|
|
#391 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 656
|
Dot.: DZIWNA HISTORIA ! :( zwi±zek, którego nie by³o!
Ja ci akurat wierzê,¿e prowokowa³,tylko,¿e tak naprawdê nie znasz jego pobudek,które niekoniecznie by³y dobre,bo przeciez ty go praktycznie nie znasz.
|
|
|
|
|
#392 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 16 560
|
|
|
|
|
|
#393 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 950
|
Po takiej ilo¶ci stron powiedzia³abym, ¿e w±tek to historia trolla... Gdyby nie fakt, ¿e przed chwil± pociesza³am blisk± osobê (ta z zaburzeniami, o której wspomina³am wcze¶niej), która p³aka³a przez 10 godzin, bo polubi³a "jego" link z piosenk± na fb, a on to skasowa³.... I dalej jaka¶ wiadomo¶æ, jakie¶ zaproszenie na imprezê, zupe³na olewka z jego strony, a ona dalej uparcie twierdzi, ¿e mo¿e jednak co¶ ¼le interpretuje, ¿e tu mo¿e co¶ jest, ¿e nie mo¿e odpu¶ciæ... Prawdê mówi±c modlê siê, ¿eby ten facet i jej w koñcu napisa³ "spie*dalaj", bo ju¿ nie mogê patrzeæ na to, jak ona siê wykañcza w³asnymi my¶lami.
Dlatego te¿ autorko jeszcze raz, z dobrego serca radzê - zbadaj siê u psychologa. Nie twierdzê, ¿e jeste¶ chora, ale skoro w doros³ym wieku pozwala³a¶ takiej sytuacji trwaæ dwa lata, powinna¶ przyjrzeæ siê swoim emocjom i schematom, w jakie wpadasz. Nie chce mi siê wierzyæ, ¿e ju¿ odpu¶ci³a¶, zw³aszcza ¿e w Twoich postach dostrzegam DOK£ADNIE takie same wyra¿enia, jakie s³yszê od kole¿anki. |
|
|
|
|
#394 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 8 525
|
A on w ogóle wiedzia³, ze ten blog jest Twój, w sensie osoby, która go mêczy smsami i ugania sie na imprezach?
|
|
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 198
|
Ech, wci±gnê³am siê w historiê. Szkoda, ¿e ju¿ chyba koniec. Czas siê zaj±æ swoim ¿yciem
|
|
|
|
|
#396 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 189
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;39239154]Nie ogarniam czemu co chwile piszesz, ze on dawal Ci nadzieje.
Non stop przerzucasz odpowiedzialnosc na niego. Zrozum, ze tylko Ty jestes winna tej sytuacji. Nikt inny. Ty pozwolilas sobie na takie a nie inne swoje zachowanie a takze na takie traktowanie. Zamiast sie ogarnac i zastanowic sie jak zmadrzec i zmienic swe zachowanie to wdajesz sie w jakis bzdurne dyskusje o znakach. Nie ogarniam tego. Chyba za glupia jestem.[/QUOTE] Nie wiem czy jeste¶ za g³upia. Mo¿e ograniczona. Je¶li nie dostrzegasz tego, ¿e jestem ¶wiadoma wpakowania siê w chor± sytuacjê, i brniêcia w ni±, bo nikt mnie nie zatrzymywa³ przez kilka miesiêcy. Odpowiedzialni jeste¶my oboje za to co by³o. Nie s±dzi³am, ¿e takie co¶ mi siê przytrafi, ¿e bêdê sk³onna do tylu dzia³añ, ale widaæ na fali uczucia mo¿na zrobiæ wiele rzeczy, które z perspektywy czasu wydawaæ siê mog± g³upie. Natomiast wiele osób pyta³o mnie o znaki. Nie by³y to bepo¶rednie wiadmo¶ci, ale próbujê wyja¶niæ swój punkt widzenia. Je¶li dalej nie jestescie usatysfakcjonowani to przykro mi. Ja próbujê z tego wyj¶æ, a nie za³amaæ siê, bo kto¶ próbuje mi uzmys³owiæ, ¿e jestem chora psychicznie. Wystarczy mi ¶wiadomo¶æ straconego czasu. |
|
|
|
|
#397 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 528
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Kobieto, jaka ¶wiadomo¶æ, skoro pytasz w pierwszym po¶cie czy czekaæ, a¿ on dojrzeje? |
|
|
|
|
|
#398 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 698
|
Cytat:
ale co by³o? serio pytam, z tego co piszesz to nic miêdzy wami nie by³o |
|
|
|
|
|
#399 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Znam go od dwóch lat Wcze¶niej by³o zupe³nie lu¼no, motylki itd. jakie¶ tam spotkania ze znajomymi.A JAK MAM NIE ODPUSZCZAÆ ? DD NIE PISZÊ DO NIEGO. S± walentynki, które spêdza z inn± lask± co mam mu napisaæ ? B³agam. Wcze¶niej tzn. przed SPIERDALAJ itp. mia³am o czym pisaæ, bo wyczuwa³am nadziejê
|
|
|
|
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 198
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#401 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
czy¿ nie o to chodzi³o ?
|
||
|
|
|
|
#402 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 33 313
|
Cytat:
Baw sie dobrze. |
|
|
|
|
|
#403 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 869
|
Nie bêdê je¼dzi³a po Autorce, bo sama w³a¶nie wychodzê z takiego bagna, a mo¿e nawet o wiele gorszego.
W ka¿dym razie, mo¿esz podaæ jakie¶ konkretne przyk³ady tych ''znaków''. Pytam, bo po prostu nie rozumiem na czym to polega³o. Wtedy ³atwiej bêdzie mi co¶ powiedzieæ czy doradziæ nawet
|
|
#404 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A czemu smsy pisa³am próbowa³am wyt³umaczyæ. Bo mi nigdy nie powiedzia³ STOP. Bo podpuszcza³ mnie w necie. Z chwil± kiedy da³ mi do zrozumienia, ¿e nic z tego hamujê siê przed wszystkim. ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#405 |
|
Rozeznanie
|
Ok przyznajê siê, ¿e nie przebrnê³am przez wszystko. Doczyta³am tylko o jaki¶ piosenkach i postach na fb i blogu. Pisa³a¶ co¶ konkretniej? Bo je¶li tak to poszukam.
|
|
#406 |
|
Raczkowanie
|
f
|
|
|
|
|
#407 |
|
Konto usuniête
|
|
|
|
|
|
#408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takie "znaki" bra³am na powa¿nie pod uwagê jak mia³am 10-13 lat - wtedy ekscytowa³am siê i bra³am to za "znak" kiedy tylko on na mnie spojrza³ - ju¿ wydawa³o mi siê, ¿e na mnie leci. Mam pozapisywane naprawdê gor±ce fragmenty tego typu w pamiêtniczku. Z perspektywy zabujanej nastolatki idzie Ciê zrozumieæ, ale niestety mamy niemal 2 razy tyle lat.
|
|
|
#409 |
|
Rozeznanie
|
Ani ja. Mo¿e faktycznie facet nie by³ bez winy, ale je¿eli Autorka nie potrafi konkretnie podaæ sytuacji, w której on dawa³ jej nadziejê, to ciê¿ko w to uwierzyæ. Samo napisanie, ¿e wrzuci³ co¶ na tablicê o niczym nie ¶wiadczy. Mo¿e mylnie odczytywa³a¶ to, co robi³. Nie mo¿emy Ci doradziæ, je¶li nie powiesz, co to by³o. O ile wgl by³o cokolwiek.
|
|
#410 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
yyy bo siê zastanawia, czy Ci mo¿e co¶ g³upiego nie przyjdzie do g³owy ? wybacz, ja bym siê Ciebie ba³a, z ca³ym szacunkiem...
|
|
|
|
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 259
|
Autorko, rady na przysz³osc
- jak facet nie odpisuje na smsy- tzn, ze nie jest zainteresowany ( mowie tu o np 2 maksymalnie, na które nie odpisa³, wiecej sie nie wysy³a, jesli nie chce sie wyjsc na despretatke, bo jak zechce to moze sie sam odezwac) -jak facet nie chce sie spotkac - raz odmówi, tzn, ze nie jest zainteresowany i nie zaprasza sie go po raz drugi, ani trzeci... Jak zechce sam zaprosi Jesli mimo to zapraszasz go wiecej razy niz 1, no maksymalnie 2, to wychodzisz a desperatkê. Jesli piszesz lub zapraszasz kolesia wiecej razy, to wychodzisz na wariatkê. Kazdy, kazdy by tak o Tobie pomysla³, on, jgo dziewczyna, jego kumple, my tu , kazdy. Kazdy oprócz Ciebie. |
|
|
|
|
#412 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
odci±æ siê, zapomnieæ, nie pisaæ, zaj±æ siê czymkolwiek innym
|
|
|
|
|
|
#413 |
|
Konto usuniête
|
Te znaki o których mowi autorka to, ze ona mu napisa³a smsa o choince a pare godzin potem on napisa³ na facebooku ze ubiera choinke, o ile dobrze zrozumialam. I ze udostepnia³ jej obrazki oraz ze napisa³, ¿e jest grudzieñ, bo ona mu pisa³a w smsach o grudniu.
Co do tych max 5 smsów bez odpowiedzi o ktorych pisalam, to oczywiscie nie 5 smsów pod rz±d tylko zalozmy jeden co 3 dni. Jesli po 5 smsach wyslanych jeden co 3 dni Ci nie odpowie to znaczy ze facet maCie gdzies. Wprawdzie dla mnie granica to 3 smsy bez odpowiedzi, ale dla Ciebie pewnie to ma³o. |
|
|
|
|
#414 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 789
|
My¶lê ¿e jeste¶ trollem który ma niez³y ubaw z tego ¿a³osnego w±tku. Je¶li jednak nie to radzê Ci aby¶ skonsultowa³a siê z jakim¶ dobrym psychiatr±. Twoje zachowanie jest nienormalne. Ten w±tek mnie przerazi³
![]() Najlepiej bêdzie jak kto¶ wy³±czy Ci w koñcu internet i przestaniesz ¿yæ swoimi internetowymi urojeniami. Zainteresowany Tob± bo co? bo wrzuci³ link z jak±¶ piosenk± czy jaki¶ obrazek? bo co podgl±da³ Twojego bloga? Bo niby spogl±da³ na Ciebie na imprezie? Dziewczyno wbij sobie do g³owy ( napisa³abym brzydziej ale dostanê bana! ) ¿e on w ¿yciu nie by³ Tob± zainteresowany. Gdyby by³ zainteresowany to chcia³by siê z Tob± spotkaæ, d±¿y³by do kontaktu z Tob±. Prawdziwego kontaktu a nie do wklejania linków które ty odbierasz jako znak ¿e jest Tob± zainteresowany i jeste¶cie sobie przeznaczeni. Ma Ciê tam gdzie nie dochodzi s³oñce wiêc pojmij to, daj mu spokój albo id¼ siê lecz bo innych opcji nie widzê. A¿ wierzyæ siê nie chce ¿e jeste¶ studentk± Mo¿e uczysz siê pisaæ ksi±¿ki i chcesz zobaczyæ czy te marne wypociny na wiza¿u wzbudz± zainteresowanie?
|
|
|
|
|
#415 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
"-Widzisz nasz± kuchniê? Pod kuchni± wygas³o. Zapomnia³e¶ do³o¿yæ drewna. My¶la³e¶, ¿e tylko ja od tego jestem". Edytowane przez giselle2504 Czas edycji: 2013-02-14 o 21:23 |
||
|
|
|
|
#416 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#417 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#418 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 789
|
Cytat:
trochê rozpacza³am i np gdy on wkleja³ sobie link z piosenk± na gg która mi siê podoba³a i o tym wiedzia³ to od razu my¶la³am ¿e mo¿e robi to po to bym siê do niego odezwa³a. Albo np jak da³ sobie jaki¶ opis to analizowa³am go na tyle sposobów a¿ dochodzi³am do takiego samego wzniosku jak poprzednio ¿e mo¿e chce mi co¶ tym opisem przekazaæ lub ¿ebym do niego napisa³a. Prawda jest taka ¿e mia³ mnie daleko gdzie¶, to wcale nie by³y znaki od niego a ja g³upio "zaloffciana" wobra¿a³am sobie Bóg wie co tylko tak jak mówiê, ja by³am w wieku gimnazjalnym, w wieku w którym ma siê pstro w g³owie. Ju¿ dawno temu nauczy³am siê ¿e je¶li facet mówi NIE to znaczy NIE i nie ma innej opcji
Edytowane przez monika192 Czas edycji: 2013-02-14 o 21:29 |
|
|
|
|
|
#419 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zamieszcza³ piosenki, w statusach u¿ywa³ bezpo¶rednich sformu³owañ pochodz±cych z moich smsów. Zbyt czêsto siê to zadarza³o, by uznaæ ¿e to zupe³ny przypadek. Czyta³ mojego bloga, bo zmieszcza³ na swoim tre¶ci, które pochodzi³y ode mnie. Ja pisa³am do niego smsy ale on nie odpowiada³. Nigdy nie napisa³, ¿e go nie interesujê, wrêcz sugerowa³ ¿e nie jest szczê¶liwy z t± dziewczyn±. Niestety nie wprost. Ogólnie wszyscy zarzucaj± mi nadinterpretacjê. Po prostu by³am w nim zakochana i trzyma³am siê tego strzêpka nadziei, ¿e jeszcze spróbujemy razem byæ. 2 tygodnie temu powiedzia³, ¿e jednak nie mamy szans, bardzo ³agodnie, t³umacz±c, ¿e to ju¿ nie wypali. Napisa³am jeszcze parê smsów, wydzwania³am i doczeka³am siê nieprzyjemnego smsa, nie pisz, nie dzwoñ, spierdalaj. Napisa³am jeszcze co¶ i od tej pory milczê i staram si± to sobie pouk³adaæ. Facet by³ niestandardowy, lubi³ to w jaki sposób okazuje swoje zainteresowanie. ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- B³agam. Serio. No jasne, ¿e ma racje i w 99,9% to siê sprawdzi trafi³am na kogo¶ o niestandardowej specyfikacji
|
|
|
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 23 776
|
wiedzia³am, ¿e autorka nie przestanie pisaæ.... masakra, to chyba jednak troll jak podejrzewa³am :P
Ma³o tego wesz³am tu o 12 i pisa³a to samo co teraz, 10 godzin pó¼niej
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.

Znam go od dwóch lat
DD NIE PISZÊ DO NIEGO. S± walentynki, które spêdza z inn± lask±
czy¿ nie o to chodzi³o ?