przyszłościowy o ile masz zamiar posiadać własną firmę, a IP to jest podobno bardzo fajny kierunek, po którym można zarobić niezłą kase. Nie orientuje się na jakim poziomie jest IP na PŚ i w ogole to tu jest jakoś dziwnie z tym zarządzaniem dodatkowo. tak czy inaczej, IP podobno bardzo fajny kierunek. Sama mam wielu znajomych na nim, co prawda nie w kielcach, dlatego mówię,że nei orientuje się jak z nim jest tutaj, ale ogólnie kierunek godny polecenia, PODOBNO
Dzieki za odp

Cytat:

O to malutko Ci brakuje, ja mysle ze sie spokojnie dostaniesz

Ale tez nie wiem jak jest z tymi listami rezerwowymi. Moze nie ma tych list w ogole, a jak sie nie dostaniesz to logujesz sie na drugi nabor A moze byc tak ze przyjeli te 577os. i przypuscmy dokumentow nie doniesie 100 os to zostawia te 400-500 i nie beda juz robic 2 naboru? zreszta mnie to juz nic nie pomoze chyba A myslicie ze ile osob z tych prawie 600 niedoniesie dokumentow? o ile max moze sie obnizyc prog? ja tak wykminilam ze jak obnizyli prog o 10 w zeszlym roku i przyjeli 50os wiecej to moze jakby tak obnizyli do 80 to przyjmia te 150os wiecej tzn na miejsce tych co zrezygnuja nie no marzenia scietej glowy

Jak sie czegos dowiem to bede informowac, jakby co to Ty tez pisz

Cytat:
już to pisałam na początku wątku, ale w tamtym roku było tak, że na pare dni przed rozpoczęciem, chyba podczas tej drugiej rekrutacji obniżyli na budownictwo progi ze 130 na 120 i dzięki temu przyjęli ok. 50 osób więcej jeszcze.. jednak nie wiem jak będzie w tym roku, trudno powiedzieć czy obniżą czy nie :/.

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

ja myślalam o transporcie w razie W, z tego co słyszałam to na ZiIP-ie uczą o wszystkim po trochu:/ no a transport to wydział mechatroniki w końcu, zobacz na plan zajęć, mają ciekawe przedmioty( budowa maszyn itp itd), no i z listy przyjętych widać, że chętnych niemało.. nikt nie powie Ci, na co masz pójść, żebyś miała za 5 lat pracę, bo rynek pracy w polsce jest taki jaki jest, każdy widzi jaki, i dziś mogą potrzebować geodetów, budowlanców, a za 5 lat moze byc tak, że rynek nie wchłonie tak dużej liczby inżynierów, choć lepiej żeby tak się nie stało
No ZIP to ponoc kierunek bez przyszlosci raczej bo wlasnie jest na nim wszystko i nic jak cos to bym sie sklaniala ku temu transportowi ale nie wiem, srednio mnie to interesuje, wlasnie jakies budowy maszyn itd i samo to ze fizyki jest od cholery, chemi tez pewnie duzo

Stary 2011-07-15, 22:00   #410
Silver5
Raczkowanie

Cytat:
O to malutko Ci brakuje, ja mysle ze sie spokojnie dostaniesz

Ale tez nie wiem jak jest z tymi listami rezerwowymi. Moze nie ma tych list w ogole, a jak sie nie dostaniesz to logujesz sie na drugi nabor A moze byc tak ze przyjeli te 577os. i przypuscmy dokumentow nie doniesie 100 os to zostawia te 400-500 i nie beda juz robic 2 naboru? zreszta mnie to juz nic nie pomoze chyba A myslicie ze ile osob z tych prawie 600 niedoniesie dokumentow? o ile max moze sie obnizyc prog? ja tak wykminilam ze jak obnizyli prog o 10 w zeszlym roku i przyjeli 50os wiecej to moze jakby tak obnizyli do 80 to przyjmia te 150os wiecej tzn na miejsce tych co zrezygnuja nie no marzenia scietej glowy

Jak sie czegos dowiem to bede informowac, jakby co to Ty tez pisz
Też się obawiam, że może nie być tej list rezerwowej na budownictwo. Może przyjęli specjalnie tak dużo osób z myślą, że część się wycofa i zostanie ta reszta... ale miejmy nadzieję Z drugiej strony rektor PŚk jest raczej przychylny i cieszy sie z każdego kolejnego studentaxD.

Obecnie jest 577 zakwalifikowanych i napewno tak min. ze 30 osób to zrezygnuje (chyba) a rektor nie będzie chciał żeby było mniej studentów niż przed rokiem.

A może, gdy zakończy się termin wnoszenia dokumentów, to na naszym koncie pojawi się adnotacja, że miejsca się pozwalniały czy coś takiego.

A składasz dokumenty na ten kierunek co zostałaś przyjęta?
Bo ja nie wiem. Bo może jeśli złoże to będzie oznaczało, że rezygnuję z tych pozostałych kierunków...

Dosłownie nic nie wiadomo.
Czytam na necie inf. na temat innych uczelni i stąd mam takie domysły
Stary 2011-07-15, 22:12   #411
pamilcia15
Raczkowanie

Nom właśnie ja się dostałam an to budownictwo i nie mam zielonego pojęcia czy będą jakiekolwiek listy rezerwowe.Bo tak jest na PŚ że po 1 roku odpada ponad połowa osób bo taki przesiew jest także i w tym roku będzie tak samo a czy listy rezerw będą czy nie to już sam Bóg wie:P
Prawko zdane:22.06.2010
Więcej sukcesów!
pamilcia15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-15, 22:57   #412
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Też się obawiam, że może nie być tej list rezerwowej na budownictwo. Może przyjęli specjalnie tak dużo osób z myślą, że część się wycofa i zostanie ta reszta... ale miejmy nadzieję Z drugiej strony rektor PŚk jest raczej przychylny i cieszy sie z każdego kolejnego studentaxD.

Obecnie jest 577 zakwalifikowanych i napewno tak min. ze 30 osób to zrezygnuje (chyba) a rektor nie będzie chciał żeby było mniej studentów niż przed rokiem.

A może, gdy zakończy się termin wnoszenia dokumentów, to na naszym koncie pojawi się adnotacja, że miejsca się pozwalniały czy coś takiego.

A składasz dokumenty na ten kierunek co zostałaś przyjęta?
Bo ja nie wiem. Bo może jeśli złoże to będzie oznaczało, że rezygnuję z tych pozostałych kierunków...

Dosłownie nic nie wiadomo.
Czytam na necie inf. na temat innych uczelni i stąd mam takie domysły
No ja mysle ze z 50osob to spokojnie zrezygnuje, bo widzialam nawet ze sie niektore nazwiska powtarzaly na 2 kierunkach ale mnie 50 os i tak nie ratuje

Nie wiem wlasnie, mysle ze bede dzwonic w poniedzialek i sie dowiem wszystkiego bo tak nie pomyslalam. Z tym ze np. jak zloze a transport i na tym samym koncie nie skladalam na bud. bo zalozylam 2 konta to i tak zlozyc moge bo to jak 2 osobne zgloszenia, ale jeszcze nawet nie wiem czy ide na cos a jak tak to na co

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

Cytat:
Napisane przez pamilcia15 Pokaż wiadomość
Nom właśnie ja się dostałam an to budownictwo i nie mam zielonego pojęcia czy będą jakiekolwiek listy rezerwowe.Bo tak jest na PŚ że po 1 roku odpada ponad połowa osób bo taki przesiew jest także i w tym roku będzie tak samo a czy listy rezerw będą czy nie to już sam Bóg wie:P
Dostalas sie czy nie?

Stary 2011-07-15, 23:48   #413
pamilcia15
Raczkowanie

hehe dostałam się dostałam:P pisałam że nie mam zielonego pojęcia czy PŚ prowadzi w ogólę 2 rekrutację a tam poza tematem mam jeszcze do wyboru AGH na wydziale Zarządzania i nie mam pojęcia co wybrać może mi ktoś doradzi i wypowi się coś na temat tych kierunków? była bym bardzoo wdzięczna za pomoc
Więcej sukcesów!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-16, 09:35   #414
Kasiek_tst
Przyczajenie

hej! ja też próbowałam dostać się na geodezję na PŚk, ale niestety zabrakło mi 1 pkt! ;( jestem na transporcie, ale stwierdziłam, że nie odpowiada mi ten kierunek;/ Żałuję, że nie wybrałam budownictwa albo inż środowiska na 2 miejscu...

Dzwoniłam wczoraj do PŚk i pani powiedziała mi, że oni przyjmują ludzi z nadmiarem z myślą, że papierów nie złoży ok 40% osób. Dlatego nie ma list rezerwowych. W tamtym roku nie przyjmowali w dodatkowej rekrutacji na budownictwo i inż środ. Może na innych kierunek będą jeszcze miejsca i rekrutacja sierpniowa się odbędzie.
Kasiek_tst jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-16, 10:11   #415
niby nic
Zakorzenienie

ale na AGH dostalas sie na budownictwo na wydziale zarzadzania czy na zarzadzanie? bo nie czaje

Stary 2011-07-16, 11:09   #416
pamilcia15
Raczkowanie

heheh nom właśnie na AGH nie dostałam się na budownictwo tylko na wydział Zarządzania kierunek Zarządzanie i nie wiem co wybrać czy zostać na PŚ czy iść na to AGH? co jest lepsze i który kierunek bardziej przyszłościowy? co myślicie?
Więcej sukcesów!
Stary 2011-07-16, 11:35   #417
szczesciaraaa
Raczkowanie

Cytat:
heheh nom właśnie na AGH nie dostałam się na budownictwo tylko na wydział Zarządzania kierunek Zarządzanie i nie wiem co wybrać czy zostać na PŚ czy iść na to AGH? co jest lepsze i który kierunek bardziej przyszłościowy? co myślicie?
na dzień dzisiejszy wydaje mi się lepsze budownictwo ale kto wie co będzie za kilka lat
Stary 2011-07-16, 11:37   #418
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Budownictwo zdecydowanie (chociaz nam miejsce zajmujesz hehe ) zarzadzanie ponoc jest malo przyszlosciowe bo juz bardzo duzo osob je studiuje i jest przesyt absolwentow w sumie inzynierow tez jest duzo ale ja mysle ze budownictwo bedzie sie rozwijac, ciagle cos sie bedzie budowac, jakies drogi nawet czy cos i nawet za granica bedzie latwiej znalezc prace

Stary 2011-07-16, 12:22   #419
pamilcia15
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szczesciaraaa Pokaż wiadomość
na dzień dzisiejszy wydaje mi się lepsze budownictwo ale kto wie co będzie za kilka lat
Cytat:
Budownictwo zdecydowanie (chociaz nam miejsce zajmujesz hehe ) zarzadzanie ponoc jest malo przyszlosciowe bo juz bardzo duzo osob je studiuje i jest przesyt absolwentow w sumie inzynierow tez jest duzo ale ja mysle ze budownictwo bedzie sie rozwijac, ciagle cos sie bedzie budowac, jakies drogi nawet czy cos i nawet za granica bedzie latwiej znalezc prace
dziekuję wam bardzoo też tak obstawiałam od początku to bud tak na 90% ale te 10% zawsze tak na boku taka rezerwa ale zostaję:P przekonałyście mnie. Gdzie tam się szlajać po Krk:P
Więcej sukcesów!
Stary 2011-07-16, 16:07   #420
Andzia_91
Raczkowanie

a co do zjazdów integracyjnych, to chyba każda uczelnia organizuje 'adapciak' czyli kilkudniową wycieczke dla samych pierszaków, w zeszłym roku pśk taką organizowało, więc w tym pewnie też
Andzia_91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Studia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości