*Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. XI - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-07, 22:03   #4231
Karolcja05
Rozeznanie

Dot.: *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. X

Dziękuje
Karolcja05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 22:26   #4232
aa2
Zakorzenienie

Dot.: *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. X

laski zastanawiam sie czy kupić

http://moda.allegro.pl/cecylia-seexy...403212654.html

jak myslicie ? w sumie mi sie podoba ale boje sie ze w rzeczywistosci wygląda inaczej
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 22:50   #4233
lisek15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość

jak myslicie ? w sumie mi sie podoba ale boje sie ze w rzeczywistosci wygląda inaczej
Mi się podoba, chooć pewnie nie mogłabym wyjść w czymś takim bo by pewnie źle na mnie wygladalo Ale osobiście mi się podoba. I to bardzo.

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

Uciekam do spania. Musze jeszcze tylko przenieść młodzież do łóżka i mam nadziejęże noc będzie spokojna.

Dobranoc.

skalpel:4
skalpel 2:1
kiler:1
biegi;1
siłownia:4
boczki:4

Odchudzanko
70,2 - Cel I (67 ) 65,7 - Cel II (63) - Cel III (60) - Cel IV (58)
Kiedy to będzie??
lisek15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 22:53   #4234
Montii
Zakorzenienie

hej dziewczyny pamiętacie mnie jeszcze?
czytam was codziennie ale nie piszę, jakoś weny brak?
u mnie leci 32 tc, myslałam,że jak będzie trójka z przodu to szybko zleci, ale gdzie tam, dłuży się tak samo...

aktualnie mam remont łazienki i kuchni i na samą myśl krew mnie zalewa.. chce już swoje dawne mieszkanko,..ale przynajmniej synek będzie kąpany w ślicznej nowej łazience... oh...

sesja się zbliża i humor nijaki, żeby tylko pozaliczać...

jutro z rana facet przychodzi mierzyć kuchnię..zobaczymy ile kaski nas to pochłonie..

Karolciu piękne zdjęcia
gratki dla Pamelki i Motylka

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 00:10   #4235
aa2
Zakorzenienie

Monti jasne ze pamiętamy
współczuje remontu, kurcze u ciebie juz 32 tydzień masakra zaraz tez sie rozpakujesz-zleci szybciej niz sie spodziewasz

fajnie ze zajrzałaś bo ostatnio aktualizowałyśmy liste i jakas osoba która tylko podczytuje napisała nam tutaj ze ty od nas odeszłasz i nie zagladasz do naa na innych watkach sie udzielasz jak szalona chyba sugerowała ze mamy Cie usunąć z listy
kochana wyslij mi aktualne dane na prv termin porodu to zaktualizuje i ciebie oczywiście jesli chcesz

Edytowane przez aa2
Czas edycji: 2011-01-08 o 00:12
Stary 2011-01-08, 08:17   #4236
marlenka0505
Zakorzenienie

Lisku wszystkiego najlepszego, pociechy z Olesława i samych przyjemnych chwil w życiu : roza::r oza:

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Cytat:

piękna

Cytat:
Napisane przez rinoa_woman Pokaż wiadomość
przesyłam przepis na prośbę Marlenki
składniki:
kaszka ryżowa albo kleik ryżowy różnie się to nazywa 200g
margaryna 250g
cukier puder 1 szklanka
cukier waniliowy 1 paczka
wiórki kokosowe 3-4łyżeczki
3 jajka
1łyżeczka proszku do pieczenia
konfitura lub dżem

wykonanie:
suchą kaszkę/kleik wysypujemy na blat/stolnicę/do miski jak komu wygodniej(ja zawsze robię w misce) do tego siekamy margarynę, następnie dodajemy do tego puder z proszkiem, jajka, wiórki i cukier waniliowy i wszystko zagniatamy w zbitą masę, masa jest mocno tłusta no ale taka ma być potem formujemy kulki wielkości orzecha włoskiego i robimy w każdym dziurkę jak w kluskach śląskich, kładziemy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia pamiętając o odstępach bo urosną i się spłaszczą, pieczemy w 200stopniach ok 20min do momentu aż będą rumiane, po upieczeniu będą jeszcze miękkie ale po ostygnięciu nieco stwardnieją wtedy w dziurki kładziemy dowolny dżem lub konfiturę ja lubię z powidłami ale to już kwestia gustu, można też posypać pudrem.
robi się je szybko i są fajne w smaku no i są bez glutenu więc można je dawać dzieciakom ale takim nieco większym aha no mają też jedną wadę, są dobre jedynie na świeżo, drugiego dnia nie są już takie smaczne więc lepiej sobie zrobić małą porcję i zjeść od razu, a z tego przepisu wychodzi jedna blacha ciasteczek ok 15sztuk
dziękuję będe musiała wypróbować

Cytat:
Napisane przez Basima Pokaż wiadomość
Hej laski, ja dzisiaj pospałam do 8 rano, Polka ma nadprodukcję śliny i co jakiś czas kaszlnie, myślałam,że jest chora, ale temp zmierzyłam i jest oki czyli to ta ślina.
Marlenka to jest jakieś chore,że w takim stanie dziecko przyprowadzają do żłobka czy tym ludziom sumienie na to pozwala, moja mama opowiadała,że jak ja chodziłam do żłobka to każde dziecko przy wejściu miało mierzoną temperaturę i jak była podwyższona to do domu. Co do Oliwki mam nadzieje,że się nie rozchoruje
Lisku skoro Olus nie chce smoka to może nie ucz go, a o jakiego smoka chodzi butlowego , czy uspokajacza, bo jak uspokajacz to moja Polka też raz chce podudlac a raz nie i dobrze bo dopiero jak trzeba odzwyczaić to jest tragedia. A co do TŻ wiesz chłopom jak nie powiesz wprost o co chodzi to się nie domyślą
no niestety Oliwka ma grypę, teraz żeby tylko Wojtka nie zaraziła. A niedawno pisałam, że mamy spokój z zębami to przechwaliłam, momentami tak go bolą, że szok, na szczęście żel wtedy pomaga

Cytat:
Napisane przez agrafka26 Pokaż wiadomość
u mnie to watpie narazie nie mamy na to czasuprzewijamy sie tylko miedzy domem a szpitalem
zreszta osatnio jakos wole szpital jak pierwszy raz do domu przyjechałam to było najgorzej trzy łozeczka i wogole ciezko było,
ja wiem ze mam dwojke powinnam sie cieszyc ale nie da sie zapomnieć przeciez czasem mam takie dołki
no ale Lilcia i Łukasze poprawiaja mi humor zdrowo rosna chociaz mielismy rozne przejscia chciałabym juz wyjsc z nimi do domku ale musimy poczekac jeszcze troszke
nic Cię nie pocieszy i mnie taki widok też by zdołował i tak jesteś dzielna
Stary 2011-01-08, 08:51   #4237
lisek15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
Lisku wszystkiego najlepszego, pociechy z Olesława i samych przyjemnych chwil w życiu : roza::r oza:
DZIĘKUJĘ

JAk to złe wieści szybko sie rozchodzą

Dzień dobry wszystkim

skalpel:4
skalpel 2:1
kiler:1
biegi;1
siłownia:4
boczki:4

Odchudzanko
70,2 - Cel I (67 ) 65,7 - Cel II (63) - Cel III (60) - Cel IV (58)
Kiedy to będzie??
lisek15 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-08, 08:58   #4238
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Lisku wszystkiego najlepszego
Stary 2011-01-08, 09:34   #4239
emigra
Zakorzenienie

Lisku wszystkiego najlepszego na ten 18 + vat
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 10:04   #4240
Karolcja05
Rozeznanie

hej. Asia bluzka super. Lisku najlepszego

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

co macie dziś na obiad
ja tż musze coś ugotować,a pomysłów zero
Stary 2011-01-08, 10:08   #4241
agulaaabar
Zakorzenienie

Hej hej.... ale mam dupny dzien dzisiaj...... łeeee
nic mi sie nie chce i humor do d....
Cytat:
Napisane przez Karolcja05 Pokaż wiadomość
hej. Asia bluzka super. Lisku najlepszego

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

co macie dziś na obiad
ja tż musze coś ugotować,a pomysłów zero
Tatusiek nam wczoraj ogorkowej nagotował więc obaidek mamy a że siedzimy sami to nie będę nic więcej gotować....

Lisku
sto lat!!

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-08, 10:56   #4242
acelinka
Zakorzenienie

Hej kobitki

boziu ja nigdy u Was nie będe na bieżąco, nigdy nie mam czasu nadrobić chyba dopiero jak już do pracy nie będe chodziła to będe Was nękać swoją obecnością na forum

Ja z rana wybrałam się w miasto i kupiłam sobie sweterek i wygodny staniczek bo normalnie moje piersi powoli się powiększają a i tak już ich mam wystarczająco, ale cóż bolą mnie troche a nawet bardzo, ale co tam jak to dla maleństwa to niech bolą

zrobiłam sobie dzisiaj suwaczek i wyszło ze to już 6 tydizeń u mnie i się zdziwiłam ale jak popatrzałam w kalendarz to rzeczywiście już nie mogę się doczekac następnej wizyty

Asiu, dziękuję za podpowiedź jak zrobić te linki bluzeczka śliczna, tylko nie wiem jak ten materiał bedzie wyglądał w rzeczywistości

lisku, sto lat i samych radosnych dni
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 11:31   #4243
gosiawolna
Rozeznanie

witam. ja dopiero was odwiedzam bo od nowego roku nie mialam internetu.. masakra jakas z tymi rachunkami i wielkie zamieszanie z modemem... ;/

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

lisku wszystkiego naj naj naj lepszego
gosiawolna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 12:04   #4244
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Monti jasne ze pamiętamy
współczuje remontu, kurcze u ciebie juz 32 tydzień masakra zaraz tez sie rozpakujesz-zleci szybciej niz sie spodziewasz

fajnie ze zajrzałaś bo ostatnio aktualizowałyśmy liste i jakas osoba która tylko podczytuje napisała nam tutaj ze ty od nas odeszłasz i nie zagladasz do naa na innych watkach sie udzielasz jak szalona chyba sugerowała ze mamy Cie usunąć z listy
kochana wyslij mi aktualne dane na prv termin porodu to zaktualizuje i ciebie oczywiście jesli chcesz
a komu tak żal dooopkę ścisnął ?
Nie umiałam się jakoś wbić , podczytywałam was bo byłam ciekawa co u Was ale nie wiedziałam co mam pisać, ale komuś to chyba przeszkodzało :-P
postaram się zaglądać częściej bo miło tutaj ale czasem mam wrażenie że Wy takie zżyte a ja obca

[LEFT]
Stary 2011-01-08, 12:15   #4245
emigra
Zakorzenienie

monti pisz o czymkolwiek nam jest milo jak z nami jestes

ja na uczelni siedze byle do 19 ... potem na zakupy i do domku ....
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 12:36   #4246
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
hej dziewczyny pamiętacie mnie jeszcze?
czytam was codziennie ale nie piszę, jakoś weny brak?
u mnie leci 32 tc, myslałam,że jak będzie trójka z przodu to szybko zleci, ale gdzie tam, dłuży się tak samo...

aktualnie mam remont łazienki i kuchni i na samą myśl krew mnie zalewa.. chce już swoje dawne mieszkanko,..ale przynajmniej synek będzie kąpany w ślicznej nowej łazience... oh...

sesja się zbliża i humor nijaki, żeby tylko pozaliczać...

jutro z rana facet przychodzi mierzyć kuchnię..zobaczymy ile kaski nas to pochłonie..

Karolciu piękne zdjęcia
gratki dla Pamelki i Motylka
Helołł

Dzień dobry
Ja dziś znowu zalatana troszkę, mało czasu, kiedy ja w końcu będę miała dzień słodkiego lenistwa, chyba nigdy
zaraz spadam lepić pierogi :P
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 12:46   #4247
Montii
Zakorzenienie

no to pochwale wam się co aktualnie wcinam
aż mi niedobrze ale jem dalej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg faworki_001ma.jpg (74,2 KB, 9 załadowań)

[LEFT]
Stary 2011-01-08, 12:56   #4248
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Aaaa faworki (chrusty jak to woli ) Ale narobiłas mi smaku noo, ale dziś już więcej nie pichcę, mam dość kuchni, muszą mi wystarczyć sezamki
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 12:59   #4249
Karolcja05
Rozeznanie

Ja zrobiłam wkońcu spaghetti ,a póżniej próbuje sił w wypiekach i robię pijaną śliwkę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-08, 13:53   #4250
Basima
Zakorzenienie

Hej laseczki ja dzisiaj nie mam czasu więc tak tylko wpadłam na chwilunie.
LISKU 100 lat, obyś miała same przespane noce, pociechy z Olusia i dużo ostrego sexu z TŻ

http://suwaczki.maluchy.pl/li-53087.png
Basima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 14:59   #4251
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Aaaa faworki (chrusty jak to woli ) Ale narobiłas mi smaku noo, ale dziś już więcej nie pichcę, mam dość kuchni, muszą mi wystarczyć sezamki
az mnie mdli od nich ale dalej jem... a pozniej bedzie płacz o kg.. pyszne są, zazwyczaj jadam je tylko w tłusty czwartek :-P

Cytat:
Napisane przez Karolcja05 Pokaż wiadomość
Ja zrobiłam wkońcu spaghetti ,a póżniej próbuje sił w wypiekach i robię pijaną śliwkę
ja dzisiaj tez spaghetti ale na obiado-kolację

LISKU 100 LAT

[LEFT]
Stary 2011-01-08, 15:30   #4252
aa2
Zakorzenienie

hejka
ja dzis poleniuchowałam do 12 potem myknełam do siorki zeby mi włoski zafarbowała , potem szybkie zakupy no i nareszcie w domku moge wam pozawracac dupki
musze jeszcze coś do jedzonka zrobić ale to nie przeszkadza w siedzeniu z wami-oczywiście jak bedzie z kim

Cytat:
a komu tak żal dooopkę ścisnął ?
Nie umiałam się jakoś wbić , podczytywałam was bo byłam ciekawa co u Was ale nie wiedziałam co mam pisać, ale komuś to chyba przeszkodzało :-P
postaram się zaglądać częściej bo miło tutaj ale czasem mam wrażenie że Wy takie zżyte a ja obca
kochana z Ciebie zadna obca czasem jestes a czasem cie nie ma jak każdego z nas i tyle co do weni i nie wbicia sie to chyba kazda z nas kiedys to przerabiała wiec rozumiemy i uważamy za norme

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Helołł

Dzień dobry
Ja dziś znowu zalatana troszkę, mało czasu, kiedy ja w końcu będę miała dzień słodkiego lenistwa, chyba nigdy
zaraz spadam lepić pierogi :P
Cytat:

nie no jedna pierogi , druga faworki a mi slina już tak pociekła ze musze iśc po recznik i ja zatrzeć mniam mniam

Lisku z okazji 18- tych urodzin życze Ci dużo szcześcia miłosci i spełnienia wszystkich marzeń życzę Ci tez spokojnych nocy z Olkiem i aby chował się zdrowo, duzo świetnego sexu i jeszcze wiecej orgazmów wszystkiego po prostu nan najlepszego
1446.jpg
Stary 2011-01-08, 15:38   #4253
acelinka
Zakorzenienie

Asiu, ale fajny kotek
Stary 2011-01-08, 15:43   #4254
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Hej LASECZKI

normalnie nie wiem co robić,bo posprzątałam- zjadłam obiad i zrobiłam sobie drzemkę,z racji tego,że o 6 musiałam coś zjeść. Normalnie taki głód,że spać nie dał. Nigdy sama z siebie tak nie wstałam,ale skoro moje maluchy potrzebują-to mus. Ja to jestem normalnie śpioch.
Stary 2011-01-08, 15:45   #4255
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
Asiu, ale fajny kotek
dziękuje

laski potrzebuje przepis na placki tortilli-nigdy nie robiłam dlatego wole jakiś sprawdzony a dodam ze do sklepu nie chce mi sie isc i nie mam maki kukurydzianej, moge zrobić tylko z przennej????????????????? ???????
help help help
Stary 2011-01-08, 15:49   #4256
magnesska
Rozeznanie

GG do magnesska

Cytat:
Napisane przez lisek15 Pokaż wiadomość
Tak Niunia chyba rodziła SN, bo jak dobrze kojarzę to popękała. Jest kilka stron wstecz napisane.
Właśnie ciekawe jak tam Motylek???
Heja doopki

Motylek ma się dobrze, ma lekki kryzys z karmieniem, bo póki co mało mleczka, ale to normalne, szczególnie po cc, no i jest lekko pogryziona przez młodego Wszystko u Nich okej i przekazuję pozdrowionka

Lisku - sto lat kochana, dużo zdrówka dla Ciebie, Olka i całej rodzinki!

Pamelcia, trzymaj się tam!
magnesska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 16:09   #4257
acelinka
Zakorzenienie

magnesko podziękuj motylkowi za pozdrowionka i przekaż też od nas całusy

asiu ja niestety Ci nie pomogę bo nigdy takich tortillowycvh placków nie robiłam, a kurcze zjadłabym tortille, musze kiedyś zobić

pooglądałam sobie skoki, jak sobie fruwaja ja bym dostała zawału jak tylko weszłabym na góre tej skoczni :P a co dopiero stamtąd zjechać zaraz druga serja ale pójde dopiero pod koniec pooglądać a teraz na allegro pooglądac ciązowe i dzieciowe rzeczy
Stary 2011-01-08, 16:12   #4258
Izuniaa_
Zakorzenienie

Pamiętacie mnie jeszcze?
Przyjmiecie 'córkę marnotrawną',która chce powrócić?

Pamelka,Niunia,Motylek GRATULACJE!!!!

Lisku
wszystkiego najlepszego,dużo snu i sexu

[*]1.08.2011

Izuniaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 16:13   #4259
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Lisku najlpeszego, dużo zdrówka i spełnienia marzeń, przespanych nocy i wszytskiego co tylko chcesz

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 16:39   #4260
Basima
Zakorzenienie

Ale się najadłam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-53087.png
Basima jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości