|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 | |
Zakorzenienie
|
Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4232 |
Rozeznanie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3
Ja dalej przy koszulach na ramiaczkach http://allegro.pl/kiara-koszula-nocn...477897162.html :P
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- No chyba ze taka http://allegro.pl/azurro-01-koszula-...479780939.html ![]()
![]() |
#4233 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja najpierw zawsze wchodzę do Hebamme gadam co i jak i jej powiem o tych bólach i pokaże chyba żylaka, bo coś okropnie wygląda to co wyskoczyło.A potem ginek i też powiem bo sie zawsze pyta jak się czuję. Ja chciałam pracować do końca października, bo tak mam umowę ale nie da rady przez kręgosłup. 10godzin stania już nie dla mnie, choćbym chciała. A o pieniądzach czytałam, i zapomniałam napisać. Fajnie bardzo się cieszę. Mnie chyba nie przyznają, bo tż od października będzie mieć nową pracę, a my chcemy brać ślub i będziemy mieć więcej brutto. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Raczkowanie
|
![]() muszę się wyżalić... Miałam dzisiaj stłuczkę... Chciałam zawrócić, co wymagało ode mnie skrętu w lewo... Praktycznie już stałam, więc ruszam z 1 ki.... I mi do boku facet terenówką wielką dorypał ![]() A ja małą fiestą... Tyle dobrze, że on prędkości wielkiej też nie miał... Ale gdzie, przed skrzyżowaniem samym chciał mnie wyprzedzić ![]() I znów koszty ![]() Dobrze, że nam się nic nie stało... |
![]() ![]() |
![]() |
#4235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4236 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Ja zmykam sie szykowac do lekarza, trzymajcie kciuki!!! Do pozniej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4237 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
przez to że chciałam skręcić pod zakaz, to nie ma znaczenia, że miałam wrzucony kierunkowskaz, że on to olał i chciał mnie wyprzedzić. Byłaby moja wina, bo jak jest zakaz wjazdu to dla mnie oznaczał zakaz skrętu w lewo ![]() Jemu kompletnie nic się nie stało, bo on wielkim terenowym autem jechał... A ja mam cały bok do roboty, bo mnie wgniótł i przerysował mocno... Ciśnienie mi tak skoczyło, że mi teraz głowa pęka ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4238 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tez osobiście nie lubię takich koszul z misiami czuję sie jakbym wróciła do wieku 12lat ale mam do wyboru albo zamówić taką albo babciną stara koszulinę (które zawsze mnie przerażały i obrzydzały na porodówkach) Zastanawiałam sie tez nad taką którą sama wybrałaś ale zdecydowała cena. Za miśki dałam 25zł zestaw piżama i szlafrok. Poza tym to tylko nabytek na kilka dni. U mnie pewnie na pierwszy tydzień może dwa i i tak przejdę do moich piżam ;p
![]() |
#4239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4241 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie to denerwuje, że w ogóle zaistniała ta sytuacja, że trzeba z tym teraz robić... aaa.... zła jestem ![]() Dobrze, że w sobotę mój mąż wraca po 5 tygodniach pracy w DE... Bo nie muszę mieć tego sama na głowie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4242 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
super są te koszule nocne ![]()
![]() |
#4243 | |
Zadomowienie
|
witajcie z rana
![]() Cytat:
![]() o pielęgnacji to się pewnie dowiemy na szkole rodzenia, ale kolejna moja fobia to bezpieczeństwo, więc w sumie chętnie bym się przeszła, żeby a.)mąż zobaczył sam co jest ważne (czasami muszę mu tłumaczyć takie rzeczy), b.) nie przesadzać potem, do czego mam skłonność ![]() pochodziłam po tej stronie i znalazłam już miejsce i godzinę, więc teraz tylko odgrzebać plan zajęć, żeby szanowny małżonek wiedział, na co się godzi ![]()
![]() |
#4244 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Gołąbki ![]() ![]()
![]() |
#4245 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
a pewnie nie pamiętasz, gdzie był ten artykuł? chętnie bym podesłała koleżance (której mąż też nie jest zbyt dobrym wzorem i na pewno nie potrzebuje wzmocnienia takiego wizerunku przez bajki ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- ciążowy ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4246 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#4247 |
Rozeznanie
|
masz plamkę na brzuchu tak jak mój brat ![]() ![]()
#4248 | |||
Gang Iren
|
Cytat:
Ja tam nic do peppy nie ma. Widziałam gorsze bajki. Generalnie bajki na mini mini wydają mi się bezpieczne. Kiedyś gadałam na temat baśni,chodzi mi o klasykę. I spotkałam się z opiniami,że Czerwony Kapturek,Jaś i Małgosia,Królewna Śnieżka są be,bo przecież tyle przemocy tam jest... a ja nie wyobrażam sobie jak dziecko może nie znać klasyki. Myślę,że normalnie wychowywanemu dziecku,który widzi na co dzień właściwe wartości w rodzinie bajka o postrzelonych świnkach nie zaszkodzi ![]() O,spory! I bardzo ładny! Mój też ostatnio "wystrzelił" bardziej. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dobrze,że wam nic się nie stało!
![]() |
#4249 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
najlepiej go wyślij do lekarza, żeby Cię nie zaraził, bo dla Ciebie mocniejsza kuracja niewskazana... ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
a z żurawiną, to jak jest potrzeba to lepiej nie rozcieńczać ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- ale fajny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() choć muszę się przyznać, trzy razy czytałam, zanim się zorientowałam, z czego się śmiejesz ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4250 |
Zakorzenienie
|
hmmm podejrzane
![]()
#4251 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a mój ostatnio jakoś przestał chrapać, nawet po ostatniej imprezie, a ciekawa jestem, co dziecię na to, skoro tak reaguje na dźwięki (zresztą trzeba małe przyzwyczajać ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
![]() co do zwolnienia, to przedstaw fakty, że tak się czujesz, może tyle wystarczy z brodawkami to trochę tak- lekarka kazała mi smarować bepanthenem i jest lepiej- wycieków jako takich też nie mam, tylko jakby ropa tam ciągle była (ale sprawdziła, że to już produkcja się zaczyna) no i zauważyłam,że co tylko mocniej mi się dają we znaki, to potem ciaśniejszy stanik ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
a kciuki umiem tylko takie zwykłe, ale masz dla pieska ![]() ![]()
![]() |
#4252 |
Zadomowienie
|
katharsist - samochód rzecz nabyta. Grunt że Wam się nic nie stało!!! Spróbuj o tym nie myśleć, i nie denerwować się, każdemu mogło się zdarzyć!
![]() ![]() forester - ![]()
Niebo jest limitem...! ________Włosomaniaczka ![]() 9.01.14 Zuzanka ![]() 1.03.18 Igusia ![]() Edytowane przez marieee Czas edycji: 2013-09-11 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4253 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4254 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() katharsist, dobrze, że nic więcej się nie stało. No i masz AC, więc spróbuj się tak bardzo nie przejmować. Dbaj o siebie ![]()
![]() |
#4255 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
![]() ja teraz jak prowadzę, to ciągle mam wrażenie, że albo ja w coś walnę, albo ktoś we mnie i jak zobaczy brzuch, od razu zrzuci na hormony, nieważne czyja wina:/ ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
![]() i proszę ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
szkoda kosztów i stresu, który już przeżyłaś, ale teraz już trzeba się uspokoić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
![]() mam podobnie, tylko przesadnie szczupła nie jestem, choć normalnie miałam 65 D (tylko jestem dość niska) i z takimi rzeczami mam tak jak piszesz- jedna koszuka, dość rozciągliwa na mnie była ok, na ogół albo worki, albo pół biustu na wierzchu (lub spłaszczony). albo i to i to zresztą jak staniki kupuję, to co z tego, że rozmiar, na ogół na 3-4 pasuje na mnie jeden. a już kostiumu dobrego (bikini) to wieki nie mam, tylko jakieś mniej więcej...
![]() |
#4256 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4257 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4258 |
Zakorzenienie
|
ale wiecie co ... ja przed ciażą miałam miseczke B ale jak się okazało źle dobrana i powinnam nosić C więc na samym początku ciąży (zanim mi jeszcze cyce urosły) nabyłam taki cyckonosz. ?Niedawno zaczęły mi cyce rosnąć więc wczoraj kupowałam nowy już w miseczkę D i jak dla mnie między C a D nie ma dużej różnicy. no prawda ciężko mi znaleźć 75D było bo jak już D to od 85...
a co do koszul to ja i tak pewnie na ryneczek pójde i za 15 zł kupie byle jakie tylko żeby się rozpinały bo w domu to mogę właśnie w koszulce spać.
![]() Edytowane przez senira666 Czas edycji: 2013-09-11 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za wsparcie...
Trochę nerwy ze mnie zeszły... Choć głowa nadal boli ![]() Kurcze, naprawdę trzeba mieć pecha... Jeszcze mi facet z tekstem wylatuje, że się mu spieszy.... To sie nie wyprzedza osoby, która ma włączony lewy migacz... Ehh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4260 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a słyszałam, że większość kobiet ma złe staniki (czasami świadomie wybierają mniejsze miseczki, żeby lepiej w dekolcie wyglądało, a czasem biorą, że może być) a to wyższa sztuka ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.