|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 | |||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
![]() Fatalnie wygląda ta sukienka z linka, a tamta z Twojej aukcji była śliczna! Ja bym się starała domagać zwrotu pieniędzy, przesyłki też. ![]() Cytat:
![]() Dam mu szansę, może jak troszkę zgęstnieje to będzie lepszy. No i muszę się przyzwyczaić do tej ogromnej szczoty. ![]() ![]() Ale jak już to jak zrobi się cieplutko. ![]() Cytat:
![]() Ja sobie kupiłam dziś tylko jasny lakierek Bell do frencha, tak na poprawę nastroju, bo bierze mnie choróbsko. Wysłałam też paczkę z all, na szczęście nie musiałam długo czekać na poczcie i panie były bardzo miłe, dziwne. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Zakorzenienie
|
Przyszły moje buty z butyka
![]()
![]() |
#4233 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4234 | |
|
Cytat:
![]() Zużyłam dziś sporo kosmetyków: Acne Derm, tonik z koniczyną Pollena Ewa, mleczko wygładzające Nivea, żel Luksja Japanese Spa, krem z masłem kakaowym Ziaja + 2 sprzedałam na all. ![]() Kończy mi się też maska Gloria, ale z tego akurat się nie cieszę, bo ratuje moje włosy po rozjaśnianiu + farbowaniu. Na fryzjerskim spotkałam post dziewczyny, której włosy były w podobnym stanie do moich i pomogła jej kuracja Glorią - najpierw mycie nią włosów,tak żeby leciutko się spieniła, spłukiwanie i nakładanie jeszcze raz normalnie jak odżywkę. Robię tak od kiedy kupiłam Glorię i efekt jest. Wczoraj potrzymałam ją w czepku chyba z godzinę i miałam taaakie mięciutkie i błyszczące włosy. ![]() ![]() Kusi mnie też bananowy zestaw z TBS -szampon i odżywka. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Zakorzenienie
|
Fuksjaa u mnie się gloria nie sprawdziła. Za to jestem zachwycona latte kallosa
![]()
![]() |
#4236 |
Zakorzenienie
|
fuksjaa oczywiście zdam relację z oleju
![]() A propos TBS, widziałyście to? ![]()
#4237 | ||
|
Cytat:
![]() Tylko zużyłam już 2 litry tej maski i moje włosy się przyzwyczaiły. Pewnie wrócę do niej za jakiś czas. ![]() Cytat:
![]() ![]() O, tu jeszcze coś z kolorówki TBS: http://www.zeberka.pl/art.php?id=7444 Piękny jest ten chaber (przynajmniej na moim monitorze to chaber ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miodla jednak mocniej i lepiej oczyszcza. Blue Corn jest mocna, ale jednak po niej cera nie jest aż tak wygładzona i "czysta" jak po miodli. Miodla to istny hardkor i do tej pory to wg. mnie najmocniejszy oczyszczacz ze wszystkich, które stosowałam ![]()
![]() |
#4239 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() o tak, chyba większość nas przechodziła przez Blue Corna ![]() oczyszcza mocno, dogłębnie, nie zasycha na tynk, łatwo i przyjemnie się ją zmywa, a przy tym robimy peeling (dobre dla leniwców ![]() widocznie zmniejsza pory, pozostawia skórę miękką, gładką, moją na jakiś czas matuje jedyny minus to zawartość alkoholu w składzie, u mnie przez nią pękły 2 naczynka (gdybym wiedziała o tym wcześniej, to bym jej nie kupiła, bo twarzy alkoholem nie katuję ![]() ![]() miodla działa mocniej, ale nie krzywdzi twarzy, trudniej ją zmyć, ale twarz wygląda zdrowo, jest jednak bardziej oczyszczona niż po BC ![]() tej dałabym 5 gwiazdek, podczas gdy TBS-owi 4
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2010-02-12 o 19:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4240 | |
|
Cytat:
![]() Z miodlii byłam bardzo zadowolona, ale jak znam siebie to pewnie przy kolejnej wizycie w TBS ulegnę Blue Corn. ![]() Przyszło mi na maila info o nowościach Himalai: - odżywczy krem do rąk: http://himalayaherbals.pl/sklep/skle...&itemID=157826 - krem do rąk ochronno-regenerujący: http://himalayaherbals.pl/sklep/skle...&itemID=157824 - krem pod oczy: http://himalayaherbals.pl/sklep/skle...&itemID=157823 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A teraz obejrzę sobie nowy odcinek Grey's Anatomy i zjem nową Milkę ![]() ![]()
![]() |
#4242 | ||
|
Cytat:
![]() Mam coraz większą ochotę na BC. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
![]() A jakie są nowe Milki? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4243 |
Zakorzenienie
|
z nadzieniem:
-toffi+kawa -jogurt+pomarańcza -malina+coś czego nie pamietam mniam ![]()
#4244 | |
Rozeznanie
|
hey!!
![]() Cytat:
to przykre, że takie rzeczy się przydarzają ludziom... a mam takie pytanko: gdzie oni mieszkają?? bo ja akurat szukam nowych pracowników... wczoraj zużyłam mleczko do demakijażu i wyciągnęłam ostatnie opakowanie z zapasów... ![]() ![]() a odżywka nabłyszczająca Herbal Essences jest super - włosy są po niej pachnące, mięciutkie i faktycznie dużo bardziej lśnią! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4245 |
|
off-wietrzko, lecę na PW.
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() edit: pierwsze 3 też muszą być boskie https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4540 chociaż biała czekolada musi być megasłodka, nie jadłam od wieków ale to podobno stara nowość ![]() na pewno warto się skusić ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2010-02-12 o 19:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Fuksjaa faktycznie dużo nieszczęść na raz, ale z obserwacji (odpukać) wiem, że tacy ludzie jak już wyjdą z dołka to są dużo silniejsi no i bliżsi sobie, więc 3mam kciuki, żeby tak było i w przypadku Twoich znajomych. No i wiadomo, że w takich chwilach doceniamy to co sami mamy. Luskap, ta sukienka nawet koło tamtej nie leżała, reklamuj! ![]() Niby się oficjalnie nie przyłączyłam do projektu Estella ![]() ![]() ![]() No i pasta zaliczyła kosz, ale tego chyba nie wolno liczyć? ![]() Wobec tego mam 4 rzeczy, do końca m-ca na pewno dojdę do 10ciu, zwłaszcza, że druga buteleczka podkładu też już ledwo zipie (będę mogła wreszcie zacząć Healthy Mix ![]() I cieszę się bardzo,bo uruchomili mi 2 zajęcia zumby w tygodniu, jedne to było stanowczo za mało. Poza tym od marca-kwietnia mam ochotę iść jeszcze na salsę solo dla kobiet ![]()
#4248 |
Zakorzenienie
|
Ja mam jeszcze odlewkę Blue Corn, nie pamiętam od kogo
![]() Bardzo podoba mi się miodowa, ale ona nie jest oczyszczająca. Odebrałam tusz MF - dostałam False Lash, a taki sam mam już w zapasach.
#4249 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Da się spienić maskę?Ciekawe, muszę spróbować ![]() Ja jestem tak samo zadowolona z Glorii, Kallosa i Stapiz a że uzywam stosunkowo krótko to włosy nie zdążyły się przyzwyczaić i jest widoczny efekt za każdym razem. Mam odżywkę bananową i nadal nie otworzyłam ![]() Na co dzień stawiam na Fitomed a jak chcę się rozpieścić zapachem ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie mam żadnej maseczki oprócz kilku saszetek Efektimy, więc chyba zakup byłby wskazany? ![]() Cytat:
Zaczaję się jeszcze na malinę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jadłam też tą z puddingiem, świetna ![]() A teraz wcinam pompowaną Milkę, pycha ![]()
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2010-02-12 o 19:56 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4250 | |
|
Cytat:
![]() ![]() A ze zużyć baaardzo się cieszę, bo mam ochotę na nowe kosmetyki. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4251 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4252 |
Miss Pudernica
|
Witam
![]() Zjadło mi 2 razy cytaty i już nie mam siły po raz kolejny od nowa zaznaczać ![]() U mnie w zużyciach bez szaleństw, mam sporo resztek i mi się rozmnażają. Mam nadzieję, że dobiję do 10 sztuk, na razie jest 3 ![]() ![]() Isa pytałaś o szampony Tołpy. Moja mama uwielbiała starą wersję przeciwłupieżowego i ja też. Co prawda łupieżu nie mam i nigdy nie miałam, ale ten szampon robił cuda z włosami. Pierwsze 2 mycie nie zachwycały - włosy były szorstkie, napuszone, ale potem niczym z reklamy! Błyszczące, gładkie, sztywne. No ale musieli go wycofać jak to bywa z dobrymi kosmetykami ![]() ![]() Sleepy na kwietniowe spotkanie NK też bym się chętnie znowu wybrała, może uda nam się spotkać. Może jeszvze inne dziewczyny się skuszą ![]() Mam już plan na nowy semestr ![]() Jutro idę poszaleć na zakupach ![]() ![]() Wykorzystam za to zniżkę do Cameiu i w H&M upatrzyłam sobie jasną torebkę w rozmiarze w sam raz ![]() ![]()
#4253 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chciałam kupić wczoraj ten podkład, ale nie było wszystkich testerów; pytam babki czy jest tester jakiegoś tam koloru, a ona obrażona ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4254 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co prawda wolałabym coś, co chroni też przed odbitkami równie dobrze jak Quicken NT, ale dobry i ten rozporek ![]() Cytat:
![]() Śliczna ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ******************* Zrobiłam sobie dziś wycieczkę na miasto po ten upatrzony wczoraj grafitowy szaliczek i w ramach promocji dobrałam do niego pasek gratis. Taki na gumie, czarny, w miarę prosty. Chciałam sobie taki już dawno sprawić, ale jeden, który zamówiłam na Allegro zupełnie na mnie nie leżał i oddałam, no i po nim straciłam zapał do zakupu takowego przez neta. A w sklepach jakoś nic ciekawego mi się w oczy nie rzuciło aż do dziś. Także radość podwójna, bo za 34,9zł mam i szaliczek i pasek ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4255 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wróciłam właśnei od znajomych znajomych, mieliśmy oglądac film na ścianie a graliśmy w PS w jakies głupie bijatyki, ale zabawa przednia ![]()
![]() |
#4256 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Ale mam dziś kaca. Że też musiałam wczoraj wypić piwo wieczorem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uuuu....szukoda ![]() Cytat:
![]() ![]() Ooooo..... PS, ale bym sobie pograła ![]() ![]()
![]() |
#4257 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() z kolei w Arkadii testerów było dużo, ale podkładów w tych odcieniach już nie ![]() Cytat:
Cytat:
to nie killer tylko glinka zielona, sama w sobie jest łagodna, ale oczyszcza bardzo ładnie ![]() Cytat:
![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2010-02-13 o 08:35 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4258 |
Zakorzenienie
|
Ninuś no właśnie po jednym
![]() O tak Wii też jest świetna ![]() Mieliśmy właśnie w ganku "gościa". Mały ptaszek (kos) wleciał do ganku, bo dokarmiamy całą zimę ptaki i on chyba liczył na to, że dostanie coś lepszego ![]() ![]()
#4259 |
Zakorzenienie
|
![]() Uzyłam wczoraj balsamu w tubie z orchideą z Eveline - bardzo fajnie się zapowiada ![]() ![]() Może uda mi się skoczyć na narty ![]()
#4260 |
Przyjaciółka KWC
|
Oj ja też bym się wybrała na narty, ale coś mi mówi, że TŻ nie da się namówić, bo już późno dość na dalszy wypad a koło Krakowa stoki krótkie i płaskie...
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.