|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 |
Zakorzenienie
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Ex to mialas przejscia biedna
![]() ![]() Tak, elzam to ta hala z czerwonej cegły ![]() ![]() Nove nie dawaj jej fajek! Alez ona głupia ![]() ![]() ![]() ![]() Agatko o kurcze, trojaczki ![]() ![]() ![]() A o matkach palących fajki tez mi ciocia opowiadala, ze to nawet i lozysko smierdzi po porodzie i jest takie brzydkie, fu ![]() A wiesz cos moze o komorkach macierzystych? Chcemy przy porodzie pobrac krew pepowinowa, ale jeszcze tez musimy sie wszystkiego dowiedziec. To sie chyba pozniej przechowuje tak jak wlasnie komorki jajowe czy nasienie? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- A ta babka z rozbieznoscia 1 lipca a 1 sierpnia to jakie jaja ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4232 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Hej
![]() truskawkowa- dzieki za szeroką odpowiedz ![]() ![]() ![]() Można wiedziec co studiowałas? Kitka- - nie denerwuj sie, odpocznij kilka dni i bedzie ok ![]() ja w tym tyg. w którym Ty jesteś miałam juz załozone szwy podtrzymujące, brałam leki na podtrzymanie, a w 7miesiacu ciazy dostałam tez te zastrzyki na rozwiniecie płuc bo zaczęła juz sie akcja porodowa. Ale dostałam tez cos na "zatrzymanie" w zastrzyku i urodziłam po terminie- miałam wywoływany poród ![]() ![]() ![]()
#4233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a gdzie Wy wszystkie jesteście, co robicie, chodźcie ze mną pogadać, bo się nudzę ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Godzinę czekam, a Was nadal nie ma. Wsiąkło blondyny ![]() Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2013-08-22 o 11:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4235 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja czekam na wyniki moich badań z odczynem Coombsa, na konflikt krwi i mnie nosi ![]() i na obiad też czekam, pachnie mi tutaj ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- awwwwwwwwwwwwww ![]() http://allegro.pl/emu-australia-baby...442309983.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musisz bobasowi takie sprawic i to koniecznie ![]() Mnie Truskawkowa zaitrygowała i przekopuje neta za szczotka z jonizacja ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też mnie ta szczota zainteresowała, moja koleżanka z roku taką ma i już wtedy mi się spodobała, ale zupełnie wyleciała mi z głowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie tez, ale teraz pytanie, czy bardziej wole suszarke z jonizacja czy szczotke ![]() Z tego co widze suszarki sa tansze ![]() A na dokładkę nie mam butów na plaskim na zblizajaca sie wielkimi krokami jesień ![]() U mnie rano jest tak chlodno,że w bluzie do pracy smigam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Szczotka dobra bo zawsze pod ręką ![]() ![]() ![]() ![]() Ja jeszcze też jakieś buty będę musiała kupić, bo w tych sneakersach jak spadnie deszcz i będzie błoto to raczej zbyt długo nie pośmigam. A co z tymi air maxami? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja przez cale USG u mam w brzuchu miałam "niby" pitola, a tu siup dziewczyna ![]() Ale nie oszukujmy sie jakie usg było 27-28 lat temu ![]() Na jesien mam jeszce lity z tamtego roku,swoja droga chyba ze 2x mialam je na nogach i jeszcze bezowe koturny od których bola mnie całe nogi ![]() Na paskim do latania czegos potrzebuja ![]() Pewnie byłam tak ułozona,że pepowina była i ja wzieli za siusiaka ![]() Kiteczko tylko,że ty masz włosy gladkie i proste z natury wiec u Cibie słoneczko p[o szczotce czy siszarce z jonizacja może nie byc takiego WOW!!! Tak mi sie przynajmniej wydaje, ale co ja tam wiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4243 | |
Konto usunięte
|
Hej Kochane
![]() Obleciałam dzisiaj pięć Rossmannów, i dopiero w szóstym była ta maska Extreme z Loreala ![]() Cytat:
![]() Ja dzisiaj robię makaron z serem. Fajne takie emu dla dzieci ![]() ![]() A ból w brzuszku już nie wraca? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Zakorzenienie
|
Air maxy mam i bardzo sobie chwale, na moje biedne styrane nóżki jak ulał
![]() Tylko,że ja nie mam oryginalnych, a podróbki za 70 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4245 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4246 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
Zakorzenienie
|
KITKA
ja tez widziałam zdjęcia na fejsie, fajna masz pomadke, jaka to? ![]() Komórki macierzyste to ciezki temat, placi się zdaje się 3 tys. I przehcowywane sa cale zycie. W razie choroby dziecka, białaczki, nowotworu-choroby krwi gdzie trzeba zrobić przeszczep.I szukany jest dawca z taki samym genotypem, a wiadomo że o to ciężko. Są rozne zdania na ten temat. Czy warto czy nie. Bo niekoniecznie przecież pomoze. Ja zdania nie mam takiego na pewno na jakąś opcje. A Wy chcecie, tak? |
![]() ![]() |
![]() |
#4248 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja właściwie nie miałam zdania, ale TŻ coś mówi, że może warto ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
![]() wegetarianki mnie dzisiaj nie polubią: mam bitki wołowe na obiad ![]() Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2013-08-22 o 14:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4249 |
Wtajemniczenie
|
Witam się i ja
![]() Dostałam pracę w Klubie Malucha ![]() będę z takimi małymi dzieciaczkami pracować, mam nadzieję że dam sobie radę, bo to mega duża odpowiedzialność.... Wcześniej pracowałam z 3-5latkami a teraz będę mieć szkraby takie od 2 do 4latek. Kitka mi też takie Emu strasznie się podobają u małych dzieci ![]() ![]() z włosami dzisiaj znów podziałałam i znów mam ciemny blond ![]() Kylie ja też się dołaczam do grona poszukujących tych szczotek na all ![]() ![]() może taką Remingtona? ![]() http://allegro.pl/szczotka-remington...466100886.html
zapuszczanie włosków ![]() skrzypowita ![]() od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA ![]() Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-08-22 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4250 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
pazurki dalam na bloga,dzis mi odwalilo i zrobilam od nowa bo tamte juz mi sie nie podobaly ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() daj znac jak pasuje ![]() a ja wam powiem ze dzis moje wlosy po tej odzywce extreme sa juz ok- nabraly gladkosci, wydaje sie jabym proste miala cale zycie, konce juz nie szczotkuja sie... ![]() ![]()
![]() |
#4251 |
Zakorzenienie
|
Maaatko nie nadąrzam za wami
![]() Kurcze a moje włosy to ostatnio tragedia. Puszą sie, suche są, od połowy długosci masakra ![]() Wogóle nie dostałam kasy z tego telemarketingu co pracowałam za lipiec ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4252 |
Zadomowienie
|
Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Bunny Kochana a używałas może maski elseve total repair taka z czerwona nakretka? Jeśli tak to jaka to jest nawilzajaca? I jak u Ciebie się sprawowała
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4253 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wee o podobnych wlosach do moich uzywala i nie widzi roznic miedzy nia a extreme. ale chodzi ci ktora z loreala jest nawilzajaca? zadna. wszystkie maja proteiny- choc nie duzo, za to mniej silikow a wiecej zmiekczaczy ma wlasnei extreme i ta czerwono-biala. czyli sa proteinowo-nawilzajace, do tego wygladzaja i chronia silikonami w malej ilosci. ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi sie ze to po Londzie bo po ostatnim farbowaniu mi sie taka tragedia zrobiła. Wczesniej było znośnie, lekko sie pogarszało z czasem,a teraz tragedia ![]() No hamstwo... hamstwo, i teoretycznie to nic zrobic nie moge ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4255 | |||||
Zakorzenienie
|
Umyłam włosy Clear'em, nałożyłam maska z Chantala i zobaczymy jak to bedzie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja zastanawiałam sie na szczotka z Brauna https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...air-brush.html ale tez zastanawiam sie na suszarka ![]() Cytat:
![]() ale umyłam juz Clearem i zobaczymy ![]() Ja mam szlaban na wszystko co zwiazane z włosami i do włosów, bo na prawde przegiełam ![]() wiec prosze mnie tu nowymi odzywkami nie kusic ![]() ![]() Cytat:
Nie masz jak udowodnic,że w pracy jednak byłaś? Cytat:
![]() Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-08-22 o 18:24 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4256 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Kylie współczuję Ci.Ja nie rozumiem co za lekarze ![]() ![]() Bunny poczekam jak wyjdzie Kylie po tej alfie i popatrzę na efekty u Ciebie na blogu i wtedy się zdecyduję czy zostać przy kolestonie czy robić alfą ![]() Lavia gratuluję dostania pracy ![]() ![]() ![]() Czeko przykro mi.Kurde pracowałaś i nawet nie otrzymałaś za to kasy.Jak tak można postępować z ludzmi ![]() Laski a mi endo wypisała lek a właściwie taki suplement który pomaga ustabilizować hormony i jak zachodzę do aptek i mówię czy coś takiego dostanę to patrzą się na mnie jak na przybysza z kosmosu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4257 | |
Zakorzenienie
|
A co są warte te szczotki z jonizacja?
BUNNY wypowiedz się:P to ja tez taka zechce:P CZEKO ale Cie załatwili...kurcze masakra jakas... ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
I na co on? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myśle nad kolestonem, i nad ta pallete ale platynowym, bo mam bardzo jasne i chłodne włosy i przy tym chciałabym zostac, a Palette mi nigdy szczerze mowiac tak chłodnego czystego koloru jak ta londa nie dała ![]() Ale jak tak dalej pójdzie to włosy bede musiała obciac o wiele wiecej niz same koncówki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4259 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaczełam brac ten lek (swoja droga kapsuły wielkosci małego palca ![]() zobacze. Jak nie bedzie poprawy, to chromole tego paździerza na NFZ i zapłace za lepsza opieke medyczna, trudno w tym karju sie nie da inaczej. Czasem mylse,że lepiej by było wszystko sprywatyzowac, nikt by zadnych chorych skladek nie płacil, bo to po prostu strata pieniedzy, na bande nieudaczników ![]() Ehhh źle sie dzieje w tym kraju i coraz bardziej rozumiem tych,którzy nie chca tu byc ![]() Słuchaj,a tego leku nie moze Ci ktos w innym miesie kupic i podesłać po prostu? skąd w ogole jestes? ![]() ![]() Widze,że bede dla Cibie królikiem doświadczalnym ![]() Sama nie moge sie doczekac jak ta Alfa mi wyjdzie ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mi sie efekt po 318 bardzo podobał i otoczeniu tez. Natomiast mama z Tż zgodnie stwierdzili,że najładniej mi było w ciemnym brazie ![]() ![]() Może wymien odzywki na jakies mocniejsze nawilżacze ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Wtajemniczenie
|
Czeko Niestety teraz rzeczywiście możesz mieć z tym problem, tak naprawdę nie masz chyba jak mu udowodnić, że byłaś w pracy poza tymi smsami. To przykre jak w naszym kraju wykorzystują mlodych ludzi... Mi np. nie chcą za dni próbne zapłacić
![]() Bunny napisz mi też o tej szczotce jonizującej. i czy to prawda że jest lepsza niż suszarka jonizująca? opłaca się to kupować? I jeśli tak którą byś nam poleciła? Kylie pokaż foty w brązie !!! A z kolankiem chyba będziesz musiała iść prywatnie na to wychodzi.... ![]() Eveline no na pewno dadzą popalić ale też nabiorę większego doświadczenia i w przyszłości może łatwiej będzie mi zajmować się swoim własnym ![]()
zapuszczanie włosków ![]() skrzypowita ![]() od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA ![]() Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-08-22 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.