Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-12, 07:04   #4201
czbasia
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość

patiuszka a ja ciągle mam dylemat:myć włosy rano czy wieczorem i odkładamy o kolejne 12h aż się nie da dłużej W pielęgnacji włosów to tylko przymus i wstyd przed Wami mi każe olejek nakładać i maski pod czepkiem godzinami trzymać
Mam nadzieje, że tak jak Tobie i mi kiedyś zacznie sprawiać to przyjemność
Witaj w klubie niedoszłych włosomaniaków Obiecuję poprawę i na tym się kończy
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 07:15   #4202
dzaga1989
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Mielnus, nie pisałam żebyś rezygnowała z killera Wręcz przeciwnie żebyś go robiła i zdrowo jadła. Ale widzisz kochana, sama piszesz że sprawdzasz jak organizm reaguje. Ale organizm prędzej Ci zeświruje niż zareaguje gdy będziesz tak często zmieniać nawyki. Ja nie jem węgli już z 3 tygodnie i jedyne co początkowo zauważyłam to poprawa nastroju. Dopiero teraz widzę konkretne zmiany, ale naprawdę konkretne. Może na wadze jest tyle samo - nie wiem, nie ważę się (pamiętaj, waga to tylko cyfry więc dałabym sobie spokój z tymi 3kg teraz, 3kg później bo masz mgr, projekty i jeszcze dodatkowa presja kilogramowa się pojawi)..wracając do myśli...na wadze tyle samo ale chyba już połowę oponki zgubiłam i w udach mi spada bo spodnie nie są takie ciasne. Zaznaczam: po 3 tygodniach regularnych ćwiczeń (u mnie to 1h na rowerku) i ograniczeniu węgli do absolutnego minimum.

Ja wstałam, umyłam włosy i za 2h biegnę do fotografa. Potem jeszcze skoczę w 2 miejsca, może kupię sandałki Może dziś mi się poszczęści. Teraz piję kawkę, a za chwilę zrobię sobie omlecik
Z TŻ mieliśmy wojnę z samego rana bo wracał z nocki i kupił świeże drożdżówy. Przez pół godziny robiłam mu wykład nt tego dlaczego nie jem drożdżówek Musiał słuchać różnic między białkiem a węglami i między węglami prostymi a złożonymi Biedny TŻ
Stary 2013-06-12, 07:26   #4203
czbasia
Zakorzenienie

Dzień doberek!!! Alem śpiąca. Mam nadzieję, że kawa mnie poratuje bo wydajność pracy będzie zerowa dziś. A u mnie znowu pada....
Stary 2013-06-12, 07:42   #4204
dzaga1989
Zakorzenienie

U mnie na razie nie. Mało tego, nawet jakieś niebieskie fragmenty na niebie dostrzegam
Wsuwam właśnie omlet. Kurde i pomyśleć że jeszcze jakiś czas temu nawet nie ruszyłabym go bez chleba
Sorki że tak przeżywam ale ja uwielbiam pieczywo, szczególnie świeże i jeszcze ciepłe, dlatego to bardzo poważna zmiana w moim życiu

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2013-06-12 o 07:43
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 08:09   #4205
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
U mnie na razie nie. Mało tego, nawet jakieś niebieskie fragmenty na niebie dostrzegam
Wsuwam właśnie omlet. Kurde i pomyśleć że jeszcze jakiś czas temu nawet nie ruszyłabym go bez chleba
Sorki że tak przeżywam ale ja uwielbiam pieczywo, szczególnie świeże i jeszcze ciepłe, dlatego to bardzo poważna zmiana w moim życiu
MAm podobnie.. Ze słodyczy resztkami sił jestem w stanie zrezygnować, ale pieczywo to silniejsze ode mnei io nawet nei próbuje.. Ale obiecuję mocno ograniczyćDzis zaplanowałam np, że na II ś będzie jogurt
Stary 2013-06-12, 10:49   #4206
heroine86
Zakorzenienie

Buenosdijas!

Laski u mnie słońce, i niech mi ktoś powie, że pogoda zmienną jest to ukatrupię! słońce ma u mnie zostać i koniec!
Nie mam pomysłu na dzisiejszy obiad... może zarzucicie jakimś pomysłem? mam ochotę na dobrą surówkę
A tak w ogóle to niedawno wstałam, wykąpałam się i zjadłam śniadanie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
czyt. wyżej
Hola hola obiecałaś

Cytat:
Z TŻ mieliśmy wojnę z samego rana bo wracał z nocki i kupił świeże drożdżówy. Przez pół godziny robiłam mu wykład nt tego dlaczego nie jem drożdżówek Musiał słuchać różnic między białkiem a węglami i między węglami prostymi a złożonymi Biedny TŻ
no to niezłe kazanie mu walnęłaś i co, musiał zjeść obie?

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Dzień doberek!!! Alem śpiąca. Mam nadzieję, że kawa mnie poratuje bo wydajność pracy będzie zerowa dziś. A u mnie znowu pada....
Nie wyjeżdżaj mi tu z żadnym deszczem dość się u mnie napadało wczoraj i przez całą noc

Cytat:
Omlet jadałaś z chlebem?
Dla mnie pieczywo zawsze mogło nie istnieć, a ostatnio coś mi się we łbie poprzewracało, że mnie ciągnie szczególnie uwielbiam chlebek słowiański no i na śniadanie sobie pozwalam...

pipson, pytanie mam kupiłaś te sandałki w wojasie? Kurcze, bo ja szukam jakichś i średnio mi to idzie nic mi się nie podoba a to co mi się podoba to mi odstaje, bo mam wąską stopę

Strasznie mi się podobają te buty: http://static.bershka.net/4/photos/2...=1368546323919 ale co do jakości to nie jestem przekonana... no nie wiem, nic w tych sklepach nie ma ładnego!

Jeszcze mnie brzuch boli od rana
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 11:21   #4207
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Buenosdijas!
Nie mam pomysłu na dzisiejszy obiad... może zarzucicie jakimś pomysłem? mam ochotę na dobrą surówkę
Ja dziś nie rzucę pomysłem chyba bo mamy makaron z truskawkami mięciuchami i truskawkowym Tutti z Biedry także mało oryginalnie.
Za to łazi za mną tortilla

Cytat:
no to niezłe kazanie mu walnęłaś i co, musiał zjeść obie?
Hahahaha tak! Najpierw była jego kwestia: bo on mnie kocha, bo on o mnie tak pomyślał i tak szedł specjalnie do saloniku piekarniczego po drożdżówy (jasne - polazł po bułki dla siebie, a drożdżówki wziął przy okazji ), później przekonywanie że jedna drożdżówa nic mi nie zaszkodzi, że taka dobra, że z budyniem..Już prawie zasypiał a tu słyszę: ciam ciam ciam i tylko woreczek został

Cytat:
Omlet jadałaś z chlebem?
Nie właśnie ale kiedyś tylko z chlebem jadałam - inaczej bym nie przełknęła.

Ja już po sesji Zrobiłam 6 zdjęć, a że za expres trzeba było 5zł dopłacić a ze mnie sknera to dopiero po 13 mam odebrać, ale autobusem szybko podjadę.
A no i butki kupiłam Ale w ogóle cyrk, bo jeszcze wczoraj pokazywałam TŻ na stronie DeeZee takie ładne sandałki z kokardkami za 69zł + przesyłka nawet nie wiem ile i mówię, że pewnie zamawiam, niech stracę, ale mi się podobają.
Dziś dokładnie te same butki kupiłam za 45zł!
Ło te o: http://deezee.pl/obuwie_damskie/sand...rda_black.html
Poszłam jeszcze do Lidla po żel do twarzy. Ubolewam że z Biedry wycofali te płyny micelarne Wzięłam jakiś żel, może będzie ok.
Stary 2013-06-12, 12:04   #4208
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dziś nie rzucę pomysłem chyba bo mamy makaron z truskawkami mięciuchami i truskawkowym Tutti z Biedry także mało oryginalnie.
Za to łazi za mną tortilla
Takie coś bym zjadła Ci powiem chodzi to za mną ostatnio ale też ograniczam węgle, więc baj baj na śniadanie były węgle, więc obiados musi być w przewadze białkowy
Mój TŻ męczy mnie o tortillę już nie wiem ile ale mi się tego nie chce robić

Cytat:
Hahahaha tak! Najpierw była jego kwestia: bo on mnie kocha, bo on o mnie tak pomyślał i tak szedł specjalnie do saloniku piekarniczego po drożdżówy (jasne - polazł po bułki dla siebie, a drożdżówki wziął przy okazji ), później przekonywanie że jedna drożdżówa nic mi nie zaszkodzi, że taka dobra, że z budyniem..Już prawie zasypiał a tu słyszę: ciam ciam ciam i tylko woreczek został

Cytat:
Nie właśnie ale kiedyś tylko z chlebem jadałam - inaczej bym nie przełknęła.

A no i butki kupiłam Ale w ogóle cyrk, bo jeszcze wczoraj pokazywałam TŻ na stronie DeeZee takie ładne sandałki z kokardkami za 69zł + przesyłka nawet nie wiem ile i mówię, że pewnie zamawiam, niech stracę, ale mi się podobają.
Dziś dokładnie te same butki kupiłam za 45zł!
Ło te o: http://deezee.pl/obuwie_damskie/sand...rda_black.html
Poszłam jeszcze do Lidla po żel do twarzy. Ubolewam że z Biedry wycofali te płyny micelarne Wzięłam jakiś żel, może będzie ok.
No właśnie pytałam czy kiedyś tak jadłaś hehe, każdy ma swoje smaki, które nie do końca odpowiadają innym tak jak mój rosół z ziemniakami

Śliczne te butki! takie same kupiłaś? Identyczne? A gdzie?

Tez lubiłam te płyny z Biedry nie ma już? Natomiast te z Lidla mi nie podpasowały nie lubię firmy Cien
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-06-12, 12:18   #4209
zooska
Zakorzenienie

Ja się tak zastanawiam, czy przyszły mi te ciuchy z all czy nie... Bo w końcu się przełamałam i zamówiłam

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 12:19   #4210
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczne te butki! takie same kupiłaś? Identyczne? A gdzie?

Tez lubiłam te płyny z Biedry nie ma już? Natomiast te z Lidla mi nie podpasowały nie lubię firmy Cien
Identyczne A na takim jakby stoisku z butami w byłej Galerii Centrum, teraz to taki pawilon handlowy bardziej.
No ja tak średnio z Cien. Np. bardzo lubię ten ich balsam w białym opakowaniu - dobrze nawilża i dobrze się wchłania. A ten żel - zobaczymy.
No właśnie wycofali podobno. W "mojej" Biedrze już ich nie ma

Szukam właśnie pracy na Pracuju. Na razie jedno cv wysłałam, ale ogólnie to lipa

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2013-06-12 o 12:44
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 12:25   #4211
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Identyczne A na takim jakby stoisku z butami w byłej Galerii Centrum, teraz to taki pawilon handlowy bardziej.
No ja tak średnio z Cien. Np. bardzo lubię ten ich balsam w białym opakowaniu - dobrze nawilża i dobrze się wchłania. A ten żel - zobaczymy.
No właśnie wycofali podobno. W "mojej" Biedrze już ich nie ma
No to wiem gdzie fajnie, że udało Ci się kupić takie same i to tak tanio! szkoda, że ja takich butów nie mogę nosić...

Aż obczaję moją Biedrę
Stary 2013-06-12, 12:27   #4212
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Szukam właśnie pracy na Pracuju. Na razie jedno cv wysłałam, ale ogólnie to lipa
W swoim zawodzie, czy tak ogólnie, żeby coś było?

Stary 2013-06-12, 12:39   #4213
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
W swoim zawodzie, czy tak ogólnie, żeby coś było?
W sumie to ogólnie ale żeby była szansa na umowę o pracę Bo na razie to tylko mi dają zlecenie. Nie powinnam narzekać no ale...
Stary 2013-06-12, 12:49   #4214
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie to ogólnie ale żeby była szansa na umowę o pracę Bo na razie to tylko mi dają zlecenie. Nie powinnam narzekać no ale...
Umowa o pracę w naszych okropnych realiach jest niemal niemożliwa

A tak btw. Czy jest tutaj ktoś z Poznania?

Stary 2013-06-12, 14:00   #4215
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
On jest za chudy i ja bym chciała żeby przytył poprostu. Zawsze jak mu chce dać coś jeść to mi mówi że sam nie bedzie jeść. Musze go siłą zmuszać do tego;/ naprawde jest to męczące. Niedługo będę ważyć tyle co on;/ ale wstyd..
jak ja zaczynałam dietę to mój Tż też był chudy, ważył 58 kg, a ja 65 teraz on przytył do 75kg i to wszystko podczas mojego odchudzania, ja miałam dietę redukcyjną a on na masę i dało się to wszystko pogodzić
Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość
Tak, to prawda Kiedyś to się namyślałam, czy mi się chce umyć włosy teraz, czy potem, a aktualnie to nakładam olej lub maskę lub mieszankę, idę coś posprzątać i myję i pielęgnacja robi się sama, weszła mi w krew Albo we włosy
A odżywka niebieska isana mi się podoba, tak czułam, że tak będzie

