Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-12, 21:37   #4231
pipson
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Heroine, Palmer's coca firming butter, pachnie takim prawdziwym kakao i naprawde skora jest po nim jędrniejsza, to już moje drugie opakowanie a co do herbatki z korzenia mniszka to ja dorwalam bez problemu w aptece, ale ja mam taką "starodawną" aptekę przy domu, można powiedzieć, że to taka apteko-zielarnia. Ale w tym Twoim eko zapytaj, tam moze maja?

Meedzik, mam to samo z butami niewazne czy drogie, czy tanie, czy baletki czy szpilki czy trampki, zawsze mnie obcieraja mam zawsze w torebce ze dwa opakowania plastrow :/
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 21:40   #4232
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Ja sie zmobilizowalam
Siedze z GP na głowie
No proszę, wczoraj ja, dzisiaj Ty
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 21:45   #4233
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
No proszę, wczoraj ja, dzisiaj Ty

Bo ten watek jest genialny

Wstyd nie dbac o siebie jak sie czlowiek naczyta
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 21:56   #4234
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Heroine, Palmer's coca firming butter, pachnie takim prawdziwym kakao i naprawde skora jest po nim jędrniejsza, to już moje drugie opakowanie a co do herbatki z korzenia mniszka to ja dorwalam bez problemu w aptece, ale ja mam taką "starodawną" aptekę przy domu, można powiedzieć, że to taka apteko-zielarnia. Ale w tym Twoim eko zapytaj, tam moze maja?
A to w Rossmanie jest dostępne? czy gdzieś indziej kupiłaś?
Kurde teraz będę zielarskiego sklepu szukać popytam jeszcze w innych aptekach a w tym eko to nawet nie pomyślałam, że tam może być
Kupiłam za to Zioła Mnicha na oczyszczanie, a w składzie jest herbata zielona, mniszek lekarski, pokrzywa mniszka zaledwie 20% więc to pewnie nie zda egzaminu... który dzień Ty już dzisiaj to pijesz? Jakie to w smaku jest? Nie masz odruchu wymiotnego?

Cytat:

No dokładnie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-06-12, 22:52   #4235
pipson
Zadomowienie

heroine, no bez przesady, smak jest w miare neutralny dziś trzeci dzień troche dziś pojadłam nie za zdrowo za to
a co do balsamu to musisz poszukać gdzieś indziej, bo nie widzialam w rossmanie tego własnie, u mnie było w Zikoaptece tam maja tez kosmetyki, ale może na doz kropka pl zobacz? A w nazwie miało być COCOA a nie jakies coca pomyrdały mi się literki na klawiaturze

Edytowane przez pipson
Czas edycji: 2013-06-12 o 22:53
Stary 2013-06-12, 22:58   #4236
Margot85
Wtajemniczenie

Dziś widzę wszystkie portfele wywietrzyły na zakupach
I ja jutro mam w planach nowe okulary przeciwsłoneczne dorwać( kilka dni temu zauważyłam, że stare się porysowały a wiadomo jak szkodliwe jest chodzenie w takich okularach) i mam nadzieję, że uda mi się ponownie dorwać porządne filtry w niskiej cenie innych zakupów nie planuje

Dziś tylko tifoczki i MelB BUM a dietowo dzień raczej do udanych zaliczam- choć rano byłam taka głodna, że podwójną porcję owsianki pożarłam killer na noc i apetyt na śniadanie jest wielki

pipson to ja polecam jeszcze krem do biustu z palmersa jeżeli nie próbowałaś
Akurat ja nienawidze zapachu kakao ale właśnie ze względu na skuteczność czasami kupuje palmersowe smarowacze

bialaczekoladka trafne spostrzeżenie, faktycznie wstyd nie dbać jak się człowiek naczyta
A jak ze sprawnością Twojej nogi? Pewnie jeszcze nie czuć różnicy ale z ciekawości pytam bo kibicuje Twojej rehabilitacji z "panem masą"

Sama też dziś z olejkiem całe popołudnie przesiedziałam

heroine też widzę szykujesz się na oczyszczanie normalnie i ja jutro owej herbatki z mniszka poszukam, a co sobie będę żałować
I mam nadzieję, że butki będą Ci dobrze służyć cały sezon a nie tylko w sklepie sama szukam wygodnych butków i zazdroszczę znaleziska

Całe lato w adidasach przechodzę ( sory w najkachmodel do fitnessu mega wygodne, jakby się człowiek na chmurce unosił) i tak to się skończy coś czuje na starość zero kobiecości bo mam już dość poobcieranych stóp i uważania na spadające japonki przy wchodzeniu do pociągu
Stary 2013-06-12, 23:47   #4237
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
heroine, no bez przesady, smak jest w miare neutralny dziś trzeci dzień troche dziś pojadłam nie za zdrowo za to
a co do balsamu to musisz poszukać gdzieś indziej, bo nie widzialam w rossmanie tego własnie, u mnie było w Zikoaptece tam maja tez kosmetyki, ale może na doz kropka pl zobacz? A w nazwie miało być COCOA a nie jakies coca pomyrdały mi się literki na klawiaturze
No to spoko bo ten sok z żurawiny to sam w sobie nie za specjalny w smaku jest
Ok, poszukam, dzięki

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Dziś widzę wszystkie portfele wywietrzyły na zakupach
I ja jutro mam w planach nowe okulary przeciwsłoneczne dorwać( kilka dni temu zauważyłam, że stare się porysowały a wiadomo jak szkodliwe jest chodzenie w takich okularach) i mam nadzieję, że uda mi się ponownie dorwać porządne filtry w niskiej cenie innych zakupów nie planuje

Dziś tylko tifoczki i MelB BUM a dietowo dzień raczej do udanych zaliczam- choć rano byłam taka głodna, że podwójną porcję owsianki pożarłam killer na noc i apetyt na śniadanie jest wielki

heroine też widzę szykujesz się na oczyszczanie normalnie i ja jutro owej herbatki z mniszka poszukam, a co sobie będę żałować
I mam nadzieję, że butki będą Ci dobrze służyć cały sezon a nie tylko w sklepie sama szukam wygodnych butków i zazdroszczę znaleziska
Naprawdę? Moje mają już 3 lata i też są trochę porysowane, ale nie wiedziałam, że to szkodzi a tak je lubię

Brawo za ćwiczonka!

No szykuję się szykuję, ale jak widzisz, najpierw się olatałam za sokiem żurawinowym, teraz będę biegać za mniszkiem ja to mam szczęście dobrze, że cytryna jest ogólnodostępna
Też mam taką nadzieję są na koturnie z czego się bardzo cieszę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-13, 00:02   #4238
Margot85
Wtajemniczenie

heroine kilka lat temu takie info od okulistki odstałam, że porysowane szkła tracą swoje ochronne właściwości i noszenie ich przynosi więcej szkody niż pożytku oczom - moje okularki też już wiekowe i żal mi ich a dodatkowo nie lubię kupować takich gadżetów ale może akurat mi się jutro poszczęści

Od samego biegania za składnikami schudniesz i się oczyścisz
Stary 2013-06-13, 04:06   #4239
pipson
Zadomowienie

Margotakurat ogladalam na wizazu ten krem z Palmersa do biustu internetowa telepatia bo uzywałam Eveline jakisś czas, ten różowy, ktory wszystkie tak chwalą, ale prawdopodobnie mnie zapchal czy cos, bo po jakims czasie powychodzily mi jakies takie zaskorniki czerwone na dekolcie, wygladalo to niefajnie mega. I tak sobie szukam czegos nowego, to chyba już znalazlam Ja kocham zapach kakao, ale wlasnie takiego prawdziwego, a nie np tego czegos czym pachnie kakaowy balsam Ziaji no i np zapachu kokosa nienawidze, a wszystkie moje znajome sie nim zachwycaja
Kolejna detoksowiczka, ladnie

Heroine, no sok z zurawin tak cierpki, ze szkoda gadac ale nawet po detoksie mam zaiar dolewac sobie ok lyzeczke rano do szklanki wody, bo slyszalam ze dziala na podobnej zasadzie co woda z cytryna na czczo

Obudzilam sie i spac nie moge, to chyba stres jakis bo zwykle jak moge to spie do oporu ale teraz juz nie usne, wiec dzien dobry

---------- Dopisano o 05:06 ---------- Poprzedni post napisano o 05:01 ----------

Heroine, tez zazdroszcze butkow bo ja to polatam za sandalkami dopiero po obronie, jak znam zycie wszystko bedzie juz przebrane podobaly mi sie ostatnio w kazarze, ale cena taka, byla, ze musialabym nadszarpnac rezerwy na czynsz wiec sobie darowalam ogolnie powiem Ci ze w Wojasie maja bardzo fajna jakosc, ale w tym roku jak sie przeszlam, to jakies brzydkie te buty

Dzisiaj maznac wloski tym olejkiem z avocado i slodkich migdalow ( w sensie, ze to dwa osobne sa, ale mixa sobie walne) uzywala ktoras z Was? Cos mi sie kojarzy, ze Medzik?
Stary 2013-06-13, 07:46   #4240
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
bialaczekoladka trafne spostrzeżenie, faktycznie wstyd nie dbać jak się człowiek naczyta
A jak ze sprawnością Twojej nogi? Pewnie jeszcze nie czuć różnicy ale z ciekawości pytam bo kibicuje Twojej rehabilitacji z "panem masą"

Jezu dziekuje To strasznie miłeeee
ALE niestety sprawy sie bardzo pokomplikowały! Juz nie chcialam Was zanudzac tymi moimi problemami nogowymi ale skoro pytasz to juz napisze hita o ktorym wiadomo mi od kilku dni..
Tak wiec okazuje sie ze cale moje rozpozanie z noga od poczatku moich problemow z nia czyli od 2 lutego było błedne. Leczono mnie na wiazadła, ktore były ponadrywane, a dokladnie wiazadło trojgraniaste. Takie było postawione rozpoznanie i tak mnie leczono. Pewien lekarz objał mnie naprawde dobra opieka, na te wiazadła, chodzilam na lasery rozne ☠☠☠☠☠☠☠y. Co było stwierdzone na podstawie rtg. Dostalam skierowanie na rezonans magnetyczny, gdzies w marcu odrazu sie zapisalam, pierwszy wolny termin to 6 czerwiec. Ok trudno niech bedzie. Tak wiec czekalam 4 miesiace No i poszlam na ten rezonans, na ktory juz mialam nie isc bo to było po pracy bylam zmeczona, szczerze mowiac mi sie niechcialo wszyscy mowili ZE TO CZYSTA FORMALONSC
Ale poszlam, bo w glebi duszy obawialam zerwania wiecej niz jednego wiazadla bo noga caly czas cooooorevsko bolala
No i rezonans byl przelomem, bo okazalo sie ze oprocz naderwanych kilku wiazadel jest powazne zlamanie nogi (ktore jest wciaz mimo 5 miesiecy od wypadku) a dokladnie zlamanie kosci piszczelowej w dystalnym odcinku kosci ku podstawie stawu skokowego, na dodatek jest to szczelina zlamania majaca ok 1cm szerokosci.
Tak wiec do dzisiaj chodze ze zlamana noga ktora sie nie zrosła....
No i wczoraj bylam w szpitalu, zebralo sie kilku lekarzy w tym ten ktory wlasnie mnie prowadzil (ale to nie jego wina) i podjeli decyzje niestety dla mnie ciezka, ze narazie trzeba czekac moze sie zrosnie. Zlamanie jest beznadziejne bardzo trudne do leczenia, miesjce zle ukrwione dlatego zle sie goji. I dali podstawowe zalecenie zejsc z intensywnosci treningow, zeby nie naruszac struktur kosntych tych blaszek kostnych, zeby nie utrudniac nodze zrostu. Jezeli po kilku miesiacach nic sie nie zrosnie to czeka mnie przeszczep, tzn wprowadzenie komorek kostnych w miejsce szczeliny. Ja wczoraj bylam na treningu, powiedzialam tenerowni oczywiscie wszytsko ale on chyba tak srednio to zrozumial. Cwiczenia mialam podobne. Ale trzy razy w tygodniu to stanowczo za duzo, teraz bede chodzila dwa. I znowu musze z nim porozmawiac bo on sobie chyba z tego wszytskiego sprawy nie zdaje, bo noga po treningach tak mnie boli, ze ledwno chodze w doslownym tego slowa znaczeniu
Tak wiec moja kochana tak to wszytsko wyglada niestety
Stary 2013-06-13, 07:56   #4241
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno nie poprzestanę na jednym razie a to wszystko dzięki Tobie

Jesuuu, ja też możemy sobie przybić pjjjjonę kupiłam buty no ale "trochę" droższe od Twoich
Rossmana też nie ominęłam kupiłam żel do higieny intymnej Facelle (tyż będę myć włosy ), krem pod oczy, rajstopy (na wesele ), balsam do ust i perfumy do pomieszczeń
Powinni nas zamknąć w klatkach
A tą odżywkę co kupiłaś też miałam kupić kusiła

Tak myślałam ja też nie wierzę mi się dzisiaj udało kupić butki podobne do tych co wstawiałam tylko, że ze skórzaną wyściółką super są i wygodne, i nic mi nie odstaje szał

Kolejna my to jesteśmy dobre Przeczytałam "pampersa" co to za balsam?
Wiesz, że zakupoholizm to choroba?? Lecz się!!

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heroine ja to w żadnych butach nie mogę chodzić, bo wszystkie mnie obcierają kupuję tylko i stoją nie używane ale będą jaja jak te baletki za 15zł będą wygodne jeszcze nigdy w życiu takich tanich butów nie kupiłam i nawet jakbym miała wywalić to nie będzie mi szkoda
Boshh. .. jak ja Wam zazdroszczę "normalnego" kupowania butów.. Z moimi kopytkami masakra.. kupuję nie te co się podobają a te co dobre.. Przykładowo... ost trafiłam z rozmiarem w ryłko..33,5.. Nie pomyliłam się r. 33,5.. Czasami w sklepie 35 pasuje.. a generalnie chodzę w za dużych i wkładką albo watą uzupełniam
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-13, 08:13   #4242
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe na kwc widzę, że ma słabe opinie, ale na opakowaniu pisze, że po 5 użyciach włosy są wygładzone, a po 10 coś tam jeszcze zobaczymy, ja ogólnie lubię odżywki fructis
A no dorwałam lubię je ( a właściwie to ją, bo na razie tylko jedną miałam i używałam, ta jest druga ) na włosowym dowiedziałam się, że maski są proteinowe ( które mogą puszyć np. moje przeproteinowane włosy ) i emolientowe, które wygładzają, a ja nawet o tym pojęcia nie miałam, myślałam że maska to maska i tyle ciekawa jestem tej z błotkiem, to niby na łupież i łojotok, nic z tych rzeczy nie mam ale i na włosy działać ma, więc mam nadzieję, że podziała
Boshhhh.... To ja ciemna masa w tej materii.. Porowatość, proteiny, emolienty??? Nic mi to nie mówi.. Nie wiem co używać?? Hmm.. ciekawa jaka u mnie i co mi służy.. JA wczoraj nałożyłam olejek GP z papryką i olej lniany na długości.. Muszę zadbać o kondycję moich kudłów bo zapuszczam.. I wiem też, że z farbownia nie zrezygnuję.. Pomożecie mi?? Bo ja tu jak dziecko we mgle
Stary 2013-06-13, 08:44   #4243
zooska
Zakorzenienie

Cytat:

pochwal się koniecznie jak przyjdą i czy są dobre
Nic nie przyszło, a wysłali niby w poniedziałek rano...

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
ja tez mialam oszczedzac w zakupach kosmetycznych... i wrocilam do domu z olejkiem z avocado, ze slodkich migdałow, balsamem palmersa i balsamem do ust ktoś mi chyba musi odebrać portfel :/
Szalejecie widzę... Ty Meeedzik hehehe...jak można to trzeba xD!

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 08:44   #4244
pipson
Zadomowienie

białaczekoladko, bardzo Ci współczuję, przeczytałam całą Twoją wypowiedź i jak doszłam do tego, że chodzisz ze złamaną nogą od 5 miesięcy, to aż się za głowe złapałam... potrzeba nam radykalnej reformy służby zdrowia, bo to co się dzieje, to jest po prostu masakra. I masz rację, koniecznie wytłumacz temu trenerowi, jak to wygląda jeszcze raz, niech przystopuje. Trzymam za Ciebie kciuki, żeby wszystko było w porządku
Stary 2013-06-13, 08:53   #4245
zooska
Zakorzenienie

Cytat:

Jak ja się naczytam o zwykłej pielęgnacji codziennej Meeedzik to mi szczęka i cyce opadają i wstyd mi normalnie jak 150

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Boshh. .. jak ja Wam zazdroszczę "normalnego" kupowania butów.. Z moimi kopytkami masakra.. kupuję nie te co się podobają a te co dobre.. Przykładowo... ost trafiłam z rozmiarem w ryłko..33,5.. Nie pomyliłam się r. 33,5.. Czasami w sklepie 35 pasuje.. a generalnie chodzę w za dużych i wkładką albo watą uzupełniam
Przechlanapane masz

Ja na nieszczęście mam stopę 40-41 a chuuuda i wąska jak cholera, znajdź tu buta xD Wszystkie tak sznurówkami ściągam, że pękają
Taaaakże, możemy sobie high five przybić ^^!

Stary 2013-06-13, 08:54   #4246
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
białaczekoladko, bardzo Ci współczuję, przeczytałam całą Twoją wypowiedź i jak doszłam do tego, że chodzisz ze złamaną nogą od 5 miesięcy, to aż się za głowe złapałam... potrzeba nam radykalnej reformy służby zdrowia, bo to co się dzieje, to jest po prostu masakra. I masz rację, koniecznie wytłumacz temu trenerowi, jak to wygląda jeszcze raz, niech przystopuje. Trzymam za Ciebie kciuki, żeby wszystko było w porządku
Dokladnie, jestem ofiara systemu...
Stary 2013-06-13, 08:55   #4247
zooska
Zakorzenienie

Czekoladka Nooo nie...co za świństwo Normalnie niby wykształceni lekarze, ale o takim czymś pojęcia nie mieli, normalnie ubić, zabić i udusić
Mam nadzieję, że jakoś to szybciutko Ci się uda wyleczyć i będziesz śmigać jak dawniej !!!!!

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Hiehie...nasza mała słodka pomyłeczka

Stary 2013-06-13, 09:12   #4248
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Białaczekoladka jak czytam Twoją wypowiedź to aż nie wierze jak można chodzić 5 miesiecy ze złamaną nogą dobrze że w końcu ktoś to wykrył i oby nóżka sie szybko zrosła Swoją drogą jak Ci trener daje w kość w takim przypadku to chyba jakiś nienormalny. Wiadomo, że trzeba noge ćwiczyć, ale może jakoś delikatniej.

Piękna pogoda u mnie od rana zaraz sie przebieram w leginsy i śmigam troche na rolki, bo siedze w domu a du.pa rośnie
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 09:18   #4249
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Piękna pogoda u mnie od rana zaraz sie przebieram w leginsy i śmigam troche na rolki, bo siedze w domu a du.pa rośnie
Przypomniało mi się jak w tamtym roku zmobilizowałaś mnie do chodzenia na rolki Taaaak się zaparłam, będę jeździć, a takiego.... xD Ubrałam je na schodach przed domem, wywaliłam się raz jak wstałam :P Drugi raz jak wstałam, trzeci raz jak "przejechałam" 3 m, zdjęłam rolki, wróciłam do domu i siadłam przed kompem z piwem xD

Stary 2013-06-13, 09:44   #4250
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Siema

Nadrobilam Was, ale wybaczcie nie mam siły odpisywac

Jak zwykle na pełnych obrotach, dzisiaj trening zaliczony padam na cyca
Masz mój podziw A ja się zebrać nie mogę

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość
coctail, meeedzik, czekoladkaja miałam olej arachidowy z lidla jak był po 3,99 Czekam aż znowu będzie taka obniżka to zrobię zapas, bo ten olej był cudowny do wszystkiego, włosy, skóra, jedzonko
Za ta cenę to nawet ja bym się skusiła

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:

Święte słowa

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość

Przechlanapane masz

Ja na nieszczęście mam stopę 40-41 a chuuuda i wąska jak cholera, znajdź tu buta xD Wszystkie tak sznurówkami ściągam, że pękają
Taaaakże, możemy sobie high five przybić ^^!
Hhehehe!!! No to pjonktka..
Dzis na raty odpisuje. ale w pracy jakis mlyn i nawet nie mam jak nadrobic Wczoraj z jedzeniem jako tako:
I-2 kromki z krakowska i serem
II- prawie kg truskawek
III-ziemniaczki mlode(dosc duzo) i pol schabowego tak mrugał do mnie zachecajaco
IV-kromka razowca z serkim topionym i pomidorem
V- jajówa z pomidorem i papryką +pol kromki chleba

Miego dzionka laseczki JA dziś na 14 idę na usg tarczycy.. Lekarka mi wypisała skierowanie to spr. A później skoczę na sklepy. To rozruch wieczorny w formie spaceru będzie zaliczony
Stary 2013-06-13, 10:06   #4251
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Przypomniało mi się jak w tamtym roku zmobilizowałaś mnie do chodzenia na rolki Taaaak się zaparłam, będę jeździć, a takiego.... xD Ubrałam je na schodach przed domem, wywaliłam się raz jak wstałam :P Drugi raz jak wstałam, trzeci raz jak "przejechałam" 3 m, zdjęłam rolki, wróciłam do domu i siadłam przed kompem z piwem xD
Ja to też genialnie jeżdżę nie umiem chamować inaczej niż hamulcem który hamuje tak długo że predzej pod auto wpadne dziasiaj poszłam pojeździć na inna trasę, ale średnio bo ścieżka rowerowa połatana trzeba uważać żeby orła nie wyciąć. A znowu nie moge jechać gdzieś dalej od domu, bo sie po drodze zabije Przejechałam jakies 3,5km wedlug licznika także styknie Ide sie wykąpać i będę sie smażyć na balkonie
Stary 2013-06-13, 10:48   #4252
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ale słońce u mnie 25 stopni w cieniu a ja dopiero jem śniadanie

Cytat:
heroine kilka lat temu takie info od okulistki odstałam, że porysowane szkła tracą swoje ochronne właściwości i noszenie ich przynosi więcej szkody niż pożytku oczom - moje okularki też już wiekowe i żal mi ich a dodatkowo nie lubię kupować takich gadżetów ale może akurat mi się jutro poszczęści

Od samego biegania za składnikami schudniesz i się oczyścisz
O kurde... a Ty masz jakieś takie 'profesjonalne'? Bo ja mam niby z filtrem, ale wiesz... tanie były

No zaraz się ogarnę i pójdę na miasto szukać tej herbatki chcę już dziś zacząć ten detoks

Cytat:
Heroine, no sok z zurawin tak cierpki, ze szkoda gadac ale nawet po detoksie mam zaiar dolewac sobie ok lyzeczke rano do szklanki wody, bo slyszalam ze dziala na podobnej zasadzie co woda z cytryna na czczo
No ryja wykręca skutecznie ale rozcieńczony pewnie nie jest taki zły też się naczytałam jego cudownych właściwości

Cytat:
Heroine, tez zazdroszcze butkow bo ja to polatam za sandalkami dopiero po obronie, jak znam zycie wszystko bedzie juz przebrane podobaly mi sie ostatnio w kazarze, ale cena taka, byla, ze musialabym nadszarpnac rezerwy na czynsz wiec sobie darowalam ogolnie powiem Ci ze w Wojasie maja bardzo fajna jakosc, ale w tym roku jak sie przeszlam, to jakies brzydkie te buty
A daj spokój, w kazarze to mają ceny z kosmosu czasem co jak co, ale za sandałki 450 zł? a wojasa i ja bardzo lubię, solidne buty mają, ale masz rację, brzydkie ostatnio te buty robią nawet kolekcja zimowa była paskudna

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Wiesz, że zakupoholizm to choroba?? Lecz się!!

Cytat:
O ludzie... nie wierzę, że 5 miesięcy chodziłaś ze złamaną nogą nic dziwnego, że tak Cię napie.przało ale dobrze, że w KOŃCU odkryli pomyłkę... i mam nadzieję, że nóżka się zrośnie i dojdzie do sprawności no i gadaj gadaj z tym trenerem, bo mówisz, że średnio wnioski wyciągnął jak Ci ostatnio podobny trening zafundował bo taki ostry wycisk może przynieść więcej szkody niż pożytku... dbaj o siebie Kochana
Stary 2013-06-13, 11:28   #4253
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

No zaraz się ogarnę i pójdę na miasto szukać tej herbatki chcę już dziś zacząć ten detoks

No ryja wykręca skutecznie ale rozcieńczony pewnie nie jest taki zły też się naczytałam jego cudownych właściwości
Moge prosić o jakieś wytłumaczenie co to za detoks, bo chyba coś przegapiłam i nie wiem.
Swoją drogą słyszała któraś z Was o tej diecie 5:2, że przez 5 dni je się normalnie a 2 dni w tyg po 500kcal ?
Stary 2013-06-13, 11:43   #4254
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Moge prosić o jakieś wytłumaczenie co to za detoks, bo chyba coś przegapiłam i nie wiem.
Swoją drogą słyszała któraś z Was o tej diecie 5:2, że przez 5 dni je się normalnie a 2 dni w tyg po 500kcal ?
Detoks Jillian Michaels : 2,25 litra wody, 2 łyżki stołowe soku z cytryny, 1 łyżka soku żurawinowego (czystego, niesłodzonego, nie z koncentratu), torebka herbaty z korzenia mniszka lekarskiego. Wypija się taka porcję codziennie przez 7 dni, jedząc normalnie. Chyba takie proporcje paulownia podawała pipson, zgadza się?!

