Oczekujące Panny Młode 2011! ;) - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-07, 17:00   #4231
lisiwona
Raczkowanie

GG do lisiwona
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)

Witam wszystkie nowe PM 2011, z każdym dniem nas więcej

Znalazłam fajną salę w internecie i chciałabym, żebyście się wypowiedziały na jej temat, ma trochę dobrych opini w internecie http://www.gosciniecsilver.pl/galeria.html z tym, że ja bym od razu chciała pokrowce na wszystkie krzesła i tą zastawę stołową kwadratową, białą. Ślicznie wygląda. Jak tylko wrócę do domciu to wyciągnę mojego TŻ i idziemy obejrzeć tę salę na żywo i dowiedzieć się co i jak no i za ile.
Pozdrawiam Was gorąco i miłego popołudnia Wam życzę
lisiwona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 17:05   #4232
MiciaKicia
Zakorzenienie

Hm ja ogólnie lubie takie bardziej strojne sale.. Jakies motywy na ścianach itp itd i ta sala taka troszku skromna mi sie wydaje.. taka.. zwykła.. no nie wiem ..

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 17:26   #4233
jolkajp
Rozeznanie

Stysik majonezik u mnie tez jest w sałatce. z porem czy ryżem nie probowałam,ale co kucharka to niby ten sam przepis a inny smak

Dziewczyny, a co uważacie na temat okraglych stołów? Jakie macie doświadczenia z takimi?
dla mnie te stoły okrągle ładnie wyglądają,tak luksusowo.
Ale maja jedna wade. Miałam okazje bawic się na swojej studniówce przy takich stołach. po 8 osób. I po tym wszystkim odkochałam sie w tych stołach. Beznadzieja... nie mozna normalnie pogadac z sąsiadem z naprzeciwka-taka odległość przez stół powodowała,że trzeba się wydzierać do siebie. Do tego wieksze paczki znajomych sa rozdzielane. Stoły duże i okrągłe utrudniały sięganie po cokolwiek jak było na stole.A do tego były szweckie stoły i każdy podchodził z talerzem i nabierał sobie co chciał. Też masakra.bo kolejki do jedzenia były a nie przy stołach. My i tak się wycwanilismy i pobalismy na talerze jedzonko,które stało na stoliku dla każdego.
Więc na poczatku byłam zachwycona-Więc na poczatku byłam zachwycona okrągłymi bo to wygladało ach i och i uch...ale po spedzeniu kilku godzin w takim układzie to ja dziekuje,czułam się jakbym siedziała kilometr od każdego, nawet od mojego TŻa.
A jak wy uważacie, któraś bawiła się pzy takich stołach?
Stary 2009-09-07, 17:39   #4234
kopikos
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hecate5 Pokaż wiadomość
kopikos ty jestes na studiach zaocznych? No i gratuluje zdania pisemnego egzaminu i pracy
Nie, ja jestem na dziennych.
Pisemny zdany, ale ustny - też pisemny - niestety nie. "zbyt lakonicznie" wrrrr......

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość

[...] a w wolnych chwilach będę nadrabiać zaległości z weekendu. [...]

Hehe... Chyba masz mniej do czytania po całym weekendzie niż ja po dzisiejszym poniedziałku Widać że już siedzicie w pracy

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
Czytam, czytam i też z chęcią się dopisuję . Ślub planuję na 7 maj 2011 (sala i orkiestra już zarezerwowane).
Pozdrawiam serdecznie wszystkie "przyszłe" panny młode .
Cytat:
Napisane przez tanaa88 Pokaż wiadomość
Witam drogie wizażystki, poczytuję was od jakiegoś czasu i postanowiłam się dołączyć, więc data ustalona 16.07.2011, pozdrawiam

Serdecznie witam nowe PM-ki
Stary 2009-09-07, 18:42   #4235
conslusion
Rozeznanie

jolkajp, co do okrągłych stolików, ja osobiście nie miałam okazji bawić się przy takowych, ale moja przyjaciółka owszem. I wg niej to super rozwiązanie i żałuje, że jej sala takich nie zapewnia.

Stoliki były 12 osobowe. Na tyle duże, by zmieściło się to, co miało się zmieścić, czyli zastawa, tzw zimna płyta, napoje, a nawet dość spory wazon z kwiatami, a jednocześnie na tyle małe, bo można było ze wszystkimi spokojnie porozmawiać. Podobno rozmawiało się również wygodniej niż przy tradycyjnych stołach, bo jak ktoś siedział 2 osoby dalej, to nie trzeba się było do niego wychylać.
No i 12 os to dość sporo, ciężko znaleźć liczniejszą 'zgraną paczkę'.

Ja kiedyś byłam przeciwniczką, bo wydawało mi się, że to tak po amerykańsku. Ale jak oglądam zdj z różnych wesel z takimi stołami, to coraz bardziej się do nich przekonuję i zaczynam żałować, że u nas też tradycyjne stoły.

lisiwona, sala ok - a na ile jest os?
Bo wygląda na dość małą.
conslusion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 18:44   #4236
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Konto usunięte

hej dziś byłam pierwszy dzień w szkole bez żadnych rewelacji było może dlatego że tylko 3 godziny były i nie zdążyłam z nikim się zapoznać w ogóle dziś mam jakiegoś doła w środę mam poprawę z rosyjskiego i nic nie potrafię a co najgorsze nie mogę jakoś się do tego zabrać chyba jutro nie pójdę na farmację i cały dzień na to poświecę...
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 18:46   #4237
Mustique
Lena

Tanna, T'ai- witam serdecznie....

swoją drogą, T'ai- możesz zdradzić skąd taki nick???? taka jestem ciekawa, że aż mnie zdziera!!!

jesli chodzi o stoły na weselu- u nas będą ustawiaane wokól sali w podkowę, literkę "U"- jak kto woli. kiedyś bawiłam sie na weselu w iście "amerykańskim" stylu i okrągłe stoły to jakaś tradycja- czy co???!!!! było beznadziejnie. zostalismy rozdzieleni jako paczka, nie mówiąc już własnie o rozmowie. dramat!!!! i jeszcze dodatkowo więcej miejsca zajęły niż stoły proste!!!!
-------------------------------------
właśnie wróciłam od kuzynki... i prawie się z nią pokłóciłam, jakieś cholerne hormony mi grają czy co/???? miała pretensje, że jeszcze jej nie poinformowałam że wesele będzie za rok??? na to ja, że przecież nie musi teraz wiedzieć, bo zostanie zaproszona i wtedy sie dowie... i mi jakieś fochy zaczęła stroić.. no masakra/!!! przecież nie ma czegoś takiego że każdemu z osobna musze mowić że wychodzę za mąż??!!!
Stary 2009-09-07, 18:48   #4238
hecate5
Raczkowanie

Stysik ja nie lubię obcasów nogi mnie od nich bolą pewnie dlatego ze jestem przyzwyczajona do wszelkiego rodzaju butów typu adidasy, trampki itp.

T'ai witamy super data. Ja mam taką samą

moniczkar ja również pomyslałam ze plusem mieszkania z tesciami jest możność zostawienia dzieci z nimi

T'ai mi również odradzali maj ze względu na brak "r" ale np moi rodzice brali ślub w listopadzie i sa bardzo udanym małżenstwem. Uważam ze to jakim bedziemy małżenstwem zalezy od nas samych. Po za tym w lipcu tez jest duzo wesel a nie ma "r".

tanaa88 witaj

isabele ale ten kolega romantyczny

jolkajp mi sie również bardzo podobaja okrągle stoły. Wygladaja tak elegancko ale oprócz tych wad co wymieniłam miałabym problem z usadzeniem gosci bo musiałabym dzielić znajomych

Na kilka godzin was zostawiłam i juz tyle naskrobałyscie hihi a ja juz przepisałam to dla tesciowej , zaniosłam ale jej nie bylo i dałam bratu tż. Teraz czekam na tż bo zadzwonił ze bedzie pozniej bo był wypadek i sa korki. A ja dzis na obiad zrobiłam frytki z kotletami i zurek
Stary 2009-09-07, 19:08   #4239
MiciaKicia
Zakorzenienie

Mnie się baaaardzo podobaja okrągłe stoły no ale jeśli chodzi o ich praktyczną stronę to chyba jednak bym się na nie nie zdecydowała ;(

Stary 2009-09-07, 19:09   #4240
conslusion
Rozeznanie

My również ślubujemy w maju, podobnie zresztą jak moi rodzice.
Drugą naszą datą był 13 sierpień, ale zespół był już zajęty.
Także jak widać, nie jestem zbyt przesądna (TŻ miał lekkie opory, jeśli chodzi o ten 13)
Stary 2009-09-07, 19:17   #4241
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

isabele -ale nas załatwiłaś na nk a każdy zachodził w głowę!! Niedobra Ty

Moje drogie lipiec może nie ma "r' ale generalnie jest cudny i dlatego też jest dużo ślubów

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-07, 19:18   #4242
lisiwona
Raczkowanie

GG do lisiwona

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Hm ja ogólnie lubie takie bardziej strojne sale.. Jakies motywy na ścianach itp itd i ta sala taka troszku skromna mi sie wydaje.. taka.. zwykła.. no nie wiem ..
Niestety w Toruniu nie mamy innych bardzo bym chciała mieć taką typową bajkową salę królewską, ale ehhhh..nie ma co zrobić... najbliższe takie cudne sale są w Bydgoszczy, ale to jest około godziny drogi ode mnie i droga przez centrum Bydgoszczy więc wolę tego uniknąć. Zobaczymy ile biorą za dekorację sal firmy i chyba wtedy weźmiemy taką firmę.

Conslusion sala obsługuje wesela do 100osób, my będziemy mieć około 80-90osób.

Odnośnie okrągłych stołów jak byliśmy oglądać salę w hotelu mercury,to kobitka nam mówiła, że oni teraz prawie zawsze układają okrągłe stoły bo mało kto chce podkowe. No i stwierdziła,że jak jest podkowa to sala jest na ok.80osób, a jak okrągłe to do 100. Powiedziała nam, że stoły są 8-10osobowe i na każdym stole są półmiski z jedzeniem. Jedynie ciasta są na osobnym stole, zastanawialiśmy się też, bo kobitka nam powiedziała, że mogą dać pierwsze danie każdemu na talerzu ładnie przybrane itd, a oprócz tego na każdego będzie policzone 1,5 porcji mięsa. Albo możemy z tego zrezygnować i wtedy każdy będzie miał pusty talerz,a na stołach będą policzone 3 porcje mięsa na twarz. Gdybyśmy się na to zdecydowali to wzięlibyśmy tą opcję z przybraniem,ładniej wygląda a to i tak starczy każdemu. I przy okrągłych stołach byśmy na każdym stole ustawili numerki, a każdego byśmy jakoś poinformowali kto przy którym nr siedzi. Byśmy nie podpisywali każdego miejsca,tylko stoły, a przy stole niech goście sami się usadzą, ale właśnie się boję, że będzie ciężko gościom porozmawiać z tymi na przeciwko, bo my jako młodzi byśmy siedzieli z rodzicami i świadkami przy protokątnych. Mi się podobają okrągłe stoły są bardziej eleganckie, ale mam wrażenie, że to zerwanie z jakąś tradycją. Stoły w podkowe kojarzą mi się typowo z Polskim weselem.

Rozmawiałam z TŻ powiedział, że nie chce mu się już oglądać kolejnych sal i że mamy jeszcze czas i po świętach pójdziemy najwyżej oglądać jeszcze jakieś 2 sale,a jak nie to podpiszemy umowę z mercurym.. Ehhh.... Już nie wiem co mam zrobić. Zawsze marzyłam o typowym weselu z bajki. A nic takiego się nie zapowiada. Będzie to wesele jedno z wielu. Którego nawet nikt jakoś specjalnie nie zapamięta. Przepraszam, ale jakoś tak dzisiaj dołek mnie złapał po rozmowie z TŻ, nie chce iść ze mną oglądać kolejnych sal i w dodatku jak mu wspomniałam o zaręczynach to stwierdził, że przecież ma jeszcze na to dużo czasu i nie musi tego robić nawet w tym roku. Poczułam się tak jakby on tego nie chciał, jakby w ogóle nie chciał tego całego wesela i mnie. Takie przykre to było. Ehhh... Przepraszam, że tak się Wam żalę.

Edytowane przez lisiwona
Czas edycji: 2009-09-07 o 19:24
lisiwona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 19:22   #4243
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
Tanna, T'ai- witam serdecznie....

swoją drogą, T'ai- możesz zdradzić skąd taki nick???? taka jestem ciekawa, że aż mnie zdziera!!!
O matko, to chyba padniesz...Chciałam się zalogować któregoś razu wreszcie na wizażu, a że większość nick-ów zajęta to...kiedyś kiedyś przeczytałam w liceum "Wyznania chińskiej kurtyzany" no i stąd! Tylko nie wiem czy taką "ksywkę" miała tam jakaś kobietka czy może tak nazywało się jakieś chińskie wzgórze...jak dojde do tego to dam znać

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

No a maj to miesiąc zakochanych w końcu!
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 19:25   #4244
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Jakoś bardziej mi się podoba ze to była kurtyzana pzdr.

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 19:44   #4245
moniczkar_
Raczkowanie

jolkajp ja sie osobiscie bylam na weselu miesiac temu we Wroclawiu i byly wlasnie takie stoly i stoly szwedzkie.Ładnie to wyglada no i chyba tylko tyle ....Goscie nie byli zadowoloni bo wlasnie m.in np my mielismy problem zeby siasc cala paczka,jak rodzina sie nasza zjechala to kazdy chcial porozmawiac z dalszymi siostrami(jak moja mama itp) a nie bylo w sumie takiej mozliwosci.Poza tym no wlasnie kolejki po jedzenie i kazdy czul sie nie swojo jak nakladal sobie cos bo od razu mialo sie wrazenie ze ten ktos stoi za Toba w kolejce to patrzy sie ile nakladasz czego wiec moim zdaniem o wiele lepsze sa zwykle stoly i kazdy siada jak chce.Nie warto tez usadzac gosci bo roznie to bywaa to rodzina poklocona itp takze jesli chodzi o to to ja bym odradzala
moniczkar_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 19:54   #4246
conslusion
Rozeznanie

Moim zdaniem szwecki stół na weselu to głupi pomysł. Ale te problemy z komunikacją przy okragłych stolikach - dla mnie trochę wyolbrzymione. Na swoim miejscu siedzi się właściwie tylko podczas obiadu i innych gorących dań. A tak to ludzie 'chodzą po stołach', albo rozmawiają na zewnątrz czy w jakimś kąciku.
Jasne, że najfajniej siedzieć z paczką. Ale takie tłumaczenie, że z jakąś ciotką nie można było porozmawiać - przecież jest na to kilka godz wesela. No, chyba, że to taka ciotka, z którą chciałoby się spędzić całe wesele.
Zresztą, przy ustawieniu w podkowę np. też nie da się pogadać z wszystkimi siedząc przy stole i też nie zawsze uda się usiąść tak, jakby się chciało.
Stary 2009-09-07, 20:01   #4247
moniczkar_
Raczkowanie

conslusion ja tylko napisalam to co myslało wiekszosc osob
moniczkar_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 20:10   #4248
JennyAniolek
Zakorzenienie

MiciaKicia - Nie lubię kawy, bo zamiast wzmocnić to mnie osłabia, ale espresso czasami sobie nie odmówię
elunka88 - a wybierasz się gdzieś na urlopik ?
tanaa88 - Witaj
jolkajp - bardzo fajny przepis, chyba kiedyś skorzystam Poniżej podam przepis na sałatkę kebab, troszkę podobny do Twojej
Stysik - oj nie wiem czy PM2011, ale fajnie by było, bo może byś my poszli na 2 wesela. Ale zapytam je, chociaż jedna to dopiero od tygodnia zaręczona ... Ładny kolor czekoladka
jolkajp - nie mialam okazji byc na weselu z okraglymi stolami, ale pomysl wydaje sie fajny, chociaz u nas na sali to raczej niemozliwe
kopikos - powodzenia
ewelika - jutro będzie lepiej, głowa do gory
isabele - potwierdzam nieźle nas urządziłaś a ja myslalam ze jestes Iza
T'ai - ciekawie

---
Dziś nigdzie nie byliśmy, bo Piotrek się kuruje, ale posiedzieliśmy sobie troszkę na balkonie, bo ładna pogoda. A teraz zabieram się za robienie kolacji, bo już najwyższa pora , a potem muszę przygotować na jutro konspekt środowych zajęć ... Jeśli mi się uda to odezwę się później. Buziaki

------
Sałatka kebab

Składniki:
4 piersi z kurczaka, przyprawa kebab, kapusta pekińska, 6 korniszonów/konserwowych, 2 średnie cebule, olej, 2 żabki czosnku
Sos czosnkowy: jogurt naturalny 200g, 4 łyżki majonezu, 3 ząbki czosnku

Składniki sosu wymieszać ze sobą. Piersi kurczaka pokroić w kostkę, posypać przyprawą do kebabu, dodać 2 ząbki czosnku, usmażyć a następnie ostudzić. Kapustę poszatkować. Cebulę i korniszony drobno pokroić w kostkę, każde w osobnej miseczce. Układać wszystkie składniki w szklanym naczyniu warstwami: cebula, korniszony, kapusta, sos czosnkowy, kurczak, sos, kapusta.

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2009-09-07 o 20:30
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 20:23   #4249
jolkajp
Rozeznanie

Jenny fajny przepis. tylko jedno musze powiedziec ogorki korniszony to to samo co konserwowe. kiszone ogórki czy kwaszone to różnica chyba
----
A ja z przesądów o miesiącu Maj słyszłam taki: Ślub majowy-grób gotowy.
Ale to głupota te przesądy. tak samo i literka "r". ja w lipcu mam slub i nie mam tej RRRR oslawionej za to mój narzeczony nadrabia imieniem bo ma 2xR Robert,więc już mi miesiac nie potrzebny.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-07, 20:30   #4250
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Jakoś bardziej mi się podoba ze to była kurtyzana pzdr.
tylko żeby nie było, ja się tam z chińską kurtyzaną nie utożsamiam
Stary 2009-09-07, 21:32   #4251
isabele
Wtajemniczenie

Taki ze mnie

T'ai witaj

JennyAniolek jadłam tą sałatkę - jest przepyszna!!

tanaa88 witaj

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 21:53   #4252
nicolaaa
Rozeznanie

czesc dziewczeta,

rany jak wy szybko piszecie, przeczytalam was pobieznie ale skomentuje jutro.

ale przepis na saltke super i w koncu sama go zrobie.

a ja dzis dostalam swoj osobny pokoik w pracy jeszcze tylko do szczescie potrzebuje kompa. a poza tym poklicilam sie z mama ale odpoczne troszke bo jedzie z tata na urlop wiec dobrze robi rozlaka ale za to wprowadza sie mój TŻ więc będzie dobrze.
a co do mojego dylempaty hecate5 i MiciaKicia - powiedzialam i jeszcze dumna i szczesliwa ze bylam szczera.

to tak pokrotce a teraz ide suszyc wlosy i spac bo jutro do pracy.

kolorowych snow

nicolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 22:01   #4253
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Witam wszystkie nowe PM 2011.

Madziarella
faktycznie nie zazdroszczę sytuacji, Alenie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Trzeba poszukać w tej sytuacji pozytywów.

Nicola rozumiem cię. Wynudzisz się teraz, ale szybko za tym zatęsknisz heh. 3maj się kochana.

MiciaKicia, Nicola, nie zdążyłam zobaczyć o czym mowa, bo Nicola skasowała

Bambusiek odpoczywaj sobie

Dziewczyny dziękuję Wam za zaproszenia na NK. Wszystkie odbieram, ale sama nie wysyłam, bo ostatnio bardzo mało siedzę na internecie i nie mam kiedy Was szukać. Ale dziękuję

Niunia cwaniura z tym spaniem u TŻ hi hi.

Jenny
szczęściara, że masz TŻ ciągle przy sobie. Jest na kim ogrzać stópki w nocy hi hi.

Co do zapuszczania włosów mi się podobaja moje cieniowane, ale moja fryzjerka powiedziała, że od stycznia nie będzie już ich ścinała, żeby sobie fajnie urosły do ślubu :/

Niunia ja kiedyś robiłam omlet dla Grzesia i jego taty i też zapomniałam posolić. Grzecho oczywiście mówił, że nie słony i w ogóle, ale teściu słowem się nie odezwał hehe.

MiciaKicia
tak to jest z facetami. LSe na pewno wszystko będzie dobrze. Głowa do rógy.

Jolkajp sala faktycznie świetna. Dobry wybór. Też bym na nią postawiła.

Cobra super wiadomość. To teraz nic tylko załatwiać. Podziel się tymi ciekawostkami z forum, hi hi

Hecate niezła teściowa. Ma cię za jakiegoś cyborga komputerowego hi hi.

Jenny dzięki, czas zleciał tak, ze ohohoho. Nawet się nie obejrzałam, a już wieczór.

Jolkajp
też znam sałatke z grosem, ale bez jajka., Chyba jest w troszke innej wersji. Jeśli uda mi się znaleźć przepis to wrzucę tutaj

Uff, jakoś nadrobiłam zaległości. A u mnie wszystko po staremu.
W piątek pilnowanie panów zakładających panele u TŻ, później zakupy z mamą fryzjer i umowa z orkiestrą .
W sobotę sprzątanie, zakupów z mamą ciąg dalszy heh i impreza urodzinowa przyjaciół. Wróciliśmy z Grzechem o 4 do domu i padliśmy tak zmęczeni, że nawet nie daliśmy sobie buziaka na dobranoc hehe.
Za to wczoraj Grzecho wpadł na pomysł „kupuję dzisiaj laptopa”./ i tak pojechaliśmy do Wrocławia i kupiliśmy, tzn TŻ kupił laptopa. Ale coś nie tak jest z routerem 9nie wiem jak się pisze hehe) i póki co nie działa. Sle teraz Grzesiek będzie oglądał mecze a ja będę z Wami wirażowała jednocześnie będąc z TŻ hi hi
A i przyokazji zrobiliśmy sobie prezenty na 20 IX (nasza 6 rocznica). Dostanę śliczną bluzeczkę z rękawem ¾, pochwalę się na pewno hhe.
Dziś w pracy znów dużo roboty, po pracy znów byliśmy we Wrocławiu wymienić to coś do laptopa, ale dalej nie działa ,a teraz nadrabiam zaległości. Miałam ćwiczyć, ale nie zdążę

Tak więc do jutra. Dobranoc

Aha, w środę jadę z TŻ do kolegi, bo załatwiliśmy "naprawę" auta, tzn zniszczeń które dokonałam wjeżdżając w żywopłot hihi. Uff, kamień z serca, że Grzesio nie będzie się złościł.
Hehe, dzisiaj miałam zawieźć TŻ do pracy i o mało co nie pojechałabym do niego do pracy bez niego. Dobrze że sobie przypomniałam, że jadę go zawieźć a nie odebrać hihi. Ale o 6.30 miałam prawo być zaspana hehe.

A teraz lece spać. buziole

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 

Edytowane przez ma.ko
Czas edycji: 2009-09-07 o 22:03
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-07, 22:03   #4254
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
Jenny fajny przepis. tylko jedno musze powiedziec ogorki korniszony to to samo co konserwowe. kiszone ogórki czy kwaszone to różnica chyba
----
A ja z przesądów o miesiącu Maj słyszłam taki: Ślub majowy-grób gotowy.
Ale to głupota te przesądy. tak samo i literka "r". ja w lipcu mam slub i nie mam tej RRRR oslawionej za to mój narzeczony nadrabia imieniem bo ma 2xR Robert,więc już mi miesiac nie potrzebny.
coś w tym jest ... Jedna ciocia wyszła za mąż w maju i wujek zginął na motorze. Druga ciocia również w maju i wujek sie powiesił. Trzecia ciocia także w maju wziela ślub i wujek nagle dostał zawału i umarł. Wszyscy byli młodzi tak koło 40 lat

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

idę spać bo znów 4 rano pobudka Nie piszcie za dużo bo potem nie nadrobię

Dobranoc

Stary 2009-09-07, 22:07   #4255
T'ai
Zakorzenienie

Fakt, czas spać, kotek czeka już na mnie w łóżku . Oj ten na obrazku to nawet podobny do mojego .
Dobranoc wszystkim!
Stary 2009-09-07, 22:16   #4256
isabele
Wtajemniczenie

Dobranoc, pchły na noc - karaluchy pod poduchy

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 22:24   #4257
cobra115
Zakorzenienie

Powróciłam z melanżu z kumpelami biorę się za wizażową lekturę:P
Stary 2009-09-07, 22:29   #4258
hecate5
Raczkowanie

MiciaKicia straszne historie. Tak myśle ze chyba nie chciałam o tym wiedziec
Stary 2009-09-07, 22:43   #4259
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dobranoc

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-07, 23:03   #4260
caradura
Raczkowanie

Witam!

Ja również ślubuję w 2011.
I nie wiem jak Was, ale mnie te przygotowania zaczynają dobijać

Edytowane przez caradura
Czas edycji: 2009-09-07 o 23:17 Powód: literowka
caradura jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości