![]() |
#4231 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Dot.: Scent Bar XXXV
Cytat:
![]() macham znad resztek herbaty, kawa w pracy się skonczyła ![]()
![]() |
#4232 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4233 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-12-01 o 12:35 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4234 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja to już się wyspecjalizowałam w sprzątaniu moja Droga ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4235 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Pięknie to słowo wygląda
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja swoją mamę często stopuję, żeby tyle nie kupowała wnukowi- bo wybiera tańsze sklepy, ale po co małemu 10 bluzek i 15 par skarpet ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Zakorzenienie
|
![]() z wosku wyszedł mi cieknący kran albo potwór z Loch Ness więc albo hydraulik albo Szkocja ![]() koleżance ch*j wyszedł
#4238 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. jest szczupła w matkę ![]() ![]() 3. ja chyba mutuję w Winter bo ostatnio stwierdziłam, że dobrze wyglądam w spodniach. Cytat:
Natomiast nietopesz nie zwraca uwagi na ceny, bierze "bo ładne i nowa kolekcja". Czasami są to rzeczy doprawdy bzdurne jak sukienka za stówę na rozmiar 62 - toć to nie posiedzi w takiej bo tylko leży, efekt żaden. Na szczęście kiecka jest duża więc będzie na przyszłość. Albo bardzo ładne welurkowe śliniaki - welurkowe śliniaki! I weź to użyj, przecież jak się zaświni marchewką to kuniec. Na szczęście powstrzymała się przed kupnem płaszczyka na zimę kiedy jej wytłumaczyłam, że po co leżąco-siedzącemu didowi płaszczyk. Oczywiście to bardzo miło z jej strony ale szkoda kasy... I walczę z kupowaniem różowych rzeczy ale ciężko jest ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4239 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
Zakorzenienie
|
fajne?
rozważam wersję szydełkową i drutową... przy ubieraniu płaszczydła to się chyba mota drugi raz i na szyję przesuwa ![]() co do pani wydającej na ubrania didowe, to skadś ciuchlandy muszą zaopatrywać w towar pt: firmowe niezniszczone... ![]() znicze olejowe nie sprawdzają się do wróżb ![]() a wszystkie świeczki mieliśmy niekapiące ![]() był pomysł roztopienia takiej jednej w mikrofali ale mogłoby wyjść z tego nic... ![]()
#4241 |
BAN stały
|
Red, taki pytanie z ciekawości mi się nasunęło: wymsknęło Ci się kiedyś "nietoperz" w realu do tżta czy kogoś?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4242 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() może być szkocki hydraulik ![]() a to coś to mi płodzik przypomina ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4243 |
Zakorzenienie
|
Rzygam dalej jak widzę. I siedzę sobie w pracy
![]() ![]()
#4244 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Ves
![]() Cytat:
![]() a zamotać można i na szyję i na głowę jako ocieplacz kapturopodobny, używałabym takich gdyby nie łatwodredzące się włosy...
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4245 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() klontfa cieżarnej za perfumy ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
i używam ajko szalika i komina na łep w jednym - baaaaaardzo ciepłe - nic cieplejszego nie maiałam na siem nigdy ![]() właśnie mi przypomłaś że musze nakupić moheru ( ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4246 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Betty, fajne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4247 | ||||||
Panaroja
|
ziut
![]() ![]() Fcale sze nie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Też mam wrażenie , że jedynym skutecznym lekarstwem jest dekapitacja , ale samemu trudno ją wykonać , bo ciachnąć sobie samemu głowę leżącą na pieńku jest trochi trudno ![]() Jak łogólnie to może być , w didowracza niu niu niu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.nie z zasady , ale w wypadku kiedy jest jedyna małoletnia/małoletni to jest , oraz kiedy na skutek pojawia się did . 3.wycofią jak nic ![]() ![]() Cytat:
2.no chiba nie - dziewczyny piszą , że już oficjalnie mówią o wycofaniu . Pozostałe Neonatury już są wycofane . Cytat:
Cytat:
![]() Kupiłam w Empiku bombki styropianowe - zobaczymy , co mi sie uda spłodzić ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4248 | ||
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.konik morski albo fragment jelita ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4249 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dzieci po prostu nie odpowidaja za swoje czyny i nie moga byc za nie karane.. bo jak to? jakby dwóje 12-latków "bawiło sie siusiakami" to po osiagniecieu odowiedniego wieku by ich sądzono? ![]() edit-chyba ze cos nie zrozumiałam i chodzi ci o co nnego ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-12-01 o 14:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4250 | ||
Zakorzenienie
|
Głodnemu chleb na myśli
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A co kcesz płodzić?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4251 | |||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nie zrozumiałam Cię, bo mówiłaś na początku o wzorach przemysłowych i o modzie na meble i jakoś w inną stronę myślami poszłam a mechanizm "inspirowane projektem projektanta X" nie mam pojęcia jak działa, ale coś chyba musi być z prawem autorskim... a te inne sklepy co wymieniłaś, kartell itp., to są firmy które jako pierwsze wyprodukowały dany wzór? chociaż meble w zalinkowanym sklepie i tak są kosmicznie drogie, więc co to za różnica ![]()
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Macham z nad tabletek i mleka ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4254 | |||
Panaroja
|
Cytat:
2.wtedy na pewno dida by nie było ![]() Cytat:
![]() ![]() 2.bompki choinkofe Cytat:
![]() 2.przestępstwem jest doprowadzenie do czynności seksualnej osoby ponizej 15 lat i jest to ścigane z urzędu , niezależnie od chęci/woli uczestników . W wypadku jeżeli on był młodszy , ona będzie odpowiadać , jeżeli 15 skończyła .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2011-12-01 o 15:33 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4255 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ten fotelik: http://www.decolab.pl/fotel-inspirow...h-r-eames.html w oryginale kosztuje ponad 5 tysiecy euro ![]() tak te firmy co wymieniłam maj licencje na te meble... no bo generalnie projekty mebli powstają na zamówienie konkretnej marki-tak samo jak ikea ma swoich projetanktów, tak np kilka mebli dla Kartell zaprojektował Starck.... ale jak widac decolab tesz posiada starcki
![]() |
#4256 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4258 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2011-12-01 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4259 | |||||
BAN stały
|
Z rybich łbów lepsza
![]() Cytat:
![]() Wszystko ku uciesze mojego Kfiatószka ![]() Na moje to embrion owcy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Za to Barcelona, albo "kostki" Corbusiera ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.