Ja Was przepraszam, że tak zniknęłam, ale mam masakrę w pracy, ten tydzień i następny to poprostu już się pogodziłam, że wyjęty z życiorysu
Ale jak tylko będe mogła, to będę zaglądać
Przynajmniej weekend z Tż spędziliśmy miło pod każdym względem i tak na 100 procent, czego dawno już nie doświadczyłam
Ja to przed każdym myciem i po coś nakładam i jak nieraz nie mam czasu i nie nakładam oleju czy maski to aż mi dziwnie tak
O widzisz, ja zaś po niej nie mam żadnych efektów :/ zero jakiegokolwiek wygładzenia i zero ułatwienia w rozczesaniu.

Najważniejsze, że wszystko dobrze u Ciebie i z Tż
Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
heroine, Madzia, tez mam dziś olejek na wlosach dzien pieknosci, a cooo
no i super
Cytat:
Tak zrobiłam moje włosy są miękkie, lśniące i miłe w dotyku jak z reklamy Elsève
Uff to super, że widzisz efekty mam nadzieję, że zmotywuje Cię to, bo z każdym kolejnym olejowaniem będzie jeszcze lepiej
Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
a ja ciągle mam dylemat:myć włosy rano czy wieczorem i odkładamy o kolejne 12h aż się nie da dłużej W pielęgnacji włosów to tylko przymus i wstyd przed Wami mi każe olejek nakładać i maski pod czepkiem godzinami trzymać
Mam nadzieje, że tak jak Tobie i mi kiedyś zacznie sprawiać to przyjemność
Właśnie pokaż nam swoje włoski, ciekawa jestem jak wyglądają, bo już kiedyś były śliczne

No i brawo za ćwiczenia
Cytat:
Ja się tak zastanawiam, czy przyszły mi te ciuchy z all czy nie... Bo w końcu się przełamałam i zamówiłam
pochwal się koniecznie jak przyjdą i czy są dobre

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Byłam dziś na zakupach małych w sumie miałam nic nie kupować, bo nic mi nie potrzeba, bo ale .... właśnie to jest moja silna wola
Kupiłam baletki na targu za 15zł mam nadzieję, że wygodne będą
No i kolejną maskę Bingo i odzywkę Fructis Fruity Passion ( podobna do tej oleo ) mam nadzieję, że też będzie dobra
Stary 2013-06-12, 14:10   #4216
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Umowa o pracę w naszych okropnych realiach jest niemal niemożliwa
Nooo ale w niektórych miejscach zatrudniają tylko na taką umowę. U mojego TŻ np. tak jest. Najpierw 3 m-ce na okres próbny, potem na 2 lata a na końcu przedłużają. Niestety to kompletnie nie moja branża i nawet na magazyniera mnie tam nie zechcą
Stary 2013-06-12, 16:12   #4217
pipson
Zadomowienie

heroine, nie kupilam, widzialam je nazywo i beznadziejne sie okazało.. dlatego nie wierzę w czar zakupów przez neta :sciana:

Paula,
oo, to niedlugo, będziemy sę bronić niemalże "razem" bo ja mam 3 dni po Tobie ale ja jakos robie po gaciach szczerze mówiąc nibyu to taka formalnosc ale mam stresa

ja tez mialam oszczedzac w zakupach kosmetycznych... i wrocilam do domu z olejkiem z avocado, ze slodkich migdałow, balsamem palmersa i balsamem do ust ktoś mi chyba musi odebrać portfel :/
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 17:47   #4218
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Uff to super, że widzisz efekty mam nadzieję, że zmotywuje Cię to, bo z każdym kolejnym olejowaniem będzie jeszcze lepiej
Na pewno nie poprzestanę na jednym razie a to wszystko dzięki Tobie

Cytat:
Byłam dziś na zakupach małych w sumie miałam nic nie kupować, bo nic mi nie potrzeba, bo ale .... właśnie to jest moja silna wola
Kupiłam baletki na targu za 15zł mam nadzieję, że wygodne będą
No i kolejną maskę Bingo i odzywkę Fructis Fruity Passion ( podobna do tej oleo ) mam nadzieję, że też będzie dobra
Jesuuu, ja też możemy sobie przybić pjjjjonę kupiłam buty no ale "trochę" droższe od Twoich
Rossmana też nie ominęłam kupiłam żel do higieny intymnej Facelle (tyż będę myć włosy ), krem pod oczy, rajstopy (na wesele ), balsam do ust i perfumy do pomieszczeń
Powinni nas zamknąć w klatkach
A tą odżywkę co kupiłaś też miałam kupić kusiła

Cytat:
heroine, nie kupilam, widzialam je nazywo i beznadziejne sie okazało.. dlatego nie wierzę w czar zakupów przez neta :sciana:
Tak myślałam ja też nie wierzę mi się dzisiaj udało kupić butki podobne do tych co wstawiałam tylko, że ze skórzaną wyściółką super są i wygodne, i nic mi nie odstaje szał

Cytat:
ja tez mialam oszczedzac w zakupach kosmetycznych... i wrocilam do domu z olejkiem z avocado, ze slodkich migdałow, balsamem palmersa i balsamem do ust ktoś mi chyba musi odebrać portfel :/
Kolejna my to jesteśmy dobre Przeczytałam "pampersa" co to za balsam?
Stary 2013-06-12, 17:57   #4219
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine ja to w żadnych butach nie mogę chodzić, bo wszystkie mnie obcierają kupuję tylko i stoją nie używane ale będą jaja jak te baletki za 15zł będą wygodne jeszcze nigdy w życiu takich tanich butów nie kupiłam i nawet jakbym miała wywalić to nie będzie mi szkoda

Oczywiście dam znać jak się spisze fructis Fruity Passion pachnie obłędnie 2x mocniej jak oleo mogłabym ją jeść a wzięłam ją tylko dlatego, że w drogerii nie było mojego oleo a szkoda by mi było dać 11zł w Rossmanie, tą mam za 8 z groszami
Ale najpierw do testowania idzie bingacz z błotem karnalitowym

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-12, 18:10   #4220
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine ja to w żadnych butach nie mogę chodzić, bo wszystkie mnie obcierają kupuję tylko i stoją nie używane ale będą jaja jak te baletki za 15zł będą wygodne jeszcze nigdy w życiu takich tanich butów nie kupiłam i nawet jakbym miała wywalić to nie będzie mi szkoda

Oczywiście dam znać jak się spisze fructis Fruity Passion pachnie obłędnie 2x mocniej jak oleo mogłabym ją jeść a wzięłam ją tylko dlatego, że w drogerii nie było mojego oleo a szkoda by mi było dać 11zł w Rossmanie, tą mam za 8 z groszami
Ale najpierw do testowania idzie bingacz z błotem karnalitowym
Mnie też właśnie większość obciera... jedynie skórzane dają radę no za 15 zeta to tanioszka żal nie kupić, a wywalić żal nie będzie

Wiem, bo ją wąchałam w sklepie ja wiem, że to tylko kwestia czasu... i tak ją kupię
No w Rossie to przegięcie z tymi cenami
Nowego Bingacza dorwałaś?
Stary 2013-06-12, 19:16   #4221
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine nie miałam jeszcze skórzanych butów no nie licząc adidasów Pumy czy nike, bo to chyba też ze skóry ?
Hehe na kwc widzę, że ma słabe opinie, ale na opakowaniu pisze, że po 5 użyciach włosy są wygładzone, a po 10 coś tam jeszcze zobaczymy, ja ogólnie lubię odżywki fructis
A no dorwałam lubię je ( a właściwie to ją, bo na razie tylko jedną miałam i używałam, ta jest druga ) na włosowym dowiedziałam się, że maski są proteinowe ( które mogą puszyć np. moje przeproteinowane włosy ) i emolientowe, które wygładzają, a ja nawet o tym pojęcia nie miałam, myślałam że maska to maska i tyle ciekawa jestem tej z błotkiem, to niby na łupież i łojotok, nic z tych rzeczy nie mam ale i na włosy działać ma, więc mam nadzieję, że podziała

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Kochane pisała do mnie Mureczka i kazała Wam przekazać, że żyje i ma się dobrze jest już na miejscu, wszyscy ją mile przyjęli i dzieciaczki którymi będzie się opiekować, są dobrze wychowane na razie wdraża się w ich życie, jak tylko będzie miała czas to odezwie się do nas
Stary 2013-06-12, 19:52   #4222
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Medzik właśnie widziałam tą nową serie z fructisa zastanawiałam sie czy fajna Ja kupiłam dzisiaj w lidlu olej arachidowy Jutro przetestuje
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 20:00   #4223
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine nie miałam jeszcze skórzanych butów no nie licząc adidasów Pumy czy nike, bo to chyba też ze skóry ?
Hehe na kwc widzę, że ma słabe opinie, ale na opakowaniu pisze, że po 5 użyciach włosy są wygładzone, a po 10 coś tam jeszcze zobaczymy, ja ogólnie lubię odżywki fructis
A no dorwałam lubię je ( a właściwie to ją, bo na razie tylko jedną miałam i używałam, ta jest druga ) na włosowym dowiedziałam się, że maski są proteinowe ( które mogą puszyć np. moje przeproteinowane włosy ) i emolientowe, które wygładzają, a ja nawet o tym pojęcia nie miałam, myślałam że maska to maska i tyle ciekawa jestem tej z błotkiem, to niby na łupież i łojotok, nic z tych rzeczy nie mam ale i na włosy działać ma, więc mam nadzieję, że podziała
No ja niestety w innych chodzić nie mogę, bo od razu robią mi się rany na nogach odciski i takie tam
Też czytałam te opinie ale warto się przekonać samemu, bo nie na każdego działa tak samo
Dla mnie też maska to maska a tu jakieś podziały czyli wychodzi na to, że proteinowe nie są dla mnie

Cytat:
Kochane pisała do mnie Mureczka i kazała Wam przekazać, że żyje i ma się dobrze jest już na miejscu, wszyscy ją mile przyjęli i dzieciaczki którymi będzie się opiekować, są dobrze wychowane na razie wdraża się w ich życie, jak tylko będzie miała czas to odezwie się do nas
O jejku to ona już na miejscu super, że się powoli klimatyzuje oby dzieciaczki nie sprawiały jej problemów pozdrowienia i całusy dla niej!

paulownia i pipson gdzie kupowałyście tą herbatkę z korzenia mniszka lekarskiego? Bo ja poszłam dzisiaj do apteki (byłam przekonana, że tam ją na pewno dostanę ), a pani mi powiedziała, że w aptece tej herbatki nie dostanę tylko w zielarskim sklepie no i masz Ci los jak dorwałam sok z żurawiny (w moim mieście jest sklep eko! ) to teraz nie mam herbatki no ludzie, jak nie urok to sraczka

W ogóle to byłam na solarium

Coctail, gdzie byłaś jak Cię nie było, hę?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-12, 20:24   #4224
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Siema

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Medzik właśnie widziałam tą nową serie z fructisa zastanawiałam sie czy fajna Ja kupiłam dzisiaj w lidlu olej arachidowy Jutro przetestuje
Kochana jaka pojemnosc jaka cena tego arachidowego?

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Nadrobilam Was, ale wybaczcie nie mam siły odpisywac

Jak zwykle na pełnych obrotach, dzisiaj trening zaliczony padam na cyca
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 20:31   #4225
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość

Siema zdechlaku brawo za trening
Stary 2013-06-12, 20:46   #4226
patiuszka
Zadomowienie

coctail, meeedzik, czekoladkaja miałam olej arachidowy z lidla jak był po 3,99 Czekam aż znowu będzie taka obniżka to zrobię zapas, bo ten olej był cudowny do wszystkiego, włosy, skóra, jedzonko

Edytowane przez patiuszka
Czas edycji: 2013-06-12 o 20:47
patiuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 20:48   #4227
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość
coctail, meeedzik, czekoladkaja miałam olej arachidowy z lidla jak był po 3,99 Czekam aż znowu będzie taka obniżka to zrobię zapas, bo ten olej był cudowny do wszystkiego, włosy, skóra, jedzonko
no nie zartuj
a jaka pojemnosc?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-12, 20:49   #4228
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Siema

Kochana jaka pojemnosc jaka cena tego arachidowego?

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

250ml chyba 7 zł
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 21:23   #4229
patiuszka
Zadomowienie

Cytat:
no nie zartuj
a jaka pojemnosc?
To ten sam olej, co teraz jest po 7, 90. Tylko kiedyś tak trafiłam tanio. I znowu poluję, może jak zostanie mało butelek to znów przecenią

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Margot ja za to wstydu się najadam cały czas, bo olejuję, dbam, a i tak moje włosy wyglądają licho I wstyd mi pokazywać fotki, bo każdy myśli, że z taką pielęgnacją to oczaruję fryzurą, a tu takie piórka Tyle, że zapuścić mi się w końcu udało...
Stary 2013-06-12, 21:36   #4230
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Ja sie zmobilizowalam
Siedze z GP na głowie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości