|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Cytat:
![]() Kurzysz i ćwiczysz? Nie masz przez to kondycji do bani? Ja stanowczo muszę rzucić
|
|
#4232 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o kondycję to i tak jest niezła killera robie całego, co prawda pocę i dyszę przy tym niemiłosiernie, ale dochodze do końca ![]() a wczoraj jeździłam ponad godzinę na rowerku i w ogóle się nie zmęczyłam, chwilami nawet zsiadałam i robiłam 2 minuty cardio jakieś pajacyki podskoki itd żeby przyspieszyc tętno ![]() ale będę rzucać ! kiedyś
|
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny muszę się pochwalić
przebiegłam dzisiaj z TŻ 6km bez przerwy! 43 minuty ciągłego biegu normalnie dla mnie to jest wyczyn a wszystko dlatego, że zapomnieliśmy zegarka i nie było jak mierzyć czasu więc stwierdziliśmy, że będziemy biec ile damy radę. Okazało się, że dobrze nam się biega i nawet lekko mi się oddychało i daliśmy radę
|
#4234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe czy będziecie mieć jutro zakwasy
|
|
|
|
|
#4235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To niesamowite jakie zrobiliście postępy i jak wytrwali jesteście w tym bieganiu
|
|
|
|
|
#4236 | |
|
Zakorzenienie
|
Zdam relację jutro
![]() Cytat:
teraz ciekawe czy za drugim razem też nam się uda przebiec bez przerwy generalnie to niesamowite uczucie tak biec, "wyłączyć myślenie" i wyciszyć się
|
|
#4237 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() czytam z szaloną ciekawością ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() do tego właśnie sklepu zamierzam iść, do którego wysłałaś linka Biustonosz ładny, lubię gładkie, koronka mi się zupełnie nie podoba, ale dla mnie za bardzo zabudowany, ja lubię takie miski ledwo co ![]() Mam nadzieję, że w tym sklepie będzie wybór. Zamówiłabym w internecie, ale się boję - czuję, że z odsyłaniem będzie cyrk, bo ja jestem strasznie wybredna, jeśli chodzi o bieliznę w ogóle - biustonosz ma być idealny, nie tylko ma idealnie leżeć, ale mój biust z przodu i z boku też ma idealnie wyglądać, a jeśli chodzi o dół, to żadnego wcinania w pośladki i też się dokładnie oglądam z tyłu, czy mnie dane majtki przypadkiem nieszczęśliwie nie spłaszczają ![]() i też żadnych koronek nie toleruję. Jak coś znajdę, dam znać tylko właśnie będę szukać stacjonarnie, w Krakowie Cytat:
też się spotkałam ostatnio z objawami szczególnej sympatii ze strony ćwiczeniowca, jest to bardzo miłe i mi niezwykle pomogło
|
|
|
#4238 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zazdroszcze wam dziewczyny biegania. ja kiedys biegalam ale juz z czasem u mnie gorzej i nie mam jak. poki co ciesze sie ze moge pocwiczyc chociaz w domu. gdybym miala wiecej wolnego czasu to na bank bym biegala, jezdzila na rowerze i jeszcze zumbe zaliczyla ![]() dzis ide wyszukiwac kolejny raz dobrego kremu do mojej twarzy i moze jakis ladny lakier znajde
|
|
|
|
|
#4239 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale uda mnie pieką strasznie, trochę brzuch i dekolt. Ale włożyłam sobie balsam do lodówki żeby był zimny i wtedy się znowu wysmaruję Nie lubisz koronek? Ja strasznie lubię
|
||
|
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
Prawie cała moja bielizna zawiera w sobie koronki. Nawet jak majtki mam bawełniane, to chociaż z boku jest doszyta koronka
![]() Natalka, a stosujesz jakieś filtry czy tak na żywca się opalasz? |
|
|
|
#4241 |
|
Zakorzenienie
|
Stosuję filtr
Czyli wysoko uda, paski od ramiączek i dół brzucha Aa, no i stopy mam czerwone Ale na parę dni stopuje z opalaniem, musi mi ta czerwień zejść ![]() Ja też mam same koronki + majtki tak zwane na WF, bo przy 3 klasach lasek nie chce mi się pokazywać moich koronek ![]() Szukam pasa do pończoch - ten niby spoko ale coś mu brakuje http://www.adore.pl/userdata/gfx/9fb876fd79b734b7fae689f43 9b816fc.jpg oo I właśnie - to jest jedna z nielicznych stron która nie stosuje photoshopa I spoko ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Obczajam na all stroje. Ten mi się strasznie podoba http://allegro.pl/sapphire-oryginaln...343115271.html http://allegro.pl/stroj-kapielowy-bi...344920507.html
|
|
|
|
#4242 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Cytat:
? Ja jak dotąd miałam doświadczenie tylko z samonośnymi, ale z nimi to różnie bywa, często się obsuwają albo skóra mnie zaczynała piec od tego silikonu Co do tego pasa, to rzeczywiście czegoś w nim brakuje, ale chętnie sobie przejrzę tę stronkę Ten drugi strój Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4243 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Cytat:
i ten silikon beznadziejny Ale chce sobie kupić jakiś pas i pończochy normalne ![]()
|
|
|
|
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie mam czego oglądać, dlatego wracam do książki, a później spróbuję z Insane abs
![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Świetne te ćwiczenia Na pewno znajdą się w moim repertuarze ćwiczeń. Dzięki, abrakatabra, za polecenie |
|
|
|
#4247 | ||
|
Zadomowienie
|
Cześć, dziewczyny
Cytat:
Mam na dnie szafy jedną kropiastą parę z Pepco, ale chyba nie mam ich gdzie nosić ![]() Cytat:
Cytryn bloguje
|
|
#4248 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Nigdy bym nie założyła. Dodatkowy problem jest z tym, że noszę dół tylko bawełniany, więc i tak mi koronki odpadają, nawet gdyby mi się podobały. Raczej właśnie chodziło mi o bieliznę w całości z koronki A bluzki mam z koronką, podoba mi się jeśli chodzi o ubrania Cytat:
Gorzej z biustonoszami, bo nosząc bardzo obcisłe bluzki wszystkie nierówności na biustonoszu widać - więc odpada Idę szukać na allegro sandałków Już to widzę, jak znajduję idealne, no naprawdę
|
|
|
#4249 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
. Tylko też nie coś takiego: http://majtki.pl/photos/bezszwowe-fi...2964808890.jpg http://img.szafa.pl/ubrania/0/007388...gi-koronka.jpg http://img.szafa.pl/ubrania/1/013587...-koronkowe.jpg tylko takiego: http://i.wp.pl/a/f/jpeg/28087/114166884.jpeg ![]() Dziewczyny, macie pomysł co moze oznaczać skór na wadze BB? Bo BW to Body Water, BF to Body Fat, a BM - Body Muscle Ten BB to u mnie 5,3, więc zupełnie nie mam pomysłu
|
||||
|
|
|
#4250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja płakałam. ![]() takie jak te ostatnio ja noszę, mam w każdym kolorze
|
|
|
|
|
#4251 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam takie same obcisłe bluzki, cieniutkie sweterki z długim rękawem. Żadnych z listy bym nie założyła, a te pierwsze są straszne
|
|
|
#4252 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ostatnie mam identyczne ![]() Cytat:
?
|
||
|
|
|
#4253 |
|
Zakorzenienie
|
Vinga, Ty zamawiałaś bańki do masażu na dozie czy coś mi się pomieszało?
|
|
|
|
#4254 |
|
Wtajemniczenie
|
Jasne, że nie, mam przecież ciepłą kurtkę
a w czym Ty chodzisz w zimie? Z tego co zauważyłam, ludzie też raczej ubierają się lekko
|
|
#4255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te gumowe, 4 sztuki za około 27 zł ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4256 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4257 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
Wskazania:
Bańki stosowane są do leczenia wielu chorób i dolegliwości takich jak: infekcje, przeziębienia, astma, nadciśnienie tętnicze, dolegliwości żołądkowe, impotencja, prostata, czyraki, hemoroidy, schorzenia stawów, bóle mięśniowe, stany zapalne ścięgien i inne. Inne zastosowanie: do usuwania obcych ciał, pasożytów skóry (np. kleszczy), pozostałości jadu po ukąszeniu owadów i węży. Dlatego stwierdziłam, że to nie to |
|
|
|
#4259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć nie dokończyłam serii i trochę mi wróciło tego dziadostwa, ale dzisiaj wieczorem robię od nowa masaż, koniecznie ![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Chciałam powiedzieć, że jak napnę mięśnie brzucha, to na dolnych mięśniach mam zakwasy Jestem więc jeszcze bardziej przekonana do Insane abs, ponieważ nie pamiętam kiedy ostatni raz udało mi się osiągnąć zakwasy w tym miejscu
|
|
|
|
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
|
Aysell, gdzie kupujesz bieliznę
?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:07.

(nie był baaaardzo przystojny, ale miał coś w sobie
) no i jakos tak się złożyło, że chyba mnie polubił bo na zajęciach w miare ogarniałam, często się cos zgłaszałam i juz na drugich zajęciach pamietał mnie z nazwiska i z wyglądu 
)

ciekawe czy będziecie mieć jutro zakwasy
Od początku mnie męczyło
Chyba jak się filtrem smarowałam to ominęłam trochę skóry

Aa, no i stopy mam czerwone

Co do tego pasa, to rzeczywiście czegoś w nim brakuje, ale chętnie sobie przejrzę tę stronkę
Już to widzę, jak znajduję idealne, no naprawdę 

Ja płakałam.