Ja słyszałam o tej diecie u mnie nawet w Biedronce jest książka ją opisująca

No to lecę szukać tego mniszka
Stary 2013-06-13, 11:50   #4255
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Detoks Jillian Michaels : 2,25 litra wody, 2 łyżki stołowe soku z cytryny, 1 łyżka soku żurawinowego (czystego, niesłodzonego, nie z koncentratu), torebka herbaty z korzenia mniszka lekarskiego. Wypija się taka porcję codziennie przez 7 dni, jedząc normalnie. Chyba takie proporcje paulownia podawała pipson, zgadza się?!

Ja słyszałam o tej diecie u mnie nawet w Biedronce jest książka ją opisująca

No to lecę szukać tego mniszka
Sok żurawinowy widze że w Almie mają wielkoowocowy czy jakoś tak Chyba też sie z Wami odtoksycznie
Stary 2013-06-13, 12:04   #4256
meeedzik
Zakorzenienie

Heloł heloł właśnie zeszłam ze słoneczka, zrobiłam sobie małą przerwę na kawusię poopalałam się jakies 40 minut, bo więcej nie dałam rady, ale tak nie mocno złapało już po 15 minutach miałam ślady poodbijane także styknie, po co się męczyć, jak za parę dni zaś będzie paskudnie i z mojej opalenizny
Mama kupiła mi dziś truskaweczki i banany już wpałaszowałam pół kilo truskawek pyszniutkie są

Czekoladko jejku jak mi Cię szkoda tyle czas ze złamaną nogą bidulka mam nadzieję, że szybko się zrośnie i nie będziesz musiała już cierpieć
Cocktail ooo ja też się czaję na te oleje, ale dopiero w sobotę będę w Lidlu powiedz jak się spisał ten arachidowy ja się jeszcze nie zdecydowałam który wybrać, czy arachidowy czy sezamowy e sumie to dwa chętnie bym przytuliła
A Tobie chodzi o którą odżywkę garniera? tą nową w czerwonym opakowaniu goodbay damage bodajże? o niej słyszałam, że nie jest taka dobra i skład nie powala, więc już mnie nie kusi ciekawa jestem jak ta Fruity Passion się spisze, ale to jeszcze nie teraz się dowiem, bo najpierw maska
Heroine a no dzielą się dzielą ja sama niedawno się o tym dowiedziałam, że mam włosy przeproteinowane i powinnam zaopatrzyć się w emolientową odżywkę lub maskę, dziewczyny na włosowym poleciły te które ich zdaniem najlepsze, a ja pobiegłam do sklepu proteiny odstawiłam całkowicie i widze różnice we włosach
Pipson tak tak, dobrze pamiętasz ja mam olej ze słodkich migdałów i jak na razie mi służy a Ty dorwałaś avokado widzę gdzie i za ile ?
Czbasiu ja to specem nie jestem, sama dopiero niedawno dowiedziałam się jak właściwie dbac o włoski i stosuję się do rad dziewczyn
czekoladko hehe widze i Ty z olejkiem szalejesz super!
Zoska weźźź bo mi głupio wcale przesadnie nie dbam o siebie to tylko w opisach tak wygląda, na codzień podstawowe rzeczy balsam, krem do rąk, co 2-3 dni tarka i krem na stopy, peeling raz na tydzień i wsio nie liczę mani i pedicure bo wiesz jak ja kocham pazurki malować, no i włosy to swoją drogą ale przeca Ty też dbasz o siebie i nieraz wypisujesz różne eksperymenty więc nie marudzić proszę
Stary 2013-06-13, 12:14   #4257
dzaga1989
Zakorzenienie

Czeee No ja już wszynio pozałatwiałam w dziekanacie - teraz tylko wykuć na obronę i konieeec
W pracy mam native'a więc nie mam wieczorkiem zajęć icoico? I weekend

Pipson, noo, dokładnie, praktycznie w tym samym czasie mamy obronę.
Ja natomiast strasznie to zlewam, ale pewnie dlatego, że już tyle ważnych egzaminów i 2 obrony za mną. Naprawdę i tak wiem że się obronię więc tylko wyczekuję tego dnia kiedy wejdę, wyjdę i pójdę z grupą na piwo
Oznajmiam, że palmersa też przeczytałam jako pampersa i myślę: d'fuck?!

Czekoladko,
sczena mi opadła jak czytałam o Twoim przypadku. C.holera jasna, jak to w ogóle możliwe - masakra. No ale kochana mam nadzieję, że pomimo tego, że opornie się goi to wszystko wróci do normy i wydobrzejesz i w ostateczności przeszczep nie będzie konieczny

Basia, chyba po raz kolejny narobiłaś mi smaka na krakowską (wczesniej to było jeszcze gdy poprzednio się na wątku udzielałam). Jejuuu Dziś pewnie polecę po zakupy bo mi się ciastek owsianych zachciało - pewnie upiekę. Albo ten sernik Dukanowy zrobię. I jak będzie ta krakowska to kupię na bank - będzie TŻ miał do pracy na kanapki, a i ja skorzystam

Na te wasze włosowe tematy nawet nic nie napiszę bo dla mnie ten etap to czarna magia. Wcieram tylko olejek rycynowy i nakładam maskę. Ale aleee...dziś odebrałam od koleżanki olej Babuszki Agafi czy cuś takiego - ten rosyjski. Zobaczymy co to za miód Recenzje ma dobre na blogach.

Jeśli chodzi o dietkę to nic nie piszę bo ładnie jem. Dziś na razie wpadła jajówa z 2 jaj i warzyw na śniadanie, a potem na kampusie kupiłam bułę pełnoziarnistą i z sokiem pomidorowym ją wciągnęłam. A teraz pół jabłka wszamałam.
Nie mam pomysłu na obiad

Mam nowy odcinek Pretty Little Liars Siadam oglądać a potem szoping

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2013-06-13 o 12:17
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-13, 12:30   #4258
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail ooo ja też się czaję na te oleje, ale dopiero w sobotę będę w Lidlu powiedz jak się spisał ten arachidowy ja się jeszcze nie zdecydowałam który wybrać, czy arachidowy czy sezamowy e sumie to dwa chętnie bym przytuliła
A Tobie chodzi o którą odżywkę garniera? tą nową w czerwonym opakowaniu goodbay damage bodajże? o niej słyszałam, że nie jest taka dobra i skład nie powala, więc już mnie nie kusi ciekawa jestem jak ta Fruity Passion się spisze, ale to jeszcze nie teraz się dowiem, bo najpierw maska
A to Ty o jeszcze innym mowisz ja miałam na myśli ten damage właśnie, ale jak mówisz że opinie średnie to sobie daruje poszukam tego passion Arachidowy mam właśnie na włosach pachnie orzeszkami jak wiadomo właśnie ja chyba dokupie sezamowy jeszcze

Medzik a w lidlu są te rogaliki orzechowo -nugatowe? bo u mnie nie ma i babka powiedziała ze nie bedzie załamała mnie bo były moimi ulubionymi

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2013-06-13 o 12:31
Stary 2013-06-13, 12:47   #4259
meeedzik
Zakorzenienie

Paula super, że wszystko pozałatwiałaś no i fajnie, że week już masz my jutro i w sobotę wybieramy się na piwko
Cocktail własnie tak pomyślałam, że Tobie chodzi o ten nowy co reklamują a mi chodzi o taki podobny do oleo, też w żółtej butelce jest Fruity Passion, pachnie obłędnie ciekawe jak zadziała
Oo jak arachidowy pachnie orzeszkami to kceeemmm go lubię jak cos ma zapach ciekawa jestem jaki jest ten sezamowy czy też pachnie, jak się uprę to dwa wezmę jak dorwiesz to napisz czy pachnie, bo ja dopiero w sobotę w Lidlu będę
A co do rogalików to wiem, że były bo często je kupowałam ( przez Ciebie właśnie a może dzięki Tobie ) a teraz nie wiem czy są, looknę w sobotę i dam Ci znać
Stary 2013-06-13, 13:02   #4260
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Tak,ja pisałam właśnie o niej na moim blogu.Bije rekordy skuteczności.Sama zaczęłam od wtorku.Dziś mam ten dzień 500kcal.i jutro też,a przez 5 dni jem do 1400 (moje zapotrzebowanie wynosi 1500kcal.)

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Dżaga Dodałam się do Twoich podglądaczy na b.l/o.g...u
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości