|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Cytat:
jak można zapomnieć ??? ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
aniu 32dc ... pewnie znowu 40 bedzie ... a sen ... marzenia sie spełniają ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- ![]() ![]() aaniutek(Ania, 30 lat) ~~~~~~~~~~~@ 29.08 Warszawa aankaa78(Ania, 31 lat)~~~~~~~~~~~@ 14.01 dolnośląskie agabil1 (Agnieszka, 33lata)~~~~~~~ @ 05.01 Łódź starania zawieszone asia_stan (Asia, 36 lat)~~~~~~~~~~ @ 20.05 lubuskie Coralady (Nela28lat) ~~~~~~~~~~~ @ 26.12 Malopolska Dra (Daria, 23 lata)~~~~~~~~~~~~~ @ 10.12 ![]() edzia (Edyta 31lat)~~~~~~~~~~~~~~ @ 18.01 Kraków-Roma Falbala (Basia 26 lat)~~~~~~~~~~~~ @29.07 golgie ( 29 lat)~~~~~~~~~~~~ @31.12 Wrocław gragu (Grażyna, 29 lat) ~~~~~~~~~~ @ 01.03 IlonaN2 (Ilona, 27 lat) ~~~~~~~~~~~ @ 11.01 Kraków Jagda26 (Jagoda 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 24.02 Jagooda_ (Ania, 26 lat)~~~~~~~~~~~@ 07.01 KBKatarynka (Kasia 25lata)~~~~~~~@ 26.07 ![]() Kasia23 (Kasia, 30 lat)~~~~~~~~~~~~@ 02.10 Świnoujście ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~~~~~@05.10 ![]() Konczita ( Dorota, 25 lata)~~~~~~~~ @ 20.12 Śląsk Malami82 (Agnieszka 28 lat)~~~~~~~@ 11.01 Melisanka (Ania, 23 lata)~~~~~~~~~ @ 31.01 Königsbach starania zawieszone Migavka (Joanna, 29 lat)~~~~~~~~~~@ 29.03 mazowsze Pomidora (Kasia, 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 01.12 ![]() stokrotka_to_ja (Justyna, 25 lat)~~~~~@ 27.09 Stokrotka81(Justyna, 29lat)~~~~~~~~@ 07.01 Lubelskie
![]() |
#4232 | |||||
Raczkowanie
|
u mnie ok
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kochana dziś byłam u nowego,szkoda gadać,moja noga tam nie postanie w poniedzialek ide jeszcze do jednego,ale mam pecha coś do tych lekarzy... a czuję się dobrze ![]() a czasem boli w nocy,ale dzisiajsza noc była spokojna ![]()
![]() |
#4234 |
Zadomowienie
|
Nawet nie wiem co to za lek, na początku babka się broniła żeby mi to dać ale teraz nie wiem czy na tym sie nie skończy w piątek ją dopytam i Wam napiszę. Coś o estriolach mówiła czy cos takiego ,nie chce pomylić a w piątek do niej idę to napewno się dowiem.
Teraz kopiłam pół kilo moreli, pól kilo migdałów i orzechów i czerwone wytrawne wino. Posmarowałam udo Estrewa (na wzrost Endo) i Starania zaczynam tak czy inaczej. A nóż to Endo urośnie. Bardzooo jestem ciekawa jak Pomidorka i jej fasolka Edytowane przez IlonaN2 Czas edycji: 2010-01-20 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4235 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Cieszę się, że samopoczucie masz lepsze ![]() ![]() Pomidorko nie trzymaj nas tyle w niepewności ?? Jota co tam u Ciebie słychać??
Lecz nikt nie może tracić z oczu tego, czego pragnie. Nawet kiedy przychodzą chwile, gdy zdaje się, że świat i inni są silniejsi. Sekret tkwi w tym, by się nie poddać. Paulo Coelho Edytowane przez Jagooda_ Czas edycji: 2010-01-20 o 19:46 Powód: dopiska |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4236 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobrze, że czujesz się ok.....Oby tak dalej.... I pisz i odwiedzaj nas....To nie złości, to uskrzydla ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4237 | ||||||
kosmitka
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Staranka niech trwają ![]() Cytat:
Może nie będzie 40 dni a 9 mcy ![]() Cytat:
A więc ![]() Cytat:
Ale mam dobre przeczucia ![]() Dzisiaj narobiłam sobie wstydu w sklepie, poszłam do marketu bez karty do bankomatu, nie miałam gotówki i musiałam zwracać zakupy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4238 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ilona, doskonale Cię rozumiem z tymi finansami. Ja tez pozostałam na uczelni...Czasem dorabiam w jakiś projektach, bo stypendium doktoranta to na niewiele starcza. Ale może jeszcze kilka miesięcy i uda się obronić. Dawno nikt nie wklejał wykresów, ale mam nadzieję, że dobry zwyczaj nie zaginął ? Ja mam zagadkę. Wszystkie znaki wskazywały, że owu miałam 16 dnia - tak zgadł też FF. Tylko że na USG w 20dc pani dr zobaczyła...duże jajo, 20 mm, stwierdzając że owu tuż tuż i wkrótce pęknie. Mówiłam o skoku temp po 16 dc, stwierdziła że to przypuszczalnie nie na owu, a temp jeszcze spadnie/ pójdzie mocniej do góry. Ale ja ani po 20 dc owu nie czułam, ani ta tempka nie wygląda. Czy możliwe, że to nie był pęcherzyk, a już coś po pęknięciu? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4239 |
Zadomowienie
|
Witam.
ja kolejny dzionek zaczęłam o5,50 ![]() ![]() Od rana wsuwam migdały i morele niedługo mi zbrzydna. mam nadzieje że jutro zobaczę pięknę endo . Pomidorko dlaczego Ty sie nie odzywasz?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
Raczkowanie
|
Migavka piękny masz wykresik
![]() U mnie jakiś dziwny wychodzi. W 11 dc miałam chyba owu i dotego wielką temp. aż 37.4 + lepki śliz. Dziwnie to wszystko wygląda, owu za wczesnie i ta wysoka temp. ![]() ![]() ![]() ![]() Ilona trzymam mocno kciuki, może "wyrostek" do 29 zniknie. A tak wogóle to co to dokładnie jest, małe czy duże? My kobitki to mamy przesrane ![]() Edytowane przez mamuska003 Czas edycji: 2010-01-21 o 07:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Zadomowienie
|
To jest takie spore można powiedzieć że połowa brodawki jakby było małe to bym tego nie ruszała. To była taki wypukły pieprzyk i urosło z niego takie coś sterczące
![]() Bardzo martwie się o moje Endo.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4242 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Pytasz kiedy dostanę czy kiedy pójdę? ![]() Dostaję cały czas, tzn. od X lekarz mnie wysyła. Ale nie realizuję. A kiedy wezmę i pójdę? Jak wyjdę na prostą. Na razie mnożą mi się koszty. A że czuję się lepiej, to pracuję. ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4243 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Trzymam mocno ![]() ![]() Edytowane przez mamuska003 Czas edycji: 2010-01-21 o 07:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny przybiegłam się pochwalić - wyniki męża rewelacyjne!!!
![]() ![]() Teraz czekam na moje, idę do gina i zaczynamy działać!!! ![]()
#4245 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z Fiona niestety do veta musimy jechac, w sobote i niedziele bylismy na plazy i byl odplyw dopiero co, wiec mewy nie wyrobily ze swoja robota i nie pozjadaly wszystkich krakow, muszlakow i innych sushi, za to Fiona miala swietna zabawe, i tak od tamtego czasu miewala luzne stolce, nie biegunke tylko rormalnie zalatwiala sie kilka razy dziennie ale kupki byly luzne, dzis w nocy niestety sraka na maxa. Jest zywa, pogodna, glodna jak zawsze na cale szczescie, ale dzis jej nic nie dam do jedzenia, nie wiem czy powinnam, czy nie, ale wieczorem jak do veta pojdziemy to sie dowiem, czy moge jej ryz zrobic czy cos, to tyle wiadmosci u mnie z rana. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4246 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki, żeby dobre samopoczucie dopisywało jak najdłużej. Ilona, u mnie morele, orzechy i wino bardzo pomogły (w ciągu kilku miesięcy, stopniowo). Żeby urosło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4247 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
Ale to tylko moje dumanie, bo wykres ładny, jak na owu 16go. A ona tego 20go już zobaczyć nie mogła czy było czy nie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny!
Serduszkowata gratuluje dobrych wyników męża!!! A ja też z dobrą nowiną,choc nie ta najlepsza na która czekam z utęsknieniem.Odebrałam dziś wyniki badan na przeciwciała plemnikowe w surowicy i...nie mam tego paskudztwa!!! ![]() Wynik ujemny.Choć jedna dobra wiadomość w ostatnim czasie! Szłam po odebranie wyników jak na skazanie...a tu wynik dobry ![]() Ciesze się bardzo,ale to bardzo ![]() Konczitkozmien mi prosze last @ na 21.01.Nawet mnie ta @ nie wzruszyła,bo i tak wiedziałam że przyjdzie.W końcu "pomordowałam"wszystk ich chłopaków tż-ta,więc nie było nadzieji. Na szczęście nie ma przeciwciał,więc moge spokojnie myśleć o inseminacji. Pozdrawiam ciepło |
![]() ![]() |
![]() |
#4249 |
Zakorzenienie
|
Dra, co to za paskudny konował ci się trafił. Mam nadzieję, że następny będzie lepszy
![]() Ilonko, ![]() Aankaa, a wy tak musicie, biedactwo, na odległość? ![]() Aanciahk, każdy ma gorszy dzień. Mi też już się zdarzało rzeczy oddawać do sklepu, bo karty brak (ale to moje roztrzepanie ![]() Migavka, ja się na wykresach niestety nie znam ![]() ![]() Kropka, normalnie gdybyś w ciąży nie była... ![]() ![]() Serduszkowata ![]() ![]() ![]() Bazylia, dobrze, ze Fiona chociaż nie czuje się źle. Ale rzeczywiście sprawdzić warto ![]() Coralady ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, ja wczoraj znowu myślałam, ze wam napisałam już, a taka padnięta byłam, że zapomniałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę pracować jeszcze... Mam masę wydatków, gin i badania kosztowały mnie już 1200zł, do tej pory kupione rzeczy dla małego 1800zł. Przede mną jeszcze kilka setek na gina i najmniej 1500 na małego do wydania... ![]() ![]() ![]() Tym sposobem oboje mamy po 2 tys. debetu na kartach kredytowych... ![]() Zadowolony, nawet bardzo. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4252 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O tp. nic się nie martw. 11 dni to sporo, ale wiele zależy od USG, od samego sprzętu i lekarza, jak zaznaczy wielkość maluszka i jego poszczególne części. Ja Ci podam dla przykładu... mam tp. na 18.05 wg OM. Idę na kontrolę, a gin mierzy, waży i daje wydruk a tam tp. wg wielkości dziecka 25.05. To ja nerwy... jak, co, dlaczego, przestał rosnąć... Tydzień potem idę na bardzo dokładne USG połówkowe na o wiele lepszym sprzęcie, a tam pani mierzy to samo, daje mi wydruk a na nim tp. 13.05. ![]() Nie denerwuj się, może trochę się owu przesunęło, ale o tydzień lekarze spokojnie mogą się walnąć w obie strony. ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
![]() Ostatnio też ćwiczył koty. ![]() ![]() Brzuch lepiej. Gin kazał wrócić do luteiny, więc biorę magnez, luteinę i nospę. I jest duża poprawa. ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2010-01-21 o 11:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4253 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hihihi ![]() Cytat:
ale faktycznie Twoj jest zagadkowy.... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
biedna. troszke ja przeczysci ![]() daj znac po wizycie co z nasza piekna Fiona. Cytat:
![]() Cytat:
![]() HURRAA!!!!!!!!!! ![]() pieknie!
![]() ![]() |
![]() |
#4254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głodówka jej dobrze zrobi. ![]() I Smecta - tylko nie wiem jak to się poza Pl nazywa. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Zakorzenienie
|
Kropka, teks z chomąto mnie zagiął
![]() ![]() ![]() Nika, co u ciebie? No już nie będę o was zapominać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Urośnie jak trzeba i jeszcze będziesz się martwić jak to urodzisz... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4258 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wlasnie wysrala 5 centow! Edytowane przez Bazylia 222 Czas edycji: 2010-01-21 o 12:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4259 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ![]() ![]() Edytowane przez IlonaN2 Czas edycji: 2010-01-21 o 12:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.