Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-04, 18:33   #4231
Cytryn
Zadomowienie

Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Cytat:
Napisane przez maadziulek91 Pokaż wiadomość

ja w tym semestrze miałam zajęcia z grafiki z takim fajnym gościem (nie był baaaardzo przystojny, ale miał coś w sobie ) no i jakos tak się złożyło, że chyba mnie polubił bo na zajęciach w miare ogarniałam, często się cos zgłaszałam i juz na drugich zajęciach pamietał mnie z nazwiska i z wyglądu Jednak mimo że na ćwiczeniach mi szło, tak z wykładów, które on też prowadził już nie było tak kolorowo. Na egzamin nie miałam sie kiedy uczyć, bo musiałam pooddawać rysunki techniczne, żeby do niego w ogóle móc przystąpić.. No i tak się złożyło, że w dzień egzaminu byłam u niego mu je oddać. Ledwo mnie zobaczył usłyszałam: " ooo Pani Madzia, co Pania tu do mnie sprowadza, przecież ja już Pani ocene wystawiłem" Okazało się, że koleś albo celowo wpisał mi 4.0 albo się pomylił w każdym razie ja na to odpowiedziałam żartem, że skoro Pan tak lubi wpiswać oceny przed czasem to ja w takim razie poproszę też 4.0 od razu z egzaminu (który miał sie odbyć dopiero za 3 h) On sie tylko uśmnięchnął i nic nie odpowiedział Poszłam na egzamin (na którego nic a nic nie umiałam), który trwał 3 minuty raptem. Było 25 pytań testowych i na każde mielismy czas 5 sekund wszystkie pytania strzeliłam i dostałam 4.0 - juz sama nie wiem czy ze szczęścia czy z litości tego gościa
tak czy siak, czasem opłacaja się dobre stosunki z wykładowcami oczywiście trzeba wyczuć z kim można sobie "trochę pozwolić" a z kim niestety nie

w sumie nie wiem po co Wam to pisałam epopeja wyszła , pewnie nikt tego nie przeczyta

idę na fajkę a potem killer

aha, a jutro jadę do Krakowa, nie wytrzymam dłużej niż tydzień bez TŻ (sory Vinga! )
Przystojny wykładowca to skarb - na nudnych zajęciach jest przynajmniej na oczy oko zawiesić

Kurzysz i ćwiczysz? Nie masz przez to kondycji do bani? Ja stanowczo muszę rzucić

Cytryn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 18:44   #4232
maadziulek91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cytryn Pokaż wiadomość
Przystojny wykładowca to skarb - na nudnych zajęciach jest przynajmniej na oczy oko zawiesić

Kurzysz i ćwiczysz? Nie masz przez to kondycji do bani? Ja stanowczo muszę rzucić :bacik:
Teraz nie pale dużo, jakieś 3 fajki na dzień A jeśli chodzi o kondycję to i tak jest niezła killera robie całego, co prawda pocę i dyszę przy tym niemiłosiernie, ale dochodze do końca a wczoraj jeździłam ponad godzinę na rowerku i w ogóle się nie zmęczyłam, chwilami nawet zsiadałam i robiłam 2 minuty cardio jakieś pajacyki podskoki itd żeby przyspieszyc tętno
ale będę rzucać ! kiedyś
Stary 2013-07-04, 21:45   #4233
lexie42
Zakorzenienie

Dziewczyny muszę się pochwalić przebiegłam dzisiaj z TŻ 6km bez przerwy! 43 minuty ciągłego biegu normalnie dla mnie to jest wyczyn a wszystko dlatego, że zapomnieliśmy zegarka i nie było jak mierzyć czasu więc stwierdziliśmy, że będziemy biec ile damy radę. Okazało się, że dobrze nam się biega i nawet lekko mi się oddychało i daliśmy radę
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 21:53   #4234
abrakatabra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość
Dziewczyny muszę się pochwalić przebiegłam dzisiaj z TŻ 6km bez przerwy! 43 minuty ciągłego biegu normalnie dla mnie to jest wyczyn a wszystko dlatego, że zapomnieliśmy zegarka i nie było jak mierzyć czasu więc stwierdziliśmy, że będziemy biec ile damy radę. Okazało się, że dobrze nam się biega i nawet lekko mi się oddychało i daliśmy radę
ciekawe czy będziecie mieć jutro zakwasy
abrakatabra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 21:53   #4235
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Naprawdę jestem pełna podziwu, moje gratulacje To niesamowite jakie zrobiliście postępy i jak wytrwali jesteście w tym bieganiu
Vinnga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 22:05   #4236
lexie42
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez abrakatabra Pokaż wiadomość
ciekawe czy będziecie mieć jutro zakwasy
Zdam relację jutro
Cytat:
Napisane przez Vinnga Pokaż wiadomość
Naprawdę jestem pełna podziwu, moje gratulacje To niesamowite jakie zrobiliście postępy i jak wytrwali jesteście w tym bieganiu
Dzięki teraz ciekawe czy za drugim razem też nam się uda przebiec bez przerwy generalnie to niesamowite uczucie tak biec, "wyłączyć myślenie" i wyciszyć się
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 22:57   #4237
Aysell
Wtajemniczenie

Hej
Cytat:
Zapomniałam, że studiujesz prawo Na pewno Ci się spodoba, te opisy są bardzo długie i dla osoby zainteresowanej tą tematyką na pewno interesujące Od początku mnie męczyło
Aha, więc skoro mi już się podoba, to znaczy, że będzie ok czytam z szaloną ciekawością
Cytat:
Napisane przez abrakatabra Pokaż wiadomość
Wg. to jedna z lepszych jego książek dosłownie "pochłonęłam" ją film również był całkiem nieźle nakręcony
[...]
Też zamierzam obejrzeć film ale jak przeczytam dopiero
Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Ja z przodu się pięknie opaliłam Oprócz spalonych ud wysoko i brzucha nisko Chyba jak się filtrem smarowałam to ominęłam trochę skóry
[...]
Ja może jutro z przodu się opalę, bo jestem śmiesznie biała w porównaniu z tyłem
Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
[...]

Zgadzam się, przystojni lekarze, wykładowcy itd mogą stanowić problem jeśli chodzi o skupienie się i logiczne myślenie
[...]
Niestety
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Niestety sporo tych sklepów z większym wyborem rozmiarówki to ma modele, które mogłyby użyte w allo allo czy innym serialu z tego czasu

Ja ostatnio najbardziej lubię ten - http://www.adore.pl/pl/p/Deco-Freya-...4-cielisty/549 (nie licząc ceny oczywiście) żadnych odznaczających się elementów pod ubraniem i fajnie się go nosi.

Poza tym curvy kate ma fajne, tylko problem bo ja noszę bluzki/koszule białe lub pastelowe, więc zwykle i tak muszę skończyć na cielistych, a oni (patrząc na wybór w polskich sklepach chociaż) mają bardziej 'pstrokate'

Jakbyś znalazła jakiś sklep z dużym wyborem to poproszę o info.

[...]
Dokładnie
do tego właśnie sklepu zamierzam iść, do którego wysłałaś linka Biustonosz ładny, lubię gładkie, koronka mi się zupełnie nie podoba, ale dla mnie za bardzo zabudowany, ja lubię takie miski ledwo co
Mam nadzieję, że w tym sklepie będzie wybór. Zamówiłabym w internecie, ale się boję - czuję, że z odsyłaniem będzie cyrk, bo ja jestem strasznie wybredna, jeśli chodzi o bieliznę w ogóle - biustonosz ma być idealny, nie tylko ma idealnie leżeć, ale mój biust z przodu i z boku też ma idealnie wyglądać, a jeśli chodzi o dół, to żadnego wcinania w pośladki i też się dokładnie oglądam z tyłu, czy mnie dane majtki przypadkiem nieszczęśliwie nie spłaszczają i też żadnych koronek nie toleruję.
Jak coś znajdę, dam znać tylko właśnie będę szukać stacjonarnie, w Krakowie

Cytat:
Napisane przez maadziulek91 Pokaż wiadomość

ja w tym semestrze miałam zajęcia z grafiki z takim fajnym gościem (nie był baaaardzo przystojny, ale miał coś w sobie ) no i jakos tak się złożyło, że chyba mnie polubił bo na zajęciach w miare ogarniałam, często się cos zgłaszałam i juz na drugich zajęciach pamietał mnie z nazwiska i z wyglądu Jednak mimo że na ćwiczeniach mi szło, tak z wykładów, które on też prowadził już nie było tak kolorowo. Na egzamin nie miałam sie kiedy uczyć, bo musiałam pooddawać rysunki techniczne, żeby do niego w ogóle móc przystąpić.. No i tak się złożyło, że w dzień egzaminu byłam u niego mu je oddać. Ledwo mnie zobaczył usłyszałam: " ooo Pani Madzia, co Pania tu do mnie sprowadza, przecież ja już Pani ocene wystawiłem" Okazało się, że koleś albo celowo wpisał mi 4.0 albo się pomylił w każdym razie ja na to odpowiedziałam żartem, że skoro Pan tak lubi wpiswać oceny przed czasem to ja w takim razie poproszę też 4.0 od razu z egzaminu (który miał sie odbyć dopiero za 3 h) On sie tylko uśmnięchnął i nic nie odpowiedział Poszłam na egzamin (na którego nic a nic nie umiałam), który trwał 3 minuty raptem. Było 25 pytań testowych i na każde mielismy czas 5 sekund wszystkie pytania strzeliłam i dostałam 4.0 - juz sama nie wiem czy ze szczęścia czy z litości tego gościa
tak czy siak, czasem opłacaja się dobre stosunki z wykładowcami oczywiście trzeba wyczuć z kim można sobie "trochę pozwolić" a z kim niestety nie
[...]
Fajnie też się spotkałam ostatnio z objawami szczególnej sympatii ze strony ćwiczeniowca, jest to bardzo miłe i mi niezwykle pomogło

Aysell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 06:55   #4238
windowS17
Zadomowienie

Cytat:
super.
zazdroszcze wam dziewczyny biegania. ja kiedys biegalam ale juz z czasem u mnie gorzej i nie mam jak. poki co ciesze sie ze moge pocwiczyc chociaz w domu. gdybym miala wiecej wolnego czasu to na bank bym biegala, jezdzila na rowerze i jeszcze zumbe zaliczyla

dzis ide wyszukiwac kolejny raz dobrego kremu do mojej twarzy i moze jakis ladny lakier znajde
windowS17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 09:56   #4239
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję

Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość

Ja może jutro z przodu się opalę, bo jestem śmiesznie biała w porównaniu z tyłem

do tego właśnie sklepu zamierzam iść, do którego wysłałaś linka Biustonosz ładny, lubię gładkie, koronka mi się zupełnie nie podoba, ale dla mnie za bardzo zabudowany, ja lubię takie miski ledwo co
Mam nadzieję, że w tym sklepie będzie wybór. Zamówiłabym w internecie, ale się boję - czuję, że z odsyłaniem będzie cyrk, bo ja jestem strasznie wybredna, jeśli chodzi o bieliznę w ogóle - biustonosz ma być idealny, nie tylko ma idealnie leżeć, ale mój biust z przodu i z boku też ma idealnie wyglądać, a jeśli chodzi o dół, to żadnego wcinania w pośladki i też się dokładnie oglądam z tyłu, czy mnie dane majtki przypadkiem nieszczęśliwie nie spłaszczają i też żadnych koronek nie toleruję.
To ja tył teraz będę opalać Ale uda mnie pieką strasznie, trochę brzuch i dekolt. Ale włożyłam sobie balsam do lodówki żeby był zimny i wtedy się znowu wysmaruję

Nie lubisz koronek? Ja strasznie lubię
Stary 2013-07-05, 09:58   #4240
Vinnga
Zakorzenienie

Prawie cała moja bielizna zawiera w sobie koronki. Nawet jak majtki mam bawełniane, to chociaż z boku jest doszyta koronka

Natalka, a stosujesz jakieś filtry czy tak na żywca się opalasz?
Stary 2013-07-05, 10:17   #4241
natalkaa7522
Zakorzenienie

Stosuję filtr Nie ma szans żebym się wystawiła na słońce jak jestem biała i wiem że na czerwono pierwsze słońce mnie złapie. Wydaje mi się, że pomimo filtru tam gdzie skóra była typowo biała czyli mega biała, nawet filtr nic nie dał. Czyli wysoko uda, paski od ramiączek i dół brzucha Aa, no i stopy mam czerwone Bo reszta jest brązowa Ale na parę dni stopuje z opalaniem, musi mi ta czerwień zejść

Ja też mam same koronki + majtki tak zwane na WF, bo przy 3 klasach lasek nie chce mi się pokazywać moich koronek

Szukam pasa do pończoch - ten niby spoko ale coś mu brakuje http://www.adore.pl/userdata/gfx/9fb876fd79b734b7fae689f43 9b816fc.jpg oo

I właśnie - to jest jedna z nielicznych stron która nie stosuje photoshopa I spoko

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Obczajam na all stroje. Ten mi się strasznie podoba http://allegro.pl/sapphire-oryginaln...343115271.html

http://allegro.pl/stroj-kapielowy-bi...344920507.html

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-05, 10:54   #4242
Vinnga
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Cytat:
Stosuję filtr Nie ma szans żebym się wystawiła na słońce jak jestem biała i wiem że na czerwono pierwsze słońce mnie złapie. Wydaje mi się, że pomimo filtru tam gdzie skóra była typowo biała czyli mega biała, nawet filtr nic nie dał. Czyli wysoko uda, paski od ramiączek i dół brzucha Aa, no i stopy mam czerwone Bo reszta jest brązowa Ale na parę dni stopuje z opalaniem, musi mi ta czerwień zejść

Ja też mam same koronki + majtki tak zwane na WF, bo przy 3 klasach lasek nie chce mi się pokazywać moich koronek

Szukam pasa do pończoch - ten niby spoko ale coś mu brakuje http://www.adore.pl/userdata/gfx/9fb876fd79b734b7fae689f43 9b816fc.jpg oo

I właśnie - to jest jedna z nielicznych stron która nie stosuje photoshopa I spoko

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Obczajam na all stroje. Ten mi się strasznie podoba http://allegro.pl/sapphire-oryginaln...343115271.html

http://allegro.pl/stroj-kapielowy-bi...344920507.html
Nosisz pończochy ? Ja jak dotąd miałam doświadczenie tylko z samonośnymi, ale z nimi to różnie bywa, często się obsuwają albo skóra mnie zaczynała piec od tego silikonu Co do tego pasa, to rzeczywiście czegoś w nim brakuje, ale chętnie sobie przejrzę tę stronkę

Ten drugi strój

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-07-05, 11:24   #4243
natalkaa7522
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Cytat:
Nosisz pończochy ? Ja jak dotąd miałam doświadczenie tylko z samonośnymi, ale z nimi to różnie bywa, często się obsuwają albo skóra mnie zaczynała piec od tego silikonu Co do tego pasa, to rzeczywiście czegoś w nim brakuje, ale chętnie sobie przejrzę tę stronkę

Ten drugi strój

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Właśnie nie - to znaczy samonośne też mam ale są głupie i ten silikon beznadziejny Ale chce sobie kupić jakiś pas i pończochy normalne

Stary 2013-07-05, 11:28   #4244
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie nie - to znaczy samonośne też mam ale są głupie i ten silikon beznadziejny Ale chce sobie kupić jakiś pas i pończochy normalne

Fajnie Uważam, że to bardzo seksowne Daj znać czy wygodnie się nosi jak już kupisz
Stary 2013-07-05, 11:34   #4245
natalkaa7522
Zakorzenienie

Spoko, dam

Skończyłam chirurgów, 10 sezon dopiero będzie za jakiś czas i nie mam co oglądać
Stary 2013-07-05, 12:35   #4246
Vinnga
Zakorzenienie

Ja też nie mam czego oglądać, dlatego wracam do książki, a później spróbuję z Insane abs

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Świetne te ćwiczenia Naprawdę czułam pracę mięśni brzucha w każdym ćwiczeniu, już nawet podczas rozgrzewki Na pewno znajdą się w moim repertuarze ćwiczeń. Dzięki, abrakatabra, za polecenie
Stary 2013-07-05, 13:17   #4247
Cytryn
Zadomowienie

Cześć, dziewczyny

Cytat:

Ja też uważam, że kobieta w pończochach jest niebywale zmysłowa Mam na dnie szafy jedną kropiastą parę z Pepco, ale chyba nie mam ich gdzie nosić

Cytat:
Spoko, dam

Skończyłam chirurgów, 10 sezon dopiero będzie za jakiś czas i nie mam co oglądać
Monday Mornings! Przypomina "Chirurgów" i bardzo mnie wciągnęło.

Cytryn bloguje

Cytryn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 15:47   #4248
Aysell
Wtajemniczenie

Hej
Cytat:
[...]

Nie lubisz koronek? Ja strasznie lubię
Dla mnie np. całe majtki z koronki są okropne Nigdy bym nie założyła. Dodatkowy problem jest z tym, że noszę dół tylko bawełniany, więc i tak mi koronki odpadają, nawet gdyby mi się podobały. Raczej właśnie chodziło mi o bieliznę w całości z koronki A bluzki mam z koronką, podoba mi się jeśli chodzi o ubrania
Cytat:
Prawie cała moja bielizna zawiera w sobie koronki. Nawet jak majtki mam bawełniane, to chociaż z boku jest doszyta koronka
[...]
Mi też się drobne elementy zdarzają, jeśli coś leży pięknie to wtedy nie rezygnuję i biorę Gorzej z biustonoszami, bo nosząc bardzo obcisłe bluzki wszystkie nierówności na biustonoszu widać - więc odpada

Idę szukać na allegro sandałków Już to widzę, jak znajduję idealne, no naprawdę

Stary 2013-07-06, 12:42   #4249
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Zdam relację jutro
I jak?
Cytat:

Ja jednak wolę jak użyją photoshopa
Cytat:
Spoko, dam

Ja obejrzałam pół odcinka dziewiątego sezonu i nie mogę dalej, dobijają mnie, w depresje można wpaść
Cytat:
Hej

Dla mnie np. całe majtki z koronki są okropne Nigdy bym nie założyła. Dodatkowy problem jest z tym, że noszę dół tylko bawełniany, więc i tak mi koronki odpadają, nawet gdyby mi się podobały. Raczej właśnie chodziło mi o bieliznę w całości z koronki A bluzki mam z koronką, podoba mi się jeśli chodzi o ubrania

Mi też się drobne elementy zdarzają, jeśli coś leży pięknie to wtedy nie rezygnuję i biorę Gorzej z biustonoszami, bo nosząc bardzo obcisłe bluzki wszystkie nierówności na biustonoszu widać - więc odpada

Idę szukać na allegro sandałków Już to widzę, jak znajduję idealne, no naprawdę
Ja ostatnio też rozglądam się tylko za gładkimi stanikami, własnie dlatego, że nie lubię jak mi pod obcisłą bluzką odznaczają się koronki. Ale na zimę czemu nie, bo ogólnie koronkowe zarówno majtki jak i staniki mi się podobają.
Tylko też nie coś takiego: http://majtki.pl/photos/bezszwowe-fi...2964808890.jpg http://img.szafa.pl/ubrania/0/007388...gi-koronka.jpg http://img.szafa.pl/ubrania/1/013587...-koronkowe.jpg tylko takiego: http://i.wp.pl/a/f/jpeg/28087/114166884.jpeg

Dziewczyny, macie pomysł co moze oznaczać skór na wadze BB? Bo BW to Body Water, BF to Body Fat, a BM - Body Muscle Ten BB to u mnie 5,3, więc zupełnie nie mam pomysłu
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-06, 12:55   #4250
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:

Ja obejrzałam pół odcinka dziewiątego sezonu i nie mogę dalej, dobijają mnie, w depresje można wpaść

Tylko też nie coś takiego: http://majtki.pl/photos/bezszwowe-fi...2964808890.jpg http://img.szafa.pl/ubrania/0/007388...gi-koronka.jpg http://img.szafa.pl/ubrania/1/013587...-koronkowe.jpg tylko takiego: http://i.wp.pl/a/f/jpeg/28087/114166884.jpeg
No bo są smutne. A ostatni odcinek jest smutny Ja płakałam.

takie jak te ostatnio ja noszę, mam w każdym kolorze
Stary 2013-07-06, 13:08   #4251
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
[...]
Ja ostatnio też rozglądam się tylko za gładkimi stanikami, własnie dlatego, że nie lubię jak mi pod obcisłą bluzką odznaczają się koronki. Ale na zimę czemu nie, bo ogólnie koronkowe zarówno majtki jak i staniki mi się podobają.
[...]
Dla mnie zima nie różni się od lata mam takie same obcisłe bluzki, cieniutkie sweterki z długim rękawem. Żadnych z listy bym nie założyła, a te pierwsze są straszne Ostatnie świetne jeśli chodzi o krój [niski stan, odpowiedni kształt na pośladkach], ale koronka + nie są z bawełny

Stary 2013-07-06, 17:28   #4252
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:

I jak?

Ja jednak wolę jak użyją photoshopa

Dziewczyny, macie pomysł co moze oznaczać skór na wadze BB? Bo BW to Body Water, BF to Body Fat, a BM - Body Muscle Ten BB to u mnie 5,3, więc zupełnie nie mam pomysłu
Te pierwsze trzy okropne A ostatnie mam identyczne
Cytat:
Dla mnie zima nie różni się od lata mam takie same obcisłe bluzki, cieniutkie sweterki z długim rękawem. Żadnych z listy bym nie założyła, a te pierwsze są straszne Ostatnie świetne jeśli chodzi o krój [niski stan, odpowiedni kształt na pośladkach], ale koronka + nie są z bawełny
Nie jest Ci zimno ?
Stary 2013-07-06, 17:52   #4253
IzzieSt
Zakorzenienie

Vinga, Ty zamawiałaś bańki do masażu na dozie czy coś mi się pomieszało?
Stary 2013-07-06, 17:54   #4254
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
[...]

Nie jest Ci zimno ?
Jasne, że nie, mam przecież ciepłą kurtkę a w czym Ty chodzisz w zimie? Z tego co zauważyłam, ludzie też raczej ubierają się lekko Ja golfów nie znoszę, a rzadko można gdzieś kupić fajny, ciepły i grubszy sweterek. Poza tym zdarzało się, że ubrałam więcej rzeczy pod kurtkę i myślałam potem, że się ugotuję

Stary 2013-07-06, 17:57   #4255
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Vinga, Ty zamawiałaś bańki do masażu na dozie czy coś mi się pomieszało?
Nic Ci się nie pomieszało Te gumowe, 4 sztuki za około 27 zł
Cytat:
Jasne, że nie, mam przecież ciepłą kurtkę a w czym Ty chodzisz w zimie? Z tego co zauważyłam, ludzie też raczej ubierają się lekko Ja golfów nie znoszę, a rzadko można gdzieś kupić fajny, ciepły i grubszy sweterek. Poza tym zdarzało się, że ubrałam więcej rzeczy pod kurtkę i myślałam potem, że się ugotuję
W swetrach-tunikach, ewentualnie jak nie ma dużego mrozu to cienka koszulka na ramiączkach + cienka koszulka z długim rękawem + jakiś rozpinany cardigan/marynarka
Stary 2013-07-06, 18:02   #4256
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Nic Ci się nie pomieszało Te gumowe, 4 sztuki za około 27 zł
Jak one się fachowo nazywają? Bo nie mogę znaleźć
Stary 2013-07-06, 18:05   #4257
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Jak one się fachowo nazywają? Bo nie mogę znaleźć
Bańki akupunkturowe, bezogniowe, Jian Shen Guan, komplet 4 szt

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-06, 18:09   #4258
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Bańki akupunkturowe, bezogniowe, Jian Shen Guan, komplet 4 szt
Wskazania:
Bańki stosowane są do leczenia wielu chorób i dolegliwości takich jak: infekcje, przeziębienia, astma, nadciśnienie tętnicze, dolegliwości żołądkowe, impotencja, prostata, czyraki, hemoroidy, schorzenia stawów, bóle mięśniowe, stany zapalne ścięgien i inne.
Inne zastosowanie: do usuwania obcych ciał, pasożytów skóry (np. kleszczy), pozostałości jadu po ukąszeniu owadów i węży.

Dlatego stwierdziłam, że to nie to
Stary 2013-07-06, 18:17   #4259
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Wskazania:
Bańki stosowane są do leczenia wielu chorób i dolegliwości takich jak: infekcje, przeziębienia, astma, nadciśnienie tętnicze, dolegliwości żołądkowe, impotencja, prostata, czyraki, hemoroidy, schorzenia stawów, bóle mięśniowe, stany zapalne ścięgien i inne.
Inne zastosowanie: do usuwania obcych ciał, pasożytów skóry (np. kleszczy), pozostałości jadu po ukąszeniu owadów i węży.

Dlatego stwierdziłam, że to nie to
No cóż, zaręczam, że działają antycellulitowo Choć nie dokończyłam serii i trochę mi wróciło tego dziadostwa, ale dzisiaj wieczorem robię od nowa masaż, koniecznie

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Chciałam powiedzieć, że jak napnę mięśnie brzucha, to na dolnych mięśniach mam zakwasy Jestem więc jeszcze bardziej przekonana do Insane abs, ponieważ nie pamiętam kiedy ostatni raz udało mi się osiągnąć zakwasy w tym miejscu
Stary 2013-07-06, 20:50   #4260
Vinnga
Zakorzenienie

Aysell, gdzie kupujesz bieliznę ?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości