Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-22, 09:44   #4231
kitkulka
Zakorzenienie

Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Ex to mialas przejscia biedna ale wszystko dobrze się skończyło i synio zdrowy

Tak, elzam to ta hala z czerwonej cegły spróbuje skoczyć tam jutro i obadac wszystko, mieli w różnych "butikach", ale myślę, że cena będzie wyższa niż u tej dziewczyny, nie wiem o ile, ale oni zawsze maja trochę drożej. Podejmiemy jakąś decyzję jak tam pojadę i zobacze bo wczoraj tak tylko przeleciałam

Nove nie dawaj jej fajek! Alez ona głupia siebie niech truje do woli, ale zeby dzidzie ja to mam wyrzuty sumienia jak zjem twistera z KFC, nie wyobrażam sobie palić fajek ani pić alko chociaż doktorka powiedziała mi, że szklaneczkę słabego piwka mogę raz wypic, nic sie nie stanie, ale wolę nie bym chyba umarła ze stresu ze dziecko pijane.

Agatko o kurcze, trojaczki ja tak sie balam, ze nam sie trafia blizniaki i jak przyszlam do lekarza pierwszy raz to z lekarka bylysmy obie takie ciekawe, ze szybko szybko usg robic i patrzeć czy jest tylko jedno czy dwa i nam obu tak ulzylo, ze jedna fasolka

A o matkach palących fajki tez mi ciocia opowiadala, ze to nawet i lozysko smierdzi po porodzie i jest takie brzydkie, fu

A wiesz cos moze o komorkach macierzystych? Chcemy przy porodzie pobrac krew pepowinowa, ale jeszcze tez musimy sie wszystkiego dowiedziec. To sie chyba pozniej przechowuje tak jak wlasnie komorki jajowe czy nasienie?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

A ta babka z rozbieznoscia 1 lipca a 1 sierpnia to jakie jaja u mnie jest z usg ze mam termin na 16 grudnia a z @ na 21go.

kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 10:26   #4232
Renatka89
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Hej

truskawkowa- dzieki za szeroką odpowiedz az taka panikara nie jestem, spróbuje kozieradki w weekend odstawiłam teraz tylko ujedrniacze o ktorych sie tylko naczytałam,że nie wolno (i tak nie działały:P) i tonik z kwasem salicylowym. Wcierke joanny z rzepą na bazie alkoholu uzywam i jest ok
Można wiedziec co studiowałas?

Kitka- - nie denerwuj sie, odpocznij kilka dni i bedzie ok może to skurcze przepowiadające, muszą takie byc, macica sie szykuje powolutku do porodu przeciez..
ja w tym tyg. w którym Ty jesteś miałam juz załozone szwy podtrzymujące, brałam leki na podtrzymanie, a w 7miesiacu ciazy dostałam tez te zastrzyki na rozwiniecie płuc bo zaczęła juz sie akcja porodowa. Ale dostałam tez cos na "zatrzymanie" w zastrzyku i urodziłam po terminie- miałam wywoływany poród Dziewczyna zdrowa, silna, duża, kochana A całą ciąże przeleżałam, od 1 dnia ciazy miałam nakaz lezenia, tabletki, zakaz seksu i forsowania sie
Stary 2013-08-22, 12:36   #4233
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
Kitka- - nie denerwuj sie, odpocznij kilka dni i bedzie ok może to skurcze przepowiadające, muszą takie byc, macica sie szykuje powolutku do porodu przeciez..
ja w tym tyg. w którym Ty jesteś miałam juz załozone szwy podtrzymujące, brałam leki na podtrzymanie, a w 7miesiacu ciazy dostałam tez te zastrzyki na rozwiniecie płuc bo zaczęła juz sie akcja porodowa. Ale dostałam tez cos na "zatrzymanie" w zastrzyku i urodziłam po terminie- miałam wywoływany poród Dziewczyna zdrowa, silna, duża, kochana A całą ciąże przeleżałam, od 1 dnia ciazy miałam nakaz lezenia, tabletki, zakaz seksu i forsowania sie
podziwiam Cię, że nie zwariowałaś ja nie wiem jakbym wytrzymała całe 9 miesięcy leżenia, pewnie byłabym nie do zniesienia dla wszystkich w koło

a gdzie Wy wszystkie jesteście, co robicie, chodźcie ze mną pogadać, bo się nudzę

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Godzinę czekam, a Was nadal nie ma. Wsiąkło blondyny

Edytowane przez kitkulka
Czas edycji: 2013-08-22 o 11:36
Stary 2013-08-22, 12:43   #4234
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Ja jestem
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 12:45   #4235
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
Ja jestem
No w koooońcu bo już się wzięłam za pisanie pracy
Stary 2013-08-22, 12:47   #4236
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
No w koooońcu bo już się wzięłam za pisanie pracy
spoko
Sama w pracy siedze i drapie sie po lbie,az klientki na mnie dziwnie patrza i wychodza
Stary 2013-08-22, 13:07   #4237
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
spoko
Sama w pracy siedze i drapie sie po lbie,az klientki na mnie dziwnie patrza i wychodza
Przynajmniej masz spokój jak pójdą
Ja czekam na wyniki moich badań z odczynem Coombsa, na konflikt krwi i mnie nosi będą koło 16

i na obiad też czekam, pachnie mi tutaj

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

awwwwwwwwwwwwww

http://allegro.pl/emu-australia-baby...442309983.html
Stary 2013-08-22, 13:10   #4238
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Ja czekam na wyniki moich badań z odczynem Coombsa, na konflikt krwi i mnie nosi będą koło 16

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

awwwwwwwwwwwwww

Jakie slodziachne emulce dla bąbelka
Musisz bobasowi takie sprawic i to koniecznie

Mnie Truskawkowa zaitrygowała i przekopuje neta za szczotka z jonizacja
Stary 2013-08-22, 13:16   #4239
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie slodziachne emulce dla bąbelka
Musisz bobasowi takie sprawic i to koniecznie

Mnie Truskawkowa zaitrygowała i przekopuje neta za szczotka z jonizacja
musi mieć

też mnie ta szczota zainteresowała, moja koleżanka z roku taką ma i już wtedy mi się spodobała, ale zupełnie wyleciała mi z głowy
Stary 2013-08-22, 13:22   #4240
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
musi mieć

też mnie ta szczota zainteresowała, moja koleżanka z roku taką ma i już wtedy mi się spodobała, ale zupełnie wyleciała mi z głowy
Jak bedzie dziewczynka to koniecznie różowiaste jej kup

Mnie tez, ale teraz pytanie, czy bardziej wole suszarke z jonizacja czy szczotke
Z tego co widze suszarki sa tansze

A na dokładkę nie mam butów na plaskim na zblizajaca sie wielkimi krokami jesień
U mnie rano jest tak chlodno,że w bluzie do pracy smigam
Stary 2013-08-22, 13:32   #4241
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Jak bedzie dziewczynka to koniecznie różowiaste jej kup

Mnie tez, ale teraz pytanie, czy bardziej wole suszarke z jonizacja czy szczotke
Z tego co widze suszarki sa tansze

A na dokładkę nie mam butów na plaskim na zblizajaca sie wielkimi krokami jesień
U mnie rano jest tak chlodno,że w bluzie do pracy smigam
różowe? Kurcze sama nie wiem, są słodkie, ale nie chciałabym z córci zrobić laleczki ale jeszcze zobaczę, bo się napalę na dziewuszkę a tam siusiak

Szczotka dobra bo zawsze pod ręką sama w sumie nie wiem, mam suszarkę z jonizacją, właściwie miałam bo spaliłam ale raczej nie widziałam, żeby jakieś cuda robiła

Ja jeszcze też jakieś buty będę musiała kupić, bo w tych sneakersach jak spadnie deszcz i będzie błoto to raczej zbyt długo nie pośmigam.

A co z tymi air maxami? ja byłam w poniedziałek u siebie w sklepie Nike i była jedna para za 199 zł! Tanio bardzo jak na air maxy, tylko kolor mi nie pasował za bardzo - białe a znaczki pomarańczowe. Takie sobie. Inna wersja była kolorowo szara za 299 zł no i czarne. Sama nie wiem jakie bym chciała, podobno super wygodne. Może powiem siostrze TŻ, żeby mi z UK przywiozła, bo przylatuje w połowie września ale z drugiej strony po co mi adidasy na jesień/zimę a w przyszłym roku nie wiadomo czy będą takie na czasie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-22, 13:40   #4242
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
różowe? Kurcze sama nie wiem, są słodkie, ale nie chciałabym z córci zrobić laleczki ale jeszcze zobaczę, bo się napalę na dziewuszkę a tam siusiak

Szczotka dobra bo zawsze pod ręką sama w sumie nie wiem, mam suszarkę z jonizacją, właściwie miałam bo spaliłam ale raczej nie widziałam, żeby jakieś cuda robiła

Ja jeszcze też jakieś buty będę musiała kupić, bo w tych sneakersach jak spadnie deszcz i będzie błoto to raczej zbyt długo nie pośmigam.

A co z tymi air maxami? ja byłam w poniedziałek u siebie w sklepie Nike i była jedna para za 199 zł! Tanio bardzo jak na air maxy, tylko kolor mi nie pasował za bardzo - białe a znaczki pomarańczowe. Takie sobie. Inna wersja była kolorowo szara za 299 zł no i czarne. Sama nie wiem jakie bym chciała, podobno super wygodne. Może powiem siostrze TŻ, żeby mi z UK przywiozła, bo przylatuje w połowie września ale z drugiej strony po co mi adidasy na jesień/zimę a w przyszłym roku nie wiadomo czy będą takie na czasie
Taka mała dziecinka slodko wyglada w rozowych butkch, no wlasnie jak laleczka ale w pozytywnym tego slowa znaczeniu

Ja przez cale USG u mam w brzuchu miałam "niby" pitola, a tu siup dziewczyna
Ale nie oszukujmy sie jakie usg było 27-28 lat temu

Na jesien mam jeszce lity z tamtego roku,swoja droga chyba ze 2x mialam je na nogach i jeszcze bezowe koturny od których bola mnie całe nogi
Na paskim do latania czegos potrzebuja
Pewnie byłam tak ułozona,że pepowina była i ja wzieli za siusiaka

Kiteczko tylko,że ty masz włosy gladkie i proste z natury wiec u Cibie słoneczko p[o szczotce czy siszarce z jonizacja może nie byc takiego WOW!!! Tak mi sie przynajmniej wydaje, ale co ja tam wiem
Stary 2013-08-22, 13:42   #4243
201606240916
Konto usunięte

Hej Kochane

Obleciałam dzisiaj pięć Rossmannów, i dopiero w szóstym była ta maska Extreme z Loreala Ale ważne, że znalazłam. I w niektórych są już szafy z Eveline.

Cytat:

awwwwwwwwwwwwww

To daj znać jak tam wyniki, ale na pewno będą dobre
Ja dzisiaj robię makaron z serem.
Fajne takie emu dla dzieci W zeszłym roku często widziałam dzieciaki w takich butkach. A dziewczynki miały właśnie różowe
A ból w brzuszku już nie wraca?
201606240916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 13:42   #4244
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Air maxy mam i bardzo sobie chwale, na moje biedne styrane nóżki jak ulał
Tylko,że ja nie mam oryginalnych, a podróbki za 70 zł
Stary 2013-08-22, 13:43   #4245
201606240916
Konto usunięte

Cytat:
spoko
Możesz chociaż odpocząć
201606240916 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-22, 13:45   #4246
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankaa86 Pokaż wiadomość
Możesz chociaż odpocząć
i tak mnie te baby denerwuja
Stary 2013-08-22, 13:55   #4247
Agatau88
Zakorzenienie

KITKA
ja tez widziałam zdjęcia na fejsie, fajna masz pomadke, jaka to?

