|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy IV
Witajcie !ja zaglądam tylko na chwilkę bo sprzątam i gotuje obiad.My mamy zawsze żywą choinkę,ale taka do 120cm.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Właśnie skończyłam sprzatać, obiad ugotowany już wczoraj, więc już mam wolne ![]() Co do choinki to u nas będzie żywa, duża. Ubierzemy ją pewnie w niedzielę przed świętami. Już nie mogę się doczekać. Udało mi sie uzbierać wszystkie sezony Gotowych na wszystko ![]() Kończę na razie. Zaraz kłade Klaudię na drzemkę i zaczynam się relaksować ![]() Miłego dnia Dorzucę jeszcze zdjęcie Klaudii- jej najnowsza minka
-Fred Lebow, New York City Marathon co-founder Edytowane przez Anula123 Czas edycji: 2008-11-22 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4233 |
Wtajemniczenie
|
spałam od 5. rano do 11. z minutami, więc czuję się całkiem całkiem
![]() ![]() ![]() ![]() miłego weekendu wszystkim ![]()
#4234 |
Rozeznanie
|
Ajanna - a co to za zespół?
dziś mam rocznicę śmierci babci ![]()
#4235 |
Zakorzenienie
|
a u nas pada snieg.. Adi pospal teraz ksiaze sie zbudzil wiec cos tam zjemy i wyjdziemy chyba na spacer..
u nas na razie sztuczna choinka ale tez chcemy za kilka lat miec juz zywa i pachnaca ![]() ![]() ajanna udanej zabawy ![]()
#4236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ugotowałam dziś buraczkową i obie najadłyśmy się do oporu ![]() Dziewczyny, po prysznice pojadę w poniedziałek, ok? Dziś jest tak zimno, że szok. Byłam z Chipim to myślałam, że mi ręce odmarzną.
![]() |
#4237 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ja robię ciasto orzechowo- karmelowe. ![]() potem na szybko podłogi przelecę i więcej nie robię nic. na porządne sprzątanie będzie czas przed świętami. U nas nawaliło śniegu zdrowo. ![]() Byłam z Maksiem godzinkę na podwórku, dziecko się ubiegało, śnieg mu się chyba podobał, bo nawet go skosztował. A teraz odsypia białe wrażenia. zmykam działać z ciachem. pa. miłego weekendu. My dziś popołudniu mamy odwiedziny chrzestnej Maksia, a jutro popołudniu idziemy na parapetówkę. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4238 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja swojej nie znalazłam-jakby co... anula- minka-uwaga ! nie podchodź! ajanno- udanego balowania do jutra!!! Śniegu nie ma, gdzie nie gdzie oszroniona trawa- spacerek miałyśmy 1godz. 45 minut.
![]() |
#4239 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;9818692] A ja robię ciasto orzechowo- karmelowe. ![]() [/quote] ![]() Miłego alkoholizowania sie. a ja znowu nic, bo nawet na chwile nie wyszłam z domu. Może mąż pomyśli wracając z pracy ![]() Cytat:
Klaudia pospała dwie godzinki, a ja sie relaksowałam przed tv. I muszę ją pochwalić- od dwóch dni sama je zupki ![]() Nawet nieźle jej to wychodzi
-Fred Lebow, New York City Marathon co-founder Edytowane przez Anula123 Czas edycji: 2008-11-22 o 14:54 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
Wtajemniczenie
|
brawa dla samodzielniej Kalaudii, moja Wercia je poki co kisiel, bo trochę zostaje na łyżeczce i jest co do buzi włożyć
![]() Mamy dziewczynek lubiących Peppę/ werka ja uwielbia, mogłaby tylko słuchac bajek o Peppie, itak fajnie wymiawia jej imię Peppa z akcentem na podwójne p :0/ znalazłam karty do drukowania i kolorowania, właśnie z Weronką mamy fajna zabawę. Polecam. http://coloringpagesforkids.info/pep...oloring-pages/
#4241 |
Zadomowienie
|
anula gdzie kupujesz glorie??? ja przeszlam dzis pol miasta i nigdzie nie ma
![]() dzis w cubusie znizka 30% na cala kolekcje nawet ta juz wczesniej obnizona o 50% tak wiec kupilam miskowi kurtke zimowa ale na 104cm czyli na przyszly rok dopiero ( czerwona - ma tez taka teraz )cena poczatkowa 140 potem obnizona na 65zl a w koncu na 35 ![]() ![]() ![]() ![]() poza tym zimno jak diabli ale spacerek sie odbyl i jestesmy zmeczeni a dzis czeka mnie jeszcze romans z .....zelazkiem ![]()
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 ![]() ![]() Edytowane przez olunek Czas edycji: 2008-11-22 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4243 |
Zakorzenienie
|
dzis nie napisz duzo bo ide do Tzta w łoziu ale koments musi byc
![]() Anula Klaudusi włoski pieknie urosły ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Zadomowienie
|
hej "
![]() zasypala ta nasza wioske calkowicie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Anula super ten Twoj bobasek ![]() Jezu jak czuje dzieci szybko rosną ![]() a to moja myszka |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4246 |
Zadomowienie
|
MySSaaa
![]() ![]() anula pieekna masz corusie ![]() ![]() iwka misiek nie wiem czemu chichocze jak widzi pepe a za to uwielbia pluto i dobrze bo ja tez kocham te stare bajki disney'a ![]() my tu gadu gadu ( a raczej ja monolog prowadze ![]() ![]() dobra dosyc zwlekania ....
#4247 |
Zakorzenienie
|
![]()
wczoraj to nagadałyście
![]() ![]() ![]() ![]() Juleczko żadnego potępiania z moje strony ![]() ![]() ![]() Anula o matko ale mina ![]() Kancia nie kupuj krówek kup mleko skondensowane i zagotuj w puszczce w garnku 3 h i masz krówkę że hej ![]() ![]() Olunek fajnie miec Cubusa ![]() MySSaaa ![]() ![]() iwka2002 to jest fajne Peppa jest super ![]() ![]() Ajanna mam nadzieję, że cudownie spedziliscie dzień ![]() zjadłam cudowną bezglutenowa szalotke od tesciowej popiłam zeby nie meic wyrzutów czerwona cherbatą i idę czytać a co tam nie będe czytała poprzytulam się z małżem ![]()
![]() |
#4248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4249 |
Wtajemniczenie
|
a ja tradycyjnie zasnęłam usypiając Weronkę. O 21.00 się ocknęłam zerknęłam na zegarek i sparalizowała mnie myśl: "Jesssuuu już dziewiąta, a ja gary nie pomyte, nie wyprasowana, a jutro o 5.30 pobudka. " Trochę potrwało zanim dotarło do mnie,że jutro niedziela
![]() patrilla- ja by też podensiła, dobrze,że Andrzejki wkrótce ![]() olunek - no fajny zakup ta kurteczka, oby Misio nie spłatał Ci figla ze wzrostem ![]()
#4250 |
Zadomowienie
|
olunek ja mam od 3 miesiecy tak non stop ;(
patrilla wczoraj bylismy na urodzinach jego siostry.... nudzi mnie to wszystko jezu okropna jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4251 |
Raczkowanie
|
Olunek ja kupoowałam Glorię tu :
http://kosmetykidlaciebie.pl/sklep/g...acturers_id=22 W Auchan w Poznaniu nie widziałam, ale jak będę to dokładnie poszukam. Szukałąm za to w wielu innych sklepach i dostałam tylko emulsję Gloria, też dobra. W ogóle szkoda, że tak ciężko dostać kosmetyki tej firmy w sklepach. Dobre są i tanie. Tylko za mało reklamowane. A maska suuuuper. To tak w ramach offtopic'u. Idę się dalej alkoholizować . Bye |
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Rozeznanie
|
Myssaa - to może czas wszystko sobie przemyśleć i coś zrobić, by się nie męczyć?
Pati - słyszałam, że królową parkietu byłaś! my mieliśmy gości, tyle co wyszli, więc zmykam posprzątać i może coś z mężem pofikać...
#4253 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() maks to nie umie zajarzyć o co z tą łyżką chodzi, potrafi ładnie na łyżeczkę nabrać jedzonko, potem potrafi donieść łyżeczkę w pełnym składzie do samej buźki, a potem, nie wiedzieć czemu przed samym schowaniem łyżeczki w buźce odwraca ją do góry nogami. ![]() Cytat:
![]() a ta zniżka w cubusie to tylko dzisiaj była? wklej fotkę kurteczki, koniecznie, jesli zniżka byłaby jeszcze jutro na prztkład to może wyslę cie po kurteczkę dla Maksia,. ![]() Cytat:
![]() ![]() nasz kryzys (łózkowy) .. - trochę się ostatnio poprawiło, ale szału nie ma. ![]() U nas prawie cały dzień sypało. ![]() ![]() aparat musze podładowac, bo jeden czort wie, ile tego śniegu tej zimy będzie, więc trzeba pstrykać, póki jest co. ps. alkoholizuję się martini, kto się przyłączy?? EDIT, troszkę Maksia. ![]() 1. po przebudzeniu z południowej drzemki. 2. zmarznięte licka po dzisiejszym spacerze. ![]() Edytowane przez 38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 Czas edycji: 2008-11-22 o 21:38 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4254 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() TŻ poszedł do Greena pooglądać jak tam się wszystko kręci a ja mam czas dla siebie ![]() ![]() ![]() A jutro TŻ zabiera mnie na sklepy ![]() ![]() Dobranoc
![]() |
#4255 |
Zakorzenienie
|
miniu ani ja ani tz karpia nie lubimy wiec napewno nie bedziemy sie meczyc w imie tradycji i zjemy pewnie dorsza lub pstraga..
Adrianowi bardzo podoba sie snieg ![]() ![]()
#4256 |
Zadomowienie
|
lea znizka tylko dzis ...dzien cubusa ,a gloria to fajna polska maska do wlosow caly watek o niej jest:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ghlight=gloria. a to kurtecza jak nie trafie ze wzrostem to sprzedam na alledrogo ![]() xantia dziekuje za pomoc w okielznaniu prasowania ![]() ![]() spadam spac bo mnie oczy pieka juz.... dobranoc ![]()
#4257 |
Konto usunięte
|
szkoda, że to tylko dziś, bo kurteczka śliczna.
![]() ja też zmykam spać. papatki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4258 | |||||
Rozeznanie
|
Witam !! Jedni idą spać a inni dopiero teraz się odzywają.
Smutne chistorie pisałyście ostatnio, ale takie jest życie niestety i ciężko mi to przyjąć do wiadmości ale tak jest. ![]() olunek - szkoda że tż się tak zachowuje i że tak dużo traci. Ale dla ciebie brawa że znajdujesz zawsze plusy w swoim życiu. juleczko - mam podzielone zdanie co do twojego mega postu, ponieważ i cię częściowo rozumiem i bym cię kopnęła w 4 litery, ale o tym już było. W każdym bądź razie zawsze możesz się u nas wyżalić !!!!!!!!!!!!! Cytat:
Cytat:
![]() U mnie tak samo było wczoraj !! Kacper też ok tej godziny przechodzi do naszego łóżka i chciałam z tym walczyć, ale stwierdziłam, że fajnie nawet mi się z nim śpi a ja jestem bardziej wyspana i on jest spokojniejszy bo "ma mnie więcej". A poza tym za jakiś czas będzie bardziej samodzielny i będzie mi brakować spania w łóżku z nim więc trzeba korzystać póku jeszcze nie jest gotowy spać sam przez całą noc. Cytat:
Cytat:
![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;9818692]A ja robię ciasto orzechowo- karmelowe. a jutro popołudniu idziemy na parapetówkę. ![]() ![]() ![]() Ja na parapetówce była wczoraj u samego szefa, ale byłam z Kacperitem więc tylko 1,5 godz, ale nie było źle. Wogóle wszyscy myśleliśmy że będzie krótka imprezka a okazało się że reszta siedziała w sumie 4,5 godz. Cytat:
ja bym też musiała poprasować, ale siedzę na wizażu. Mój też. [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;9825489]maks to nie umie zajarzyć o co z tą łyżką chodzi, potrafi ładnie na łyżeczkę nabrać jedzonko, potem potrafi donieść łyżeczkę w pełnym składzie do samej buźki, a potem, nie wiedzieć czemu przed samym schowaniem łyżeczki w buźce odwraca ją do góry nogami. ![]() ps. alkoholizuję się martini, kto się przyłączy??[/QUOTE] Kacperito tak zamo robi Ja się przyłącze. Pije cin-cin lemon cini i już mi szumi w główce. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ale macie gadane. Ja to przez ten brak neta całkiem z rytmu wypadłam. Dzieciaczki cudnie rosną.
Ja męża zbałamuciłam dwukrotnie i spać mi się odechciało, ale idę leżeć, bo z sił opadłam. Papa A co do nocnika to Krzyś zasiada po porannej kaszy i robi siku i mega kupola (no chyba, że wieczorem mu się przytrafi to rano niekoniecznie) i po drzemce dziennej robi duże siusiu. Dzięki temu na dobę zużywamy 3 pieluszki przeważnie. Siedzi po kilka minut tylko, no czasami do 15 to góra. Sam jednak nie informuje o potrzebie skorzystania z WC (a szkoda). Tylko jak już narobi to pytam się gdzie kupa, a on wskazuje pieluchę ![]()
Edytowane przez kasia_mw Czas edycji: 2008-11-23 o 00:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Zakorzenienie
|
hej z rana u nas zima w pełni
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.