![]() |
#4233 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Newsy part 4
SOLAR pasek skórzany, kolor kawa z mlekiem [ użyty 2 razy] SOLAR naszyjnik o regulowanej długości [nowy] wymienię na coś z wishlisty ![]() Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2012-08-17 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Zakorzenienie
|
dokładam Yves Rocher, Couleurs Nature, Blush Naturel w kolorze 10 jasny róż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Konto usunięte
|
U mnie mała dokładka:
Mazidła, ekologiczny hydrolat z róży damasceńskiej - oryginalna pojemność 50 ml, tylko ze dwa razy wylałam trochę na wacik, więc zużycie jest niewielkie |
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Zakorzenienie
|
Eucerin przeciw zaczerwienieniom SPF 15 50 ml - ilość jak w pełnym opakowaniu ale 25 saszetek po 2 ml
Eucerin przeciw zaczerwienieniom na noc 50 ml - ilość jak w pełnym opakowaniu ale 25 saszetek po 2 ml Synchroline Sun Aknicare SPF 30 - krem do opalania do cery trądzikowej saszetki (18 sztuk) Edytowane przez inecita Czas edycji: 2012-08-17 o 11:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4237 |
Zakorzenienie
|
dołożyłam : olejek pogłębiający opaleniznę Eveline, Compact Foundation Golden Rose, Wodę beyonce Heat i vanilla Fields, tusz Eveline big volume Lash, błyszczyk Bourjois, cień MAC, lakier Orly
![]() |
#4238 |
Zadomowienie
|
dokładka
![]() 1. Oriflame triple core nude - nowa 2. Joko - czerwona szminka, nowa, dorzucę jako gratis 3. Pierre Rene - 204, mam z wymiany, ubytek oceniam jako niewielki 4. Essence - magnetics, kolor magic wand!, mam z wymiany, chyba nieużywany 5. Estee Lauder - kolor 01 light, zostało trochę poniżej 1/3 6. Humavit skrzyp i pokrzywa - nowy 7. Lewitan z drożdży piwowarskich z melisą - została ok połowa 8. Miss Sporty - Ohh! Tan So Fine Bronzing Powder, kolo 002 Sunny, ubytek testowy 9. próbki: 2x Incanto Bliss, Aire Loewe Sensual, Alien, Eclat d'Arpege x3, Cindy Crawford Waterfalls
Edytowane przez maysun Czas edycji: 2012-08-17 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4239 |
Zakorzenienie
|
Dokładka:
*Benefit, They`re Real Mascara-tusz do rzęs otwarty w maju,używany na przemian z 3 innymi,myślę,że została połowa(gdyż latem rzadziej się tuszowałam),kupiona w Sephorze,jest kartonik *Lancome,Cil Booster Mascara Base-otwarty również w maju,też spokojnie powinna być połowa,kupiona w Douglasie,jest kartonik |
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
Zakorzenienie
|
dokładam: NeoStrata Skin Active Krem na noc (http://www.sklep.bio-med.pl/neostrat...em-na-noc.html)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Zadomowienie
|
dokładka:
Illamasqua Light Liquid Foundation, odcień 115, 30ml, testowany Mac Submarine, wkład zdepotowany (tylko za inny wkład) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=635520
#4242 |
A cobra on my left...
|
Aktualna wymianka mineralno-pielęgnacyjna:
EDM: róż Bollywood -odsypka pełen słoiczek samplowy Ginger Peach (brzoskwiniowy) odsypka cienia Rock Anthem (fuksja z drobinkami) pół słoiczka samplowego korektora Clear pół słoiczka samplowego korektora Multi-intensive pełny słoiczek samplowy Light Medium Original Glow słoiczek samplowy rozświetlacza Wet Sand Silk Naturals: pełnowymiarowy ‘Crystal’ Perfecting Glow (zużycie ok. 30%) pełnowymiarowy Cream liner ‘Espresso’ -1 raz użyty pełnowymiarowy Cream liner ‘Film Noir’ -1 razy użyty pół sampla cienia ‘Whisper’ pół sampla cienia ‘Nekkid’ pełnowymiarowy cień ‘Tingle’ -miętowy, perłowy cień ‘Moon Glow’ –zgaszona zieleń cień ‘Fool’s Gold’ -czarny ze złotymi drobinkami cień ‘Calm’ -jasno-liliowy cień ‘42’ -ciepła brzoskwinia cień ‘Renown’ -szary, metaliczny Blusche: -pelnowymiarowy cień Sparkle (iskrzący biały) -pełnowymiarowy rozświetlacz ‘Mist Illuminizer’ -będę wybredna -pełen sampel Caramel Coretto Sheer Satin -1/4 sampla Brazilian Full Matte -1/4 sampla Irish Creme Full Matte Kolorówka.com: - tlenek pastelowy 3 g Lumiere: - paleta do prasowania minerałów LUCY: - sampel cienia Whisper Pink (jasnoróżowy perłowy) - sampel cienia Champagne (złoty, iskrzący) - sampel cienia Sunglitz (żółto-złoty, bardzo iskrzący) - pół słoiczka 'Espresso Liner' - pół sloiczka 'Navy Liner' - słoiczek linera 'Charcoal' -sampel różu/brązera ‘Sunny Bronze’ -odsypka różu Afterglow -odsypka różu Matte Apricot -duża odsypka (albo nawet opakowanie pełnowymiarowe) różu Petal EGM: słoiczek samplowy brązera ‘Labor Day’ i ‘Florida Tan’ Lure Beauty: - pachnące kostki sojowe do kominka ‘Brown Sugar and Fig’ Coastal Scents: 'Golden Fairy Dust' -złoty brokat (mała próbeczka) słoiczek samplowy brązera ‘Sun Kissed’ Lauress: -1/3 sampla Soft Gold Minimalist Naturalna pielęgnacja: - hydrolat oczarowy z e-naturalne (zostało ok. 90 ml/100 ml) - ‘Rose Serum’ Silk Naturals - Ambrosia Multi-Tasking Serum LUCY (zostało 80% sampla) - Emu Oil LURE BEAUTY (zostało ok. 70% sampla) - Saliderm Gel (peeling oparty na kwasie salicylowym, ok. 30 ml) - olej kokosowy (naturalny, zimnotłoczony i nierafinowany) -odlewka ok. 20 ml - polysorbate-80 mazidla (odlewka do 20 ml) - mocznik mazidla (5g) - wyciąg z aloesu koncentrat, ZSK (ok. 12 ml) - kwas ferulowy (odsypka do 3g) mazidla - ekstrakt z soku granatu ZSK (odsypka do 5g) - alantoina ZSK (ok. 5g) - olejek eteryczny lemongrassowy ZSK (nowy, nieotwierany, 7ml). PĘDZLE: -Liner & Brow Synthetic Brush LUMIERE -z różowej serii (2 razy użyty) http://www.lumierecosmetics.com/products/Liner_Brow_Synthetic-429-125.html -Fiber Optic Angled Blush Brush LUMIERE (nowy, nieużywany) http://www.lumierecosmetics.com/products/Fiber_Optic_Angled_Blush_ Brush-490-25.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Zadomowienie
|
-Effaclar żel do mycia twarzy pozostało ok. 70% ze 125 ml ,ważny do 06.14
-Cetaphil dermoprotektor MD opakowanie 29 ml,nowe -odżywka do rzęs MIYO,zostało 95% -Toleriane ultra intensywna pielęgnacja do skóry bardzo wrażliwej nawet alergicznej próbka 3 ml -Isana odżywka do suchych i zniszczonych włosów w spreju zostało 85% -lakier flormar : kolor 427(szaro-fioletowy?) zostało 80%,kolor 27 (neonowy pomarańcz) zostało 70% -róż w żelu z limitowanki Essence Vampires Love,użyty 2 razy -Lily Lolo podkład Porcelain,spora odsypka-w samplowym słoiczku Lauressa wypchana po brzegi ![]() -Everyday minerals cień Monsoon(fiolet) tylko sprawdzony kolor -Bourjois cień szaro-srebrny 14 gris delicat użyty 2 razy -Pixie Ailive 0 formuła Natural Finish Foundation ok. 1/3 sampla -powiększająca pomadka do ust Eveline kolor 532, tylko sprawdzony kolor
#4245 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam na dokładkę
![]() Rimmel pomadka Hydra Renew odcień 700 Nude Delight - mało używana, śliczny kryjący kremowy nudziak Manhattan błyszczyk High Shine 464 - połowa, pięknie mieniący beż/brąz Avon Plump Pout, błyszczyk Crystal Plump - nowy! Dax Perfecta, No problem, korektor antybakteryjny w pędzelku - połowa Catrice, Hidden World, cień w musie Rosy & Cosy - testowany (za coś fajnego) I jeszcze: Ziaja Nuno, żel antybakteryjny punktowy, połowa Edytowane przez zywieczdroj Czas edycji: 2012-08-18 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
*Sephora płyn do pędzli -użyłam tylko raz,chętnie na szampon do mycia pędzli *Missha, M Perfect Cover BB Cream SPF 42 PA+++ (Podkład z filtrem),odcień 21,23-mogę zrobić odlewki,bo mam kupione 2x50ml,jedynie sprawdzone odcienie ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- i jeszcze: *Skin79 Super BB Cream-próbka 2g klik |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
Zakorzenienie
|
Lakier Colour Alike - Intrygo Indygo - nowy
Lakier China Glaze - OMG - ubytek ok. 10%
#4248 |
Zadomowienie
|
dokładam nową torbę nike - real zdjęcie w moim wątku ciuchowym
![]()
#4249 |
Zakorzenienie
|
dokładam
* Benefit Powder POP! - zestw 3 pudrow (m.in. brązujący Hoola, Dallas), użyty kilka razy, bez ubytku a ostatnio dołożyłam: * dwójkę MAC z zeszłorocznej kolekcji zimowej, użyta 1x delikatnie, fotka w 2. poście mojego wątku, ciemny fiolet i lila * serum Bioderma Matriciane, higieniczne opakowanie z pompka, zostało ok. 1/3 |
![]() ![]() |
![]() |
#4251 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Coś dla miłośników fotografii
![]() Dwa aparaty analogowe 3. Minolta Dynax 505si - stan bardzo dobry, 100% sprawny 4.Minolta Dynax 40 - praktycznie nieuzywany, "jak spod igły" 100% sprawny 5. Obiektyw Exakta MC 28-70 mm; 1:3,5-4,5 macro; bagnet Minolta A/Sony Alfa Przypominam że mam do wydania też dwa telefony 1. Nokia Xpress Music 5220, czerwona, simlock orange 2. Sony Ericsson W380i, czarny/pomarańczowy |
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Zakorzenienie
|
dokladam podklad Lierac oraz GHD heat protector spray
![]()
#4253 |
Zakorzenienie
|
Dokładam i zapraszam
![]() Zestaw podróżny Aubrey Organics z zieloną herbatą do cery normalnej, zawiera: - lotion do mycia twarzy (30ml) - ubytek minimalny, raz użyty - toner (30ml) - ubytek minimalny, raz użyty - krem nawilżający (30ml) - ubytek nieznaczny, dwa razy użyty - maseczkę (15ml) - nieużywana Mieszanka olejowa do OCM w buteleczce z ciemnego szkła (było 90 ml, zostało ok. 80) - wszystkie oleje i buteleczka z EcoSpa, mieszanka robiona pod koniec lipca - olej ze słodkich migdałów (50 ml) - olej arganowy (30 ml) - olej rycynowy (10 ml) Żel hialuronowy podwójny 2% Biochemia Urody - zakupiony w sierpniu, wymieszany, ubytek nieznaczny, dwa-trzy razy użyty Balsam do ust Carmex w sztyfcie mięta - ubytek nieznaczny, użyty dwa razy Balsam do ust Carmex w słoiczku klasyczny - ubytek nieznaczny, użyty kilka razy Balsam do ust Mięta i Zielona Herbata Aubrey Organics - ubytek nieznaczny, użyty 2-3 razy Mix masełko shea Migdał i Grapefruit Lawendowa Farma - zużyte 30-40% (z 220 ml)
#4255 |
Zakorzenienie
|
U mnie w ciuchowym dokładka - 2 malinowe kosmetyczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4256 |
Zadomowienie
|
Dokładam:
ALVERDE Farb-brillanz shampoo hagebutte physalis, szampon do ciemnch i rudych włosów (200 ml, razy użyty) ALVERDE Farb-brillanz spülung hagebutte physalis, odżywka do ciemnch i rudych włosów (200 ml, razy użyta) CHIESI Asche basis creme (nowy, 16 ml, ważny do 7/13) x2 Emulsja typu olej w wodzie. Przynosi ulgę wrażliwej i podatnej na alergie skórze. Pomaga w pielęgnacji twarzy i ciała, likwiduje uczucie napięcia skóry, jest hipoalergiczny i doskonale tolerowany. Krem idealnie nadaje się do pielęgnacji skóry suchej, zapobiega też swędzeniu. Nadaje skórze gładkość i poprawia jej koloryt. Można stosować go nie tylko na skórę twarzy, ale także na ręce i stopy. ALFASON Lipo creme mit 2% Laktat, niemiecki krem apteczny do bardzo suchej skóry, bez substancji zapachowych, konserwantów, PEG, alkoholu, silikonów (nowy, 50 ml, ważny do 2/14) PIERRE FABRE DERMATOLOGIE Dexeryl (nowy, 50 g, ważny do 4/14) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,39272,pierre-fabre-dexeryl-krem-na-objawy-i-dolegliwosci-wywolane-suchoscia-skory.html TOŁPA dermo face, sebio, matujacy krem korygujący (zostało ok. 5 z 40 ml - w sam raz na przetestowanie, ważny do 10/13)
#4257 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
dokładam tusz Lancome Hypnose drama
do oddania mam również 10 ml Candy Prada ![]()
![]() |
#4259 |
Wtajemniczenie
|
*rozjaśniacz w sprayu Joanna, ilość zaznaczona. ważny do 10.2013. niestety posiałam korek.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...lex-blond.html *odsypka kuleczek brązujących avon, w pojemniczku 7g. świeże, sama je używam *lakier Maybelline nr 287 midnight red, bordowy, nie widać tego na foto. Jest napewno połowa i jest świeży. *nowy lakier firmy nails inc. london, kolorek ciemnobordowy. Lakier dostałam w paczce z UK. średnio lakiery z ich firmy to cena ok.30zł. *zalotka *tester podwójnych cieni Maybelline, nieużywany, metaliczna czerń i szary odcień * cienie basic. minimalne zużycie. Dokładam również podręcznik do nauki języka angielskiego!
#4260 |
Rozeznanie
|
Zapraszam do mojego wątku, dokładka kosmetyków od postu 116.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=636616 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.