Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-25, 11:45   #4231
agnes208
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI

Kobitki co sadzicie o moim welonie?? na pewno pasuje do mojej kiecki bo juz sama cos pewna nie jestem wstepnie go zmowilam ale jeszcze nie zaplacilam wiec jak by co pewnie bede mogła go jeszcze wynienic. Jak myślicie moze juz nie kombinowac.

Madzialenka ja wysłałam zwyklym priorytetem i do polski i za granice, moim zdaniem nie bardzo zeby sie goscie na poczte fatygowali jak ich listonosz w domu nie zastanie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF6615.jpg (99,6 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF6619.jpg (109,9 KB, 59 załadowań)
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 11:45   #4232
anuulaa
Wtajemniczenie

Cześć
Byliśmy wczoraj na podwójnej komunii, rozdaliśmy kilka zaproszeń, niektórzy nam mówili niby w żartach, że wykorzystaliśmy sytuację i daliśmy tak masowo zaproszenia. Nie rozumeim co w tym złego, swojego auta nie mamy a z resztą nie mamy czasu jeździć do każdego.

Cytat:
Napisane przez toyotka1 Pokaż wiadomość
Na przymiarce byłam wczoraj i jestem zachwycona. Trzeba tylko zwęzić i skrócić troszeczkę i w środę będzie do odebranie. Poza tym mam już swoje buciki i biżuterię
Nie mogę uwierzyć,że został już tylko tydzień
Śliczna suknia i dodatki

Cytat:
Napisane przez Candy80 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, tak przeglądam wątki ślubne.. sama czekam na mój "Wielki dzień" 22 sierpnia suknię już wybrałam i z niecierpliwością czekam na pierwszą przymiarkę w lipcu wybrałam sobie dość nietypową, bo baardzo ozdobną i teraz mam problem, bo będę musiała chyba zrezygnować albo ograniczyć biżuterię. Widziałam piękny komplet svarowskiego ale niezbyt mi pasował... chyba poszukam czegoś delikatnego z k0lczyków. W środę jade poszukiwać butów i już się boję, że nie znajdę. Na codzień chodze na obcasie więc z tym raczej nie będzie problemu, tylko gdzie szukać butków???
Ps. Twoja suknia ze zdjęcia piękna, lubię takie zdobne świecidełka, sama też mam takich dużo.
Witaj, mamy tę samą datę

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
anuuula - bardzo spodobal mi sie pomysl winietek ktore pokazalas. A szpilki znalazlam tu:
http://mastershop.kqs.pl/index.php?d=katalog&k_id=8

Ty bedziesz takie robic ? Mysle ze fajnie to bedzie wygladac na stole!

Dziewczyny a ja dalej nie moge sie zdecydowac na welon.... Pokazywalam Wam juz ten z allegro, ktory bym chciala - zalacznik.
I tak - ten a all kosztowalby 100 a w salonie powiedzialy mi ze ok 200 za taki mi policza. I teraz decyzja czy zamowic z allergo... zawsze to jakies ryzyko jaki bedzie na zywo, chociaz sprzedawca ma dobre komentarze. Wezme chyba dlugosc 80cm - mam 167cm wzostu - bedzie mi tak po pupy siegac - czyt nie wziac dluzszego ?? ??
Dodaje jeszcze fotke mojej koronki na sukni i przyblizenie welonu - bedzie to pasować ze sobą ??
Katunia, spadłaś mi z nieba z tymi szpilkami, ja szukałam i nie znalazłam. Tak, będziemy robić takie małe karteczki z planem jak pokazywałam. Ale teraz zastanawiamy się nad tym czy dawać przy talerzykach jeszcze podziękowanie dla gości, myślałam o jakiejś czekoladce i chyba też raczej o ferrero rocher, tylko nei wiem czy to nie będzie tak za beidnie i jak karteczkę "Dziękujemy za przybycie" przyczepić...

A welon moim zdaniem pasuje, tzn. te koronki pasują do siebie. Ja bym zamówiła na allegro, bo połowę taniej. Swój też mam z all.

