DZIWNA HISTORIA ! :( zwi±zek, którego nie by³o! - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-02-14, 20:31   #391
rickybobby
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 656
Dot.: DZIWNA HISTORIA ! :( zwi±zek, którego nie by³o!

Ja ci akurat wierzê,¿e prowokowa³,tylko,¿e tak naprawdê nie znasz jego pobudek,które niekoniecznie by³y dobre,bo przeciez ty go praktycznie nie znasz.
rickybobby jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 20:32   #392
201607110949
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 16 560

Cytat:
Napisane przez noubanaa Poka¿ wiadomo¶æ
Nie by³o to jendak tak, ¿e ch³opak nie pobudza³ mnie do takich a nie innych zachowañ.
jak gwa³ciciel: sprowokowa³a mnie krótk± spódniczk±, suka jedna.

Dziêkujê, dobranoc. Nic tu po mnie d³u¿ej.
201607110949 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 20:33   #393
Mick
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 950

Po takiej ilo¶ci stron powiedzia³abym, ¿e w±tek to historia trolla... Gdyby nie fakt, ¿e przed chwil± pociesza³am blisk± osobê (ta z zaburzeniami, o której wspomina³am wcze¶niej), która p³aka³a przez 10 godzin, bo polubi³a "jego" link z piosenk± na fb, a on to skasowa³.... I dalej jaka¶ wiadomo¶æ, jakie¶ zaproszenie na imprezê, zupe³na olewka z jego strony, a ona dalej uparcie twierdzi, ¿e mo¿e jednak co¶ ¼le interpretuje, ¿e tu mo¿e co¶ jest, ¿e nie mo¿e odpu¶ciæ... Prawdê mówi±c modlê siê, ¿eby ten facet i jej w koñcu napisa³ "spie*dalaj", bo ju¿ nie mogê patrzeæ na to, jak ona siê wykañcza w³asnymi my¶lami.

Dlatego te¿ autorko jeszcze raz, z dobrego serca radzê - zbadaj siê u psychologa. Nie twierdzê, ¿e jeste¶ chora, ale skoro w doros³ym wieku pozwala³a¶ takiej sytuacji trwaæ dwa lata, powinna¶ przyjrzeæ siê swoim emocjom i schematom, w jakie wpadasz. Nie chce mi siê wierzyæ, ¿e ju¿ odpu¶ci³a¶, zw³aszcza ¿e w Twoich postach dostrzegam DOK£ADNIE takie same wyra¿enia, jakie s³yszê od kole¿anki.
Mick jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 20:37   #394
201605161006
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 8 525

A on w ogóle wiedzia³, ze ten blog jest Twój, w sensie osoby, która go mêczy smsami i ugania sie na imprezach?
201605161006 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 20:39   #395
Magdallen
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 198

Ech, wci±gnê³am siê w historiê. Szkoda, ¿e ju¿ chyba koniec. Czas siê zaj±æ swoim ¿yciem
Magdallen jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 20:44   #396
noubanaa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 189

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;39239154]Nie ogarniam czemu co chwile piszesz, ze on dawal Ci nadzieje.
Non stop przerzucasz odpowiedzialnosc na niego. Zrozum, ze tylko Ty jestes winna tej sytuacji. Nikt inny. Ty pozwolilas sobie na takie a nie inne swoje zachowanie a takze na takie traktowanie.

Zamiast sie ogarnac i zastanowic sie jak zmadrzec i zmienic swe zachowanie to wdajesz sie w jakis bzdurne dyskusje o znakach.

Nie ogarniam tego. Chyba za glupia jestem.[/QUOTE]

Nie wiem czy jeste¶ za g³upia. Mo¿e ograniczona. Je¶li nie dostrzegasz tego, ¿e jestem ¶wiadoma wpakowania siê w chor± sytuacjê, i brniêcia w ni±, bo nikt mnie nie zatrzymywa³ przez kilka miesiêcy. Odpowiedzialni jeste¶my oboje za to co by³o. Nie s±dzi³am, ¿e takie co¶ mi siê przytrafi, ¿e bêdê sk³onna do tylu dzia³añ, ale widaæ na fali uczucia mo¿na zrobiæ wiele rzeczy, które z perspektywy czasu wydawaæ siê mog± g³upie. Natomiast wiele osób pyta³o mnie o znaki. Nie by³y to bepo¶rednie wiadmo¶ci, ale próbujê wyja¶niæ swój punkt widzenia. Je¶li dalej nie jestescie usatysfakcjonowani to przykro mi. Ja próbujê z tego wyj¶æ, a nie za³amaæ siê, bo kto¶ próbuje mi uzmys³owiæ, ¿e jestem chora psychicznie. Wystarczy mi ¶wiadomo¶æ straconego czasu.
noubanaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 20:48   #397
201607050913
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 528

Cytat:
Napisane przez rickybobby Poka¿ wiadomo¶æ
Ja ci akurat wierzê,¿e prowokowa³,tylko,¿e tak naprawdê nie znasz jego pobudek,które niekoniecznie by³y dobre,bo przeciez ty go praktycznie nie znasz.
Ja my¶lê, ¿e kolesiowi mo¿e to ³echta³o ego, skoro to babiarz, ale zorientowa³ siê ¿e to za daleko zasz³o (tylko pó¼no skuma³, jak to facet). A ona idzie takim schematem, ¿e skoro mo¿e mieæ du¿o kobiet, z jedn± nawet jest w zwi±zku, to fakt ¿e miêdzy nimi do niczego nie dosz³o czyni j± jak±¶ wyj±tkow± dla niego. A on zwyczajnie nie chce.

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:
Wystarczy mi ¶wiadomo¶æ straconego czasu.
Kobieto, jaka ¶wiadomo¶æ, skoro pytasz w pierwszym po¶cie czy czekaæ, a¿ on dojrzeje?
201607050913 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 20:48   #398
gabi1989
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 698

Cytat:
Nie wiem czy jeste¶ za g³upia. Mo¿e ograniczona. Je¶li nie dostrzegasz tego, ¿e jestem ¶wiadoma wpakowania siê w chor± sytuacjê, i brniêcia w ni±, bo nikt mnie nie zatrzymywa³ przez kilka miesiêcy. Odpowiedzialni jeste¶my oboje za to co by³o. Nie s±dzi³am, ¿e takie co¶ mi siê przytrafi, ¿e bêdê sk³onna do tylu dzia³añ, ale widaæ na fali uczucia mo¿na zrobiæ wiele rzeczy, które z perspektywy czasu wydawaæ siê mog± g³upie. Natomiast wiele osób pyta³o mnie o znaki. Nie by³y to bepo¶rednie wiadmo¶ci, ale próbujê wyja¶niæ swój punkt widzenia. Je¶li dalej nie jestescie usatysfakcjonowani to przykro mi. Ja próbujê z tego wyj¶æ, a nie za³amaæ siê, bo kto¶ próbuje mi uzmys³owiæ, ¿e jestem chora psychicznie. Wystarczy mi ¶wiadomo¶æ straconego czasu.

ale co by³o? serio pytam, z tego co piszesz to nic miêdzy wami nie by³o
gabi1989 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 20:49   #399
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mick Poka¿ wiadomo¶æ
Po takiej ilo¶ci stron powiedzia³abym, ¿e w±tek to historia trolla... Gdyby nie fakt, ¿e przed chwil± pociesza³am blisk± osobê (ta z zaburzeniami, o której wspomina³am wcze¶niej), która p³aka³a przez 10 godzin, bo polubi³a "jego" link z piosenk± na fb, a on to skasowa³.... I dalej jaka¶ wiadomo¶æ, jakie¶ zaproszenie na imprezê, zupe³na olewka z jego strony, a ona dalej uparcie twierdzi, ¿e mo¿e jednak co¶ ¼le interpretuje, ¿e tu mo¿e co¶ jest, ¿e nie mo¿e odpu¶ciæ... Prawdê mówi±c modlê siê, ¿eby ten facet i jej w koñcu napisa³ "spie*dalaj", bo ju¿ nie mogê patrzeæ na to, jak ona siê wykañcza w³asnymi my¶lami.

Dlatego te¿ autorko jeszcze raz, z dobrego serca radzê - zbadaj siê u psychologa. Nie twierdzê, ¿e jeste¶ chora, ale skoro w doros³ym wieku pozwala³a¶ takiej sytuacji trwaæ dwa lata, powinna¶ przyjrzeæ siê swoim emocjom i schematom, w jakie wpadasz. Nie chce mi siê wierzyæ, ¿e ju¿ odpu¶ci³a¶, zw³aszcza ¿e w Twoich postach dostrzegam DOK£ADNIE takie same wyra¿enia, jakie s³yszê od kole¿anki.
Chora sytuacja trwa ok, 8 miesiêcy. Nie róbmy z tego 2 lat. Znam go od dwóch lat Wcze¶niej by³o zupe³nie lu¼no, motylki itd. jakie¶ tam spotkania ze znajomymi.

A JAK MAM NIE ODPUSZCZAÆ ? DD NIE PISZÊ DO NIEGO. S± walentynki, które spêdza z inn± lask± co mam mu napisaæ ? B³agam. Wcze¶niej tzn. przed SPIERDALAJ itp. mia³am o czym pisaæ, bo wyczuwa³am nadziejê
Stary 2013-02-14, 20:52   #400
Magdallen
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 198

Cytat:
Chora sytuacja trwa ok, 8 miesiêcy. Nie róbmy z tego 2 lat. Znam go od dwóch lat Wcze¶niej by³o zupe³nie lu¼no, motylki itd. jakie¶ tam spotkania ze znajomymi.

A JAK MAM NIE ODPUSZCZAÆ ? DD NIE PISZÊ DO NIEGO. S± walentynki, które spêdza z inn± lask± co mam mu napisaæ ? B³agam. Wcze¶niej tzn. przed SPIERDALAJ itp. mia³am o czym pisaæ, bo wyczuwa³am nadziejê
Co za burak! Jak ¶mie w ogóle spêdzaæ Walentynki ze swoj± dziewczyn±.

Magdallen jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 20:56   #401
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Magdallen Poka¿ wiadomo¶æ
Co za burak! Jak ¶mie w ogóle spêdzaæ Walentynki ze swoj± dziewczyn±.

omg.... próbujê pokazaæ, ¿e widzê, ¿e nie mam czego szukaæ... co¶ nie tak ? widzê ¿e wszytskiego idzie siê przyczepiæ...

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
Napisane przez mineralka bez gazu Poka¿ wiadomo¶æ
Ja my¶lê, ¿e kolesiowi mo¿e to ³echta³o ego, skoro to babiarz, ale zorientowa³ siê ¿e to za daleko zasz³o (tylko pó¼no skuma³, jak to facet). A ona idzie takim schematem, ¿e skoro mo¿e mieæ du¿o kobiet, z jedn± nawet jest w zwi±zku, to fakt ¿e miêdzy nimi do niczego nie dosz³o czyni j± jak±¶ wyj±tkow± dla niego. A on zwyczajnie nie chce.

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Kobieto, jaka ¶wiadomo¶æ, skoro pytasz w pierwszym po¶cie czy czekaæ, a¿ on dojrzeje?
No ja widaæ w trakcie czytania komentarzy cz³owiek zaczyna widzieæ wiêcej czy¿ nie o to chodzi³o ?
Stary 2013-02-14, 20:59   #402
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 33 313

Cytat:
Dalej nic nie ogarniasz.

Baw sie dobrze.
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 21:00   #403
giselle2504
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 869

Nie bêdê je¼dzi³a po Autorce, bo sama w³a¶nie wychodzê z takiego bagna, a mo¿e nawet o wiele gorszego.
W ka¿dym razie, mo¿esz podaæ jakie¶ konkretne przyk³ady tych ''znaków''. Pytam, bo po prostu nie rozumiem na czym to polega³o. Wtedy ³atwiej bêdzie mi co¶ powiedzieæ czy doradziæ nawet
Stary 2013-02-14, 21:04   #404
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez takasobie93 Poka¿ wiadomo¶æ
A on w ogóle wiedzia³, ze ten blog jest Twój, w sensie osoby, która go mêczy smsami i ugania sie na imprezach?
? uganiam siê na imprezkach ? mêczy smsami ? wiêc czemu na tych imprezkach ci±gle siê na mnie lampi ? czemu tañcz±c z dziewczyn± zza placów szuka ze mna kontaktu wzrokowego ? kurde, tego nie da sie nie zauwa¿yæ. Ja go nie zaczepiam chyba ¿e widzê jaki¶ przyjazny gest, zamienimy parê s³ów i to wszystko, Nie terroryzujê go nigdzie na w realu. Raczej oczekujê, ¿e gdy bêdzie zdecydowany to sam podejdzie.

A czemu smsy pisa³am próbowa³am wyt³umaczyæ. Bo mi nigdy nie powiedzia³ STOP. Bo podpuszcza³ mnie w necie. Z chwil± kiedy da³ mi do zrozumienia, ¿e nic z tego hamujê siê przed wszystkim.

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
Napisane przez giselle2504 Poka¿ wiadomo¶æ
Nie bêdê je¼dzi³a po Autorce, bo sama w³a¶nie wychodzê z takiego bagna, a mo¿e nawet o wiele gorszego.
W ka¿dym razie, mo¿esz podaæ jakie¶ konkretne przyk³ady tych ''znaków''. Pytam, bo po prostu nie rozumiem na czym to polega³o. Wtedy ³atwiej bêdzie mi co¶ powiedzieæ czy doradziæ nawet
Na temat 'znaków', lichych ale jednak, poczytasz na poprzednich stronach.
Stary 2013-02-14, 21:06   #405
giselle2504
Rozeznanie

Cytat:
Ok przyznajê siê, ¿e nie przebrnê³am przez wszystko. Doczyta³am tylko o jaki¶ piosenkach i postach na fb i blogu. Pisa³a¶ co¶ konkretniej? Bo je¶li tak to poszukam.
Stary 2013-02-14, 21:07   #406
noubanaa
Raczkowanie

f
Stary 2013-02-14, 21:09   #407
201605161006
Konto usuniête

Cytat:
f
Nie mam pojêcia. W ka¿dym razie zapamiêtaj sobie, ze jak bedziesz mia³a od faceta wiêcej niz zalozmy 5 smsów bez odpowiedzi, to znaczy, ze ma Cie gdzie¶.
Stary 2013-02-14, 21:10   #408
ulicznica
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 065
Send a message via Skype™ to ulicznica

Cytat:
? uganiam siê na imprezkach ? mêczy smsami ? wiêc czemu na tych imprezkach ci±gle siê na mnie lampi ? czemu tañcz±c z dziewczyn± zza placów szuka ze mna kontaktu wzrokowego ? kurde, tego nie da sie nie zauwa¿yæ. Ja go nie zaczepiam chyba ¿e widzê jaki¶ przyjazny gest, zamienimy parê s³ów i to wszystko, Nie terroryzujê go nigdzie na w realu. Raczej oczekujê, ¿e gdy bêdzie zdecydowany to sam podejdzie.

A czemu smsy pisa³am próbowa³am wyt³umaczyæ. Bo mi nigdy nie powiedzia³ STOP. Bo podpuszcza³ mnie w necie. Z chwil± kiedy da³ mi do zrozumienia, ¿e nic z tego hamujê siê przed wszystkim.

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Mo¿e siê Ciebie boi

Takie "znaki" bra³am na powa¿nie pod uwagê jak mia³am 10-13 lat - wtedy ekscytowa³am siê i bra³am to za "znak" kiedy tylko on na mnie spojrza³ - ju¿ wydawa³o mi siê, ¿e na mnie leci. Mam pozapisywane naprawdê gor±ce fragmenty tego typu w pamiêtniczku.
Z perspektywy zabujanej nastolatki idzie Ciê zrozumieæ, ale niestety mamy niemal 2 razy tyle lat.

KSI¡¯KOWE NOWO¦CI W W¡TKU - KLIK!

Bi¿u i ciuchy M, L, XL

"Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..."
ulicznica jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 21:13   #409
giselle2504
Rozeznanie

Cytat:
Nie mam pojêcia. W ka¿dym razie zapamiêtaj sobie, ze jak bedziesz mia³a od faceta wiêcej niz zalozmy 5 smsów bez odpowiedzi, to znaczy, ze ma Cie gdzie¶.
Ani ja. Mo¿e faktycznie facet nie by³ bez winy, ale je¿eli Autorka nie potrafi konkretnie podaæ sytuacji, w której on dawa³ jej nadziejê, to ciê¿ko w to uwierzyæ. Samo napisanie, ¿e wrzuci³ co¶ na tablicê o niczym nie ¶wiadczy. Mo¿e mylnie odczytywa³a¶ to, co robi³. Nie mo¿emy Ci doradziæ, je¶li nie powiesz, co to by³o. O ile wgl by³o cokolwiek.
Stary 2013-02-14, 21:13   #410
gabi1989
Rozeznanie

Cytat:

yyy bo siê zastanawia, czy Ci mo¿e co¶ g³upiego nie przyjdzie do g³owy ? wybacz, ja bym siê Ciebie ba³a, z ca³ym szacunkiem...
Stary 2013-02-14, 21:14   #411
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 259

Autorko, rady na przysz³osc
- jak facet nie odpisuje na smsy- tzn, ze nie jest zainteresowany ( mowie tu o np 2 maksymalnie, na które nie odpisa³, wiecej sie nie wysy³a, jesli nie chce sie wyjsc na despretatke, bo jak zechce to moze sie sam odezwac)
-jak facet nie chce sie spotkac - raz odmówi, tzn, ze nie jest zainteresowany i nie zaprasza sie go po raz drugi, ani trzeci... Jak zechce sam zaprosi
Jesli mimo to zapraszasz go wiecej razy niz 1, no maksymalnie 2, to wychodzisz a desperatkê.
Jesli piszesz lub zapraszasz kolesia wiecej razy, to wychodzisz na wariatkê. Kazdy, kazdy by tak o Tobie pomysla³, on, jgo dziewczyna, jego kumple, my tu , kazdy. Kazdy oprócz Ciebie.
Gwiazdeczka1978 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 21:16   #412
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Mam zamiar wiêcej siê nie pakowaæ w co¶ takiego, ale widzê, ¿e ¿adna z Was nie chce przyj±æ do wiadomo¶ci, ¿e ch³opak by³ bardzo niestandardowy. Nie bêdê jednak ju¿ tego rozgrzebywaæ. Chyba co do jednego wszyscy ju¿ s± zgodni odci±æ siê, zapomnieæ, nie pisaæ, zaj±æ siê czymkolwiek innym
Stary 2013-02-14, 21:17   #413
201605161006
Konto usuniête

Te znaki o których mowi autorka to, ze ona mu napisa³a smsa o choince a pare godzin potem on napisa³ na facebooku ze ubiera choinke, o ile dobrze zrozumialam. I ze udostepnia³ jej obrazki oraz ze napisa³, ¿e jest grudzieñ, bo ona mu pisa³a w smsach o grudniu.
Co do tych max 5 smsów bez odpowiedzi o ktorych pisalam, to oczywiscie nie 5 smsów pod rz±d tylko zalozmy jeden co 3 dni. Jesli po 5 smsach wyslanych jeden co 3 dni Ci nie odpowie to znaczy ze facet maCie gdzies. Wprawdzie dla mnie granica to 3 smsy bez odpowiedzi, ale dla Ciebie pewnie to ma³o.
Stary 2013-02-14, 21:19   #414
monika192
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 789

My¶lê ¿e jeste¶ trollem który ma niez³y ubaw z tego ¿a³osnego w±tku. Je¶li jednak nie to radzê Ci aby¶ skonsultowa³a siê z jakim¶ dobrym psychiatr±. Twoje zachowanie jest nienormalne. Ten w±tek mnie przerazi³
Najlepiej bêdzie jak kto¶ wy³±czy Ci w koñcu internet i przestaniesz ¿yæ swoimi internetowymi urojeniami. Zainteresowany Tob± bo co? bo wrzuci³ link z jak±¶ piosenk± czy jaki¶ obrazek? bo co podgl±da³ Twojego bloga? Bo niby spogl±da³ na Ciebie na imprezie? Dziewczyno wbij sobie do g³owy ( napisa³abym brzydziej ale dostanê bana!) ¿e on w ¿yciu nie by³ Tob± zainteresowany. Gdyby by³ zainteresowany to chcia³by siê z Tob± spotkaæ, d±¿y³by do kontaktu z Tob±. Prawdziwego kontaktu a nie do wklejania linków które ty odbierasz jako znak ¿e jest Tob± zainteresowany i jeste¶cie sobie przeznaczeni. Ma Ciê tam gdzie nie dochodzi s³oñce wiêc pojmij to, daj mu spokój albo id¼ siê lecz bo innych opcji nie widzê. A¿ wierzyæ siê nie chce ¿e jeste¶ studentk±
Mo¿e uczysz siê pisaæ ksi±¿ki i chcesz zobaczyæ czy te marne wypociny na wiza¿u wzbudz± zainteresowanie?
monika192 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 21:20   #415
giselle2504
Rozeznanie

Cytat:
Mam zamiar wiêcej siê nie pakowaæ w co¶ takiego, ale widzê, ¿e ¿adna z Was nie chce przyj±æ do wiadomo¶ci, ¿e ch³opak by³ bardzo niestandardowy. Nie bêdê jednak ju¿ tego rozgrzebywaæ. Chyba co do jednego wszyscy ju¿ s± zgodni odci±æ siê, zapomnieæ, nie pisaæ, zaj±æ siê czymkolwiek innym
Ja za to widzê, ¿e czytasz bardzo wybiórczo posty. Chcia³abym Ci uwierzyæ, ale podaj powód. Ja np. dostawa³am wprost wiadomo¶ci i wyznania na ¿ywo, ¿e jeste¶my prawdziwymi przyjació³mi, zale¿y mu, jestem mu droga itp. Ty nie poda³a¶ ¿adnych wyra¼nych przyk³adów, a my wró¿kami nie jeste¶my.

Cytat:
Te znaki o których mowi autorka to, ze ona mu napisa³a smsa o choince a pare godzin potem on napisa³ na facebooku ze ubiera choinke, o ile dobrze zrozumialam. I ze udostepnia³ jej obrazki oraz ze napisa³, ¿e jest grudzieñ, bo ona mu pisa³a w smsach o grudniu.
Aha. W takim razie ju¿ wszystko jasne

Edytowane przez giselle2504
Czas edycji: 2013-02-14 o 21:23
giselle2504 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 21:22   #416
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka1978 Poka¿ wiadomo¶æ
Autorko, rady na przysz³osc
- jak facet nie odpisuje na smsy- tzn, ze nie jest zainteresowany ( mowie tu o np 2 maksymalnie, na które nie odpisa³, wiecej sie nie wysy³a, jesli nie chce sie wyjsc na despretatke, bo jak zechce to moze sie sam odezwac)
-jak facet nie chce sie spotkac - raz odmówi, tzn, ze nie jest zainteresowany i nie zaprasza sie go po raz drugi, ani trzeci... Jak zechce sam zaprosi
Jesli mimo to zapraszasz go wiecej razy niz 1, no maksymalnie 2, to wychodzisz a desperatkê.
Jesli piszesz lub zapraszasz kolesia wiecej razy, to wychodzisz na wariatkê. Kazdy, kazdy by tak o Tobie pomysla³, on, jgo dziewczyna, jego kumple, my tu , kazdy. Kazdy oprócz Ciebie.
No tak, jasne. Zapamiêtam.
Stary 2013-02-14, 21:28   #417
gabi1989
Rozeznanie

Cytat:
No tak, jasne. Zapamiêtam.

Nie no, jak nic, jak grochem o ¶cianê...
Stary 2013-02-14, 21:28   #418
monika192
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 789

Cytat:
Co do tych max 5 smsów bez odpowiedzi o ktorych pisalam, to oczywiscie nie 5 smsów pod rz±d tylko zalozmy jeden co 3 dni. Jesli po 5 smsach wyslanych jeden co 3 dni Ci nie odpowie to znaczy ze facet maCie gdzies. Wprawdzie dla mnie granica to 3 smsy bez odpowiedzi, ale dla Ciebie pewnie to ma³o.
Ja pamiêtam jak kiedy¶ w gimnazjum spotyka³am siê z takim ch³opaczkiem. Oczywi¶cie nam nie wysz³o trochê rozpacza³am i np gdy on wkleja³ sobie link z piosenk± na gg która mi siê podoba³a i o tym wiedzia³ to od razu my¶la³am ¿e mo¿e robi to po to bym siê do niego odezwa³a. Albo np jak da³ sobie jaki¶ opis to analizowa³am go na tyle sposobów a¿ dochodzi³am do takiego samego wzniosku jak poprzednio ¿e mo¿e chce mi co¶ tym opisem przekazaæ lub ¿ebym do niego napisa³a. Prawda jest taka ¿e mia³ mnie daleko gdzie¶, to wcale nie by³y znaki od niego a ja g³upio "zaloffciana" wobra¿a³am sobie Bóg wie co tylko tak jak mówiê, ja by³am w wieku gimnazjalnym, w wieku w którym ma siê pstro w g³owie. Ju¿ dawno temu nauczy³am siê ¿e je¶li facet mówi NIE to znaczy NIE i nie ma innej opcji

Edytowane przez monika192
Czas edycji: 2013-02-14 o 21:29
monika192 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 21:40   #419
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez giselle2504 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja za to widzê, ¿e czytasz bardzo wybiórczo posty. Chcia³abym Ci uwierzyæ, ale podaj powód. Ja np. dostawa³am wprost wiadomo¶ci i wyznania na ¿ywo, ¿e jeste¶my prawdziwymi przyjació³mi, zale¿y mu, jestem mu droga itp. Ty nie poda³a¶ ¿adnych wyra¼nych przyk³adów, a my wró¿kami nie jeste¶my.
Poda³am te przyk³ady. Nie by³y to smsy. Nie by³y to wiadomo¶ci.
Zamieszcza³ piosenki, w statusach u¿ywa³ bezpo¶rednich sformu³owañ pochodz±cych z moich smsów. Zbyt czêsto siê to zadarza³o, by uznaæ ¿e to zupe³ny przypadek. Czyta³ mojego bloga, bo zmieszcza³ na swoim tre¶ci, które pochodzi³y ode mnie. Ja pisa³am do niego smsy ale on nie odpowiada³. Nigdy nie napisa³, ¿e go nie interesujê, wrêcz sugerowa³ ¿e nie jest szczê¶liwy z t± dziewczyn±. Niestety nie wprost. Ogólnie wszyscy zarzucaj± mi nadinterpretacjê. Po prostu by³am w nim zakochana i trzyma³am siê tego strzêpka nadziei, ¿e jeszcze spróbujemy razem byæ. 2 tygodnie temu powiedzia³, ¿e jednak nie mamy szans, bardzo ³agodnie, t³umacz±c, ¿e to ju¿ nie wypali. Napisa³am jeszcze parê smsów, wydzwania³am i doczeka³am siê nieprzyjemnego smsa, nie pisz, nie dzwoñ, spierdalaj. Napisa³am jeszcze co¶ i od tej pory milczê i staram si± to sobie pouk³adaæ.

Facet by³ niestandardowy, lubi³ to w jaki sposób okazuje swoje zainteresowanie.

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Cytat:
Napisane przez gabi1989 Poka¿ wiadomo¶æ
Nie no, jak nic, jak grochem o ¶cianê...
B³agam. Serio. No jasne, ¿e ma racje i w 99,9% to siê sprawdzi trafi³am na kogo¶ o niestandardowej specyfikacji
Stary 2013-02-14, 21:41   #420
chwast
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 23 776

wiedzia³am, ¿e autorka nie przestanie pisaæ.... masakra, to chyba jednak troll jak podejrzewa³am :P

Ma³o tego wesz³am tu o 12 i pisa³a to samo co teraz, 10 godzin pó¼niej
chwast jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.