![]() |
#391 | |
Raczkowanie
|
Dot.: politechnika świętokrzyska
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 |
Raczkowanie
|
INZYNIERIA SRODOWISKA wita !!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ta druga rekrutacja jest wtedy gdy są wolne miejsca na kierunkach, na których nie ma nawet list rezerwowych, bo przyjmowani byli wszyscy a i tak zostały miejsca. Ale mówię od razu, że nie jestem pewna ![]() Edytowane przez Silver5 Czas edycji: 2011-07-14 o 22:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Raczkowanie
|
ooo, to jest trzecia osoba na forum na IŚ
![]() ![]() ![]() tak czy siak najlepiej jak zadzwoni i się zapyta, my możemy snuć tylko domysły... Edytowane przez kuleczkaa91 Czas edycji: 2011-07-15 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Przyczajenie
|
Architektura i urbanistyka w Kielcach wita
![]() pozdro Edytowane przez mieju91 Czas edycji: 2011-07-16 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Przyczajenie
|
Architektura i urbanistyka wita
![]() Wiecie może czy PŚk organizuje jakiś wyjazd integracyjny dla studentów z pierwszego roku? Fajnie było by spotkać się i zapoznać jeszcze przed październikiem ![]() ps. Jestem z woj. łódzkiego (Bełchatów) i będę szukam ludzi z okolic chętnych na dojazdy (weekendy itp) ps. Szukam mieszkania i uważam że fajnie było by mieszkać z osobą z tego samego kierunku... wiec jeżeli ktoś myśli podobnie porosze o kontakt ;d pozdro |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Raczkowanie
|
Wybaczam
![]() Ale w chwili obecnej to jestem na IŚ. Na tej uczelni nie ma za grosz organizacji... Zamiast napisać czy istnieje coś takiego jak listy rezerwowe, to nie. I w końcu nie wiadomo czy tylko ta druga rejestracja jest... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, na pierwszym miejscu dalam budownictwo i na pierwszym tez geodezje bo zalozylam 2 konta ale na geodezje nie mam co liczyc nawet ![]() Ja mam nadzieje ze jak przyjeli te 577 osob to duzo z nich nie doniesie dokumentow i sie zwolni duzo miejsc ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzieki za odpowiedzi, chyba faktycznie tam zadzwonie i sie dowiem wszystkiego ![]() A w ogole to poszlybyscie na transport albo zarzadzanie i inzynierie produkcji? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#401 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Raczkowanie
|
Ja miałam 108 pkt i tak naprawdę to stoją przede mną tylko osoby ze 109 pkt:/
Napisałam maila do komisji, ale nie wiem czy się ktoś odważy odpisać... Ej, a z drugiej str. to by było nie sprawiedliwe gdyby była tylko ta druga rekrutacja, bo wtedy mogły by zapisać się osoby które miały dużo pkt a nie dostały się np. na Politechnikę Warszawską. Chyba, że w tej 2 rekrutacji będą przyjmować osoby co miały mniej niż próg. Kurde, już sama nie wiem;/ Jak zadzwonisz i będziesz coś wiedzieć to napisz, ok? Będę wdzięczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
na meila to wątpie, zeby Ci odpisali, napisz odwołanie i złóż je osobiście na uczelni, może tak CI się uda... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 | |
Raczkowanie
|
już to pisałam na początku wątku, ale w tamtym roku było tak, że na pare dni przed rozpoczęciem, chyba podczas tej drugiej rekrutacji obniżyli na budownictwo progi ze 130 na 120 i dzięki temu przyjęli ok. 50 osób więcej jeszcze.. jednak nie wiem jak będzie w tym roku, trudno powiedzieć czy obniżą czy nie :/.
---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez kuleczkaa91 Czas edycji: 2011-07-15 o 14:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a w mailu zapytałam tylko czy przewidują listę rezerwową, gdy będą się zwalniały miejsca... Zobaczymy, może coś odpiszą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 |
Raczkowanie
|
szukam współlokatorki, jakby któraś z Was była chętna to piszcie PW
![]()
mój K ![]() Edytowane przez szczesciaraaa Czas edycji: 2011-07-15 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Raczkowanie
|
Ktoś tu wspominał o jakiś spotkaniach integracyjnych ? też chętnie wybrałabym sie na takie "coś"
![]() ![]() W ogole to wiecie moz ejak na uczelniach wyglada rozpoczecie roku ? Bo ja niebardzo wiem co 1-go pazdziernika bede miala ze soba zrobic :p Gdzie isc , za kim, dokad, po co itd ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Raczkowanie
|
Ktoś tu pisał o jakis spotkaniach integracyjnych ?
![]() ![]() A tak w ogole to wie ktos jak wyglada rozpoczecie roku na uczelni? Bo ja to nie wiem nic... pojde pierwszego pazdziernika nawet nie wiem dokad, ani za kim, po co ani nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale tez nie wiem jak jest z tymi listami rezerwowymi. Moze nie ma tych list w ogole, a jak sie nie dostaniesz to logujesz sie na drugi nabor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak sie czegos dowiem to bede informowac, jakby co to Ty tez pisz ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#410 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Obecnie jest 577 zakwalifikowanych i napewno tak min. ze 30 osób to zrezygnuje (chyba) a rektor nie będzie chciał żeby było mniej studentów niż przed rokiem. A może, gdy zakończy się termin wnoszenia dokumentów, to na naszym koncie pojawi się adnotacja, że miejsca się pozwalniały czy coś takiego. A składasz dokumenty na ten kierunek co zostałaś przyjęta? Bo ja nie wiem. Bo może jeśli złoże to będzie oznaczało, że rezygnuję z tych pozostałych kierunków... Dosłownie nic nie wiadomo. Czytam na necie inf. na temat innych uczelni i stąd mam takie domysły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Raczkowanie
|
Nom właśnie ja się dostałam an to budownictwo i nie mam zielonego pojęcia czy będą jakiekolwiek listy rezerwowe.Bo tak jest na PŚ że po 1 roku odpada ponad połowa osób bo taki przesiew jest także i w tym roku będzie tak samo a czy listy rezerw będą czy nie to już sam Bóg wie:P
![]() |
#412 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie wiem wlasnie, mysle ze bede dzwonic w poniedzialek i sie dowiem wszystkiego bo tak nie pomyslalam. Z tym ze np. jak zloze a transport i na tym samym koncie nie skladalam na bud. bo zalozylam 2 konta to i tak zlozyc moge bo to jak 2 osobne zgloszenia, ale jeszcze nawet nie wiem czy ide na cos a jak tak to na co ![]() ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#413 |
Raczkowanie
|
hehe dostałam się dostałam:P pisałam że nie mam zielonego pojęcia czy PŚ prowadzi w ogólę 2 rekrutację
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 |
Przyczajenie
|
hej! ja też próbowałam dostać się na geodezję na PŚk, ale niestety zabrakło mi 1 pkt! ;( jestem na transporcie, ale stwierdziłam, że nie odpowiada mi ten kierunek;/ Żałuję, że nie wybrałam budownictwa albo inż środowiska na 2 miejscu...
Dzwoniłam wczoraj do PŚk i pani powiedziała mi, że oni przyjmują ludzi z nadmiarem z myślą, że papierów nie złoży ok 40% osób. Dlatego nie ma list rezerwowych. W tamtym roku nie przyjmowali w dodatkowej rekrutacji na budownictwo i inż środ. Może na innych kierunek będą jeszcze miejsca i rekrutacja sierpniowa się odbędzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
ale na AGH dostalas sie na budownictwo na wydziale zarzadzania
![]() ![]() ![]()
![]() |
#416 |
Raczkowanie
|
heheh nom właśnie na AGH nie dostałam się na budownictwo tylko na wydział Zarządzania kierunek Zarządzanie i nie wiem co wybrać czy zostać na PŚ czy iść na to AGH? co jest lepsze i który kierunek bardziej przyszłościowy?
![]() ![]()
![]() |
#417 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#419 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#420 |
Raczkowanie
|
a co do zjazdów integracyjnych, to chyba każda uczelnia organizuje 'adapciak' czyli kilkudniową wycieczke dla samych pierszaków, w zeszłym roku pśk taką organizowało, więc w tym pewnie też
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.