|
|
#361 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 3 518
|
Dot.: DZIWNA HISTORIA ! :( zwi±zek, którego nie by³o!
Oj, odpu¶æcie ju¿ tej dziewczynie, jasne, ¿e przesadza³a, ale teraz najwa¿niejsze, ¿eby da³a sobie spokój na przysz³o¶æ. Czyta³am jej opis sytuacji i oczy mi siê powiêksza³y ze zdziwienia...
...kiedy jest nowa kobieta, ca³uj± siê na Twoich oczach... trzeba odpu¶ciæ! przecie¿ te wszystkie znaki mog³y: a) nic nie znaczyæ b) znaczyæ - ale dla niej, nie dla Ciebie! Mówiê Ci, daj sobie spokój! |
|
|
|
|
#362 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 8 525
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#363 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 43 611
|
Cytat:
Na pewno siê ba³, tylko chyba kontekstu nie zrozumia³a¶.
|
|
|
|
|
|
#364 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 625
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#365 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 16 560
|
|
|
|
|
|
#366 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 189
|
Cytat:
tylko czy chce ze mn± spróbowaæ ¿yæ, czy jest zainteresowany Tak siê sk³ada, ¿e mamy taki typ bloga w którym pod ka¿dym postem pisze od kogo siê wziê³o cytat, obrazek czy co¶ takiego ![]() Wiêc przyk³adowo: wchodzê na jego bloga, a tam patrzê mój cytat/obrazek a pod spodem od: noubanaaa Pytacie dlaczego czu³am, ¿e mam przyzwolenie co¶ tam do niego skrobaæ ? Przecie¿ normalny cz³owiek, który mia³by mnie za stalkerkê chyba tak by nie postêpowa³ ? Jak zakochana dziewczyna ma to odebraæ ? ![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- np. obrazek przedstawiaj±cy dwójkê ludzi pij±cych kawê ![]() ¦MIEJCIE SIÊ, ale tak by³o wiêc nie wmawiajcie mi, ¿e ja sobie uroi³am wszystko, bo facet, który nie ¿yczy³by sobie ¿adnego kontaktu to pierwsze powiedzia³by o tym otwarcie, a po drugie nie robi³by takich rzeczy jak u¿ywanie sformu³owañ z moich smsów w swoich statusach, nie w³azi³by na mojego bloga, nawet je¶li ja wchodzi³am na jego. Zaznaczam, ¿e nie zostawia³m mu ¿adnych komentarzy czasem udostêpnia³am to co z kolei on zapoda³ na tym blogu ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- by³am, ale dawno. prze³om lo i studiów. przed nim by³y jakie¶ zauroczenia, ale to zazwyczaj by³y max 3 spotkania. W nim siê zakocha³am, i jest w tym co¶ irracjonalnego, ale czy uczucia s± racjonalne ? Tylko spokojnie, bo ja podjê³am decyzjê, ¿e nie mogê woêcej utrzymywaæ kontaktu z tym cz³owiekiem.
Edytowane przez noubanaa Czas edycji: 2013-02-14 o 19:47 |
|
|
|
|
|
#367 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzie¶ na Latarnianym Pustkowiu...:)
Wiadomo¶ci: 6 518
|
Cytat:
|
|
|
#368 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 43 611
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#370 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 625
|
ok, czyli by³as w 1 zwiazku 5 lat wczesniej, jak d³ugo trwa³?,facet jak siê zachowywa³- tak jak ten?
|
|
|
|
|
#371 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 528
|
To nie s± ¿adne blogi, tylko system udostêpniania obrazków. ¯adnej tre¶ci. Uwa¿aj co piszesz w postach, ³atwo Ciê znale¼æ.
We¼ siê za siebie moja droga. Odetnij siê od tego, pokasuj konta, facebooki, id¼ na spacer. |
|
|
|
|
#372 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nie twierdzê, ¿e by³am w powa¿nym zwi±zku. Nie twierdzê, ¿e to by³ zwi±zek, ale realcja na pewno jaka¶. I on mi d³ugo obiecywa³, ¿e co¶ zaczniemy, ale 2 tygodnie temu napisa³, ¿e jednak to nie ma szans. ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- [1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_62f97e7 3ceb2a;39238000]Oj, odpu¶æcie ju¿ tej dziewczynie, jasne, ¿e przesadza³a, ale teraz najwa¿niejsze, ¿eby da³a sobie spokój na przysz³o¶æ. Czyta³am jej opis sytuacji i oczy mi siê powiêksza³y ze zdziwienia... ...kiedy jest nowa kobieta, ca³uj± siê na Twoich oczach... trzeba odpu¶ciæ! przecie¿ te wszystkie znaki mog³y: a) nic nie znaczyæ b) znaczyæ - ale dla niej, nie dla Ciebie! Mówiê Ci, daj sobie spokój![/QUOTE] Je¶li czyta³a¶ inne moje posty jestem chyba na w³a¶ciwej ¶cie¿ce obecnie.
|
|
|
|
|
|
#373 | |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 27 783
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#374 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 198
|
Cytat:
A obrazki na blogu? Jejku, jakby mnie zasypa³y wiadomo¶ciami wszystkie osoby, od których sobie przepiê³am obrazki na Pinterest chyba bym sza³u dosta³a. A czasem tak jest, ¿e widzê, ¿e mam z jak±¶ osob± podobny gust, spodoba mi siê jedno zdjêcie, kolejne i tak sobie bezmy¶lnie "kradnê" od tej osoby kolejne zdjêcia. A wiesz czemu? Nie chcê próbowaæ wspólnego ¿ycia z t± osob±. Po prostu podobaj± mi siê jej obrazki, bo najwyra¼niej mamy podobny gust. Tym bardziej je¶li jeste¶cie znajomymi z uczelni, on mo¿e sobie czasem b³±dziæ po ró¿nych blogach i stwierdza - a, wejdê sobie, zobaczê, co wrzuci³a, bo ostatnio mia³a fajne obrazki. Wchodzi, widzi fajny obrazek i co? Jak ja przegl±dam Pinterest, to dla mnie odruchem jest, ¿e fajny obrazek, to przepinam go do siebie. A jak fajne zdjêcie na innym blogu, to zapisujê je sobie odruchowo na dysku. |
|
|
|
|
|
#375 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#376 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 5 610
|
Cytat:
/ i siê nie odzywa³., je¼dzi³ pod moimi oknami /jedno z tysiaca aut dziennie ale oczywiscie dla niego to by³o oczywiste, ze ja go rozpoznam. Dowiedzia³am sie o wszystkim po pó³ roku od znajomych R, jego fantazja posz³a tak bardzo, ze podobno bylismy zareczeni, a ja nie lubi³am jego znajomych. I jak kiedy¶ razem bawilismy sie na imprezie to sie zapytali dlaczego nie chcia³am ich poznaæ?có¿odpusci³ sobie ale d³ugo to trwalo Drugi S-sytuacja sprzed 2 lat-tu juz zg³oszenie na policjê poniewaz ilosc smsow, dzwonkow i zatruwaniami zycia przesz³a wszelkie granice. Odpuscil po tym jak odpisalam, ze wlasnie wyszlam z komisariatu i teraz policja bedzie sie z nim kontaktowac. Mialam szczescie-trafilam na swietnych policjantow. Co jest najdziwniejsze-on chyba nawet nie wiedzial jak wygladam, a numer mial ogloszenia biznesowego. Nie skonczylo sie sprawa sadowa-trwalo to za krotko czyli 2 miesiace /stalking zaczyna sie u nas po oko³o3-4miesiacach/. Tu bylam przerazona-facet zaproponowal w sms cale zycie-co bedziiemy robic, kiedy slub, dziecko, u kogo spedzamy wigilie, gdzie na urlop etc i tak po sporawo razy dziennie. W³a¶nie dlatego autorce radzi³am konsultacjê psychiatryczn±-to co zrobi³a jest karygodne. Ja dr¿ê do tej pory jak widze telefon z opcji zastrze¿ony |
|
|
|
|
|
#377 |
|
Konto usuniête
|
|
|
|
|
|
#378 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 3 747
|
Podchody na miarê podstawówki... Jak dla mnie, to jednak siê dobrali¶cie...
|
|
|
|
|
#379 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ani inny tego typu portal, gdzie funkcjonuj± tylko obrazki.To chyba nieprawdopodobne wej¶æ na konkretny adres bloga dziewczyny, której teoretycznie chce siê unikaæ i pobieraæ te same tre¶ci co ona. Sorry, ale gdybym mia³a nawet jakiego¶ psychofana to nie wesz³abym na jego bloga gdzie zamieszcza chocia¿by opisy tego jak siê czuje, na co mia³ nadziejê itd. i nie przekleja³a od niego obrazków. No b³agam. |
|
|
|
|
|
#380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#381 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
Czy on Ci kiedy¶ napisa³ WPROST, ¿e macie szansê? Normalnym, ca³ym zdaniem skierowanym do Ciebie w PRYWATNEJ wiadomo¶ci? |
|
|
|
|
|
#382 |
|
Raczkowanie
|
POZA TYM czy nikt nie rozumie, ¿e próbujê wskazaæ znaki na podstawie których wnioskowa³am, ¿e moja osoba nie jest mu zupe³nie obojetna ? Ja nei twierdzê, ¿e skopiowanie obrazka to wyznanie mi³o¶ci, ale kiedy kto¶ wyra¼nie ma nadziejê na ¿ycie z jakim¶ cz³owiekiem, to jak my¶licie w jakim celu ch³opak robi³by takie rzeczy ? W ten sposób zapala³ we mnie nadziejê, ¿e jeszcze spróbujemy. Czy je¶li nie mia³am nikogo innego, zakocha³am siê w nim, to czy ¿adna z Was nie posz³aby nawet za tym nik³ym ¶wiate³kiem, ¿e jeszcze nic straconego ?
|
|
|
|
|
#383 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
PS dla mnie kiedy¶ facet, w którym by³am nieszczê¶liwie zakochana nadrobi³ 40 km, odprowadzi³ pod sam dom ciemn± noc± i podg³o¶ni³ piosenkê, któr± uwielbiam z dedykacj± i co? To by³ dopiero megaznak, a jak siê okaza³o nigdy mu przez my¶l nie przesz³o zainteresowanie mn± poza kole¿eñstwem. By³ po prostu mi³y. Edytowane przez 201607050913 Czas edycji: 2013-02-14 o 20:13 |
|
|
|
|
|
#384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#385 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wszyscy mnie pytali co to za znaki, wiêc napisa³am. Czy naprawdê ka¿da z Was ola³aby to gdyby by³a zakochana ? Ja wiem, ¿e nast±pi³a przeginka, ale nie dam sobie wmówiæ urojeñ. Ten facet ma udzia³ w tym co siê dzia³o. |
|
|
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 198
|
Lubisz interpretowaæ przes³ania z blogów, to proszê: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437
Krótko, tre¶ciwie, jak odpowiednio zinterpretujesz, to za³apiesz czê¶ciowo, co chcemy Ci przekazaæ. Edit: Ej, a mo¿e on nie by³ taki dobry w odszyfrowywaniu znaków i nie za³apa³, ¿e wyznania na blogu s± do niego. Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2013-02-14 o 20:15 |
|
|
|
|
#387 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#388 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 656
|
Cytat:
Je¶li kto¶ zachowuje siê w opisany przez ciebie sposób to ja mam na tak± osobê w³a¶nie to okre¶lenie.Tak siê w³a¶nie potocznie nazywa osobê z chorymi emocjami,co zreszta przyzna³as sama.Nikt tu nie musi nikogo z ciebie robiæ. |
|
|
|
|
|
#389 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam przyj±æ do wiadomo¶ci, ¿e facet nie by³ mn± zainteresowany, ¿e jakie¶ parê miesiêcy b³êdnie interpretowa³am jego intencje ![]() S±dzê, ¿e pozostanê przy swojej historii, poniewa¿ ona i tak dobieg³a koñca. Mam silne postanowienie doprowadziæ siê do stanu sprzed roku kiedy funkcjonowa³am zupe³nie normalnie ![]() Nie wiem co Wam daje udowadnianie mi bez znajomo¶ci ca³ej hostorii krok po kroku, ¿e mia³am urojenia ![]() Po raz koleny dziêki za posty, Niektóre s± dla mnie takim samym hardkorem jak i pewnie mój post dla wiêkszo¶ci autorek. Pozostawiê t± historiê tak± jaka jest, a jakie wyci±gnê³am z tego wnioski ju¿ chyba pisa³am. Pierwszy raz wda³am siê w tak± dyskusjê na forum, i ostatni. Nie czujê siê chora psychicznie, ale fakt - zagmatwa³am siê w dziwn± historiê. Nie by³o to jendak tak, ¿e ch³opak nie pobudza³ mnie do takich a nie innych zachowañ. ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#390 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 33 313
|
Nie ogarniam czemu co chwile piszesz, ze on dawal Ci nadzieje.
Non stop przerzucasz odpowiedzialnosc na niego. Zrozum, ze tylko Ty jestes winna tej sytuacji. Nikt inny. Ty pozwolilas sobie na takie a nie inne swoje zachowanie a takze na takie traktowanie. Zamiast sie ogarnac i zastanowic sie jak zmadrzec i zmienic swe zachowanie to wdajesz sie w jakis bzdurne dyskusje o znakach. Nie ogarniam tego. Chyba za glupia jestem. |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:26.

i ona wchodz±c na jego stronê widzi, ¿e od niej co¶ zapo¿yczy³ ?
B³agam. Nie róbcie ze mnie wariatki.
dlatego nic nikomu nie mówi³am robi³am swoje, przekonana, ¿e je¶li bêdzie koniec to on mi da znaæ, ¿e to koniec. Wielokrotnie go o to prosi³am 

/ i siê nie odzywa³., je¼dzi³ pod moimi oknami /jedno z tysiaca aut dziennie ale oczywiscie dla niego to by³o oczywiste, ze ja go rozpoznam. Dowiedzia³am sie o wszystkim po pó³ roku od znajomych R, jego fantazja posz³a tak bardzo, ze podobno bylismy zareczeni, a ja nie lubi³am jego znajomych. I jak kiedy¶ razem bawilismy sie na imprezie to sie zapytali dlaczego nie chcia³am ich poznaæ?có¿