Komórki macierzyste to ciezki temat, placi się zdaje się 3 tys. I przehcowywane sa cale zycie. W razie choroby dziecka, białaczki, nowotworu-choroby krwi gdzie trzeba zrobić przeszczep.I szukany jest dawca z taki samym genotypem, a wiadomo że o to ciężko. Są rozne zdania na ten temat. Czy warto czy nie. Bo niekoniecznie przecież pomoze. Ja zdania nie mam takiego na pewno na jakąś opcje. A Wy chcecie, tak?
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 14:20   #4248
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
KITKA
ja tez widziałam zdjęcia na fejsie, fajna masz pomadke, jaka to?

Komórki macierzyste to ciezki temat, placi się zdaje się 3 tys. I przehcowywane sa cale zycie. W razie choroby dziecka, białaczki, nowotworu-choroby krwi gdzie trzeba zrobić przeszczep.I szukany jest dawca z taki samym genotypem, a wiadomo że o to ciężko. Są rozne zdania na ten temat. Czy warto czy nie. Bo niekoniecznie przecież pomoze. Ja zdania nie mam takiego na pewno na jakąś opcje. A Wy chcecie, tak?
Agatko, to błyszczyk Diora, jeszcze z serii Kiss, ale już wycofana odkopałam go niedawno i teraz ciągle smaruję tzn tak słyszałam, że wycofane, nie rozglądałam się za nimi już w sklepie

Ja właściwie nie miałam zdania, ale TŻ coś mówi, że może warto

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:
Fajne takie emu dla dzieci W zeszłym roku często widziałam dzieciaki w takich butkach. A dziewczynki miały właśnie różowe
ból na szczęście nie i mam nadzieję, że nie wróci

wegetarianki mnie dzisiaj nie polubią: mam bitki wołowe na obiad no ale ja czasem muszę czerwone mięso zjeść...

Edytowane przez kitkulka
Czas edycji: 2013-08-22 o 14:06
Stary 2013-08-22, 16:35   #4249
Lavia15
Wtajemniczenie

Witam się i ja

Dostałam pracę w Klubie Malucha
będę z takimi małymi dzieciaczkami pracować, mam nadzieję że dam sobie radę, bo to mega duża odpowiedzialność.... Wcześniej pracowałam z 3-5latkami a teraz będę mieć szkraby takie od 2 do 4latek.

Kitka mi też takie Emu strasznie się podobają u małych dzieci ale jednak nie kupowałabym chyba różowych tylko zwykłe takie jak na tym foto

z włosami dzisiaj znów podziałałam i znów mam ciemny blond

Kylie ja też się dołaczam do grona poszukujących tych szczotek na all Już Tż-towi oświadczyłam, że chce taką w prezencie na naszą rocznice tylko nie znam się, której firmy najlepiej wybrać no i cena też żeby jakoś strasznie nie powalała :P
może taką Remingtona?
http://allegro.pl/szczotka-remington...466100886.html
treningi z Ewą Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA

Edytowane przez Lavia15
Czas edycji: 2013-08-22 o 16:39
Lavia15 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-22, 16:38   #4250
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiabb1983 Pokaż wiadomość
kurcze jednak mnie ten obecny kolor drażni łeb mi się świeci jak pomarańczowe światło na drodze
mam tylko ten piaskowy narazie , był jeden więc wzięłam i tak myślę czy lekko jeszcze pojaśnić kąpielą i walnąć tym piaskowym czy spróbować na pasemku od razu jak wyjdzie
pokaż pazurki

o rajciu nie dziwie Ci się miałam podobnie w pierwszej ciąży w 24 tygodniu ale bóle podbrzusza tak okropne że nie mogłam chodzić i siedzieć leżałam wtedy w szpitalu jakiś tydzień na obserwacji i nie wolno mi było wstawać wogóle do tego jakieś leki brałam po których non stop spałam ale przeszło wszystko i potem juz było ok
być może macica się powiększa i uciska na jakieś nerwy przez co odczuwasz taki dyskomfort niemartw się na zapas, ale najlepiej poleż przez kilka dni i nie nadwyrężaj się niepotrzebnie

już sama nie mogę się doczekać

prawie jak mój obecny
asia to rob piaskowy powinno lekko rudosci zbic.
pazurki dalam na bloga,dzis mi odwalilo i zrobilam od nowa bo tamte juz mi sie nie podobaly za duzo bialego, ja sie w bieli zle czuje ;/

