|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Cz: XII
hejka laseczki!
![]() no pięknie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() za✂✂✂ista jest ![]() Cytat:
![]() wrzuć jakieś foteczki ![]() Cytat:
![]() ![]() ale dziś mój sąsiad stwierdził że mam bardzo ładny kolor włosów i się tak błyszczą i że do twarzy mi pasuje ![]() ![]() a ja dalej męki mam z brzuszkiem ![]() ![]() ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Raczkowanie
|
dzięki dziewczyny za miłe słowa
![]() ![]() ogólnie faktycznie bardzo fajna farbka, ładny błysk i takie miłe włoski, tylko do miziania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4233 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4234 | |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() pięknie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny ![]() no i burza nadeszla, nie wiecie co ta wariatka odje*ała ![]() tz byl jeszcze w pracy a ta zadzwonila ze sie chce z nim spotkac bo dojezdza do lbn. ale ze nie zna lbn to nie wie jak dojechac do niego do pracy- pomijam fakt ze miala gps i jechala sama z włoch ![]() tz powiedzial ze jak bedzie w lbn to niech zadzwoni- on powie gdzie ma skrecic... a ona dzwoni pol godz pozniej ze jest na lubartowskiej- a to drugi kraniec miasta ![]() i jeszcze pretensje jaka to ona zmeczona i glodna ![]() byla godz 18, a tz od 6 rano w pracy, do tego samochod nam sie popsul i naprawial na warsztacie... i wielka pretensja do niego ze on nie chce sie z nia spotkac ![]() wiec tz posluchal jak sie darla na niego chuj wie o co, a potem sie nagle rozlaczyl ![]() ona oddzwonila i pyta- czy on sie rozlaczyl? on ze tak, a ona aha i sie rozlaczyla. no i za✂✂✂ala mega focha ![]() nie wiem teraz co bedzie, jak tam pojedziemy do niej, czy ona do nas, kto pierwszy sie odezwie... ![]() my nie ustapimy- juz kuźwa ksiezna z zagramanicy przyjechala i wszystkimi pomiata ![]() ale powiem wam ze dziecinada ze szoook... ona jest nienormalna ![]() ![]() nie wiemy o co chodzi, ale jak zawsze- poczatek kiepski...
![]() |
#4236 |
Marcelover ♥♥♥
|
Bunny a 'tesciowa' nie jest z lbn?
Dziwna jest, ma gps, zna adres, ale mimo wszystko pojechala na drugi koniec miasta i sie obrazila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie przejmuj się ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4238 |
Zakorzenienie
|
Boże mam ślinotok gdy oglądam buty
---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Są w jakiś naszych sklepach te buty: http://moda.allegro.pl/hit-koturny-1...7.html#gallery ? ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Wszyscy śpią! I kto mi pomoże w tej tragicznej chwili ![]()
#4239 | |||||
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() w końcu słonko u mnie świeci ![]() ![]() Cytat:
![]() koniecznie musisz się pochwalić po powrocie ![]() Cytat:
![]() ![]() jeszcze nigdy mi krzywdy nie zrobiły ![]() Cytat:
![]() a jakie masz proste włoski ![]() ![]() ale ładnie, czyściutko ![]() Cytat:
![]() ![]() a pokoik w całej okazałości to kiedy zobaczymy? ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4240 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4241 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale w lbn byla juz nie raz, poza tym co za problem zadzwonic czy uzyc gps- u tz w pracy kilka razy juz byla ![]() mysle ze tu bardziej chodzilo o prowokacje klotni- jaki to zly syn do matki nie chce przyjechac a ona jedzie z zagranicy i taka zmeczona ![]() rznie taka ksiazna, ze ja wymiekam momentami i mam ochote jej w oczy wszystko wyje*ac ale powstrzymuje sie z szacunku i nie chce zaogniac... ale jak tak dalej pojdzie to jej wywale prawde i chuj mnie obchodzi co bedzie... ilez mozna ustepowac i dawac po sobie jechac ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja juz wytaczam swe dziala ![]() Postanowilismy ze skoro kochana tesciowka tak nas przywitala, to dzis idziemy do mojej mamy ![]() ![]() ![]() i opracujemy nowa taktyke ![]() (choc moja mama po poznaniu tesciowki kazala mi na nia uwazac ![]() a potem sie zobaczy.
![]() |
#4242 |
Konto usunięte
|
I zrobiłam pasemka u fryzjera na całą głowę, z początku się cieszyłam, nawet planowałam, że sama będę odrosty robić farbami jakie poleciłyście, ale dzisiaj po umyciu głowy jest strasznie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4243 |
Zakorzenienie
|
Tak nareszcie jakaś sensowna pogoda
![]() No to opalaj sie opalaj ![]() [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;28730922]I zrobiłam pasemka u fryzjera na całą głowę, z początku się cieszyłam, nawet planowałam, że sama będę odrosty robić farbami jakie poleciłyście, ale dzisiaj po umyciu głowy jest strasznie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak się ciągną jak guma to już kaplica.. przechodziłam to.. trzeba było ciąć.. Jedynie co możesz spróbować - może choć trochę będą współpracować - to olejuj je intensywnie i stosuj mocno nawilżające maski (herbal niebieska lub dolce anti-age) |
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;28730922]I zrobiłam pasemka u fryzjera na całą głowę, z początku się cieszyłam, nawet planowałam, że sama będę odrosty robić farbami jakie poleciłyście, ale dzisiaj po umyciu głowy jest strasznie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie odbudujesz za jednym razem zniszczonych włosow. A czym Ci robiła, rozjasniaczem? Pokaż zdjęcie włosów. Spalone częsci trzeba obciąć, a te zniszczone dasz radę odbudować ale to zajmie Ci kilka tygodni. Olejowanie, maseczki, odżywki - na to składa się cały asortyment. A jeśli chcesz je tylko wizualnie "odbudować" to umyj szamponem, nałoż jakąs odzywke z silikonami (tak dobrze się w tym nie orientuję ale chyba Dove ma sporo silikonów), wysusz, potem jedwab i juz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4245 | ||
Zakorzenienie
|
dobry
![]() był dobry, ale "TŻ" skutecznie już zdążył mi go schrzanić, a mamy dopiero 10:30 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() może się nie odzywajcie do niej, jak się "odfoszy" to będzie chciała się spotkać, a jak nie zadzwoni to macie problem z głowy ![]() na długo przyjechała? oki, ja lecę się szykować i wyjeżdżam, papulcie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, przez ten avatar mylisz mi się z Adzi-Ona miała podobny, zmien Kobieto na swoje włoski, to zdjęcie co ostatnio pokazywałaś, to nikt Cię już na pewno nie pomyli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i pewnie nie zadzwoni pierwszy do niej- a ja to juz na pewno bo nigdy do niej nie dzwonilam tyle lat ![]() lipa, bo przyjechala do konca wakacji a moze i dluzej. ale zobaczymy jak to sie dalej potoczy ![]()
![]() |
#4249 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kurcze, szkoda mi je obciąć, bo nie całe są złe, najgorzej z pasemkami przy grzywce i od spodu, góra jest całkiem ok, tam się nie łamią ![]() Agatau88 Przez 2 miesiące jeszcze mam wolne, więc spokojnie mogę na okrągło robić maseczki i dbać o nie, kiedyś miałam zniszczone po farbowaniu palette, były szorstkie i sianowate, ale udało mi się wrócić do w miarę dobrego stanu, ale to co mi teraz zafundowała fryzjerka to szkoda gadać, jestem zła na siebie, że sama nie spróbowałam, przynajmniej kosztowałoby mnie to o 80 zł mniej i miałabym teraz na odżywki, maski i oleje ![]() Zapomniałam dodać, że robiła rozjaśniaczem do którego ciągle dolewała wody utlenionej, w międzyczasie dorabiała folii, bo miała za mało, jak skończyła całą głowę to już musiała płukać dół, bo robiła to 2 godziny. Zdjęcia w tej chwili nie mam jak zrobić ![]() Edytowane przez 6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 Czas edycji: 2011-08-13 o 09:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4250 |
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;28731384]Chce kupić olejek kokosowy, ale dopiero we wtorek mogę go szukać czy gdzieś jest u mnie w mieście
![]() Kurcze, szkoda mi je obciąć, bo nie całe są złe, najgorzej z pasemkami przy grzywce i od spodu, góra jest całkiem ok, tam się nie łamią ![]() Agatau88 Przez 2 miesiące jeszcze mam wolne, więc spokojnie mogę na okrągło robić maseczki i dbać o nie, kiedyś miałam zniszczone po farbowaniu palette, były szorstkie i sianowate, ale udało mi się wrócić do w miarę dobrego stanu, ale to co mi teraz zafundowała fryzjerka to szkoda gadać, jestem zła na siebie, że sama nie spróbowałam, przynajmniej kosztowałoby mnie to o 80 zł mniej i miałabym teraz na odżywki, maski i oleje ![]() No to dbaj o włosy i tyle, powinny się zregenerować. |
![]() ![]() |
![]() |
#4251 |
Konto usunięte
|
Tak, wiem. Tylko na razie taka załamka, bo myślałam, że jak u fryzjera zrobię to mi nie zniszczy, zresztą mówiła nawet, że użyje delikatnej wody żeby ładnie i delikatnie rozjaśnić, a tu takie coś
![]() Jak myślisz co jest lepsze?? olej kokosowy czy maska regenerująca?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4252 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() przyjemnego wypadu ![]() ![]() pewnie na wakacjach wypoczywa ![]() [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;28731384]Chce kupić olejek kokosowy, ale dopiero we wtorek mogę go szukać czy gdzieś jest u mnie w mieście ![]() Kurcze, szkoda mi je obciąć, bo nie całe są złe, najgorzej z pasemkami przy grzywce i od spodu, góra jest całkiem ok, tam się nie łamią ![]() Agatau88 Przez 2 miesiące jeszcze mam wolne, więc spokojnie mogę na okrągło robić maseczki i dbać o nie, kiedyś miałam zniszczone po farbowaniu palette, były szorstkie i sianowate, ale udało mi się wrócić do w miarę dobrego stanu, ale to co mi teraz zafundowała fryzjerka to szkoda gadać, jestem zła na siebie, że sama nie spróbowałam, przynajmniej kosztowałoby mnie to o 80 zł mniej i miałabym teraz na odżywki, maski i oleje ![]() Zapomniałam dodać, że robiła rozjaśniaczem do którego ciągle dolewała wody utlenionej, w międzyczasie dorabiała folii, bo miała za mało, jak skończyła całą głowę to już musiała płukać dół, bo robiła to 2 godziny. Zdjęcia w tej chwili nie mam jak zrobić ![]() widzę, że na wspaniałą fryzjerkę trafiłaś ![]() nie ma się co dziwić, że teraz Twoje włosy są w takim stanie.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4253 | ||
Zakorzenienie
|
hejka!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;28731384]Chce kupić olejek kokosowy, ale dopiero we wtorek mogę go szukać czy gdzieś jest u mnie w mieście ![]() Kurcze, szkoda mi je obciąć, bo nie całe są złe, najgorzej z pasemkami przy grzywce i od spodu, góra jest całkiem ok, tam się nie łamią ![]() Agatau88 Przez 2 miesiące jeszcze mam wolne, więc spokojnie mogę na okrągło robić maseczki i dbać o nie, kiedyś miałam zniszczone po farbowaniu palette, były szorstkie i sianowate, ale udało mi się wrócić do w miarę dobrego stanu, ale to co mi teraz zafundowała fryzjerka to szkoda gadać, jestem zła na siebie, że sama nie spróbowałam, przynajmniej kosztowałoby mnie to o 80 zł mniej i miałabym teraz na odżywki, maski i oleje ![]() Zapomniałam dodać, że robiła rozjaśniaczem do którego ciągle dolewała wody utlenionej, w międzyczasie dorabiała folii, bo miała za mało, jak skończyła całą głowę to już musiała płukać dół, bo robiła to 2 godziny. Zdjęcia w tej chwili nie mam jak zrobić ![]() no to fryzjerka po byku ![]() a co do włosków to wszystko może Ci się przydać tj: -maska anty age -olej kokosowy parachute -mgiełka do włosów z radicala (do zniszczonych) mi pomogła ale zurzyłam ze 3 buteleczki. i najlepiej jakąś maske z apteki np.wax i czepek ![]() no teraz niestety włoski potrzebują mocnej regeneracji ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4254 |
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;28731604]Tak, wiem. Tylko na razie taka załamka, bo myślałam, że jak u fryzjera zrobię to mi nie zniszczy, zresztą mówiła nawet, że użyje delikatnej wody żeby ładnie i delikatnie rozjaśnić, a tu takie coś
![]() Jak myślisz co jest lepsze?? olej kokosowy czy maska regenerująca??[/QUOTE] Zależy-ja uzywam oleju raz na tydzień i on ma bardzo dobry wpływ na włosy, ale maska ma równie dobry-składniki w niej zawarte wchłaniają się we włosy i je regenerują. Ja używam róznych olejów i masek, powinnaś chyba miec olej i maskę. Chociaż ja ciągle niszczę czymś włosy więc nie jestem dobrym przykładem ![]() No ale tak jak asia napisala zaopatrz się w Wax apteczny, czepek i ole kokosowy-na poczatek będzie ok. ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Dlatego robimy protest Yatamanka ma zmienić avatar ![]() Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-08-13 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Wtajemniczenie
|
bunny
kupiłam wczoraj ten tusz z lovely spectaculator ![]() pierwszy raz go użyłam i już widzę, że się bardzo polubimy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Yatta masz śliczne własne włoski wstaw je w avek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- a jak on wygląda ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4258 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
asiabb1983 Byłam przed chwilą w Drogerii Natura i patrzałam na tą mgiełkę, teraz będę zbierać kasę i na pewno ją kupię ![]() ![]() Agatau88 Dzięki za pomoc ![]() Edytowane przez 6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 Czas edycji: 2011-08-13 o 12:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Wtajemniczenie
|
no właśnie Yatta - ja się podpisuję
![]() a Ty Agatko dlaczego nie zmieniasz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Dziewczynki
![]() ![]() byłam wczoraj poza siecią, ale juz nadrobiłam nieobecnosc ![]() Lea-bardzo ślicznie Ci wyszło ![]() ![]() ![]() Lady-u Ciebie równiutko i pieknie jasno jak zawsze ![]() Necia-u mnie nie widać fioeltu, a taki orzech jakby ![]() ![]() Edytowane przez infatuated Czas edycji: 2011-08-13 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:07.