|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4161245 0]
u mnie było tak, że były nazwy i pod nimi ukryty odnośnik do strony, więc i tak zabawy trochę będzie, ale lepsze to niż nic [/QUOTE]Właśnie mam tak samo czyli kopiowałaś do każdego link jeszcze? ![]() http://www.alinarose.pl/2013/04/duzs...oj-sposob.html Cytat:
ja ostatnio kupiłam "Ławę przysięgłych", jestem dopiero na początku, ale już czuję, że będzie mega
|
|
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
O nie, mnie się Ława Przysięgłych w ogóle nie podobała
To znaczy sam pomysł na fabułę owszem, ale bardzo mnie zmęczył sposób pisania i niezbyt przyjemnie mi się czytało, co dziwne, bo inne książki Grishama nawet przypadły mi do gustu Po prostu za dużo było tych wszystkich zeznań, sprawozdań eksperckich, etc. Bardzo się akcja ciągnęła.
Edytowane przez Vinnga Czas edycji: 2013-07-03 o 20:04 |
|
|
|
#4203 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Idę się przekłuwać. Trzymajcie kciuki, żebym nie krzyczała za głośno
|
|
#4204 |
|
Konto usunięte
|
nie, po prostu, jak będę czegoś szukać to sobie odnajdę w dokumencie, bo miałam posegregowane
![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- co?
|
|
|
|
#4205 |
|
Zadomowienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4162448 8]
co? [/QUOTE]Już nic, za cienkim jestem zawodnikiem Miał być vertical labret, ale nic z tego. Nie wiem, jak te żelazne dziewuchy to u mnie wytrzymują ![]() https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...58068399_n.jpg Znalazłam tę panią dzisiaj przypadkiem w czeluściach internetu i nie mogę się napatrzeć. Gdyby mi tak było dane...
Nie każdy chłop z widłami to Posejdon. ![]() Edytowane przez Cytryn Czas edycji: 2013-07-03 o 21:29 |
|
|
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
wybrałam się dzisiaj na zakupy, naprzymierzałam się duuużo rzeczy a wyszłam tylko ze spodenkami takimi do kolan, przydadzą się do pracy
i o dziwo weszłam w 36 ale generalnie mierzyłam mniejsze rozmiary niż zwykle
|
#4207 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ile zrzuciłaś?
|
|
#4208 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
od początku Cię męczył styl pisania? Pytam, bo ja jestem na 50 stronie i mi się szalenie podoba, a wszystkie te opisy czytam z dzikim zaciekawieniem, bo mnie to interesuje, co i jak w sądzie ![]() Cytat:
chyba gdzieś czytałam o takich kroplach, nie pamiętam na co dokładnie - czy na jaskrę, ale działały właśnie na rzęsy, taki skutek uboczny [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4162448 8]nie, po prostu, jak będę czegoś szukać to sobie odnajdę w dokumencie, bo miałam posegregowane ![]() [...] [/QUOTE] Aha
|
|
|
#4209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od początku mnie męczyło |
|
|
|
|
#4210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dosłownie "pochłonęłam" ją film również był całkiem nieźle nakręcony---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4211 |
|
Zadomowienie
|
Cześć, dziewczyny
Wysłałam jakieś 40 CV i ciągle nic
|
#4212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie wiem, że ta książka ma świetne opinie i nawet się zastanawiałam przez jakiś czas czy aby na pewno nie wypożyczyłam czegoś innego Dzięki ![]() Mój nauczyciel od przedsiębiorczości powiadał, że jeżeli na 100 CV dostaniemy 2-3 odpowiedzi, to możemy to uznać za sukces
|
|
|
|
|
#4213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gerritsen też jest wychwala a ja nie mogę przebrnąć przez jej książki i jeszcze sprzedać nie mogę tego dziadostwa
|
|
|
|
|
#4214 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie nudzi Coben
|
|
|
|
#4215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za ile sprzedajesz i jakie ?---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- A czytałaś Niewinnego? Kanula polecała i bardzo mi się podobała ta książka Chociaż moja koleżanka, która uwielbia kryminały w stylu Agaty Christie, stwierdziła, że powieść nudna i przewidywalna Jak widać ile ludzi tyle opinii
|
|
|
|
|
#4216 | |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli interesuje Cię konrketnej miejsce to idź osobiście albo zapytaj nawet jak nie mają oferty. TZ uświadomił mnie w kwestii szukania pracowników, ludzie zasypują CV (pomimo, że są "od czapy"). Szukanie odpowiedniego CV jest ciężkie. Druga sprawa to kłamstwa - w CV są standardem.
Tz dostaje dziesiątki i setki CV, starają się wybrać najodpowiedniejsze ale po zaproszeniu kandydata okazuje się, że to co wypisał to bujda. ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
Mam po angielsku: Vanish i Gravity oraz po polsku Chirurga. Tylko ta ostatnia byłą zjadliwa
|
|
|
|
|
#4217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja koleżanka sobie wpisywała angielski na poziomie bardzo dobrym i niemiecki na poziomie dobrym, gdzie oceniłabym jej pierwszy język na komunikatywny, a drugi na początkujący ![]() I jak wygląda takie przeszukiwanie CV? Czym się kierują przy wyborze? Rzeczywiście zwracają uwagę na jakieś 'oryginalne', np. wydrukowane na kolorowej kartce ?Chirurg
|
|
|
|
|
#4218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) nie zwracają uwagi, tak samo z zainteresowaniami. Interesują ich umiejętności i człowiek. Problem w tym, że kłamią nie tylko na papierze ale także na spotkaniu. Przykład: pracownik ma obsługiwać obrabiarkę i cuda opowiada co to on umie, więc TZ wstaje i zaprasza go do maszyny, wtedy kandydat robi oczy jak 5 zł a przy maszynie okazuje się, że robi podstawowe błędy i nijak ma się to do tego co mówił. Jak przychodzi do nich ktoś osobiście (nawet jak nie szukają pracowników) to chętniej przyjmują albo zostawiają CV na przyszłość. Widzą, że komuś na prawdę zależy i aktywnie szuka pracy. To co czytamy w gazetach, portalach na temat CV to nie są tylko sporadyczne przypadki ale standard. Wysyłanie CV z maila typu misiaczek 1990, błędy ortograficzne to chleb powszedni
|
|
|
|
|
#4219 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze, że mój TŻ zarabia dobre kilka razy więcej niż ja, bo nie wiem, co by się z nami stało. Przymusowa dieta-cud
|
|
#4220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytałam Bez pożegnania i Najczarniejszy strach, nie siadły mi |
|
|
|
|
#4221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z drugiej strony szkoda, że tak ludzie kłamią, oszczędziłoby to czasu obu stronom ![]() |
|
|
|
|
#4222 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba jak się filtrem smarowałam to ominęłam trochę skóry Jestem dopiero w II rozdziale (taa, grubo idzie mi to czytanie ) ale o dziwo, wkręcam się Cytat:
Cytat:
![]() Fajne ma brwi Cytat:
![]() Cytat:
Takie banały pisze że masakra Dostałam jedną jej książkę i okładka wyglądała zachęcająco ale treść jest straszna ![]() A ja Cobena lubię Chociaż bardziej lubię Lee Child'a i serię o Jacku Reacher.
|
|||||
|
|
|
#4223 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Już wolę mieć krótkie rzęsy.
|
|
#4224 |
|
Zadomowienie
|
Wy tu tak o książkach.. a ja to nic nie czytam
![]() Byłam się opalać na balkonie, ale wytrzymałam pół godziny
|
#4226 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam się spytać czy mogę wrócić do ćwiczeń już
Mój doktor jest stanowczo zbyt przystojny Ostatnio też się kierowałam swoją intuicją i było w porządku
|
|
|
|
#4227 |
|
Zakorzenienie
|
Wrócę na sekundę do poprzedniego temata, mi się coś popieprzyło, ja miałam wypożyczoną książkę Bez pożegnania Cobena
![]() Zgadzam się, przystojni lekarze, wykładowcy itd mogą stanowić problem jeśli chodzi o skupienie się i logiczne myślenie ![]() edit: nie, ja już nie wiem co miałam wypożyczone, wiem, że dwie Cobena przeczytałam i jedną zwróciłam bo nie chciałam się z nią męczyć. Edytowane przez IzzieSt Czas edycji: 2013-07-04 o 17:59 |
|
|
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
Ale przynajmniej wynagradzają (lekarze) swoją urodą cierpienia na fotelu
Edytowane przez Vinnga Czas edycji: 2013-07-04 o 17:57 |
|
|
|
#4229 | |||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ja ostatnio najbardziej lubię ten - http://www.adore.pl/pl/p/Deco-Freya-...4-cielisty/549 (nie licząc ceny oczywiście) żadnych odznaczających się elementów pod ubraniem i fajnie się go nosi. Poza tym curvy kate ma fajne, tylko problem bo ja noszę bluzki/koszule białe lub pastelowe, więc zwykle i tak muszę skończyć na cielistych, a oni (patrząc na wybór w polskich sklepach chociaż) mają bardziej 'pstrokate' Jakbyś znalazła jakiś sklep z dużym wyborem to poproszę o info. Cytat:
Chociaż są mniej i bardziej wydajne, bo szybciej mi zejdzie artiste z cytrusami, na dłużej wystarczy alterra morela i pszenica. Cytat:
Warszawę znam, ale tylko pod względem zawodowym i centrów handlowych. Nawet starówki nie widziałam ![]() Do Pragi to mnie przyciąga tylko dm, ew Most Karola moge uznać za ładne miejsce. Poza tym to nie wiem czym się zachwycić- tym, że stoi tłum ludzi żeby obejrzeć jak figurki z zegarka wychodzą czy milionem sklepów z tandetnymi pamiątkami? A do Paryża mnie nie ciągnie, bo tam zbyt multikulturowo, a takie miejsca to nie dla mnie, dziwnie bym się czuła. A poza tym od znanych mi osób nie usłyszałam zachwytu tym miastem, wręcz odwrotnie. Za to mogłabym odwiedzić Londyn (zakupowo), może coś we Włoszech. No i Hiszpanię kontynentalną, bo znam tylko jej wyspy- to akurat zamiar na Lipiec/Sierpień.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-07-04 o 18:34 |
|||
|
|
|
#4230 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja w tym semestrze miałam zajęcia z grafiki z takim fajnym gościem (nie był baaaardzo przystojny, ale miał coś w sobie ) no i jakos tak się złożyło, że chyba mnie polubił bo na zajęciach w miare ogarniałam, często się cos zgłaszałam i juz na drugich zajęciach pamietał mnie z nazwiska i z wyglądu Jednak mimo że na ćwiczeniach mi szło, tak z wykładów, które on też prowadził już nie było tak kolorowo. Na egzamin nie miałam sie kiedy uczyć, bo musiałam pooddawać rysunki techniczne, żeby do niego w ogóle móc przystąpić.. No i tak się złożyło, że w dzień egzaminu byłam u niego mu je oddać. Ledwo mnie zobaczył usłyszałam: " ooo Pani Madzia, co Pania tu do mnie sprowadza, przecież ja już Pani ocene wystawiłem" Okazało się, że koleś albo celowo wpisał mi 4.0 albo się pomylił w każdym razie ja na to odpowiedziałam żartem, że skoro Pan tak lubi wpiswać oceny przed czasem to ja w takim razie poproszę też 4.0 od razu z egzaminu (który miał sie odbyć dopiero za 3 h) On sie tylko uśmnięchnął i nic nie odpowiedział Poszłam na egzamin (na którego nic a nic nie umiałam), który trwał 3 minuty raptem. Było 25 pytań testowych i na każde mielismy czas 5 sekund wszystkie pytania strzeliłam i dostałam 4.0 - juz sama nie wiem czy ze szczęścia czy z litości tego gościa ![]() tak czy siak, czasem opłacaja się dobre stosunki z wykładowcami oczywiście trzeba wyczuć z kim można sobie "trochę pozwolić" a z kim niestety nie![]() w sumie nie wiem po co Wam to pisałam ![]() idę na fajkę a potem killer ![]() aha, a jutro jadę do Krakowa, nie wytrzymam dłużej niż tydzień bez TŻ (sory Vinga! )
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.

[/QUOTE]
czyli kopiowałaś do każdego link jeszcze? 

Żałuję że nie mam materaca bo bym w basenie leżała.

To znaczy sam pomysł na fabułę owszem, ale bardzo mnie zmęczył sposób pisania i niezbyt przyjemnie mi się czytało, co dziwne, bo inne książki Grishama nawet przypadły mi do gustu
Po prostu za dużo było tych wszystkich zeznań, sprawozdań eksperckich, etc. Bardzo się akcja ciągnęła.

Chyba jak się filtrem smarowałam to ominęłam trochę skóry 
)