|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może też masz płaskostopie? Ja mam od dzieciństwa, nie pomogły ani korektywa ani buty ortopedyczne - dlatego w szpilkach bolą mnie dosyć szybko (z wkładkami żelowymi mogę wytrzymać całą noc, ale następnego dnia ledwo chodzę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja zjadłam dziś tylko jednego pączka ![]() ![]()
![]() |
#4203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie nie mam. Tak sobie myslę, że ja to robię te peelingi stopom, smaruję codziennie kremikami itp. i ta skóra taka delikatna, miękka od spodu, może to też niedobrze? Bo zaraz mi sie robią obtarcia od najwygodniejszych nawet butów..., od spodu pieką przy dłuzszym chodzeniu, czy tańczeniu. Ja też zjadłam dziś tylko 1 pączka u babci!i to tak na biegu bo spieszyliśmy sie na basen, w dodatku TŻ po mnie przyjechał do babci i taki śnieg, że ściagnęło samochód w łąkę- dobrze, ze bylo 3 chłopa, to łopatami odgarnialiśmy i wypychaliśmy! Oj działo się! a potem sie wymęczyłam na basenie i zrelaksowałam w jackuzzi! Chciałabym, żeby mi sie chciało zebrać na basen co tydzień!
![]() |
#4204 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() Zaspałam dziś do pracy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale nie wiedziałam, że tak ze skórzanymi można. Cytat:
![]() Ja się z kolei martwię o mojego tatę, ma straszny ból od pośladków przez uda aż do stóp. Był na prześwietleniu i skierowali go na rezonans, bo to coś ma podłoże nerwowe i chyba będzie musiał chodzić na rehabilitację ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4205 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ze stopami to nie wiem: jak ma się za grubą skórę, to wtedy robią się odciski i inne (poza tym, że te zgrubienia paskudnie wyglądają ![]() ![]() Ja też bym chciała chodzić częściej na basen, ale właśnie, nie zawsze się chce ![]() Śliczne te delfinki Chantecaille - ale nie chciałabym kupować takich kosmetyków - żal by mi było znikających obrazków ![]() Isa, nie martw się tatę, dobrze, że mu dają rehabilitacje, a nie zostawiają problem. Ćwiczenia i masaże mu pomogą ![]()
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2010-02-12 o 08:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4206 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli bedziesz dalej szukac KWC wśród wysuszaczy? Cytat:
Cytat:
![]() Rehabilitacja napewno pomoze, trzeba tylko cierpliwości i konsekwencji ![]() Nosku: kupiłam wczoraj balsam z orchideą w tubie z Eveline ![]() Dziś użyje, więc jeśli interesowałaby Cię moja opinia, to zdam relacje jutro ![]()
![]() |
#4207 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zresztą myślę, że wygospodarowanie 100 tuszy to dla producenta żaden problem, więc mógłby to odkręcić, no ale ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4208 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za słowa otuchy dziewczyny
![]() Najlepsze jeszcze, że tata myślał z początku, że jak sam poćwiczy to mu przejdzie - robił różne skłony, przysiady itp. a lekarz go opierniczył, że mógł sobie tylko tym jeszcze zaszkodzić. Mam nadzieję, że rehabilitacja pomoże. Tata tak samo jak ja jest strasznym nerwusem, wszystkie problemy w pracy bierze na swoje barki i dlatego tak go złapało ![]() Teraz też mnie wygania na prześwietlenie, bo u mnie te wszystkie bóle kręgosłupa, żołądka itp. też są po części związane z nerwami.
#4209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a i sama się tak nie denerwuj, świat się nie zawali jak coś Ci nie wyjdzie
![]() |
#4210 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Od wczoraj jestem strasznie przybita.
![]() Byliśmy wczoraj z TŻem u znajomych, bo kolega TŻa kilka miesięcy miał bardzo poważny wyapdek (po 7miesiącach od wypadku kości nadal mu się nie zrosły, ma martwicę i lekarze zastanawiali się nad amputacją nogi, w marcu czeka go kolejna operacja ![]() Nie mają pieniędzy, bo on teraz nie może pracować, ona szuka, ale póki co bezskutecznie, no i jeszcze jest mała. ![]() Jednak prawdą jest, że jak się coś wali, to od razu wszystko. ![]() Dzięki temu wczorajszemu spotkaniu doceniłam to jak dobrze nam się układa z TŻem, mimo że czasem nie jest kolorowo.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4211 | ||||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() A marzą mi się od nich takie piękne, czarne klasyczne skórzane szpilki. Może jak napiszę swoją mini-książkę i uciułam to kupię sobie je na obronę. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Fuksja przykro mi z powodu twoich znajomych, niestety w życiu nie zawsze się dobrze układa i zdarzają się prawdziwe nieszczęścia. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4212 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kolega rozwiódł się dla kobiety, która okazała się skończoną K..., zabroniła mu kontaktów z ich dzieckiem itp., później stracił dużo pieniędzy... Dwa tygodnie temu zaproponowano mu stanowisko dyrektora w bardzo prężnej firmie. Prywatnie zaczyna mu się układac. Przyjaciółkę zdradził mąż, po rozwodzie zaczął ją nękać, próbował wyrzucić z mieszkania, ona straciła pracę, została sama z dwiema córkami... Teraz pracuje w międzynarodowej firmie, jest lubiana i ceniona a inwestycja poczyniona wiele lat temu przez jej ojca zwróciła się tak, że właśnie za gotówkę kupiła sobie M4. Zaczyna nowe życie! --- Też się starałam o tusz, ale jako osoba prawdomówna w pytaniu o pracę (media, firma kosmetyczna) musiałam coś zaznaczyć, bo wszystkie odp były prawdziwie ![]() Staram się być rozsądną nabywczynią kosmetyków i mam dylemat, pomóżcie ![]() Mogę kupić palete IsaDory z matami za 81 zł. Nie jestem przekonana do jakości tych cieni, bo mam wrażenie że są gumowate i nie rozprowadzają się równomiernie. Ale trwałe są bardzo. To wszystko po testach na dłoni. Z tej palety interesują mnie 3 kolory - czerń, najciemniejsza szarość i kremowy. Te same kolory moge wybrac w Inglocie i złożyć paletę za 29 lub 35 zł. Maty Inglota mam i lubię, ale nie powalają trwałością. Natomiast nakłada się je fenomenalnie. Przy czym kupowałam maty z półtora roku temu, nie wiem czy nie udoskonalili w międzyczasie formuły. No i co mam kupić? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przykro mi, że dostałyście nie ten tusz, na który liczyłyście. My w redakcji dowiedziałyśmy się o tym dopiero wczoraj, jesteśmy tak samo zaskoczone. To tak samo jak ja ![]() Wczoraj troszkę zgrzeszyłam - błyszczykiem Glam Shine oraz masłem jagodowym i żelem passiflora w Body Shopie - no ale zaliczyłam zajęcia na 5, więc coś mi się należało ![]() Warszawianki dzisiaj otwarcie nowego sklepu New Look - baardzo fajne rzeczy, ogromny wybór ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4214 | ||||
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Używasz bazy pod cienie? Bo może z bazą cienie Inglota przetrwają dłużej na powiece, skoro je lubisz. Za Inglotem przemawia też fakt, że sama możesz sobie wybrać zestaw kolorów, które będą Ci odpowiadały. Z tego co wiem, Inglot wprowadził też nową formułę cieni, stara była wyprzedawana. A skoro z Isadory pasują Ci tylko 3 kolory.. Sama nie wiem. ![]() Cytat:
![]() Ja wciąż czekam na tusz, mam nadzieję, że dziś go dostanę i poprawi mi trochę nastrój. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4215 |
Zakorzenienie
|
Dokup bazę pod cienie
![]() Mają sklep we Wrocławiu; zapraszam do nas na shopping ![]() Wyszłam z pełną torbą ciuchów.
![]() |
#4216 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4217 | |||||||||
Zakorzenienie
|
To możemy sobie ręce podać, bo ja też zjadłam 6
![]() Cytat:
![]() To kup pierwsza i zdaj relację. Ja najwcześniej w marcu jakiś nowy żel kupię, i teraz nie wiem czy ten Dove czy nowy Palmolive z mandarynką albo granatem. Wszystkie pachną pysznie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
I też mi się marzą jeszcze jakieś butki od nich, ale to nie prędko. No chyba, że znó się trafi taka przecena ![]() A co za książkę piszesz ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ********************* Byłam rano u lekarza, ale za wiele się nie dowiedziałam, dostałam tylko skierowanie do ortopedy i zalecenie usztywnienia nogi, smarowania maścią i ograniczenia ruchu. Jak dobrze pójdzie i rodzicom uda się załatwić mi wizytę w szpitalu, to dowiem się jutro, co mi jest, jak nie, to będę czekać do poniedziałku i znów bladym świtem lecieć do przychodni do rejestracji ![]() A z nogą coraz gorzej, jak wczoraj jeszcze chciało mi się chodzić, to dziś nawet wieczorny koncert reggae odpuszczam, bo nie sądzę abym tam wystała, o siedzeniu nie wspominając. Siedzieć mogę tylko z nogą wyprostowaną w kolanie. Szkoda tylko, że czeka mnie jeszcze wycieczka na miasto - muszę iść po ten odłożony szaliczek i wysłać przesyłki z Allegro, a jak na złość nie ma mnie kto wyręczyć czy zawieźć. Mama też siedzi chora w domu (i mam nadzieję, że mi nie sprzeda jelitówki w gratisie ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
A co do samego tuszu, to wiem, że to nie Wasza wina, a producenta, ale miło by było, gdyby to teraz odkręcił. A jaką polecasz? I jak Ci się sprawuje UD? Bo masz w paletce, prawda? Ciekawi mnie czy faktycznie jest tak dobra, że bije na głowę inne, skoro Amerykanki tak się nią zachwycają. Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2010-02-12 o 12:27 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4219 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znaczy tu gdzieś w wątku oceniałam, na kwc już się dawno nei udzielam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Własnie siedzę w bluzce od nich z ciuchów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie też ciekawi bardzo, jak na razie może mi się uda spróbowac Joko jak się uda wymianka ![]() Znikam na tę pocztę.
![]() |
#4220 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety ![]() Straszne to co spotkało Twoich znajomych ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4221 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie martw się isa, mój tata też to miał- okazało się, ze to rwa kulszowa, i bóle w karku szyi też.Nawet go tak przekrzywiało, takie napady były. Pojechał na rehabilitację- jeździł codziennie przez kilka tygodni- miał różne zabiegi- masaże, krioterapię i in i przeszło. Czasem go jeszcze boli, ale już nie tak. Przydałoby się taką rehabilitacje przechodzić chociaż raz do roku :/ Mam nadzieję, że Twojemu tacie też pomoże ![]() Cytat:
W weekend mam zjazd, ale jakoś mi sie nic nie chce... Napisałam tylko pracę, cos tam jeszcze dziś poczytam i odpuszczam. W ogóle przyszła mi dziś wreszcie ta sukienka. Porażka. na zdjeciu była piękna, ale czemu nie wstawili rzeczywistego zdjęcia? Ta jest dokładnie taka jak na tej aukcji: http://www.allegro.pl/item908441713.html Przyznacie, ze różnica kolosalna! napisałam już maila do sprzedającej, mam nadzieję, ze odda mi kasę. czy mogę domagać się zwrotu kosztów przesyłki też?
![]() |
#4222 | |||
Wtajemniczenie
|
Taki życiowy bardzo, prawda?
![]() Cytat:
Upraszczasz ![]() Nie, ale tak serio - mam i Art Deco, i Lumene, i Joko. Jak maluję kogoś to zupełnie wystarczają, niestety przy suchej cerze okropnie tłuszczą mi się powieki i 90% cieni roluje się po 2 - 3h od nałożenia. Irytujące, zwłaszcza gdy gustuję w mocnym oku. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A kolejna limitka też piękna ![]() --- Jesli lubicie masła TBS w wersjach owocowych (a wiem, ze lubicie ![]() ![]() W ogóle będę Was zarzucała tanimi propozycjami polskich kosmetyków, bo służbowo testuję, testuję, testuję... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4223 | |
|
Cytat:
![]() Pomalowałam rzęsy FLE i nie jestem zachwycona - zrobiłam sobie piękne owadzie nóżki. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4224 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Opis brzmi zachęcająco ![]()
![]() |
#4225 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mmm, fajniasta rzeczywiście ino wszystkei takie kolorki już mam ![]() Ha, czyli dobrze wyczułam że to jakiś melon, ale o dziwo właśnie taki fajny bo ja zwykłego ogórkowatego nie lubię ![]() czekamy zatem na następne Twoje hity ![]() Cytat:
![]() Moje zdenerwowanie własnie sięgęło zenitu- wylazłam na pocztę wysłać paczkę na wymiankę i co było w skrzynce? Oczywiście awizo do mnie. A na dodatek na pieczątce zniknął napis "odbiór w dniu awizowania po 18-stej" jak to było zawsze i zostało tylko "odbiór w dniu następnym" pytałam na poczcie i niestety to prawda. Ale cholera jasna mnie bierze- siedzę cały dzień w domu jak debil i czekam na przesyłkę a listonosz nawet dzwonka domofonu nie wciśnie tylko wrzuci do skrzynki i idzie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4226 |
Wtajemniczenie
|
Rzyrafka, to może napisz zgodę na poczcie aby przesyłki polecone zostawiali Ci w skrzynce? Kiedyś była taka możliwość
![]() Wymyśliłam nową wersję - kupię sobie 5tkę Inlota i dołożę tam matową czerwień i pomarańcz, kolory, których mi brakuje w palecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4227 | ||||
Wtajemniczenie
|
No bo ja patrzyłam w centrum, tam gdzie ludzie zawsze kupują pączki. No i w ogóle nie miałam ochoty, jak rano zjadłam dwa kawałki 3bita
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Skąd wiesz? ![]() ![]() Współczuję, znam to - miałam tak samo. Siedziałam w domu, a listonosz jeszcze bezczelnie pisał godzinę na kartce awizo - nawet domofonem nie zadzwonił raz. Chyba były na niego skargi, bo teraz grzecznie wszystko przynosi (a ja nic nie mówiłam na poczcie) Cytat:
![]() Pakosta, nie widzę innej rady, jak wysupłać pieniądze na obie paletki - nie dadzą Ci inaczej spokoju ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4228 |
Zakorzenienie
|
Przyszła paczka z Ecospa
![]() ![]() Olej z migdałów właściwie nie ma zapachu, ale nałożyłam go na twarz razem z żelem hialu. i fajną mam gładką skórę po nim, bez tłustej powłoczki. Ciekawa jestem jeszcze jak na włosach się sprawdzi i czy na buźce mnie nie zapcha. Masło kakaowe nierafinowane z kolei pachnie bardzo intensywnie, gorzko-słodko, kakaowo po prostu ![]()
#4229 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.