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Dziewczyny co sądzicie o takim pierwszym tańcu?
http://www.youtube.com/watch?v=tAy4f...ture=rec-HM-r2

Musimy z TZtem zaczac w koncu cos cwiczyc i dzis mi sie to spodobalo...
Ładny, ale za dużo tego na poczatku. My zatańcztymy normalnie, bo nie będziemy meili czasu na ciągłe ćwiczenie.

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
hehe wklejam welonik tzn dól
śliczny z tymi dżetami
Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Dziewczyny lepiej zamówić sukienkę z suwakiem, czy wiązaniem gorsetowym, czy może i tym i tym (bo jest taka możliwość)?
Mam ten sam dylemat ale u mnie wszystko bvędzie zależało, czy schudnę.Skoro jest możliwość zrobienia tego i tego to tez super, ale czy nie będzie za grubo zamek plus sznurek...

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ja mam durex play fioletowy do masazu i do intymnych rzeczy, i do masazu jest niestety niedobry ale do seksowania idealny
My jeszcze go nie próbowaliśmy, ale trzeba będzie A na ile starcza ta buteleczka?

Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość
Anuuulaa pokaz swoja bizu?

a co do szpilek to na 99,9% dostaniesz je w Macro

ten stroik duuuuzo lepszy od pierewszego, ale ja bym go do welonu nie przyczepiala, bo dobrze dziewczyny mowią, ze po oczepinach zostaniesz z 'gola' fryzurka
Już zostawiłam ten stroik tak jak jest, wymyśliłam, ze w te kółeczka dam wsuwki i nie będę przyszywała do welonu, tylko zobaczę jak to będzie się trzymać.

A szpilki już mi podsunęłą Katunia, na necie są pakowane po 20sztuk, ale jak będziemy w Lubinie to podjedziemy jeszcze zobaczyć czy są.

A to moja biżu o którą prosiłaś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 29.jpg (49,0 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 88.jpg (46,5 KB, 33 załadowań)

Edytowane przez anuulaa
Czas edycji: 2009-05-25 o 11:48
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 11:46   #4233
celi25
Rozeznanie

motley Ale słodko - jak miałam kiedyś szczeniaczka to też tak mi spał - jeszcze się na szyje uwalał

Edytowane przez celi25
Czas edycji: 2009-05-25 o 11:47
celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 11:48   #4234
diya1983
Zadomowienie

no właśnie kurczę blade miałam jeszcze do wyboru 10.30 ale wydaje mi się, że jak ślub o 15.30 to za późno, a gdzie makijaż, spokojne założenie kiecki? hmmm
diya1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 11:50   #4235
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
motley swietne zdjęcie

monia bardzo ładne obrączki

Kliwia myslisz, ze nie bedzie problemu z tymi listami?? boję się, bo z rk temu wysłalam wazny dla mnie list i do tej pory nie doszedł
madzia, nie ma reguly- ja tego samego dnia wyslalam 2 zaproszenia poleconymi priorytetami i 1 doszlo, a 1 nie do tej pory (a wysylalam jakos 17 kwietnia) nie mam ani ja ani adresaci tego zaproszenia-kochana poczta polska ja swoje zaproszenia robilam sama, ale gdyby nie to:
- 4,30 - znaczek
- 3,50 - zaproszenie I
- 4,30 - II znaczek
- 3,50 - II zaproszenie

Razem: 15,60zł przy jednym glupim zgubionym zaproszeniu a co jakby bylo ich wiecej do tej pory (ponad miesiac) awiza nie dostalam ani ja ani adresaci, a jak przyjdzie mi w koncu awizo, ze tamci nie odebrali to by odebrac to zaproszenie oczywiscie tez trzeba bedzie zaplacic - cala poczta polska wrrrrrrrr
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 11:51   #4236
agnes208
Zakorzenienie

Motley ale słodki tygrys piekny lubie takie pregowane koty.
Stary 2009-05-25, 11:53   #4237
kliwia
Zakorzenienie

madzia mysle ze nie bedzie poczta sie poprawia
monia ch nooo z ta koronka super . bez ramiaczke mimo wszytsko
agnes208 pasuje welon tylko nie wiem czy gladki nie bylby6 lepszy bez merezki i krysztalkow

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-05-25 o 12:05
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 11:53   #4238
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monia.ch Pokaż wiadomość
Dzieki za rady. Wkleję fotki z następnej przymiarki
A póki co jeszcze pochwalę się obrączkami, jakie zamówiliśmy u naszego złotnika, w czwartek. Nasze będą bez brylantu.
Śliczne obrączki
Stary 2009-05-25, 11:54   #4239
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
Kobitki co sadzicie o moim welonie?? na pewno pasuje do mojej kiecki bo juz sama cos pewna nie jestem wstepnie go zmowilam ale jeszcze nie zaplacilam wiec jak by co pewnie bede mogła go jeszcze wynienic. Jak myślicie moze juz nie kombinowac.

Madzialenka ja wysłałam zwyklym priorytetem i do polski i za granice, moim zdaniem nie bardzo zeby sie goscie na poczte fatygowali jak ich listonosz w domu nie zastanie
mysle, ze pasuje ten welon
Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
madzia, nie ma reguly- ja tego samego dnia wyslalam 2 zaproszenia poleconymi priorytetami i 1 doszlo, a 1 nie do tej pory (a wysylalam jakos 17 kwietnia) nie mam ani ja ani adresaci tego zaproszenia-kochana poczta polska ja swoje zaproszenia robilam sama, ale gdyby nie to:
- 4,30 - znaczek
- 3,50 - zaproszenie I
- 4,30 - II znaczek
- 3,50 - II zaproszenie

Razem: 15,60zł przy jednym glupim zgubionym zaproszeniu a co jakby bylo ich wiecej do tej pory (ponad miesiac) awiza nie dostalam ani ja ani adresaci, a jak przyjdzie mi w koncu awizo, ze tamci nie odebrali to by odebrac to zaproszenie oczywiscie tez trzeba bedzie zaplacic - cala poczta polska wrrrrrrrr
no co ty??
no to nieźle . ech.. ale bym sie wkurzyła jakby mi zaproszenie do doszło, a mam ich troche do wysłania

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 12:03   #4240
monia.ch
Raczkowanie

Cytat:

Myślę że welon pasuje do tej sukni

dzięki kobietki jeszcze raz

monia.ch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 12:04   #4241
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
Wklejam jeszcze jedna fotkę z bliska. Oraz fotkę z poszukiwań sukni, kiedy to jeszcze jest w całości ;D. Teraz będziecie miały cały obraz.
Powiem Wam dziewczyny że mam straszne kompleksy na punkcie swoich ramion, że są za grube. I nie wiem właśnie czy te ramiączka nie pogrubiają ich jeszcze dodatkowo
Kliwia dzięki za uwagę, już poprawione
WOW! Piekna suknia naprawde.
Kasiaher szczyt bezczelnosci ze strony włascicielki. Zamiast kierowac sie zasada Klient nasz APn to ona Ci jeszcze warunki bedzie dyktowała...

Edytowane przez liliputek
Czas edycji: 2009-05-25 o 12:11
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 12:06   #4242
celi25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Cześć
Byliśmy wczoraj na podwójnej komunii, rozdaliśmy kilka zaproszeń, niektórzy nam mówili niby w żartach, że wykorzystaliśmy sytuację i daliśmy tak masowo zaproszenia. Nie rozumeim co w tym złego, swojego auta nie mamy a z resztą nie mamy czasu jeździć do każdego.
My też część dawaliśmy jak byliśmy u kuzyna na chrzcinach - przecież jak jest okazja to po co pielgrzymki po rodzinie robić

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 12:12   #4243
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja bym dała gładki welon...bo na tym za duzo jest nakombinowane...

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 12:17   #4244
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
Na fotce sobie śpimy .
jak słodko ja chcę kotka !!!!

Cytat:
Dzieki za rady. Wkleję fotki z następnej przymiarki
A póki co jeszcze pochwalę się obrączkami, jakie zamówiliśmy u naszego złotnika, w czwartek. Nasze będą bez brylantu.
obraczki tez ładne.

A jeżeli chodzi o ramiona... to jakim cudem szczupła dziewczyna moze mieć grube ramiona .... no chyba że Tobie nie idzie w boczki tylko w ramiona nie przejmuj się, wyglądasz super

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 12:18   #4245
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Witam

zaraz jedziemy do restauracji, dograć wszystkie rzeczy, i ustalic jeszcze pare ważnych kwestii.

TŻ nie mógł spać , jest bardzo szczęśliwy, nawet nie mógł mi wytłumaczyc jak bardzo, siedział przed naszym akwarium dwie godziny jak spałam i myślał, poprostu nie mógł spac tak był pobudzony ze szczęścia.
Narazie dobrze się czuje, brzuch mnie boli ale lekarz powiedział żebym sie tym nie martwiła, ale mam na siebie uwazac i dbac, tż zrobił się bardzo opiekuńczy ale fajne uczucie jak tak skaka koło ciebie, przeprosił mnie za wszystkie sprzeczki żałuje że tak się wcześniej zachowywał , jak ostatnio sie pokłócilismy to juz byłam w ciąży i bardzo tego żałuje.
lekarz mi powiedział że mogę chodzic na solarium ale troche to dziwne bo tylko tak z ciekawości zapytałam bo przeciez chodziłam jak juz byłam w ciązy, tylko nie wiedziałam, i pytałam czy to mogło zaszkodzic w jakis sposób . nie będe chodzić ale troche mnie zdziwiło
Promienie UV nie dochodzą do środka brzuszka

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
ło matko, ja nie wiem kiedy to wszystko przeczytam tyle naskrobałyście...
Kasiaher extra!!! gratuluję!!!
Klivia wszystkiego najlepszego i wieczorem faceta w czekoladzie nagiego

mam zapytanie, umówiłam się do fryzjera na 8, ślub jest o 15.30. Nie za wcześnie??? bo moja kumpela w zeszłym roku miała o 16 i czesała się o 12...
Ja mam ślub o 15 i fryzjera o 8

Rozdaliśmy wczoraj kilka zaproszeń Miły dzień mieliśmy mimo nerwów związanych z rodzicami.
A Tż dziś był dla mnie słodki rano w końcu
Stary 2009-05-25, 12:19   #4246
agnes208
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi heh nie wiem co zrobic moze jakies inne przymierze jak pojade na przymiarke, całkowicie gładki jakos tak znikał na całym tle bo tez taki mierzyłam.
Stary 2009-05-25, 12:22   #4247
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

wczoraj TZ mi powiedział, że... kupi mi Yorka jak bedziemy mieli mieszkanko. przezyłam szok, bo do wczoraj twierdził,z e to małą piszczałka i nigdy w zyciu nie bedzie takiego chciał. ale był u kolegi i mu sie taki piesek bardzo spodobał

Stary 2009-05-25, 12:30   #4248
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
no nie, slodkosci na tym zdjeciu
Cytat:
motley swietne zdjęcie
Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
motley Ale słodko - jak miałam kiedyś szczeniaczka to też tak mi spał - jeszcze się na szyje uwalał
Cytat:
Motley ale słodki tygrys piekny lubie takie pregowane koty.
Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
jak słodko ja chcę kotka !!!!

dzięki dziewczyny mój TŻ często robi mi fotki jak śpię ze swoimi kotostworami bo czasami mamy na prawdę szalone pozycje

Cytat:
wczoraj TZ mi powiedział, że... kupi mi Yorka jak bedziemy mieli mieszkanko. przezyłam szok, bo do wczoraj twierdził,z e to małą piszczałka i nigdy w zyciu nie bedzie takiego chciał. ale był u kolegi i mu sie taki piesek bardzo spodobał
super

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 12:47   #4249
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Też kiedyś miałam obsesję na punkcie yorków- są takie słodkie i śliczne i mają prawdziwe włosy a nie sierść! A teraz mam fazę na Spaniele z takiem długimi uszami

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-25, 12:50   #4250
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Też kiedyś miałam obsesję na punkcie yorków- są takie słodkie i śliczne i mają prawdziwe włosy a nie sierść! A teraz mam fazę na Spaniele z takiem długimi uszami
oo tez są fajne

a wiecie co ja mu powiedziałam, jak mi powiedział o tym Yorku?? "szkoda, ze wczesniej nie wiedzałam, to bym z tej konsoli wii zrezygnowała za niego " TZ sie chyba przejął, bo wieczorem sie mnie zapytał, czy naprawde bym wolała pieska zamaist tej Konsoli, ale powiedziałam, z ena pieska przyjdzie czas

Stary 2009-05-25, 12:59   #4251
moniqac
Zadomowienie

Cześć dziewczyny!

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Ja tez mam suknię z LF i powiem Ci ze jestem cala w nerwach bo na pierwsza przymiarke ide dopiero 9 dni przed slubem.W dniu kiedy przylatuje do PlMoja suknia do salonu dotrze dopiero na poczatku czerwca.Dziwne maja zasady w tym salonie...Chcialam miec pierwsza przymiarke w kwietniu jak bylam to ta babka powiedziala ze 4 miesiace to oni musza miesc na uszycie sukni,a zamawialam w grudniu.Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.3majcie kciuki.

A Ty kiedy masz pierwsza przymiarke?
Pozwolę się wtracić ja też mam kiecke z LF - jaki masz model?
ŚŁub mam 12 września a 1-wsza przymiarka 31 seirpnia... nie wiem czy zdążą... jeszcze chce żeby mi bolerko zrobili :|. Dziwne, ale widze że mamy tak późno, więc to chyba standard.

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 13:06   #4252
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Pomocy
własnie dzwoniłąm do makijazystki, która ma bardzo dobre opinie. dojzdza do klienta. tylko, ze ma wolny czas dopiero o 15.00 a mój slub jest na 17. 00 powiedziałą, ze przede mną ma 3 panie gdzies w moich okolicach wiec na 15 by była u mnie umalowanie to ok 40 minut. kazała mi zadzwonic za 3 dni (bo zapyta sie tamtych 3 pan przede mną czy napewno sie nie wycofały). nie wiem czy to nie za póxno??

Stary 2009-05-25, 13:43   #4253
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
...
Maggie wlasnie! a zdjecia? co do Twojegu stresu to ja chyba tez tak bede miec - juz teraz czasem sni mi sie wesele/slub, a jeszcze 4 miechy
...
No ja tak samo jak czytam jak się dziewczyny stresują to mnie zimny pot oblewa...

Cytat:
witam
zacznę od tego, ze jestem szczęsliwa a TZ to jakąs przemianę przeszedł

Dziękuję bardzo

a teraz w skrócie opowiem co tez sie działo przez te 3 dni u mnie
w piatek.
zadzwoniłam do TZ, że tak byc ie moze. ze ja wchrzestnego nie odwołąm (on odwołał juz swoją ciocie i dziadka) i aby przyjecha to najpierw pogadamy a potem pojedziemy. przyjechal. Pogadalismy. powiedzialam, ze ide sie szykowac. TZ mnie złapał, zaczął przytulac, całowac. troszke sie zdziwiłam. i wkurzenie jakos opadło
TZ zadzwoił jeszcze do dziadka ze jednak przyjedzie. wiec bylismy u jego dziadka i potem u mojego chrzestengo u którego 1,5 godziny siedzielismy i wrocilismy do domku.

sobota.
miałam wczesniejsze urodzinki. rodzice zaprosili TZ na 15 na obiad. ale , ze ten sie zawsze spóxnia to mama obiad zrobiła na 15.30 a TZ był o.. 15.00 z tatą sie smielismy,z e chyba stał za bramką i czekał aby punktualnie zadzwonic. pierwszy raz był punktualny zjedlismy obiadek, potem rodzice zrobili mi niespodziankę i wniesli szampana i tort (taki sam jak bedziemy miel na slubie - powiem jedno. niebo w gębie. czegos lepszego nie jadłam jeszcze). potem pojechalismy do naszej sali weselenej porobic zdjęcia. akurat była dekoracja tak swietnie zrobiona, ze wzięismy od razu nr do dekoratorki bo chcemy taką samą- wiec juz nie msusimy szukac, potem,wam wkleje zdjęcia. wrocilismy do domku i szukalismy miejsca na podóz poslubną. wybralismy kompletnie co innego niz miało byc potem TZ dał mi mój wyczekiwany prezent urodzinowy. konsolę nintendo wii cały dzien, mnie przytulał, sciskał,c ałował, jakby mnie z rok nie widział

niedziela. TZ miał byc u mnie na 17 a był... o 16.45. jeszcze wiekszy szok. nie mieszkamy razem, wiec ze tak powiem mamy ograniczone chwile samotnosci. wczoraj rodzice wyszli, był tylko mój brat. poszłam sie przebrac do garderoby i TZ mnie dorwał. kochalismy na podłodze w szafie jak za dawnych lat. z lekkim dreszczyiem, ze mój rat moze otworzyc drzwi w kazdej chwili.
potem TZ zaprosił mnie na wielki deser lodowy, długi spacer, wycieczkę za miasto i.. na pizze. potem pojechalismy do domku i oglądalismy filmy, gralismy na konsoli mojej nowej. TZ caly czas mnie przytulał, mówił, ze kocha.

jestem taka szczęsliwa
Super!

kliwia sto lat, sto lat...
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 13:46   #4254
gold-fish
Zakorzenienie

Jeżeli jest naprawdę dobra to zdąrzy nawet w pół godziny.
Tak się zastanawiałam czemu ,,ubieranie" powinno się zaczać np. na 2 godziny wcześniej... bo tak wszyscy piszą ....przecież to tylko bielizna, ewntualnie rajstopy/pończochy, halka, suknia i welon i później siedzieć w tym... no i jeszcze buty.

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2009-05-25, 13:51   #4255
diya1983
Zadomowienie

no ale jest jeszcze Błogosławieństwo hmmm, ja już sama ni wiem czy nie zmienić godziny, ta 8 strasznie wczesna pora ;/
Stary 2009-05-25, 14:51   #4256
bzyczka1
Zakorzenienie

dziewczyny a jak liczycie napoje na wesele?? Po ile na jedną osobę?? Bo ja myślałam żeby kupić połowę tego co gości wody gaz. i niegaz. i po 1,5-2 litry napoi i soków (w podziale chyba 1 litr soku-1 litr napoju gazowanego). Nie za mało??

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 15:00   #4257
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
dziewczyny a jak liczycie napoje na wesele?? Po ile na jedną osobę?? Bo ja myślałam żeby kupić połowę tego co gości wody gaz. i niegaz. i po 1,5-2 litry napoi i soków (w podziale chyba 1 litr soku-1 litr napoju gazowanego). Nie za mało??
i to jest bardzo dobre pytanie nam w restauracji powiedzieli 3 listry napojow na osobe, tylko nie wiem czy to jest z czy bez poprawin, my mamy bez i kupimy te 3 litry na lebka, bo sie przeciez nie zmarnuje - lato idzie poza tym niby poprawin nie mamy, ale mamy obiad dla najblizszych i tez tego troche pojdzie poczytaj na forum, tam wlasnie nawet ktos pisal, ze wesele bylo z poprawin w pazdziernniku i kupili 2 l/os i malo co zostalo, wiec u nas w czerwcu moze byc goraco, wiec robimy 3l i na 100 os, bedzie tak:
- 120 l soku
- 120 l mix: pepsi, sprite, mirinda
- 30 l wody gazowanej
- 30 l wody niegazowanej

ciekawa jestem co myslicie? Kasiaher, a TY?
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 15:00   #4258
diya1983
Zadomowienie

też nie wiem co z tym robić ale z gazowanych chyba zrecygnujemy, no moze poza Cola zeby dzieci nie ryczały
Stary 2009-05-25, 15:10   #4259
bzyczka1
Zakorzenienie

ja nei mogę zrezygnować bo u mnie w rodzinie dużo osób pije gazowane ja nie ruszam, pijam tylko wodę i ewentualnie jakieś soki

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-25, 15:19   #4260
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
no tak mi się wydawało, że to dziewczynka bo ona jest szylkretką Ehhh szkoda, że ludzie mają takie podejście do zwierząt i zabierają im najważniejszy w życiu okres, który powinny spędzić z mamą i rodzeństwem Ale za to masz szansę wychować ją na taką przytulankę jak moja kicia (też za wcześnie odłączona od matki) bo przez najbliższe dwa miesiące to Ty będziesz jej mamą
Na fotce sobie śpimy

hmmm z ramiączkami trudno powiedzieć bo przydałoby się zdjęcie bardziej z bliska. Natomiast ja bym z koła nie rezygnowała bo dzięki niemu suknia się ładnie układa.

fajne zdjęcie

podobny do mojego kota co zaginął znów chciałabym kotka jak patrze na te zdjęcie

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości