Walka o zdrowe i piękne włosy część XII - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-23, 07:15   #4171
isi rici
Zadomowienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XII

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
a jak składy? dobre?
bo widziałam w swojej dogerii, ale nie zwróciłam uwagi
Szampon ma SLS natomiast nie ma silikonu i parabenu.
Odżywka i maska mają silikony. Sprawdzę dziś po pracy dokładnie w domu i wrzucę pełne składy. A no i zauważyłam nowy napis na szamponie: " Bez silikonów i parabenów". Wcześniej na szamponach Ziaji tego nie było.

isi rici jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 07:27   #4172
almondfairy
seriously? no.

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Zaliczyłam mycie włosów w lodowatej wodzie (dobrze, że piwo znieczula xD).

Cytat:
Napisane przez Namaste_ Pokaż wiadomość
Miałam już wcześniej wrzucić foto, ale pod osłoną nocy jest mi łatwiej

Przepraszam za jakość, za światło i za to że włosy są strasznie potargane, ale jestem okropnym leniem
co za długość i jakie gęste się wydają (są czy się tak na zdjęciu ułożyły jeśli są to kolejne - )

pierwszy raz użyłam dzisiaj mikstury z nafty i rycyna na skalp. na porost i wypadanie. zaraz wcieram rzepę. bo już nie mogę z tym wypadaniem

a i niech Was nie skusi nigdy zapach czekoladowego bingo ten szampon to jakaś porażka. w ogóle się pieni, zużyłam prawie pół butli i umyłam w końcu BD jestem tak zła, że chyba go wyleję bez szansy alternatywnego zużycia

książki
ubrania
almondfairy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 08:20   #4173
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Narzekacie na te fryzjerki i narzekacie . Toż ogólnie wiadomo, że są Fryzjerki i "fryzjerki". Tak jest we wszystkich zawodach. Nie dajecie gębusiom swoim jeść, że nie potraficie protestować ?!
Nie podobają mi się kosmetyki u fryzjera, chodzę ze swoimi. Wrzeszczę, aż mnie na ulicy słychać, jak mi fryzjerka zbyt gorącą {lub zbyt zimną} wodą głowę myje. Mają metodę - ociupinkę odżywki i momentalnie spłukać. Ja mówię - więcej odżywki i poleżę ze dwie minuty. Jak idę do nowej fryzjerki, przychodzę wcześniej i patrzę co ona wyczynia z włosami klientki. Nie podoba mi się - wychodzę. Szarpie przy czesaniu - protestuję i szarpania nie ma. Tak samo z suszarką, prostownicą, produktami upiększającymi. Jak znajduję dobrego fryzjera ?! Zaczepiam na ulicy dobrze ostrzyżone kobitki i pytam : gdzie i u kogo były u fryzjera.
A ceny za usługi powalające macie. Ja u małomiasteczkowego fryzjera za mycie + nadanie fryzurze linii + suszenie płacę 40,oozl.
Bardzo podoba mi się takie podejście, fryzjerka przecież nie zgadnie, czego oczekujemy
Cytat:
Napisane przez isi rici Pokaż wiadomość
Papiszynko, w zwykłym osiedlowym sklepie. Nie spodziewałam się, że tyle tam tanich, dobrych kosmetyków. Maseczki też dorwałam. Już kończę prawie Kakaową.
Cytat:
Szampon ma SLS natomiast nie ma silikonu i parabenu.
Odżywka i maska mają silikony. Sprawdzę dziś po pracy dokładnie w domu i wrzucę pełne składy. A no i zauważyłam nowy napis na szamponie: " Bez silikonów i parabenów". Wcześniej na szamponach Ziaji tego nie było.
Isi, a napiszesz mi jak ogólnie wrażenia po tych kosmetykach?

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

jestem właśnie po suszeniu włosów po odżywce garnier fructis mega objętość 48 h... jest jakaś masakra, bo wiadomo, że super objętości po odżywce nie będzie, ale u m nie podziałało w drugą stronę - wielki przyklap..
chyba odżywka pójdzie w świat - ma któraś z Was ochotę spróbować?
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 08:20   #4174
isi rici
Zadomowienie

Cytat:

Isi, a napiszesz mi jak ogólnie wrażenia po tych kosmetykach?
Powiem szczerze, że testuję dopiero maskę Kakaową. Resztę zacznę, gdy skończę inne kosmetyki. Maska Kakaowa bardzo mi pod pasowała. Dobrze nawilża i wygładza włosy.
No i zapach

Jak zacznę testować szampony i odżywki to na pewno napiszę co i jak

isi rici jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 08:31   #4175
Limone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość

Narzekacie na te fryzjerki i narzekacie . Toż ogólnie wiadomo, że są Fryzjerki i "fryzjerki". Tak jest we wszystkich zawodach. Nie dajecie gębusiom swoim jeść, że nie potraficie protestować ?!
Nie podobają mi się kosmetyki u fryzjera, chodzę ze swoimi. Wrzeszczę, aż mnie na ulicy słychać, jak mi fryzjerka zbyt gorącą {lub zbyt zimną} wodą głowę myje. Mają metodę - ociupinkę odżywki i momentalnie spłukać. Ja mówię - więcej odżywki i poleżę ze dwie minuty. Jak idę do nowej fryzjerki, przychodzę wcześniej i patrzę co ona wyczynia z włosami klientki. Nie podoba mi się - wychodzę. Szarpie przy czesaniu - protestuję i szarpania nie ma. Tak samo z suszarką, prostownicą, produktami upiększającymi. Jak znajduję dobrego fryzjera ?! Zaczepiam na ulicy dobrze ostrzyżone kobitki i pytam : gdzie i u kogo były u fryzjera.
A ceny za usługi powalające macie. Ja u małomiasteczkowego fryzjera za mycie + nadanie fryzurze linii + suszenie płacę 40,oozl.
Jeśli chodzi o mnie to problemów z myciem, czesaniem i szarpaniem nie mam. Ale już problemy z rozumieniem tego jak moje kręcone i cienkie włosy strzyc, fryzjerki mają niesamowity problem. Według nich jak tak i tak ostrzygą to włosy się będą lepiej układać i jak wychodzę od fryzjera to jeszcze to wygląda ok, ale po przyjściu do domu i ich umyciu wychodzą kwiatki. Każda na dodatek strzyże inną techniką i w momencie kiedy do fryzjera się chodzi raz na jakiś czas, to zajmuje trochę czasu nauczenie się co dane włosy lubią, a czego nie. Mimo, że zawsze im mówię co bym chciała, a czego nie.

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:

Przepraszam za jakość, za światło i za to że włosy są strasznie potargane, ale jestem okropnym leniem
Rewelacja Pielęgnacj a, lekkie podcięcie i będzie mega rewelacja
Limone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 08:51   #4176
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:

Jakie długie
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 08:53   #4177
madziula199090909090
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Bawiłaś się już z sodą?
Oczyszczałaś SLSem?
Sodą się nie bawiłam. Nie chcę wypłukać koloru. Umyłam dziś Garnierem z glinką i nałożyłam maskę Dermaglin do skóry głowy -nowa wersja. Ale wiem, że i tak kolonie będę miała i przyklap, bo wcześniej tylko SLES-em myłam i było to samo.
madziula199090909090 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-23, 08:57   #4178
Kasia225
Raczkowanie

Cytat:

ale dluugasne!

Trzymalam cala noc glutka lnianego, teraz czekam az wlosy wyschna..mam nadzieje, ze nie bedą przyklapniete...
Stary 2012-08-23, 08:57   #4179
madziula199090909090
Raczkowanie

Cytat:
jestem właśnie po suszeniu włosów po odżywce garnier fructis mega objętość 48 h... jest jakaś masakra, bo wiadomo, że super objętości po odżywce nie będzie, ale u m nie podziałało w drugą stronę - wielki przyklap..
chyba odżywka pójdzie w świat - ma któraś z Was ochotę spróbować?
Dla mnie chyba też ta odżywka za ciężka. Jedyny plus, że łatwo po niej włosy rozczesać, więc mniej ich wyrywam przy czesaniu.
Stary 2012-08-23, 09:02   #4180
Caarroolliinnee
Raczkowanie

a ja dzisiaj w nocy pierwszy raz wypróbowałam koczek na skarpete zwykle jak robiłam jakiekolwiek koki, ślimaki i inne takie rzeczy w celu lekkiego pofalowania włosów to na mojej głowie działa się jakaś masakra.. wyglądałam jak stary spocony baran, a dzisiaj jestem mega zadowolona, od połowy długości mam fajne fale, co i tak nie zmienia faktu, że za godzine sie same rozprostują, ale i tak sie ciesze :P

ostawiłam wszelakie wcierki i włosy stwierdziły, że już nie chcą wypadać :P przerwa dobrze im zrobi bo ja faktycznie ostro przesadzałam z ziołami

Caarroolliinnee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 09:12   #4181
riendo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez borczus88 Pokaż wiadomość
woda brzozowa... jak to się je i czy jest ok??
O wodzie brzozowej było sporo mówione w którejś z poprzednich części wątku, sprawdź w wyszukiwarce, dziewczyny sporo pisały i wymieniały się opiniami o konkretnych wodach, jakoś zapadło mi w pamięć.
riendo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-23, 09:24   #4182
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem szczerze, że testuję dopiero maskę Kakaową. Resztę zacznę, gdy skończę inne kosmetyki. Maska Kakaowa bardzo mi pod pasowała. Dobrze nawilża i wygładza włosy.
No i zapach

Jak zacznę testować szampony i odżywki to na pewno napiszę co i jak
Czekam na wieści

Ja nawet wiem gdzie w Gdyni możnaby dostać te Ziajki, ale co z tego jak oni mają otwarte w godzinach mojej pracy jak sie wkurze to gdzieś na necie poszukam...

Dziewczyny a powiedzcie, żelatyna oprócz modelowania włosów ma jakieś właściwości pielęgnujące? następnym razem próbuje sposób na deskę ale na noc, bo rano nie chce mi się godzinę wcześniej wstawać żeby to trzymać na łbie

Dzisiaj będę odbierać glicerynę i olej rycynowy, bo musiałam na DOZie do 20zł dobić. Także idę poszukać co ta gliceryna robi dobrego (ale jakby któraś z was miała mi ochotę napisać to też się nie obrażę )
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 09:50   #4183
Caarroolliinnee
Raczkowanie

ja dodaję glicerynę do masek i jestem bardzo zadowlona, fajnie nawilża, włoski się świecą i w ogóle

a żelatyna odżywia, daje włoskom proteiny, ale nie można z nią przesadzić

ja się zakochałam w miodzie i jestem gotowa mu wybaczyć nawet to, że ma skłonność do rozjaśniania. wczoraj po myciu dodałam go trochę do Garniera AiK, potrzymałam chwilę i spłukałam.... włosy są boskie <3 !!

Caarroolliinnee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 09:55   #4184
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Caarroolliinnee Pokaż wiadomość
ja dodaję glicerynę do masek i jestem bardzo zadowlona, fajnie nawilża, włoski się świecą i w ogóle

a żelatyna odżywia, daje włoskom proteiny, ale nie można z nią przesadzić

ja się zakochałam w miodzie i jestem gotowa mu wybaczyć nawet to, że ma skłonność do rozjaśniania. wczoraj po myciu dodałam go trochę do Garniera AiK, potrzymałam chwilę i spłukałam.... włosy są boskie <3 !!
Dzięki ja miodem namiętnie słodzę kawę ale do włosów też spróbuję
Stary 2012-08-23, 10:17   #4185
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
Dzięki ja miodem namiętnie słodzę kawę ale do włosów też spróbuję
Zainspirowałaś mnie - zrobiłam sobie herbatę z miodem

Nałożyłam na włosy oliwę, a później dołożę rycyny.
Nie wiem co mam zrobić z tym olejkiem BD, kompletnie mi nie podchodzi
Stary 2012-08-23, 10:42   #4186
Limone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość

Tylko nie słódź zbyt gorącej herbaty, bo miód w wysokiej temperaturze traci swoje właściwości.

Może do ciała, albo do kapieli dodawaj?
Stary 2012-08-23, 10:48   #4187
adzia2223
Zadomowienie

Cytat:

Na olejki jest mnóstwo sposobów Peeling kawowy, smarowanie ciała zamiast balsamem, OCM, można dodawać do kąpieli albo na twarz (jako maseczka czy krem). Ja jeszcze robię tak, że do oleju dodaję trochę rycyny i wcieram to raz w tygodniu w paznokcie i skórki

adzia2223 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 10:50   #4188
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez adzia2223 Pokaż wiadomość
Na olejki jest mnóstwo sposobów Peeling kawowy, smarowanie ciała zamiast balsamem, OCM, można dodawać do kąpieli albo na twarz (jako maseczka czy krem). Ja jeszcze robię tak, że do oleju dodaję trochę rycyny i wcieram to raz w tygodniu w paznokcie i skórki
Z twarzą nie mogę ryzykować, ale jeśli chodzi o paznokcie to świetny pomysł! Nie pomyślałam
Stary 2012-08-23, 10:50   #4189
madziula199090909090
Raczkowanie

Ja już mam dość tej pielęgnacji. Włosy są suche, sztywne i nie mogłam ich rozczesać, przez co znów wyrwałam włosy.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-23, 10:54   #4190
Limone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziula199090909090 Pokaż wiadomość
Ja już mam dość tej pielęgnacji. Włosy są suche, sztywne i nie mogłam ich rozczesać, przez co znów wyrwałam włosy.
A jak obecnie wygląda Twoja pielęgnacja?
Stary 2012-08-23, 10:55   #4191
adzia2223
Zadomowienie

Cytat:
Z twarzą nie mogę ryzykować, ale jeśli chodzi o paznokcie to świetny pomysł! Nie pomyślałam
Jak masz skłonności do zapychania to rzeczywiście lepiej nie ryzykować
Na moje paznokcie fajnie to działa- nie mam suchych skórek i trochę mocniejsze się wydają

Stary 2012-08-23, 10:56   #4192
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja smaruję codziennie paznokcie na noc, akurat Alterrą, ona ma rycynowy w składzie, ale jak się skończy to wymieszam sobie Hippa z rycyną do tego dołączyłam odżywkę diamentową Eveline i pierwszy raz w życiu mam tak fantastyczne paznokcie przed odżywką zrobiłam kurację olejkiem (przestałam malować, olejek codziennie na wieczór) i było widać znaczną poprawę, paznokcie poprostu były przesuszone. Teraz już mi to weszło w nawyk i co wieczór smaruję paznokcie pomalowane odżywką, a co 3 dni zmywam odżywkę, nakładam olejek na całe paznokcie na ok. godzinę, zmywam i maluję na nowo. No mowię wam, cud, miód i orzeszki!
Stary 2012-08-23, 10:58   #4193
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Jak masz skłonności do zapychania to rzeczywiście lepiej nie ryzykować
Na moje paznokcie fajnie to działa- nie mam suchych skórek i trochę mocniejsze się wydają
Niestety
Stary 2012-08-23, 11:00   #4194
vivinn
Zakorzenienie

Namaste - piękna długość i objętość!

Cytat:
Wymienić się
Sama zabieram się do uprzątnięcia kosmetyków i odłożenia czegoś na wymianę, może mi się uda

Dziś skończyłam następny włosowy produkt Ostatnie tchnienie wydała "maska" Dolce Latte, która była raczej odżywką z rodzaju tych lżejszych, ale bardzo lubiłam ją tuningować
A po myciu i rzeczonej masce nałożyłam Ziaję b/s i bardzo spodobało mi się to, że jest taaka treściwa Na razie włosy, całkiem mokre, siedzą w koszulce i jestem szatańsko ciekawa, co się z nich urodzi po wyschnięciu
Stary 2012-08-23, 11:02   #4195
maneo444
Zakorzenienie

GG do maneo444

wlosy sa fajne o tym oleju.umylam nalozylam odzywke, i na to nalozylam jeszcze odzywke do blondziaków do splukwania ale nie splukiwalam, bo bede na słoncu i licze na rozjasnienie chociaz minimalne

maneo444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 11:05   #4196
adzia2223
Zadomowienie

Cytat:
Ja smaruję codziennie paznokcie na noc, akurat Alterrą, ona ma rycynowy w składzie, ale jak się skończy to wymieszam sobie Hippa z rycyną do tego dołączyłam odżywkę diamentową Eveline i pierwszy raz w życiu mam tak fantastyczne paznokcie przed odżywką zrobiłam kurację olejkiem (przestałam malować, olejek codziennie na wieczór) i było widać znaczną poprawę, paznokcie poprostu były przesuszone. Teraz już mi to weszło w nawyk i co wieczór smaruję paznokcie pomalowane odżywką, a co 3 dni zmywam odżywkę, nakładam olejek na całe paznokcie na ok. godzinę, zmywam i maluję na nowo. No mowię wam, cud, miód i orzeszki!
Gdybym nie miała zawsze pomalowanych paznokci to też pewnie bym smarowała codziennie
Nie wiem czy czytałaś już o tej odżywce Eveline, ale ja radziłabym z nią uważać. Formaldehyd na dłuższą metę może być szkodliwy, na blogach ostatnio był wysyp notek na ten temat np. tu: http://joannapanna.blogspot.com/2012...trzezenie.html

Stary 2012-08-23, 11:05   #4197
Limone
Zakorzenienie

Ja się właśnie zastanawiam w jakie olejki teraz zainwestować. Póki co mam arganowy, kokosowy i masło ze skrzypem z BU, więc chwilowo na pewno kupować nie będę. Ale listę jednak już chciałabym sobie zrobić. Zgodnie z podejściem którejś z Was (wybaczcie za krótko jestem, aby pamiętać, która kupuje oleje jak najtaniej) myślałam o olejach dostępnych w sklepach stacjonarnych. Doczytałam już o oleju winogronowym z biedronki, chyba o oleju z orzechów włoskich z almy, olejek rycynowy (ale akurat on wiem, że się kiepsko spłukuje, bo go stosowałam dawno temu), BDfM i olejki z altery (ale który konkretnie?). Co polecacie do średnioporowatych, kręconych włosów, do stosowania przed myciem?
Stary 2012-08-23, 11:12   #4198
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziula199090909090 Pokaż wiadomość
Dla mnie chyba też ta odżywka za ciężka. Jedyny plus, że łatwo po niej włosy rozczesać, więc mniej ich wyrywam przy czesaniu.
u mnie nawet włosów nie rozczesała.. dam jej jeszcze jedną szansę, jak nic nie wyjdzie to wysyłam w świat

Cytat:
Napisane przez Caarroolliinnee Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj w nocy pierwszy raz wypróbowałam koczek na skarpete zwykle jak robiłam jakiekolwiek koki, ślimaki i inne takie rzeczy w celu lekkiego pofalowania włosów to na mojej głowie działa się jakaś masakra.. wyglądałam jak stary spocony baran, a dzisiaj jestem mega zadowolona, od połowy długości mam fajne fale, co i tak nie zmienia faktu, że za godzine sie same rozprostują, ale i tak sie ciesze :P

ostawiłam wszelakie wcierki i włosy stwierdziły, że już nie chcą wypadać :P przerwa dobrze im zrobi bo ja faktycznie ostro przesadzałam z ziołami
bardzo lubię włosy po koczku szkoda, że u mnie efekt utrzymuje się bardzo krótko.

Cytat:
Dzisiaj będę odbierać glicerynę i olej rycynowy, bo musiałam na DOZie do 20zł dobić. Także idę poszukać co ta gliceryna robi dobrego (ale jakby któraś z was miała mi ochotę napisać to też się nie obrażę )
glicerynę dodaję do masek, bardzo ładnie nawilża tylko trzeba uważać, żeby nie przesadzić

Cytat:
ja mam świetne paznokcie po CP - szybko rosną i w końcu się nie rozdwajają i nie łamią - nie stosowałam żadnych odżywek, więc to na 99% CP

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Limone Pokaż wiadomość
Ja się właśnie zastanawiam w jakie olejki teraz zainwestować. Póki co mam arganowy, kokosowy i masło ze skrzypem z BU, więc chwilowo na pewno kupować nie będę. Ale listę jednak już chciałabym sobie zrobić. Zgodnie z podejściem którejś z Was (wybaczcie za krótko jestem, aby pamiętać, która kupuje oleje jak najtaniej) myślałam o olejach dostępnych w sklepach stacjonarnych. Doczytałam już o oleju winogronowym z biedronki, chyba o oleju z orzechów włoskich z almy, olejek rycynowy (ale akurat on wiem, że się kiepsko spłukuje, bo go stosowałam dawno temu), BDfM i olejki z altery (ale który konkretnie?). Co polecacie do średnioporowatych, kręconych włosów, do stosowania przed myciem?
co do tanich olejów dziewczyny polecają też sezamowy i arachidowy z lidla z tygodnia azjatyckiego. na mnie sezamowy (nierafinowany) jakoś świetnie nie działał, ale niektóre bardzo go chwaliły
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 11:22   #4199
adzia2223
Zadomowienie

Cytat:

co do tanich olejów dziewczyny polecają też sezamowy i arachidowy z lidla z tygodnia azjatyckiego. na mnie sezamowy (nierafinowany) jakoś świetnie nie działał, ale niektóre bardzo go chwaliły
Ja chwaliłam to zdecydowanie mój ulubiony olej tylko niektórym śmierdzi petami(np mojej mamie) ale mi tam zapach nie przeszkadza

Stary 2012-08-23, 11:29   #4200
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez almondfairy Pokaż wiadomość
szampon to jakaś porażka. w ogóle się pieni, zużyłam prawie pół butli i umyłam w końcu BD jestem tak zła, że chyba go wyleję bez szansy alternatywnego zużycia
Nie wylewaj ! Zużyj do prania delikatnych rzeczy .

Cytat:
Napisane przez Limone Pokaż wiadomość
Ale już problemy z rozumieniem tego jak moje kręcone i cienkie włosy strzyc, fryzjerki mają niesamowity problem.
No bo, Kochanieńka, strzyżenie włosów kręconych to wyższa szkoła jazdy. Do kumatej fryzjerki od kręciołków, to warto i parę kilometrów pojechać .
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości