DZIWNA HISTORIA ! :( zwi±zek, którego nie by³o! - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-02-14, 19:33   #361
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 3 518
Dot.: DZIWNA HISTORIA ! :( zwi±zek, którego nie by³o!

Oj, odpu¶æcie ju¿ tej dziewczynie, jasne, ¿e przesadza³a, ale teraz najwa¿niejsze, ¿eby da³a sobie spokój na przysz³o¶æ. Czyta³am jej opis sytuacji i oczy mi siê powiêksza³y ze zdziwienia...

...kiedy jest nowa kobieta, ca³uj± siê na Twoich oczach... trzeba odpu¶ciæ! przecie¿ te wszystkie znaki mog³y:
a) nic nie znaczyæ
b) znaczyæ - ale dla niej, nie dla Ciebie!

Mówiê Ci, daj sobie spokój!
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 19:33   #362
201605161006
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 8 525

Cytat:
Napisane przez noubanaa Poka¿ wiadomo¶æ
Czy facet wchodzi na strony swojej stalkerki i pobiera tre¶ci na swoj± stronê ? i ona wchodz±c na jego stronê widzi, ¿e od niej co¶ zapo¿yczy³ ? ostatnia taka akcja mia³a miejsce parê dni przed tym jak ze mn± 'skoñczy³'. B³agam. Nie róbcie ze mnie wariatki.
No tak, on nie pozwa³ Ciê o nêkanie, bo ba³ siê, ¿e Ty go pozwiesz o zabieranie jego w³asno¶ci intelektualnej bez pozwolenia
201605161006 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 19:35   #363
201803290936
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 43 611

Cytat:
(...)
Z poczatku naszej znajomo¶ci, s³owa które mi powiedzia³ wprost: ¿e bardzo mu imponujê, ¿e jest spiety (to by³o widaæ!), boi siê itd. A TO NIESTETY FACET z opinia BABIARZA ! Sama nie rozumia³am dlaczego przy mnie taki skrêpowany...
W kolejnych postach dowiadujemy siê o nim coraz gorszych rzeczy. Tylko c zekaæ, a¿ wspomnisz, ¿e w areszcie ¶ledczym siedzia³. Normalnie Tulipan z niego, co? Kobiety zachodz± z nim w ci±¿ê od samego czytania jego bloga. Na pewno siê ba³, tylko chyba kontekstu nie zrozumia³a¶.
201803290936 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 19:35   #364
kangu
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 625

Cytat:
Cieszê siê ¿e kto¶ wreszcie dostrzeg³ to co on robi³. Same s³yszycie jak to brzmi, wstawi³ co¶ tam i odebra³am to jako znak dlatego nic nikomu nie mówi³am robi³am swoje, przekonana, ¿e je¶li bêdzie koniec to on mi da znaæ, ¿e to koniec. Wielokrotnie go o to prosi³am ¿ebym mia³a ten komfort wiedzieæ, ¿e jednak np. nic z tego. Ale nie umia³am tego skoñczyæ sama i tak siê pogra¿ali¶my w tej sytuacji.

Z poczatku naszej znajomo¶ci, s³owa które mi powiedzia³ wprost: ¿e bardzo mu imponujê, ¿e jest spiety (to by³o widaæ!), boi siê itd. A TO NIESTETY FACET z opinia BABIARZA ! Sama nie rozumia³am dlaczego przy mnie taki skrêpowany...
czy by³as kiedys w zwi±zku?
kangu jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 19:36   #365
201607110949
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 16 560

Cytat:
Czy facet wchodzi na strony swojej stalkerki i pobiera tre¶ci na swoj± stronê ? i ona wchodz±c na jego stronê widzi, ¿e od niej co¶ zapo¿yczy³ ?
a co to by³y za tre¶ci? jakiego typu?
201607110949 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 19:45   #366
noubanaa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 189

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Poka¿ wiadomo¶æ
Cytowa³ s³owa z Twojego bloga, dok³adnie Twoje s³owa? Podaj proszê szczegó³y, dok³adnie. Bo w tym, ¿e wyskakiwa³o Ci okienko do Twojego bloga nie ma nic niesamowitego. Teraz wszystko jest spersonalizowane. Wcze¶niej przegl±da³am golarki na allegro i teraz w reklamach na wiza¿u mam golarki. Cuda jakie¶. Pewnie Allegro mnie kocha. A i tak nadal nie dawa³oby Ci to prawa do mêczenia go.
Tu nie chodzi³o czy mnie kocha tylko czy chce ze mn± spróbowaæ ¿yæ, czy jest zainteresowany

Tak siê sk³ada, ¿e mamy taki typ bloga w którym pod ka¿dym postem pisze od kogo siê wziê³o cytat, obrazek czy co¶ takiego

Wiêc przyk³adowo: wchodzê na jego bloga, a tam patrzê mój cytat/obrazek
a pod spodem od: noubanaaa

Pytacie dlaczego czu³am, ¿e mam przyzwolenie co¶ tam do niego skrobaæ ? Przecie¿ normalny cz³owiek, który mia³by mnie za stalkerkê chyba tak by nie postêpowa³ ? Jak zakochana dziewczyna ma to odebraæ ?

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:
Napisane przez SALIX Poka¿ wiadomo¶æ
a co to by³y za tre¶ci? jakiego typu?
np. obrazek przedstawiaj±cy dwójkê ludzi pij±cych kawê

¦MIEJCIE SIÊ, ale tak by³o wiêc nie wmawiajcie mi, ¿e ja sobie uroi³am wszystko, bo facet, który nie ¿yczy³by sobie ¿adnego kontaktu to pierwsze powiedzia³by o tym otwarcie, a po drugie nie robi³by takich rzeczy jak u¿ywanie sformu³owañ z moich smsów w swoich statusach, nie w³azi³by na mojego bloga, nawet je¶li ja wchodzi³am na jego. Zaznaczam, ¿e nie zostawia³m mu ¿adnych komentarzy czasem udostêpnia³am to co z kolei on zapoda³ na tym blogu

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Cytat:
Napisane przez kangu Poka¿ wiadomo¶æ
czy by³as kiedys w zwi±zku?
by³am, ale dawno. prze³om lo i studiów. przed nim by³y jakie¶ zauroczenia, ale to zazwyczaj by³y max 3 spotkania. W nim siê zakocha³am, i jest w tym co¶ irracjonalnego, ale czy uczucia s± racjonalne ? Tylko spokojnie, bo ja podjê³am decyzjê, ¿e nie mogê woêcej utrzymywaæ kontaktu z tym cz³owiekiem.

Edytowane przez noubanaa
Czas edycji: 2013-02-14 o 19:47
noubanaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 19:46   #367
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzie¶ na Latarnianym Pustkowiu...:)
Wiadomo¶ci: 6 518

Cytat:
Tu nie chodzi³o czy mnie kocha tylko czy chce ze mn± spróbowaæ ¿yæ, czy jest zainteresowany

Tak siê sk³ada, ¿e mamy taki typ bloga w którym pod ka¿dym postem pisze od kogo siê wziê³o cytat, obrazek czy co¶ takiego

Wiêc przyk³adowo: wchodzê na jego bloga, a tam patrzê mój cytat/obrazek
a pod spodem od: noubana

Pytacie dlaczego czu³am, ¿e mam przyzwolenie co¶ tam do niego skrobaæ ? Przecie¿ normalny cz³owiek, który mia³by mnie za stalkerkê chyba tak by nie postêpowa³ ? Jak zakochana dziewczyna ma to odebraæ ?

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

¦MIEJCIE SIÊ, ale tak by³o wiêc nie wmawiajcie mi, ¿e ja sobie uroi³am wszystko, bo facet, który nie ¿yczy³by sobie ¿adnego kontaktu to pierwsze powiedzia³by o tym otwarcie, a po drugie nie robi³by takich rzeczy jak u¿ywanie sformu³owañ z moich smsów w swoich statusach, nie w³azi³by na mojego bloga, nawet je¶li ja wchodzi³am na jego. Zaznaczam, ¿e nie zostawia³m mu ¿adnych komentarzy czasem udostêpnia³am to co z kolei on zapoda³ na tym blogu
Dziewczyno, we¼ najlepiej siê odetnij od internetu, to najlepsze, co mo¿esz zrobiæ.
Stary 2013-02-14, 19:46   #368
201803290936
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 43 611

Cytat:
(...)

My¶lê, ¿e jeste¶ trollem i masz ¶wietny ubaw z tego w±tku i z tego, ¿e siê nim "podniecamy". Bo nie mogê i nie chcê uwierzyæ, ¿e kto¶ jest tak... dziwny (mam na my¶li inne s³owo, ale punkty karne i te sprawy), a jednocze¶nie studiuje tak trudny kierunek, jak medycyna. Spadam st±d.
201803290936 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 19:48   #369
syklamen
Zakorzenienie

Cytat:
My¶lê, ¿e jeste¶ trollem i masz ¶wietny ubaw z tego w±tku i z tego, ¿e siê nim "podniecamy". Bo nie mogê i nie chcê uwierzyæ, ¿e kto¶ jest tak... dziwny (mam na my¶li inne s³owo, ale punkty karne i te sprawy), a jednocze¶nie studiuje tak trudny kierunek, jak medycyna. Spadam st±d.
No nie? Te¿ zaczynam podejrzewaæ, ¿e to troll.
Stary 2013-02-14, 19:48   #370
kangu
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 625

ok, czyli by³as w 1 zwiazku 5 lat wczesniej, jak d³ugo trwa³?,facet jak siê zachowywa³- tak jak ten?
kangu jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 19:53   #371
201607050913
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 528

To nie s± ¿adne blogi, tylko system udostêpniania obrazków. ¯adnej tre¶ci. Uwa¿aj co piszesz w postach, ³atwo Ciê znale¼æ.

We¼ siê za siebie moja droga. Odetnij siê od tego, pokasuj konta, facebooki, id¼ na spacer.
201607050913 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 19:54   #372
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
W kolejnych postach dowiadujemy siê o nim coraz gorszych rzeczy. Tylko c zekaæ, a¿ wspomnisz, ¿e w areszcie ¶ledczym siedzia³. Normalnie Tulipan z niego, co? Kobiety zachodz± z nim w ci±¿ê od samego czytania jego bloga. Na pewno siê ba³, tylko chyba kontekstu nie zrozumia³a¶.
Nie rozumiem, mam nie pisaæ o tym co by³o miêdzy nami ? Czy mo¿e pisaæ tak ¿eby pasowa³o do Waszej wersji ?

Ja nie twierdzê, ¿e by³am w powa¿nym zwi±zku. Nie twierdzê, ¿e to by³ zwi±zek, ale realcja na pewno jaka¶. I on mi d³ugo obiecywa³, ¿e co¶ zaczniemy, ale 2 tygodnie temu napisa³, ¿e jednak to nie ma szans.

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_62f97e7 3ceb2a;39238000]Oj, odpu¶æcie ju¿ tej dziewczynie, jasne, ¿e przesadza³a, ale teraz najwa¿niejsze, ¿eby da³a sobie spokój na przysz³o¶æ. Czyta³am jej opis sytuacji i oczy mi siê powiêksza³y ze zdziwienia...

...kiedy jest nowa kobieta, ca³uj± siê na Twoich oczach... trzeba odpu¶ciæ! przecie¿ te wszystkie znaki mog³y:
a) nic nie znaczyæ
b) znaczyæ - ale dla niej, nie dla Ciebie!

Mówiê Ci, daj sobie spokój![/QUOTE]

Je¶li czyta³a¶ inne moje posty jestem chyba na w³a¶ciwej ¶cie¿ce obecnie.
Stary 2013-02-14, 19:55   #373
Hultaj
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 27 783

Cytat:
Napisane przez Magdallen Poka¿ wiadomo¶æ
By³am w podobnej sytuacji, co obiekt westchnieñ naszej drogiej autorki i mogê Ci powiedzieæ, ¿e nic nie robi³am.
Na imprezie wydzia³owej zagada³ do mnie jaki¶ ch³opak, znajomy znajomego, a ja po prostu chwilê z nim pogada³am i sobie posz³am. Niestety kole¶ zdoby³ mój nr i przez kolejne tygodnie zaczê³am byæ zasypywana smsami. Od zupe³nie normalnych propozycji spotkania, przez komplementy dotycz±ce moich spódniczek (dok³adnie wiedzia³, kiedy w jakiej spódnicy by³am na uczelni, nawet z miesi±c przed tym, jak go pozna³am) po wyznania ogromnej mi³o¶ci od pierwszego wejrzenia, która niby zaczê³a siê 3 lata wcze¶niej. Na pocz±tku mu odpisa³am, ¿e nic z tego nie bêdzie, ¿e nie jestem zainteresowana itepe, ale on zamiast przestaæ wysy³a³ coraz bardziej ¿a³osne, rozpaczliwe wyznania, wiêc postanowi³am ignorowaæ wiadomo¶ci (co bêdê traciæ kasê na smsy), a do tego poblokowa³am wszystkie swoje zdjêcia na facebooku i... w upa³y chodzi³am w d¿insach i swetrach, ¿eby nie mia³ tych swoich ukochanych spódniczek. Ba³am siê, wrêcz obrzydza³a mnie ta sytuacja, ale w³a¶nie postawi³am na ignorowanie (kasowa³am smsy nawet bez czytania) + unikanie prowokowania (czyli analizowanie swojego zachowania i ¿adnych znaków). I na szczê¶cie po miesi±cu czy dwóch odpu¶ci³.
Wydaje mi siê, ¿e z tak± osob± w³a¶nie lepiej nie dyskutowaæ, bo jak siê wejdzie w dyskusjê, to on na jednego smsa odpowie 10 kolejnymi i nawet ¿adne t³umaczenie do takiego cz³owieka nie dociera, bo zawsze bêdzie "daj nam szansê, nie rób mi tego" itd. Widzicie przecie¿, ¿e autorce t³umaczy siê tu na w±tku, ¿e mo¿e ¼le to interpretowa³a, a ona i tak ma swoje znaki i koniec.
po miesi±cu czy 2, 8 miesiêcy po kilka esów dziennie to jest jednak trochê dlu¿ej i wiêcej; i nie robi³a¶ z tego - tak zak³adam - sekretu, nie prowadzi³a¶ dziwacznej korespondencji drog± sms<->portale/blog.
Hultaj jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 19:56   #374
Magdallen
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 198

Cytat:

Przytoczy³am Ci moj± historiê, ¿eby Ci u¶wiadomiæ, ¿e jak cz³owiek siê czuje osaczony przez niechcianego wielbiciela, nie ma ochoty na kontakt, to czêsto normalnym jest, ¿e siê ignoruje t± osobê i czeka siê, a¿ siê jej znudzi to zasypywanie smsami (albo zobaczy swój rachunek za telefon). Wiêkszo¶æ ludzi jak zobaczy, ¿e kto¶ ich ignoruje, to daje sobie na wstrzymanie, odczytuje znak i nie pcha siê tam, gdzie kto¶ nie odwzajemnia ich zainteresowania.

A obrazki na blogu? Jejku, jakby mnie zasypa³y wiadomo¶ciami wszystkie osoby, od których sobie przepiê³am obrazki na Pinterest chyba bym sza³u dosta³a. A czasem tak jest, ¿e widzê, ¿e mam z jak±¶ osob± podobny gust, spodoba mi siê jedno zdjêcie, kolejne i tak sobie bezmy¶lnie "kradnê" od tej osoby kolejne zdjêcia. A wiesz czemu? Nie chcê próbowaæ wspólnego ¿ycia z t± osob±. Po prostu podobaj± mi siê jej obrazki, bo najwyra¼niej mamy podobny gust.
Tym bardziej je¶li jeste¶cie znajomymi z uczelni, on mo¿e sobie czasem b³±dziæ po ró¿nych blogach i stwierdza - a, wejdê sobie, zobaczê, co wrzuci³a, bo ostatnio mia³a fajne obrazki. Wchodzi, widzi fajny obrazek i co? Jak ja przegl±dam Pinterest, to dla mnie odruchem jest, ¿e fajny obrazek, to przepinam go do siebie. A jak fajne zdjêcie na innym blogu, to zapisujê je sobie odruchowo na dysku.
Magdallen jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 19:58   #375
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mineralka bez gazu Poka¿ wiadomo¶æ
To nie s± ¿adne blogi, tylko system udostêpniania obrazków. ¯adnej tre¶ci. Uwa¿aj co piszesz w postach, ³atwo Ciê znale¼æ.

We¼ siê za siebie moja droga. Odetnij siê od tego, pokasuj konta, facebooki, id¼ na spacer.
Domy¶lam siê co znalaz³a¶, bo mam ten nick na jeszcze jednym portalu. Natomiast nie chodzi o ten portal, tam faktycznie udostêpnia siê tylko obrazki
Stary 2013-02-14, 19:59   #376
201605090958
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 610

Cytat:
By³am w podobnej sytuacji, co obiekt westchnieñ naszej drogiej autorki i mogê Ci powiedzieæ, ¿e nic nie robi³am.
Na imprezie wydzia³owej zagada³ do mnie jaki¶ ch³opak, znajomy znajomego, a ja po prostu chwilê z nim pogada³am i sobie posz³am. Niestety kole¶ zdoby³ mój nr i przez kolejne tygodnie zaczê³am byæ zasypywana smsami. Od zupe³nie normalnych propozycji spotkania, przez komplementy dotycz±ce moich spódniczek (dok³adnie wiedzia³, kiedy w jakiej spódnicy by³am na uczelni, nawet z miesi±c przed tym, jak go pozna³am) po wyznania ogromnej mi³o¶ci od pierwszego wejrzenia, która niby zaczê³a siê 3 lata wcze¶niej. Na pocz±tku mu odpisa³am, ¿e nic z tego nie bêdzie, ¿e nie jestem zainteresowana itepe, ale on zamiast przestaæ wysy³a³ coraz bardziej ¿a³osne, rozpaczliwe wyznania, wiêc postanowi³am ignorowaæ wiadomo¶ci (co bêdê traciæ kasê na smsy), a do tego poblokowa³am wszystkie swoje zdjêcia na facebooku i... w upa³y chodzi³am w d¿insach i swetrach, ¿eby nie mia³ tych swoich ukochanych spódniczek. Ba³am siê, wrêcz obrzydza³a mnie ta sytuacja, ale w³a¶nie postawi³am na ignorowanie (kasowa³am smsy nawet bez czytania) + unikanie prowokowania (czyli analizowanie swojego zachowania i ¿adnych znaków). I na szczê¶cie po miesi±cu czy dwóch odpu¶ci³.
Wydaje mi siê, ¿e z tak± osob± w³a¶nie lepiej nie dyskutowaæ, bo jak siê wejdzie w dyskusjê, to on na jednego smsa odpowie 10 kolejnymi i nawet ¿adne t³umaczenie do takiego cz³owieka nie dociera, bo zawsze bêdzie "daj nam szansê, nie rób mi tego" itd. Widzicie przecie¿, ¿e autorce t³umaczy siê tu na w±tku, ¿e mo¿e ¼le to interpretowa³a, a ona i tak ma swoje znaki i koniec.
Ja mia³am 2 stalkerów. Jeden dawno temu-R przychodzi³ na imprezê i siê na mnie patrzy³ przez 5 minut, nastêpnie siê upija³ bo nie mia³ odwagi podejsc. R Wydzwanial do mnie do domu /czasy telefonu stacjonarnego/ i siê nie odzywa³., je¼dzi³ pod moimi oknami /jedno z tysiaca aut dziennie ale oczywiscie dla niego to by³o oczywiste, ze ja go rozpoznam. Dowiedzia³am sie o wszystkim po pó³ roku od znajomych R, jego fantazja posz³a tak bardzo, ze podobno bylismy zareczeni, a ja nie lubi³am jego znajomych. I jak kiedy¶ razem bawilismy sie na imprezie to sie zapytali dlaczego nie chcia³am ich poznaæ?có¿
odpusci³ sobie ale d³ugo to trwalo

Drugi S-sytuacja sprzed 2 lat-tu juz zg³oszenie na policjê poniewaz ilosc smsow, dzwonkow i zatruwaniami zycia przesz³a wszelkie granice. Odpuscil po tym jak odpisalam, ze wlasnie wyszlam z komisariatu i teraz policja bedzie sie z nim kontaktowac. Mialam szczescie-trafilam na swietnych policjantow. Co jest najdziwniejsze-on chyba nawet nie wiedzial jak wygladam, a numer mial ogloszenia biznesowego. Nie skonczylo sie sprawa sadowa-trwalo to za krotko czyli 2 miesiace /stalking zaczyna sie u nas po oko³o3-4miesiacach/. Tu bylam przerazona-facet zaproponowal w sms cale zycie-co bedziiemy robic, kiedy slub, dziecko, u kogo spedzamy wigilie, gdzie na urlop etc i tak po sporawo razy dziennie.

W³a¶nie dlatego autorce radzi³am konsultacjê psychiatryczn±-to co zrobi³a jest karygodne. Ja dr¿ê do tej pory jak widze telefon z opcji zastrze¿ony
201605090958 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 20:00   #377
201607050913
Konto usuniête

Cytat:
Domy¶lam siê co znalaz³a¶, bo mam ten nick na jeszcze jednym portalu. Natomiast nie chodzi o ten portal, tam faktycznie udostêpnia siê tylko obrazki
Potrafisz przestaæ korzystaæ z sieci na tydzieñ?
Stary 2013-02-14, 20:02   #378
201801022117
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 3 747

Podchody na miarê podstawówki... Jak dla mnie, to jednak siê dobrali¶cie...
201801022117 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 20:02   #379
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Przytoczy³am Ci moj± historiê, ¿eby Ci u¶wiadomiæ, ¿e jak cz³owiek siê czuje osaczony przez niechcianego wielbiciela, nie ma ochoty na kontakt, to czêsto normalnym jest, ¿e siê ignoruje t± osobê i czeka siê, a¿ siê jej znudzi to zasypywanie smsami (albo zobaczy swój rachunek za telefon). Wiêkszo¶æ ludzi jak zobaczy, ¿e kto¶ ich ignoruje, to daje sobie na wstrzymanie, odczytuje znak i nie pcha siê tam, gdzie kto¶ nie odwzajemnia ich zainteresowania.

A obrazki na blogu? Jejku, jakby mnie zasypa³y wiadomo¶ciami wszystkie osoby, od których sobie przepiê³am obrazki na Pinterest chyba bym sza³u dosta³a. A czasem tak jest, ¿e widzê, ¿e mam z jak±¶ osob± podobny gust, spodoba mi siê jedno zdjêcie, kolejne i tak sobie bezmy¶lnie "kradnê" od tej osoby kolejne zdjêcia. A wiesz czemu? Nie chcê próbowaæ wspólnego ¿ycia z t± osob±. Po prostu podobaj± mi siê jej obrazki, bo najwyra¼niej mamy podobny gust.
Tym bardziej je¶li jeste¶cie znajomymi z uczelni, on mo¿e sobie czasem b³±dziæ po ró¿nych blogach i stwierdza - a, wejdê sobie, zobaczê, co wrzuci³a, bo ostatnio mia³a fajne obrazki. Wchodzi, widzi fajny obrazek i co? Jak ja przegl±dam Pinterest, to dla mnie odruchem jest, ¿e fajny obrazek, to przepinam go do siebie. A jak fajne zdjêcie na innym blogu, to zapisujê je sobie odruchowo na dysku.
Omg, to nie printerest ani inny tego typu portal, gdzie funkcjonuj± tylko obrazki.

To chyba nieprawdopodobne wej¶æ na konkretny adres bloga dziewczyny, której teoretycznie chce siê unikaæ i pobieraæ te same tre¶ci co ona. Sorry, ale gdybym mia³a nawet jakiego¶ psychofana to nie wesz³abym na jego bloga gdzie zamieszcza chocia¿by opisy tego jak siê czuje, na co mia³ nadziejê itd. i nie przekleja³a od niego obrazków. No b³agam.
Stary 2013-02-14, 20:05   #380
syklamen
Zakorzenienie

Cytat:
Omg, to nie printerest ani inny tego typu portal, gdzie funkcjonuj± tylko obrazki.

To chyba nieprawdopodobne wej¶æ na konkretny adres bloga dziewczyny, której teoretycznie chce siê unikaæ i pobieraæ te same tre¶ci co ona. Sorry, ale gdybym mia³a nawet jakiego¶ psychofana to nie wesz³abym na jego bloga gdzie zamieszcza chocia¿by opisy tego jak siê czuje, na co mia³ nadziejê itd. i nie przekleja³a od niego obrazków. No b³agam.
Mo¿e jeszcze wtedy nie wiedzia³ czym to pachnie.
Stary 2013-02-14, 20:05   #381
201607050913
Konto usuniête

Cytat:

Ok, nawet zak³adaj±c, ¿e faktycznie tak robi, w jakim kontek¶cie to dla Ciebie znak?

Czy on Ci kiedy¶ napisa³ WPROST, ¿e macie szansê? Normalnym, ca³ym zdaniem skierowanym do Ciebie w PRYWATNEJ wiadomo¶ci?
Stary 2013-02-14, 20:07   #382
noubanaa
Raczkowanie

POZA TYM czy nikt nie rozumie, ¿e próbujê wskazaæ znaki na podstawie których wnioskowa³am, ¿e moja osoba nie jest mu zupe³nie obojetna ? Ja nei twierdzê, ¿e skopiowanie obrazka to wyznanie mi³o¶ci, ale kiedy kto¶ wyra¼nie ma nadziejê na ¿ycie z jakim¶ cz³owiekiem, to jak my¶licie w jakim celu ch³opak robi³by takie rzeczy ? W ten sposób zapala³ we mnie nadziejê, ¿e jeszcze spróbujemy. Czy je¶li nie mia³am nikogo innego, zakocha³am siê w nim, to czy ¿adna z Was nie posz³aby nawet za tym nik³ym ¶wiate³kiem, ¿e jeszcze nic straconego ?
Stary 2013-02-14, 20:10   #383
201607050913
Konto usuniête

Cytat:
Czy je¶li nie mia³am nikogo innego, zakocha³am siê w nim, to czy ¿adna z Was nie posz³aby nawet za tym nik³ym ¶wiate³kiem, ¿e jeszcze nic straconego ?
Gdyby facet wyra¼nie mi mówi³, ¿e nie chce siê ze mn± spotkaæ, to nie posz³abym. W kim siê zakocha³a¶, skoro nigdy normalnie nie rozmawiali¶cie?

PS dla mnie kiedy¶ facet, w którym by³am nieszczê¶liwie zakochana nadrobi³ 40 km, odprowadzi³ pod sam dom ciemn± noc± i podg³o¶ni³ piosenkê, któr± uwielbiam z dedykacj± i co? To by³ dopiero megaznak, a jak siê okaza³o nigdy mu przez my¶l nie przesz³o zainteresowanie mn± poza kole¿eñstwem. By³ po prostu mi³y.

Edytowane przez 201607050913
Czas edycji: 2013-02-14 o 20:13
Stary 2013-02-14, 20:11   #384
syklamen
Zakorzenienie

Cytat:
POZA TYM czy nikt nie rozumie, ¿e próbujê wskazaæ znaki na podstawie których wnioskowa³am, ¿e moja osoba nie jest mu zupe³nie obojetna ? Ja nei twierdzê, ¿e skopiowanie obrazka to wyznanie mi³o¶ci, ale kiedy kto¶ wyra¼nie ma nadziejê na ¿ycie z jakim¶ cz³owiekiem, to jak my¶licie w jakim celu ch³opak robi³by takie rzeczy ? W ten sposób zapala³ we mnie nadziejê, ¿e jeszcze spróbujemy. Czy je¶li nie mia³am nikogo innego, zakocha³am siê w nim, to czy ¿adna z Was nie posz³aby nawet za tym nik³ym ¶wiate³kiem, ¿e jeszcze nic straconego ?
No pewnie po to ¿eby Ci zaproponowaæ ¿eby¶ zosta³a matk± jego dzieci.
Stary 2013-02-14, 20:13   #385
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mineralka bez gazu Poka¿ wiadomo¶æ
Ok, nawet zak³adaj±c, ¿e faktycznie tak robi, w jakim kontek¶cie to dla Ciebie znak?

Czy on Ci kiedy¶ napisa³ WPROST, ¿e macie szansê? Normalnym, ca³ym zdaniem skierowanym do Ciebie w PRYWATNEJ wiadomo¶ci?
No nie, ale t³umaczê, ¿e to powodowa³o, ¿e wci±¿ co¶ tam mu skroba³am. I nigdy mi nie powiedzia³, ¿e mam przestaæ. A dodatkowo takie zagl±danie na mojego bloga, w którym by³o sporo przemysleñ, miêdzy innymi na tematy zwi±zane z nim sugerowa³o mi ¿e on czyta, wie co u mnie itd. JAK MIA£AM TO ROZUMIEÆ ? CZEKA£AM na dzieñ, w którym zechce mu siê zadzia³aæ. Naciska³am, naciska³am, a¿ wycisnê³am. To, ¿e jednak nic nie bêdzie. Czeka³am na to parê miesiêcy.

Wszyscy mnie pytali co to za znaki, wiêc napisa³am. Czy naprawdê ka¿da z Was ola³aby to gdyby by³a zakochana ? Ja wiem, ¿e nast±pi³a przeginka, ale nie dam sobie wmówiæ urojeñ. Ten facet ma udzia³ w tym co siê dzia³o.
Stary 2013-02-14, 20:14   #386
Magdallen
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 198

Lubisz interpretowaæ przes³ania z blogów, to proszê: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437
Krótko, tre¶ciwie, jak odpowiednio zinterpretujesz, to za³apiesz czê¶ciowo, co chcemy Ci przekazaæ.

Edit: Ej, a mo¿e on nie by³ taki dobry w odszyfrowywaniu znaków i nie za³apa³, ¿e wyznania na blogu s± do niego.

Edytowane przez Magdallen
Czas edycji: 2013-02-14 o 20:15
Magdallen jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 20:15   #387
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez syklamen Poka¿ wiadomo¶æ
No pewnie po to ¿eby Ci zaproponowaæ ¿eby¶ zosta³a matk± jego dzieci.
Bez przesady.
Stary 2013-02-14, 20:22   #388
rickybobby
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 656

Cytat:
Czy facet wchodzi na strony swojej stalkerki i pobiera tre¶ci na swoj± stronê ? i ona wchodz±c na jego stronê widzi, ¿e od niej co¶ zapo¿yczy³ ? ostatnia taka akcja mia³a miejsce parê dni przed tym jak ze mn± 'skoñczy³'. B³agam. Nie róbcie ze mnie wariatki.
Nie róbcie ze mnie wariatki?

Je¶li kto¶ zachowuje siê w opisany przez ciebie sposób to ja mam na tak± osobê w³a¶nie to okre¶lenie.Tak siê w³a¶nie potocznie nazywa osobê z chorymi emocjami,co zreszta przyzna³as sama.Nikt tu nie musi nikogo z ciebie robiæ.
rickybobby jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-02-14, 20:29   #389
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Lubisz interpretowaæ przes³ania z blogów, to proszê: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437
Krótko, tre¶ciwie, jak odpowiednio zinterpretujesz, to za³apiesz czê¶ciowo, co chcemy Ci przekazaæ.

Edit: Ej, a mo¿e on nie by³ taki dobry w odszyfrowywaniu znaków i nie za³apa³, ¿e wyznania na blogu s± do niego.
Widzê jedno, Wasza pomoc opiera siê na jednym mam przyj±æ do wiadomo¶ci, ¿e facet nie by³ mn± zainteresowany, ¿e jakie¶ parê miesiêcy b³êdnie interpretowa³am jego intencje

S±dzê, ¿e pozostanê przy swojej historii, poniewa¿ ona i tak dobieg³a koñca. Mam silne postanowienie doprowadziæ siê do stanu sprzed roku kiedy funkcjonowa³am zupe³nie normalnie

Nie wiem co Wam daje udowadnianie mi bez znajomo¶ci ca³ej hostorii krok po kroku, ¿e mia³am urojenia

Po raz koleny dziêki za posty, Niektóre s± dla mnie takim samym hardkorem jak i pewnie mój post dla wiêkszo¶ci autorek. Pozostawiê t± historiê tak± jaka jest, a jakie wyci±gnê³am z tego wnioski ju¿ chyba pisa³am.

Pierwszy raz wda³am siê w tak± dyskusjê na forum, i ostatni. Nie czujê siê chora psychicznie, ale fakt - zagmatwa³am siê w dziwn± historiê. Nie by³o to jendak tak, ¿e ch³opak nie pobudza³ mnie do takich a nie innych zachowañ.

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Cytat:
Napisane przez rickybobby Poka¿ wiadomo¶æ
Nie róbcie ze mnie wariatki?

Je¶li kto¶ zachowuje siê w opisany przez ciebie sposób to ja mam na tak± osobê w³a¶nie to okre¶lenie.Tak siê w³a¶nie potocznie nazywa osobê z chorymi emocjami,co zreszta przyzna³as sama.Nikt tu nie musi nikogo z ciebie robiæ.
Diagnoza na forum. Dziêki. Naprawdê.
Stary 2013-02-14, 20:31   #390
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 33 313

Nie ogarniam czemu co chwile piszesz, ze on dawal Ci nadzieje.
Non stop przerzucasz odpowiedzialnosc na niego. Zrozum, ze tylko Ty jestes winna tej sytuacji. Nikt inny. Ty pozwolilas sobie na takie a nie inne swoje zachowanie a takze na takie traktowanie.

Zamiast sie ogarnac i zastanowic sie jak zmadrzec i zmienic swe zachowanie to wdajesz sie w jakis bzdurne dyskusje o znakach.

Nie ogarniam tego. Chyba za glupia jestem.
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:26.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.