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
Pomoże mi któraś szybko? Jutro maluję włosy rano Palette C10 i nie do końca wiem, ile powinnam trzymać na długości przy takim kolorze włosów: http://s1.pokazywarka.pl/i/2237740/124396/1.jpg Rozumiem, że farba farby nie rozjaśni, ale w rzeczywistości kolor jest jaśniejszy. Trzymać przepisowo z instrukcją długość i odrost? Czy długość nieco krócej? Blond bunny, pomożesz?
na dlugosci to max na 20 minut. odrosty 45-50 minut.

Cytat:
podziwiam Cię, że nie zwariowałaś ja nie wiem jakbym wytrzymała całe 9 miesięcy leżenia, pewnie byłabym nie do zniesienia dla wszystkich w koło

a gdzie Wy wszystkie jesteście, co robicie, chodźcie ze mną pogadać, bo się nudzę

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Godzinę czekam, a Was nadal nie ma. Wsiąkło blondyny
juz jestem

Cytat:
spoko
nadal cie swedzi?

Cytat:
Hej Kochane

Obleciałam dzisiaj pięć Rossmannów, i dopiero w szóstym była ta maska Extreme z Loreala Ale ważne, że znalazłam. I w niektórych są już szafy z Eveline.

ale zalapalas sie a promo tej maski
daj znac jak pasuje

a ja wam powiem ze dzis moje wlosy po tej odzywce extreme sa juz ok- nabraly gladkosci, wydaje sie jabym proste miala cale zycie, konce juz nie szczotkuja sie... wiec nie wiem, moze sie lekko przetluscily i juz im dobrze
Stary 2013-08-22, 16:48   #4251
czekoladowoo
Zakorzenienie

Maaatko nie nadąrzam za wami

Kurcze a moje włosy to ostatnio tragedia. Puszą sie, suche są, od połowy długosci masakra
Wogóle nie dostałam kasy z tego telemarketingu co pracowałam za lipiec I sie okazało że nie zostałam wpisana na liste obecności i tak jakby mnie w pracy nie było
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 16:51   #4252
anias2
Zadomowienie

Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Bunny Kochana a używałas może maski elseve total repair taka z czerwona nakretka? Jeśli tak to jaka to jest nawilzajaca? I jak u Ciebie się sprawowała

anias2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 17:34   #4253
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość

Kurcze a moje włosy to ostatnio tragedia. Puszą sie, suche są, od połowy długosci masakra
Wogóle nie dostałam kasy z tego telemarketingu co pracowałam za lipiec I sie okazało że nie zostałam wpisana na liste obecności i tak jakby mnie w pracy nie było
boze jakie chamstwo ale cie zalatwili
Cytat:
Napisane przez anias2 Pokaż wiadomość
Bunny Kochana a używałas może maski elseve total repair taka z czerwona nakretka? Jeśli tak to jaka to jest nawilzajaca? I jak u Ciebie się sprawowała

nie uzywalam, ale mam juz na stanie kupiona( teraz promo bylo to zle nie skorzystac)
Wee o podobnych wlosach do moich uzywala i nie widzi roznic miedzy nia a extreme.
ale chodzi ci ktora z loreala jest nawilzajaca? zadna. wszystkie maja proteiny- choc nie duzo, za to mniej silikow a wiecej zmiekczaczy ma wlasnei extreme i ta czerwono-biala. czyli sa proteinowo-nawilzajace, do tego wygladzaja i chronia silikonami w malej ilosci.

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Cytat:

ale to po farbowaniu londa taki sie zrobily? czy same z siebie bo np za duzo protein dawalas albo slabe odzywki?

REKLAMA
Stary 2013-08-22, 17:37   #4254
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
boze jakie chamstwo ale cie zalatwili

nie uzywalam, ale mam juz na stanie kupiona( teraz promo bylo to zle nie skorzystac)
Wee o podobnych wlosach do moich uzywala i nie widzi roznic miedzy nia a extreme.
ale chodzi ci ktora z loreala jest nawilzajaca? zadna. wszystkie maja proteiny- choc nie duzo, za to mniej silikow a wiecej zmiekczaczy ma wlasnei extreme i ta czerwono-biala. czyli sa proteinowo-nawilzajace, do tego wygladzaja i chronia silikonami w malej ilosci.

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

ale to po farbowaniu londa taki sie zrobily? czy same z siebie bo np za duzo protein dawalas albo slabe odzywki?
Odżywki mam takie same, proteiny daje raz w tygodniu, tak same nawilżające.
Wydaje mi sie ze to po Londzie bo po ostatnim farbowaniu mi sie taka tragedia zrobiła. Wczesniej było znośnie, lekko sie pogarszało z czasem,a teraz tragedia

No hamstwo... hamstwo, i teoretycznie to nic zrobic nie moge
Stary 2013-08-22, 18:18   #4255
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Umyłam włosy Clear'em, nałożyłam maska z Chantala i zobaczymy jak to bedzie

Cytat:

wegetarianki mnie dzisiaj nie polubią: mam bitki wołowe na obiad no ale ja czasem muszę czerwone mięso zjeść...
Ja tez lubie miesko, ale nie za czesto

Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość
Witam się i ja

Dostałam pracę w Klubie Malucha
będę z takimi małymi dzieciaczkami pracować, mam nadzieję że dam sobie radę, bo to mega duża odpowiedzialność.... Wcześniej pracowałam z 3-5latkami a teraz będę mieć szkraby takie od 2 do 4latek.

Kylie ja też się dołaczam do grona poszukujących tych szczotek na all Już Tż-towi oświadczyłam, że chce taką w prezencie na naszą rocznice tylko nie znam się, której firmy najlepiej wybrać no i cena też żeby jakoś strasznie nie powalała :P
może taką Remingtona?
http://allegro.pl/szczotka-remington...466100886.html
Gratki z praca

Ja zastanawiałam sie na szczotka z Brauna
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...air-brush.html
ale tez zastanawiam sie na suszarka

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
nadal cie swedzi?

a ja wam powiem ze dzis moje wlosy po tej odzywce extreme sa juz ok- nabraly gladkosci, wydaje sie jabym proste miala cale zycie, konce juz nie szczotkuja sie... wiec nie wiem, moze sie lekko przetluscily i juz im dobrze
Swedzi
ale umyłam juz Clearem i zobaczymy
Ja mam szlaban na wszystko co zwiazane z włosami i do włosów, bo na prawde przegiełam
wiec prosze mnie tu nowymi odzywkami nie kusic
Cytat:

Ej ale to juz nic nie da sie z tym zrobic?
Nie masz jak udowodnic,że w pracy jednak byłaś?

Cytat:
Odżywki mam takie same, proteiny daje raz w tygodniu, tak same nawilżające.
Wydaje mi sie ze to po Londzie bo po ostatnim farbowaniu mi sie taka tragedia zrobiła. Wczesniej było znośnie, lekko sie pogarszało z czasem,a teraz tragedia

No hamstwo... hamstwo, i teoretycznie to nic zrobic nie moge
Moze spróbuje tej nowej Paletki 318

Edytowane przez xXxKYLIExXx
Czas edycji: 2013-08-22 o 18:24
Stary 2013-08-22, 18:34   #4256
Eveline1000
Rozeznanie

Hej

Kylie współczuję Ci.Ja nie rozumiem co za lekarzeJak na NFZ to traktują pacjenta jakby niepotrzebnie im d*pę zawracał a jak im zapłacisz to już od razu skaczą przy Tobie.Mam nadzieję że z twoim kolanem będzie wszystko dobrze

Bunny poczekam jak wyjdzie Kylie po tej alfie i popatrzę na efekty u Ciebie na blogu i wtedy się zdecyduję czy zostać przy kolestonie czy robić alfą

Lavia gratuluję dostania pracyBędziesz pracować z takimi maluszkami.Super.Ale pewnie też umieją dać człowiekowi czasem w kość

Czeko przykro mi.Kurde pracowałaś i nawet nie otrzymałaś za to kasy.Jak tak można postępować z ludzmi

Laski a mi endo wypisała lek a właściwie taki suplement który pomaga ustabilizować hormony i jak zachodzę do aptek i mówię czy coś takiego dostanę to patrzą się na mnie jak na przybysza z kosmosu.Nie wiem gdzie go dostać.Zamówiłabym przez internet w DOZ ale muszę jechać po odbiór jakieś 50 km bo w aptece u mnie nie da się odebrać.
Eveline1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 18:39   #4257
Agatau88
Zakorzenienie

A co są warte te szczotki z jonizacja?
BUNNY wypowiedz się:P to ja tez taka zechce:P

CZEKO
ale Cie załatwili...kurcze masakra jakas...

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Eveline1000 Pokaż wiadomość
Laski a mi endo wypisała lek a właściwie taki suplement który pomaga ustabilizować hormony i jak zachodzę do aptek i mówię czy coś takiego dostanę to patrzą się na mnie jak na przybysza z kosmosu.Nie wiem gdzie go dostać.Zamówiłabym przez internet w DOZ ale muszę jechać po odbiór jakieś 50 km bo w aptece u mnie nie da się odebrać.
A jak się nazywa?
I na co on?
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2013-08-22, 18:42   #4258
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Umyłam włosy Clear'em, nałożyłam maska z Chantala i zobaczymy jak to bedzie

Ja tez lubie miesko, ale nie za czesto

Gratki z praca

Ja zastanawiałam sie na szczotka z Brauna
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...air-brush.html
ale tez zastanawiam sie na suszarka

Swedzi
ale umyłam juz Clearem i zobaczymy
Ja mam szlaban na wszystko co zwiazane z włosami i do włosów, bo na prawde przegiełam
wiec prosze mnie tu nowymi odzywkami nie kusic

Ej ale to juz nic nie da sie z tym zrobic?
Nie masz jak udowodnic,że w pracy jednak byłaś?

Moze spróbuje tej nowej Paletki 318
Wiesz bede dzwonic do kordynatora zeby cos z tym zrobił, ale on ma gdzies ludzi i powie ze to moja wina... a jak ja jeszcze pracowałam to listy nie było... dopiero potem było wpisywane. Teoretycznie mam smsy do niego jak pisałam że bede o tej i o tej godzinie, z datami, ale watpie ze to cos da

Myśle nad kolestonem, i nad ta pallete ale platynowym, bo mam bardzo jasne i chłodne włosy i przy tym chciałabym zostac, a Palette mi nigdy szczerze mowiac tak chłodnego czystego koloru jak ta londa nie dała
Ale jak tak dalej pójdzie to włosy bede musiała obciac o wiele wiecej niz same koncówki.
Stary 2013-08-22, 18:48   #4259
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eveline1000 Pokaż wiadomość
Hej

Kylie współczuję Ci.Ja nie rozumiem co za lekarzeJak na NFZ to traktują pacjenta jakby niepotrzebnie im d*pę zawracał a jak im zapłacisz to już od razu skaczą przy Tobie.Mam nadzieję że z twoim kolanem będzie wszystko dobrze

Bunny poczekam jak wyjdzie Kylie po tej alfie i popatrzę na efekty u Ciebie na blogu i wtedy się zdecyduję czy zostać przy kolestonie czy robić alfą

Lavia gratuluję dostania pracyBędziesz pracować z takimi maluszkami.Super.Ale pewnie też umieją dać człowiekowi czasem w kość

Czeko przykro mi.Kurde pracowałaś i nawet nie otrzymałaś za to kasy.Jak tak można postępować z ludzmi

Ja sie juz przestałam denerwowac
Zaczełam brac ten lek (swoja droga kapsuły wielkosci małego palca)
zobacze. Jak nie bedzie poprawy, to chromole tego paździerza na NFZ i zapłace za lepsza opieke medyczna, trudno w tym karju sie nie da inaczej.
Czasem mylse,że lepiej by było wszystko sprywatyzowac, nikt by zadnych chorych skladek nie płacil, bo to po prostu strata pieniedzy, na bande nieudaczników Tylko co by zrobili znowu Ci najbiedniejsi?
Ehhh źle sie dzieje w tym kraju i coraz bardziej rozumiem tych,którzy nie chca tu byc
Słuchaj,a tego leku nie moze Ci ktos w innym miesie kupic i podesłać po prostu? skąd w ogole jestes?

Widze,że bede dla Cibie królikiem doświadczalnym
Sama nie moge sie doczekac jak ta Alfa mi wyjdzie

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
A co są warte te szczotki z jonizacja?
BUNNY wypowiedz się:P to ja tez taka zechce:P
podczepiam sie pod pytanie

Cytat:
Wiesz bede dzwonic do kordynatora zeby cos z tym zrobił, ale on ma gdzies ludzi i powie ze to moja wina... a jak ja jeszcze pracowałam to listy nie było... dopiero potem było wpisywane. Teoretycznie mam smsy do niego jak pisałam że bede o tej i o tej godzinie, z datami, ale watpie ze to cos da

Myśle nad kolestonem, i nad ta pallete ale platynowym, bo mam bardzo jasne i chłodne włosy i przy tym chciałabym zostac, a Palette mi nigdy szczerze mowiac tak chłodnego czystego koloru jak ta londa nie dała
Ale jak tak dalej pójdzie to włosy bede musiała obciac o wiele wiecej niz same koncówki.
Mysle,że te sms to wiele moga Ci pomoc własnie, na pewno bym ich nie kasowała, a moze masz tam kogos zaprzyjaznionego kto poreczyza Ciebie, nawet anonimowo. Zgłos to do PIP, nic nie stracisz,a mozesz tylko zyskac
Mi sie efekt po 318 bardzo podobał i otoczeniu tez. Natomiast mama z Tż zgodnie stwierdzili,że najładniej mi było w ciemnym brazie po tym jak zaczeli ogladac stare zdjecia
Może wymien odzywki na jakies mocniejsze nawilżacze
Stary 2013-08-22, 19:00   #4260
Lavia15
Wtajemniczenie

Czeko Niestety teraz rzeczywiście możesz mieć z tym problem, tak naprawdę nie masz chyba jak mu udowodnić, że byłaś w pracy poza tymi smsami. To przykre jak w naszym kraju wykorzystują mlodych ludzi... Mi np. nie chcą za dni próbne zapłacić

Bunny napisz mi też o tej szczotce jonizującej. i czy to prawda że jest lepsza niż suszarka jonizująca? opłaca się to kupować? I jeśli tak którą byś nam poleciła?

Kylie pokaż foty w brązie !!! A z kolankiem chyba będziesz musiała iść prywatnie na to wychodzi.... ja też coraz bardziej nie widze sensu bycia w tym kraju niestety. z pracą do d***, służba zdrowia jeszcze gorsza a i widzę, że ludzie przez ten wyścig szczurów zrobili się dziwni...

Eveline no na pewno dadzą popalić ale też nabiorę większego doświadczenia i w przyszłości może łatwiej będzie mi zajmować się swoim własnym Co to za lek? Na pewno gdzieś go dostaniesz - jak nie u siebie to w innych miastach.
treningi z Ewą Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA

Edytowane przez Lavia15
Czas edycji: 2013-08-22 o 19:15
Lavia15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości