|
|
#4231 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
Cytat:
, mam taką drogę za blokiem, cicho, spokojnie, jedynie o 7:15 spotkałam jakąś panią z psem, też się wstydzę biegać,mogę sobie tylko wyobrazić, jak taki pulpet jak ja wygląda kiedy biega Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
trzymam mocno kciuki
|
||||
|
|
|
#4232 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze muszę Na Wspólnej obejrzeć skoro potomstwo spacyfikowane
|
|
|
|
#4233 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę o kciuki
moja siostra jest na porodówce ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
|
#4234 |
|
Konto usunięte
|
Pstryniu:
http://www.smyk.com/fisher-price-mal...y-dla-dzieci-p sama o tym myślę' http://www.smyk.com/mega-bloks-cat-s...y-dla-dzieci-p drogie :/ duplo http://www.smyk.com/dumel-discovery-...y-dla-dzieci-p http://www.smyk.com/dumel-discovery-...y-dla-dzieci-p http://www.smyk.com/lena-straz-pozar...y-dla-dzieci-p i w ogóle auta LENA, macałam u koleżanki, strasznie fajne |
|
|
|
#4235 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Silver to ogromne kciuki za siostrę! Do jakiego szpitala w końcu pojechała? Jejciu, będzie dzidziuś malutki |
|
|
|
|
#4236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46427114]Pstryniu: http://www.smyk.com/fisher-price-mal...y-dla-dzieci-p sama o tym myślę' http://www.smyk.com/mega-bloks-cat-s...y-dla-dzieci-p drogie :/ duplo http://www.smyk.com/dumel-discovery-...y-dla-dzieci-p http://www.smyk.com/dumel-discovery-...y-dla-dzieci-p http://www.smyk.com/lena-straz-pozar...y-dla-dzieci-p i w ogóle auta LENA, macałam u koleżanki, strasznie fajne[/QUOTE] pstryczku traktor farmer mamy, polecamy chociaż minus jest jeden - nie da się wyłączyć melodyjki, u nas Kuba non stop włącza, oszaleć można
|
|
|
|
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
Neti, toc przeca pisalam!!!!! Dzisiaj!!! Zaraz Ci tu barem pocisne
Szklaneczko, na pewno bedzie wszystko dobrze, trzymam kciuki ![]() Kija, hello!!! A jak w ogole sprawa z majtajem??? Wkrecilas mnie w temat ja od razu sie zaopatrzylam a Ty co ![]() Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Silver kciuki dla siostry!!!!!!! Oby poszlo pedzikiem!!!!!! ![]() Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
|
#4238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Racje miala! Co sie starzy beda opychac bez niej ![]() Cytat:
Jak z humorem? Lepiej widze?
|
||
|
|
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
Silver
dla siostry ![]() Szaja ja o tym piesku też myślałam, tylko kurcze on taki mały jest, macałam w sklepie - spodziewałam się, że będzie nieco większy |
|
|
|
#4240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() btw boski sweterek miała dzisiaj Maria w mjm, jak prasowała ubranka Kindze
|
|
|
|
|
#4241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4242 |
|
Zakorzenienie
|
Lady to i ja zapytam Cię
![]() właściwie odkąd ćwiczę mam jeden problem, okropny ból/kłucie w kostkach podczas biegania/ćwiczeń. Myślałam, że to kwestia rozciągnięcia ale zwykle ok. 10 min się rozciągam i nie mam pomysłu, od czego to ![]() masz jakiś pomysł? |
|
|
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
neti, potwierdzam, Lady Cie nie olala, sama widzialam
![]() Kurde, Wy sie wszystkie takie fit robicie, ze az wstyd... Ja co prawda nie mam jakichs wiekszych problemow z waga, ale moj brzuch i oponka wolalaja o pomste do nieba. Z tym ze: 1) slodyczy nie ogranicze, bo kocham, to jedna z niewielu moich przyjemnosci ostatnio nie jestem w stanie i juz2) po biegu do sklepu wydaje mi sie, ze nie mam pluc... Wiem, ze tluszczu sie nie gubi tylko z jednej czesci ciala, ale moze wymyslili juz jak to obejsc? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- silver, trzymamy!!!
|
|
|
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
Nancy cwiczysz w butach??? Do biegania jakie masz??? Tez ostatnio mam ten problem dlatego w koncu zainwestowalam w porzadne buty i dostosowane do tego co i gdzie biegam, dzisiaj mialam testowac ale szkoda mi ich bylo na ulewe
no i ja ostatnio przytylam doooooosc....niestety:-/za bardzo pofolgowalam z zarlem:-/ a ja mam takie stawy ze kazdy dodatkowy kg od razu wyczuwaja.Nawijko, powoli do przodu, dojdziesz w koncu do tego, ze nawet 5km bedzie dla Ciebie przebiezka ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#4245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż u mnie to pewno kwestia wagi
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
Nie umiem w tej aplikacji edytowac
Nancy u Ciebie moze byc tez przeciazenie stawow, jezeli za duzo i za mocno sie wzielas do cwiczen, a dluzszy czas nic nie robilas Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#4247 |
|
Wtajemniczenie
|
Szajka, to i ja Ciebie nieśmiało zapytam
![]() Anusia dostaje wszystkie rzeczy od swoich starszych kuzynów, dosłownie wszystko! ciuszki, zabawki, pościele, łóżeczko, wózek i wieeeeleeee wieleeee innych. Chłopaki dostają od nas oczywiście prezenty z okazji różnych, ale tym razem chciałabym dla nich coś extra, w sensie nie na okazję. Możemy się z małżonem nawet szarpnąć, mówię o kwocie do 200-250zł łącznie. Ale jakoś ni emamy pomysłu, a moja siostra nie chce mi nic powiedzieć myśleliśmy o czymś na ogródek, bo mają taki, ale tam w sumei mają wszystko - trampolinę, brami do nogi, siatkę do siaty, taką piłkę na sznurku do odbijania a'la tenis, huśtawkę. Jedyne co nam przyszło do głowy to zjeżdżalnia, ale problem już na wstępie - starszy waży 56kg, a zjeżdżalnie do 50kg :/no i może ty być miała jakiś pomysł? chłopcy mają odpowiednio 4 i 11 lat - więc różnica spora, choć uwielbiają się razem bawić. Już nawet mogą być to osobne przenty w wtedy powiedzmy do 120 zł, ale proszę, pomóz mi ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- o jejciu, Silver, kciuki zaciśnięte!!!
|
|
#4248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), nawet jak codziennie biegałam, jeździłam na rowerze albo chodziłam na siłownię.
|
|
|
|
|
#4249 |
|
Zadomowienie
|
Lady ja miałam dwie chusty bo kupiłam zestaw Nati elastyczną+ tkaną, no i tak wyszło że dopóki się dało to się chustowałyśmy a potem młoda wybrała własne nogi. Nie było kiedy zamówić mt... Troszkę żałuję bo one takie śliczne są...
|
|
|
|
#4250 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ogladalam Kuba cos napstrykal i nie dziala glos ani w tv ani na kompie ![]() Cytat:
![]() Czyli mowisz, ze taki trucht z marszem x3-4? A po jakim czasie zwiekszac? I jeszcze jedno - lepiej biegac po terenach trawiastych niz chodnikach nie?
|
||
|
|
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Kija pewnie wolała wybrać mniejsze zło
![]() Cytat:
Będzie bobas! Pola od dzisiaj kręci się w kółeczko |
|
|
|
|
#4252 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
dla Polci za kręcenie się i za stawanie na głowie
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4254 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4255 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Pobudka 4:50 :banghead::banghead: a ja się położyłam koło 1 :screwy: Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4256 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za kciuki. Pomogły bardzo
siostra urodziła w 2 godzinki. Synuś waży 3300 i ma 55 cm. Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-05-13 o 07:22 |
|
|
|
|
#4257 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah, spoznione ale szczere zyczenia dla Ciebie!!! :-*
Nawijko tak, najlepiej po lasach/trawach, i, co ciekawe, lepiej po asfalcie niz kostce brukowej ![]() Nancy, a jak wyglada sprawa z butami??? Moze masz niedobrane pod siebie??? Nawet najprostsze buty do biegania beda lepsze niz zwykle lapatajki/trampki itd. A w takich mozesz spokojnie na silownie chodzic czy cwiczyc w domu Pstryku, Pietraszko tez staje na glowie, od miesiaca gdzies:P Kija, nic straconego, zawsze o trzecie sie postarac mozecie.... A nosilas w chuscie na plecach??? Ja za cholere sie zamotac nie moglam....Sent from my Lumia 625 using Tapatalk ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Nawijko, zwiekszac jak bedzie Ci malo mozesz potem wydluzac trucht a skracac marsz Nancy juz widze, buty lidlowskie, z tego xo kojarze one maja dosc mala amortyzacje, jeszcze jest sprawa pronacji supinacji, tutaj tez moze tkwic problem, ale juz kupno odpowiednich butow pasujacych pod to do wydatek..... Pietraszko mial tydzien, ze przesypial cale nocki i sie popsulo buuuuuSent from my Lumia 625 using Tapatalk ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Silver, wow, serdeczne gratulacje dla siostry!!!!!!!!! ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#4258 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
silver gratulacje dla Siostry nancy dobrze, że z humorem już lepiej pstryku Hania nie staje na głowie ale Jej ulubioną pozycją ostatnio, jest taka jak meneq wrzucała Yae z głową przy podłodze;p hope my mamy tego pieska hje uwielbiam kręcenie się w kółeczko
|
#4259 |
|
Zakorzenienie
|
Silver gratulacje dla siostry
Lady Dawid ostatnio też tak miał. Przesypiał noce przez cały tydzień a potem dup. Znowu się budzi. Zwykle raz nad ranem. I na głowie też staje, i na palcach chodzi i kręci się w kółko i wsio o czym mówicie. normalne ![]() ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- powiadasz
|
|
|
|
#4260 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja bym i tak poszła ale juz wiem ze byliście we troje, trzeba było sie na niego nie ogladac tylko iść.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Z taczkami wymiata że hohoho. Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.

a tak poza tym to już dwa razy zadawałam Ci pytanie..od czego zacząć...jak ...ile..co?do eksperta sie zwróciłam..ale mnie olał...chyba zarzuce focha
, mam taką drogę za blokiem, cicho, spokojnie, jedynie o 7:15 spotkałam jakąś panią z psem, też się wstydzę biegać,mogę sobie tylko wyobrazić, jak taki pulpet jak ja wygląda kiedy biega
Kubulencjusz znalazl sobie nowa zabawe a mi z kazda minuta przybywa siwy wlos
Taka nowa nadzieja we mnie wstąpiła, że jednak może się to wszystko ułoży 

dla siostry 

dla Polci za kręcenie się i za stawanie na głowie
z pracy nie wrocil jeszcze 
22.05.2008
14.08.2011