|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
![]() dziekuje, może poprawki mi nie wlepią ![]()
![]() |
#4232 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja po lunchu i zabieram sie za prace, milego dnia laleczki ![]()
![]() |
#4233 |
Zadomowienie
|
Wybacz mi Agolek, ale naprawde ani tak nie chciałam napisać, przez przypadek wcisło mi się u zamiast o , jeszcze raz przepraszam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4234 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to jeszcze mam czas ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() na Wizaż zawsze jest czas ![]() ![]() owocnej nauki ![]() Cytat:
![]() to super ![]() ![]() w tym roku wyjątkowo wcześnie są owoce więc i wrześnie mogą zniknąć więc może poproś rodzinkę żeby Ci coś zamrozili ![]() ![]() Dzień dobry ![]() wróciłam w końcu na stałe do domu ![]() ![]() ![]() ![]() a za oknem deszcz ![]() miłego wieczorku ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4235 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
melduje sie po pracy ![]() ![]() teraz zalegamna sofie i czekam na Britain's got talent ![]() mileog wieczora laleczki ![]()
![]() |
#4236 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Miałam dziś miły dzień. Poza tym zaplanowałam sobie cały weekend i będzie imprezowo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4237 | ||||||||||||
Zadomowienie
|
Hello
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A Ty nie myślisz o jakiejś pracy na wakacje? ![]() Cytat:
![]() A u mamy już lepiej na szczęście, u niej to faktycznie może być coś na kształt grypy żołądkowej... Cytat:
![]() Gdybym mogła też chętnie przesunełabym sprawę na wrzesień no, ale z racji rekrutacji na studia drugiego stopnia jest to niestety niemożliwe... Cytat:
![]() Tak tam tanio czy taka zarobiona jesteś? ![]() Cytat:
![]() Daj znać jak będziesz na miejscu, trzymam kciuki żeby z niespodzianką dla TŻ wyszło tak jak chcesz ![]() Cytat:
![]() I w ogóle tak się oficjalnie z Tobą przywitam bo chyba jeszcze (shame on me!) tego nie zrobiłam ---> ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Owocnej nauki, mam nadzieję, że wszystko ogarniesz jak trza ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jeeezuuuu, ale miałam noc i dzień. Wczoraj skończyłam pracę ok północy, wpadłam jeszcze później na chwilkę do pubu do znajomych na red bulla (wszak kierowca piwkować nie może), wróciłam ok.1 i jaaaazzzzzda z pracą... SIedizałam do 4, nawet trochę dłużej. DObra impreza :P Wstałam ok.9 i dalejjjj bo dziś przed 13 chciałam oddać całość (łącznie z wstępem,zakończeniem,spis em treści, bibliografią i stroną tytułową, zabindowane ładnie i tak dalej). Jak już skończyłam tworzenie - zaczęłam drukowanie. I jak to zwykle bywa gdy robisz coś na ostatnią chwilę - drukarka zaczęła świrować :/ WYobraźcie sobie, że nie mając wszystkim kolorów tuszów nie można nią wydrukować czarno białego dokumentu,paranoja jakaś. Wstrętna drukara przyprawiła mnie o zawroty głowy - na szczęście pojechałam na ksero gdzie wszystko ładnie wydrukowali i zabindowali no i jazzzda na uczelnię. Tam okazało się, że trwa rada wydziału więc musiałam naczekać się ok.godziny pod drzwiami żeby dowiedzieć się, że promotora nie ma, bo pojawia się w nieokreślonych dniach i godzinach ostatnio, i zostawić pracę w sekretariacie :P No nic, jak facet się pojawi, to na pewno ją dostanie ![]() ![]() Poza tym dziś poświęcam popołudnie i wieczór na regenerację ducha ciała i umysłu bo czeka mnie ciężki weekend pod tytułem "rano praca wieczorem impreza rano praca wieczorem meeeega impreza, rano praca a potem zgon". Mam nadzieję, że wyśpię się dziś na zapas :P Buźka kochane ![]() Aaaaa Ewuś, razem z wszystkimi pierdołami typu bibliografia etc wyszło mi.... 60stron! ![]() ![]()
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2009-05-28 o 21:40 |
||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4238 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ano, trzeba na koniec studiów poudawać porządną studentkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() PR ![]() tja, promotor jest tak jakby starszy od mojego ojca (jak sądzę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() pamiętam jak narzekałaś ze się nie możesz zabrać za pisanie a tu proszę, już gotowe ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ciekawe ile na magisterce napiszesz w takim razie ![]() Udało mi się zrobić wszystko jak trza i to w miarę szybko wiec korzystam z okazji i idę wcześniej (niż zwykle) spać, bo jutro na 8 ![]() dobrej nocki ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4239 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !
![]() ![]() A ja sobie do szkoły nie poszłam ![]() ![]() Ogólnie to wszystko jest ok.. Jeszcze mało czasu mam dla siebie , ale już w następny weekedn jedziemy na wycieczke klasową , więc bedzie super ![]() Odnalazłam też swoją dawną miłość , a mianowicie - rolki ![]() ![]() madame_apple: o matko ![]() ![]() agolek: Też wczoraj biegałam z muzyką w uszach. ![]() ![]() ![]() EwelkaaS: Jak od poczatku 3 klasy wezmiesz się do nauki to nadrobisz wszystko ![]() ![]() ![]() Mercy : te truskawki to gdzieś za Tarnowem kilkadziesiąt km. ^^ Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4240 | |
Zakorzenienie
|
no i tak ma być
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dzien Dobry
![]() Jestem w PL ![]() ![]() Jabłuszko- troche zarabiam, troche Mama mi funduje,i stad te ciuchy,siłownia itd.Zauwazyłam,ze przesadziłam troche z tymi ciuchami i butami,wiec narazie koniec zakupów ![]() Niespodzianka sie w sumie udała. W sumie ![]() ![]() ![]() ![]() Nawet mnieto nie ruszyło,bo nie pierwszy raz sie rozczarowalam. Co tam,ze jade 20h autobusem zeby Go zobaczyc i pobyc z Nim chwile, czy to wazne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zawsze taki byl,a ja go zawsze usprawiedliwiam. Oczywiscie na impreze jutro nie chce isc, bo jemu sie nie chce,on tam nie lubi itd. A ja sie uparłam,i pójde. Pojade, bo sobie załatwiłam transport. Oczywiscie nie wiadomo,czy mi pozwoli,zeby mnie kolega zawiozl autem. O Boze ![]() ![]() Dzis musze zrobic sobie zdjecia,zlozyc wniosek o paszport i musze isc do banku zlikwidowac konto junior jeszcze mialam ![]() ![]() A pogodato jest paskudna,jestem zbulwersowana ![]() Miłego Dnia Laleczki ![]()
#4242 | |
Raczkowanie
|
![]() ![]() A co do drukowania pracy miałam niemal identycznie ![]() ![]() ![]() haha właśnie ten kierunek kończę ![]() Cytat:
A co do imprezy, to jak Twój TŻ nie ma ochoty - niech nie idzie ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dnia wszystkim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4243 |
Zadomowienie
|
Madame_apple witam również, miło mi Paulina jestem
![]() Orzeszek01- witamy w Polsce he he ![]() A jeśli chodzi o impreze to idź sama i nawet się nie zastanawiaj, skoro mu się znowu nie chce, to dla czego masz ty nie iść? Witajcie ![]() No i mamy piątek- weekend się zaczyna. Dzisiaj jedziemy na weekend do mojego Tż (mieszka w innej miejscowości) więc sobie troche poszalejemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4244 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale taka pogoda jak dziś, to już przesada.. hej ![]() miałam dziś tylko 4 lekcje, wróciłam, coś przegryzłam a teraz siedzę i piję kawke ![]() no i miejmy nadzieję, że pogoda się poprawi, bo wieczorkiem przydałoby się gdzieś wyjść ![]()
![]() |
#4245 | ||
Wtajemniczenie
|
no i niech tak pozostanie
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() hej laleczki, ja wlasnie wrocilam ze spaceru z kolega z pracy, milo i pogoda fajna to mam dobry humor ![]() pogoda swietna sie zrobila wiec wieczorkiem bedziemy mieli grilla na ogrodku ![]() ![]() ![]() w nedziele spacer albo basen,zalezy jaka pogoda ale ma byc ladnie ![]() jakie wy macie plany? milego!! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4246 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Zepsułam sobie humor od samego rana , gdyż zjadłam torta na śniadanie ![]() ![]() A tak poza tym to wczoraj byłam u znajomych czytać plan wyjazdu w góry . Wyjezdzamy 21 czerwca , a wracamy 1 lipca ( będę miała tylko 2 dni na kupienie sukienki na wesele ![]() ![]() A pogoda u mnie do niczego ![]() ![]() Cytat:
Też lubię ta przeglądarkę ^^. [quote=orzeszek01;12513230] Byl zaskoczony,ucieszony. Co nie zmienia faktu,ze po chwili powiedział " O juz 5,tak sie sklada ze umowilem sie z kolega ". ![]() ![]() ![]() zeby Go zobaczyc i pobyc z Nim chwile, czy to wazne ![]() ![]() Jak to nie ważne? Przyjechałaś tyle km od niego i nie wazne ![]() Oczywiscie na impreze jutro nie chce isc, bo jemu sie nie chce,on tam nie lubi itd. A ja sie uparłam,i pójde. Pojade, bo sobie załatwiłam transport. Oczywiscie nie wiadomo,czy mi pozwoli,zeby mnie kolega zawiozl autem. Masz dziś iść na tą imprezę i się dobrze bawić , ok? ![]() /quote] [quote=agolek;12517521] dzis wyplata wiec jutro pojade szukac kiecki na slub znajomych i jakiejs slicznejo koszulki na przyszly weekend na wyjscie firmowe z okazji moich 30tych urodzin. Pochwal sie sukienką jak kupisz ![]() Ale masz fajnie w tej pracy ![]() ![]() w nedziele spacer albo basen,zalezy jaka pogoda ale ma byc ladnie Wybrałabym spacer ( jeszcze w takim ładnym mieście jak Twoje ![]() ![]() jakie wy macie plany? Ja? ostatecznie kończe wszystkie referaty co by mieć już wakacje od czwartku ![]() /quote] Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Pamiętacie mnie jeszcze? Nie pamiętam kiedy ostatni raz tu zaglądałam... z jednej strony lepiej dla mnie, ponieważ odciągnęłam się od ciągłego zaglądania na diety itp, a z drugiej zaczęłam za Wami już tęsknić hehe ![]() Niestety miałam mało wolnego czasu na zaglądanie ... Jeśli chodzi o to, co tam u mnie to nie narzekam... z Tż-tem dobrze się układa, choć czasasami są zgrzyty o pierdoły ![]() ![]() ![]() Wczoraj rodzice cały dzień w pracy więc wpadła do mnie przyjaciółka, mój TŻ i wspólnie z moją siostrą wszamaliśmy pizzę ![]() No a dzisiaj tylko Tż przyjedzie, bo przyjaciółka ma trening (trenuje jazdę konną). Orzeszek - przejrzałam parę Twoich postów... od dawna nie widziałam, abyś była zadwolona ze swojego związku... Nie obraź się, może trochę przesadzam, jednak gdybym była na Twoim miejscu już dawno przestałabym być z takim facetem... To tylko moje zdanie. Miłego weekendu kochane ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Zakorzenienie
|
O , Aguś
![]() Wiesz ,że dziś rano o Tobie myślałam? Na prawdę ! ![]() Super ,że się pojawiłaś. Wpadaj czasem do nas , a na dietetyke nie wchodź i będzie super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4249 |
Zakorzenienie
|
Agness
![]() Moj zwiazek..temat rzeka. Mam takie mieszane uczucia co do niego. ![]() A moze ja za duzo oczekuje? Moze nie powinnam chciec miłosci,takie innej,np ze on chce spedzac ze mna caly dzien zwlaszcza jak mnie dlugo nie ma? Moze nie powinnam chciec lezec z nim pod gwiazdami w bezchmurną noc ? Sama nie umiem wytłumaczyc o co mi chodzi,zebyscie zrozumiały co mam na mysli..;( Baby- tort ![]() ![]() Nie ide na impreze zadna,we wszystkim wygladam jak kloc. ;/
#4250 | ||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() równowagamusi być ![]() Cytat:
![]() no i ciekawe po rozmowie z kim jak nie z Tobą się przekonałam całkowicie do tego właśnie kierunku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a 2 ni na kupienie sukienki to w sam raz, ja zawsze kupuje w jeden dzień ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() zaglądaj do nas częściej ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() napisałam wczoraj posta ale internet mi się zawiesił i wszystko się skasowało więc poszłam spać ![]() Dziś mam całkiem dobry humor w przeciwieństwie do wczoraj, bo wczoraj to jakaś masakra była ![]() ![]() ![]() ![]() .A wszytko przez ta pogodę ![]() Idę teraz sprzątać, później do fryzjera podciąć grzywkę no i po południu do TŻ-a, chociaż wieczór spędzimy razem ![]() edit: Orzeszku, to o czym piszesz to nie są za duże wymagania, to jest minimum, które osoba która twierdzi, ze kocha drugą osobą powinna spełniać .... jak dla mnie absolutnie normalne byłoby to, że jak się z ukochanym nie widziałam długo to później on chce i ja chcę spdzić razem jak najwięcej czasu.. miłego dnia Kobietki ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2009-05-30 o 10:45 |
||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4251 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() witaaam w sobotnie pochmurne południe ;D ![]() ogólnie nie mam humoru, jestem jakaś niedowartościowana, czuję się beznadziejna, nikomu niepotrzebna itp itd.. ![]() męczę od pół godziny bułkę słodką na śniadnie i dalej nie mogę przełknąć, rano miałam jechac na truskawki żeby coś sobie zarobic, ale oczywiście koleżance sie odechciało, i już o 4 rano się zdenerwowałam.. a zaraz pewnie będę musiała pomoc mamie sprzątac, później znów pół dnia obijania się i pod wieczór do przyjaciółki. ale bym sie pobawiła na jakiejś imprezie ![]() ![]() pozdrawiam i miłego dnia ![]()
![]() |
#4252 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
♥
|
Witam
![]() ![]() ![]() weekend mam bardzo duzo nauki ale naszczescie to juz ostatanie dni. Agus ![]() ![]() Baby tort - u mnie mama dzisiaj ma urodziny i bedzie toort , ciasta ale odpuszczam sobie dzisiaj. od 3 tygodni byłam na P = ah sobie pojadłam wszystkiego i od dzisiaj znowu r ![]() Orzeszku dziwny ten twój Tz. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4254 |
Zakorzenienie
|
Wiem ze dziwny. A moze to ja jestem dziwna i nienormalna i wszytsko komplikuje?
Dzis np spał u mnie( tylko spal ![]() ![]() ![]() ciesze sie ze jutro wracam. Jestem przy nim kłębkiem nerwów,jestem rozdrazniona,zdenerwowana . A w nocy dostałam smsa o tresci " zawsze bede Cie kochał " od niewiadomo kogo, tzn wiem,ze to jakies widmo z nk,ponoc z moich okolic ,bo tak mi kiedys pisal. Ehh. A ja siedze wysmarowana maścią cynkową, bo mi powychodzily jakies dziady na buzi ![]() I ogladam TV i ciesze sie polska telewizją ![]() Ehh... Ania-pomogło Ci to P? dzieki temu szybciej schudniesz ? Kurcze,bo ja dalej stoje w miesjcu z wagą ;( Juz sama nie wiem co mam zrobic zeby schudnac choc 5kg;/
Yesterday I was sad Today I am happy Yesterday I had a problem Today I still have a problem But today I changed the way I look at it Edytowane przez orzeszek01 Czas edycji: 2009-05-30 o 13:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Wtajemniczenie
|
Baby- miałam jechac na pole niedaleko mojego miasta. a chętnie i zabrałabym się z Tobą na imprezę, ale żałoba
![]() Orzeszek- o, jakiś adorator widze ![]()
#4256 |
Zakorzenienie
|
Ewelka : Wiem o żałobie...
![]() ![]() ![]() orzeszek01: ja nie mogę ... już straciłabym cierpliwosc na Twoim miejscu 100 razy. A ten sms to nie od tego drugiego kolegi czasem , co ma na Ciebie czekać? ![]() anniaa: Widzę ,że u Ciebie też ostatnie chwile z nauką ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
Zakorzenienie
|
Baby- no wlasnie nie wiadomo od kogo ten sms,bo ten X to jakis nie wiadomo kto. Mysle ze to nie M. On chyba by tak nie pisal.
Ide sie pakowac... Swietny dzien,pol dnia przymierzania ciuchow na impreze a i tak nie chce mi sie isc,bo wygladam jak kloc we wszytskim. buuu ![]()
![]() |
#4258 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo niby skąd ten wielbiciel z NK miałby mieć Twoj numer? Podawałas mu ? Smutno mi że tak uwazasz o swoim wygladzie i wgole... ![]() A propo tego , to musze sie pochwalic ze zauwazylam ,ze schudlam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
♥
|
orzeszku czy pomogła- teraz startuje z wyzej ilosci kcal= moge jesc wiecej po mimo R
![]() ![]() Baby tak ostatnie chwile . najgorszy mam poniedziałek bo : na bank bede pytania z angielskiego(jedyna z klasy nie byłam pytana bo pytała jak byłam w szpitalu) z histori( zapowiedział ze bede pytana) , spr z bilogi i chemi. co do ud to rozciagaj sie mocno ![]() Wiesz mi tez troche trudno przez 3 tygodnie jadłam co chciałam. a dzisiaj co krok myslałam o tym aby przełozyc na jutro rozpoczecie diety ale sie nie dałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.